Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Firma Ochroniarska – CITY SECURITY

Pracowałeś w firmie Firma Ochroniarska – CITY SECURITY i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jerbi - 2014-08-07 10:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olek - 2014-08-04 11:26:06]:
Masz rację, jak jest niepełnosprawny to niech siedzi w domu a jak może pracować to niech oddaje rentę !!!!!!!!! ALBO JEST SIĘ W CIĄŻY ALBO NIE !!!! JEDNO Z DWÓCH !!!!
zdjecie uzytkownika
Jerbi - 2014-08-07 11:07:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [yank - 2014-08-04 15:48:50]:
Nikt normalny się nie zamieni więc nie odwracaj kota ogonem, nie o to idzie. Jak jesteś w stanie pracować to nie jesteś niepełnosprawny i niesłusznie pobierasz rentę, która powinna rekompensować brak zdolności do pracy. Ty pracujesz, więc nie życzę sobie by z moich składek wypłacano Ci rentę. Niech idzie na osobe niepełnosprawną, która nie jest w stanie samodzielnie pracować. Proste. Trochę konsekwencji !!!!!
zdjecie uzytkownika
wiem co mowie - 2014-08-07 11:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
firma jak firma są lepsze od tej faktycznie wypłata nie na czas traktują ludzi jak powietrze koordynatorzy do bani i na bani he nie polecam tej firmy strzeście się od niej jak najdalej szerokim łukiem omijaj ją pracownik który stoi na słuzbie 48 g bo nie ma ludzi pozdrowienia
zdjecie uzytkownika
Olek - 2014-08-07 12:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jerbi - 2014-08-07 11:07:06]:
Skoro mamy być konsekwentni to proponuję żeby tobie zaczęto wypłacać rentę z tytułu niepełnosprawności intelektualnej nazisto... Mogę się nawet dorzucić do składki.
zdjecie uzytkownika
Jerbi - 2014-08-07 13:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olek - 2014-08-07 12:19:06]:
Dlaczego Olku nazwałeś mnie nazistą ? Podejmij dyskusję merytorycznie. Dlaczego to zrobiłeś ?????????? Olku !!
zdjecie uzytkownika
gaga97 - 2014-08-12 15:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak dla mnie to wszyscy jesteście pijakami nierobami i kalekami.zury
zdjecie uzytkownika
herman - 2014-08-13 06:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [gaga97 - 2014-08-12 15:32:00]:
Powiedział gaga97 patrząc w lustro ...
zdjecie uzytkownika
Jaszkin - 2014-08-13 08:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [herman - 2014-08-13 06:18:12]:
Dobre !!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
olaf 92 - 2014-08-18 16:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [yank - 2014-08-04 15:48:50]:
święta racja jeżeli ktoś jest kaleką to niech siedzi w domu i sie leczy a nie wszędzie udaję pokrzywdzonego i pobiera zasiłek z mops i rentę z zus a żeby tego było mało to jeszcze pracę zabiera ludzią którzy mają rodziny. my zapier...dalamy na umowę smieciową a kaleckie kur...wy mają umowę o prace . precz do domu kaleckie dziady skoro jestescie kalekami to po co pracujecie skoro i tak zadnych efektów z waszej pracy nie bd no chyba ze na wózku bd złodzieji łapać hahahahahahahaha
zdjecie uzytkownika
janol - 2014-08-18 22:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zamiast sobie nawzajem ubliżać i pokazywać beznadziejny poziom kultury może wróćcie do tematu forum czyli tego jak się pracuje i za ile i jaka jest atmosfera w City Security. Czy jest na forum ktoś kto pracuje lub pracował jako menedżer ochrony nie jako ochroniarz i może powiedzieć jak jest ze stawką i co wchodzi w skład obowiązków. na stronie wymieniają tylko dostępne stanowiska ale nie ma żadnego opisu, wymagań itd więc szukam informacji tutaj. Będę wdzięczny jak ktoś coś napisze. PS. wszystkim którzy piszą takie rzeczy o osobach niepełnosprawnych - cieszcie się że Wam to się nie trafiło, są różne rodzaje niepełnosprawności, niektóre umożliwiają prace. a tylko w woli osoby podejmującej prace jest to czy da rade czy nie. ich raczej trzeba podziwiac, że się nie obijają a mimo to coś robią, a nie wypisywac takie rzeczy.
zdjecie uzytkownika
herman - 2014-08-19 06:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [janol - 2014-08-18 22:42:56]:
Janol, jeżeli chcesz poznać poziom ludzi pracujących w City Security to prześledź wypowiedzi gaga97 - jednego z pracowników firmy i jej czołowego barda. Sam ocenisz
z kim masz do czynienia i czego możesz się spodziewać po firmie.
zdjecie uzytkownika
bidion - 2014-08-19 12:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [herman - 2014-08-19 06:23:41]:
Nareszcie głos rozsądku znamionujący poziom intelektualny znacznie przewyższający goryli powyżej
zdjecie uzytkownika
damiano136 - 2014-09-03 20:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje od maja bieżącego roku dla City Security i tak jak jest w umowie, tak jest wypłacana pensja.
zdjecie uzytkownika
Bongo 1999 - 2014-09-05 04:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja w City pracuje ponad rok na obiekcie handlowym-Warszawskim i z wypłatami nigdy ale to Nigdy się nie spóźnili ZAWSZE wcześnie wypłacają pieniądze a na pensje nie narzekam bo Jaka praca taka płaca.
zdjecie uzytkownika
Mietek - 2014-09-08 11:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytam wypowiedzi jakiś frustratów powyżej i śmiać mi się chce. Pracuję w City już rok i nigdy nie było większych problemów z wypłatą kasy. Jak kogos wywalają z roboty za picie lub jakieś przewałki to póżniej wypisuje takie głupoty na forach.
zdjecie uzytkownika
na szczęście koniec współpracy - 2014-09-10 13:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
chwalących wspomnianą "firmę" podziwiam... posiedzicie w tym "czymś" sami zobaczycie,o co mi chodziło pisząc o podziwie dla Was :D ja na całe szczęście skończyłem przygodę z w/w wytworem...
Powodzenia Wam życzę i dużo cierpliwości ,bo inaczej wylądujecie w wariatkowie :D
zdjecie uzytkownika
gaga97 - 2014-09-16 17:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tresc opini uzytkownika .na szczescie koniec wspolpracy. nalezy do jakuba t ktory dostal kopa z firmy poniewaz nie wykonywal swoich obowiazkow ponadto dzialal przeciwko firmie robiac antyreklame i namawiajac pracownikow aby przeszli do innej firmy.osoba ta nie wie sama czego chce gdyz jest 33letnim prawiczkiem i chyba z tej desperacji sperma bije mu na muzg pozatym laczyl go romans z pewnym pracownikiem ale otym mowic nie bd odpowiedzcie sobie sami z kim firma miala do czynienia pozdrawiam cie kubus i zycze smacznego zarcia z kosciola obym nigdy nie musial cie ogladac.
zdjecie uzytkownika
Prawdziwy ZUS (pełny) - 2014-09-16 17:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do „gaga97”:

Twój cyt.: „muzg” pracuje dobrze, jednak treść propagandowych wpisów pracowników administracji firmy, bo przecież żaden szeregowy pracownik nie napisze nic dobrego o tej firmie, nie można traktować poważnie.

To inny komentarz z innego forum:

city gdansk
bardzo dobrze zorganizowana firma ochroniarska wykonuje swoje zadania bardzo profesjonalnie
97gaga (mężczyzna, 19-30 lat)

Może chociaż pracownicy administracji zmienią nick?????

Wszystkich którzy naprawdę wiedza jak wygląda rzeczywistość świadczenia zlecenia w City Security, zapraszam do pisania komentarzy. Wyzywanie od ciot, mądrych inaczej itd. nie pomaga jesteśmy tutaj, żeby ostrzec innych przed tą „firmą”.

Pracownikom administracji dziękujemy, nabierajcie innych np. na zapisy lojalnościowe w umowach, kary stwierdzone przez kontrolerów z tej samej firmy itp.

Wszyscy są źli, tylko City Security jest niewinne, wspaniałe ...
zdjecie uzytkownika
gaga97 - 2014-09-16 22:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak ktoś jest nierobem i lewusem to pisze bzdury jeżeli cos wam się nie podoba to nic nie stoi na przeszkodzie żeby swoja firmę otworzyć ale jak wy tzn pustaki nie podolacie temu zadaniu uważacie ze zostaliscie ztrudnieni na jeden obiekt chociaż w umowie nic takiego nie ma macie problem żeby zastąpić kolegę ns pare godzin np w sklepie. To czego oczekujecie ze Ktoś was bd nosił na rękach jaka praca taka płaca nieudaczniki samo to ze macie po ok 30 lat wzwysz i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się dorobiliscie właśnie tu wychodzi wadze proste myślenie. Sami odpowiedzcie sobie kim jesteście nara golodupce.
zdjecie uzytkownika
czytelnik - 2014-09-17 06:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [gaga97 - 2014-09-16 22:35:50]:
Hmm, czytam twoje posty gaga97 i tak się zastanawiam czy ty skończyłeś chociaż podstawówkę? W sumie to nieważne - istotne jest to, iż firma która pozwala swojemu pracownikowi wypisywać takie "gnioty" z błędami ortograficznymi (wzwysz - ha ha ha ...) wystawia sama sobie recenzje. Ostatnio był artykuł o prowokacji, gdzie inne firmy ochroniarskie wypowiadały się na tema CS niezbyt pochlebnie. Było wielkie oburzenie, larum, wołanie o pomstę do nieba - a teraz gaga97, pracownik CS, utwierdza wszystkich w przekonaniu, iż to co było mówione na temat firmy w niewielkim stopniu mija się z prawdą. I jeszcze jedno - każdy ma prawo wyrażania swojej opinii na temat firmy, gdyż właśnie po to zostało stworzone to forum.
Do wszystkich czytelników: firmy City Security nie polecam - co innego ustalane na rozmowie a co innego w rzeczywistości, wielka ściema, kombinacje i w ostateczności strata czasu i nerwów. Firma dobra dla desperatów.
zdjecie uzytkownika
gaga97 - 2014-09-17 12:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie gramatyka jest ważna tylko treść opini jedno jest pewne prawda boli nie macie co żryć i jesteśćie leserami którym sie robić nie chce. tak jak pisałem wczesniej czekam aż wy otworzycie swoje firmy i pokażecie ludziom jak powinna ona funkcjonować i ile wy dajecie na godzine jednak z góry wiem że nic z tego nie bd po jesteśćie tępakami i pustakami których to przerośnie więc skonczcie juz tą pisanine i do pracy biedacy. hahahahahahah biedaki hahahahahah biedaki hahahahahah biedaki
zdjecie uzytkownika
gaga97 - 2014-09-17 13:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Prawdziwy ZUS (pełny) - 2014-09-16 17:27:22]:
biedaku i żurze daj żryć biednym i wylisz psu jajca hahahahahahah biedaku hahahahahah biedaku
zdjecie uzytkownika
czytelnik - 2014-09-18 06:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Dla zainteresowanych firmą proszę przeczytać posty gaga97 z dnia 17.09.2014: TAK FIRMA (CZYT. PREZESI I KIEROWNICTWO) CITY SECURITY CENI SWOICH PRACOWNIKÓW - DLA NICH JESTEŚMY LESERAMI, TĘPAKAMI, PUSTAKAMI, ŻURAMI I BIEDAKAMI KTÓRZY MAJĄ NA NICH PRACOWAĆ I "LIZAĆ PSU JAJCA". Jak chcesz być tak traktowany i na każdym kroku wyśmiewany (cyt. "ha ha ha") to zacznij pracę w CS. A ha - i nie dotyczy to tylko ochroniarzy, ale również pracowników biurowych. Wiem to z doświadczenia.
zdjecie uzytkownika
klucha - 2014-09-18 08:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szczerze powiedziawszy ja pracuje w cs ponad 4 lata i moze raz dostalem wyplate po terminie moze wy mieliscie takiego pecha ze trafiliscie na zly obiekt albo cos. znam ludzi ktorzy pracuja w cs jeszcze dluzej tu naprawde nie jest tak zle jak nie ktorzy pisza wiec niech lepiej potencjalni kandydaci do pracy sie zatrudnia i zobacza jak tu jest i wtedy podejmą decyzje czy pracuja czy nie . powodzenia
zdjecie uzytkownika
model - 2014-09-21 22:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fotka koszt 50 zł.kontrolni (młodziaki) traktują cię jak ostatniego śmiecia .Panowie troche ludzkości a nie być takimi służbistami.My pracujemy na firme i międz innymi na was. Wprowadzanie tych kar za każde przewinienie powoduje psucie atmosfery i w skudku tego tracicie ludzi a w najgorszym przypadku, obiekt.A tak pozatym wpożądku kordynatorzy,kasa na czas .może troche mniejsz niż w innych firmach.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Ochroniarska – CITY SECURITY
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x