Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o H&M Hennes & Mauritz

Pracowałeś w firmie H&M Hennes & Mauritz i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
brak - 2014-09-16 14:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za oboz ludzie za 1 tys.jak to mozliwe ,do tego kazda sobota
a jak chcesz urlop na slub to juz pozjmowane ,jak to mozliwe niech nas tam
zamkna i bedziemy pracowac bez przerwy gdzie jest inspekcja ,w dodatku
najlepsza jest rewizja szafek ,czepia sie wszystkiego ,rewiduja nawet moje gacie za 2 zł kupione w pepko
zdjecie uzytkownika
Młoda - 2014-09-16 17:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dzisiaj znowu zemdlało kilka osób, a pielęgniarka zamiast biec na pomoc idzie dostojnym krokiem i przychodzi zła po kilkunastu minutach z grymasem na twarzy że ktoś śmiał jej przerwać słodkie nic nie robienie...
Wszyscy już są na ostatku sił ale kadra kierownicza udaje że wszystko nadal jest ok a dyskoteka trwa...
zdjecie uzytkownika
; - 2014-09-16 22:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GL mają zerowy wpływ na to co dzieje się na produkcji nawet "góra" ma ich w ( usunięte przez administratora ) po to by być, póki nie zmieni się mentalność i podejście do Gl ze strony menedżerów i kontrolerów nic się nie zmieni, i niech ktoś zwolni wreszcie słodko pierdzących na stołku hr i bhp, tylko życie utrudniają!
zdjecie uzytkownika
o rany - 2014-09-16 23:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy lider - 2014-09-16 10:25:48]:
Ty Nowy- chyba nie wiesz co piszesz !!!! nawet nie masz pojęcia ile ludzi pracuje na hali po studiach i z mgr widać ze w swojej grupie masz same tępaki bez wyksztalcenia o których piszesz !!!!!!!!!!wstyd ihanba co napisałeś w swoim poscie !!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
harującaniemilcząca - 2014-09-17 01:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedna wielka tragedia, poszukałabym nowej pracy ale nawet na to ( usunięte przez administratora )nie mam czasu, nie mówiąc o umawianiu się na rozmowy :(
zdjecie uzytkownika
"wolny weekend" - 2014-09-17 17:19:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy będzie wolny weekend??? o co chodzi z tym wszystkim?? mamy mieć same niedziele wolne? a może też pracujmy w niedziele czemu nie??!!!!!!!!! po co nam JEDEN DZIEŃ WOLNEGO!
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-09-18 09:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktos czy taki ładny chłopak ze zmiany B chyba z szypingu jest ale nie jestem pewna, jest może wolny ? Bardzo mi sie podoba ahhhh :-*
zdjecie uzytkownika
!! - 2014-09-18 14:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Mam zacząć prace w H&M na dziale pick packu u lidera czy jak to tam mówią u jakiegoś P. Tomka. Jak wygląda tam praca? Na czym wgl polega? Bo ta która przeprowadzała ze mną rekrutację nawet nie wytłumaczyła.....
zdjecie uzytkownika
Spotted - 2014-09-18 17:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zapraszamy do polubienia strony na facebooku - Spotted H&M Gądki.
zdjecie uzytkownika
lider - 2014-09-18 19:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Masze - 2014-09-16 12:47:49]:
Lider mysle ze to ty lepiej jak bys zapiep..do szkoly myslisz polak ciagle jeczy stuknil sie w ten debilny leb za 1300 tylko wegetujesz od wyplaty do wyplaty ludzie sa tez i tacy po studiach a musza zapierdalac wiec przestan mnie wnerwiac swoim egoizmem myslisz ze tak latwo znalezc prace ze ludzie ochoczo ida do pracy ktora nienawidza za takie pieniadze takich jak ja i reszty ci na stolkach jaka do swojej rezydencji i albo ogladaja swoje wlosci na ktore tacy jak my jego stac wiec juz mnie nie wk....milka lider pozdrawiam idiote:-)
zdjecie uzytkownika
654321 - 2014-09-19 08:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wow - 2014-09-07 18:58:28]:
Szkoda ze wy nie harujecie jak woły, szukacie tylko okazji, żeby się schować i ściemniać, a jak ktoś zwróci uwagę, to obraza i najlepiej to do związków lecieć - przy podpisywaniu umowy nikt Was nie oszukał, ze bedziecie więcej zarabiać, a Wy oszukujecie pracodawcę - ściemniacie, wychodzicie wczesniej na przerwę, pod zegarem to już 15 minut przed dzwonkiem. Dlaczego nie przyjęliscie sie na liderow - skoro to jest takie łatwe a Wy macie odpowiednie wykształcenie? Ktos tu znowu ściemnia i tyle.
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-09-19 10:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [654321 - 2014-09-19 08:49:35]:
Dokładnie masz racje kolego robic sie nie chce ale to sie wkrótce zmieni rozmmawiałem z Panią z HR i będzie w firmie selekcja pracowników Ci którzy faktycnie pracują dostaną aneks z podwyżką a osoby które nic nie robią będą powoli opuszczać zakład pracy firma chce najlepsze osoby zostawic a nierobom będą dziękować aby nie psuły wizerunku firmy
zdjecie uzytkownika
zdziwiony - 2014-09-19 15:48:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj coś mi się wydaje że liderzy to pisali
zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-09-19 19:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj już niedługo się skończy Szwecja... :)
zdjecie uzytkownika
nowa... - 2014-09-19 19:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Łukasz - 2014-09-19 10:22:17]:
To wszyscy liderzy będą zwolnieni :) ogarni się liderek co ty za bzdury wipisujesz
zdjecie uzytkownika
124 - 2014-09-20 07:12:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Liderom już dawno się ukrucilo są kontrolowani na kazdym kroku i muszą się rozliczać z każdego zadania tylko my na stanowisku pracownika jeszcze tego nie odczuwamy :)
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2014-09-20 08:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2014-09-18 09:01:04]:
Chyba wiem o kogo chodzi.... racja jest mega ładny ale chyba zajęty ale zagadaj do niego to sie dowiesz
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-09-21 20:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Łukasz - 2014-09-19 10:22:17]:
puknij się w łeb !!!!H&M PRZYJMUJE WSZYSTKICH DO PRACY JAK LECI !! NAWET TYCH BEZ WYKSZTAŁCENIA !!!!!JAKA SELEKCJA ?? CHYBA ZE O LIDEROW CHODZI TO CO INNEGO !!!
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-09-21 20:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak się zastanawiam po co dostajemy te kupony rabatowe, jeżeli ten rabat jest przewidziany w asortymencie sklepu dla wszystkich klientow?
zdjecie uzytkownika
szok !! - 2014-09-21 20:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [654321 - 2014-09-19 08:49:35]:
654321 czyzby 7 zabrakło ? heee chyba wiesz o co chodzi ??!!
..skoro ktoś tutaj wcześniej wypisal jak pracownik się zachowuje podczas 7,75h to szkoda, ze nikt nie potrafi napisac
......... ze wiszenie na biurku 3 osob jeden siedzi reszta się nudzi definitywny brak zajec !!!!!!!!!! mogliby chociaż udawac ze cos robia !!! a tyle zajec i obowiazkow maja !! kiedy???? raz w miesiącu na planowaniu chyba !! (na rankach się jakos pilnują bo za dużo góry się kreci ) ,chodzenie na fajury zmiana palarni na dalsza- goodsin ludzie nie widza teraz bo dalej się przenieśli a przerwa to na zmianie popo trwa od 17: 20- 19 :00 czy wy o tym wiecie !!!!!!!!!???????????
zdjecie uzytkownika
!! - 2014-09-21 20:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [??? - 2014-09-21 20:46:52]:
dostajesz kupony tylko dla zmyłki żeby ludzie myśleli jak to zakład o swoich pracowników dba smiech
kiedyś dawali lepsze rabaty tylko dla pracowników np. 50% ale dobre się skonczylo
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-09-22 10:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aby wkurzają tymi pseudo rabatami dla pracowników. Masz ciesz się firma dała Ci taki sam rabat jak wszystkim klientom...
zdjecie uzytkownika
asia1999 - 2014-09-22 18:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ochrona tez wkurzajaca, chociaz paru calkiem przystojnych panow sie znajdzie :P
zdjecie uzytkownika
!!!Pif Paf - 2014-09-22 20:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szok !! - 2014-09-21 20:53:49]:
Kiedyś do takich jak Ty to strzelano...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-23 10:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego liderzy decydują o tym kiedy mam wykorzystać swój urlop? To jest mój urlop i chce go wykorzystać wtedy kiedy go potrzebuję, a nie wtedy kiedy liderowi pasuje.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie H&M Hennes & Mauritz
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x