Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o H&M Hennes & Mauritz

Pracowałeś w firmie H&M Hennes & Mauritz i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Emma - 2015-06-16 08:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kobiecej. Ale i meska może być
zdjecie uzytkownika
Illa - 2015-06-16 17:40:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Emma, a może tak konkretnie o co Ci chodzi, bo moim zdaniem to niesmak wprowadzasz na forum. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Emma - 2015-06-16 18:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szukam bratniej duszy by móc sobie na przerwach posiedzieć, pogadać, pośmiać się i mieć z kimś iść na fajeczkę lub coś.
A może później przerodzi się to w związek,
No pracuje nas tam około 3000 niewierze że tylko mnie kręcą dziewczyny i że ja jestem homo.
zdjecie uzytkownika
laska - 2015-06-17 17:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Emma - 2015-06-14 22:14:11]:
Ludzie cieszcie sie ze wogule prace macie!!!!!!
zdjecie uzytkownika
monia - 2015-06-18 00:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [horolina - 2015-06-10 19:27:04]:
oczywiscie ze maja wiecej niz 2148
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2015-06-18 08:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale są pracownicy zwykli co maja więcej niż te 2148 ? Jak to?
zdjecie uzytkownika
Zbychu - 2015-06-18 09:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pik pik pak pracuje w sobote?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-06-18 17:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, możecie mi powiedzieć na jakiej zasadzie działa 'taśma' na bookingu, dlaczego zatrzymuje się nie raz? Pod jakim kątem ona sprawdza odpowiedniość zapakowanych rzeczy? Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
gorycka - 2015-06-19 00:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2015-06-18 17:01:04]:
już pewnie nie raz kazdy z nas spotkał się ze stiwerdzeniem że w branzy odzieżowej nie ma gorszej firmy niż h&m. Nie jest to prawda. W kazdej sieciówce warunki dla pracowników są praktycznie identyczne. Dla chcących pracować właśnie tutaj polecam oferte http://www.infopraca.pl/praca/pracownik-magazynu/poznan-okolice/11797912
zdjecie uzytkownika
brak - 2015-06-19 16:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w HM to wyzysk gdzie jest kodeks pracy jak mozna pracowac 6 nocek ,6 dniowek ,itd.non stop zadnego weekendu czy my jestesmy robotami to jest chory zakład,a praca w agencji work to porazka wysle sobie koles grafi a wieczorem ze jutro sobota 6 nocka nie obchodzi go ze mamy zaplanowny wekend ,czy jestes chory non stop czy moze sie tym ktos zajac
zdjecie uzytkownika
szczesliwa - 2015-06-19 20:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
H&M to jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] udało mi sie z niego wyrwać i teraz przynajmniej wiem jak to jest gdy nadchodzi piątek i weekend wolny ;-)
zdjecie uzytkownika
mimi - 2015-06-19 23:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dodo nie śpij:-)hehe
zdjecie uzytkownika
LOS_KABANOS - 2015-06-20 13:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Osoby, które pracują w DC H&M pozbawione są życiowych aspiracji. Zakład zrzesza ludzi, którzy mają tak słabą psychikę, że bez najmniejszego oporu podporządkują się panującym w zakładzie zasadom. To przykre. Sam jestem byłym już pracownikiem H&M, okresu w jakim pracowałem nie wspominam źle, tylko dziwi mnie jedna rzecz. Nikt nikogo na siłę nie trzyma, tym bardziej na siłę nikt nikomu nie każe pracować w tym zakładzie. Znam wiele osób, które zarzekały się, że miesiąc, dwa i nagrywają sobie inną pracę, a tu ZONK!, niektórym już czwarty rok leci, a nawet więcej ;) Ludziska, sami się nakręcacie, doskonale wiedzieliście jaka w magazynie panuje specyfika pracy, jaka atmosfera, jacy potrafią być inni pracownicy. Liczycie na podwyżki, na lepsze warunki? Podwyżkę dostaliście bo koniec końców wypadało ją dać, ale ile 250 złotych brutto...? Oj, owinęli Was sobie wokół palca, owinęli :)
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-06-21 00:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [LOS_KABANOS - 2015-06-20 13:24:21]:
..ja dostałem 68 zl brytto
zdjecie uzytkownika
work - 2015-06-21 21:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem z agencji work moja liderka Aska i Andzelika no i Ziemowit kierownik - dobre ha ha kase biorą i nic nie robia , te dwie łażą za sobą jak by nie mogły się rozdzielić od siebie , a pod koniec pracy dopiero dupy podnoszą i rozwożą ciuchy do składania bo wiara się nie wyrabia , ja składam ok 700 szt i z jakiej okazji mi dowozi skoro inne składają po 300 szt a wypłata ta sama co do cholery jestem jakimś niewolnikiem niech się ogarną tak dłużej być nie może , smsy do pracy wysyłają nam w nocy co nie wiecie co się w nocy robi śpimy , no tak w dzień się opierdalają w w nocy ski wysyłają , poprostu jak się nie zmieni to trzeba Wrocław sprowadzić i po zmieniać liderki z agencji
zdjecie uzytkownika
dodo - 2015-06-21 21:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już nie śpie przeciez
zdjecie uzytkownika
nina - 2015-06-28 11:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu kantują pracowników z podwyżkami,ten gościu od nowych związków zawodowych zna szczegóły i pomaga pracownikom. Można iść do niego osobiście lub napisać na fb.
zdjecie uzytkownika
LOS_KABANOS - 2015-06-28 13:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lol - 2015-06-21 00:20:00]:
Jeszcze lepiej. Dla mnie jest to śmiech na sali i cyrk na kółkach. Światowa firma, marka, ale ludzi ma się za nic. Tyle akcji, kampanii, pomoc dla dzieci z krajów trzeciego świata, z Kambodży czy skąd tam jeszcze, a pracowników traktują naprawdę strasznie. Naprawdę łapię się na tym jak mogłem pracować w takiej firmie. Brakuje mi tylko ludzi, z którymi były naprawdę wiksy kosmiczne, ale polityka firmy, zarobki pozostawiają wiele do życzenia.
zdjecie uzytkownika
kkk - 2015-06-28 18:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nina - 2015-06-28 11:54:08]:
o co chodzi z tymi podwyżkami??
zdjecie uzytkownika
hej - 2015-06-29 16:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
macie już kasę?
zdjecie uzytkownika
Muszae - 2015-06-29 22:21:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hej - 2015-06-29 16:58:49]:
Już wydaliśmy :D
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2015-06-30 08:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, kto jeździ samochodem do H&M w Gądkach z Kostrzyna lub przez Kostrzyn i miałby jedno wolne miejsce, żeby mnie zabierać? Chodzę od wczoraj na nocki. Oczywiście dołożę się do benzyny :)
zdjecie uzytkownika
jsz - 2015-07-01 18:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [work - 2015-06-21 21:13:28]:
Do kogo masz pretensje, że musisz składać za kogoś ciuchy ? Powinnaś je mieć sama do siebie , że się dajesz wykorzystywać i za tą samą dniówkę wykonujesz jeszcze raz tyle pracy co osoba, która składa 300-400 sztuk. Możesz sobie rozplanować

























Do kogo masz pretensje, że musisz składać za kogoś ciuchy? Sama do siebie je powinnaś mieć, że się dajesz wykorzystywać i za tą samą dniówkę wykonujesz jeszcze raz tyle pracy co osoby, które składają po 300 sztuk. Dlaczego nie rozplanujesz sobie pracy tak aby się nie wyrobić przed czasem? Przecież agencja nie ma premii za wydajność. Składając ponad normę działasz na szkodę swoją i innych-efektem twojego postępowania jest koniec końców podniesienie normy. Norma jest minimum, które pracownik powinien wykonać a wielu na bookingu czy expedycji ma z tym problem czyli normy są za bardzo wyśrubowane. Są pracownicy, którzy w czasie pracy nie idą napić się wody czy do toalety tylko czekają do przerwy. Zapytaj ludzi, którzy pracują tu kilka lat jakie kiedyś były normy. Teraz jest jak jest, ponieważ ludzie są podatni na naciski, są jak marionetki na sznurku.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: dosc wiecej tego KLAMSTWA
Witam wszsytkich!!!! W kocnu powiedzialem dosc i postanowilem nagrac jak wyglada cala rozmowa z szefem, dla chetnych zapraszam do sluchania i samooceny , http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418

Pytania: dosc wiecej tego KLAMSTWA
Witam wszsytkich!!!! W kocnu powiedzialem dosc i postanowilem nagrac jak wyglada cala rozmowa z szefem, dla chetnych zapraszam do sluchania i samooceny , http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
zdjecie uzytkownika
Anetka - 2015-07-01 19:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem nowa chodze na nocki teraz i musze przyznac ze jest kilku fajnych chlopcow na ktorych mozna oczko zawiesic, szczegolnie tam gdzie siedza duza paczka
zdjecie uzytkownika
Jaras - 2015-07-04 14:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Siemanko wszystkim :) jak czytam te wasze komentarze to się zastanawiam co wy tam robicie ? musicie na prawdę lubić swoich kolegów i koleżanki, że tam jeszcze siedzicie bo roboty jest w brut !!! wysyłałem ostatnio CV na 10 odezwało mi się 7 osób można przebierać :) zamiast narzekać cv i jechane z koksem :) :) najlepszy jest teraz czas na to :) ps. nie za najniższą krajową trzeba się cenić :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie H&M Hennes & Mauritz

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy H&M Hennes & Mauritz?
Zadaj pytanie
alert