Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Besta Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Budowlane

Pracowałeś w firmie Besta Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Budowlane i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
żuczek - 2013-04-02 21:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam szukam dobrego i solidnego pracodawcę wydaje mi się że firma BESTA to dobra i solidna proponuje mi wyjazd do Niemiec do pracy ale nie znam stawki i warunków może ktoś podzieli się swoimi wiadomościami będę mu wdzięczny z góry dziękuję pozdrawiam
biedny żuczek
zdjecie uzytkownika
as - 2013-04-09 11:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dostarczam towar do firmy BESTA.
Kierownicy OK. Płatności OK.
Od strony dostawcy spoko.
zdjecie uzytkownika
byly_pracownik - 2013-06-01 13:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żuczek - 2013-04-02 21:23:36

Witam szukam dobrego i solidnego pracodawcę wydaje mi się że firma BESTA to dobra i solidna proponuje mi wyjazd do Niemiec do pracy ale nie znam stawki i warunków może ktoś podzieli się swoimi wiadomościami będę mu wdzięczny z góry dziękuję pozdrawiam

biedny żuczek
Platnosci sa regularne i to jest regularna. To jest nieststy jedyna zaleta tej firmy. Jadac do Niemiec bedziesz pracowal za conajmniej 2 pracownikow (przerob), placa za 8h pracy a dziennie pracuje sie po 12 i wiecej (wiecej jak leja beton), besta pracuje tez w sobote do godziny srednio 13 i za sobote nie placa. To jest nowoczesnosc firmy besta jaka wprowadzila na rynek pracy. Trzeba uwazac na ludzi na kazdym szczeblu bo ludzie sa z rodzin wladzy itd. W tej firmie panuja uklady, znajomosci, i nepotyzm czyli rodzina na pierwszym miejscu. W pracy wyglada to tak ze ktos z rodziny np. jest robotnikiem i nic nie robi a ktos inny tez robotnik musi za niego zrobic robote. Firma nieodpowiednio traktuje pracownikow. Znacaja sie psychicznie nad pracownikami. Genralnie frma ta ma duza rotacje w Niemczech wlasnie przez znecanie sie psychiczne nad pracownikami. Pracownik widzac co sie dzieje rezygnuje z pracy. Maxymalnie taki pracownik wytrzymuje w Niemczech 2 miesiace i rezygnuje. Firma ta jest mistrzem swiata w wykozystywaniu pracownikow. Nie wroze jej przyszlosci. Zacznie brakowac pracownikow do tej firmy to beda zmieniac nazwe na inna. Polecam sprobowanie pracy w tej firmie ale dlugotrwala praca w tej firmie nieistnieje. Czlowiek nie wytrzymuje takiego natezenia pracy sily i znecania sie psychicznego. Firme oceniam na mierna z tego wzgledu na to ze masa bardzo dobrych fachowcow rezygnuje a pozniej zostaja same miernoty- pocioty-znajomi i budowa nie idzie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-15 18:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
byly_pracownik, a jak z zarobkami w firmie BESTA? Nie jest to praca na stałe piszesz, ale czy coś może ulec zmianie? Jak z wyjazdami?
zdjecie uzytkownika
pracujacy - 2013-07-18 13:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracuje fizycznie 2500 netto+delegacja, z tego co wiem majster tyle samo co ja, a kierownik budowy 3500+delegacja i dodatki. Praca stała i kasa zawsze w terminie.
zdjecie uzytkownika
jarek - 2013-08-02 21:22:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta delegacja w firmie BESTA Rzeszów to ile wynosi mniej więcej? Powiem że to całkiem fajna pensja jest
zdjecie uzytkownika
MIKI - 2014-01-07 11:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te 2500 eu netto + delegacja to gruba przesada brutto to się zgodzę a delegacja jaka delegacja koszty podróży wracają.
zdjecie uzytkownika
pracujący - 2014-01-08 16:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MIKI - 2014-01-07 11:17:51]:
W Polsce i w zł.
zdjecie uzytkownika
majster - 2014-05-02 11:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No widzę że cienko w Beście się z robota robi, dawno tak nie było, niedługo to domki jednorodzinne będziemy klepać.
zdjecie uzytkownika
Timo - 2014-05-02 22:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli jest taka opcja to czemu nie... Chyba, że będzie ostra bieda to wtedy już chyba trzeba będzie pakować manatki
zdjecie uzytkownika
RYSIO - 2014-05-03 16:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już Doki z berensona na bazę na Rzeszów wywożą, a tak nigdy nie było. Bida się robi straszna, szkoda, za dużo nie płacą ale wypłacalni są.
zdjecie uzytkownika
carlos - 2014-10-19 19:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
BESTA Przedsiębiorstwo Budowlane sp. z o.o. działa na rynku budowlanym od 1991 roku w ramach Grupy Kapitałowej POLSERVICE. BESTA to nowoczesne przedsiębiorstwo o dużym potencjale technicznym i osobowym. Spółka obecnie zatrudnia ponad 400 pracowników na terenie kraju oraz poza jego granicami (Niemcy, Holandia, Słowacja) W 2009 r. spółka rejestruje działalność developerską. Posiada oddziały w Niemczech, Holandii i na Słowacji.
zdjecie uzytkownika
fiferek - 2014-12-15 17:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to jak to jest tam pracowac bo chciualem sie zatrudnic po ile godzin sie pracuje i jak to jest z wolnymi weekendami? powiedzcie cos o tym : > bardzo mnie tez interesuja stawki jakich sie mozna spodziewac powiem szczerze ze chcialbym miec jakies dobre pieniadze za moja prace - piszcie mi bardzo !
zdjecie uzytkownika
EKO - 2014-12-30 14:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedna z lepszych firm pod względem płatności
zdjecie uzytkownika
jaro-karo - 2015-02-28 12:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma spoko, pracuje od 16 lat z małą przerwą bo chciałem odmienić pracodawcę ale po pół roku wróciłem i do dzisiaj pracuję w Beście, praca w większości w Polsce, byłem również na wyjazdach w Niemczech, praca normalna, kasa zadowalająca, w delegacji zjazd co drugi tydzień, za nadgodziny płacą, za prace w soboty też, delegacje również, zabezpieczenie socjalne pełne, pieniądze zawsze na czas (max do 10 dnia miesiąca), z rozmów z innymi znajomymi pracujących u innych firm mogę spokojnie powiedzieć że jest to bardzo dobry pracodawca, wiarygodny, wypłacalny, wiadomo że opinie negatywne mogą się pojawić ale piszą to ludzie którym sie po prostu nie chce pracować i udaje że pracuje albo lubi wypić piwko itd - skutki - zwolnienie, nie spotkałem się z kierownikami którzy "kończą ludzi psychicznie" bo tak było na wstępie napisane, owszem każdy kierownik jest inny ale ogólnie firma ma normalnych kierowników, majstrów, ogólnie oceniam firmę na bardzo dobra
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-18 17:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sa tez kierownicy szczegolnie w monachium co potrafia cie skubnac nawet dwie trzy dniowki z podstawowych godzin i na to bata niema nawet szkoda na wode w upalne dni
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Besta Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Budowlane
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Besta Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Budowlane?
Zadaj pytanie