Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

Szkoły policealne | Baza CV | Forum | Kontakt | Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Interesujący profil? Udostępnij!
niezapominajka - 2010-01-21 09:45:52 odpowiedz | cytuj
Witaj :) Mam prośbę, potrzebuje namiarów na tą firmę, mam bardzo trudną sytuacje i szukam pracy... Pozmożesz...? Mój e-mail to katarzyna.grieger@gmail.com
marek - 2010-09-07 17:53:45 odpowiedz | cytuj
Usłyszałem o robocie, wysłałem wstępne dokumenty a babka z biura dzwoni do mnie w środę że mam być juz w poniedziałek.Załatwianie badań papierów fax, poczta i telefony - urwanie głowy ale nic tam JADE!!
Słyszałem ze można dobrze zarobić, kumpel polecił wiec spoko dobra robota musi być.Dojechałem na miejsce, biuro, tematy różne potem szkolenie BHP i zakwaterowanie.Ale kumpel powiedział jedno - Idz na pierwszą zmiane, ale nie na nocke bo cie zamęczą! I tu sie zaczeło... zakwaterowali mnie na jakiejs melinie w hotelu pracowniczym tej masarni, niczym mordownia.Na wejsciu musiałem sie wkupić flaszką a jak skonczyli to żądali następnej, jak odmówiłem to o mało w pysk nie dostałem.Żenada.Ugadałem sie z gościem ze ja mu dam 20 Euro a on przez tydzien bedzie mnie woził.Czekam o 3 w nocy az ktoś po mnie podjedzie a tu lipa, wszyscy pojechali a ja zostałem!Oszukany.Rano kiedy stawiłem sie w biurze by powiedziec co sie dzieje i ze mnie oszukano baba do mnie ze jak mi sie nie podoba to pracować nie musze!! Jak widać do pracy każdego biorą a potem mają człowieka w dupie.Co do samej pracy to słyszałem ze taśma leci tam powyżej normy, ludzie ściśnieci jeden obok drugiego wiec o wypadek nie trudno, nie naostrzysz sobie noża to tobie nikt nie pomoże, a jak by tego było mało to jak sie nie bedziesz wyrabiac to stoi nad tobą !POLAK! i krzyczy ze cie zej**ie jak sie nie ogarniesz.Co do kupla, on od kilku miechów siedzi na chorobowym i ma ten bajzel w poważaniu.
JECHAĆ SAMEMU TO RYZYKO UTRATY ZDROWIA A CO NAJMNIEJ NERWÓW.bo jak sam to bez pomocy sie załamiesz i skończysz z nożem w plecach lub na bruku(parking firmowy) bez kasy na powrót.
DZIĘKUJĘ
elza - 2010-10-07 18:31:24 odpowiedz | cytuj
zastanawiam sie nad wyjazdem do pakowania miesa ,ile mozna zarobic na miesiac ,na pakowaniu?prosze o szybka odpowidz ale szczera :)pozdrawiam
piotr - 2010-10-13 14:25:35 odpowiedz | cytuj
Ludzie a czego wy chcecie? Przecież oni szukają zwykłych niewykwalifikowanych prostych roboli. Nawet języka nie wymagają. To jakiej pracy wy się tam spodziewacie? Łatwej lekkiej i przyjemnej? NIE WYMAGANY JĘZYK NIEMIECKI. Można się domyślić że to "posada" woła roboczego. Ludzie ogarnijcie się i myślcie zanim gdzieś wyjedziecie.
paula - 2010-10-20 15:20:23 odpowiedz | cytuj
witam.moglby ktos mi podac jakies namiary na prace w zakladach w Rheda-Wiedenbruck?? moj e-mail; pauka25@wp.pl
ssssssss - 2010-10-22 22:13:17 odpowiedz | cytuj
powiedzcie mi jak jest na trybowankiu karkowki platnosc i ilosc godzin pracy jaka jest placa na tym stanowisku>>>????czekam na odpowiedz szczera
pipi - 2010-10-22 22:37:27 odpowiedz | cytuj
ludzie suchajcie dalej opin nie pojedziesz sam sie sprwdzic to nie bedziesz wiedzial jak jest:)a nie ktorzy ludzie sa je....co pisza nigdy sie ludzia nie do godzi proste idi.....:)
DADA - 2010-10-28 19:52:24 odpowiedz | cytuj
No witam,ja pracowałam tam na 3 kontraktach na pakowaniu trzeba mieć białe ciuchy golf nawierzchniowy bawełniany bo inaczej niedopuszczom cie do pracy zimno na chalach ciepłe ubranie to podstawa.SZefowa na pakowaniu Marzena gruba wredna jak sie przyczepi niema zmiłuj bardzo obserwuje w pracy nawet niewiadomo kiedy lepiej niemówić przyniej wielu rzeczy bo to najlepszy człowiek SANDERKI dopiero wredne Polka ale kawał SUKI.Na pakowaniu to zalerzy na jakom linie trafisz ja pracowałam na kordonie schabowe zbierałam z taśmy i do szalek potem na marelu fajnie było tylko namachać renkami sie trzeba rumsztyk ichywte pakowałam ,jak masz okulary to warto mieć bo maski nietrzeba mieć na nosie lepiej sie odycha.DO pracy trzeba samemu dojechać niestety jak chcesz do biura to Lintel około5 kilometrów terz nikt cie niezawiezie ścieszkom rowerowom kawałek.Zarobek około 1000euro tylko jak jesteś słaba psychicznie to trudno powiedzieć czy dasz rade.Na świenta morzna jechać tak jak na łykend.NA PIESKI Sandeki uwarzaj lepiej na chotelu pełno ich Piekielna Ania noi wiele innych osób bo zawsze ta małpa wie co ludzie gadajom a niepotrzebnie bo najlepiej o pracy i o szefowej z nikim niegadać nawet przez telefon najlepiej wyjść gdzieś bo jak mówiom ściany majom uszy .POWODZENIA NOI NIECHWAL SIE PRZED NIKIM NA JAK DŁUGO ZAMIERZASZ TAM BYĆ BO MOGOM CIE WCZEŚNIEJ ZWOLNIĆ
DADA - 2010-10-28 19:52:29 odpowiedz | cytuj
byłem widziałem - 2010-11-09 21:03:30 odpowiedz | cytuj
kto chce niech jedzie. płaca dobra jak na polskie warunki, ale godność musisz zostawić w domu.praca jest bardzo ciężka na każdym dziale, bo to dobrowolny obóz pracy. brygadziści nie pomagają, raczej niszczą cię psychicznie. w każdej chwili mogą cie wyrzucić za to że się komuś nie spodobasz, a nie za to że źle pracujesz. jak nie masz tam wielu znajomych albo nie jesteś fachowcem w danej dziedzinie nie jedź tam. lepiej w Polsce zarobić 2500 niż tam 4000 bo i tak wydasz ponad tysiąc na jedzenie i dojazdy do domu. obiecują ze przyucza ale nie ma takiej opcji. jak nic nie umiesz zegnaj, na twoje miejsce jest 10 chętnych. nie straszę takie są realia. chyba że coś się poprawiło bo ja byłem tam w zeszłym roku.
eliza - 2010-11-10 18:13:26 odpowiedz | cytuj
A co sadzicie o firmie AM MEAT - Polska, ?,mam zamiar z nimi wyjechac na pakowanie
wwwwwwwww - 2010-11-24 18:11:58 odpowiedz | cytuj
chce jechac tam z dzewczyna do tunis,czy warto czy lepiej dac sobie spokoj?
anonim - 2010-12-02 15:00:44 odpowiedz | cytuj
Odnośnie pracy Polaków w ?Tonnies Fleisch?
?to jestem przerażony postawą moralną, etyczną.
90% POLAKÓW tam pracujących bardzo źle się prowadzi.
Mężczyźni już po pierwszej wypłacie korzystają z różnych ?uciech?,
bardzo często jeszcze przed wypłatą, w końcu mężatek tu nie brakuje.
Kobiety same potrafią przyjechać na stancje do facetów
?parę butelek wódki i jedną ?damę? posuwa parę osób, a ona rano dzwoni do swojego męża córki,
jakby nigdy nic. Gorzej jak ?Biuro? zrobi nalot i złapie na kwaterunku kobiety, lub na odwrót
?na kwaterunku kobiet złapie facetów ?wówczas kara od 100e-300e. Co wtedy robią biedni polacy,
pracownicy; dzwonią do domu że kare dostali w pracy za źle spakowane mięso itd????. Miejcie świadomość ,
drodzy rodacy w mieszkający w Polsce wychowujący pociechy swoich partnerów,
jak dostaniecie telefon że ktoś dostał kare to na 80% za łajdactwo.
Oczywiście cwańszy Polak na wszystko znajdzie rade;
wiele osób mieszka parami na prywatnej stancji za 50e-100e miesięcznie,
zarezerwowane miejsce mają na oficjalnej stancji w to ?biuro? nie wnika.
Oczywiście trzeba zrozumieć ciężko pracujących, w złych warunkach; mężów i żony,
ich samotność
; przecież wyjechali oni za chlebem dla was i dla pociech
? Cyt: ? Zostanę jeszcze rok i kupie sobie ten samochód; porobię parę miesięcy i będę mieć plazmę?.
Nie rozumiem ludzi którzy tu przyjeżdżają, jak mogą tak okłamywać bliskich i samych siebie,
mieć w Polsce małą córkę 1,5 roczku i ją zostawić dla lepszego samochodu i dziwek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co wyrośnie, co będzie z tymi dziećmi??????????????????????????????????????????? Co wy wyrabiacie???????????????
PUDZIANOS - 2011-02-21 11:47:13 odpowiedz | cytuj
Słysze różne opinie na temat tej firmy, ale widze i można łatwo wywnioskować w większości na pewno pracują tam niziny społeczne, 10% spośród tych osób to osoby normalne, które walczą o lepsze życie, ale te okoliczności powodują to, że muszą się stać RANGERSAMI. To prawdziwa chwila prawdy dla człowieka.
ewka - 2011-04-12 14:32:06 odpowiedz | cytuj
hejka ja dostałam namiar na ta pracę i już wysłałam papiery i czekam na odp.Babka przez tel.powiedziała że mam jechać do Sokołowa pod łodzią aby podpisać umowe, niewiem czy miejsce jest to samo,ale sytuacja zmusza mnie do takiego wyjazdu;słyszałam że dużo osób jest z obrzeży wlkp.i z tego co mówią wiadomo lekko nie jest ale chyba też nie tak najgorzej skoro jeżdżą już kilka razy,niewiem co myśleć czytając wasza opinie.....Prawda jednak wygląda tak że czy w Polsce czy Niemczech zawsze znajdzie się jakaś firma wykorzystująca ludzi,a skoro pracownikom jest zle to czemu nic z tym nie robią?????????????????Niewiem co w tej sytuacji robić ale nigdzie nie ma lekko a tymbardziej jak ma się rodzinę i mieszka na wsi.Pozdrawiam wytrwałych ,a godziny??????????a co tak naprawde robić w obcym kraju?????????wkońcu jedziemy tam do pracy prawda????????jeśli za nie płacą to chyba nie jest tak żle co??????????
Marcin - 2011-04-14 23:02:02 odpowiedz | cytuj
Czesc .
Tez sie staram o ta prace. Pochodze z Wrocka. Czyli musisz pojechac do nich podpisac umowe ? wysłałaś ten wypeniony formularz rozumiem do nich ? Prosze odpisz.
Pozdrawiam
anonim - 2011-05-16 09:53:49 odpowiedz | cytuj
zgadzam sie z kolega w 100% co do tego co tam sie dzieje a polacy za granica to takie hamy ze szkoda gadac i napewno juz nigdy nie pojade do tej firmy do pracy bo to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie jakis normalny zakla!!!!!!!!!!
Jan - 2011-06-04 18:57:53 odpowiedz | cytuj
Tu można dostać karę za wszystko i wylecieć z pracy za nic. Zarobki są ok.1200Euro. Na mieszkaniach są naloty,kontrole w sprawie czystości. Nie ma mieszkania w którym się nie pije alkoholu.Ludzie chodzą na różne godziny do pracy i Cię budzą. Nie polecam- choć kasa kusi >!
Anonim - 2011-07-19 20:16:35 odpowiedz | cytuj
Żal mi was jak ludzie są tam dobrze traktowani ale kurw* inni nie umieją tego docenić Niemcy jak to Niemcy wszędzie ciężka praca
ale żeby tam jechać to trzeba mieć chęci bo bez chęci ani rusz
przyszlapracownica - 2011-07-21 14:27:04 odpowiedz | cytuj
Mam prosbe czy moze sie ktos odezwac kto jedzie teraz na 25 07.2011r do rheda z okolic Zgorzelec-Wroclaw wlasnym autem bo chcialabym sie z kims zabrac wiadomo ze dorzuce sie do kosztow podrozy.
nr telefonu 512698130 dziekuje.
anonim - 2011-08-13 13:32:37 odpowiedz | cytuj
Ja tez pracowalem w tunisie 3 lata wczesniej teraz zjechalem z norwegi chcialbym wrocic blizej. Napiszcie jak jest podobno duzo sie zmienilo lepiej placa i jest spoko jest jeszcze maciora ten skurwesyn pies sanderki jezdzil po mieszkaniach i tylko szukal kogo podpierdol zgnoic razem z taka grubasnica z pakowania podobno kierowniczka sam stal pod zakladem i handlowal nozami z mileksem i inne rzeczy a nam tylko obcinai i okradal albo podopisywal ze dal odezwijcie sie kto jest kierownikiem jak tam kwatery dalej takkkkkie pijanstwo szczegolnie klepa pozdrawiam
anonim - 2011-09-09 21:25:05 odpowiedz | cytuj
witam:) mam takie pytanie macie ktos namiary na ta firme... np tel zeby sie z nimi skontaktowac ?
anonim - 2011-09-11 19:50:16 odpowiedz | cytuj
ten kto tam pojedzie to ma naprawde nie rowno pod sufitem
anonimowa - 2011-09-11 20:41:47 odpowiedz | cytuj
zbieram ludzi poszkodowanych przez firme M.S. MEAT z SOKOLNIK pracyjacych w NIEMCZECH kolega prawnik dopaczyl sie pewnych niescislosci co do umow zawieranych przez ludzi i nie tylko i o traktowanie ludzi pracujacych w niemczech ktore sa niezgodne z Polskim i Niemieckim prawem osoby ktore czuja sie oszukane i poszkodowane proszeni sa o pisanie na tym forum potem zrobimy ankiete i podamy namiary do kontaktu pozdrawiam OSZUKANY
anonim - 2011-10-16 20:48:51 odpowiedz | cytuj
moze i macie racje ja pojechalem do tej firmy i zatrudnilem sie przez niemiecka firme beselman i powiem ze fajnie bylo i bylem godnie traktowany i nikt nikogo nie wykorzystywal i duzo slyszalem ze jak przez polska firme sie idzie to tak jest to sie zgodze wiec lepiej troszke sie postarac i jako niemiec sie zatrudnic
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość: