Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o zakłady mięsne MS MEAT

Pracowałeś w firmie zakłady mięsne MS MEAT i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Maciej - 2015-04-09 21:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to mój numer ( usunięte przez administratora )e mail maciejkruszy@wp.pl
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-10 08:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do tych co sa juz w Rheda macie tu namiar na robote z normalnymi warunkami a nie po 200 godz w miesiacu
RZEŹNIK WYKRAWACZ, oraz praca na taśmie rozbioru, wielozadaniowość na taśmie rozbioru. Praca w Zakładach Mięsnych na terenie Niemiec (okolice Bielefeld). Oczekujemy: min.rocznego doświadczenia przy pracy na taśmie, doświadczenie w pracy nożem. Oferujemy atrakcyjne wynagrodzenie, zakwaterowanie blisko miejsca pracy. Firma My Work sp. z o.o. Aplikacje należy przesyłać: mywork.anika@gmail.com STRYJÓW t.84 639-72-68 powodzenia to jest w Herzenbrock kolo Rhedy moze nawet blizej bedzie tam jak do tunisa.....doswiadczenie roczne wymagane nie jest aby sobie rade dac a nie pracowac w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak macie wiecie gdzie
zdjecie uzytkownika
pepo - 2015-04-10 09:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
agencja lewandowska bz oferuje roznego rodzaju prace nawet oferuja 26 27 e na goszine poczawszy od 12 e plus dieta 20e za kazdy pezepracowany dzien zobaczcie jaka kase oferuja a ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z machura wisbeck ibis do do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z nimy
zdjecie uzytkownika
poprawka - 2015-04-10 19:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-04-10 08:25:28]:
to jest oddzial tunisu Westfalenkrone. zatrudniaja przez firme besselman i jakas turecka. ten zaklad nazywany jest maly tunis.
zdjecie uzytkownika
Luki - 2015-04-11 11:31:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie do tych którzy pracowali/pracują w rheda czy wypłata jest na czas oraz czy płacą za nadgodziny?
zdjecie uzytkownika
Luki - 2015-04-11 11:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś z was został oszukany? Proszę o opinie
zdjecie uzytkownika
slawek - 2015-04-12 10:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za niecala godz jade do niemiec kto chce jechac prosze o sms jade przez wroclaw ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-12 10:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
slawek ty sie zastanow nad wyjazdem lepiej w polu robic jak tam
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-12 10:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wy ludzie nie czytacie tego co tu pisza?to wszystko prawda jest a wy dalej sie w to pakujecie...?widocznie jak nie sprobujecie to nie uwiezycie... ponad 200 godz w miesiacu marne 800e mieszkanie z grzybem na scianie brak cieplej wody brak ogrzewania jedna lodowka i nie wiadomo czy sprawna i kuchenka na 20stu chlopa
zdjecie uzytkownika
123456789 - 2015-04-13 19:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam ... Ludzie zastanówcie się dwa razy wyjeżdżając tam... Stracisz nerwwwwy robisz po 17 godz i (usunięte przez administratora)z tego masz...
zdjecie uzytkownika
kicz - 2015-04-13 20:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rob predzej odpieprz sie od pieniedzy proste proste prezesi maja bryki ty stres ss sss bez kasy w imie czego ot demokracja w kosmos z nimy
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-14 07:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie ludzie (usunięte przez administratora) oni kase zbieraja niech sami po 12 godz lub wiecej pracuja w takich warunkach niby ludzie wydawaloby sie powazni a jak pytasz to od razu z geba "jak ci sie nie podoba to wyp..." tak nie zachowuja sie ludzie nie jedzcie tam niech gebelsy robia po 12 godzin za taka kwote to szybciutko im sie ten interes zamknie bo polak pracowity ale w takich warunkach robic nie bedzie mamy swoja godnosc czytam niektore komentarze ludzi co niby sobie chwala jasne tylko ze oni prywatne kwatery maja nie mieli okazji mieszkac w takim syfie jaki oferuje firma zreszta nie urazajac nikogo to tzw przydu..sy chodza i podwalaja kazdego zal po calosci i prawda jest to co tutaj wszyscy mowia strata czasu kasy i nerwow i jeszcze problemy w kraju po powrocie...z rhedy
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-14 09:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do pana administratora po to byly kropki napisane zeby nie bylo przeklenstw i nie wyrywaj slow z kontekstu bo opinia sens traci a jak juz usowasz to usón ta firme z wyszukiwarki i moze wtedy przestanie ludziom zlote gory obiecywac i bogacic sie na ludzkiej krzywdzie ale widac pana administratora prawda w oczy kole ludzi tu prawde pisza a admin usówa:)
zdjecie uzytkownika
Kinga - 2015-04-14 18:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gość - 2015-04-01 17:17:53]:
Witam serdecznie! Czy ktoś z tu obecnych pochodzi z Koła lub okolic i wybiera się do Rhedy na 20 kwietnia? Poszukuję transportu. O kontakt proszę pod adresem mail kinga_fmd@o2.pl
zdjecie uzytkownika
Kinga - 2015-04-15 00:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie! Czy ktoś z tu obecnych pochodzi z Koła lub okolic i wybiera się do Rhedy na 20 kwietnia? Poszukuję transportu. O kontakt proszę pod adresem mail kinga_fmd@o2.pl
zdjecie uzytkownika
kropka - 2015-04-15 14:09:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kinga - 2015-04-15 00:38:53]:
Kinga poszukaj od razu transportu na szybki powrót. Dziwie się, że ludzie jeszcze tam jeżdżą do pracy. Czytają a nic nie dociera...Strata kasy.
zdjecie uzytkownika
niezadowolony - 2015-04-17 09:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA UWAGA UWAGA!!!!! Ta firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ms met, machura to to samo. jedziesz tam i mowia ci ze bedziesz na warunkach niemieckich a to wcale nie jest tak. jesteś przyjęty na warunkach polskich ale masz ubezpieczenie płacone w Niemczech. Znowu jakiś kant robia na ludziach. Pieniadze które ludzie tam zarabiają to jakas masakra. gościu z którym mieszkałem na pokoju miał 220 godzin i wzioł 1150 euro wypłaty. Fakt za mieszkania podobno się nie płaci ale patrząc na te wypłaty to tak tylko mowia a sciagaja na pewno jakas kase. Szkoda czasu i nerwów na ta firme. Praca to tesz jakas wielka pomyłka, krzyki wrzaski, a tempo pracy to jest cos niedoopisania. Ja wiem ze jada tam ludzie bez jezyka i ciężko się jest załapać gdziekolwiek ale ta firma właśnie to wykorzystuje i zeruje na tych biednych polakach. Kto może niech omija ta firme wielkim łukiem.
zdjecie uzytkownika
jojo - 2015-04-17 17:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
facet pomalenku jak to ludzie jada bez jezyka przeciez w szkole podstawowej gimnazjum czy sredniej uczyli sie angielskiego niemieckiego lub rosyjskiego niemcy znaja te jezyki czyzby mlodzi ludzie jada bez znajomosci jezyka co robili w tycj podstawowych szkoląch zastanowcie sie co piszecie moi drodzy w jezyku rosyjskim napewno sie tam dogadacie angielski to juz sukces niemiecki brawo no to w polsce zamknac te szkoly i po co rodzicom czas zabieraliscie ludzie co piszecie bez jezyka no wybaczcie tym bardziej ze tam tez jada ludzie co studia skonczyli znaj jezyk wiadomo tu pracy jak na lekarstwo czy dla mlodego czy dla starego te rzady calego po doprowadzily do biedoty niedlugo domy beda nam zabierac za prad gaz oplaty itd coraz gorzej sie robi ale nie piszcie ze nie znacie jezykow co robiliscie w szkolach
zdjecie uzytkownika
szary - 2015-04-19 10:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [niezadowolony - 2015-04-17 09:46:50]:
To Prawda co robiles w szkole ze zadnego jezyka sie nie nauczyles. A z tego co piszesz to takze po polsku czytac nie umiesz, wszyscy dostaja umowy o prace przyn ajmniej ja dostalem i wystarczy przeczytac i wiesz wszystko. Na umowie jest 8 euro pewnie ze malo ale co zrobic nigdzie nie dostaniesz wiecej, dlatego pracuje zeby cos odlozyc, duzy plus mieszkanie nie musze placic wody o pradu mozesz uzywc ile chcesz. praca ciezka ale mozna sie uzadzic ale jak ma sie na wszystko wyjebaneto po pracowac lepiej lezec i sie upijac i na wszystko narzekac.
zdjecie uzytkownika
Miki - 2015-04-19 16:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy wybiera się ktoś do parcy po majówce dokładnie 4 maja? Będe miała 4 wolne miejsca, także jakby ktoś był by chętny proszę o kontakt. inucha13@interia.pl
zdjecie uzytkownika
Seba1111 - 2015-04-19 20:32:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-04-09 16:44:30]:
~bartoo- 200-230 godzin? To coś cienko ci szło :) Na froscie w niektore miesiące mieliśmy ponad 300 więc mając 200 nie wiem na co narzekasz. Praca jest naprawde ciężka, początkowo 7,70 brutto, zwolniłem się zanim weszło niemieckie ubezpieczenie ale teraz jest 5,50 brutto wiec troche gorzej. Powodzenia ludzie, pierwsze tygodnie są najgorsze.
zdjecie uzytkownika
Miki - 2015-04-19 23:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Miki - 2015-04-19 16:38:31]:
Dodam info, jade z woj. łódzkiego przez Konin.
zdjecie uzytkownika
jojo - 2015-04-20 07:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szary - 2015-04-19 10:34:23]:
ja mam bardzxiej platna prace 11e na godzine i 30e diety za kazdy przepracowany dzien to przelicz sobie norma 140godz x 11e plus 22dni x 30 e proste proste a ty zapie rd aalla sz sz 300godz i po 5 e i co ty piszesz ze nie ma lepszej platnej pracy mowisz troche po niemiecku i szukasz sobie w arbeitsamt roboty po firmach po koncernach i stukasz do drzrwi i pytasz sie najlepiej za reke poprowadzic i masz tu kolego i kase tez ja pracowalem 2m5 roku tam chate zdobylem mam gdzie mieszkac a teraz dofinansowac chce sobie troche i wracam dodomu
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-20 19:19:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chce się wybrać jak najszybciej do tej pracy jak ma ktoś wolne miejsce i jedzie docelowo do tej pracy chętnie się zbiorę dorzucę do paliwa. Proszę dzwonić mój
nr. telefonu ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
mara - 2015-04-21 07:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak szybko jedziesz tak szybko wrocisz szukaj transportu na powrot z rozczarowaniemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zakłady mięsne MS MEAT
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy zakłady mięsne MS MEAT?
Zadaj pytanie