Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o H&M Hennes & Mauritz

Pracowałeś w firmie H&M Hennes & Mauritz i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
baran - 2014-08-12 22:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ss... - 2014-08-11 20:08:36]:
tey LIDERKU cwaniaku -do Amazona to sobie sam lec!!!! nikt nie narzeka na pracę tylko na wasze nieróbstwo !!! przewra 1,5 h to chyba lekka przesada oj wy biedacy tyyyle macie na głowach !! smiech !! może wtedy jak macie jakies podsumowanie z hr, bo na codzien tego nie widać chociaż byscie udawali ze cos robicie !! żal.pl
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-08-13 20:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w dc panują dwa światy jeden na starej części drugi na nowej, liderów nie można wrzucać do jednego "wora" tak jak i pracowników mag. więc po co te uwagi, jak wam źle to informujcie o tym swoich "wyżej "położonych szefów, a jak nie to z tym żyjcie i przestańcie gadać że od was nic nie zależy. Narzekać każdy może ...
zdjecie uzytkownika
bleee - 2014-08-13 22:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-08-13 20:35:11]:
wiedział co powiedział haa bez składu i ładu walnij się w łeb ....pozdr
zdjecie uzytkownika
hejt - 2014-08-14 22:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a pani (usunięte przez administratora). z HR już momentami przegina...
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-08-15 00:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytamie odnosnie dzialu cooloff co sie tam robi dokladnie,czy sa dwie zmiany?
zdjecie uzytkownika
do pipi - 2014-08-15 17:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak głównie 1 zmiana ale tylko na piku niedziele wolne, soboty co któreś pracujące
zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-08-18 19:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale w wrześniu już będzie lepiej bo tylko soboty pracujące, niedziele o dziwo wolne nie tak jak w sierpniu.
zdjecie uzytkownika
kkkk - 2014-08-18 20:11:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jola - 2014-08-18 19:58:48]:
które soboty sa pracujace na zmianie B
zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-08-18 20:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzy pierwsze soboty.
Super.
zdjecie uzytkownika
ja uk - 2014-08-19 19:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Steve - 2014-07-18 07:19:24]:
Haha ja pracuje na magazynie w uk trzeba robic i koniec jak wszedzie ja mam 9.50 gbp na godzinke Pozdrawiam i szkoda ze w pl tak wykorzystują
zdjecie uzytkownika
murzyn - 2014-08-20 02:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w nocy liderzy przesiaduja po 3-4 h na kantynie.
dobrze ze nie pracuje w gadkach
mam wy je bane pracuje w supermarkecie lepszy dojazd atmosfera jest wporzadku
stawka taka sama, ale nie narobie sie jak niewolnik
co tydzien jest promocja i znizka dla pracownikow o 15%
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-08-20 20:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie: Może mi ktoś wytłumaczyć jak jest z tymi dodatkowymi rabatami na wybrany asortyment. Kto je dostaje i kiedy?
zdjecie uzytkownika
remiza - 2014-08-28 00:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dawno tu nie zaglądałem ale sytuacja mnie zmusiła...o co chodzi z tymi nadgodzinami?... przeciez organizm juz odmawia posłuszeństwa a w perspektywie 3 kolejne pracujące soboty i jak tu sobie radzić?...co mam iśc do lekarza po jakieś dopalacze wzmacniające?...to jest chore co się dzieje...potrzeba pracodawcy a potrzeby odpoczynku człowiek mieć nie może?...owszem liczy się klient ale od klienta ważniejsze jest chyba zdrowie moje i innych prawda?...
zdjecie uzytkownika
harującaniemilcząca - 2014-08-28 00:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracodawca nie potrafi planować, stąd te weekendy pracujące.
zdjecie uzytkownika
Moziak - 2014-08-28 09:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale dlaczego mówisz @harującaniemilcząca, że nie potrafi planować czasu pracy. A co firmę prowadzi od wczoraj? Takie rzeczy jak planowanie czasu pracy czy aktualna potrzeba zatrudnienia w logistyce powinna stać na pierwszym miejscu. Jeżeli wy w ogóle nie macie wolnego przez takie beznadziejne decyzje to można tylko współczuć.
zdjecie uzytkownika
pracujacy za miske ryzu - 2014-08-28 10:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie: czy teraz w sobote znowu sa nadgodziny dla wszystkich? Oj widze, ze ta firma ma duży problem z logistyka.
zdjecie uzytkownika
remiza - 2014-08-28 11:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiedzcie mi jeszcze po co do naszej świadomości dawają nam jakieś grafiki?...po co? w grafiku jeden weekend pracujący a my idziemy trzy...my musimy przez 8 godzin harować dosłownie, niektórzy przychodzą posiedzą i kończą pracę...8 godzin harowania przez 5 tygodni non stop prawdę mówiąc bez dnia wolnego bo ciężko nazwać dniem wolnym 15 sierpnia czy niedzielę po sobotniej popołudniówce a przed poniedziałkową ranną zmianą
zdjecie uzytkownika
Ona - 2014-08-29 07:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepiej nic nie planujcie na wrześniowe weekendy.
Już się mówi o tym, że w ostatnim tygodniu września też będą przymusowe nadgodziny.
Żal !!!
Skandalem jest to, że tylko wesela uznawane są za usprawiedliwioną nieobecność. Skoro jesteśmy jednym zespołem to wszyscy powinni mieć ewentualne nieobecności nieusprawiedliwione !!!
zdjecie uzytkownika
biedrona - 2014-08-29 10:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sierpniu pracujemy co sobota 6 nocek lekka przesada jak to mozna wytrzymac
wyzysk za 1 tys.zł
zdjecie uzytkownika
PI58 - 2014-08-29 17:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś wam chyba ludzi brakuje. Nie wiem jak było wcześniej ale rekrutacja teraz jest szybka. Dzwonią już następnego dnia po rozmowie i zapraszają na następną indywidualną, po indywidualnej dzwonią następnego dnia i jeszcze się pytają czy jeszcze chęć pracy jest aktualna. Byli szybsi od Amazona w moim przypadku więc nadciąga wsparcie w mojej osobie. Podobno chcą zatrudnić dwieście osób.
zdjecie uzytkownika
Ricky - 2014-08-29 17:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie, czy H&M informuje w ogóle czy jest się przyjętym czy nie ? Miałem dostać odpowiedź w ciągu tygodnia a mija już drugi tydzień od rozmowy kwalifikacyjnej i nikt z H&M nie zadzwonił.
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-09-01 10:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A te związki w tej firmie działają? Przecież to jest koszmar tyle dni w pracy. A kiedy oddadzą nam dni wolne? W artykule tak się chwalili, że pracownicy mają weekendy wolne. I pytam się gdzie są te weekendy wolne??? I informacja o nadgodzinach dwa dni wcześniej? Przecież są grafiki, a ludzie mają swoje plany. Są wesela, lecia, czy chociaż grille. Mamy wyjść na idiotów i odmawiać dwa dni wcześniej bo firma ma nadgodziny??? Jak oni traktują pracowników. Myślą, że dadzą obiad za darmo to wszyscy będą pracować na 100% normy. I obiad na nocce. Gdzie przerwa trwa tylko 15 minut.
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-09-01 18:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co wy na to na kolejne setki w sobotę? obowiązkowe
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-01 18:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałam tylko w River Island - czy warto? Jak było? Plusy? Minusy? Wszystko opisałam na blogu - zapraszam!
http://miniomki.pl/?p=2032
zdjecie uzytkownika
armando - 2014-09-01 21:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [123 - 2014-09-01 18:23:41]:
potrzeba pracodawcy :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie H&M Hennes & Mauritz
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski