Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o zakłady mięsne MS MEAT

Pracowałeś w firmie zakłady mięsne MS MEAT i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
yyy - 2016-01-26 22:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na you tube widzailem zaklad miesny cykl produkcyjny miesa poprzez ubij rozbior efekt finalny tempo tempo hhh dziennie na zmiane 20tysiecy sztuk pelna dyzenfekcja styrylnosc pracy czepki oslony wlosow twarzy modernizacja poprzez pily tarczowe elementy konstrukcyjne stal kwasoodporna potezna firma kazdy pracownik am okreslone zadanei po pracy dyzenfekcja wchodzi ekipa sprzatajaca chemia w plynie kupa wody czystasc czystosc wielu polakow nei mialo doczynienia z takim systemem z nowa technologia niemcy przewyzszyli o 70lat polske bo tu w masarniach jakie sa w kraju pily mechaniczne brzeszczotowe nasal siekiera tasak pol otwarty cykl pracy ja w berlinie x lat temu pracowalem to 8tysiecy sztuk na zmiane robili uboj swin szczeciniarki bebnowe pily brzeszczotowe na rozbiorze pily tasmowe bandzejgi sam je troche zmodernizowalem byly bardziej wydajniejsze nei psuly sie tak czesto tasme w ciagu 8godzin 3 razy musialem zmienaic natomiast po modernizacji raz na 4 zmiany to bylo cos zreszta te zaklądy byly po modernizacji w 1936r oku jak hitler dowladzy doszedl i to funkcjonowalo nadal do 1992r juz nie istnieja podobno powstal na czasci zakladu obiekt sportowy tor zuzlowy na 2 czesci postawiono bloki mieszkalne niebylem tam od 1991roku tylko z opowiadanie na nk mojego kolegi co tam mieszka natomiast tonnes reda wiedensbruck to potezna firma i sadze ze polacy co tam chca pracowac nie sa przygotowani na takie tempo na wydajnosc na dyscypline wewnatrz zakladowa higena higena higena tempo zreszta 20tysiecy sztuik na zmiane sadze zae hootele pracownicze 10km od zakladu jak samochodu nie mas zto masz duze klopoty z dostaniem sie na zaslozony odpoczynek i powrot do pracy w necie ludzie prawde pisza jeszcze polskie posrednicy z rogi wala co niektorych i z tego powodu sa rozczarowania stres i szybki zjazd do polski
zdjecie uzytkownika
yyy - 2016-01-28 14:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nikt nic nie pisz eprawda taka jest nie umiecie pracowac nie wytrzymujecie tempa higeny styrylnosc niemcy tego wymagaja proste proste
zdjecie uzytkownika
gg - 2016-01-30 21:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca ciezka.zarobki slabe.po prostu wyzysk.tempo zabojcze.robota do mocnych i glupich.
zdjecie uzytkownika
inka - 2016-01-31 20:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ODRADZAM nawet wrogom
zdjecie uzytkownika
bartis - 2016-01-31 20:22:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cieżkie warunki pracy, jak i warunki mieszkania. dowody zabieraja to prawda
żaden polak nie pomoże tylko robi pod gorke
juz w pierwszy dzień trzeba radzic sobie samemu
najlepiej jechać swoim atuem zeby w kazdej chwili wrócić
zdjecie uzytkownika
Net - 2016-02-03 11:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś pracował w zakładach mięsnych w Sogel?
zdjecie uzytkownika
lulu - 2016-02-05 07:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Net - 2016-02-03 11:50:12]:
prosto jasno ludziska pisza czytaj wstecz a nie zadawaj zbednych pytan tj jeden komplex zakladow
zdjecie uzytkownika
lulu - 2016-02-07 16:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znajomy w berlinie mieszka i emerytki ma tylko 820e a 2 kolega ma 1250e w dani troche popracowal doliczyli mu to i emerytka wzrosła johim na kircarbait jest to taka polska kuroniowka 780e ja papiery cv zlozylem do pracy w szwajcarii oferuja 26e na godzine czxekam na telefon i torba i wyjazd co tu szukac w kraju wszystko sie zatrzymuje coraz miej pracy miej zakladow supermarkiety tylko ale tez onio sie beda zwijac podatki zapewne beda wykanczac byłym milicjantom maj emerytki zmiejszac bedzie sie dzialo dzialo
zdjecie uzytkownika
yyy - 2016-02-15 11:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale w teliewizji gupoty mowia na temat polskich obozow smieraci ze maja karac pytanie kogo to dyplomacja powinna sprostac temu ja w innych krajach nagminnie o tym mowia niemcy czynili to na terenie polski o niemcach sie nie mowi tylko o kraju ot propaganda wogole te obozy nie powinny istniec nie powinni ich konserwowac remontowac w szkoląch powinna byc lektura o tym ksiazka zofi nalowskiej medaliony opisuje dokladnie ja kierownika grupy polskiej mialem pana c,,, ktory w oswiencimiu 4 lata spedzil doswiadczenia na nim robili pluco ujeli testowali sasiada mialem pana l,, tez 4 lata oswiecim dziadek moj w krolewcu w obozie tez 4 lata w dachal tez znajomy 2,5 roku itd po co to na co jestem za nie zeby tego nie było i dyplomaci powinni demu zapobiegac a tv sieje propagande ze beda karac kogo
zdjecie uzytkownika
tak bywa - 2016-02-23 14:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Każde stanowisko wymaga bardzo dużo dokładności i szybkości. Bardzo ważna jest tu szybkość, z jaką powinno obrabiać się element. Bywa, że jeżeli nie mogą sprzedać czegoś klientowi, to cała partia danego asortymentu wraca do rzeźników do ponownej przeróbki. Robimy to za darmo w czasie dniówki lub po godzinach obarczeni winą, za to, że klient odrzucił partię. Jednak sądzę, że powody takich zwrotów bywają najczęściej biznesowe. Z zakwaterowaniem różnie bywa.
zdjecie uzytkownika
fakt - 2016-02-23 14:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja myślałem że to tylko tak piszą o tym miejscu,że to z palca wyssane.. ale jak przeczytałem o pani wróblewskiej to faktycznie.. jest tam taka.. jak dzwoniłem to sie przedstawiała.. szok z tym co tam sie dzieje... ale polaków i tak jest tam pełno chętnych..
zdjecie uzytkownika
konieta - 2016-02-23 20:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktośna 29.02 i ma wolne miejsce?
ktoś na 29.02
zdjecie uzytkownika
mala - 2016-03-11 18:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Julla - 2015-11-20 12:31:16]:
Pracowałam w tej firmie 6 miesięcy od stycznia do czerwca 2015r Najwiekszy mój zarobek to 1090e przy ponad 200h pracy,gdzie tylko pracowałam i spałam. Praca straszna zimno i zabojcze tempo.Pozorne zachowanie higieny po tym co tam zobaczylam przestalam jeść mięso. Mieszkania daleko i o niskim standardzie przeludnione można zapomnieć o wypoczynku.Pracownicy z biura b.nie życzliwi przeszkoleni w praniu mózgów wszystko co mówią to kłamstwo.Do dzis nie dostalam swiadectwa pracy ani pitu 11. Dzięki tej pracy jestem prawdopodobnie inwalida mam mocne skrzywienie kręgosłupa bóle w nadgarstkach i codzienne zawroty głowy chodze od lekarza do lekarza.Żałuję że mimo złych opinii o tej firmie zdecydowałam sie tam pojechać stracilam tylko czas a przede wszystkim zdrowie.
zdjecie uzytkownika
ilona - 2016-03-17 20:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jednak jak widać firma znajduje wielu pracowników wciąż z Polski co wyjeżdżają i są zadowoleni, może kwestia indywidualnego przypadku, wiadomo że mięso i taka robota jak np. wykrawacz-rozbieracz to nie dla każdego
zdjecie uzytkownika
facet - 2016-03-23 18:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na temat fimry MS Meat Reda brak slow odnoscnie placy obiecuja kokosy po 1500 1800 euro zarobisz a zlodzieje wyzyskiwacze nic wiecejj po 1000euro jak sie zarobilo to wczowiek ie cieszyl hahahahaahah oszusty zlodzieje nic wiecejj odradzam ta prace robiles pare lat
zdjecie uzytkownika
kapo - 2016-03-23 21:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na swieta znajomy zjechal ze szwecji miesiac przerobil w budowlance do chaty przywiózl 12 tysiakow zostaw jeden z drugim zaklądy miesne gdzie zarobisz 800 do 1000e połnoc lepiej placi polakow jest tez od zatrzesienia ale i kasa lepsza zadowolony gosciowa po swietach jedzie ponownie chyba sie z min zabiore
zdjecie uzytkownika
rommi - 2016-04-01 09:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie zarobki za granicą sa lepsze, ale ta firma też dobrze funkcjonuje, tylko, ze nie dadza na razie większych stawek na pewno, no chyba, że coś się zmieni.
zdjecie uzytkownika
kapo - 2016-04-04 16:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rommi - 2016-04-01 09:48:15]:
niech sami prezesi tyraja i bryki zmieniaja szukam platnej roboty za 2500e a nie za 900e ot rewelacja ze 200km dalej od redy tam tak placa i po co sie denerwowac i czekac na obiecanki
zdjecie uzytkownika
carlos - 2016-04-04 17:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie, że zarobki są wyższe niż mozna by się było spodziewać, ale ciekawi mnie jaka panuje teraz atmosfera, skoro nawet żadne ogłoszenie się nie pojawiło.
zdjecie uzytkownika
mmm - 2016-04-05 19:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jedzie ktoś autem z pomorskiego w tym tygodniu ??? MS Meat Reda
zdjecie uzytkownika
NumizmatYk - 2016-04-20 22:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakie teraz są zarobki dla początkujących na rozbiorze? czy jest możliwość dostać się tam na wózek widłowy ?
zdjecie uzytkownika
hgf - 2016-05-04 20:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiejm Ci ze na chwile obecna nie posiadaja zadnych ofert pracy
zdjecie uzytkownika
janke - 2016-05-07 22:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mocne określenie @Leszek.. po to jest forum, by pytać. Może autor postu miał nadzieję, ze ktoś wie i mu odpowie, żeby nie zawracać głowy w biurze elmagal :)
zdjecie uzytkownika
M&M - 2016-05-09 10:24:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wybiera sie ktoś moze w nastepnym tygodniu do pracy przy mięsie w Rheda?
zdjecie uzytkownika
vampirek - 2016-05-09 21:30:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja właśnie jutro mam dać odpowiedź ale jestem na 99% zdecydowany
zdjecie uzytkownika
Dejw - 2016-05-10 10:09:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
to prawda, że zatrzymują dowod jak sie przyjedzie do niemiec? albo ze wypytuja o dane osobowe z dowodu podczas rozmowy przez tel?
zdjecie uzytkownika
Dżino - 2016-05-11 13:13:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [M&M - 2016-05-09 10:24:58]:
Ja się wybieram, chodzi Ci o 17 maja?
zdjecie uzytkownika
lolipopka - 2016-05-12 10:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [M&M - 2016-05-09 10:24:58]:
Ja wybieram sie za 2 tygodnie, ale po tych opiniach wszystkich mam duże watpliwosci co do wyjazdu
zdjecie uzytkownika
lolipopka - 2016-05-12 10:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [M&M - 2016-05-09 10:24:58]:
Ja wybieram sie za 2 tygodnie, ale po tych opiniach wszystkich mam duże watpliwosci co do wyjazdu
zdjecie uzytkownika
pepo - 2016-05-12 12:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mamprace za 1800e po 10 godz poniedz sob niedziela wolna zjazd co 6 tygodni wyjazd za 2 tygodnie to chyba wicej kasy jak w tonnes reda fleisch i to pewne polska umowa z oddelegowaniem do niemiec
zdjecie uzytkownika
Serum - 2016-05-12 20:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do lolipopka masz termin 30 Maja ja mam jutro dac odpowiedź skąd jesteś może jakoś się zagramy na wyjazd
zdjecie uzytkownika
Serum - 2016-05-12 20:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś ma termin wyjazdu na 30 Maja niech się skontaktuje ze mną na email marek-luczkowiak@wp.pl jestem z kujawsko pomorskiego
zdjecie uzytkownika
lolipopek - 2016-05-13 19:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z lubelskiego ale teraz sie mocno zastanawiam nad tym wyjazdem
zdjecie uzytkownika
lolipopka - 2016-05-13 19:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z lubelskiego ale teraz mocno sie zastanawiam nad wyjazdem ... Te wszystkie opinie mnie przerazaja
zdjecie uzytkownika
Serum - 2016-05-14 20:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też się zastanawiam ale może gdzieś później się szybciej tam coś znajdzie tez masz być 30 jesli pojedziesz to czym
zdjecie uzytkownika
lolipopka - 2016-05-15 19:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Busem. Ale z tego co mi wiadomo zabieraja dowody na starcie, więc pozniej moze byc problem. To działa jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-05-17 19:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CHCECIE TO JEDZCIE TAM SAME Z TEGO PROBLEMY PRZEMIAL LUDZI TAKI ZE SZKODA GADAC JESLI CHCECIE KASE WYRZUCIC W BLOTO TO LEPIEJ SIE ZABEZPIECZCIE NA POWROT ZEBY BYLO CZYM I JAK ZABIORA WAM DOWODY I DOPIERO POD GROZBA ZGLOSZENIA SPRAWY DO AMBASADY Z WIELKA ŁASKA WAM ODDADZA PRZY CZYM ZWYZYWAJA WAS OD NAJGORSZYCH TO BANDA OSZUSTOW ZERUJACYCH NA LUDZIACH BEZ PRACY SAME Z TEGO PROBLEMY LEPIEJ POJSC W POLE I SWOJE ZROBIC JAK ZAPIER... PO 300 GODZIN W MIESIACU ZA ZALEDWIE 1000e GDZIE JESZCZE MOWIA ZE CHATA DARMO A W RZECZYWISTOSCI PLACISZ 200-250e ZA SMROD I SYF ALE JAK TAK BARDZO CHCECIE TO JEDZCIE I SIE PRZEKONAJCIE NA WLASNEJ SKORZE POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-05-17 19:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolipopka - 2016-05-13 19:44:10]:
NIE JEDZ TAM TYLKO KASE WTOPISZ I Z PROBLEMAMI WROCISZ
zdjecie uzytkownika
gosciu - 2016-05-18 19:54:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2016-05-17 19:37:49]:
x lat ludzie pisza o tej pracy a bb za pszeproszeniem nie rozumieja jak pojedzie to sie przekaona tylko bilet open proponuje jesze jedno zmienia sie ustawa o pracy za granica nie jeden bedzie rozczarowany bo rozliczenie bedzie z urzedem skarbowym w polsce nie poza granicamy kraju sejm juz cos ustala sadze ze nie bedzie sie oplacilo pracowac poza krajem ostatnio wczoraj znajomy opowiadal mnie ze pracowal w ubieglym rokuw norwegi tam sie rozliczal nayomiast kolega jego nie chcial pojechac tylko w kraju w skarbowce sie rozliczal to naliczono mu 49 procent oj jaki wkurzony byl tam tyral a tu urzedasom dal ot interes wieli jacy madrzy nie dosc ze w kraju pracy niema sobie zorganizowal pojechal tyral a w koncu im oddal polowe
zdjecie uzytkownika
gosciu - 2016-05-18 19:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2016-05-17 19:37:49]:
x lat ludzie pisza o tej pracy a bb za pszeproszeniem nie rozumieja jak pojedzie to sie przekaona tylko bilet open proponuje jesze jedno zmienia sie ustawa o pracy za granica nie jeden bedzie rozczarowany bo rozliczenie bedzie z urzedem skarbowym w polsce nie poza granicamy kraju sejm juz cos ustala sadze ze nie bedzie sie oplacilo pracowac poza krajem ostatnio wczoraj znajomy opowiadal mnie ze pracowal w ubieglym rokuw norwegi tam sie rozliczal nayomiast kolega jego nie chcial pojechac tylko w kraju w skarbowce sie rozliczal to naliczono mu 49 procent oj jaki wkurzony byl tam tyral a tu urzedasom dal ot interes wieli jacy madrzy nie dosc ze w kraju pracy niema sobie zorganizowal pojechal tyral a w koncu im oddal polowe
zdjecie uzytkownika
cwanypośrednik - 2016-05-22 11:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polaku godności trochę ciapate nie chcą robić większy socjal biorą
zdjecie uzytkownika
gosciu - 2016-05-24 10:04:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja w sobote juz mialem jechac do niemiec do roboty otrzymałem 9e netto do reki praca po 10 godzin dziennie pon sobota niedziela wolna sam widzisz ile to kasy dniowka 90e wychodzi do reki to nie tonnes reda wieden sbruck ze 5e placa i wymogi dojazd na hotel 15km po cholere tak daleko i za marne pieniadze znasz jezyk chociaz troche to bujaj sie po niemczech mnostwo roboty tm jest i miesiac przeleci masz 2500e a nie 900e smiechu warte
prezesow dorabiacie hahaaa
zdjecie uzytkownika
gosciu - 2016-05-24 10:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja w sobote juz mialem jechac do niemiec do roboty otrzymałem 9e netto do reki praca po 10 godzin dziennie pon sobota niedziela wolna sam widzisz ile to kasy dniowka 90e wychodzi do reki to nie tonnes reda wieden sbruck ze 5e placa i wymogi dojazd na hotel 15km po cholere tak daleko i za marne pieniadze znasz jezyk chociaz troche to bujaj sie po niemczech mnostwo roboty tm jest i miesiac przeleci masz 2500e a nie 900e smiechu warte
prezesow dorabiacie hahaaa
zdjecie uzytkownika
władca umysłu - 2016-05-25 17:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosciu - 2016-05-24 10:05:17]:
Przeczytaj to sobie jeszcze raz co napisałeś i ..... nie pisz juz wiecej takich bzdur i sum z kosmosu
zdjecie uzytkownika
gosciu - 2016-05-26 09:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [władca umysłu - 2016-05-25 17:35:00]:
ty facio nie pieprz glupot w zakladach miesnych masz grosze ja bylem w ubieglym roku troche dalej bo zalednie 200km ot tones reda i mialem inna kase bo za miesiac pracy tj 300godzin zarobilem do reki 2700e w ty my tu pieprzysz o sumach z kosmosu zap ie r dal aj za 900e niewolniku polskich prezesow to ty piszesz bzduryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
zdjecie uzytkownika
gosciu - 2016-05-26 09:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez jade w sobote do niemiec oferowali mnie 9e nnetto jasne jak drut ze zarobie tam a moze praca sie okaze ze na dluzszy cas juz sie ciesze to nie sa kosmiczne suny jak pisze wladca umyslu polak co tam pracuje na pochodzenie tj ksiazeczka wermachtu ma 17e do reki no no ja co niemam takij legitymacji dostalem 9e do reki x 10godzin to dniowka 90e praca poniedziałek sobota niedziela wolna po miesiacu zjazd do kraju 4 dni wolnego i powrot do roboty to nie kosmiczne sumy co pisze i ktos mnie tu obraza znasz troche jezyka mas zlepiej a nie w zakladach miesnych co placa wiecej jak kuroniowka niemiecka 900e a kuron to 820e w niemczech ot kapucha i wladca umyslu mysli ze pana boga za nogi zlapal przebudz sie czarny alibabooooooooooooooo
zdjecie uzytkownika
człowiek bez skrupułów - 2016-05-26 19:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosciu - 2016-05-26 09:36:56]:
Cztery dni w tygodniu każda dniówka po 90 euro = 360 euro.Miesiąc ma cztery tygodnie plus 2 dni.360 euro razy 4 = 1440 plus dwa dni 180 euro razem wychodzi 1620 euro.Jeść coś trzeba i ile Ci zostaje.Władca umysłu ma troche racji z tym co piszesz
zdjecie uzytkownika
gosciu - 2016-05-26 20:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zaraz zaraz kolego jak liczysz mialem karte pracy miesiac przelecial 300godzin przepracowalem i otrzymalem 2700e do reki to ty kolego jak liczysz i jakie 4 dni wtygodniu 6dni sie pracuje w tygodniu po 10 godzin co ty ciemnote wciskasz zastanow sie co piszesz
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: powiem kroyko dajcie sobie z ta firma spokoj bo bedziecie plakac dojazd do pracy we wlasnym zakresie nie masz auta musisz placic za dojazd zero organizacji z tej firmy aby ci pomogli biora za Ciebie kase i klada lache wiecie dlaczego bo polakow nie brakuje nie ty to inny tylko ze przyjechalo 150osob a zostalo moze 20 bo oni nie mieli za co wrocic do polski wiec zostali ale mowili tylko do zaliczki jak chcecie miec duze stresu i stracic nerwy to jedzcie bylem i widzialem co sie tam dzieje meksyk to jest nic w porownaniu z tym co tam jest nie sciemniam tylko ostrzegam
Pytania:
zdjecie uzytkownika
miś polarny - 2016-05-26 20:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosciu - 2016-05-26 20:18:52]:
Nie masz się czym chwalić za 300 godziń tylko tyle kasy ja w Norwegii ma 28 euro na godzinę oczywiście po przeliczeniu koron praca 8 godz dziennie 5 dni w tygodniu.Razem 150 godz w cztery tygodnie. Na rozbiorze wieprzowym max 250 sztuk dziennie pełen luz.
zdjecie uzytkownika
gosciu - 2016-05-28 17:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miś polarny - 2016-05-26 20:47:30]:
to wspaniale bo te osoby co pracuja w niemczech tonnes reda zarabiaja jak pisza 900e na miesiac ot rewelacja ja dalej roobilem mialem znacznie wiecej natomiast najwiecej mozna zarobic na platformach iwertniczych bo nawet 100e na godzine ciezka wyczerpujaca praca i niebezpieczna no dniowka to 800e wychodzi jest za co pracowac nie kolego

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie zakłady mięsne MS MEAT!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zakłady mięsne MS MEAT

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert