Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: City Security S.A.

zdjecie uzytkownika
pracownik 45 - 2015-05-13 21:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-05-13 14:04:26]:
ludzie, przestańcie pierd...ć Ch...o jak wszędzie. Robię tu bo zdecydowałem bo nie jest tak źle z wypłatą... 3 miesiące kasy nie dostaliście? ktoś tam pisał - tydzień to i mi się zdarzyło i piszę jak mam
zdjecie uzytkownika
TakTAKotak - 2015-05-13 22:16:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie wiem jak to jest. Konkurencja nigdy się nie spóźnia, wszędzie jest lepiej. To jak to City was zmusza żeby się godzić na takie warunki ? Biją gwałcą , palą wsie ? Idzie tam gdzie jest lepiej cóż za filozofia .
zdjecie uzytkownika
Leś - 2015-05-14 09:32:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepiej to nic nie robić i zarobić. Ot taka ta filozofia.
zdjecie uzytkownika
nie płacz ewka - 2015-05-17 01:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-05-13 14:04:26]:
nie niech się nie biorą za robotę, niech dalej nic nie robią i narzekają !!! zaraz wygra duda wybory każdemu w ochronie da umowy o pracę podwyżki czajniki papier i jedzenie też, najwięcej dostaną ci co po forach płaczą ....normalnie rzygać się chce od tego narzekania !!! idźcie do Solidu tam wszystko dostaniecie , powodzenia
zdjecie uzytkownika
sebek - 2015-05-17 01:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pewnie przej.......ał na automatach , 4 miechy bez wypłaty ? niezłą masz siarę z ty mężem buhahahah 4 miesiące , najlepiej na firmę zgonić , dziwne że nam płacą jakoś, ogarnij
zdjecie uzytkownika
tik tak - 2015-05-17 06:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TakTAKotak - 2015-05-13 22:16:47]:
Ludzie pracuję tam, gdzie jest miejsce.
Nie ma firmy, która zatrudni wszystkich. Przecież to logiczne, po co takie pytanie?
zdjecie uzytkownika
kocurrr - 2015-05-17 17:37:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,mój narzeczony zaczął właśnie pracę w tej firmie. Czytając komentarze,to szczerze mówiąc przestraszyłam się. Czy jest szansa na normalną pracę,czy ma już szukać innej?
zdjecie uzytkownika
Robert - 2015-05-26 13:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak zacząłem pracować też się zastanawiałem czy jest sens bo na forach dużo różnych informacji. Pracuje 3 miesiąc i na razie jest ok.
zdjecie uzytkownika
TOMI - 2015-05-29 12:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uuuu kolego to ty apartamentowca się spodziewałeś! No ale z ubraniami to nowość
zdjecie uzytkownika
Legia to stara..... - 2015-05-29 20:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I z czego się durniu cieszysz?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-06-02 10:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie ochroniarze - lepiej zorientujcie się za jakie stawki pracują wasi koledzy na obiektach wygranych dzięki szemranym interesom. Za wszelką cenę kosztem waszych niskich stawek utrzymuje się te obiekty - aby do następnego przetargu. Następnie ponowny przewał i może się uda.
zdjecie uzytkownika
borys - 2015-06-03 22:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja z Ukrainy i nie czekam na kase jak pszesz, ma pobyt i zezwolenia, płaca za miesiąc ale placa, dy durak jakis
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-06-04 19:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
City Security jak dla mnie jedna z najlepszych agencji w jakich pracowałem, pieniądze na czas, umundurowanie porządne, i zawsze można się dogadać co do grafiku itd nawet inspektor z mojego obiektu to spoko facet :) a wszystkim narzekającym powiem po prostu, weźcie się do roboty albo ją zmieńcie. Pozdro
zdjecie uzytkownika
Dariusz - 2015-06-04 23:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Odpowiedź na: [Adam - 2015-06-04 19:21:58]:
Zgadzam się z kolegą mam prawie 20 lat doświadczenia w zawodzie pracowałem dla rożnych agencji. Mogę powiedzieć że City Security to jedna z tych agencji w których nadal stawia się na dobro PRACOWNIKA. Wiem jak to brzmi ale pracowałem dla nich na rożnych obiektach i wiele widziałem... tak czy inaczej nikt z moich kolegów złe na współpracy z nimi nie wyszedł, wszystko zalezy od człowieka i od jego podejścia, podejścia do pracy moi drodzy
zdjecie uzytkownika
MArek - 2015-06-17 10:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja już dawno straciłem wiarę w ludzi i firmy - tym bardziej ochroniarskie. W dzisiejszych czasach bardzo trudno znaleźć kogoś, kto będzie szanował pracownika, gdzie atmosfera będzie dobra a przy okazji kasa będzie zadowalająca. Jeżeli City Security spełnia wszysktie warunki to przyznam szczerze, że wam zazdroszczę nieco.
zdjecie uzytkownika
ferdek - 2015-06-21 02:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
koszule masz dziurawą bo pewnie jarasz cały czas ten tytoń z targu i wypalasz dziurę za dziurą w koszuli a brakuje ci 100 zeta bo pewnie nie możesz sie doliczyć ile na nalewki wydajesz buhahaha coraz lepsze kiepy tu wchodzą
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2015-06-21 12:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taa a Ci co wypowiadają się negatywnie to pewnie z konkurencji :) chcecie wiedzieć jak jest w City to sprawdźcie sami, nikt wam bardziej rzetelnej opinii nie da niż wasze własne doświadczenia ;)
Amen i Peace :)
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2015-06-25 12:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik 45 - 2015-05-13 21:36:42]:
Nieźle , to będzie na umowie o pracę i przy solidnie rosnącej minimalnej płacy !!! I nie "weście" tylko "weźcie" głąbie !
zdjecie uzytkownika
Inowrocław - 2015-07-03 22:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jan - 2015-05-12 12:22:12]:
te Janek to dlaczego pracownicy w Inie dostali kasę jak zagrozili że nie wyjdą na posterunki skoro w City tak wspaniale,kasa na czas super kierownictwo itp.pierwszy raz czekałem za wypłatą czekamy co będzie dalej i mam nadzieję że to jednorazowy poślizg POZDRAWIAM i obyś miał racje bo ja mam obawy
zdjecie uzytkownika
Fighter - 2015-07-08 17:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Współpracowałem z City Securit na terenie Zawady koło Opola.
Agencja wypłacała wynagrodzenie na czas. Dwie umowy zlecenia to nic dziwnego w tej branży, stawki jak stawki żadnej rewelacji.
zdjecie uzytkownika
Malgorzata - 2015-07-12 08:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Co wy gadacie. Jestem juz 7 rok w City Security i normalnie idą wypłaty wynagrodzeń. Pracowałam do tej pory w Warszawie i Kujawsko-Pomorskim.

Pozdrawiam wszystkich pracownikow City!
zdjecie uzytkownika
wróblowa - 2015-07-13 17:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Malgorzata - 2015-07-12 08:31:47]:
również pozdrawiam masz rację! :-)
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2015-07-21 22:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a możecie napisac jakie tutaj sa stawki dla pracowników ochrony. Posiadam licencje drugiego stopnia, jak i pozwolenie na broń. Z tego co się orientowałem to stawki u konkurencji wahaja się od 3,5 do 7-8 złotych, to szukam firmy, gdzie zapłaca najwiecej. Byłbym wdzięczny za informacje na ile mogę tu liczyć.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Normalny, profesjonalny
Pytania: Czy lubię piłkę nożną. Jak odpowiedziałem ze tak to poproszono mnie o wymienienie przynamniej 5 zawodników Legii Warszawa! Wymieniłem poprawnie :-)
zdjecie uzytkownika
Placek - 2015-07-23 08:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jacek - 2015-07-21 22:56:02]:
Witam najprościej się zgłosić do biura,dowiesz się czy chcą Cię zatrudnić i jakie wynagrodzenie Ci zaoferują.
zdjecie uzytkownika
karaś - 2015-07-28 00:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jacek - 2015-07-21 22:56:02]:
3.5zł za godzinę?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie City Security S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy City Security S.A.?
Zadaj pytanie
alert