Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o H&M Hennes & Mauritz

Pracowałeś w firmie H&M Hennes & Mauritz i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kamikadze - 2015-04-19 20:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ogólnie h&m a szczególnie ci z wyższych stołków naprawdę myślą że nikt nie ma życia prywatnego, a wszelkie prośby strajki i tak nic nie dawają. tak jak ankieta skupiali się tylko na plusach ale żeby wspomnieć co nam się nie podoba to już to omijali bez sensu. i nich nikt nie pisze ze jak mi się nie podoba to mogę się zwolnić bo tu nie oto chodzi bo dla mnie sama praca nie jest aż tak straszna tylko te grafiki są straszne...
zdjecie uzytkownika
zm A - 2015-04-19 21:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lala - 2015-04-19 20:02:01]:
No ale dałaś czadu, może i byliście w wigilię, Ale w sylwestra to zm.A była w pracy! !!!!!!!
I nie narzekaj tak
zdjecie uzytkownika
pl - 2015-04-20 14:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zm A - 2015-04-19 21:05:24]:
To wy narzekacie niby zrobiliście strajk i co?
G*wno macie weekendy pracujące
zdjecie uzytkownika
zm A - 2015-04-20 16:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pl - 2015-04-20 14:37:56]:
My mamy, ale wy też. A staraj- przynajmniej wiedzą, że coś się tylko NAM nie podoba. Zm.A jest super i przynajmniej coś robi a nie jak zmiana B siedzi cicho o oczekuje ZMIAN
zdjecie uzytkownika
smilley - 2015-04-20 16:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kojarzycie takiego ciemnego bruneta z zm.C? Kiedyś byl z bookingu ale czesto trafiał na pick. Wiecie może czy pracuje jeszcze?
zdjecie uzytkownika
GLR - 2015-04-20 17:01:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tacy z was cfaniacy na forum ? Banda obiboków i tyle, nie wiecie co to prawdziwa praca bo zapewne większość z Was mamususia wykarmia i opłaca internet przez który wypisujecie steki bzdur ! H&M jest bardzo dobrym pracodawcą i zarobki są jedne z wyższych na Polskich magazynach więc jak sie nie podoba zwolnijcie sie i ustapcie miejsca osobom które chcą pracować.Mdli mnie gdy widze młode "tapety" opierające sie o wózek flirtujac z chlopaczkami tzw Refilowcami.Mam nadzieje ze wkrótce to sie skończy...
zdjecie uzytkownika
RLG - 2015-04-20 23:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GLR - 2015-04-20 17:01:13]:
Ojojoj co za fanaberie! Gdzie ty tapety widzisz? To co piszesz to wypociny chorego umysłu idź się lecz na wzrok bo na stan psychiczny już za późno!
zdjecie uzytkownika
RLG - 2015-04-20 23:48:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GLR - 2015-04-20 17:01:13]:
Ojojoj co za fanaberie! Gdzie ty tapety widzisz? To co piszesz to wypociny chorego umysłu idź się lecz na wzrok bo na stan psychiczny już za późno!
zdjecie uzytkownika
A i C - 2015-04-22 22:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lala - 2015-04-19 20:02:01]:
WY BYLIŚCIE WE WIGILIĘ ALE DO 12 , MY W SYLWESTRA DO 14.15 NA DODATEK DWA TYGODNIE POPOŁUDNIÓWEK , W PALMOWĄ NIEDZIELĘ POPOŁUDNIU AŻ DO ŚWIAT WIĘC NIE PITOL ŻE TAK MIAŁAŚ ŻLE ,
zdjecie uzytkownika
opinia - 2015-04-22 22:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NAJLEPSZA JEST ZMIANA A - SUPER KLIMAT BO NA ZMIANIE B INO MARUDZĄ A (usunięte przez administratora)TRZĘSĄ
zdjecie uzytkownika
karola - 2015-04-23 14:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lala - 2015-04-19 20:02:01]:
wieczne płaczki jesteście a teraz proszę jacy chardzi.inni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nic nie mówią. pozdro
zdjecie uzytkownika
karola - 2015-04-23 14:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [opinia - 2015-04-22 22:21:24]:
święta racja.
zdjecie uzytkownika
yrek - 2015-04-23 17:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
życzę Wam by w tym roku spotkało Was to co nas w tym roku a więc rano i w Wigilię i w Wielką Sobotę i Sylwester nocka
zdjecie uzytkownika
SpottedHejted - 2015-04-24 11:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapraszam na nasz Spotted/Hejted https://www.facebook.com/pages/SpottedHejted-HM-Gądki/443467192482868?ref=hl pytajcie, komentujcie. Dla Was jesteśmy zawsze aktywni! :)
zdjecie uzytkownika
Normalna - 2015-04-24 13:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesteś żałosny/a, właśnie o to chodzi byśmy się nawzajem pilnowali, donosili na siebie i ogólnie zajmowali się pierdolami zamiast prawdziwymi problemami np. podwyżka płac.
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2015-04-24 15:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Co się dzieje na zm.B nawet Monika odeszła ze statystyk. Ciekawe dlaczego z kim nie mogła wytrzymać np. Kinga???
zdjecie uzytkownika
zm.B - 2015-04-24 15:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie, dlaczego Monika odeszła, ma ktoś jakieś informacje? ??
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-04-24 21:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odp na zm B ,jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o kase
zdjecie uzytkownika
zm.B - 2015-04-24 21:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasę nie wieżę, raczej o relację w pracy
zdjecie uzytkownika
Pick Pack - 2015-04-24 22:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda ze jakis chlopak na zmianie B z Refillu robił w alecje jakies lasce palcówke?:) czy kolejne plotki?:)
zdjecie uzytkownika
rs - 2015-04-25 10:43:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się gnoi pracownika który jest na zawołanie robi pliki to się właśnie tak kończy przejściem na produkcję trudno statystyki leżą. ... a Ilonka wiecej takich decyzji to nikt nie bedzie z toba pracowal
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-25 15:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rs - 2015-04-25 10:43:31]:
Dokładnie, Ilona teraz sobie weźmie jakiegoś swojego pupilka tylko będzie problem z obsługą excela.... Brawo dla Moniki ze się na darmowe wykorzystywanie nie godzi a pozdrowienia dla wszystkich którzy liza tyleczki lidera i maja fajne posadki
zdjecie uzytkownika
zm.B - 2015-04-25 18:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ilonka już ma przydupasa Marta ze zm.A przyjdzie i razem z Kinga będą dupe lizać Ilonie.
Brawo Monika
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
Pytania: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
zdjecie uzytkownika
karola - 2015-04-25 21:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pick Pack - 2015-04-24 22:00:25]:
domyślam się nawet komu. tej co kiedyś gl ze śremkowa w dupke właziła.
zdjecie uzytkownika
karola - 2015-04-25 21:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu mnie już nic w tej naszej firmie nie dziwi. Pracuje bo muszę. Może kiedyś znajdę coś lepszego ale na teraz robię. Widzę co dzień te podlizywania i kto na tym korzysta. Pytam się kto? Kobietki szanujcie się a nie cycusie wywalacie i liczycie na ulgi.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie H&M Hennes & Mauritz
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy H&M Hennes & Mauritz?
Zadaj pytanie