Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Firma Ochroniarska – CITY SECURITY

Pracowałeś w firmie Firma Ochroniarska – CITY SECURITY i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-12-04 07:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robert - 2014-11-25 11:36:46]:
w konsalnecie daja nawet po 8 zł.....
zdjecie uzytkownika
DMQ - 2014-12-06 00:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
6,50 na rękę jako kwalifikowany pracownik ochrony, umowa zlecenie i to podwójne, gdzie kompletnie nic nie masz. Wypłata w miesiącu 1080...
zdjecie uzytkownika
Milosz - 2014-12-11 21:14:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyznam szczerze, że trzeba mieć chyba bardzo kiepską sytuację materialną żeby podjąć się pracy w tak beznadziejnych stawkach. Oczywiście można się spierać, że praca na ochronie nie jest rozwijająca, nie ma zbyt wielu obowiązków więc i stawka jest niższa, ale prawda jest taka, że stawki są zaniżone w całej Polsce na wszelkich stanowiskach.
zdjecie uzytkownika
23876547 - 2014-12-14 12:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nicholas - 2014-11-21 06:13:37]:
Pracujesz tam i na pewno nasz z nimi układ ,z wypłat,które obcinają pracownikom to pewno się dzielą z tobą ...Nie pisz bzdur bo wiesz jaka jest prawda bo masz korzyść z biednych pracowników.pewno należysz do tej bandy!!!
zdjecie uzytkownika
12345678 - 2014-12-14 12:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stabilny - 2014-11-20 19:35:16]:
Wiesz dobrze dlaczego tak się wypowiadasz bo masz z nimi układ,pewno dzielą się z tobą okradając pracowników z obciętych wypłat,a pracownicy biurowi są bezczelni i zbywają ludzi,gdy ktoś domaga się o swoje jak np.umowa o pracę i ubezpieczenie ,jak i wypłatę wynagrodzenia.Pewno należysz do tej bandy że tak ładnie piszesz.!!!
zdjecie uzytkownika
12345678 - 2014-12-14 13:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nicholas - 2014-11-21 06:13:37]:
Nicholas. Pomyliłem odpowiedzi ,przez pomyłkę Twoje zaznaczyłem,PRZEPRASZAM...
zdjecie uzytkownika
23876547 - 2014-12-14 13:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Odpowiedź na: [Nicholas - 2014-11-21 06:13:37]:
Nicholas. Pomyliłem odpowiedzi ,przez pomyłkę Twoje zaznaczyłem,PRZEPRASZAM..
zdjecie uzytkownika
fila - 2014-12-19 21:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w tej firmie rok i nie na żekam
zdjecie uzytkownika
kaloryfer - 2014-12-26 00:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a możecie mi słotcy twardziele napisać czy są to ochroniarskie zadania którym podołam w wieku podeszłym i z grupą inwaLidzką? jakiegoś prezesa przez jakuzą nie obronię ale np. serków w dyskoncie na pewno upilnuję. czy możecie szczerze napisać czy mam u nich szansę na jakiekolwiek zatrudnienie? pozdrawiam świątecznie
zdjecie uzytkownika
Olek - 2014-12-26 13:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [kaloryfer - 2014-12-26 00:19:43]:
Skoro serkow upilnujesz to pewnie masz szanse:)
zdjecie uzytkownika
gaga 97 - 2014-12-31 00:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
żenada odradzam kazdemu wspołczuje pracownikom którzy marnują swoje zycie stojąc całymi dniami na nogach żeby pan prezes mógł wygodnie zyc rozbijając się luksusowymi autami
zdjecie uzytkownika
olaf H - 2015-01-01 09:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Po pierwsze nie interesuje mnie czym jeździ prezes bo sam mam luksusowe auto czego nie można powiedzieć o was, jeżeli piszecie bzdury to się pod tym podpisujcie a nie używacie nie swojego nika gdyż i tak mi to nie zaszkodzi, to tyle .a po drugie wszystko co mam to właśnie przez stanie na sklepie itp. ŻEGNAM! !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
memo - 2015-01-03 17:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktoś wie co to za twór City Security Services z Gdańska? Wchodziłem na facebooka City Security North a tu mi coś takiego się pojawiło...
zdjecie uzytkownika
michu - 2015-01-03 23:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [memo - 2015-01-03 17:45:51]:
A w toruniu sie (usunięte przez administratora) Na .. Ochrone jednostki wojskowe spoznili sie dwa dni a ludziom obiecuja po 8 zl netto ciekaw z czego jak im wosjko placi 10.20 kolejne oszustwo ludzi nie moga znalezc total balagan brak papierow sprzetu i prywqtne umundurowqnie nowe moze za dwa dni bedzie totalna porazka taka firma
zdjecie uzytkownika
Żaba - 2015-01-06 17:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
City security to dno wiem co mówię bo pracowalam tam 2 lata, zero szacunku do pracownika, tylko wymagaja, wszystkiego zabraniaja choc sami przyworza na obiekt karimate jak to robil lukasz dziedzic gruba lysa menda a przed dyrektorem wszystkich poniżal ze wszyscy spia inic nie robia, wyplaty zawsze byly po 2 miesiacach, pan rakowski nie lepszy, kobiety pracujace na jego obiektach nawyzywal od kurew i pojebanych, za takie wyskoki obaj panowie inspektorzy dziedzic i rakowski stracili obiekty i niech tak robia dalej, wiem co mowie omijajcie ich szerokim lukiem wraz z panem adrianem poletkiem chyba ze trafiliscie na lepszych inspektorow. A i dodam ze przez 2 lata nikt się nie dopatrzyl ze nie dalam niekaralnosci.jeden wielki bajzel.
zdjecie uzytkownika
Roso - 2015-01-15 17:02:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję jakieś trzy lata i się nie zgadzam z tymi negatywnymi opiniami.Wypłata jest 25-go po 2 miesiącach to fakt ale pozytywny. W razie utraty pracy masz jeden miesiąc więcej pieniądze (może jakiś Einstein to zauważył?). Ja mam 25-go płatne i mam wrażenie,że dostaję wcześniej niż inni bo rachunki mam popłacone już na początku miesiąca. Firma wali po tyłku leserów ale jak ktoś się minimalnie stara to ma spokój . Jak na obiekcie jest dobrze to nikt się nie czepia z kierownictwa.
Pijaków i debili się wyrzuca i zgodzę się z tym. Jedyna wada firmy to ,że czasami takich debili za długo trzyma.Odwalcie się od Adriana i od Sławka bo idzie z nimi normalnie się porozumieć.W innych firmach za brak krawata dają 50 zł kary. Obiekty traci się przez leserów którzy chleją albo zawalają prostą robotę. Wada firmy jest że nie ma ludzi i bierze się
tego co przyszedł na rozmowę. Stawki są 5 złotych bo taki jest rynek ochrony i kontrahenci wybierają najtańsze oferty. Co z tego że dostaniesz 8 zł jak po roku nowy przetarg i wchodzi nowa firma. Ja na jednym obiekcie jestem 2 lata.Robię swoje i nikt się mnie nie czepia. Koordynator ma w czort roboty na innych obiektach więc nie zawracamy mu tyłka jakimiś pierdołami i staramy się na obiekcie nie mieć wpadek. Żałosne że piszą takie kommenty nieudacznicy co nie potrafią nawet w tej branży się utrzymać. Robota prosta jak nie powiem co a ludzie jeszcze zawalają. Nieudacznicy won mi z obiektu!!!
zdjecie uzytkownika
Impelhujutki ;-) - 2015-01-17 10:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Negatywne komentarze nt. City piszą niepełnosprawni (intelektualnie) kierownicy Impela. Zabolało ich, że przegrali w Inowrocławiu i Toruniu z nami jednostki wojskowe. Nie martwcie sie. Wylecieliście z dużych tematów a my je przejęliśmy np Zlote Tarasy. Teraz wyp...lają was z Manufaktury. Nie piszcie tyle w internecie tylko lepiej popracujcie nad jakością usług!
zdjecie uzytkownika
Leon - 2015-01-18 11:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Impelhujutki ;-) - 2015-01-17 10:53:49]:
W pełni potwierdzam, większość negatywnych komentarzy jest pisana przez frustratów i nieudaczników, bądź też konkurencję. Chodzi o negatywny przekaz, m-niewiele ma wspólnego z prawdą.
zdjecie uzytkownika
KTOŚ W TEMACIE - 2015-01-22 07:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Impelhujutki ;-) - 2015-01-17 10:53:49]:
Na temat jakości usług podyskutowałbym z panami policmajstrami, którzy przeszli do firmy City /tym panom praca aż pali się w dłoniach/ a i chęci do roboty co niemiara szczególnie jeżeli chodzi o jeden z obiektów w Inowrocławiu. Nie wspomnę o innych plewach i pracusiach, którzy wcześniej wylecieli z Impela a teraz zostali przywabieni do sfory przez aktywność pewnego byłego pracownika służby więziennej, który wcześniej nie mógł patrzeć na resortowców oraz przez kolejnego "yntelygenta" cierpiącego na ADHD z wiadomych powodów! Kropla drąży kamień - czas jest najlepszym lekarstwem na wszystko - także na głupotę!
zdjecie uzytkownika
yolo - 2015-01-22 18:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć wszystkim.chce dodać że zgadzam się całkowicie w 100% z opinią którą napisała,, żaba " półmetek i dziedzic to dwie największe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tez mnie potraktowali jak szmate, jak człowieka potrzebują to są mili i slodcy a jak jesteś już człowieku nie potrzebny to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dziedzic pułapki zostawiam,jedyny poletek zdjęcia robi,chore ludzie. Żaba i tak długo wytrzymałas, podziwiam Cię.
zdjecie uzytkownika
ed - 2015-01-23 20:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w dąbrowie górniczej mianujący siebie dyrektorem regionalnym pan m.konieczkiewicz kiedy się do niego dzwoni to jest pod wpływem alkoholu bogata firma płaci mu za to ze siedzi w domu zero kompetecji obciał ludziom na 5.5
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-01-23 21:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam się .pracowałem z tym gościem ,gdzie się pojawi to firma traci obiekt ,kierownictwo prologisu nie wie ze ludzie którzy ochraniają ich obiekty to ludzie bez zadnego przeszkolenia
zdjecie uzytkownika
Ochroniarz kwalifikowany - 2015-01-24 16:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje w City Security na śląsku na monitoringu.Powiem tak czysty wyzysk ludzi nacisk na ujęcia z każdej strony dowództwa oraz wyżej postawionych w ludzi w markecie.Za przegapienie złodzieja jak coś wyniósł to od razu kierownictwo wywala taką osobę na bruk.
Wiadomo nie da się wszystkiego wyśledzić na monitoringu.Jak chodzi o wynagrodzenie to oki przed terminem ale jak chodzi o prace to porażka na rękę 6 złoty
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: zadzwonilem do cs kazali przyjechac i dali umowe do podpisania i tyle bez rozmowy sie obylo
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Artur. - 2015-01-24 19:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej wszystkim ja pracuje na obiekcie logistycznym w Gdańsku i jest tak jak piszecie machlojka za machlojka całe szczęście stracili obiekty wojskowe więc nie są już tacy checni.gdyby nie kolega którego udało mi się ściągnąć nie dałoby się tu pracować. Mam jeszcze wsparcie taty który na tym samym obiekcie sprząta. Lepiej siedzieć cicho bo wyrzucają za nic.
zdjecie uzytkownika
duck - 2015-01-25 10:25:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej omijać te firmę szerokim łukiem, Ja też jak byłem potrzebny to dymalem po 48 h a jak przyszli nowi z ulicy to nas wszystkich czyli 6 osób z 3 zmian [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak się widać lepsy jest alkoholik od uczciwego pracownika,nieważne ze za zmianę czy dwie wyleci. Uważać naDZIEDZICA
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Ochroniarska – CITY SECURITY
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Firma Ochroniarska – CITY SECURITY?
Zadaj pytanie
x