logo H&M Hennes & Mauritz

H&M Hennes & Mauritz

Gądki

Opinie o H&M Hennes & Mauritz

hr 2017-01-27 16:51
Jedne z nowych: pracownicy to idioci niech zapierniczaja jak osły, kasa się wam nie należy, oszczędności i jeszcze raz oszczędności, Ukraina rządzi.
3
baska 2017-01-27 18:09
wypłata będzie 30.01.
nn 2017-01-31 09:27
Szczepan :>
1
Ekspedycja 2017-01-31 12:38
Nie wiecie czy będą jakieś setki? Przydałaby się dodatkowa kasa, hm daj zarobić parę złoty przed świętami
NAZAN 2017-01-31 18:40
:-D 5 lat jak juz tam nie pracuje czytam te opinie i nic się w firmie HM nie zmieniło :-D wręcz malinowo :-D heh hardcore :-D tylko dla wytrwałych :-D pozdrawiam Expedition ;-)
zm A 2017-02-01 11:01
Czy żucie gumy w pracy przez przełożonego jest brakiem dobrego wychowania - chyba tak !
Jak się pali papierosy poza przerwą też jest dużym nietaktem - p. Marzena , Arleta i p. Biern..
Gdzie jest manager i hr czy oni tego nie widzą, zgłaszane to było wiele razy i nic :(
Zwykły pracownik jest gnojony za wszystko a liderzy nie -- dlaczego ?
Powinni oni też pracować w piku i paku a nie stać bezczynnie przy komputerach - to są brygadziści a nie Managerowie.
20
opening 2017-02-01 16:14
A gdzie są menadżerowie związki i BHP, że nie widzą tego co się wyprawia na nowym bookingu. Obie windy nie działają, a te biedne chłopaki, które dźwigają K 15, wykończą się raz dwa, tylko kto się zajmie potem ich leczeniem? Kartony mają po 30 kg,a oni tak latają po tych schodach przez 8 godzin. Windy będą niesprawne przez 5 tygodni. My soboty, niedziele do pracy, bo cel najważniejszy, a tu daje się czas 5 tygodni takiego syfu i wykańczania ludzi. Czy ktoś za to odpowiada? Czy ktoś się za to weźmie?
13
aaaaaa 2017-02-02 10:28
nic w tym haremie nie ma - na ekspedycji ciągły brak kartonów do pakowania.
windy niesprawne, kartony po schodach mogą nosić liderzy a nie pracownicy
na zwrotach - pracownicy pchają rozładowane wózki które ważą okoł 500 kg
wstyd wstyd wstyd, firma która ma miliardy zysków.
Wychodzi na to ze osoby które kierują magazynem nie nadają się, wielki czas na zmiany !!!
17
A 2017-02-02 17:11
Popieram nie ma podstawowych narzedzi do pracy a oni jeszcze z czasu pracy rozliczaja.
4
... 2017-02-03 18:17
a co się stało z ofertą pracy w Grodzisku?? pewnie specjalnie nie podali warunków żeby im ludzie nie odeszli ładna zagrywka hr
2
kaczorek 2017-02-04 08:12
No w Grodzisku pewnie będzie wspaniale, dodatek rozłąkowy, świetny hotel i zapewne praca jako mentorzy. Żyć nie umierać!!! Ciewkawa czy będą dopłacąc do dojazdów do domu. Grodzisk to już będzie Warszawa?
Choć róWnie dobrze hotel robotniczy, jedzenie jak w eureście, zero zwrotu za dojazd :) i zapieprz bo tam trzeba będzie wprowadzic wszystkio w zycie.
Na dwoje babka wróżyła....
1
Milka 2017-02-04 17:32
Mam pytanie.... Czy dojeżdża ktoś do H&M na zmianę C z Grodziska Wlkp?
deczil 2017-02-05 22:36
150 złotych za dojazd a miejsca zajęte. Po prostu czarny humor.
3
Milka 2017-02-06 10:11
A to przez agencję?
zm c 2017-02-07 10:48
czy liderzy maja dodatkową przerwę na papierosy ?
taki niski lider chyba pawla.. często chodzi sobie na papieroska.
czy my tez możemy sobie tak chodzić, na przerwach też siedzą dłużej :(
7
Szczepan z Ukrainy 2017-02-10 11:49
Która agencja w Poznaniu zatrudnia do magazynu H&M?
2
h&m 2017-02-11 10:31
Progress
1
nowa 2017-02-12 21:00
Mam pytanie czy agencja work przyjmuje do pracy?
vit 2017-02-14 23:58
czy to prawda że teraz jest mało pracy i w grafiku są tylko 3 dni pracy w tygodniu ?
Buchara 2017-02-16 02:11
Brevik z Kościana szuka sąsiada :)
Gunit 2017-02-16 14:54
witam czy orientuje się ktos o której godzinie jedzie autobus do h&m z eonda Rataje na popołudnie?
Świeżak 2017-02-16 21:56
Czy ktoś dostał już PIT? Czy firma wysyła na ostatnią chwilę?
1
nowa 2017-02-16 22:21
Cześć, chciałabym aplikować na kierownika działu w h&m, jakie zarobki i warunki pracy? :)
4
adam 2017-02-16 23:17
Wg przepisów do końca lutego. W każdym razie ja dzisiaj dostałem
dc zamknięte 2017-02-17 16:12
No i wszystko jasne. Gądki się kończą. Nie będzie już magazynu. Od dawna nie rekrutują. Umowę mi przedłużyli tylko na czas określony a dawali zawsze na czas nieokreślony. Kumpeli na macierzyńskim nie przedłużyli umowy
Gadki game over. Nadal jednak zakłamanie i nie mówienie prawdy przez szefostwo rządzi
7
,,,,,,,, 2017-02-18 11:04
grup lider to nie kierownik tylko brygadzista.
Zarabia za dużo - różnica pomiędzy pracownikiem a brygadzistą powinna być 30% a nie ponad 100 %.
Kierownikiem działu jest menager .
5
hgjfg 2017-02-18 22:35
a co należy do ich obowiązków?
Zdenek z Europy 2017-02-19 11:27
A chorobowego ile macie w Polandzie?
Pracownicy 2017-02-19 16:32
Ja dostałam w czwartek
była 2017-02-19 17:11
Odnośnie PITa, czy ktoś, kto pracował na zlecenie przez tam jakiś czas już dostał? Czy w jakiejś kolejności to wysyłają czy jak?
adam 2017-02-19 20:19
Co do umów na czas określony - od stycznia zmieniły się przepisy kodeksu pracy. Polecam lekturę a potem sianie fermentu...
3
Pick pack 2017-02-20 12:22
No chyba jasno było powiedziane na mitingu - 2018 i po Gądkach.Jak ktoś tego nie zrozumiał to niech się łudzi.Bedzie Śląsk z mniejszą ilością pracowników to po co Gądki.Shop gdzieś już teraz wywalają i czas na oszczędności na online.
1
adam 2017-02-20 14:01
Ludzie nie siejcie fermentu. Czy gdyby chcieli zakończyć działalność robiliby w Gądkach takie inwestycje? pomyślcie chociaż trochę...
7
She 2017-02-20 22:28
Jakie inwestycje?
adam 2017-02-20 22:36
A nowe lokalizacje pickowe to nic?
1
PP 2017-02-21 12:16
Inwestycje ??To chyba żart.Co to dla nich.jakos nie ma dla nich problemu przeniesienie shopa gdzieś na koniec świata to i z resztą nie będzie problemu.po co mają zatrudniać 3000 osób jak mogą np 1000 .Te oszczędność w porównaniu do inwestycji - sami się zastanówcie.blizej granicy niemieckiej a przecież głównie to ich obsługujemy.zobaczcie ile kasy idzie na malowanie ścian gdzie w zeszłym roku dopiero co odnawiali i na to nie idzie Kasa ?? No nitki czerwonej się komuś zachciało.zobaczymy jakie podwyżki będą.pewnie takie że ta nic czerwona będzie nam przypominać jak wejdziemy jak tu związać koniec z końcem przez cały miesiąc.
5
adam 2017-02-22 10:25
Każdy z nas ma swoje racje... Przekonamy się o tym co będzie naprawdę w 2018 roku, proszę tylko o jedno-nie popadajmy w paranoje... Polak zawsze narzekał i będzie narzekać na swoją pracę i zarobki...
2
Julek 2017-02-22 11:00
Kiedy będzie renta? W piątek?
5
PP 2017-02-22 11:52
Skoro nie narzekasz na zarobki to zapewne zwykłym pracownikiem nie jesteś.chyba tu nikt nie zaprzeczy że u nas pensje nie za duże i trzeba sporo wysiłku aby przeżyć z rodziną przez cały miesiąc.Siedzac na stołku widzi się wszystko inaczej.
4
booking 2017-02-22 21:58
Czy wie ktoś Kiedy będzie wypłata w tym miesiącu ? :)
1
booking 2017-02-23 00:03
W piątek
1
adam 2017-02-23 00:37
Niestety mam dla Ciebie smutną wiadomość. Jestem zwykłym szarakiem i po pracy ciagne jeszcze drugi etat. Pracuje już ponad 20 lat i znam bolączki ludzi w wielu firmach. Podstawową jest kasa i jej wieczny niedosyt... Echhhh szkoda słów na to wszystko....
1
dog 2017-02-23 10:29
chcialam zapytac ile zarabiacie w tej firmie
Pracownik były 2017-02-23 11:45
Tak to prawda teraz się pracuje po 3-4 dni w tyg bo jest mało zamówień.
Jeśli chodzi wam o opinię na temat tego pracodawcy szczerą to jeśli chodzi o pracę nie jest ona złą pracą, duże naciski na normy , ale praca sama w sobie jest prosta, jednak no ściemniać na pewno tam nie będziecie. Nie raz nie ma czasu iść do łazienki jak komuś zależy wyrobić normę. Liderzy nie którzy są przyjaźni, pomogą, innych nawet nie ma co prosić o pomoc. Pracowałem tam dwa lata ale odchodząc poczułem wielką ulgę. Człowiek tam pracujący nie ma życia, prawie każdy weekend pracujący przeważnie niedziele, można zapomnieć o weekendzie, czasie dla siebie , dla rodziny. Są kary za nieprzychodzenie do pracy. Zarobić dobrze można tylko wtedy gdy chodzisz w każdy weekend a teraz nawet już setek nie ma ,w niedzielę do pracy, w tygodniu wolne. Poza domem 10-12 h. Pracując tam byłem ciągle zmęczony senny nie miałem na nic ochoty miałem wręcz doła, trzeba uważac bo można się tak zaplątać w sidła tej firmy że wycisną cie jak cytryne, tak że zapominasz że istnieją inne sprawy poza h&m. W dodatku latem w autobusach klima nie działa, zimą zimno, na halach zimno, ludzie ciągle chorzy, w alejkach śmierdzi potem gdy ludzie przechodzą, no warunki nie są najlepsze a latem znów idzie zdechnąć z ciepła, alarmy i ewakuacje w nocy w środku mrozów. Nie mając innego wyboru pracowałem tam ale jeśli macie inne możliwości skorzystajcie z nich bo nic dobrego nie przyniesie wam ta praca.
Pozdrawiam
14
PP 2017-02-23 12:31
Sam sobie odpowiedziałeś ,może dla ciebie to jest ok że musisz ciągnąć drugi etat ale w normalnej firmie o takiej renomie zarobki powinny być takie aby żyć na normalnym poziomie a nie z roboty lecieć do innej a gdzie tu rodziną i własne życie..Jak byś przeżył z tej pensji to byś wiedział z dziećmi lub przyjaciółmi .Czy to jest co powinniśmy chwalić w firmie ??? Naprawdę czerwona niteczka tu nic nie pomoże ,bez sensu te błazeństwa i test .Śmiechu warte.
8
nowa 2017-02-27 10:39
Mam pytanko,przyjmuje agencja work do pracy????
Klaudia 2017-02-27 13:51
Jest dzisiaj szkolenie na nocną zmiane na 22 kto jedzie na szkolenie pierwszy raz pisać
Argon 2017-02-27 14:07
PISAC! Co to, rozkaz jakis? Kurde, ani przecinkow, ani kropek, kij wie, kiedy jedno zdanie konczysz,a kiedy zaczynasz drugie. Ty sie o cos pytasz? Czy co? Analfabetow nie przyjmuja do pracy.
Klaudia 2017-02-27 15:27
Koleś spadaj analfabeta to ty nie chcesz nie pisz i już i nie wkurwiaj mnie nara
La la la 2017-02-27 18:22
Słyszeliście coś o wiosennej wyprzedaży???
Zostaw swoją opinię o H&M Hennes & Mauritz - Gądki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie H&M Hennes & Mauritz