Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o H&M Hennes & Mauritz

Pracowałeś w firmie H&M Hennes & Mauritz i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
baku - 2015-08-20 23:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Cucumbert - 2015-08-20 10:50:24]:
będą się szkolić same lizusy i jełopy, takich firma potrzebuje !!!niektórzy się szkolą po wielokroć do obrzygania
czy w dziale hr nie widzą tego ??? ile można !!! wybierać te same osoby !!!
nic dodać nic ująć
zdjecie uzytkownika
Nick - 2015-08-21 10:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
We wrześniu dla niektórych będzie to już 4 lub nawet 5 podejście. W końcu kiedyś będą nadawać się na lidera :)
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-08-21 11:00:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Zmieniły się np. grafiki i teraz zdarza się nawet, że dwa czy trzy weekendy w miesiącu mamy wolne, co wcześniej było nie do pomyślenia. Trochę zmieniła się atmosfera, a ludzie z HR-u reagują, kiedy zdarza się jakiś lider, który znęca się nad ludźmi. Mamy też fundusz socjalny. Ale oczywiście dużo jest jeszcze do zrobienia"Jest to cytat z wypowiedzi przewodniczącej naszych związków zawodowych z maj 2014 roku.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-08-21 12:31:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2015-08-21 11:00:59]:
czyli od wielu lat nic się nie zmieniło, dalej mamią i kłamią. Co roku bredzą te same rzeczy, współczucia
zdjecie uzytkownika
rysia - 2015-08-21 23:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2015-08-21 12:31:26]:
Przewodnicząca Solidarna z managerami :)
ściąga składki po 30 złoty i nic nie robi
zdjecie uzytkownika
ulcia - 2015-08-22 16:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heniu z Tesco powinien juz dawno zmienic prace - ale chyba Gosia go lubi :)
zdjecie uzytkownika
Mar - 2015-08-22 19:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ulcia - 2015-08-22 16:22:26]:
Akurat nie o Henia mi chodziło, ale co fakt to fakt, drugi kandydat na zmianę pracy.
zdjecie uzytkownika
lejla - 2015-08-26 14:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HEJ, mógłby ktoś napisać rozkład jazdy dla lini dowożącej pracowników z Poznania?
zdjecie uzytkownika
Wal - 2015-08-26 17:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej czy ktoś może mi powiedzieć ile w HM zarabia Kierownik działu?
Czym się u was różni to stanowisko od Lidera? Kto jest wyżej ?

Z góry dzięki za odpowiedzi
;)
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-08-26 20:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na rano 5.03, na popołudnie 13.08, na nockę 21.18 z kaponiery
zdjecie uzytkownika
PP zmA - 2015-08-28 00:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hello. nie macie już dość tych pracujących weekendów??????w każdym miesiącu po 3....ile można????
chyba musimy coś z tym zrobić:-)
zdjecie uzytkownika
mar - 2015-08-28 09:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PP zmA - 2015-08-28 00:06:21]:
Nic nie zrobicie bo za słabi w uszach jesteście, a 3/4 jełopów już pogodziło się z ich losem robola za 1200 :D
zdjecie uzytkownika
mala - 2015-08-28 12:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam czy moze mi ktoś powiedziec jak wygladaja zarobki bo nie wiem czy warto zrezygnowac z agencji do bezpośredniego h&m bo ponoc kokosow nie ma prosze o szczerą odpowiedz
zdjecie uzytkownika
wzorowa pracowniczka - 2015-08-28 14:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mala - 2015-08-28 12:45:12]:
Jak nie masz rodziny na utrzymaniu, mieszkasz u rodziców I nie jadasz obiadów to pensja z HMu powinna Ci wystarczyć
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-08-28 16:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mar - 2015-08-28 09:22:20]:
1400 !!!
zdjecie uzytkownika
mar - 2015-08-28 19:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2015-08-28 16:00:25]:
kokosy :)
zdjecie uzytkownika
KKKK - 2015-08-28 20:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałam się dowiedzieć ile naprawdę płacą osobom zatrudnionym przez agencje Work Service? I do którego jest wypłata? Od 01.09 mam zacząć i nie wiem czy warto ;)
zdjecie uzytkownika
mala - 2015-08-28 23:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za odpowiedź rodzine posiadam więc decyzja podjeta zostaje agencja chociaz tez szalu nie ma
zdjecie uzytkownika
www - 2015-08-30 11:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
treba zmienić menagera z pick-packu .Kto podpowie jak to zrobić?wtedy grafiki sie zmienia
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-30 14:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
takata - 2015-08-30 14:45:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skąd pewność że zmiana menadżera nie wyjdzie nam na gorsze
zdjecie uzytkownika
aaaafff - 2015-08-30 16:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [takata - 2015-08-30 14:45:26]:
Pewności nie ma żadnej. Natomiast fakt jest taki, że tej Pani powinno się podziękować. Jak na nią patrzę to mam wrażenie, że ciągle Jej się chce do toalety. Głowa wyżej niż lokalizacje :). Za Booking podobno już się wzięła Sara, to może i na Pick się przeniesie. A rzeczywistość jest taka, że Pick rządzi i wszystkie decyzje są pod nas układane.
zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2015-08-30 16:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaaafff - 2015-08-30 16:12:31]:
Widze ze towarzystwo nie ma zielonego pojęcia na czy polega praca w magazynie,
jesteśmy po to zeby jak najszybciej uszykowac zamówiony towar który klient zamówi.
Tego żaden menager nie zmieni no chyba ze chcecie powrotu Wojtka M.
Ilona jest chyba jednym z najrozsądniejszych menagerów w tym magazynie od samego początku.
zdjecie uzytkownika
aaaafff - 2015-08-30 20:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stary pracownik - 2015-08-30 16:39:49]:
Nie zgadzam się, że jest rozsądna. A na multipicku przejedzie się jak mało kto na innych decyzjach.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa z kierownikiem sklepu plus z kiero działu. Drugi etap rozmowa z kiero
Pytania: Np co to empatia, jak bym się zachowała w danej sytuacji, co bym zrobiła z klientem który jest niezadowolony
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-30 21:29:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
klaudyna - 2015-08-30 21:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lucyfer - 2015-06-07 22:00:02]:
Jak robisz 120 na godzinę to nie patrzysz na nic Jedna taka ze mną składała , nie sprawdzała metek i ta co kontroluje bez przerwy coś jej dawała do poprawki.Gaci od bikini też nie sprawdzała i potem trafią do klienta z pomiętą wkładką fuj...i po co robią szkolenia skoro zależy im na ilosci a nie jakości
zdjecie uzytkownika
klaudyna - 2015-08-30 21:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lucyfer - 2015-06-07 22:00:02]:
Jak robisz 120 na godzinę to nie patrzysz na nic Jedna taka ze mną składała , nie sprawdzała metek i ta co kontroluje bez przerwy coś jej dawała do poprawki.Gaci od bikini też nie sprawdzała i potem trafią do klienta z pomiętą wkładką fuj...i po co robią szkolenia skoro zależy im na ilosci a nie jakości
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie H&M Hennes & Mauritz

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy H&M Hennes & Mauritz?
Zadaj pytanie
alert