Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Firma Ochroniarska – CITY SECURITY

Pracowałeś w firmie Firma Ochroniarska – CITY SECURITY i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Roso - 2015-01-15 17:02:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję jakieś trzy lata i się nie zgadzam z tymi negatywnymi opiniami.Wypłata jest 25-go po 2 miesiącach to fakt ale pozytywny. W razie utraty pracy masz jeden miesiąc więcej pieniądze (może jakiś Einstein to zauważył?). Ja mam 25-go płatne i mam wrażenie,że dostaję wcześniej niż inni bo rachunki mam popłacone już na początku miesiąca. Firma wali po tyłku leserów ale jak ktoś się minimalnie stara to ma spokój . Jak na obiekcie jest dobrze to nikt się nie czepia z kierownictwa.
Pijaków i debili się wyrzuca i zgodzę się z tym. Jedyna wada firmy to ,że czasami takich debili za długo trzyma.Odwalcie się od Adriana i od Sławka bo idzie z nimi normalnie się porozumieć.W innych firmach za brak krawata dają 50 zł kary. Obiekty traci się przez leserów którzy chleją albo zawalają prostą robotę. Wada firmy jest że nie ma ludzi i bierze się
tego co przyszedł na rozmowę. Stawki są 5 złotych bo taki jest rynek ochrony i kontrahenci wybierają najtańsze oferty. Co z tego że dostaniesz 8 zł jak po roku nowy przetarg i wchodzi nowa firma. Ja na jednym obiekcie jestem 2 lata.Robię swoje i nikt się mnie nie czepia. Koordynator ma w czort roboty na innych obiektach więc nie zawracamy mu tyłka jakimiś pierdołami i staramy się na obiekcie nie mieć wpadek. Żałosne że piszą takie kommenty nieudacznicy co nie potrafią nawet w tej branży się utrzymać. Robota prosta jak nie powiem co a ludzie jeszcze zawalają. Nieudacznicy won mi z obiektu!!!
zdjecie uzytkownika
Impelhujutki ;-) - 2015-01-17 10:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Negatywne komentarze nt. City piszą niepełnosprawni (intelektualnie) kierownicy Impela. Zabolało ich, że przegrali w Inowrocławiu i Toruniu z nami jednostki wojskowe. Nie martwcie sie. Wylecieliście z dużych tematów a my je przejęliśmy np Zlote Tarasy. Teraz wyp...lają was z Manufaktury. Nie piszcie tyle w internecie tylko lepiej popracujcie nad jakością usług!
zdjecie uzytkownika
Leon - 2015-01-18 11:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Impelhujutki ;-) - 2015-01-17 10:53:49]:
W pełni potwierdzam, większość negatywnych komentarzy jest pisana przez frustratów i nieudaczników, bądź też konkurencję. Chodzi o negatywny przekaz, m-niewiele ma wspólnego z prawdą.
zdjecie uzytkownika
KTOŚ W TEMACIE - 2015-01-22 07:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Impelhujutki ;-) - 2015-01-17 10:53:49]:
Na temat jakości usług podyskutowałbym z panami policmajstrami, którzy przeszli do firmy City /tym panom praca aż pali się w dłoniach/ a i chęci do roboty co niemiara szczególnie jeżeli chodzi o jeden z obiektów w Inowrocławiu. Nie wspomnę o innych plewach i pracusiach, którzy wcześniej wylecieli z Impela a teraz zostali przywabieni do sfory przez aktywność pewnego byłego pracownika służby więziennej, który wcześniej nie mógł patrzeć na resortowców oraz przez kolejnego "yntelygenta" cierpiącego na ADHD z wiadomych powodów! Kropla drąży kamień - czas jest najlepszym lekarstwem na wszystko - także na głupotę!
zdjecie uzytkownika
Ochroniarz kwalifikowany - 2015-01-24 16:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje w City Security na śląsku na monitoringu.Powiem tak czysty wyzysk ludzi nacisk na ujęcia z każdej strony dowództwa oraz wyżej postawionych w ludzi w markecie.Za przegapienie złodzieja jak coś wyniósł to od razu kierownictwo wywala taką osobę na bruk.
Wiadomo nie da się wszystkiego wyśledzić na monitoringu.Jak chodzi o wynagrodzenie to oki przed terminem ale jak chodzi o prace to porażka na rękę 6 złoty
zdjecie uzytkownika
Artur. - 2015-01-24 19:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Hej wszystkim ja pracuje na obiekcie logistycznym w Gdańsku i jest tak jak piszecie machlojka za machlojka całe szczęście stracili obiekty wojskowe więc nie są już tacy checni.gdyby nie kolega którego udało mi się ściągnąć nie dałoby się tu pracować. Mam jeszcze wsparcie taty który na tym samym obiekcie sprząta. Lepiej siedzieć cicho bo wyrzucają za nic.
zdjecie uzytkownika
duck - 2015-01-25 10:25:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej omijać te firmę szerokim łukiem, Ja też jak byłem potrzebny to dymalem po 48 h a jak przyszli nowi z ulicy to nas wszystkich czyli 6 osób z 3 zmian [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak się widać lepsy jest alkoholik od uczciwego pracownika,nieważne ze za zmianę czy dwie wyleci. Uważać naDZIEDZICA
zdjecie uzytkownika
boss - 2015-01-30 05:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się Dziedzic to dwulicowa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak nie ma ludzi jest milusi i będzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lizal żebyś człowieku został, a jak przyjdzie lajza z ulicy to tobie podziękuję bez słowa, kawał chuka reszta dziada, został zatrudniony wraz z panem Poletkiem adrianem po znajomości i tak to jest, ludzie bez doświadczenia w branży wyzywaja się na pracownikach, obaj panowie są siebie warci,to tylko kwestia czasu kiedy wypiepsza ich znajomego prezesa i obaj lądują na ulicy i tego z całego olbrzymiego serca tym panom życzę ;)
zdjecie uzytkownika
Lukason P - 2015-01-31 02:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie kochani , jakich pieniedzy wy wymagacie za taka prace?? Kto wam każe tam pracować?? Nigdzie indziej was nie chca wiec idziecie tam. Chcecie robic kariere w ochronie to sie bylo uczyc i do secret servis isc obame klata zaslaniac za konkretne pieniadze. A tu wymagacie niewiadomo jakiej kasy za podnoszenie szlabanu.Nie dziwcie sie panu Adrianowi za nerwy, bo na 100 ludzi tylko pieciu sie stara, reszta spi, chla i leseruje.Ja za moja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prace obwiniam tylko siebie, a nie wszystkich ludzi do okola ktorzy osiagneli wiecej niz ja. Gdybyscie sie lepiej w zyciu starali to role mogly by byc odwrocone, a tak trzeba robic i sie cieszyc ze ma sie co robic, bo niektorzy i 5 zl netto nie maja a pracuja ciezej niz wy.
zdjecie uzytkownika
Lukason P - 2015-01-31 02:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Apropo Dziedzica to podzielam wasze zdanie. Kawał Kurw..y i tyle.Zero kompetencji, zero przyzwoitości,zero człowieczństwa. Tacy dwulicowi ludzie predzej czy puzniej zaplaca za to wysoka cene. Tyle
zdjecie uzytkownika
pracownik-Toruń. - 2015-01-31 20:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Teraz wam powiem,całą prawdę obiektywną o tej firmie-bez ściemy.Od stycznia pracujemy w tej firmie w Toruniu,chronimy jednostki wojskowe po firmie Impel.Wszyscy pracownicy w Toruniu jak i też w Inowrocławiu,nie posiadają zadnej umowy pracują na czarno.Wszystko można sprawdzić.Kordynator w Toruniu to chyba jakiś plecak bo wiedzy merytorycznej to zero.Brak ludzi oraz obiecanki cacanki totalna anarchia.Zobaczymy jak to dłużej wytrzyma.Generalnie firma City security jest gorszym ściemniaczem.
zdjecie uzytkownika
pracownik-Toruń. - 2015-01-31 20:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Teraz wam powiem,całą prawdę obiektywną o tej firmie-bez ściemy.Od stycznia pracujemy w tej firmie w Toruniu,chronimy jednostki wojskowe po firmie Impel.Wszyscy pracownicy w Toruniu jak i też w Inowrocławiu,nie posiadają zadnej umowy pracują na czarno.Wszystko można sprawdzić.Kordynator w Toruniu to chyba jakiś plecak bo wiedzy merytorycznej to zero.Brak ludzi oraz obiecanki cacanki totalna anarchia.Zobaczymy jak to dłużej wytrzyma.Generalnie firma City security jest gorszym ściemniaczem.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-01-31 20:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak czytam komentarze to odnoszę wrażenie że niedługo to ludzie w tym kraju będą pracować za bóg zapłać a branża ochrony już dawno zeszła na psy,stawki głodowe,wyzysk w kraju UE gorszy niż w Chinach...
zdjecie uzytkownika
olaf H - 2015-02-01 01:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
To nie ma reguły ile się ma na godzinę ja zaczynałem w cs na budowie za 4.5 i z komornikiem na głowie a dwa lata później miałem już czyste konto audi a6 i skończony kurs kwalifikowanego pracownika ochrony . jeżeli chcesz pracować to firma daję Ci więcej godzin a jeżeli cię dobrze poznają i mogą ci ufać to ci dają wyższą stawkę. Dużo zależy jeszcze od twojego myślenia bo jak ty jesteś w porządku to w drugą stronę też to działa. Jednak trzeba bardzo starannie dobierać kolegów w pracy bo zazdrość bije i będą robić wszystko żeby cię pogrążyc.obiektywnie rzecz biorąc mi się bardzo dobrze pracuje w cs jeżeli chodzi o wszystkie firmy ochroniarskie przez które przechodzilem yo cs wypada najlepiej.
zdjecie uzytkownika
irek - 2015-02-01 08:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [olaf H - 2015-02-01 01:03:31]:
Bzdury, głupoty i bełkot ściemniacza - oczywiście za stawkę 5 PLN kupiłeś sobie białe audi A6, wybudowałeś dom i jeździłeś na zagraniczne wycieczki kilka razy w roku... Kogo chcesz nabrać? Napisz lepiej jakie stanowisko zajmowałeś i gdzie pracowałeś - wszystko da się zweryfikować
zdjecie uzytkownika
olaf H - 2015-02-01 14:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Na terenie Gdańska w centrum logistycznym jako zwykły pracownik ochrony. A co chcesz zdjęcia nie mam powodu kłamać i na spokojnie jestem od cb o 20 lat młodszy a co żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska właśnie przez takich jak wy ludzie pracy nie mają bo sami zero inteligencji a jak ktoś coś ma i to swoją pracą to już zaczynają się głupie domysły czemu on ma a ja nie. I wtedy zaczynacie robić pod górę i to prawda prędzej czy później prawda wyjdzie na jaw. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
brednie - 2015-02-01 23:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wszyscy mądrzy, każdy lepszy nienawiść,zazdrość człowiek człowiekowi wilkiem. Brednie, zero meteorytyki.Dziwi mnie tylko że ani administrator strony jak i moderatorzy nie reagują, pozwalają na taki of top. Przez wasze męki, bóle żale nie dowiedziałem się nic. Gratuluje...
zdjecie uzytkownika
olaf H - 2015-02-02 00:01:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jeżeli chcecie co kolwiek wiedzieć idźcie do biura i będziecie mieć własne zdanie na powyższy temat. W biurze wszyscy zajebiści poza jednym gołodupcem.wiadomo że nie którzy ludzie są jak gołębie raz jedzą ci z ręki a potem srają ci na głowę. Dlatego biorę przykład od jednego gościa i cieszę się tym co mam. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
gwiazzzda - 2015-02-02 17:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [brednie - 2015-02-01 23:49:20]:
A co ty chcesz wiedzieć trzeba było się dorabiac za młodu a nie teraz miejsce pracy zabierać alkocholiku.!!!!!!! Nara
zdjecie uzytkownika
bzdury - 2015-02-03 23:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [gwiazzzda - 2015-02-02 17:49:20]:
Widzisz, ja chociaż nauczyłem się czytać oraz pisać. Jeżeli wchodzę na forum o flagowym haśle "opinie zarobki" to cały h.uj interesuje mnie zdanie takiego debila jak Ty, że ktoś go wyrzucił z pracy. To pójdę po cichutku nasram na niego w internecie. Idź mu powiedz w oczy :) . A tu powinna być info Pracuje tu i tu, zarabiam tyle i tyle, plusy firmy i minusy firmy. Rozumiesz coś ?
zdjecie uzytkownika
super - 2015-02-04 20:58:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Super
zdjecie uzytkownika
pipi - 2015-02-07 08:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam pracy w ochronie w rejonie slaska ,chciałbym dowiedzieć się na temat firmy city security
zdjecie uzytkownika
komar - 2015-02-20 01:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lukason P - 2015-01-31 02:10:15]:
weś nie bądz smieszny pracuje jeszcze od 1, 5 roku tutaj 0 szacunku do nas jako pracownikow podpisuje sie pod tym co kolega napisal ze lepszy jesz jakis chlejus nic dobry pracownik a ze czasem sie czlowiek polorzy po 20 godzinach to zdjecia robia i kary wystawiaja haha nara zmieniam prace niebede dawal sie wyzyskiwac a do tego jeszcze przyjedzie pan prezes i sie wyrzywa jol
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: zadzwonilem do cs kazali przyjechac i dali umowe do podpisania i tyle bez rozmowy sie obylo
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Prof - 2015-02-20 15:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [komar - 2015-02-20 01:46:59]:
CZY TY KOLEGO SPALES W SZKOLE NA LEKCJACH GRAMATYKI???
zdjecie uzytkownika
udzik - 2015-02-28 06:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie chcę być czarnym prorokiem ale firmy podobnego pokroju nigdy nie oferowały wystarczających stawek, tak by zadowolić obie strony. Zawsze pozostawało bardzo duże pole do popisu i działania, na którym można bazować i może to być podstawa do dalszych dojazdów samochodów zastępczych. Wszystko jest warte przemyślenia.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Ochroniarska – CITY SECURITY
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Firma Ochroniarska – CITY SECURITY?
Zadaj pytanie