Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BESTA

Pracowałeś w firmie BESTA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
żuczek - 2013-04-02 21:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam szukam dobrego i solidnego pracodawcę wydaje mi się że firma BESTA to dobra i solidna proponuje mi wyjazd do Niemiec do pracy ale nie znam stawki i warunków może ktoś podzieli się swoimi wiadomościami będę mu wdzięczny z góry dziękuję pozdrawiam
biedny żuczek
zdjecie uzytkownika
as - 2013-04-09 11:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostarczam towar do firmy BESTA.
Kierownicy OK. Płatności OK.
Od strony dostawcy spoko.
zdjecie uzytkownika
byly_pracownik - 2013-06-01 13:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żuczek - 2013-04-02 21:23:36

Witam szukam dobrego i solidnego pracodawcę wydaje mi się że firma BESTA to dobra i solidna proponuje mi wyjazd do Niemiec do pracy ale nie znam stawki i warunków może ktoś podzieli się swoimi wiadomościami będę mu wdzięczny z góry dziękuję pozdrawiam

biedny żuczek
Platnosci sa regularne i to jest regularna. To jest nieststy jedyna zaleta tej firmy. Jadac do Niemiec bedziesz pracowal za conajmniej 2 pracownikow (przerob), placa za 8h pracy a dziennie pracuje sie po 12 i wiecej (wiecej jak leja beton), besta pracuje tez w sobote do godziny srednio 13 i za sobote nie placa. To jest nowoczesnosc firmy besta jaka wprowadzila na rynek pracy. Trzeba uwazac na ludzi na kazdym szczeblu bo ludzie sa z rodzin wladzy itd. W tej firmie panuja uklady, znajomosci, i nepotyzm czyli rodzina na pierwszym miejscu. W pracy wyglada to tak ze ktos z rodziny np. jest robotnikiem i nic nie robi a ktos inny tez robotnik musi za niego zrobic robote. Firma nieodpowiednio traktuje pracownikow. Znacaja sie psychicznie nad pracownikami. Genralnie frma ta ma duza rotacje w Niemczech wlasnie przez znecanie sie psychiczne nad pracownikami. Pracownik widzac co sie dzieje rezygnuje z pracy. Maxymalnie taki pracownik wytrzymuje w Niemczech 2 miesiace i rezygnuje. Firma ta jest mistrzem swiata w wykozystywaniu pracownikow. Nie wroze jej przyszlosci. Zacznie brakowac pracownikow do tej firmy to beda zmieniac nazwe na inna. Polecam sprobowanie pracy w tej firmie ale dlugotrwala praca w tej firmie nieistnieje. Czlowiek nie wytrzymuje takiego natezenia pracy sily i znecania sie psychicznego. Firme oceniam na mierna z tego wzgledu na to ze masa bardzo dobrych fachowcow rezygnuje a pozniej zostaja same miernoty- pocioty-znajomi i budowa nie idzie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-15 18:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byly_pracownik, a jak z zarobkami w firmie BESTA? Nie jest to praca na stałe piszesz, ale czy coś może ulec zmianie? Jak z wyjazdami?
zdjecie uzytkownika
pracujacy - 2013-07-18 13:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracuje fizycznie 2500 netto+delegacja, z tego co wiem majster tyle samo co ja, a kierownik budowy 3500+delegacja i dodatki. Praca stała i kasa zawsze w terminie.
zdjecie uzytkownika
jarek - 2013-08-02 21:22:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta delegacja w firmie BESTA Rzeszów to ile wynosi mniej więcej? Powiem że to całkiem fajna pensja jest
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-07
Żródło: nuzle.pl
Warszawa
(Mazowieckie)
Witam, Przyjmę do pracy wykwalifikowanego parkieciarza z doświadczeniem. Nie przyjmujemy osób prowadzących działalność gospodarczą. Osoby zainteresoane proszę o kontakt w godzianch 10-17 od poniedziałku do piątku.
zdjecie uzytkownika
MIKI - 2014-01-07 11:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te 2500 eu netto + delegacja to gruba przesada brutto to się zgodzę a delegacja jaka delegacja koszty podróży wracają.
zdjecie uzytkownika
pracujący - 2014-01-08 16:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MIKI - 2014-01-07 11:17:51]:
W Polsce i w zł.
zdjecie uzytkownika
majster - 2014-05-02 11:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No widzę że cienko w Beście się z robota robi, dawno tak nie było, niedługo to domki jednorodzinne będziemy klepać.
zdjecie uzytkownika
Timo - 2014-05-02 22:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli jest taka opcja to czemu nie... Chyba, że będzie ostra bieda to wtedy już chyba trzeba będzie pakować manatki
zdjecie uzytkownika
RYSIO - 2014-05-03 16:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już Doki z berensona na bazę na Rzeszów wywożą, a tak nigdy nie było. Bida się robi straszna, szkoda, za dużo nie płacą ale wypłacalni są.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BESTA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x