Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: zakłady mięsne MS MEAT

zdjecie uzytkownika
narzeczona - 2014-11-19 13:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żona - 2014-11-18 21:17:11]:
@Żona Bardzo Ci dziękuję za odpowiedz. Mam takie same myśli jak Ty; pozostaje mu zaufać. Jeszcze raz Ci dziękuję i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
gosciu - 2014-11-20 07:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
facet wygral wybory w szczecinie a nawet w nich nie kandydowal to chore jest wynikow brak szlyszycie w tv chachmet za chachmetem w dobie elektroniki a tal pieknie mialo byc
zdjecie uzytkownika
miska - 2014-11-20 19:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pytanie prosze mi napisac jak w zakladach miesnych sie pracuje ile godz ,jaka stawka godzinowa jakie warunki mieszkalne co jeszzce musze wiedziec dziekuje
zdjecie uzytkownika
WERA - 2014-11-20 20:00:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MS MEAT Sp. z o. o. SERVICE Sp. k.
Pakowacz mięsa
Miejsce pracy: Rheda-Wiedenbrück niedlugo mam tam jechac dopracy bardzo prosze okilka zdan jak tam jest jakie zarobki ,warunki jak traktuja ludzi ,ile godz poprosze cos wiecej szczerze dziekuje
zdjecie uzytkownika
sep - 2014-11-21 12:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [WERA - 2014-11-20 20:00:35]:
czytaj wstecz masz jak na dloni wszystko masz pracowac tony przewalac wiecej cie nie obchodzi
zdjecie uzytkownika
iwona - 2014-11-21 14:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca dobra zarobki świetne kwatera trzy gwiazdki tylko nie wiem dlaczego ciągle są rekrutacje
zdjecie uzytkownika
wera - 2014-11-21 15:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosze was napiszcie jak wyglada ta praca ponoc zakwalifikowalam sie na pakowanie miesa jak to wyglada ile godz sie parcuje i ile mies wyciagnac mozna , a jakie warunki mieszkalne i czym sie dostajeie do pracy prosze powiedzcie mi
zdjecie uzytkownika
mila - 2014-11-22 11:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam te wszystkie opinie,pytania ludzi polakow do polakow ,poniewaz wiadomo jak jest ,i niektorzy boja sie jechac wiec prosz o o kilka najprosciejszych zdna swojego rodaka ,czy jechac czy nie maja ciezkie sytuacje pozyczja kase i boja sie czy nie beda musieli wracac z czego oddac ?itp a tu nawet nikt nie jest mily odp kobiecie kilka prostych zdn boze wy gadacie ze tam jest cholata itp spojrzcie w lustro nie potraficie nawet milo sie odezwac i powiedziec ,zimna arogancja....ludzie zastanowcie sie co tak naparrwde was skonilo do takiego zachowania i czego oczekujecie w zamian skoro to wy nie potraficie sie zachowac ,opisujecie rozne rzeczy ktore wy sami tam stwarzacie nie chce urazic nikogo naparwde ..zwykla ludzka zyczliwosc pzreciez jestescie poalakmi powinniscie wiedziec co to jest dziekuje
zdjecie uzytkownika
sep - 2014-11-22 12:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosto zwiezlowato pisza wszedzie jest trudno ciezko od nikogo sie nie dowiesz kazdy sobie rzepke skrobie wszyscy jada na jednym wozku nikt nie zagwarantuje niczego dzis jestes jutro niema cie przyjmuja do 45lat sam doswiadczylem tego
zdjecie uzytkownika
sep - 2014-11-22 22:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lepiej tu nie bedzie widzicie co z wyboramy komisja sie podala do dymisji czarno to widze emigracja emigracja chleba nie mamy zakladow tez tylko supermarkiety za co kupisz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zdjecie uzytkownika
sep - 2014-11-23 07:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wera - 2014-11-21 15:41:30]:
poczytaj na stronie tonnes reda kalisz wiecej sie dowiesz to nie sa bzduryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
zdjecie uzytkownika
klasyka - 2014-11-23 12:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [WERA - 2014-11-20 20:00:35]:
dla mnie jest to chore najpierw ktos sie zglasza do pracy a potem pisze podajcie mi info. Wera z toba jest cos nie tak. Szukasz sensacji wokol swojej osoby. juz caly swiat i twoja wiocha wie ze jedziesz jeszcze ci malo.Absurd. apropo ciaglej rekrutacji to otwieraja nowe linie na pakowaniu i dlatego jest rekrutacja a nie rotacja.A propo SEP ty z tej strony to chyba robisz fejsa. Chyba cos ci sie pomylilo.
zdjecie uzytkownika
sep - 2014-11-23 18:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak nie pracowalas w niemczech to nie pisz klasyka nie ma sentymentow moja droga
zdjecie uzytkownika
żona - 2014-11-23 22:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wera - 2014-11-21 15:41:30]:
Praca jest na pewno ciężka, zarobki mało rewelacyjne , nieadekwatne do wykonywanej czynności, warunki socjalne -różne, ludzie - mało przyjaźni. To wiem od męża który tam pracuje. Jeżeli ktoś nie ma pracy w kraju, to jedzie i tam stara się zarobić , kto chce i jest uparty , to daje radę.
zdjecie uzytkownika
gosciu - 2014-11-24 12:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja sam sie ponownie krece za praca w kraju makabra dzis zlozylem cv mam jechac na bawarie ponoc pilne zapotrzebowanie ja spelniam warunki a noz moze chwyca z rozmowy pozytywnie wynikalo zobacza pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-11-24 20:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie przestańcie pisac jedno i to samo w koncu za co chcesz dostac te kasę za siedzenie i nic nie robienie małe pytanie dla 99procent dla tych co piszą te głupoty ZNASZ SWOJĄ WARTOSC RACZEJ NIE JAK nIE ZNASZ JĘZYKA OBCEGO W TYCH CZASACH TO NIE LICZ NA LEKKĄ I DOBRZE PŁATNĄ PRACE JESTEŚ SZARĄ MYSZKĄ CIESZ SIE ZE TAKĄ PRACE MOZESZ MIEC BO W KRAJU DADZĄ 1200 I MUSI BYC I JEST OK ZASTANÓW SIE JESZCZE RAZ NAD SOBĄ I SWOIM WYKSZTAŁCENIE mgr czy inzynier TAM NIE POJEDZIE PRACOWAC TYLKO TAKA POPULACJA BEZ JĘZYKA ALE TO I TAK WAM ZLE ZE DAJĄ WAM PRACE BEZ JĘZYKA OBC
zdjecie uzytkownika
sep - 2014-11-25 07:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co piszesz bez jezyka to bzdury bo ludzie znaja angielski niemiecnki teraz malo popularny rosyjski niemcy co ciekawe znaja rosyjski lepiej jak angielski i ten co umie sie poslugiwac rosyjskim znajdzie prace i tam tez pracuje ciekawe natomiast co do polski mozesz miec i magistra docenta siedzisz w domu jest ograniczony rynek pracy jak nie masz znajomosci protekcji w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cie maja wszedzie sama rodzina sie obstawila w kazdej firmie administracji i tam maja i to bardzo duza kase nie 1200zl ale 8000 13000tysiakow oczy robisz tak tak robol ma najnizsza a nawet 700zl miesiecznie na chlip i mlikoooooooooooooooo zeby przezyc kupóje swinskie ogony kosci na zupy szchab od swieta wczoraj w mienym bylem i przedemna kobicina to kupowala bo nie mam pieniedzy pracy zapomoge otrzymuje i to wszysto taka szara zeczywistosc jedni w luksusach drudzy ledwo zyja tylko emigracja czeka nas widzicie ci z wyboramy jest tak sie dzieje od 1990r w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z taka demokracja ze nie ma chleba w kraju i tu nie pisz o jezykach polak dyrektorem nie bedzie robal robal i finito
zdjecie uzytkownika
Timek - 2014-11-25 09:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlatego sądząc po większości komentarzy nie warto podejmować pracy nigdzie tylko siedzieć na tyłku w domu i robić nie wiadomo co - aha, przepraszam, już wiem - wypisywać jak wszędzie jest źle. Problem tylko polega na tym, że aby ktoś w dzisiejszym świecie docenił pracownika, to tej pracownik musi się pokazać z dobrej strony na tle innych.
zdjecie uzytkownika
sep - 2014-11-25 14:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
albo podpierdalac jeden na drugiego jak w zakladach miesnych jest kasa sie liczy tylko jak za duzo to lep opie r dola proste
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-11-25 17:40:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Owszem znają ludzie obce języki i tam pracują ale większosc tam co pracuje to bez znajomosci obcego to co takie złe zarobki bez znajomosci jezyka zakład oplaca mieszkanie i na miesiac 1200-1300 e to tak zle dolicz 200 mieszkanie masz ok 1500e mi to odpowiada + ewentualnie świadczenie rodzinne w wysok 185e na dziecko to nie tak zle a wszedzie niestety musimy pracowac czy to w MS czy innym zakładzie
zdjecie uzytkownika
sep - 2014-11-25 18:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo manna z nieba nie leci nie przesadzaj ze maci 1500e zarabiacie 5 6 e na godz jak masz 200g to 1000 e w warszawie na wyjscie do resteuracji 2500al zostawia damusia w tv bylo rozmowy w toku to znacznie wiecej zarabia ja za granica aaaaaaaaaaaaa nie zartuje praca fizyczna jest ciezka praca nie wszyscy takie zrodlo maja i szczecie na kawalek chleba ciazko trza zapracowac
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-11-25 21:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się ale w polskiej masarni też trzeba zapier... i dadzą ci max 2 tys i też cięzka praca fizyczna o ile ci dadzą te 2 tys a ile jest prac fizycznych bardzo ciezkich i dadza podst 1680zl chcesz to rób nie to przyjdzie inny i bedzie robił tak nie stety w polsce jest wspomne o socjalu zasiłek rodz w polsce zalezy od dochodu i na jedno dziecko masz 76zl czy cos kolo tego a w innym kraju np niemcy 185e x 4.2 ok 800zl o oczym tu mówic
zdjecie uzytkownika
sep - 2014-11-26 12:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest roznica ja wiem z tym co sie spotkalem to dostawali 600e do reki i polska walute 1200zl to chlopacy pier dol ,, te robutke i przyjechali do kraju lub pojechali tez do rzezni do holandii zadowoleni rodzinne to masz wieksze za odra na 1 dziecko 195e na kazde nastepne184
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-11-26 19:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest z tą odzieżą pod odzież roboczą? W jakim kolorze nosiliście bluzy,swetry pod odzież roboczą??
zdjecie uzytkownika
sep - 2014-11-27 07:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tv problem wyborow wode z nozgu ludziom zrobili jak i ze smolenskiem matacza kompromitacja kombinuja po polsku zle wyjda moze byc to samo co w jugoslawi czarno to widze
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zakłady mięsne MS MEAT
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x