logo h&m

h&m

Warszawa

Opinie o h&m

anonim 2008-10-16 15:02:08
Słowa kojarzące się z h&m (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):ciężka
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako .dobrą.. .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są można trafić na świetnych ludzi.. .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w h&m:różnorodność w pracy
Najbardziej nie podobało mi się w h&m:
3
anonim 2009-01-21 12:36:02
Praca najczesciej na umowe zlecenie szczegolnie ja sie jest w pelni dyspozycyjnym. Pracy duzo jak to wiadomo w sklepie, caly czas na nogach, krotkie przerwy bo caly czas sa ludzie. godziny pracy od 10 do zamniecia centrum handlowego.
zzzzzz 2009-06-01 02:25:05
polecam ja kazdemu! zarobki jak najbardziej w porzadku pracujesz nieraz po 4 a nieraz po max 10h. atmosfera bardzo luzna.nikt nie patrzy ci na rece ,pelne zaufanie.mozliosc rozwoju,zero rutyny.zawsze mozesz ulozyc sobie grafik jak chcesz.fakt bywa czasami ciezko.
najwiekszy + uczysz sie przez caly czas co w wiekszosci przypadkow procentuje awansem.
najwiekszy - rozkapryszeni klienci.
ogolnie polecam!!!!
2
ola 2011-01-05 17:39:36
http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,7416,0,0

To są opinie pracowników Haruj& Milcz w Gądkach w Poznaniu
Zanim sięzatrudnisz przemyśl to 3 razy
1
Lutek 2012-03-25 19:28:34
Lato, na hali 28 C, juz sie ciesze...
anonim 2012-03-26 08:55:01
najlepsza firma w jekiej pracuje do dziś
anonim 2012-03-26 09:14:10
I tu Kolego zgadzam się z tobą w 120%. H&M to fajna firma w której można wybierać, przebierać i zwrócić. Nie jedną laskę można wyrwać a te imprezy integracycjne narmalnie bajka. Gadka, szmatka dwa piwa i laseczka u twego boku się kiwa a potem żegnaj moja miła. Nie jedno móbłbym opisać. Nie zwolnię się z tej firmy chćby nie wiem co..............!!!!!!!
Nicky 2012-03-26 17:00:50
Super firma, super zarobki (aż 1200 zł netto ~ 300 € !), szał niebieskich ciał. Europa da się lubić ,,,, Pzdr. dla buu--kingu. Muah : ***
eco1 2012-03-26 20:46:14
Jak wygląda struktura organizacyjna? Z tego co wiem to najwyższym szczeblem jest Manager Operacyjny, poniżej trójka Kierowników/Managerów i co dalej? Ciekawe ile zarabiają... Dzięki za info.
1
pery 2012-03-27 13:36:48
Ty człowieku bajki byś mogł pisać . Nie ma czasu fajki zapalić a ty laski wyrywasz. Chyba jak przysniesz w kantynie.....
2
cccc 2012-03-28 00:43:46
struktura organizacyjna teraz się zmienia, sami tak naprawdę nie wiemy jak to będzie wyglądać i czego się spodziewać. po prostu nazbierało się trochę ludu i zabrakło miejsca przy korycie, trzeba utworzyć nowe stanowiska kierownicze. proste jak budowa cepa.
wiola 2012-04-04 17:20:05
[usunięte przez admina]hej czy jest teraz w sklepach jakas przecena ?
guy hawkes 2012-04-25 22:11:02
banicja inwigilacja
basia21 2013-10-26 09:14:25
Cześć,
Pracowałam na 3/4 etatu i na rękę płacili mi 1200 zł.
Praca jest ciężka ale wiadomo, że nie będziesz pracować w H&M do końca życia tylko na okres studiów lub kiedy nie znajdziesz lepszej pracy.
Pierwsza umowa o pracę na okres trzech miesięcy kolejna na dziewięć choć zdarza się, że dostaniesz umowę zlecenie wszystko zależy od kierownika sklepu.
Praca jest monotonna robisz codziennie te same powtarzające się czynności ale po pewnym czasie przyzwyczajasz się i zasuwasz jak robot sitripio ;)
gelo 2015-01-30 19:08:02
z tego co słyszałem to jest właśnie tego typu praca w której grafik możesz dość swobodnie dostosowywać do swoich potrzeb. Zresztą na rozmowie kwalifikacyjnej najpierw jest rozmowa o Twojej dyspozycyjności, także jak im się ona nie spodoba to Cię po prostu nie przyjmą i nie będzie czym się martwić na dłuższą metę ;)
Ośka 2015-03-31 20:24:38
Dokładnie, to zależy ile dni w tygodniu będziesz mógł pracować, bo jeśli chodzi o same weekendy to raczej na pewno się nie zgodzą, bo każdy by chciał weekend popracować. No ale tak poza tym to nie powinno być problemów. Jest może ktoś z Radomia albo Lublina i mógłby powiedzieć jaka jest atmosfera pracy w tych miastach ?
a 2016-04-21 12:51:31
jak wygląda praca w Hm? taki zwykły typowy dzień? na jakim programie sie pracuje? słyszałam ze jest dużo do nauczenia się. I jak organizujecie sobie np poranna zmianę gdy jesteście same a np nie ma dostawy do rozniesienia? Tu też słyszałam ze robi się wszystko ale jak Wy to sobie planujecie zeby nie "zginąć"? Czy jak np robicie dostawe (wiadomo że na zapleczu) to tez jesteście na sali i kasie? a te przebudowy - wg własnego pomysły czy sa konkretne zdj z maili? jak podzielone są działy i jak sie odnaleźć gdy trzeba rzeczy poroznosić? pytam bo mam szanse na prace w Hm będę wdzięczna za odpowiedzi
alicja 2016-05-11 13:37:01
@a z tego co wiem to stoisz i na kasie i robisz dostawę i jesteś na przymierzalni i do tego ogarniasz na bieżąco sklep czyli tak robisz wszystko. Ale nie ma co się przerażać szybko się wdrażasz a poza tym atmosfera wszędzie jest spoko dużo młodych ludzi :)
Luciana Italiana 2016-11-07 16:51:37
Hej! :) Czy ktoś pracuje/pracował w H&M na stanowisku Agent ds. obslugi klienta online? Jeśli tak, powiedzcie, proszę, jak wygląda ta praca. Będę wdzięczna za wszelkie inf!
Zostaw swoją opinię o h&m - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie h&m