brak logo

H&M Hennes & Mauritz

Gądki

Opinie o H&M Hennes & Mauritz

erpoa 2016-07-05 13:44:17
a wiecie ile obecnie może zarobić osoba jako Specjalista ds. Procesów Suszenia Drewna? wydaje mi się, że naprawde dobra kasa jest z premii tu akurat...
ajsti 2016-07-05 16:17:37
Hej, hej. Dzwonili dziś do mnie z zaproszeniem na rozmowę kwalifikacyjną, niestety, dzień mi nie pasuje, Pani natomiast powiedziała że zadzwonią ponownie w połowie lipca.
1. Czy naprawdę zadzwonią, czy mogę się już pożegnać z pracą?
2. Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna?
3. Jaka jest stawka godzinowa? :D
ajsti 2016-07-05 16:20:17
Hej, hej. Dzwonili dziś do mnie z zaproszeniem na rozmowę kwalifikacyjną, niestety, dzień mi nie pasuje, Pani natomiast powiedziała że zadzwonią ponownie w połowie lipca.
1. Czy naprawdę zadzwonią, czy mogę się już pożegnać z pracą?
2. Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna?
3. Jaka jest stawka godzinowa? :D
erpoa 2016-07-05 16:24:28
wydaje mi się, że zadzownia, bo przecież w połowie lipca druga częśc przecen jest, a tam naparde każda para rąk jest potrzebna z tego co wiem.
ajsti 2016-07-05 16:26:12
Tzn, ja od razu powiedziałam że chodzi mi o sierpień, teraz się zastanawiam czy za szybko z tym nie wyleciałam.
some 2016-07-05 19:41:23
Kiedyś to mieli oferty na specjalistów ds. kadr, ale ostatnio nic się nie pokazało.
booking 2016-07-05 20:15:49
pro talenty i talenty powinny przed talencie mieć na innych działach i innych zmianach. Poznać wszystko i ludzi. A nie usiąść na swojej zmianie przy kompie i lizać 4 litery liderom.

Pozdrowienia z bookingu.
erthyjuk 2016-07-05 20:55:44
@some tak masz racej ale nie wykuczone ze cos sie pojawi
Obiektywny Ryś 2016-07-06 06:04:19
Dla osob chcacych sie zatrudnic w H&M(umowa):
-autobus za free (bilety zalatwia sie na kantynie w firmie / u kierowcy)
-czesto pracujace weekendy
-praca glownie chodzaco - stojaca
-3 zmiany
-1 przerwa 30 minut (na nockach 15 minut)
-Przelozony tzw lider ma za zadanie zapewnic ciaglosc produkcji na dziale
-Firma dziala bardzo HRowsko (na wszystko jest gotowa regolka)
-Doplata do obiadu(rzadko bywa smaczny)
-Mozliwosc wykupienia ok system(karnet sportowy)
-Znizka do sklepow hm 25% na wszystko.
-nie musisz miec zadnego doswiadczenia na stanowisku pracownik magazynu
-Nie zarobisz duzych pieniedzy bedac owym pracownikiem magazynu - jednak musisz pamietac,ze masz mozliwosc rozwoju tj. zmiane stanowiska - to zalezy tylko od Ciebie.
- Cv skladasz na recepcji na magazynowej 3 w Gadkach
Takie podstawowe info.
Jest wiele osob ,ktore pisza tu dosc ciekawe rzeczy (czesto komiczne) jednak h&m to dobra praca na poczatek - jezeli sie chce mozna wiele rzeczy sie nauczyc (o ile potraktujesz stanowisko magazyniera jako przejsciowe).
Dodam rowniez ,ze pracownik magazynu nigdy nie bedzie zarabial kokosow gdyz jest to zwyczajnie nielogiczne.
2
Natan 2016-07-06 10:11:17
@Obiektywny ryś no podałeś trochę konkretów, dzięki za te info. Mnie naprawdę cieszy, że można zacząć od pracy na magazynie w porządnej firmie, bo jednak jest renomowana i każdy ją zna, nie trzeba mieć Bóg wie jakiego doświadczenia, bo je zwyczajnie nabywasz.
tomek 2016-07-06 15:38:27
@Obiektywny ryś - agencyjni nie mają takich wkładek do butów
n 2016-07-06 17:13:02
@Natan no i wlasnie uwazam ze takie opinie sa najlepsze w kotrych podane sa jakies konkrety odnosnie firmy
bnghhj 2016-07-08 15:31:45
przynajmniej jest "starszak" w postaci zawiązków....
denis 2016-07-08 21:12:48
a jaki dział? zmiana? tyle ich jest...
dog 2016-07-08 21:51:01
a jakby ktoś był zainteresowany to chyba do 07.08.2016 jest teraz fajna wyprzedaż, nawet 50% warto się zainteresować moim zdaniem, więcej info na stronie internetowej jak coś. nawet jest chyba mowa o bezpłatnych dostawach
zaszaleli 2016-07-08 23:01:36
Wstyd. Impreza latem jak sporo ludzi ma urlop. Szansa że mniej przyjdzie można zaoszczędzić. W końcu w listopadzie przyszło by więcej osób. Tak wizerunku hm się nie naprawi.
6
erpoa 2016-07-08 23:02:16
Nawet jeśli do 20zł @maniek to jest to całkiem dobra stawka, ale wypłata jest na czas? Dzięki za odpowiedź
pracownica 2016-07-08 23:44:38
Ale na co "straszak"? Zachowujcie się normalnie to z każdym się dogadacie. Jestem w związkach zawodowych od samego początku. Przez ostatnie 2 lata zawsze dogadywałam się z gl.
2
Miki 2016-07-09 00:36:06
Hmm.. podwyżki? ? To chyba jak w du.. się konkretnie wchodzi liderowi, bo ja nawet rozmowy ewaluacyjnej nie miałam. .żenada! ! Moja liderka ma w du... naszą grupę !! Po co prośby grafikowe jak nie są uwzględniane! ?!? A gwiazda wciąż ma jakieś wolne! ! A jak widzi glr to się tak popisuje, że aż mi jej żal. .. brak możliwości rozwoju, bo jeśli już takie są, to kierowane tylko do jej pupili, a grupa niestety ale liczy więcej osób i może ktoś inny chętnie by skorzystał. . Z dnia na dzień coraz większe rozczarowanie. . Przykre. .
alka 2016-07-09 10:32:09
Do 20zł za godzinę? Poważnie ? To chyba najwieksza stawka w tej branży, a dają umowe o pracę? na jakim stanwosiku?
Piotrek 2016-07-11 00:26:11
Na picku ma

być chyba szkoli się od lipca taka opalona po 40 Magda ciekawe czy zajęta i wogole podoba mi się
Piotrek 2016-07-11 00:29:02
Na pickua być chyba szkoli się od lipca taka opalona po 40 Magda ciekawe czy zajęta i wogole podoba mi się
A zmiana ranna
Kulfon 2016-07-11 08:39:53
A impreza to niby kiedy? :p
stasiek 2016-07-11 09:11:50
No a słuchajcie, jak wygląda u nich praca jako Specjalista ds. Procesów Suszenia Drewna? bo chyba całkiem nieźle to wygląda z tego co widze tylko pytanie jeszcze jak można u nich się załapać teraz do pracy, po prostu chyba tylko aplikując do nich do pracy?
Agnieszka 2016-07-11 16:38:23
Pracowałam w H&M jako Leader przez dwa lata aż w końcu pomyślałam o zmianie i szok nie spodziewałam się że praca tam przysporzy mi tyle problemów w znalezieniu nowej.... Wszędzie dziwiono się że tyle lat chciałam pracować w firmie która w ankiecie GES ma jedno z ostatnich miejsc. Po dwóch miesiącach znalazłam pracę w nieruchomościach. Praca od poniedziałku do piątku wśród ludzi którzy szanują siebie i klientów, co znowu dla mnie było małym szokiem a zarobki w tydzień tyle co w HM przez miesiąc.
burka 2016-07-11 17:36:55
czyli H & M genralnie możesz polecić @ Agnieszka. Szkoda tylko, że nie ma aktualnych ofert , bo szukam szukam i nic nie widze niestety. jak sie coś pojawi dajcei znac
sierpień 2016-07-14 15:36:11
Czy to prawda że w sierpniu tylko 2 weekendy ostatnie pracujemy?
1
gl 2016-07-14 15:52:21
Przypomina szacownemu DT że jutro 15, a ja aneksu nie podpisałem.
erpoa 2016-07-14 19:14:49
SUper, że atmosfera dopisuje @płotka, bo w końcu pozytywne relacje przyczyniają się odpowiednio do sukcesu w firmie. Ale wiesz może czy będzie prowadzona niedługo jakaś rekrutacja? Dzięki za odpowiedź.
Xyz 2016-07-14 21:12:28
Niestety za free nie jest. Na papierki od wypłaty swoje za dojazd odciągają.
maniek 2016-07-14 21:16:11
a przyjacielu możesz powiedzieć ile konkretnie odciągają?
JJJ 2016-07-14 22:05:03
a może nic nie dostaniesz, to co się gorączkujesz - i ? w tym roku bez wyrównania (nareszcie)
erthyjuk 2016-07-14 22:31:45
@erpoa z cala pewnoscia dobra atmofera to polowa sukcesu
anonek 2016-07-15 14:27:58
Co ile mniej więcej odpowiadają na cv?
Mogę do nich zadzwonić, jak mam numer, a szybko mi zależy na pracy?
tumblr 2016-07-15 14:59:10
Pewnie, że to połowa sukcesu @erthyjuk, zobacz, że doskonale wiedzą jak zadbać o pracowników, bo dają benefity.
e76 2016-07-15 21:20:54
super ze daja w firmie benfity..a czy ktos z was moze pracowla u nichb jako mlodszy specjalsita do spraw obslugi klienta w Kielcach? pamietam ze tam jezyka francuskiego wymagali a powiedzcie mi na jakie zarobki mozna u nich liczyc jak sie ma dosiwadczenie..
wredna 2016-07-15 22:09:29
kto ci takich głupot naopowiadał????
erthyjuk 2016-07-15 22:31:32
no moze kiedys takie ogloszeni bylo chcoiaz to faktycznie dziwne moze pomylka ;p
malami 2016-07-19 16:23:04
miał ktoś z Was rozmowę w Pzn w biurowcu delta? jak tam wejść? ;)
po 2016-07-19 16:25:56
do poprzednich komentarzy, ależ owszem, kolega miał rację, była potrzebna nowa osoba na stanowisko Młodszy Specjalista ds. Obsługi Klienta z językiem francuskim w Kielcach ale to było w marcu... ubiegłego roku! p[olecam dokładniej sprawdzać daty wstawienia ogłoszenia
gadki 2016-07-19 18:20:40
W magazynie w Gądkach nigdy nikt taki nie był potrzebny. Nie interesują nas sklepy. Również czytaj gdzie się wpisujesz
1
gość 2016-07-19 18:24:58
Hej, czy niedługo pojawi się ogłoszenie na specjalistę ds. kadr i płac? Chętnie bym się załapał, bo oprócz dobrej podstawy jest jeszcze szansa na premie do tego, a to dużo znaczy teraz. Wypłata i tak jest terminowa.
vaaa 2016-07-21 00:51:42
Ile jest zmian ? mozna np. Chodzic na dwie zmiany i zrezygnowac z nocek i weekendow ?
vaaa 2016-07-21 00:52:22
Ile jest zmian ? mozna np. Chodzic na dwie zmiany i zrezygnowac z nocek i weekendow ?
ki 2016-07-21 11:33:30
@gość no przecież rok temu była taka rekrutacja z tego co wiem w maju, chociaz tu rotacja bywa spora
lollllllllll 2016-07-21 18:25:43
co sie dzieje na rozmowie kwalifikacyjnej? o co mogą spytac?
Nat 2016-07-21 21:10:21
Uwielbiam Barlinek i to w jaki sposób postępują tam prace
hjf 2016-07-23 01:37:20
nie
Poool 2016-07-23 21:18:14
Uwielbiam takie opinie jak Twoja, niewątpliwie rozwijają
aasssaa 2016-07-23 22:50:03
DZISIEJSZE SUMMER PARTY UWAŻAM ZA UDANE :) dobre jedzonko, chill out i Farna>> a'la prywatny koncert. Super
2
Zostaw swoją opinię o H&M Hennes & Mauritz - Gądki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie H&M Hennes & Mauritz