Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o H&M Hennes & Mauritz

Pracowałeś w firmie H&M Hennes & Mauritz i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
grymas - 2014-10-20 16:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hah co to miało być ta wczorajsza potrzeba pracodawcy?...nie było pracy dla chłopaków z refillu masakraaaaaaaaa zal żal żal
zdjecie uzytkownika
Nikola - 2014-10-20 19:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda ze wczoraj w nocy jakis chlopak uprawial seks z liderka na bookingu po ciemku ?
zdjecie uzytkownika
security - 2014-10-20 21:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nikola - 2014-10-20 19:52:07]:
A czy to coś nowego u was. Nie pierwszy raz.
zdjecie uzytkownika
1234 - 2014-10-21 12:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [security - 2014-10-20 21:04:33]:
Tak to prawda:)
zdjecie uzytkownika
ciepły - 2014-10-21 16:47:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co się dzieje w H&M to jest już masakra.Odradzam to miejsce naprawde. Kiedy się przyjąłem nie było tak źle. Teraz niestety na shopie tak musimy pracować, że nawet wody się nie można napić bo takty co miesiąc rosną. Nie wspomnę o toalecie, chwila wizyty koniecznej i muszę nadgonić bo na koniec lider mówi i tak co tak mało. A za karę trafiamy na inne działy, albo na kolejny dzień jeszcze cięższa praca też za karę. Zdarzało się, że za l4 kogoś karano na tydzien supportem. Rozwiązanie albo strajk albo szybko jakaś inna praca.
zdjecie uzytkownika
security - 2014-10-21 18:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [1234 - 2014-10-21 12:51:09]:
A tarnsformatorownia to jest miejsce uciech. Niektórzy dobrze wiedzą.
zdjecie uzytkownika
sasasa - 2014-10-21 18:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wyglądają zmiany? 6-14.15, a później
zdjecie uzytkownika
donia - 2014-10-22 19:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nikola - 2014-10-20 19:52:07]:
a w którym miejscu na bookingu jest ciemno ?? nie ogarniam tak głupich wpisów !!!!1
zdjecie uzytkownika
Wyznanie od kolegi obok do Dziewczyn na pick packu - 2014-10-22 22:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogie Panie nie kreccie tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oraz nie eksponujcie tak te piersi bo nie moge sie skupic na pracy.A pracy mam co nie miara.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zenek - 2014-10-23 17:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Call off czy wy pracujecie w przyszly piatek na nockach?
zdjecie uzytkownika
MALYNA - 2014-10-24 16:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jestem nowa, przenoesiona z innego dzialu, powiedzcie mi co sie robi na dziale allocation? pzdr :)
zdjecie uzytkownika
call off - 2014-10-24 17:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy coś wiadomo o dodatkach , może wiecie kto zagra na imprezie , słyszałem że dużo wiary nie chce iść , ale najważniejsze co z dodatkami
zdjecie uzytkownika
helmund - 2014-10-24 19:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie jestem po rimmingu...mam wszystkie soboty i niedziele wolne hahaha warto się poświęcic a później same korzyści...
zdjecie uzytkownika
Fixa - 2014-10-25 15:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [helmund - 2014-10-24 19:40:27]:
Dopiero zostawiłam CV i czekam na odzew z kadr. Chyba najlepsza opcja na dorobienie w trakcie studiów ;) Możecie powiedzieć coś więcej o pracy w H&M ? Jak w sklepie w galerii Mokotów? I co to jest ten rimming ? Zdarza się że przerzucają między sklepami czy raczej to się nie zdarza? No i najważniejsze jakie macie stawki?
zdjecie uzytkownika
Tomuś - 2014-10-26 12:12:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Fixa - 2014-10-25 15:40:30]:
To magazyn nie sklepy magazyn w Gądkach
zdjecie uzytkownika
Mati123 - 2014-10-26 23:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta praca to jest totalna przesada człowiek [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak wół za te marne grosze jedyny plus jest ten że jest na czym oko zawiesic bo niektóre laseczki to konkretne jest na co popatrzeć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Nati&Olga - 2014-10-27 15:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcemy się dostać do H&M na magazyn w Gądkach. Macie jakieś namiary? Do kogo uderzyć? Jakie zarobki i jakie godziny, dojaz? Najważniejsze...jaka umowa? Pozdro
zdjecie uzytkownika
security - 2014-10-27 22:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mati123 - 2014-10-26 23:42:16]:
Jedno wielkie (usunięte przez administratora).to jest firma.I oszustwa w słowach
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-10-29 10:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eee kiedy przelewy beda ?
zdjecie uzytkownika
Fredd - 2014-10-29 11:44:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za miesiąc
zdjecie uzytkownika
Fredd - 2014-10-29 11:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nati&Olga - 2014-10-27 15:01:01]:
Szukajcie gdzieś indziej póki nie wciągnęło Was to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
nowa... - 2014-10-29 19:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Doda będzie gwiazdą na imprezie firmowej na 100 %
zdjecie uzytkownika
impreza - 2014-10-30 11:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapraszamy na imprezę firmową i z uśmiechem balujcie bo firma dla was TYLE robi... Wiecie co 2 lata temu powiedział o was jeden menager którego już nie ma? (tak pewnie myśli 3/4 "kierwoniczków") tu cytat "Cieszą się bo przy tak syto zastawionych stołach jeszcze nie siedzieli" Także cieszcie się dalej z imprezy i że firma jest TAKA FAJNA. Kierownictwo ma was i tak głęboko powinni sobie tam sami siedzieć.
zdjecie uzytkownika
agaaaa - 2014-10-30 12:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień rozstań na refillu nastaje...w końcu dożyliśmy czasów przetasowań na szczeblu 'liderowskim'. Cóż my pracownicy płakać nie będziemy bo skoro można nami troszkę pomiatać to okazuje się że sprawiedliwości troszkę jednak jest...ciut ciut
zdjecie uzytkownika
antek123 - 2014-10-30 14:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak praca na kuchni wygląda ? Jakie zmiany i jakie zarobki ? Pozdrawiam ...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie H&M Hennes & Mauritz
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x