Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Firma Ochroniarska – CITY SECURITY

Pracowałeś w firmie Firma Ochroniarska – CITY SECURITY i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Prof - 2015-02-20 15:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [komar - 2015-02-20 01:46:59]:
CZY TY KOLEGO SPALES W SZKOLE NA LEKCJACH GRAMATYKI???
zdjecie uzytkownika
udzik - 2015-02-28 06:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie chcę być czarnym prorokiem ale firmy podobnego pokroju nigdy nie oferowały wystarczających stawek, tak by zadowolić obie strony. Zawsze pozostawało bardzo duże pole do popisu i działania, na którym można bazować i może to być podstawa do dalszych dojazdów samochodów zastępczych. Wszystko jest warte przemyślenia.
zdjecie uzytkownika
napierdalacz - 2015-03-03 20:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest takia, że tego frajera poletka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z koleszką prezesem z PolPatronu . Przez tego frajera tekże zostalem zwolniony . Dobrze , że istnieje google i mozna sobie wygooglowac frajerskie nazwisko i znależć typa który aszedl a skóre. Potrzebuję tylko od was koledzy danych odnosnie działu w którym pracuje Palant Połetek i godzin jego pracy . Tak żeby nie przedłużać poszukiwań .
zdjecie uzytkownika
napierdalacz - 2015-03-03 20:08:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Acha.. i jakim samochoem jeździ
zdjecie uzytkownika
hrabia - 2015-03-13 18:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tam pracy nikomu dotyczy sprzątania confort leszno brygadzistka dzwoni opierdala za nic stosuje silny mobing dowala sie do rzeczy co nie mają miejsca kazała mi przyjedzac na 13 walic nadgodziny za ktore nie sa płacone firma to porazka nie jestem jakies walniętej konkurencji brygadzistka nawet nie zna przepisów kodeksów pracy karze nawet niedziele robic podsumowanie szkoda nerwów i robienie dla tej firmy za smieszne 6zł praca np innej firmie za taki obiekt to 8zł do 10 zł min oby ta firma upadła
zdjecie uzytkownika
dorotka - 2015-03-14 16:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [hrabia - 2015-03-13 18:08:03]:
ciesz się że masz robotę..........a jak tak mało płacą to po co pracujecie w tej firmie ....?? wszędzie czekają na takich fachowców z otwartymi rękami i płacą po 20 pln ....oj ludzie żal , weźcie poczytajcie co piszą o Solidzie może się obudzicie ....banda nierobów i leserów ....dać wam umowy o prace to zaraz L4 każdy przynosi ..... ogarnijcie się.....
zdjecie uzytkownika
sierżant - 2015-03-14 16:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [napierdalacz - 2015-03-03 20:08:48]:
żeby Policja przypadkiem nie chciała sobie skrócić poszukiwań , założę się masz coś na sumieniu , za takie wpisy jest PARAGRAF , wydział do cyber przestępczości lubi robić wyniki, cienki kolego jesteś jak nie umiesz załatwić sprawę prosto w oczy .....zresztą jak każdy co pisze w necie, pajace i nieudacznicy
zdjecie uzytkownika
do dorotki sierzanta chrabia - 2015-03-15 20:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie moja wina ze brygadzisci sa przyjmowani po znajomosci bez papierów odpowiednich powini sprawdzic swoja firmę jak zagranicą ze przebieraja sie za zwykłego robotnika zobaczyc czemu takie tu opinie nie wysyłac kolesi co piszą bzdury ze firma jest tak zajeb gowno prawda ma wiecej minusów ani jednego plusa dobrze ze wracam do innej firmy bede miał spokój nieogarnięta brygadzistką itp własnie dobrze ze piszą ludzie tak przynajmiej ludzie beda czy warto wejsc ten syf czy nie zapewne sierzant i Dorotka to firmy zenujacej
zdjecie uzytkownika
nie dostały - 2015-03-17 16:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak się komuś nie podoba to niech się zwolni nikt tu nikogo na siłę nie trzyma .
zdjecie uzytkownika
dorotka - 2015-03-20 21:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie dostały - 2015-03-17 16:18:38]:
widziałeś co piszesz ? po jakiemu mamy to rozumieć ? analfabeta czy kolejny z PEFRONU !! ni chuja nie wiadomo o co ci chodzi...... debil analfabeta ?? weź się pozbieraj i napisz konkretnie bo jak widzisz ... generalnie z debilami się nie pisze ......ale masz zawsze ostatnie słowo ....i wy też PAJACE //\
zdjecie uzytkownika
bruce - 2015-03-22 01:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawi mnie jak ta firma ochroniarska z Trójmiasta wygląda obecnie po tej aferze sprzed 2 lat związanej z 22 bazą lotnictwa w Malborku. Podobno tamci uderzyli w sprawie tamtej znanej afery prosto w City Security. Nie mogę znaleźć informacji jak z tym faktem poradziła sobie firma. Macie jakieś info?
zdjecie uzytkownika
wróblowa - 2015-03-23 15:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bruce - 2015-03-22 01:59:04]:
nie twój interes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik ochr. - 2015-03-25 14:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś 25.03 zgodnie z zapisem umowy powinna być wypłata do chwili obecnej brak
zdjecie uzytkownika
pr.ochr. - 2015-03-25 15:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trzeba firmę przeprosić kasa jest na koncie w całości i zgodnie z zapisami umowy
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-03-25 16:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wróblowa - 2015-03-23 15:55:13]:
poradzila sobie:), nadal istnieje:)
zdjecie uzytkownika
piotr.p - 2015-03-26 08:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
istnieje ale pod inna nazwa i dużo ludzi oszukali
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-03-26 16:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piotr.p - 2015-03-26 08:58:03]:
bredzisz kolego, firma nie zmienila nazwy
zdjecie uzytkownika
wroblowa - 2015-03-27 21:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bruce - 2015-03-22 01:59:04]:
dostali nowe jednostki
zdjecie uzytkownika
Inowrocław - 2015-03-28 23:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agencja ochrony zatrudni kwalifikowanych prac.ochrony na obiekty wojskowe stawka od 6zł/h netto, umowa zlecenie. Możliwość dostosowania grafiku pracy Praca na terenie miasta Toruń,Inowrocław.
Ciekawe ogłoszenie o prace sami poszukajcie podobno miało być 8 zł cały czas.
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
pracownik ochrony - 2015-03-29 14:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może te ogłoszenie dotyczy firmy Impel która chcę płacić 6zł.bo do tej pory płaciło 5,8zł.
zdjecie uzytkownika
Zgaduj - 2015-03-29 18:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [bruce - 2015-03-22 01:59:04]:
Okazało się że cała " afera " to pic na wodę fotomontaż. Ktoś powiedział komuś coś, czego nie dało się udowodnić. Świadectwem jest chociażby brak zakazu udziału w przetargach. Prawda ? Po prostu ktoś zazdrosny, wykorzystał fakt że w kraju łatwo rozdmuchać aferę medialną a jak okaże się bzdurą to odchodzi w milczeniu :) Życie.
zdjecie uzytkownika
CITY czy ATE - 2015-04-11 07:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ci co o trójmieście piszą dobrze to chyba prezes Styka albo kierownicy!
żeby napić się herbaty musimy sobie sami czajniki z domu przynosić albo składać i kupic. Pracujemy niby w city a nazywa się ATE security a kasa wpływa od jakiś firemek w organizacji, ostatnio SKYPAY z Łodzi.
Tam kasa jest wyprana żeby nie płacili składek. Rozumiecie? Pracujemy w ATE, tam konta poblokowane a kasa od klientów idzie na inne i stamtąd wypłata netto dla nas (w imieniu City czy ATE jak kto woli). Sprawdźcie w zusie ze żadnych składek nie odprowadzają. W Toruniu w JW za styczeń i luty zapłacili pod stołem - całkiem na czarno! Prezes ma ksywkę "Burak". A dyrektor Ł. do 3 nie potrafi liczyć. Kiedyś w obiekcie miałem problem z kompem, to nie wie o co chodzi. powiedział ze nie zna się na obsłudze!
Jak to się kręci i kto za tym stoi.
ja byłem wzywany przez US bo o 120 złoty za mało podatku wyliczyłem i postępowanie prowadzili a tu kradną miliony
ate sECURITY DO DAWNA cITY sECURITY nORT ale telefon ten sam co do City Security Serwices (w Gdańsku) i ludzie ci sami i prezesik ten sam
zdjecie uzytkownika
city czy ate - 2015-04-12 13:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [CITY czy ATE - 2015-04-11 07:54:20]:
jak jesteś taki kozak że paplasz bzdury to się pod tym podpisz buraku. a jak ci się coś nie podoba to się zwolnij. a dyrektor ł to bardzo w porządku chłop.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: zadzwonilem do cs kazali przyjechac i dali umowe do podpisania i tyle bez rozmowy sie obylo
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Adam. M. - 2015-04-15 08:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja to widzę zupełnie inaczej, bardziej pragmatycznie. Pracuję tu już od jakiegoś czasu - na monitoringu. Jestem studentem i zwyczajnie nie mam głowy do tego, aby wziąć na siebie jakieś inne stanowisko w innej firmie. Tutaj dostaję tyle pieniędzy ile przepracuję - dają mi możliwość dopasowania grafiku (co prawda na obiekcie jest jeszcze parę innych osób, ale jak dotąd nie miałem żadnych trudności). Nasłuchałem się tego i owego - mam taką konkluzję.

Jak w niemal każdej firmie zdarzają się poślizgi - to, że ktoś da wypłatę dzień, dwa, bądź trzy później nie czyni tragedii. Miarkuję o tych co mają pobrane kredyty, mają na karku wierzycieli, komorników - ale to co ludzie wypisują zakrawa na paranoje. Ludzie bez wykształcenia, nie rozumiejący istoty rzeczy zwyczajnie szczekają najgłośniej - tak być nie może. Miejcie sumienie, zastanówcie się. Jakby coś się komuś nie podobało to by tu go nie było. A stawki są jakie są nie dlatego, że próbują nas okradać. Przetargi są takie, a nie inne - jest trudno znaleźć obiekt, za którego ochronę dostanie się wysoką stawkę. Jeżeli już tak jest to te obiekty trafiają do najbardziej "zadbanych" i kompetentnych pracowników. Mali zawsze będą szczekać - bo taka już jest ich zazdrosna natura.

Kolejną kwestią jest coś jeszcze. Prawdopodobnie połowa osób działa tu na rzecz kogoś innego, z polecenia, tworząc czarny PR dla swojej perwersyjnej potrzeby - nie umiejąc pogodzić się z własnymi słabościami, bądź nie umiejąc honorowo konkurować na rynku. Nie będę wskazywać co i kto, ale każdy powinien sam w sobie przemyśleć tą sprawę. W szczególności przed wypisywaniem czegokolwiek na internecie. Anonimowość rodzi kozaków - małych śmiesznych zakompleksionych ludzi.
zdjecie uzytkownika
kacper - 2015-04-15 19:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,pracuję 3 miesiąc na osiedlu, robota jak to w ochronie raz lepiej raz do bani, ale kaska się zgadza i w miarę na czas.
za często tylko kontrole w nocy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Ochroniarska – CITY SECURITY
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Firma Ochroniarska – CITY SECURITY?
Zadaj pytanie