Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Firma Ochroniarska – CITY SECURITY

Pracowałeś w firmie Firma Ochroniarska – CITY SECURITY i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
1234 - 2014-11-08 01:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [123 - 2014-11-08 01:01:14]:
wypłaty zawsze z poślizgiem, brak nowych ubrań i machlojki z umowami
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-11-09 03:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Machlojki nie tylko z umowami ale i z grafikami ale spokojnie wysyłam pismo do beniamina Krasickiego bo on chyba o tym wszystkim nie ma pojęcia. Jeżeli to nic nie pomoże to do inspekcji pracy.
zdjecie uzytkownika
lemur - 2014-11-12 11:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonim - 2014-11-09 03:09:00]:
machlojki sa wszedzie, pod tym wzgledem firma wyroznia sie pozytywnie, wyplaty z reguly na czas
zdjecie uzytkownika
Polska Ochrona - 2014-11-12 17:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
(usunięte przez administratora) ZAPRASZAM DO POLUBIENIA OPINIE O OCHRONIE W POLSCE BEZ CENZURY
zdjecie uzytkownika
paker - 2014-11-13 14:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zawrotu głowy można dostać, jedni z was piszą że wypłaty są pięknie cacy na czas a drudzy że nie na czas. to kogo mam w końcu słuchać? od tego jak jest z wypłatami zależy czy pójdę do nich lada moment do pracy. zdecydujcie się proszę. przy okazji możecie też napisać jak wygląda stawka za którą się pracuje
zdjecie uzytkownika
niezadowolony :P - 2014-11-19 21:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
witam poruszajac watek tej city security firmy krzak z płocka, można powiedzieć nędza i dno. Ciuchy swoje trzeba mieć to już nawet następna firma (usunięte przez administratora) dawała wszystkie ciuchy a nie tylko koszule parodia heh. Co do zarobków jak ktoś chce łazić za 6 zeta za h po galerji i narażać się bo jaki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się pojawi to spoko na tym praca polega i tylko głupi za 6 zeta to robi. Żadna praca nie chańbi to prawda ale nie w firmie bez atmosfery kierownictwo gbury na monitoringu kable już pierwszego dnia odczujesz że chcą byś kablował heh. Spisywanie kto idzie do kibla sprawdzanie wogule tych kibli k...w to chore to zmiencie z ochrony na ciecia :P albo babcie klozetową jeszcze szczota ściera i do przodu haha :P, minusy z umowa bo sie ociagaja i pensja zanim zalatwia formalnosci z nr konta to parodia i straszyc potrafia hha jeszcze zeby ktos sie bal zal d...e sciska . Podsumowujac CS firma krzak jest nic nie warta za 6 zl bez poszanowania krotki epizod niedziwne ze wciaz ogloszenia o prace wisza jak nikt normalny dlugo tam nie wytrwa. NIEPOLECAM ludzie zastanowcie sie zanim tam pojdziecie chyb ze lubicie byc szmaceni i wykorzystywani do cna haha, pozdrawiam lizusow zyjcie tak dalej a awansujecie moze kiedys na monitoring jak nie jestescie po rodzinie z kierownikami hahahahah
zdjecie uzytkownika
stabilny - 2014-11-20 19:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mysle ze moja opinia na temat City Security North bedzie najwazniejsza bo pracuje w tej firmue juz ok. 5 lat. Jezeli chodzi o wyplaty to od ok marca kiedy zmienil sie prezes firmy zawsze sa na czas a nawet zdarza sie przed terminem. Jesli chodzi o wszystkie sprawy to nigdy nie mialem problemu w biurze z zalatwieniem jej. Panie ktore pracuja sa bardzo pozytywne i staraja sie pomoc jak moga. Nie spotkalem sie nigdy z odmowa czegos. A jak juz mam mowic na temat pracy jaka wykonuje to nie oszukujmy sie. Praca ochroniarza polega na staniu i nic nie robieniu a noca sie spi wiec nie ma co wymagac mega wynagrodzen. A jezeli sie cenisz wyzej to poprostu nie szukaj pracy w ochronie i nie narzekaj!!!
zdjecie uzytkownika
Nicholas - 2014-11-21 06:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stabilny - 2014-11-20 19:35:16]:
Ha, ha , ha ... Kompletne bzdury. Kombinacje z umowami, wypłaty nigdy na czas, godziny się nie zgadzają - dużo można by pisać. Poza tym panie stabilny nie udawaj ochroniarza, bo widać nigdy nie pracowałeś jako ochroniarz. Jeżeli mówisz o swojej pracy, że polega na staniu, nic nie robieniu i spaniu w nocy to widać nigdy jej nie wykonywałeś. Tak może pisać tylko prezesik, który w ten sposób wyobraża sobie pracę swoich pracowników i obgryza paznokcie ze złości, że musi zapłacić "całe 5 zł" za godzinę pracy. Co do pań w biurze to lepiej dla nich, że nie będę się wypowiadał.
zdjecie uzytkownika
były - 2014-11-21 13:14:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w CS North do Listopada, musiałem odejść bo się przeprowadzam w inną część Polski. W firmie wiele się zmieniło na plus od czasu nowego prezesa, nikt nigdy nie potraktował mnie nieelegancko. Jak potrzebowałem zaświadczeń dostawałem je na czas, z pieniędzmi bywały poślizgi o jeden dzień w moim przypadku, więc nie ma co się spinać. Jest tam szacunek do człowieka co jest ważne. Nie wiem czym kierują się ci , którzy tak oczerniają ludzi z biura , Panie są miłe , szefostwo również, nie spotkałem się w tej firmie z krzykiem , czy brakiem szacunku. To przykre tak oczerniać, anonimowo ludzi.
zdjecie uzytkownika
Alfred - 2014-11-22 15:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużo pochopnych oskarżeń, mało konkretów. Tak się często dzieje, gdy ktoś zostanie wyrzucony z pracy za złodziejstwo na obiekcie lub spanie na nockach. Moja opinia o firmie jest również pozytywna, ciekawe gdzie dają więcej niż 6 zet na rękę, chętnie bym się dowiedział.
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-11-25 11:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Tragiczna Firma, czekasz i nie wiesz kiedy dostaniesz wyplate .placa jak chca, raz mowia ze do 25 raz ze do konca miesiaca.A Te baby w Biurze sa jakies nie dojebane, nic nie mozna zalatwic.
zdjecie uzytkownika
Alfred - 2014-11-25 14:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robert - 2014-11-25 11:36:46]:
Wielka różnica, 5 dni w te czy w te. W niektórych firmach zalegają z kasa po parę miesięcy. To jest dopiero syf!
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-11-27 12:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Alfred - 2014-11-25 14:25:27]:
Sory,ale jesli jest termin 25 a dzwonisz i mowia ze beda puszczac 1 to jest chyba cos nie tak.ludzie tez maja oplaty a tak naprawde to jeszcze nie wiem kiedy beda.ciekawe w jakich firmach sa taki poslizgi, pracowalem w Solid i kasa zawsze byla na czas tak samo Patron.dalej Ci wymieniac?
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-11-27 17:44:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak mieliście sformuowaną umowę co to wynagrodzeń?? Myślę, ze trzeba bazować na tym co jest na papierze. A napiszcie Czy odbywają się wewnętrzne szkolenia i o której zaczyna się i kończy praca? Ja to osobiście złóżyłem tam papiery i czekam na wolne stanowisko. Jestem po studiach zgodnych z tematem wiec mam nadzieje ze wszystko sie pomyslnie skonczy...
zdjecie uzytkownika
bb - 2014-11-27 20:17:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Cytuje:

A jak mieliście sformuowaną umowę co to wynagrodzeń?? Myślę, ze trzeba bazować na tym co jest na papierze. A napiszcie Czy odbywają się wewnętrzne szkolenia i o której zaczyna się i kończy praca? Ja to osobiście złóżyłem tam papiery i czekam na wolne stanowisko. Jestem po studiach zgodnych z tematem wiec mam nadzieje ze wszystko sie pomyslnie skonczy...

Skończyłeś studia i idziesz pracować do city? Ale perspektywy, znowu pracownik firmy pisze komentarze. Omijać szerokim łukiem
zdjecie uzytkownika
Melek - 2014-11-30 15:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robert - 2014-11-27 12:20:32]:
Pracowałeś w Solid i kasa zawsze była na czas? To chyba pracowaliśmy w dwóch rożnych firmach, bo ja pamiętam że często się spóźniali.
zdjecie uzytkownika
tie - 2014-12-02 00:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystko w normie tylko łukasz d. To tłusty gamon bez pojęcia który krzykiem próbuje nadrobić braki w wykształceniu. Po za tym mało płacą chociaż na czas.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-12-04 07:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robert - 2014-11-25 11:36:46]:
w konsalnecie daja nawet po 8 zł.....
zdjecie uzytkownika
DMQ - 2014-12-06 00:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
6,50 na rękę jako kwalifikowany pracownik ochrony, umowa zlecenie i to podwójne, gdzie kompletnie nic nie masz. Wypłata w miesiącu 1080...
zdjecie uzytkownika
Milosz - 2014-12-11 21:14:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyznam szczerze, że trzeba mieć chyba bardzo kiepską sytuację materialną żeby podjąć się pracy w tak beznadziejnych stawkach. Oczywiście można się spierać, że praca na ochronie nie jest rozwijająca, nie ma zbyt wielu obowiązków więc i stawka jest niższa, ale prawda jest taka, że stawki są zaniżone w całej Polsce na wszelkich stanowiskach.
zdjecie uzytkownika
23876547 - 2014-12-14 12:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nicholas - 2014-11-21 06:13:37]:
Pracujesz tam i na pewno nasz z nimi układ ,z wypłat,które obcinają pracownikom to pewno się dzielą z tobą ...Nie pisz bzdur bo wiesz jaka jest prawda bo masz korzyść z biednych pracowników.pewno należysz do tej bandy!!!
zdjecie uzytkownika
12345678 - 2014-12-14 12:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stabilny - 2014-11-20 19:35:16]:
Wiesz dobrze dlaczego tak się wypowiadasz bo masz z nimi układ,pewno dzielą się z tobą okradając pracowników z obciętych wypłat,a pracownicy biurowi są bezczelni i zbywają ludzi,gdy ktoś domaga się o swoje jak np.umowa o pracę i ubezpieczenie ,jak i wypłatę wynagrodzenia.Pewno należysz do tej bandy że tak ładnie piszesz.!!!
zdjecie uzytkownika
12345678 - 2014-12-14 13:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nicholas - 2014-11-21 06:13:37]:
Nicholas. Pomyliłem odpowiedzi ,przez pomyłkę Twoje zaznaczyłem,PRZEPRASZAM...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: zadzwonilem do cs kazali przyjechac i dali umowe do podpisania i tyle bez rozmowy sie obylo
Pytania:
zdjecie uzytkownika
23876547 - 2014-12-14 13:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Odpowiedź na: [Nicholas - 2014-11-21 06:13:37]:
Nicholas. Pomyliłem odpowiedzi ,przez pomyłkę Twoje zaznaczyłem,PRZEPRASZAM..
zdjecie uzytkownika
fila - 2014-12-19 21:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w tej firmie rok i nie na żekam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Ochroniarska – CITY SECURITY
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Firma Ochroniarska – CITY SECURITY?
Zadaj pytanie
x