Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o H&M Hennes & Mauritz

Pracowałeś w firmie H&M Hennes & Mauritz i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zalamka - 2015-01-22 17:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze wkoncu trzeba to gdzies zglisic.... wydarzenia...uwaga... moze wkoncu sie cos poprawi :-/
zdjecie uzytkownika
Sebaaa - 2015-01-22 23:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca w H&m porażka .. Niestety pracuje tam jeszcze ale szukam czegos innego.. 8 godzin chodzenia wkoło hali nogi odpadają.. Kasa hehehe 1300zł.. A co do liderów brak słów pozdrawiam Liderka szymona zalasa wielkiego cwaniaczka ..
zdjecie uzytkownika
Agencyjny - 2015-01-23 15:54:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bezGrosza - 2015-01-20 19:18:39]:
GiGroup twierdzi, że to nie ich wina, tylko H&M nie ma w tej chwili zapotrzebowania na ludzi... ale wspominając o podbijanych wciąż w internecie ofertach pracy, mówią że na zlecenie H&M, mają w dalszym ciągu aktualizować ogłoszenia i prowadzić nabór na pracowników... więc coś tu chyba nie gra? Najgorsze, że mamy umowy śmieciowe. Gdyby to była normalna umowa o pracę, to bym się zbytnio nie przejmował, bo należy się przestojowe, ale na zleceniu nie mamy za przestój ani grosza. Chociaż ja tam w żaden przestój nie wierzę... po prostu, albo H&M nie dogadał się w jakiś sposób z agencją, albo mają to wewnątrz tak beznadziejnie zorganizowane. I cóż, jak za styczeń przyjdzie wypłata sto złotych to będzie dobrze... A w lutym trzeba żyć na chwilówkach....
zdjecie uzytkownika
/....... - 2015-01-23 21:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
teraz(usunięte przez administratora) zrobi na pick packu porządek....przeszła talenta cześć nie powie i dame udaje
zdjecie uzytkownika
karla - 2015-01-24 10:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ktoś wyżej napisał, że liderzy z shopa to debile....tylko, że oni nie spędzają czasu w kantynach a są z ludźmi na hali. Zawsze można ich znaleźć jak jest problem.
zdjecie uzytkownika
Nati - 2015-01-24 10:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poznalam w koncu tego chlopaka i dziewczyny powiem tak bylo warto ! Super chlopak i piekna osobowość romantico jakich malo :-* Ale co sie okazało ? Zajety :-(
zdjecie uzytkownika
misia - 2015-01-24 13:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jeżeli chodzi o lidera Szymona Z.to faktycznie tak obrósł w piórka że zdziwi się sam jak mu je odpadną był taki normalny i sympatyczny na początku a teraz tragedia niejeden miał taką zadartą głowe i szybciutko zakończył swoją prace ludzie to widzą i zgłaszają no niestety kij ma dwa końce!
zdjecie uzytkownika
Sendy - 2015-01-25 16:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nati - 2015-01-24 10:54:11]:
Nati kazdy wagon ponoc da sie odczepic...Proboj ;-)
zdjecie uzytkownika
kasiunia - 2015-01-25 18:57:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bumcyk - 2015-01-05 15:23:06]:
o kim piszesz o jakiej Liderce????????
zdjecie uzytkownika
Agusia - 2015-01-25 20:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejo

Murtuje mnie...i nie tylko... kojarzycie może takiego chłopaka który jeździ nowym autem? Bardzo krótko obcięty, przystojny, z ładnym uśmiechem. Chciałabym do niego zagadać ale nie wiem skąd jest (dział). Ja z picka.
zdjecie uzytkownika
sucharek91 - 2015-01-26 16:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej mam pytanie. Idzie może ktoś na rozmowę kwalifikacyjną 02 lutego?
zdjecie uzytkownika
Nowy kolo - 2015-01-26 20:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiatam
Chciał bym się dowiedzieć czym zajmuje się dział pick pack
Na czym praca tam polega
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-01-26 22:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowy kolo - 2015-01-26 20:37:14]:
robisz kilometrówki ciągle poganiany przez wspaniałych liderów nie mówiąc już o temp. jaka tam jest istna sauna za darmo JEDEN JEDYNY SY.F
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-01-26 23:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A plastikowanie co to za dział kto na nim pracuje jacy ludzie mam tam iść więc wolę coś wiedieć są jacyś fajni faceci
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-01-27 12:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowa - 2015-01-26 23:01:33]:
żenada, możesz nie zaśmiecać tego miejsca? to nie forum randkowe ale strona oceniająca pracodawców
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-01-27 18:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nowa - 2015-01-26 23:01:33]:
plastikowanie to są prawie same baby stoisz i składasz ciuchy przesłane przez klienta ( niekiedy brudne na maxa - delikatnie ujmując )szczerze to chyba jeden z gorszych działów
zdjecie uzytkownika
xxx 86 - 2015-01-28 00:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [karla - 2015-01-24 10:49:17]:
dlaczego dama ???? co wy piszecie??to osoba pelna wdzieku i majaca niezwykle podejscie do czlowieka jak malo kto !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
xxx 86 - 2015-01-28 00:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [/....... - 2015-01-23 21:45:44]:
dlaczego dama ???? co wy piszecie??to osoba pelna wdzieku i majaca niezwykle podejscie do czlowieka jak malo kto !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
xxx 86 - 2015-01-28 00:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx 86 - 2015-01-28 00:30:35]:
sorry to nie mialo byc do Ciebie :)
zdjecie uzytkownika
statystyki - 2015-01-29 18:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [duszek - 2014-12-10 10:07:25]:
ta co nie znała obecnie zmiana A a wcześniej była na B... na tych statystykach chyba tylko z 2 osoby albo 1 się zna...
zdjecie uzytkownika
Asia - 2015-01-29 22:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia dla chłopców z sipingu zm B ja z pika ;-)
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-01-31 10:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapraszam na statystyki na zm.A to porozmawiamy,anonimowo pisać to każdy potrafi
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-01-31 19:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia - 2015-01-31 10:14:29]:
toż to prawda była :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Trzy etapy: najpierw rozmowa telefoniczna, potem assassement center i na końcu rozmowa z kierownikami; tydzień na skompletowanie rozlicznych dokumentów
Pytania: Koszmar wszystkich: gdzie się widzisz za 5 lat i co wniesiesz do zespołu?
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-01-31 23:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-01-31 19:01:28]:
Jak prawda to dlaczego anonimowo piszesz przedstaw się i zobaczymy co Ty umiesz! !!
zdjecie uzytkownika
Parabole - 2015-02-01 09:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam dziunie która lata za Karolem z Gi Group. Twoja "przyjaciółka" nieźle jedzie Ci duupe z setu do setu.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie H&M Hennes & Mauritz
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy H&M Hennes & Mauritz?
Zadaj pytanie
x