Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Firma Ochroniarska – CITY SECURITY

Pracowałeś w firmie Firma Ochroniarska – CITY SECURITY i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
yugopolis - 2014-05-25 17:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to w takim razie jak długo musicie zazwyczaj czekać na swoje pieniądze od City Security? tydzień, dwa?
zdjecie uzytkownika
Olek - 2014-05-26 12:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yugopolis - 2014-05-25 17:49:36]:
U mnie w robocie zdarza się czasem obsuwa tydzień lub dwa, ale z reguły płacą na czas.
zdjecie uzytkownika
Focus - 2014-05-26 15:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Odpowiedź na: [leon2 - 2014-04-08 13:18:39]:
Ludzie co to za firma kasy niema do tej pory(usunięte przez administratora).omijajcie takie firmy z daleka a Umowa jaka umowa podpisujesz ale bez daty, a zapytaj sie o cos to nikt nic niewie Omijajcie ta firme wszedzie gdzie jest
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-05-28 17:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dostał już ktoś pieniądze za kwiecień? bo w Warszawie jeszcze nie ma wypłat
zdjecie uzytkownika
sergio - 2014-05-28 18:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Tomek - 2014-05-28 17:13:51]:
w Gdańsku to samo ... czekamy ;-/
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2014-05-29 10:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [bartek - 2014-05-03 12:09:30]:
Chłopie to gdzieś ty pracował,ja też zaliczyłem kilka firm ochroniarskich i nigdzie nie było problemów z wypłatami,tylko w City jest problem.Powiem jedno wstyd dla firmy i tyle.
zdjecie uzytkownika
bartek - 2014-05-29 11:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wojtek - 2014-05-29 10:36:52]:
Chłopie a ja myślę, że kłamiesz. Wiem, że w innych firmach jest pod tym względem jeszcze gorzej niz w City.
zdjecie uzytkownika
maly - 2014-05-29 14:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie podesłałem aplikację do CITY. Mam nadzieje, że wasze komentarze się nie sprawdzą.. oby coś ogarnęli z tymi wypłatami. Dacie znać o tym jak wygląda opcja dni wolnych i umowy?
zdjecie uzytkownika
yugopolis - 2014-05-29 16:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
firmy ochroniarskie nie dosyć, że i tak płacą przecież mało swoim pracownikom to jeszcze i tak z tym mają problemy
zdjecie uzytkownika
billy - 2014-07-25 16:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam.W City nie jest źle.Problemem są jednak koledzy pijacy lub miglanci.Jak sie przyjmują to są tacy że och i ach a po miesiącu wychodzi z człowieka że jest frajerem i leniem do entej potęgi. Kierownictwo jest ok.Ostatnio kasa przychodzi na czas. trzeba na początku przepracować dwa miesiące aby dostać kasę za pierwszy miesiąc ale po kilku miesiącach ma się wrażenie że pieniądze są wcześniej ,bo opłaty są zwykle do 10-go a kasa jest pod koniec miesiąca.To jest wygodne nawet jak chce się firmę zmienić czy się szuka nowej pracy.Umowy zlecenie są teraz prawie wszędzie ale w City niepełnosprawni mają umowy o pracę.Pozdrawiam kolegów
zdjecie uzytkownika
yank - 2014-07-27 12:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Racja i też mogę potwierdzić. Jestem niepełnosprawny, robie już w City ponad dwa lata, cał czas na umowę. W tej kwestii i jesli chodzi o kasę to wszystko jest na czas. Pod tym względem firma jest jak najbardziej ok.
zdjecie uzytkownika
Olek - 2014-08-04 11:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [yank - 2014-07-27 12:50:30]:
Wszyscy niepełnosprawni mają umowy wszędzie bo inaczej firma nie dostałaby dofinansowania waszych pensji z PEFRON, nawet tego nie wiecie? A wiecie, że nikt was nie lubi i jesteście zakałami społeczeństwa, bo macie renty i jeszcze ludziom zdrowym zajmujecie miejsca pracy i odbieracie szanse na zarobienie jakichkolwiek pieniędzy ?
zdjecie uzytkownika
yank - 2014-08-04 15:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Olek - 2014-08-04 11:26:06]:
serio? wypowiadasz się w imieniu całego społeczeństwa? A chcesz się zamienić kretynie? Ja będę w pełni sprawny a ty weżmiesz moją rentę z ZUS i posiedzisz sobie na wózku. Co ty na to cwaniaczku?
zdjecie uzytkownika
Jerbi - 2014-08-07 10:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olek - 2014-08-04 11:26:06]:
Masz rację, jak jest niepełnosprawny to niech siedzi w domu a jak może pracować to niech oddaje rentę !!!!!!!!! ALBO JEST SIĘ W CIĄŻY ALBO NIE !!!! JEDNO Z DWÓCH !!!!
zdjecie uzytkownika
Jerbi - 2014-08-07 11:07:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [yank - 2014-08-04 15:48:50]:
Nikt normalny się nie zamieni więc nie odwracaj kota ogonem, nie o to idzie. Jak jesteś w stanie pracować to nie jesteś niepełnosprawny i niesłusznie pobierasz rentę, która powinna rekompensować brak zdolności do pracy. Ty pracujesz, więc nie życzę sobie by z moich składek wypłacano Ci rentę. Niech idzie na osobe niepełnosprawną, która nie jest w stanie samodzielnie pracować. Proste. Trochę konsekwencji !!!!!
zdjecie uzytkownika
wiem co mowie - 2014-08-07 11:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
firma jak firma są lepsze od tej faktycznie wypłata nie na czas traktują ludzi jak powietrze koordynatorzy do bani i na bani he nie polecam tej firmy strzeście się od niej jak najdalej szerokim łukiem omijaj ją pracownik który stoi na słuzbie 48 g bo nie ma ludzi pozdrowienia
zdjecie uzytkownika
Olek - 2014-08-07 12:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jerbi - 2014-08-07 11:07:06]:
Skoro mamy być konsekwentni to proponuję żeby tobie zaczęto wypłacać rentę z tytułu niepełnosprawności intelektualnej nazisto... Mogę się nawet dorzucić do składki.
zdjecie uzytkownika
Jerbi - 2014-08-07 13:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olek - 2014-08-07 12:19:06]:
Dlaczego Olku nazwałeś mnie nazistą ? Podejmij dyskusję merytorycznie. Dlaczego to zrobiłeś ?????????? Olku !!
zdjecie uzytkownika
gaga97 - 2014-08-12 15:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak dla mnie to wszyscy jesteście pijakami nierobami i kalekami.zury
zdjecie uzytkownika
herman - 2014-08-13 06:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [gaga97 - 2014-08-12 15:32:00]:
Powiedział gaga97 patrząc w lustro ...
zdjecie uzytkownika
Jaszkin - 2014-08-13 08:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [herman - 2014-08-13 06:18:12]:
Dobre !!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
olaf 92 - 2014-08-18 16:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [yank - 2014-08-04 15:48:50]:
święta racja jeżeli ktoś jest kaleką to niech siedzi w domu i sie leczy a nie wszędzie udaję pokrzywdzonego i pobiera zasiłek z mops i rentę z zus a żeby tego było mało to jeszcze pracę zabiera ludzią którzy mają rodziny. my zapier...dalamy na umowę smieciową a kaleckie kur...wy mają umowę o prace . precz do domu kaleckie dziady skoro jestescie kalekami to po co pracujecie skoro i tak zadnych efektów z waszej pracy nie bd no chyba ze na wózku bd złodzieji łapać hahahahahahahaha
zdjecie uzytkownika
janol - 2014-08-18 22:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zamiast sobie nawzajem ubliżać i pokazywać beznadziejny poziom kultury może wróćcie do tematu forum czyli tego jak się pracuje i za ile i jaka jest atmosfera w City Security. Czy jest na forum ktoś kto pracuje lub pracował jako menedżer ochrony nie jako ochroniarz i może powiedzieć jak jest ze stawką i co wchodzi w skład obowiązków. na stronie wymieniają tylko dostępne stanowiska ale nie ma żadnego opisu, wymagań itd więc szukam informacji tutaj. Będę wdzięczny jak ktoś coś napisze. PS. wszystkim którzy piszą takie rzeczy o osobach niepełnosprawnych - cieszcie się że Wam to się nie trafiło, są różne rodzaje niepełnosprawności, niektóre umożliwiają prace. a tylko w woli osoby podejmującej prace jest to czy da rade czy nie. ich raczej trzeba podziwiac, że się nie obijają a mimo to coś robią, a nie wypisywac takie rzeczy.
zdjecie uzytkownika
herman - 2014-08-19 06:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [janol - 2014-08-18 22:42:56]:
Janol, jeżeli chcesz poznać poziom ludzi pracujących w City Security to prześledź wypowiedzi gaga97 - jednego z pracowników firmy i jej czołowego barda. Sam ocenisz
z kim masz do czynienia i czego możesz się spodziewać po firmie.
zdjecie uzytkownika
bidion - 2014-08-19 12:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [herman - 2014-08-19 06:23:41]:
Nareszcie głos rozsądku znamionujący poziom intelektualny znacznie przewyższający goryli powyżej
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Ochroniarska – CITY SECURITY
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski