Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o H&M Hennes & Mauritz

Pracowałeś w firmie H&M Hennes & Mauritz i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ania - 2015-07-22 21:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak jest z tymi dodatkami? może ktoś napisac jak one są naliczane.
Powinno być wypłacane za dany miesiąc a nie jakieś kombinacje.
zdjecie uzytkownika
nati - 2015-07-23 14:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mógłby mi ktoś napisać jak wygląda wdrażanie się tam w Gądkach? Chciałabym pracować tam przez 2 msc. Jak wygląda ta przerwa obiadowa ? I ogólnie napisać coś o pracy tam? Jak się tam najlepiej ubierać? czy paznokcie żelowe to problem ?
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-07-23 21:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, podoba mi się taki Paweł ze zmiany a 34 (chyba)wiem że to pytanie nie jest zbyt na miejscu. czy ma on dziewczynę? Warto do niego,, zagadać "?
zdjecie uzytkownika
Aga - 2015-07-24 18:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia - 2015-07-23 21:57:35]:


Polowie mojej grupy podoba sie taki jeden przystojniak lecz nie wiemy jak ma na imie ale wedlug wiekszosci opinii Najjwieksze ciasteczko zakladu
zdjecie uzytkownika
niunia - 2015-07-25 18:13:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co myślicie o cwaniaku kierowniku zmiany Szymonie Z ?
zdjecie uzytkownika
Aneczka - 2015-07-25 21:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wkoncu czlowiek z jajami w tej firemce bez zasad.
zdjecie uzytkownika
muzxa - 2015-07-26 09:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aneczka - 2015-07-25 21:18:37]:
Ja mam zupełnie inne zdanie. Jak najszybciej powinien tę firmę opuścić.
zdjecie uzytkownika
PIC PAK - 2015-07-26 11:47:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy pracuje jeszcze ten gej na zmianie a z kolczykiem
zdjecie uzytkownika
joasia - 2015-07-28 15:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanko czy warto sie zapisac do tych Zwiazkow KONFEDERACJA PRACY? Bo ten Robert chodzi i mnie namawia jest ok co myslicie?
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2015-07-28 16:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oj lesery, lesery... Nic tylko kombinowanie "jak tu się nie narobić?", jak tu skutecznie ściemniać między regałami? Od czasu do czasu w pustych główkach zaświtają błyskotliwe myśli o tym, jak ON lub ONA mają na imię, po czym wzdychanie jak gimnazjaliści na urodą osobnika/osobniczki. Pełni żądań, pełni postulatów, pełni oczekiwań, a w rzeczywistości jesteście bezjajecznym towarzystwem, któremu nawet nie chce się zorganizować strajku lub nie potraficie tego zrobić.
zdjecie uzytkownika
mała - 2015-07-28 20:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [joasia - 2015-07-28 15:52:58]:
raz Ewa raz Robert jeden drugiego wart - te zwiazki to sciema - w Amazonie to sa związki - wywalczyli pracownikom 14 zł na godzine a u nas ?


Solidarnosc 28 zł składka i nic nie robi
Konfederacja 8 zł i tez nic nie robi
zdjecie uzytkownika
Alicja - 2015-07-31 13:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak widzę kto teraz szkoli się na talenta na zmianie C na oick packu to aż ręce opadają. Największe lizusy i nieroby
zdjecie uzytkownika
COLOF - 2015-07-31 18:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PIC PAK - 2015-07-26 11:47:37]:
JEST NA BOOKINGU
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-08-01 12:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Marrr - 2015-07-09 07:06:13]:
Co Wy chrzanicie? Na zmianie ( od jutra w sumie już nocnej) pracują pracownicy co ogarniają wszystko to, co poprzednie zmiany i nieudolni tam pracownicy nie zdążyli ogarnąć- bo nie robią "normy". Agencja- agencją, zależy jaka. Najgorzej pracuje się z GiGroup, bo są największymi leserami i obibokami- jak wielu H&M- owców. Gdyby nie pracownicy z Agencji Biznes Partner, zatrudnieni zresztą na umowę- zlecenie BEZ PRAWA DO JEDNEGO DNIA WOLNEGO, to firma by poupadła, a Liderzy leżeli i kwiczeli.
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2015-08-01 12:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wiecie ile przez Agencję zarabia się na umowie zlecenie za dodatkowy dzień na godzinę netto (niedziela)? Byłem w lipcu i chciałbym wiedzieć, żeby mnie nie oszukano.
zdjecie uzytkownika
Donata - 2015-08-01 12:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile zarabiają Liderzy/ Koordynatorzy w H&M?
zdjecie uzytkownika
Agencja Work - 2015-08-01 21:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesteśmy z agencji work zmiana A i tak na początek kto przyjął Andżelikę na liderkę worka przecież ona się nie nadaje , nie ogarnia nic , teraz pomaga jej młoda dziewczyna ta to ma zapał ale Andzela i Aśka brak słów , Aśka ino siedzi w kompie całe 7.75 pod koniec pracy budzi się że snu , a jak się do ludzi odnosi , sama niech się ogarnie a nie pyskuje . to stanowisko nie dla niej
zdjecie uzytkownika
Roman - 2015-08-02 14:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Donata - 2015-08-01 12:37:59]:
Koordynator - 2520 brutto
GroupLeader-4560 brutto (w zależności od stażu pracy)
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-08-02 16:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Roman - 2015-08-02 14:18:49]:
kto te kwoty podał? GL na dzień dobry zarabia 3900brutto wychodzi 2700na łapę nie wiem skąd te kwoty bierzecie. pewnie tyle to zarabia GL po 5 latach pracy tam, ale nawet ta kwota nie jest warta tego co się tam dzieje. Liderzy są tam zmieniani jak grzyby po deszczu...szukają idiotów bez ambicji i z kredytami do spłacania. Nie warto marnować tam czasu.
zdjecie uzytkownika
mucha - 2015-08-02 17:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [haha - 2015-08-02 16:22:29]:
A ile zarabia Kierownik zmiany , to GLR chyba jest w HM
???
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-08-02 19:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mucha - 2015-08-02 17:31:02]:
GLR jest ale tylko na nowej części magazynu i są to osoby które awansują z GL a to trochę trwa.....
zdjecie uzytkownika
mucha - 2015-08-02 20:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [haha - 2015-08-02 19:30:11]:
ale z zewnątrz też można, widziałam ogłoszenie i ciekawią mnie zarobki
zdjecie uzytkownika
tobi - 2015-08-02 21:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mucha - 2015-08-02 20:00:39]:
Gl - 4 tys brutto to 24 na godz , w Amazonie płacą 18 zl GL
ZA duża różnica, kto im dał tyle i za co -- pytam się za co ....
Kiedyś byłem GL w H&M to wiem,kłamanie i wciskanie ciemnoty pracownikom którzy ciężko pracują na tych nierobów - GL.
Trzeba być chamskim gnoj...em zeby tam dłużej pracować.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Czesc jutro wlasnie skladam dokumenty do h&m powiedzcie mi chcialabym trafic na buking czy jest mozliwosc dostania sie na ten dzial
Pytania:
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-08-03 12:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadza się trzeba nie mieć sumienia aby pracować tam jako GL, żadne pieniądze tego tam nie wynagrodzą ŻADNE, ludzie to cyferki które muszą robić jak najwięcej, i tyle z piania HR-owskiego
zdjecie uzytkownika
pppp - 2015-08-03 20:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej. chciałam rozwiązać ugodowo umowe. jak mam to zrobic ? moja liderka jest teraz na urlopie :(
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie H&M Hennes & Mauritz

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy H&M Hennes & Mauritz?
Zadaj pytanie
alert