Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Firma Ochroniarska – CITY SECURITY

Pracowałeś w firmie Firma Ochroniarska – CITY SECURITY i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Walek - 2014-10-13 21:23:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czas gaga czyli pana Olafa jest juz policzony . City uzywala go do wycierania gęby teraz pokazali mu jego miejsce w szeregu mam nadzieje ze nowy dowodca zrobi pozadek z resztą tych nieudaczników Trzymaj się Dawid
zdjecie uzytkownika
gaga97 - 2014-10-14 09:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pozatym nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa wszystkie te (usunięte przez administratora) pociągne na dno i zobaczymy kto kim bedzie. nara polskie świnie.
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-10-14 09:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gaga97 sam sie zwolnilem i nikt mnie nie zwolnil. tak ty masz firmie skoro i tak na niej nic nie zarabiasz.
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-10-14 09:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem ciekaw jak ta twoja firma długo pociągnie pewnie tylko 1 rok albo 2.
zdjecie uzytkownika
gaga97 - 2014-10-14 11:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie bd się kłócić czas pokaże Kto kim będzie tyle. ;)
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-10-15 14:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w CSN w Gdańsku i mogę śmiało polecić tą firmę. Atmosfera w porządku, pieniądze na czas, czasem zdarzają się niewielkie spóźnienia (kilka dni). Co do wysokości wynagrodzenia też nie mogę narzekać. Wcześniej pracowałem w kilku innych firmach i w porównaniu z nimi CSN wypada dużo lepiej.
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-10-15 15:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
qwerty ty chyba nie wiesz co piszesz ?? ta firma obiecuje i obiecuje ale i tak nie dotrzymuje slowa
zdjecie uzytkownika
mimik - 2014-10-16 05:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Bzdury i głupoty - pieniądze nigdy na czas, atmosfera do bani, ciągłe problemy, ludzie cały czas odchodzą - ja też odeszłam. Nie polecam
zdjecie uzytkownika
franc - 2014-10-16 08:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mimik - 2014-10-16 05:50:45]:
potwierdzam - w gdańsku całe biuro było i jest do d..py, tak samo koordynatorzy i prezesi (byli i obecni). Jak tak dalej pójdzie firma długo nie pociągnie
zdjecie uzytkownika
Leon - 2014-10-16 12:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja też mogę polecić pracę w CS, wiekszośc wpisów tutaj jest mało merytoryczna i trudno je traktowac poważnie. Atmosfera jest na pewno lepsza niż w kilku innych firmach w których pracowałem poprzednio. Płacą też na czas, więc ja nie narzekam
zdjecie uzytkownika
bodek - 2014-10-24 13:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie postrzegam bardzo powaznie, tych skrajnie zlych opinii, bo wiadomo, że ludzie wracają do domu np zdenerwowani, mieli zly dzien czy sie z kims poklocili w pracy i pisza opinie, na podstawie jednego zlego zdarzenia. A powinno sie spojrzeć na to horyzontalnie, jest zle w jakims aspekcie, ale są tez dobre strony, tak trzeba pisać...
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-11-01 13:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli umiecie dosłownie biegać w robocie to spokojnie możecie się tam przyjąć do pracy do ogarnięcia jest sporo ponad 100 biurek masa przeszkleń pełno zakresowa obsługa kuchni wraz z obsługą urządzeń typu zmywarki expresy do kawy itd. plus 4 łazienki uwzględniając kilka sal konferencyjnych w nieustannym użyciu. Szacowany zakres pracy określam na 1,5 etatu. praca wskazana dla osób lubiących bieganie szybkość w wykonywaniu czynności jest niezbędna w celu sprostania zadaniom. Brygadzistka ma tam najwyższą władze w zakresie ewentualnych przyjęć i zwolnień. firma mało płynna finansowo stale pojawiające się problemy w zakresie pełnych wynagrodzeń przez ewentualne zaniedbania w dokumentach. życzę zdrowia tam okaże się nieocenione. Obiekt Dalki nie zapewnia pomieszczenia socjalnego dla ekipy sprzątającej.
zdjecie uzytkownika
art - 2014-11-03 10:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
przepracowalem ladnych kilka lat.wyplata nigdy o czasie.koordynatorzy co mieli troche pojecia,uciekli juz kilka lat wstecz.pozostaly jakis odrzuty z innych firm.jest moze jeszcze jeden ostatni konkretny rysio baon,ale jak dlugo wytrzyma.firma jakich wiele...ale sa lepsze,z lepszymi stawkami.cos wiem na ten temat.
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2014-11-03 12:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja przepracowalem tez kilka ladnych lat w innych firmach i stawki nie byly lepsze niz tutaj, a pieniadze czesto wyplacali z duzym poslizgiem. Tez cos wiem na ten temat.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-11-05 19:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
szczerze powiedziawszy w city nigdy nie miałem wypłaty z poślizgiem jednak że nie ma co się spinać w pracy i za dużo robić bo i tak wszyscy twoją pracę będą mieli w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gdyż nowy kierownik nie potrafi nawet czytać ze zrozumieniem i całe twoje poświęcenie pójdzie w( usunięte przez administratora ). poza tym praca super.dyrektor i prezes tak samo poza kierownikiem który udaje profesjonalistę a jest partaczem który nie ma pojęcia o pracy na kierowniczym stanowisku.
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-11-08 01:01:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [franc - 2014-10-16 08:07:57]:
zgadza sie
zdjecie uzytkownika
1234 - 2014-11-08 01:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [123 - 2014-11-08 01:01:14]:
wypłaty zawsze z poślizgiem, brak nowych ubrań i machlojki z umowami
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-11-09 03:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Machlojki nie tylko z umowami ale i z grafikami ale spokojnie wysyłam pismo do beniamina Krasickiego bo on chyba o tym wszystkim nie ma pojęcia. Jeżeli to nic nie pomoże to do inspekcji pracy.
zdjecie uzytkownika
lemur - 2014-11-12 11:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonim - 2014-11-09 03:09:00]:
machlojki sa wszedzie, pod tym wzgledem firma wyroznia sie pozytywnie, wyplaty z reguly na czas
zdjecie uzytkownika
Polska Ochrona - 2014-11-12 17:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
(usunięte przez administratora) ZAPRASZAM DO POLUBIENIA OPINIE O OCHRONIE W POLSCE BEZ CENZURY
zdjecie uzytkownika
paker - 2014-11-13 14:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zawrotu głowy można dostać, jedni z was piszą że wypłaty są pięknie cacy na czas a drudzy że nie na czas. to kogo mam w końcu słuchać? od tego jak jest z wypłatami zależy czy pójdę do nich lada moment do pracy. zdecydujcie się proszę. przy okazji możecie też napisać jak wygląda stawka za którą się pracuje
zdjecie uzytkownika
niezadowolony :P - 2014-11-19 21:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
witam poruszajac watek tej city security firmy krzak z płocka, można powiedzieć nędza i dno. Ciuchy swoje trzeba mieć to już nawet następna firma (usunięte przez administratora) dawała wszystkie ciuchy a nie tylko koszule parodia heh. Co do zarobków jak ktoś chce łazić za 6 zeta za h po galerji i narażać się bo jaki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się pojawi to spoko na tym praca polega i tylko głupi za 6 zeta to robi. Żadna praca nie chańbi to prawda ale nie w firmie bez atmosfery kierownictwo gbury na monitoringu kable już pierwszego dnia odczujesz że chcą byś kablował heh. Spisywanie kto idzie do kibla sprawdzanie wogule tych kibli k...w to chore to zmiencie z ochrony na ciecia :P albo babcie klozetową jeszcze szczota ściera i do przodu haha :P, minusy z umowa bo sie ociagaja i pensja zanim zalatwia formalnosci z nr konta to parodia i straszyc potrafia hha jeszcze zeby ktos sie bal zal d...e sciska . Podsumowujac CS firma krzak jest nic nie warta za 6 zl bez poszanowania krotki epizod niedziwne ze wciaz ogloszenia o prace wisza jak nikt normalny dlugo tam nie wytrwa. NIEPOLECAM ludzie zastanowcie sie zanim tam pojdziecie chyb ze lubicie byc szmaceni i wykorzystywani do cna haha, pozdrawiam lizusow zyjcie tak dalej a awansujecie moze kiedys na monitoring jak nie jestescie po rodzinie z kierownikami hahahahah
zdjecie uzytkownika
stabilny - 2014-11-20 19:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mysle ze moja opinia na temat City Security North bedzie najwazniejsza bo pracuje w tej firmue juz ok. 5 lat. Jezeli chodzi o wyplaty to od ok marca kiedy zmienil sie prezes firmy zawsze sa na czas a nawet zdarza sie przed terminem. Jesli chodzi o wszystkie sprawy to nigdy nie mialem problemu w biurze z zalatwieniem jej. Panie ktore pracuja sa bardzo pozytywne i staraja sie pomoc jak moga. Nie spotkalem sie nigdy z odmowa czegos. A jak juz mam mowic na temat pracy jaka wykonuje to nie oszukujmy sie. Praca ochroniarza polega na staniu i nic nie robieniu a noca sie spi wiec nie ma co wymagac mega wynagrodzen. A jezeli sie cenisz wyzej to poprostu nie szukaj pracy w ochronie i nie narzekaj!!!
zdjecie uzytkownika
Nicholas - 2014-11-21 06:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stabilny - 2014-11-20 19:35:16]:
Ha, ha , ha ... Kompletne bzdury. Kombinacje z umowami, wypłaty nigdy na czas, godziny się nie zgadzają - dużo można by pisać. Poza tym panie stabilny nie udawaj ochroniarza, bo widać nigdy nie pracowałeś jako ochroniarz. Jeżeli mówisz o swojej pracy, że polega na staniu, nic nie robieniu i spaniu w nocy to widać nigdy jej nie wykonywałeś. Tak może pisać tylko prezesik, który w ten sposób wyobraża sobie pracę swoich pracowników i obgryza paznokcie ze złości, że musi zapłacić "całe 5 zł" za godzinę pracy. Co do pań w biurze to lepiej dla nich, że nie będę się wypowiadał.
zdjecie uzytkownika
były - 2014-11-21 13:14:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w CS North do Listopada, musiałem odejść bo się przeprowadzam w inną część Polski. W firmie wiele się zmieniło na plus od czasu nowego prezesa, nikt nigdy nie potraktował mnie nieelegancko. Jak potrzebowałem zaświadczeń dostawałem je na czas, z pieniędzmi bywały poślizgi o jeden dzień w moim przypadku, więc nie ma co się spinać. Jest tam szacunek do człowieka co jest ważne. Nie wiem czym kierują się ci , którzy tak oczerniają ludzi z biura , Panie są miłe , szefostwo również, nie spotkałem się w tej firmie z krzykiem , czy brakiem szacunku. To przykre tak oczerniać, anonimowo ludzi.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Ochroniarska – CITY SECURITY
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x