Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o H&M Hennes & Mauritz

Pracowałeś w firmie H&M Hennes & Mauritz i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tomm - 2015-05-16 09:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co jest z Patrykiem??? Co za kret...zdecydował się go usunąć?? Skandal!! Jeden z nielicznych znający się na swojej pracy!! Który GLR, GL nastepny??
zdjecie uzytkownika
lider - 2015-05-16 14:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To że mamy trzy weekendy pracujące, to możemy podziękować tylko Ewie ze związków. Grafiki były inne. I to jest przykre że ona nie idzie za ludźmi, w końcu w soboty i niedzielę jest w domu, nie tak jak My.
zdjecie uzytkownika
Ciastko - 2015-05-16 18:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mówiłem Patrykowi by przestał myśleć jeżeli chce utrzymać tutaj pracę.
W korporacji nie potrzebuja ludzi inteligentnych.
Ewa ty o tym wiesz, co nie lepku :)
Wstyd!!!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-17 14:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prezes - 2015-05-14 10:44:16]:
podwyższą brutto 50zł
zdjecie uzytkownika
BP - 2015-05-17 20:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jeden zespół - 2015-05-10 15:25:06]:
co jak co ale są osoby z agencji co lepiej się wyrabiają od osób z H&M ktoś myśli,że z agencji to od razu gorszy
zdjecie uzytkownika
trolll - 2015-05-19 14:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie ma jak to praca w H&M roboty dużo a w sumie nic nie robię :)
zdjecie uzytkownika
Kolen - 2015-05-19 20:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
H&M to jest mowa o tej firmie z ubraniami ? Bo już sam nie wiem, nie mogę się połapać w tych komentarzach. Ja pracowałem właśnie jako sprzedawca w tej firmie i do wielu rzeczy nie mogę się przyczepić. Wiadomo nie zarobi się wielkich pieniędzy no ale zawsze to coś w szczególności dla studenta, który wszędzie szuka jakiegoś zarobku.
zdjecie uzytkownika
kkkk - 2015-05-20 11:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Student to niech się uczy solidnie !!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
doktor - 2015-05-20 13:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żal żal żal ten cały hm jak i niektóre osobniki tam pracujące.Na co wam było kończyć durne szkółki i potem śmieszne studia jak i tak szarpiecie w obozie.Perspektyw żadnych,że po-studencikami bez doświadczenia nawet nikt już nie rozmawia.Ale wiedzieliście o tym idąc na "uczelnię",wiedzieliście że jest przerost formy nad treścią (więcej z wyższym niż tych faktycznie potrzebnych).Owszem ci z jajami po dziennych typu automatyka czy inne inżynieryjne mają pracę za ok.5 netto na początek i im się zwróci ten czas jak i koszty nauki.A reszta po pedagogikach i innych resocjalizacjach???H&M,Amazon czy sklepiki w galeriach z umowami śmieciowymi lub zmywaczek w U Królowej :-))) Tak to wygląda w tym kraju.Ja mam zwykłe średnie,ale szukałem od razu pracy normalnej, nie żeby być poniżanym za najniższą.Od salonu audi po dział handlowy w dużej firmie technicznej.I można bez znajomości.Zarobki większe niż ci śmieszni wasi liderzy.Weekendy wolne,multisport,auto,telefon i inne bonusy.Ostatnio do firmy przychodzi chłopaczek w sprawie pracy,że on POLI...TECHNIKĘ ma z takim akcentem i wyższością.Dyr go pyta o doświadczenie itd.Nic,zero.Zaproponował mu śmiganie widlakiem to młody się zawiesił i uciekł.Tak więc przebierajcie w ofertach i nie dajcie się dymać.A w cv nie ma gorszej rzeczy jak śmieszne studia...
zdjecie uzytkownika
Ana - 2015-05-20 16:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [doktor - 2015-05-20 13:18:10]:
Gratuluję sukcesów zawodowych. Tylko proszę napisz w którym roku rozpocząłeś pracę? W 2000? :) Z pracą jest coraz trudniej. I NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK PONIŻANIE SIĘ ZA NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ! Bycie na bezrobociu z czystego honoru - bo ja do takiej pracy nie pójdę! TO JEST PONIŻAJĄCE! Jeśli nie znasz realiów polskiego rynku pracy to schowaj swoje nic niewarte mądrości. A ludzie, którym zależy na lepszej pracy na pewno z czasem ją znajdą, Ty się nie martw.
Pozdro!
zdjecie uzytkownika
PIC PAK - 2015-05-20 17:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta Ewa ze solidarności nic nie robi , kasiorę ino zdobywa i wypad za miasto , nie idzie nic za pracownikiem jak powstawały nowe grupy łaziła i prosiła by się zapisywać TERAZ GŁUPIĄ UDAJE , GRAFIKI PODPISUJE , NIE WALCZY O PODWYŻKI PO CO NAM TAKI ZWIĄZEK ZEBY NA ŚWIĘTA WYJEŻDZAŁA DO DO CIEPŁYCH KRAJÓW A MY ZAPIERDALAĆ - WSTYDŻ SIĘ BRAK SŁÓW NA TO WSZYSTKO , SAMA NIECH W NIEDZIELE PRACUJE , TYLE FIRMA MA ZALEGŁOŚCI ZAPRASZAMY W ZIELONE ŚWIĄTKI NA 3 ZMIANĘ W KÓNCU ŚWIĘTA SĄ DO 18
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-05-20 17:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ona ma dwie lewe nic nie robi a co z tą TELEWIZJĄ będzie niech przyjadą niech zobaczą
zdjecie uzytkownika
zasrana zazdrośnica - 2015-05-20 17:44:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-05-14 14:05:19]:
ojjjjjjj jak mi Ciebie żalrozumiem że jesteś jedna z tych co wiecznie "problematyczne maja" i się nie wyrabiaja???? a tak naprawde jestes beznadziejna księgującą i zazdroscisz tym co potrafia sobie rozłożyć prace tak by prócz tego porozmawiać z kimkolwiek i jak nam firma nakazuje "integrować się" :)?????!!!! pracuj pracuj!!!! jak nadwyrężysz te Twoje cząsteczki mózgu o ile go masz :D to może też tak kiedyś będziesz mogła :D powodzenia :)!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
umcia gumcia - 2015-05-20 19:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak można tak wykorzystywać ludzi? dość że mamy tylko jeden weekend wolny w miesiącu to jeszcze oferują nam jakieś nadgodziny w święto za jakieś denne pieniądze..wstydźcie się! wasz cel a nasze zdrowie!!! ktoś kto tu nie pracuje nie ma zielonego pojęcia jak tu jest...
zdjecie uzytkownika
lekarz - 2015-05-20 19:19:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zasrana zazdrośnica - 2015-05-20 17:44:07]:
zapraszam do PSYCHIATRY albo na odział zamknięty
zdjecie uzytkownika
wiem co mowie - 2015-05-20 21:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [co - 2015-05-11 20:51:00]:
w amazon jest gorzej tam ludzie pracuja biegusem i co dziennie mają wytykane normy wyssane z kosmosu
zdjecie uzytkownika
kokos - 2015-05-21 13:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiem co mowie - 2015-05-20 21:57:49]:
a co nas amazon obchodzi !!!!! my jesteśmy w H&m wszyscy wiedzieli jak było w amazonie w Niemczech media na okrągło nadawały !! a Ty myslales ze w Pl będzie o niebie lepiej ????!!! żal !!!! po co w ogóle coś tak idiotycznego piszecie !!
zdjecie uzytkownika
opening - 2015-05-21 21:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak zachowują się niebiescy to jakaś masakra, mój lider przez całą zmianę potrafi nie wiedzieć jaki towar sypie się i przerabia a jak wychodzi jakiś babol to daje nam karteczki i każe zmieniać datę, wstyd a najgorsze jest to że nikt z tym nic nie robi, po co menager i hr na dziale w takim razie. Oczywiście z jaką datą wypisuje się wniosek urlopowy też nic nie znaczy bo niebieski ma to w du...,nic nigdy nie wie i odsyła do innych dlaczego ktoś taki jest moim przełożonym a tego związki nie widzą, po co związki i menager,
zdjecie uzytkownika
opening 2 - 2015-05-22 00:04:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [opening - 2015-05-21 21:11:34]:
Należy zgłaszać takie zdarzenia, jak związki zawodowe nic nie wiedzą to co mają zrobić, Wróżki Semiry na etacie w związkach nie ma.
Większość narzeka po katach a jak widzi lidera to mokro w majtach.
Pracować trzeba ale i tez trzeba się szanować.
Zachęcam zgłosić się do Roberta tego od związków.
zdjecie uzytkownika
refir - 2015-05-22 20:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
EWA OD SOLIDARNOŚCI I ROBERT OD FEDERACJI JADĄ NA JEDNYM WÓZKU , NAJLEPIEJ NIC NIE WIEDZĄ A CO NIE MOGĄ SIĘ PRZEJŚĆ PO MIĘDZY DZIAŁAMI I ZAPYTAĆ SIĘ LUDZI , NIE PO CO NAJLEPIEJ Z DUPSKIEM SIEDZIEĆ NA KRZEŚLE , INO POTRAFILI ZACHECAC DO ZAPISANIE SIĘ JAKICHKOLWIEK ZWIĄZKÓW ALE TERAZ DO NAS PRZYJŚĆ NIE ŁASKA = BRAK SŁÓW
zdjecie uzytkownika
Spotted/Hejted - 2015-05-23 19:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapraszam na spotted H&M. Szukacie kogoś lub coś wam się nie podoba? Piszcie :) https://www.facebook.com/pages/SpottedHejted-HM-Gądki/443467192482868?ref=hl
zdjecie uzytkownika
patryk - 2015-05-23 21:01:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, wiele ofert pracy z tej branży i nie tylko znajdziesz na stronie Rekrutacyjnej Rewolucji. Ja właśnie tam znalazłem coś dla siebie. Mają także wiele ofert szkoleń i kursów. Wpisz w wyszukiwarkę "rekrutacyjna rewolucja", wejdź na pierwszą wyszukaną stronę i do dzieła!:)
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-05-23 22:04:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wiecie jakie będą podwyżki
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
Pytania: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
zdjecie uzytkownika
zwiazkowiec - 2015-05-24 01:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maciek - 2015-05-23 22:04:36]:
tak wiem
zdjecie uzytkownika
nygus - 2015-05-24 01:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto nyl w sobote na nadgodzinach? podobala mi sie postawa liderow przez pierwsza godzine=dzielnie pikowali,a [potem padli z sił caly czas siedzieli na kantynie. jak tu zmotywowac ludzi do pracy skoeo te nygusy tylko w kantynach siedza?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie H&M Hennes & Mauritz

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy H&M Hennes & Mauritz?
Zadaj pytanie
alert