City Security S.A.

Warszawa

Opinie o City Security S.A.

wkurzony 2017-03-24 14:54
Poczekaj drogi panie jak posypie się twój obiekt i nie dostaniesz swoich zapracowanych pieniędzy wtedy chętnie podyskutujemy temat.
9
Lila 2017-03-24 17:05
Zaglądam na goworka i nadal uważam współpracę z firmą za zadowalającą, ludzie z którymi pracuję są sympatyczni i czuję się dobrze pracując w tej firmie. CS potrafi wywiązywać się ze swoich umów. I pewnie zaraz będzie dużo niepochlebnych komentarzy, chcę wam napisać, że są również osoby zadowolone i bardzo chciałabym by wasze wypłaty zapełniły wasze konta i sytuacja z firmą się wyjaśniła.
1
byly praktiker 2017-03-24 18:42
Ja natomiast proszę się o pieniądze ze stycznia 2017 i nic ciągle wymówki a ty tu wypisujesz takie głupoty .
Wszyscy pracowali i nie siedzieli na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak jak to opisałeś dlatego walczymy o swoje.
11
jak to nie ja jak ja 2017-03-24 21:54
W CS pracowałem sześć lat na r9żnych obiektach.
Koordynator znał mnie dobrze i wiedział że żadnej maniany nie odwalę.
Niekiedy musiałem szkolić nowych na różne obiekty, gdy trzeba było wymienić ekipę.

Teraz czekam na pieniądze za styczeń. Czekam na PITy z kilku firm należących do City Group. Za poświęcenie dla firmy (nie uciekłem, gdy zaczęło robić się źle) czeka mnie eksmisja i kara skarbowa.

Dziękuję za Pani słowa, ale albo Pani nie zna sytuacji w firmie, albo Pani zapłacili za pozytywne komentarze (nie zapłacą).
11
bliżej ciebie 2017-03-24 23:01
a co na temat pitów myslisz tych z blu pley i niezgodnosci w pozostałych wystawionych z firmy która nawet 1 złotówki nie wypłacili ogarnij się lub na takie na które nie mamy umowy podpisanej
6
i co państwo na to ? 2017-03-25 07:26
Nowe wieści panie i panowie z uwagi iż do 25-go miały być kolejne wynagrodzenia znów ich nie otrzymaliśmy i co pani Lila na to powie czy pan Obserwator.
Nikt tutaj bredni nie pisze tylko szczerą prawdę.
Mamy niezbite dowody jak firma z nami postąpiła i szczerze i rzetelnie wypowiadamy swoje opinie.
Jak w takim przypadku można wydać opinię pozytywną.
Fakt firma posiada ogrom spółek jest możliwość że część ich płaci nadal regularnie i temu nie zaprzeczam stąd też pojawiają się pozytywne opinie, ale wiem że ogromna ilość pracowników została bez grosza mimo iż uczciwie i rzetelnie byli z firmą do końca, bo większość łącznie ze mną się zwolniła bo nie da się za darmo pracować i czekać na komornika za nieopłacone rachunki.
10
Mati 2017-03-25 13:22
Do uzytkownika lodz wyplaty w lodzi dostaly tylko 3 osoby reszta nie powinna byc juz kolejna wyplata ktorej nie ma pity rowniez sie spoznily.... Wiec nie gadajcie bzdur od miesiaca proboje sie dodzwonic do ksiegowosci i nic kadry raz odebraly i to wszystko a nasz byly kordynator odrzuca polonczenia ale no coz do zobaczenia w sadzie ;)
8
Paciuuu 2017-03-26 00:35
Ja mam rozmowy ponagrywane z Adamem Starczewskim od końca stycznia mówi ze wysłał mi pieniądze a tu mamy Marzec i na 2200 mnie oszukali oszukali mnie ale ja mam dowody twarde na nich . Mam wszystkie godziny potwierdzone przez kierowników sklepów i rozmowy ponagrywane żeby w sadzie udowodnić.
Piszcie kto został oszukany to sprawę trzeba wkoncu załatwić. ..
6
byly 2017-03-26 21:27
Bardzo dziwi mnie fakt że firma nawet nie proponuje rozwiązania problemu jest to dla mnie całkowicie niezrozumiałe. Jestem w stanie zrozumieć mają problem ale w takim przypadku kontaktują się proponują będziemy wypłacać np. część co miesiąc i coś tam wpłacają a tutaj wszystko dzieje się odwrotnie.
Pracownicy zostają z dnia na dzień bez pracy i bez środków do życia o rachunkach bieżących nie wspominając których nie opłacą i wpadają w spiralę długów.
Nigdy nie spotkałem się jak w tym przypadku z takim totalnym lekceważeniem pracownika w głowie się nie mieści.
Nigdy przenigdy nie chcę mieć już nic wspólnego z tą firmą po tym jak mnie i innych potraktowała.
Czekam na rozstrzygnięcie sprawy przez sąd skoro brak dobrej woli ze strony firmy.
7
cenna 2017-03-27 00:24
w kujawsko- pomorskim wypłaty były choć firma na morde leci niestety wygrała nic lepsza od niej . Do końca kwietnia maja zostać ale są naiwniacy ci chcą robić , podziela los chłopaków z Almy i PRAKTIKERA ich sprawa milicjanci już próbuja ludzi namawiać aby w kwietniu pracować - tyle że oni mało ryzykuja jak po 3 tyś emeryturki dostaja. Reszta sie obudzi z ręką w nocniku>
8
Były pracownik 2017-03-27 07:31
Popieram mam ten sam problem z Blue Pay, pracowałem dla nich prawie pięć lat na różnych obiektach i na koniec taka wdzięczność. Przez ten czas różnie bywało ale to co teraz się wyprawia to już szczyt chamstwa.
9
Były 1 2017-03-27 09:17
Masz rację tak było zostańcie a wszystko wypłacimy a później nie wywiązują się z umowy a pracowniku giń z głodu.
Jest takie dobre powiedzenie uciekaj z tonącego okrętu póki możesz.
9
jest 2017-03-27 12:22
nawet próbują ludziom jakies zobowiazania podpisać iz pieniadze zostaną wypłacone
6
Kot 2017-03-27 19:53
W którym filmie?
1
byly 2017-03-28 04:54
Mimo moich prób kontaktu i wysiłków aby dojść do porozumienia jestem nadal zbywany jakie zobowiązania podpisują z mojej perspektywy jest odwrotnie .
8
jak to nie ja jak ja 2017-03-28 22:47
Mam tylko nadzieję że nasza obecna firma nas nie wyroluje.
2
stokrotka 2017-03-29 13:59
ja też... zobaczyny w perspektywie półtora roku.
1
on 2017-03-29 19:12
Wątpię że tyle będą ludzie czekać.
3
łysa dupa! 2017-03-31 22:26
Chodzi o Solid?
1
niesamowite........ 2017-04-06 22:35
Jakim cudem nie zainteresowały się tym odpowiednie organy ?
5
szok.... 2017-04-06 23:38
Widzę że nie tylko my mamy problemy co prawda pity otrzymaliśmy ale na swoje wynagrodzenia za dwa miesiące niestety nie możemy się doczekać....
6
bykuu123455 2017-04-07 10:55
Czy są tu ludzie , ktorzy sa zadowoleni z pracy w City security ? i nie pytam o osoby,ktore dostaly po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez upadek almy , czy tez praktikera , bo to normalne , ze jezeli cs nie dostalo kasy od nich , to nie mieli zeby na raz wszystkim poszkodowanym wyplacic kase..
Ludek77 2017-04-07 18:02
Gdzie można złożyć wniosek o wpisanie firmy CS na LISTĘ DŁUŻNIKÓW ???
3
pracownik 2017-04-08 10:57
Przepraszam bardzo drogi panie ale dlaczego zatem zapewniali że nie będzie problemów w innym przypadku ludzie tam pracujący zmienili by pracę i nie było by problemów a tak postawiono wszystkich pod ścianą tak się nie postępuje.
Wystarczyło słowo słuchajcie panowie możecie zostać ale ryzykujecie że możecie nie dostać wynagrodzenia więc robicie to na własne ryzyko. W takim przypadku nie pojawił by się ani jeden negatywny wpis w tym temacie.
Wiadomo firma nie powiedziała bo pozostała by bez ludzi , tylko dlaczego pracownicy mają teraz ponosić konsekwencje działań jakie podjęła firma nie informując że jest aż tak tragiczna sytuacja.
Zatrudniłem się w cs a nie almie czy praktikierze czy w takim przypadku powinno mnie interesować czy kontrahent zapłacił firmie NIE!!!.
Umowę podpisałem z CS i to właśnie od nich będę domagał się mojego wynagrodzenia, jeśli ja nie opłacę swoich rachunków bieżących co mam powiedzieć pracodawca nie wypłacił to i wy czekajcie kiedyś tam dostaniecie NIEEE !!!! bo od razu upomnienia i windykacja bo nikt czekał nie będzie.
Podsumowując nie powinno się w ten sposób postępować z pracownikami bo ma to bardzo negatywny wpływ na wizerunek firmy tak jak pisałem powyżej jeśli firma informowała by szczegółowo co się dzieje a nie informowała że jest wszystko w porządku podobnych tematów by nie było.
Obecnie przez podwyższenie kosztów pracy niejeden obiekt może się jeszcze posypać może i pana nigdy nic nie wiadomo , wtedy zapraszam do dyskusji kiedy z dnia na dzień zostanie pan z niewypłaconymi kilkoma wynagrodzeniami pozostawiony samemu sobie.

8
Byku123455 2017-04-08 16:24
Ok,zgodze sie z tym co piszesz,ale chodzi mi czy zanim upadly te dwie duze sieciowki wszystko bylo ok z wyplatami,komunikacja pracownik-koordynator ? W jakim miescie pracowales ? Sa tu ludzie ,ktorzy pracuja w CS do teraz i sa zadowoleni? Jezeli tak ,to poprosze o wypowiedz takiej osoby . Mam zaczac prace w tej firmie i chce poznac zdanie
dynamiczna 2017-04-08 16:41
w Inowrocławiu i Toruniu ludzie robią choć firma leci od Maja bedą tam się jaja działy
6
Czerwona pałka 2017-04-08 20:47
Lepiej daruj sobie pracę w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bezpańskim!
7
Były pracownik 2017-04-09 06:42
Byku znajdź lepiej inną firmę nie ryzykuj bo możesz mieć problemy tak jak my. Szczerze poszukaj innej pracy w innej firmie.
7
gruby benek 2017-04-09 17:32
nam jak nie wypłacą kasy w poznaniu to zawijamy cały sprzęt wraz z monitorami pozdro pracownicy cs poznań my o pieniadze nie będziemy sie prosić sami se weżmiemy wypłaty
8
dynamiczniejszy 2017-04-09 19:06
Starożytni mawiali:"Czasem człowiek zmienia zdanie, czasem zdanie zmienia człowieka". To, że będą się działy jaja trzeba mieć pretensje do jaśnie oświeconych promotorów "firemki", którzy dla paru marnych groszy porzucili poprzednią a teraz o dziwo jak szczury do niej wracają. I to najwięksi krzykacze, którzy już dawno powinni wylecieć na zbity pysk za swoje honorowe dokonania. Nic się nie stało, lustra w domu nie ma, byłem lojalny w stosunku do pierwszej, zmieniłem firmę też jestem lojalny, wracam na stare - o dziwo też deklaruję lojalność. Tak mogą rozumować zwykłe cioty, które dla osiągnięcia własnych korzyści potrafią zjeść g... spod siebie. W męskim slangu takie działanie nazywa się dobitniej - ku....stwo. I to w najlepszym wydaniu.
5
były pracownik 2017-04-10 08:53
Zgadzam się z panem pracujcie pracujcie nawet jeśli coś się stanie i tak wam zapłacimy bo pracujecie dla CS tylko kiedy za dwa lata ????????????????????????? kiedy dług z umowy-zlecenia się przedawni.
7
Obserwator 2017-04-10 10:54
Jak spojrzysz w tył to znajdziesz parę osób, które są zadowolone , i czasami piszą by bronić firmy, jak łatwo zauważyć wiele osób, które nie mają problemów z CS nawet nie wiedzą o takim forum.
2
byku123455 2017-04-11 16:13
Nadal nie uzyskalem odpowiedzi na moje pytanie ,czy dopoki obiekty byly wyplacalne to wam kasa sie zgadzala ????????????????????????????????!!!!!!!!!!!
kto to wie ... 2017-04-11 22:42
Wszystko zależy od obiektu znam ludzi co mieli problemy i nie sam musisz się o tym przekonać niestety jak to będzie w twoim przypadku nie wiadomo i tutaj raczej nie uzyskasz 100% odpowiedzi.
4
Mati 2017-04-15 16:06
Czy ktos firmy kadr kordynator kto kolwiek kontaktowal sie z Wami co z wyplatami za styczen i luty z Praktikera?
3
urbi 2017-04-16 12:52
chłopie idz do sadu bo ciężko będziesz miał od nich wyegzekwować kase
3
loyd 2017-04-16 22:54
Najgorsza firma jej eksperci pojawiaja sie w tv polsat jak jest zamach,wypowiadaja sie a nie placa zus-u smieciowki daja zalegaja kase-wstyd i hanba
7
uważajcie... 2017-04-17 21:01
Tylko kląć nigdy nie spotkałem się z takim traktowaniem ludzi to wprost niebywałe sam przekonałem się na własnej skórze nie warto było rzetelnie pracować przez te 3 lata i teraz prosić się na chleb bo firma nie wypłaciła trzech wynagrodzeń i nie chce podjąć jakiegokolwiek dialogu w celu rozwiązania problemu .
9
Zalamana 2017-04-18 11:08
Też czekam na wypłatę z prktikera zero kontaktu telefon albo wyłączony albo nikt nie odbiera
5
Łyse cwelicho! 2017-04-18 17:07
Wszyscy powinni zejść z tych obiektów które jeszcze city zostały , od razu by się kasa znalazła, lub czerwona gwiazdka by utonęła w ch..j!!!
5
rostil 2017-04-18 23:08
tylko że inni maja pozostałych gdzieś jak kasa na czas wpływa im ale dzisiaj WY a jutro oni
4
Łyse cwelicho! 2017-04-19 15:13
Dokładnie, szkoda że nie ma solidarnośći wśród ludzi tak jak kiedyś, wszyscy mądrzy na forach a co do czego odwagi brak i radz se sam!
4
1235123 2017-04-21 01:23
Trzeba prosić się o swoje pieniądze, każą pracować za darmo i kierownictwo nie widzi w tym nic dziwnego.
4
Mati 2017-04-21 14:58
Pip zajela sie juz nimi wzieli sprawe teraz bedzie podanie do adwokata sprawa znajdzie sie w sadzie ;)
3
szalony pracownik CS POZNAŃ 2017-04-23 09:16
witam poszukuje byłych pracowników city z Praktikera oraz z almy z poznania oraz obechnych pracowników z Galerii poznań Plaza odezwijcie się to zrobimy mały gnój w poznaniu pozdrawiam pracownik .
7
kłopot 2017-04-23 22:53
jutro ci post skasują
1
12 groszy 2017-04-24 15:26
posprawdzajcie sobie w ZUSIE jakie wam składki poodprowadzali zdziwicie się
1
Mati 2017-04-24 15:49
Powinniscie im w tym Poznaniu pokazac zeby nas nie denerwowac i tak beda musieli nam wkoncu oddac pieniadze !!!
1
Ciekawe... 2017-04-25 08:45
CS odprowadziło po 12-14 złotych zdziwisz się kolego jak sprawdzisz od drugiej umowy którą musieliśmy w większości podpisać gdzie ma być 160-200 a tam zonk 0,00.
zieleń 2017-04-25 21:42
ja sprawdzałem u mnie to lepiej wygląda
Zostaw swoją opinię o City Security S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie City Security S.A.