Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o H&M Hennes & Mauritz

Pracowałeś w firmie H&M Hennes & Mauritz i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
12345 - 2014-12-10 18:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też mam dziwnie mało, jakby dodatku świątecznego w tym nie było. Jedynie za setki, miesięczny, kwartalny i nocki.
zdjecie uzytkownika
tramwaj - 2014-12-10 20:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziś w mediach słyszałem opinię że firma Amazon jest mało wypłacalna...ten dzisiejszy dodatek czyżby cos zwiastował?
zdjecie uzytkownika
wiki 24032013 - 2014-12-11 13:48:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się nad pracą w tej firmie ale słyszałam dużo złego o h&m-ie a co do Amazonu to się mylisz ja tam akurat pracuje i wypłata zawsze na czas tylko ze teraz nie wiem czy mi umowę przedłuża
zdjecie uzytkownika
Paula - 2014-12-12 14:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Narzekamy na grafik grudniowy, a styczen to dopiero będzie zabawa. Zwyczajowo weekend to sobota i niedziela, my swoje weekendy będziemy mieć w srode i czwartek.
Jeśli to zacznie byc standardem to chyba po 5 latach czas na zmiany. Smutno, bo lubię swoja prace.
zdjecie uzytkownika
lejdiiii - 2014-12-12 20:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pozdrawiam chłopaka z goods in w krótkich spodniach i z tatuażem na przedramieniu ....spojrzenie to masz zabójcze....cicha wielbicielka :)
zdjecie uzytkownika
młoda - 2014-12-12 21:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma potrzebuje chętnych na niedzielę popołudniowke, kto żywy niech przyjdzie hehe.
Masakra dzwonią wieczorami w wolny weekend i chcą by przyjść za dodatkowe 40zł do pracy.
Żenada i wstyd.
zdjecie uzytkownika
igła - 2014-12-13 11:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nooo styczniowy grafik to jest dopiero temat do dyskusji...wszystkie dosłownie wszystkie weekendy pracujące baaa zdarza się weekend w którym weekendu tak naprawdę nie mamy bo idziemy i sobotę i w niedzielę...
zdjecie uzytkownika
byłymurzyn - 2014-12-14 13:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda taka firma z roku na rok zjeżdża po równi pochyłej w dół czyli z roku na rok coraz gorzej coraz więcej sklepów budują i chcieli by coraz więcej zarabiać ci na górze oczywiście bo szaraki którzy musza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po raz 200 000 000 z przymierzalnia i to biegiem i dostawać bęcki od klientów niezadowolonych że w swetrze za 20 zeta jest dziura mają to gdzieś bo po przykładowo 6h w pracy padają na twarz bo tam wszystko trzeba robić szybciej i z większym uśmiechcem na ustach i wiedzieć wszystko i jeszcze całować po piętach każdego wchodzącego do sklepu lebiegę - generalnie pracy nie polecam bo po 3 latach idzie się nawabić nerwicy z wrzodami bo co nie zrobisz zawsze jest źle za marne 1000 zeta na 3/4 etatu w każdy światek piątek i niedziele i generalnie wszyssycy mają gdzieś że ty stuydiujesz czy masz lekarza dwonia o 16' że za godzine w pracy i nieważne że siedzisz u babci na imieninach ważna jest FIRRRRRMA !!!!
zdjecie uzytkownika
bobo - 2014-12-15 18:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byłymurzyn - 2014-12-14 13:45:08]:
widać czy w sklepie czy w gadkach ten sam syf !!!!
zdjecie uzytkownika
?? - 2014-12-15 18:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
..POWIEDZCIE MI CO ZNOWU ZA PLOTKI PO MAGAZYNIE CHODZĄ 4 -BRYGADY OD MAJA ? KTO WYMYSLA TAKIE BREDNIE MAJA OTWORZYC SKLEP ON-LINE W POLSCE ALE TO WSZYSTKO PRZESTANCE SIAC FAME !!!
zdjecie uzytkownika
Ana - 2014-12-17 17:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszła PLOTA, że Wigilia będzie wolna. Jestem ciekawa...
zdjecie uzytkownika
Ewelinka - 2014-12-17 19:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ma na imie ten przystojniak ktory wyglada jak aktor ? Jest boski i mega przystojny nie wiem jaki to dzial skad on jest bo jestem nowa ale wpadl mi w oko :-) taki brunet z fajnym zarostem
zdjecie uzytkownika
bleble - 2014-12-17 20:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cały magazyn pracuje do 12 w wigilie bez wyjątku
zdjecie uzytkownika
lalaal - 2014-12-17 20:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przemeldujcie adres zamieszkania na Gądki Magazynowa 3 przecież to taka kochana firma jak nam to wmawiają jak w sekcie te mitingi do małych dzieci :)
zdjecie uzytkownika
Franki Vectra - 2014-12-18 12:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi tyz się czorno podobo.
zdjecie uzytkownika
jola - 2014-12-18 13:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś kiedy bedzie przelew??
zdjecie uzytkownika
Bank - 2014-12-18 16:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczoraj
zdjecie uzytkownika
jola - 2014-12-18 17:41:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale zabawne hahahaha
zdjecie uzytkownika
klc - 2014-12-19 00:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ewelinka - 2014-12-17 19:08:32]:
który? opisz dokładniej
zdjecie uzytkownika
Franki Vectra - 2014-12-19 12:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale tero gunski sa za mondre, ciezko sie z nimi dogodac. Nawet skora w Vectrze nie robi wrarzenia.
zdjecie uzytkownika
Becia - 2014-12-19 15:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ewelinka

Hmm chyba wiem o kogo biega ten koleś co ma zespol i tak ladnie gra na gitarze ? Jest ciacho ojjj jest ale daj se spokoj zajety jest i nie osiagalny kolezanko.... a nie bede publicznie pisala kto to ale wiem kogo masz na mysli...pzdr
zdjecie uzytkownika
toudi - 2014-12-19 18:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
solidarnosc w tym roku daje cos na gwiazdke??? czy nie?
zdjecie uzytkownika
H&M WRÓG - 2014-12-19 19:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GRAFICZKI NA STYCZEŃ SĄ PO PROSTU ZAJEBISTE. TYLKO 10 NOCEK, NIC TYLKO KURWA NA MORDE UPAŚĆ
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Trzy etapy: najpierw rozmowa telefoniczna, potem assassement center i na końcu rozmowa z kierownikami; tydzień na skompletowanie rozlicznych dokumentów
Pytania: Koszmar wszystkich: gdzie się widzisz za 5 lat i co wniesiesz do zespołu?
zdjecie uzytkownika
on 39 - 2014-12-19 21:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [12345 - 2014-12-10 18:39:18]:
co to sa setki , kwartalny ,nocki?
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-12-19 23:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on 39 - 2014-12-19 21:01:04]:
Figę z makiem dostaniemy, Ewa z Renata za nasze składki do Hiszpani leci. Czas Solidarności w H&M dobiega końca, sa nowe związki ciekawe co one zrobią ? Są parę miesięcy i paczki dają a składki biorą 8 zł .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie H&M Hennes & Mauritz
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy H&M Hennes & Mauritz?
Zadaj pytanie
x