Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: City Security S.A.

zdjecie uzytkownika
nie płacz ewka - 2015-05-17 01:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-05-13 14:04:26]:
nie niech się nie biorą za robotę, niech dalej nic nie robią i narzekają !!! zaraz wygra duda wybory każdemu w ochronie da umowy o pracę podwyżki czajniki papier i jedzenie też, najwięcej dostaną ci co po forach płaczą ....normalnie rzygać się chce od tego narzekania !!! idźcie do Solidu tam wszystko dostaniecie , powodzenia
zdjecie uzytkownika
sebek - 2015-05-17 01:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pewnie przej.......ał na automatach , 4 miechy bez wypłaty ? niezłą masz siarę z ty mężem buhahahah 4 miesiące , najlepiej na firmę zgonić , dziwne że nam płacą jakoś, ogarnij
zdjecie uzytkownika
tik tak - 2015-05-17 06:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TakTAKotak - 2015-05-13 22:16:47]:
Ludzie pracuję tam, gdzie jest miejsce.
Nie ma firmy, która zatrudni wszystkich. Przecież to logiczne, po co takie pytanie?
zdjecie uzytkownika
kocurrr - 2015-05-17 17:37:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,mój narzeczony zaczął właśnie pracę w tej firmie. Czytając komentarze,to szczerze mówiąc przestraszyłam się. Czy jest szansa na normalną pracę,czy ma już szukać innej?
zdjecie uzytkownika
Robert - 2015-05-26 13:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak zacząłem pracować też się zastanawiałem czy jest sens bo na forach dużo różnych informacji. Pracuje 3 miesiąc i na razie jest ok.
zdjecie uzytkownika
TOMI - 2015-05-29 12:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uuuu kolego to ty apartamentowca się spodziewałeś! No ale z ubraniami to nowość
zdjecie uzytkownika
Legia to stara..... - 2015-05-29 20:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I z czego się durniu cieszysz?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-06-02 10:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Panowie ochroniarze - lepiej zorientujcie się za jakie stawki pracują wasi koledzy na obiektach wygranych dzięki szemranym interesom. Za wszelką cenę kosztem waszych niskich stawek utrzymuje się te obiekty - aby do następnego przetargu. Następnie ponowny przewał i może się uda.
zdjecie uzytkownika
borys - 2015-06-03 22:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja z Ukrainy i nie czekam na kase jak pszesz, ma pobyt i zezwolenia, płaca za miesiąc ale placa, dy durak jakis
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-06-04 19:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
City Security jak dla mnie jedna z najlepszych agencji w jakich pracowałem, pieniądze na czas, umundurowanie porządne, i zawsze można się dogadać co do grafiku itd nawet inspektor z mojego obiektu to spoko facet :) a wszystkim narzekającym powiem po prostu, weźcie się do roboty albo ją zmieńcie. Pozdro
zdjecie uzytkownika
Dariusz - 2015-06-04 23:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Odpowiedź na: [Adam - 2015-06-04 19:21:58]:
Zgadzam się z kolegą mam prawie 20 lat doświadczenia w zawodzie pracowałem dla rożnych agencji. Mogę powiedzieć że City Security to jedna z tych agencji w których nadal stawia się na dobro PRACOWNIKA. Wiem jak to brzmi ale pracowałem dla nich na rożnych obiektach i wiele widziałem... tak czy inaczej nikt z moich kolegów złe na współpracy z nimi nie wyszedł, wszystko zalezy od człowieka i od jego podejścia, podejścia do pracy moi drodzy
zdjecie uzytkownika
MArek - 2015-06-17 10:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja już dawno straciłem wiarę w ludzi i firmy - tym bardziej ochroniarskie. W dzisiejszych czasach bardzo trudno znaleźć kogoś, kto będzie szanował pracownika, gdzie atmosfera będzie dobra a przy okazji kasa będzie zadowalająca. Jeżeli City Security spełnia wszysktie warunki to przyznam szczerze, że wam zazdroszczę nieco.
zdjecie uzytkownika
ferdek - 2015-06-21 02:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
koszule masz dziurawą bo pewnie jarasz cały czas ten tytoń z targu i wypalasz dziurę za dziurą w koszuli a brakuje ci 100 zeta bo pewnie nie możesz sie doliczyć ile na nalewki wydajesz buhahaha coraz lepsze kiepy tu wchodzą
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2015-06-21 12:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taa a Ci co wypowiadają się negatywnie to pewnie z konkurencji :) chcecie wiedzieć jak jest w City to sprawdźcie sami, nikt wam bardziej rzetelnej opinii nie da niż wasze własne doświadczenia ;)
Amen i Peace :)
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2015-06-25 12:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik 45 - 2015-05-13 21:36:42]:
Nieźle , to będzie na umowie o pracę i przy solidnie rosnącej minimalnej płacy !!! I nie "weście" tylko "weźcie" głąbie !
zdjecie uzytkownika
Inowrocław - 2015-07-03 22:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jan - 2015-05-12 12:22:12]:
te Janek to dlaczego pracownicy w Inie dostali kasę jak zagrozili że nie wyjdą na posterunki skoro w City tak wspaniale,kasa na czas super kierownictwo itp.pierwszy raz czekałem za wypłatą czekamy co będzie dalej i mam nadzieję że to jednorazowy poślizg POZDRAWIAM i obyś miał racje bo ja mam obawy
zdjecie uzytkownika
Fighter - 2015-07-08 17:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Współpracowałem z City Securit na terenie Zawady koło Opola.
Agencja wypłacała wynagrodzenie na czas. Dwie umowy zlecenia to nic dziwnego w tej branży, stawki jak stawki żadnej rewelacji.
zdjecie uzytkownika
Malgorzata - 2015-07-12 08:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Co wy gadacie. Jestem juz 7 rok w City Security i normalnie idą wypłaty wynagrodzeń. Pracowałam do tej pory w Warszawie i Kujawsko-Pomorskim.

Pozdrawiam wszystkich pracownikow City!
zdjecie uzytkownika
wróblowa - 2015-07-13 17:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Malgorzata - 2015-07-12 08:31:47]:
również pozdrawiam masz rację! :-)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-21 22:54:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2015-07-21 22:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a możecie napisac jakie tutaj sa stawki dla pracowników ochrony. Posiadam licencje drugiego stopnia, jak i pozwolenie na broń. Z tego co się orientowałem to stawki u konkurencji wahaja się od 3,5 do 7-8 złotych, to szukam firmy, gdzie zapłaca najwiecej. Byłbym wdzięczny za informacje na ile mogę tu liczyć.
zdjecie uzytkownika
Placek - 2015-07-23 08:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jacek - 2015-07-21 22:56:02]:
Witam najprościej się zgłosić do biura,dowiesz się czy chcą Cię zatrudnić i jakie wynagrodzenie Ci zaoferują.
zdjecie uzytkownika
karaś - 2015-07-28 00:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jacek - 2015-07-21 22:56:02]:
3.5zł za godzinę?
zdjecie uzytkownika
Oss - 2015-08-21 13:37:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@karaś piszesz jakąś straszną stawkę.. Zastanawiam się, czy to żart czy o co chodzi. Jeśli ta firma oferuje taką stawkę na którymkolwiek stanowisku, to chyba podziękuję. Jeśli ktoś może potwierdzić tą informację, to będę wdzięczny. City Security szuka teraz pracowników ochrony, ciekawe czy to opłacalne u nich.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Normalny, profesjonalny
Pytania: Czy lubię piłkę nożną. Jak odpowiedziałem ze tak to poproszono mnie o wymienienie przynamniej 5 zawodników Legii Warszawa! Wymieniłem poprawnie :-)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-24 17:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
KASIA - 2015-08-24 17:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A dlaczego znikają niektóre komentarze? Prawda niewygodna i w oczy kole?
zdjecie uzytkownika
kate - 2015-08-27 20:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
5 zl za h taka płaca
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie City Security S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy City Security S.A.?
Zadaj pytanie
alert