brak logo

H&M Hennes & Mauritz

Gądki

Opinie o H&M Hennes & Mauritz

zxcvb 2016-08-26 16:45:50
Czy zdarzają się agresywni pracownicy, bójki itd?
1
Michal zmiana a 2016-08-26 16:54:22
A skad wiecie ze kasa bedzie w poniedzialek ?
Mówię Jak Jest !!! 2016-08-26 18:02:38
Hej Czy Znacie tą Nowa Liderkę Weronikę Braciszewska tą Z Worrka Taką Blądynę ? ! Bo Kobieta Ta zamiast Się Zajać Samą Praca Podrywa wszystkich Facetów Bez żadnego Wstydu .! Prosze Wyzsze Kierownictwo nad Kątrolą Tejze Bezwstydnej Kobiety i Liderki !!!
4
ona 2016-08-26 18:08:34
bo na zmianie B mamy wróżkę Semirę
1
Mówię Jak Jest !!! 2016-08-26 18:12:37
Jeszcze Dodam Ze Łeb Jej lata Na wszystkie Świata Strony Jak Jakaś Latarnia Morska i Tak Się Gapi Na wszystkich Dosłownie facetów w HM Ze Niemacie Pojecia ! Niemam pojęcia kto Wogóle mógł ją W ty HM Zatrudnić ?!! Przecież Gołym Już okiem Widać ze To Jest Jakas Puszczalska Pierwsza lepsza ! Nie Ma Głupich ! Pusta Jak To Każda Blądyna i Jebnieta Baba !!!
2
qqqppp 2016-08-26 18:22:14
Wlasnie o niej mowie! Wiadomo juz komu daje w robocie albo po robocie?
TOMEK 77 2016-08-26 18:22:28
Ja bym Ja Kazał Od razu Zwolnic Ponieważ Przegina Zbytnio swoim Głupkowatym Naprawdę Zachowaniem I Drażni wiele osób zarówno kobiety Jak i Normalnych Facetów .
3
Janek 432 2016-08-26 18:29:20
Puszczalska i tyle Przyszła Dać Dupy Puścić się z Każdym i Czuć Się Boginią Świata ! Bu ha Ha Jaka Głupia Laska że Hej :}!!!
3
Adam z Piku 2016-08-26 20:27:31
Hej Ja Ją Znam nie Od Dziś ta Blądyna To Puszczalska Jak Jasna Cholera lepiej Uważać Na nią !!!
2
pracownik 2016-08-26 20:39:50
@Martyna-ciekawe co ty bys zrobila gdyby twoj maz romansowal w pracy?
1
noname 2016-08-26 21:35:39
Ja miałam 2 razy...
Jan 2016-08-27 07:11:31
Kierownictwo zajmuje się groźbami czy agresją innych pracowników? Proszę o odp.
Wkurzona inaczej 2016-08-27 07:16:30
Weronika B.?Ja widzialam ze duzo zadaje sie z grzegorzem. Ludzie o niej gadaja, że glupia małolata, zachowuje sie jak księżniczka. Jest w tym racja. Od samego początku sie rządzi i poniża ludzi. Nic nie umie zrobić i zalatwić. To co robi z facetami to przegięcie. Ubiera sie jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prowokuje i chyba chce wypiąć swoja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przed każdym facetem. Zenujaca jestes dziewczyno.
2
Facet 2016-08-27 10:40:57
Jestem facetem i liderka o której mowa, jest okej. Chyba jakieś zazdrosne koleżanki się tutaj pojawiły :)
2
Dziewczyna 2016-08-27 10:55:04
Przeciez wiadomo, że facetom się to podoba. Nie będziecie narzekać na takie zachowania...
3
Facet 2016-08-27 11:44:59
Nie zauważyłem żadnych sygnałów od tej dziewczyny, przesadzacie trochę tutaj
1
Dziewczyna 2016-08-27 12:12:59
Może nie jesteś w jej typie? A może właśnie jesteś i jej bronisz... Cała zmiana huczy od plotek. Każdy sobie już wyrobił opinie. Tak to jest jak się wiąże pracę z życiem zawodowym.
2
Dorota Normalna Dziewczyna 2016-08-27 14:35:36
I Widać Ze Nie Tylko Jestes Facetem Ale jeszcze i Bez żadnych Jaj !!! Ja jestem Tez Bladynka i To bardzo ładną Dziewczyną Ale Nie latam Za Facetami Tylko Oni Latają Za Mną ! A Po 2 To Nie jest żadna zazdrość bo i Dużo Normalnych Facetów Zle na Jej temat Tu Pisze !!! Bardzo Dużo Tu Pracuję Pięknych Kobiet Liderek Ale Zachowujacych Się w Miarę Rozsądnie i Normalnie ze ja niejedną Bardzo Lubie ! Ale Ta Cała Weronika Braciszewska To Naprawdę Mega Przegina W Pracy I Każdy O niej Naprawdę już Zle Tu mówi I Z Zupełnym Uzasadnieniem! Jej Pierwszy Dzien czy Początek W Pracy z Odsłonietą Całą Dupą To Chyba Już Cały H&M Wspomina co Chwila !!!!!!!!
2
Też Facet Ale Taki Normalniejszy 2016-08-27 14:52:09
Mam Dziewczyne Tez Weronikę Jest Bardzo Piękną Brunetką Ale i Jak Na Każdą Mądrą Brunetkę Przystało ! Nie Lata Tak jak Jakaś małolata by Podrywać Każdego kto Się Jej nawinie pod Nogami ! Nie mówiąc że Zarywa Jeszcze Wszystkich Liderów A Mianowicie Grzegorza Z Hulajnogą :} , Kacpra już Przecież Zajętego !! Dwóch Michałów liderów z Piku Jeden Ma Przecież W Drodze Dzidziusia ! Itp itd A zęby swoje Przy Tym Suszy Jak jakiś Zjebany Koń!!! Masakra Puszczalska Jakaś i Tyle !!!
1
Facet 2016-08-27 14:57:40
Zgadzam Się Całkowicie Facet !!! Jak Chce Dać Dupy To pod Lampę Lub Do Burdelu Proszę !!!
2
ANDRZEJ 2016-08-27 15:06:41
I Jak Widzicie Tu Moje Drogie i Miłe Panie Są I Tu również Normalni Faceci Z Jajami którzy Mają i Posiadaja juz Jakies Zdanie W Tym Chorym Temacie Tej Pustej Pani ! Ja Osobiście Nigdy Bym Takiej Kobiety Nie Chciał Wogóle Mieć ! Ale jak już W życiu Wiadomo Nie Jeden facet jest Zwykłym Głupkiem Dupkiem który taka Puszczalska Paniusie tu Popsze !!!!
2
Robert 5651 2016-08-27 15:13:46
Dobrze że O Tym tu Pisza Ja Odrazu Mówiłem że Z Nia tu jakies jaja Będą !
1
maciej 7876 2016-08-27 15:17:38
Laska jest Mega Zjebana ! Aż dziw że Ją Tu Zatrudnili Pewno Loda Komuś Pociagła Dobrze Pod Biurkiem Rekrutacyjnym I Od Tego Się Zaczeło !!! Śmiech Na Sali !!!
2
Gpiu80 2016-08-27 15:22:04
Ha Ha Napewno !!! janek
patologia 2016-08-27 19:21:19
To wszystko pisze jedna osoba...
2
patologia1 2016-08-27 20:28:03
Myślę,że niestety pare osób wyraża swoją opinię
1
ozi 2016-08-27 21:04:26
Góra Się tu Obraza o czystą Prawdę ! I o To jak ludzie Wyrażają Własna Prawdziwą Opinię O tym kogo Tu Zatrudniają i To Jest Prawdziwa Patologia . Koszmar że Już Nikt Nie może Posiadać Nawet Własnego zdania ?!!....
qoulids0 2016-08-27 21:18:32
Na Bank Jakiemuś Z Góry Się Spodobała i Będziemy Niestety Musieli Ją Dłużej Tu Znosić . A Pracownik tu jeszcze żaden nie miał żadnego Wpływu i Nic do powiedzenia na wiele spraw w tej Firmie . Wiem bo Już Pracuję tu parę dobrych lat .
L.. 2016-08-27 21:34:37
Wszyscy pracownicy z piku Przecież Czarno na Białym Widzą Jak Ona Kręci Dupą na Fasadzie i Statyku I Jak Leci do tych wszystkich swoich Liderków Kolegów! A Za Nią Jak Taki Piesek Kacper Który Ma Przecież Swoja Piękną Kobietkę . Jak ją zostawi dla Tej głupiej Lali To Ja Chętnie Się Koło Niej Sam Zakręcę .
1
36fgh 2016-08-27 21:39:10
Z nimi nie wygracie w dupie was wszystkich maja i jeszcze bezczelnie ktos smie tu pisac ze te wszystkie komentarze pisze tylko Jedna osoba masakra Jakaś i Tyle !!!
1
markus 2016-08-27 22:11:46
Nie Zauwazylem zeby liderzy z worka za nia latali, Raczej jest Odwrotnie i to Widac bo sa Zajeci i wyraznie Ja maja w dupie! Ale paru z H&M ?! Co Innego !
r6t7y5 2016-08-27 23:19:38
To Słaby Masz ten swój wzrok panie markus . Ona za Głupia na HM Jest i tyle . A Jak Ją słychać jakie Teksty Puszcza do facetów Masakra jakaś Trzeba Ją nagrać Na Telefon i Kierownictwu To Zaniesć To Moze i Uwierzą wkońcu !
Facet 56 2016-08-27 23:24:56
Rozjebana ! Chcemy Mieć wkącu Normalnych Liderów a nie takich którzy Własna Osoba Promują Same Kórestwo I Zgnieliznę !!!
załamanyi9u8t6r5 2016-08-27 23:32:42
W dzisiejszych czasach Naprawdę Każdy Robi Co Tylko Chce Bez żadnych Konsekwencji Normalnie Boga Tu Nie ma i tyle !!!
Nickita 2016-08-27 23:34:37
To nagraj ją i załatw to jak człowiek zamiast pisać jakieś chore komentarze. Boże.
bunia :) 2016-08-28 00:02:58
Czy Sipowa z bookingu na L-4 ?
bO PO MARKETACH KURSUJE JAK SZALONA , a podobno ją z pracy pogotowie zabrało.
Ma dobrego trenera Ewe z S........
1
grzegorz 2016-08-28 00:44:01
o co chodzi z ta liderka weronika bo nie jestem w temacie. za co ludzie ja hejtuja?
Twoja byla Kolezanka 2016-08-28 08:52:54
Weroniko jeśli to czytasz to radzę Ci zmienić pracę. Narzekali na Ciebie ludzie na poprzedniej zmianie i to samo robia teraz. Jesteś spalona przez swoje podejście do ludzi, jakość pracy. Przecież Ty nic nie robisz. Jesteś miła i uczynna tylko dla facetów. Inne kobiety to dla Ciebie zło konieczne. Podobno tak Cie denerwują związki w pracy okazywanie uczuć itd. Sama doskonale wiesz co teraz wyprawiasz i jest to według mnie obrzydliwe i uwłacza kobiecie. Musisz zmienić pracę bo ludzie nie pozwolą Ci żyć. Niestety ale zaslużyłaś... Twoja byla koleżanka
3
olek78678 2016-08-28 09:13:26
Wkącu ktoś odważył Się napisać Prawdę i czystą Prawdę Dziękuję Pani Za To . Bo teraz Ludzi Z Własnym Zdaniem Wcale Nie Ma !
Facet67yu8 2016-08-28 09:21:38
Odrazu Goły okiem Widać ze ty Jesteś Zwykłym Facetem i Pewnie liderem Tym Grzegorzem Z hulajnoga co sie do kazdego uśmiecha i bardzo dziecinnie zachowuje że wszyscy Maja z ciebie Ogromną Bekę ! Bo Facet W Takim Dojrzałym Wieku Jak Dzieciak się zachowuję i tyle . Kazdy Ma Beke z ciebie ! A Wszystko tu Co Ludzie Pisza o Tej Weronice B. To Święta Prawda Jest ! Nie zaden hejt czy zart !!!
Kinga7869cv 2016-08-28 09:35:18
Każdy Przecież To Widzi ze ona tylko Do Facetów Miła Zawsze Jest I Banana ma Na Swojej Gębie ze hej A Jak tylko Z kobietą Jakąś Rozmawia To ma Smutną Tą Gębę Jak Jakas Z poważną depresją ! Widać że Na Kazdego Dziada Głupia leci i tyle .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Powinni Ją Zwolnić Bez żadnych Słów Widząc że Tylko Na Kórestwwo Tu Przyszła !!!
dobra rada 2016-08-28 10:46:03
Miej honor. Wynoś sie stąd Weroniko!
1
PAN PRAWDA 2016-08-28 13:04:06
Tak to Święta Prawda !!!!!! Mnie ostatnio sama podrywała Ta cała Weronika B. Uśmiechala sie Do mnie Słodko i prubowala wymysleć jakis temat do Rozmowy by Tylko Złapać ze Mną Głebsza Znajomosć To Widać jak Kobiecie podoba sie Jakis facet To Takie Sygnały jak szeroki usmiech Bardzo Głebokie Spojrzenia w oczy i teksty typowe do Głebszego Kataktu Juz u Nięj Sa !!! A Odważyłem się Tylko To Napisać Bo Kumpet Stwierdził ze Takiej Dziwki Niema Co Bronic Tylko Dlatego że ma kamizelkę Liderki i Ma ładną Buzie a Pusto We łbie Jak Jasna Cholera !!! i miał świetą Rację !!!!!!!!!!
Miska 2016-08-28 14:11:31
Mam pytanie,
Czy ta firma przyjmuje zaocznych studentow weekendowych na magazyn? Słyszałam że trzeba trzy weekendy pracować więc nie dalabym rady
Adam 2016-08-28 14:28:57
W takim burdelu chcesz pracowac? Obsmaruja Cie gownem na kazdym kroku. Niewarto
cvvdv 2016-08-28 15:56:00
a co zazdoscisz bo na ciebie nikt nie spojrzy ?
gruba laska 2016-08-28 15:59:00
zajmijcie sie robota a nie pierdolami
Prosze nie usówać moich komentarzy ! 2016-08-28 18:46:54
Administracja tego Forum jest tak samo głupia jak ta Firma. Wkoncu to wolne forum to z jakiej racji usówaja moje komentarze dotyczące Liderki ze zmiany A ( Blondyna z Worka )
Totalna idiotka nic nie robi poza podpisywaniem kart obecności i sprawdzaniu procentów w komputerze ...
A drugie jej zajecie to podrywanie pracowników sam miałem z nią styczność sprawdzała mi wózek i mowila ale goraco huhuh głupie gadanie usmiechanie się i pierdoły naprawde pusta dziewucha ktora dawno powinna zostac zwolniona albo wywalona do pracy na allocation do tirow ... tylko w głupim łbie ma podryw opierdalanie sie jebanie innych za nic ...
2
Abosolutna 2016-08-28 18:52:52
zazdroszcze ? nie mam czego bo ja sie szanuje i nie macham [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na prawo i lewo i nie usmiecham sie glupio jak do sera ... nie jestem kurewka ktora lata po calym magazynie a za nia ogladaja sie pusci faceci ... i podrywa jeszcze zajetych jebnij sie w te kwadratowe czoło !
hahahah 2016-08-28 19:08:41
Jest dzisiaj goraco. Pewnie znowu bedzie machac gola [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na lewo i prawo jakto ma w zwyczaju. Ciekawe z kim z roboty sie juz puscila?
Zostaw swoją opinię o H&M Hennes & Mauritz - Gądki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie H&M Hennes & Mauritz