Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o H&M Hennes & Mauritz

Pracowałeś w firmie H&M Hennes & Mauritz i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kasia - 2016-01-29 19:48:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zm.A - 2016-01-05 17:44:02]:
Co wy opowiadacie Ewa dawała po 120 zł każdemu członkowi solidarności .
Przestańcie bzdury gadać
zdjecie uzytkownika
jacek - 2016-01-30 12:20:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zna ktos marte z agencji biznes partner? pracuje na refilu
zdjecie uzytkownika
naiwna - 2016-01-30 14:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasia - 2016-01-29 19:48:09]:
Czy Wy jesteście tacy naiwni co do Ewy - Jej chodzi tylko oskładki, pracownicy płaca okoł 25 złrazy 12 =300 zł. Baluje za waszą kasę :) ja w tamtym roku wipisałam się z Solidarności i Wam też radzę.
zdjecie uzytkownika
andrzej24 - 2016-01-30 18:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie dla nowo zatrudnionych osób. Jak to wygląda jeżeli chodzi o wypłatę(netto) na jakie działy można trafić i w jakim systemie się pracuje ? z tego co wiem to na 3 zmiany ale od pn-pt czy jakimś innym systemem ? czy są jakieś premie ? Z góry dziękuję za odpowiedzi na powyższe pytania, Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Barbie - 2016-01-30 18:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ello

Ja również od Lutego zaczynam pracę w tej światowej firmie :XD Są tu jacyś fajni chłopacy ?
zdjecie uzytkownika
dildo - 2016-01-30 18:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taaa, fajni chłopacy nie pracują w takiej firmie. Raczej same niedojdy i buraki.
zdjecie uzytkownika
Monia - 2016-01-31 17:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za gościu na refilu taki niski w okularach ze zmiany A?
zdjecie uzytkownika
filip - 2016-01-31 20:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
siemanko. Szukam pracy i wiele słyszałem o H&M, że pod względem warunków i zarobków jest całkiem nieźle. Teraz w sumie nie szukają sprzedawców, ale poczekam :)
zdjecie uzytkownika
Barbie - 2016-02-01 08:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dildo - 2016-01-30 18:57:28]:
Na pewno jakieś ciasteczka się znajdą ja akurat szukam kogoś do poważnego związku,co masz na myśli niedojdy i buraki ?
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2016-02-01 23:01:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda sprawa z dziewczynami są jakieś ładne laski ?
zdjecie uzytkownika
Kaśka - 2016-02-02 11:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Barbie - 2016-02-01 08:48:05]:
Chodzi o typków co łażą po pik-paku i napalają się na laski żal :/ Czasami z kumpelą się zastanawiamy co my tu robimy momenty gorsze jak w szkole, żeby to jeszcze jakieś przystojne było to pół biedy....Ale Ci niektórzy masakra normalnie :/
zdjecie uzytkownika
Lol - 2016-02-02 12:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kaśka masz rację! Niektórzy to takie pedzie edzie że szkoda gadać :/
zdjecie uzytkownika
Jakub - 2016-02-02 14:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I puscic kobiete do takiej firmy a potem rogi jak jelenie.
zdjecie uzytkownika
kaska - 2016-02-02 15:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy ktoś wie jak Ewa z Solidarności jest w pracy - chodzę do niej 4 dzień i nikogo nie ma. Telefonu nie odbiera, może znowu broni pielęgniarek w Warszawie :)
Składki duże bierze to ma za co podróżować, jak by miała 1500 zł to by w pracy siedziała.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-02 21:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kaśka - 2016-02-02 11:42:00]:
a laski to co niby lepsze? też się napalają i to jeszcze bardziej od chłopaków bo ich jest tam mniej i jeszcze udają że tego nie robią.
zdjecie uzytkownika
ADM - 2016-02-02 22:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie może, jak się dostać do administracji? podobno duży luz tam mają. liderka wcale z nimi nie siedzi. najbardziej interesuje mnie zmiana c. są tam jakieś wolnemiejsca?
zdjecie uzytkownika
aleks - 2016-02-03 11:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podejrzewam ADM, że o to musisz się bezpośrednio w punkcie dowiedzieć. Tu H&M rzadko wpuszcza ogłoszenia i najczęściej chodzi o magazyn czy sprzedawców.
zdjecie uzytkownika
chłopak - 2016-02-03 19:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe czy ty mądra pani kaśko taka piękna jesteś ? jeszcze pewnie brzydsza od tych chłopaków.
zdjecie uzytkownika
PP - 2016-02-03 21:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
slyszal ktos cos o wyprzedazy?????
podobno ma byc w marcu???
zdjecie uzytkownika
Jakub - 2016-02-03 22:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na dziale refil pracuja mezczyzni czy tylko kobiety?
zdjecie uzytkownika
Maniu - 2016-02-04 09:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PP - 2016-02-03 21:44:04]:
Ponoć pod koniec Marca ma być wyprzedaż fakt
zdjecie uzytkownika
xxx... - 2016-02-04 13:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie,już tak nie narzekajcie na te Gądki. W Amazonie w Sadach jest jeszcze gorzej! Tam to inwigilacja na całego-kamery w szatniach,popieprzona ochrona,bramki-sramki,wyśrubowane normy że głowa boli... Z chęcią wrócę do H&M na pick,gdzie kiedyś byłem.
zdjecie uzytkownika
rozum - 2016-02-04 18:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda że wszyscy liderzy nie są jak Mariusz H. z G-n. Jest paru liderów co na ręce można policzyć co potrafią pracować i co można na nich liczyć pozatym wiedzą po co są na stanowiskach liderów. nie jak reffilowscy ze zmiany C :) każdy wie o czym piszę...
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-02-04 19:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie każdy wie o co chodzi z ta c
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-02-04 21:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie wiadomo o co chodzi , to w takim wypadku zawsze chodzi o to samo czyli:?
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-02-05 09:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Leca w kulki :-)
zdjecie uzytkownika
Jakub - 2016-02-05 09:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wara od mojej dziewczyny Marty S z biznes partner dzial refil zmiana c. Ona jest zajeta
zdjecie uzytkownika
betty - 2016-02-05 10:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałam co innego...
zdjecie uzytkownika
Jakub - 2016-02-05 11:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co slyszalas słucham
zdjecie uzytkownika
Jakub - 2016-02-05 11:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Betty podaj jakis kontakt do cb
zdjecie uzytkownika
Jakub - 2016-02-05 11:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdradza mnie?
zdjecie uzytkownika
foothill - 2016-02-05 11:44:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej a możecie coś napisać o warunkach pracy, atmosferze? Bo widzę że firma szuka teraz specjalisty ds planowania, wymagają języka angielskiego i 2 lat doświadczenia i oferują fajne warunki
zdjecie uzytkownika
betty - 2016-02-05 13:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakubie to żarcik twoje zaufanie zostało wystawione na próbę
zdjecie uzytkownika
Jakub - 2016-02-05 13:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli zaden się koło niej nie kreci?
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2016-02-05 16:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj tego nigdy nie wiesz :) haha ilu się kręci koło niej :P
zdjecie uzytkownika
Jakub - 2016-02-05 17:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pytalem poważnie a nie
zdjecie uzytkownika
kris - 2016-02-06 01:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TeleAS - 2015-12-30 20:29:20]:
To jak taka fajna para to po co ślub brali z innymi ????
zdjecie uzytkownika
Jakub - 2016-02-06 05:54:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki slub?
zdjecie uzytkownika
hm - 2016-02-06 10:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O jaką parę chodzi? Co po chwilę jakiś romans.
zdjecie uzytkownika
Hmm - 2016-02-06 15:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zamiast pracować to sie posowaja co nie którzy po katach
zdjecie uzytkownika
brunetka w koku - 2016-02-06 17:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za przystojniak dziś gasił światełka na refilu?????
zdjecie uzytkownika
przystojniak - 2016-02-06 18:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ja
zdjecie uzytkownika
brunetka w koku - 2016-02-06 22:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli kto
zdjecie uzytkownika
przystojniak - 2016-02-06 23:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ty kim jesteś,bo nie wiem z kim rozmawiam?
zdjecie uzytkownika
brunetka w koku - 2016-02-07 09:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z brunetka w koku :)
zdjecie uzytkownika
abdul - 2016-02-07 12:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno nowi dostaja 2400 z chaczykiem na umowie. wiecie cos na ten temat?????????? w 2010r bylo tak samo starzy mieli 1600 na umowia, a nowi przychodzili z 1700!!!!!!!!!!!!
druga sprawa- jakies pol roku temu napisana byla petycja do hr,odnosnie dodatku do stazy pracy> byla jakas odpowiedz od nich?
zdjecie uzytkownika
kogut - 2016-02-07 19:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiadomo czy cały czas szukają kogoś do pracy w magazynie w Poznaniu? Idealnie, że jest umowa o pracę, szkolenia wdrażające i nawet dojazd do pracy, ale nie określili jaka jest stawka.
zdjecie uzytkownika
rozum - 2016-02-09 18:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to się polepszyło :) w końcu.... i jest si :) przynajmniej wesoło było :P jak każdy myślał że to on/a hahaha pozdrawia boski rozum
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: wymagania duze ,do firmy co pracujesz fizycznie ,chore,ty sie starasz za wszelka cene ,a tu te kobitki swierdzaja ze jestes do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] starasz sie bo chcesz niema pracy a tu lipa i pytania jaka jestes ,jak nie masz duzego doswiadczenia choc juz masz duzo lat to odpawiadaja rekrutantki ze sie nie nada,i pracowałas na pracach interwencyjnych,a testy jak nie pracujesz przez agencje to nic niewiesz jak go rozwiązac ,i to 10 minut gorzej jak na mature i inne egzaminy bo przynajmniej sie nauczysz a tu odrazu nic niewiesz ,o co tam chodzi czujesz si jak bezmózgowiec
Pytania:
zdjecie uzytkownika
ładny - 2016-02-09 19:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda sprawa z laskami, która wam się podoba?
zdjecie uzytkownika
Wpadka - 2016-02-09 19:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wesoło to było to prawda, tak @kogut szukają kogoś, stawka jest niezła, na pewno nie będziesz żałował, więc generalnie polecam spróbować wysłać CV.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie H&M Hennes & Mauritz!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie H&M Hennes & Mauritz

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert