Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o H&M Hennes & Mauritz

Pracowałeś w firmie H&M Hennes & Mauritz i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2015-03-26 16:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [A. - 2015-03-26 16:02:18]:
Na jakim dziale i na jakiej zmianie jest taka GL???
zdjecie uzytkownika
tata - 2015-03-26 19:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy będzie renta?
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-03-26 20:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jutro ojciec
zdjecie uzytkownika
renia - 2015-03-26 20:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawa - 2015-03-26 16:36:20]:
Pracuje w PIOTRZE i PAWLE :-)
OCZYWIŚCIE ZE SĄ SPOKO GL - ALE TO GATUNEK NA WYMARCIU
zdjecie uzytkownika
Była - 2015-03-27 00:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po tym co czytam to cieszę się, że już nie pracuję w tej firmie. Szczerze współczuję tym , którzy muszą się tam męczyć. Pracowałam na Shopie i za moich czasów to było tylko dwoje profesjonalnych liderów zarówno znających się na swojej pracy jak i w podejściu do ludzi. To była Marta z picku i Łukasz ze storingu. Reszta mogłaby się od nich uczyć zarządzania. Jednak co z tego, skoro firma nie docenia takich ludzi,prędzej czy później odejdą sami. O ile jeszcze nie odeszli. Zresztą wśród pracowników też było wielu specjalistów i niestety każdy jak tylko dostawał lepszą ofertę to się długo nie zastanawiał.
zdjecie uzytkownika
Truck1 - 2015-03-27 00:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak. Od nas z wysyłki odchodzi Mateusz i to tylko potwierdza regułę. Firma nie liczy się z ludźmi, z dobrymi GL. Przerzucają leserów i ściemniaczy z online na shopa, którzy nic tylko ciągle kawka na kantynie lub pepieroski.
zdjecie uzytkownika
takipan - 2015-03-27 07:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obowiązkiem wszystkich członków H&M jest praca według grafiku pacodawcy- nie ma łamanyc żadnych praw pracownika. Dodatkowo jeżeli lidery są źli i chcemy robić z nimi wojne, spoko. Zapomnimy wtedy o wselkich zamjanach grafików i przymykaniu oka na urlopy itp. Po co to nam ?
zdjecie uzytkownika
Monika - 2015-03-27 07:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z wyżej napisanym postem. Liderzy z grafikami, zamianami idą nam na rękę. O co chodzi ?
zdjecie uzytkownika
kasa - 2015-03-27 13:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
będzie dziś rynta?
zdjecie uzytkownika
utyt - 2015-03-27 14:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
musi byc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
magra - 2015-03-27 15:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma wypłaty to po co nam ta wyprzedaż? czym mam zapłacić???
zdjecie uzytkownika
heheszki - 2015-03-27 15:24:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyprzedaż nie jest obowiązkowa wiec w czym problem? Dorosli ludzie nie potrafia sobie zostawic jakiegos "buforu" finansowego - juz od miesiaca wiadomo ze bedzie wyprzedaz.
zdjecie uzytkownika
lak - 2015-03-27 17:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie jakie wy tu "mądrości" wypisujecie szkoda ze pierwsi do narzekania jesteście a ostatni do pracy.....
zdjecie uzytkownika
Orihime - 2015-03-27 18:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi się dobrze i przyjemnie pracuję. Atmosfera w pracy jest najważniejsza! :)
zdjecie uzytkownika
j.k.m.w. - 2015-03-27 18:49:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć , wien że nie jest forum na tego typu wiadomości ale mam takie pytanie :p podoba mi się taki jeden wysoki chłopak z refilu który jest przy kości i ma na imię chyba Dawid :P ma dziewczynę ? Jeśli oczywiście można wiedzieć . pozdrawiam :) :P
zdjecie uzytkownika
blabla - 2015-03-27 19:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [j.k.m.w. - 2015-03-27 18:49:18]:
A dlaczego po prostu nie podejdziesz do niego i nie zagadasz?
zdjecie uzytkownika
j.k.m.w. - 2015-03-27 22:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [blabla - 2015-03-27 19:49:22]:
Bo po 1 wstydzę się
Po 2 po co mam zarywać do zajętego chłopaka ?
Ja wolę się rozeznać :P
zdjecie uzytkownika
lusia - 2015-03-27 23:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dawid nie ma dziewczyny wiec smialo mozesz podejsc :) powodzenia zycze :)
zdjecie uzytkownika
romuald - 2015-03-28 09:20:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to Dawid jest ladnym lovelasem:) co chwile to gada z inna laska....wiec mysle ze jak podejdziesz to bedziesz poprostu kolejna laska.
zdjecie uzytkownika
Luiza - 2015-03-28 09:36:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mnie sie bardzo podoba taki ciemny brunet zm.B ale ponoć niedostępny i trudny do zdobycia ehh moje kolezanki z grupy również wzdychaja gdy go widza.Jak znacie imie podajcie plisska
zdjecie uzytkownika
anna.. - 2015-03-28 12:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak wyprzedaż -- ?
zdjecie uzytkownika
rolnik - 2015-03-28 19:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciemny brunet? Znaczy murzyn? Powiesz o nim cos wiecej moze?:) ale widze ze na zmianie B na refillu same ciastka!:)
zdjecie uzytkownika
PIK PAK - 2015-03-28 22:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzisiejsza wysprzedaż była beznadziejna , lumpy stare z przed lat , butów mało , kurtkę by dostać to marzenie , kompletny bałagan , na ostatnią godzinę nawet nic nie dokładano - szkoda paliwa i czasu
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
Pytania: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-03-29 15:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeden wielki syf z tą wyprzedażą w boxach na 170 były rzeczy na 158 i te cholerne wieszaki w boksach po co to ??podobno miały wisieć a w końcu wrzucili te rzeczy do boxow ale nikomu już się nie chcialo wieszakow odczepić !!! mało bluz ,kurtek tandeta !!!! dla mnie kicha !!!!!
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-03-29 15:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko od razu odradzam pisanie mądralińskich typu
- przecież wyprz nie była obowiązkowa
wcale ciebie tam nie musiało być
powiem tak jak bym wiedział /a jak będzie to by mnie tam nie było!!! wszystko na temat !!!!!!!!!!!!!!! wróżką nie jestem
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie H&M Hennes & Mauritz
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy H&M Hennes & Mauritz?
Zadaj pytanie