Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Firma Ochroniarska – CITY SECURITY

Pracowałeś w firmie Firma Ochroniarska – CITY SECURITY i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
klucha - 2014-09-18 08:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szczerze powiedziawszy ja pracuje w cs ponad 4 lata i moze raz dostalem wyplate po terminie moze wy mieliscie takiego pecha ze trafiliscie na zly obiekt albo cos. znam ludzi ktorzy pracuja w cs jeszcze dluzej tu naprawde nie jest tak zle jak nie ktorzy pisza wiec niech lepiej potencjalni kandydaci do pracy sie zatrudnia i zobacza jak tu jest i wtedy podejmą decyzje czy pracuja czy nie . powodzenia
zdjecie uzytkownika
model - 2014-09-21 22:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fotka koszt 50 zł.kontrolni (młodziaki) traktują cię jak ostatniego śmiecia .Panowie troche ludzkości a nie być takimi służbistami.My pracujemy na firme i międz innymi na was. Wprowadzanie tych kar za każde przewinienie powoduje psucie atmosfery i w skudku tego tracicie ludzi a w najgorszym przypadku, obiekt.A tak pozatym wpożądku kordynatorzy,kasa na czas .może troche mniejsz niż w innych firmach.
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2014-10-05 21:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałem się tylko wstępnie coś nie coś dowiedzieć na powyższy temat, jednakże dostrzegłem na tym bloku tylko super idjotę gaga97. Nie masz co robić kretynie to idź się upij i leż pod jakimś merkatem.
zdjecie uzytkownika
gaga97 - 2014-10-06 12:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wojtek - 2014-10-05 21:20:22]:
a ty idz do szkoły się dokształć bo twoje błędy ortograficzne przebijają nawet dzieci w przedszkolu a kretyn to twój stary który co noc cię rypie hahahahahah
zdjecie uzytkownika
Olek - 2014-10-06 14:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Proponuję nie karmić trola i ignorować( usunięte przez administratora ) Z pewnością nie jest to pracownik CS, jeżeli już to były pracownik próbujący odreagować frustrację. W CS nie ma miejsca dla takich ludzi.
zdjecie uzytkownika
lusjola - 2014-10-08 20:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ale numer to się dowiedziałam ciekawych rzeczy o firmie która wygryzła naszą.A już rewelacją są wypowiedzi gaga97.Jak dziś zobaczyłam szefów CS to tak jakbym widziała gaga97 ten sam poziom inteligencji.Miłego wieczoru życzę wszystkim normalnym
zdjecie uzytkownika
lukas195 - 2014-10-08 21:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gaga97 wal sie smieciu nie myty. Ze jestes przydupasem kierownika to myslisz ze wszystko tobie wolno. A co do jakuba t. To byl bardziej ogarniety niz ty i twoj b acki razem wzieci :) pewnie nawet podstawowki nie skonczyles. Pozdro
zdjecie uzytkownika
Human - 2014-10-09 06:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olek - 2014-10-06 14:24:57]:
Ależ przecież to jest pracownik gdańskiego oddziału - teraz, jak już wszyscy znają jej poziom, firma zaczęła udawać, że to ktoś z konkurencji ... żenada.
zdjecie uzytkownika
bodek - 2014-10-09 11:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
slyszalem, ze pracujac w warszawie w CITY SECURITY, mozna zarobic calkiem dobrze, jak nie bedziesz strugał najlepszego i wszytsko wiedzacego. Może wypowie się ktoś kto pracował, a moze i pracuj nadal. Jesli chcecie moge pozniej odpisac na temat innej firmy ochroniarskiej, jakby ktos chcial wymienic spostrzezenia
zdjecie uzytkownika
gaga97 - 2014-10-10 17:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To juz ostatni post z mojej strony . Za tego smiecia kuba bd miał niespodziankę i to taką że długo bd o niej pamiętał. Wszystkiego najlepszego.
zdjecie uzytkownika
Leon - 2014-10-12 14:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bodek - 2014-10-09 11:49:03]:
Potwierdzam, pracuję w CS w Warszawie już dwa lata na obiekcie i z forsą jest ok. Także jeśli chodzi o sprawę wypłaty to z reguły jest na czas, lepiej niż w poprzedniej fimie ochroniarskiej gdzie pracowałem.
zdjecie uzytkownika
ssss - 2014-10-12 16:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałeś? Na podstawie umowy o prace? Mogę zapytać jakie to firmy? City Security w Warszawie (nie wypowiadam się o innych miejscowościach) należy obchodzić szerokim łukiem. Wystarczy poczytać inne komentarze, poszperać i się można dowiedzieć jaka jest to firma.
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-10-13 19:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myslisz ze ja sie ciebie boje gaga97. tez mi ksywka buahaha.
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-10-13 19:10:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gaga97 co ty mi mozesz zrobic ?? ty jestes nikim w tym city
zdjecie uzytkownika
Walek - 2014-10-13 21:23:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czas gaga czyli pana Olafa jest juz policzony . City uzywala go do wycierania gęby teraz pokazali mu jego miejsce w szeregu mam nadzieje ze nowy dowodca zrobi pozadek z resztą tych nieudaczników Trzymaj się Dawid
zdjecie uzytkownika
gaga97 - 2014-10-14 09:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pozatym nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa wszystkie te (usunięte przez administratora) pociągne na dno i zobaczymy kto kim bedzie. nara polskie świnie.
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-10-14 09:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gaga97 sam sie zwolnilem i nikt mnie nie zwolnil. tak ty masz firmie skoro i tak na niej nic nie zarabiasz.
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-10-14 09:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem ciekaw jak ta twoja firma długo pociągnie pewnie tylko 1 rok albo 2.
zdjecie uzytkownika
gaga97 - 2014-10-14 11:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie bd się kłócić czas pokaże Kto kim będzie tyle. ;)
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-10-15 14:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w CSN w Gdańsku i mogę śmiało polecić tą firmę. Atmosfera w porządku, pieniądze na czas, czasem zdarzają się niewielkie spóźnienia (kilka dni). Co do wysokości wynagrodzenia też nie mogę narzekać. Wcześniej pracowałem w kilku innych firmach i w porównaniu z nimi CSN wypada dużo lepiej.
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-10-15 15:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
qwerty ty chyba nie wiesz co piszesz ?? ta firma obiecuje i obiecuje ale i tak nie dotrzymuje slowa
zdjecie uzytkownika
mimik - 2014-10-16 05:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Bzdury i głupoty - pieniądze nigdy na czas, atmosfera do bani, ciągłe problemy, ludzie cały czas odchodzą - ja też odeszłam. Nie polecam
zdjecie uzytkownika
franc - 2014-10-16 08:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mimik - 2014-10-16 05:50:45]:
potwierdzam - w gdańsku całe biuro było i jest do d..py, tak samo koordynatorzy i prezesi (byli i obecni). Jak tak dalej pójdzie firma długo nie pociągnie
zdjecie uzytkownika
Leon - 2014-10-16 12:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja też mogę polecić pracę w CS, wiekszośc wpisów tutaj jest mało merytoryczna i trudno je traktowac poważnie. Atmosfera jest na pewno lepsza niż w kilku innych firmach w których pracowałem poprzednio. Płacą też na czas, więc ja nie narzekam
zdjecie uzytkownika
bodek - 2014-10-24 13:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie postrzegam bardzo powaznie, tych skrajnie zlych opinii, bo wiadomo, że ludzie wracają do domu np zdenerwowani, mieli zly dzien czy sie z kims poklocili w pracy i pisza opinie, na podstawie jednego zlego zdarzenia. A powinno sie spojrzeć na to horyzontalnie, jest zle w jakims aspekcie, ale są tez dobre strony, tak trzeba pisać...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Ochroniarska – CITY SECURITY
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x