Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o H&M Hennes & Mauritz

Pracowałeś w firmie H&M Hennes & Mauritz i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
h - 2014-11-18 20:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no cóż w końcu były podwyżki więc więcej wymagają...
zdjecie uzytkownika
wow - 2014-11-18 22:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pablo - 2014-11-18 11:18:38]:
zgadza się od września sklep online
zdjecie uzytkownika
hhhh - 2014-11-19 00:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Szymek - 2014-11-17 23:54:07]:
żebyś się nie zdziwił przypadkiem tchórzu
zdjecie uzytkownika
kaziu - 2014-11-19 12:19:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie jesteśmy branżą spożywczą, nie jesteśmy branżą w której produkujemy ozdoby świąteczne a mamy pracować w wigilię na rano! czy to nie jest chore?... więcej rozumu, gdzie są ten nasze wspaniałe związki które niby tak walczą o pracownika...? po 9 rankach kobieta przyjedzie o 16 do domu 24 grudnia i co ma zrobić...chyba gotowy obiad z Eurestu weźmie na Wigilię dla rodziny?...i niech ktoś mi jeszcze powie że w tej firmie oprócz klienta liczy się też dobro pracownika haha śmiech na sali...
zdjecie uzytkownika
nbhbb - 2014-11-19 13:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niech ktoś mi powie ,czy wydają urlopy na ten tydzień? było gadane tak w zeszłym tygg... pozdro
zdjecie uzytkownika
k - 2014-11-19 23:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
owszem, od przyszłego roku będzie można zamawiać online z Polski, ale nasze zamówienia będę realizowane we Włoszech..
zdjecie uzytkownika
Janka - 2014-11-20 00:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak na to wygląda,że Wigilia na rano będzie pracująca chociaż wysyłka za granice nie pójdzie bo wszyscy normalni ludzie będą już świętować. Ale cóż jak to powiedział jeden GL dzieci powinny być przyzwyczajone że mama chodzi do pracy.
zdjecie uzytkownika
Mirka - 2014-11-20 00:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po 9 czy 10 rankach nie mówiąc już o nockach człowiek będzie tak wykończony że o spędzęniu świąt w spokoju nie będzie żadnej mowy !!!!! GDZIE TU JEST LOGIKA JA PYTAM !
zdjecie uzytkownika
wpis - 2014-11-20 11:02:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i jeszcze jakieś żałosne pisma do managerów z prośbą o spotkanie czy coś...krew zalewa człowieka że pracownik jest traktowany jak śmieć bo tak jest! kim jest pracownik w tej firmie?...Gądki=Kambodża ?
zdjecie uzytkownika
Hense - 2014-11-20 11:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O ludzie.
Fakt źle jest w H&M ale zamiast tu narzekać ruszcie tyłki i szykajcie innej pracy.
Jak ktoś chce to znajdzie. Wystarczy szukać. Łańcuchami Was w H&M nie trzymają.

Co do grafików. Są jakie są. Walnąć L 4 i tyle.
Ja bym tak zrobiła.
zdjecie uzytkownika
York - 2014-11-20 12:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I am Claus Rimming.I am designing underwear for men and women. I'm glad the attention of the underwear.
zdjecie uzytkownika
Mofro - 2014-11-20 15:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Te najbardziej jęczące i niezadowolone o tej porze roku zapraszam na Rynek Jeżycki - praca w zimnie, deszczu, od wczesnych godzin. Do przerzucenia wiele, wiele kilogramów.
Czekają na was tacy sami jak wy marudni klienci.

Może w końcu się ogarniecie!!!
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2014-11-20 16:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie macie nastawienie na imprezę firmową ludzie?
Coś mi się wydaje że będzie to w tym roku totalna porażka frekwencyjna.
Coraz więcej ludzi przez nastawienie Leaderów do nas rezygnuje z tej zabawy.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-11-20 22:50:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Zaczynam prace w poniedziałek. Powiecie mi skąd odjeżdża autobus w Kościanie? W sensie które dokładnie przystanki? Z góry Dzięki :-)
zdjecie uzytkownika
Ola G - 2014-11-21 15:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, może mi ktoś przybliżyć jak wygląda praca na Call off? Prawda że jest tylko ranna zmiana? Dzwonili do mnie z ofertą pracy właśnie na tym dziale, a słyszałam różne opinie... Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-11-21 15:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Wiecie może czy przyjmuja do h&m?Wiem że agencje biora ale interesuje mnie bezposrednio i normalna umow.
zdjecie uzytkownika
Maniyka - 2014-11-21 16:20:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawdą jest to ,że Call off ma tylko na pierwszą zmianę rzadko się zdarza żeby była to druga zmiana. Co do pracy to rzeczywiście przyjmują cały czas ponieważ rotacja jest ogromna - kto znajdzie lepszą i godniejszą pracę odchodzi po prostu na początku też Ci się spodoba późiej może być gorzej.
zdjecie uzytkownika
Ola G - 2014-11-21 18:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maniyka dziękuje za odpowiedź, a orientujesz się może jak to wygląda z weekendami? czy faktycznie dążą do tego żeby każda sobota i niedziela była pracująca?
zdjecie uzytkownika
Halina - 2014-11-21 19:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam wręcz odradzam prace w h&m MASAKRA!!!!!!!!!!!przedewszystkim za tak ciężką prace powinno być wyższe wynagrodzenie,szacunek i zrozumienie dla pracownika perzecież to my pracownicy magazynowi wykonujemy ważną odpowiedzialną prace ale niestety przy tych wymaganych normach i braku zrozumienia jest jak jest!GL mają chyba za mało krzesełek obrotowych do siedzenia bo jak obserwuję to zawsze wszyskie są zajęte a jest nawet jeden GL kyóry rozmawia z pracownikiem na siedząco i przemieszcza się na krzesełku od komputera do komputera w miejscu gdzie my się wbijamy na Pick,a gdzie te wszyskie wartości o których jest mowa przy przyjmowaniu się do pracy no i wogóle jeden SYF kto tam pracuje to zna realia tej firmy
zdjecie uzytkownika
M - 2014-11-21 22:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ola G - 2014-11-21 18:02:03]:
Tylko w grudniu.
zdjecie uzytkownika
blum - 2014-11-22 15:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź dla Halina !
Pracuję od niedawna. Oczywiście czytałam wczesniej opinie, ale mimo tego się zdecydowałam. I wiecie co. Wstyd by mi było mówić, że praca jest cieżka. Wszedzie trzeba pracować, a jak sie komuś nie podoba to niech zmieni pracę. Jest gro osób, które są zadowolone, które się spełniają. Halina a może startuj na GL :D. Dupę wam wożą, jedzienie dofinansowują, a wam wiecznie w dupie źle. Ludzie jesteście niesprawiedliwi. Takie brynczydupy tylko psują atmosferę w grupie. Bo zamiast zająć sie praca lataja do związków . Wstyd mi za was.
zdjecie uzytkownika
Atam - 2014-11-22 15:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałem w kilku różnych firmach. Nigdzie nie byłem wykorzystywany, ani źle traktowany, pomimo tego, że w internecie na temat tych firm przeważały negatywne opinie. Jestem szeregowym pracownikiem, ale na prawdę odnoszę wrażenie, że te wszystkie niekorzystne opinie o wyzysku, mobbingu itd. pisze konkurencja, albo ludzie, którzy są za przeproszeniem śmierdzącymi leniami i nie nadają się do żadnej pracy, bo im ciężko.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-11-22 16:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [blum - 2014-11-22 15:17:19]:
Widzę że nie masz zbyt dużych wymagań, obiad dowóz do pracy i 1400 na koncie jeżeli uda się premie wyrobić wystarczy Tobie.
To nam jest wstyd za takich jak wy którzy w 4litery pocałują swoich dobroczynców za to że wogóle pozwalają im pracować.
Więcej godności człowieku i świadomych swojej wartości.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-11-22 16:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Atam - 2014-11-22 15:52:58]:
Takich jak Ty i blum frajerów tutaj właśnie potrzeba.
Minimum oczekiwań za maximum pracy.
zdjecie uzytkownika
sylka - 2014-11-22 17:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ratunku! Na którą jest impreza???
Zapomniałam :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie H&M Hennes & Mauritz
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x