Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: zakłady mięsne MS MEAT

zdjecie uzytkownika
żona - 2014-11-16 19:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosciu - 2014-11-16 08:57:19]:
Ja nie napisałam - żę sep osobiście obraża - tylko to był ,,ogólnik" - odnoszący się pozostałych- którzy wręcz wyśmiewają i szydzą z tych ,co pracują na Tunisie. A co do rozczarowań i rozłamów małżeńskich - to masz rację ! liczę się z tym - i może dlatego podświadomie odkładamy każdy cent i grosz!, wiem ,że kłótnie przyjdą , bo jesteśmy starszymi ludźmi i mamy swoje nawyki, bo dłuższy czas spędziliśmy jednak osobno! bo jak mąż przyjeżdża , to przecież nie ma czasu na kłótnie i staramy się umilać sobie wzajemnie czas. A propos rozczarowań i sypiących się małżeństw- to wiem! równie dobrze dochodzi do zdrady z jednej jak i z drugiej strony. A na Tunisie to przecież ,,chleb powszedni" ale co mam robić? tylko zostało mi wierzyć , że mój mnie nie zdradza i sama być w porządku pod każdym względem w stosunku do niego .
zdjecie uzytkownika
gosciu - 2014-11-17 10:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez wporzadku bylem ale 27miesiecy co tam pracowalem dalo sobie znac rozlaka nie jest dobra po powrocie mialem czasamy dosyc tego chcialem tez pie r itd ale jakos jakos do normy powrocilo ja co tam zarobilem wszystko inwestowalem w budowe domu mam pamiatke niemcy mnie daly dach nad glowa miejsce pracy musialem sobie zrobic obecnie licho sie zrobilo kal ludzie maja to i ja mam ale jak ludzie kasy nie maja to trudno o jakas usluge kazdy do zycia cos kupi i siedzi cicho jak musi to panie dorob zrob ja stopniowo ci zaplace szara rzeczywistosc do cholery moze w tym tygodniu spowrotem do berlina risze cos tam sie kroji 2 kolegow juz 1,5 miesiaca tam pracuja jeden przyjechal ma byc po poludniu u mnie zobacze co powie sa na swojej dzialalnosci tak przez telefon tp mowi ze te 1000e zostanie na czysto
zdjecie uzytkownika
narzeczona - 2014-11-17 18:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żona - 2014-11-16 19:50:04]:
@ Żona: witaj. Mój wyjechał do Rhedy już jakiś czas temu, zjeżdża do domu dopiero na święta :( Wiem, że ewentualna zdrada zależy od osobowości a nie od okoliczności, ale Ty masz pewniejsze zródło informacji. Mój facet na pewno się nie przyzna, że tam są TAKIE :/ możliwości. Zeby mnie nie martwić... Tam naprawdę zdrada to ,,normalka"? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
gosciu - 2014-11-18 10:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sluchan o zdradzie to i okolicznosci decyduja mianowicie wrocilem do hotelu i napotkalem sytuacje troche niezreczna gdyz wszedlem do mieszkania drzwi od pokoju otwarte nastepuje kupulacja osobnika z pokoju z nauczycielka ochap az wroclwia na 2 dzien przychodzi ona do mieszkania no no zeby do maza sie nie wydalo chodz kolego to sie nie zuzyje starczy i dla niego no niestety przemowilem jeje do rozsadku troche zla byla ale po pewnym czsie przyznala mi racje troche przyjemnosci a mozna wszystko rozpieprzyc wczesniej czy pozniej i zaczynac od poczatku po co hotel jest hotel rozni ludzie rozne charaktery pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-11-18 13:17:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie ! Przecież tam się jedzie pracować a nie zdradzać ;)
zdjecie uzytkownika
narzeczona - 2014-11-18 15:25:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosciu - 2014-11-18 10:59:37]:
@Gościu, dzięki za odpowiedz. Budujące to nie jest, pozostaje wiara, że się powstrzymał i nie zdradził. Kołków na głowie mu ciosać nie będę, bo to nic nie da. Uznaję zasadę: jak kocham to nie zdradzam. Mamnadzieję, że mój facet też tak myśli :) Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
gghgjgfhf - 2014-11-18 15:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej byc bigatym pachołkiem niz biednym cwaniakiem
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-11-18 18:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest ktoś w Rhedzie? Jak wygląda tam mieszkanie i praca?? Czy kierownicy "wyżywają"sie na pracownikach ? Jak tak- to jak sobie z tym radzicie? :)
Proszę o szczere odpowiedzi .

Bo troche odbiegamy od tematu pracy (i opinii o zakładzie)
A do tych wątpiących dziewczyn - Facet ma tam myśleć o pracy a nie o ... ;)
To będzie dla was najlepszy dowód i próba. Ja jadę tam ze swoim chłopakiem.
zdjecie uzytkownika
gosciu - 2014-11-18 19:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca jak praca polak kazdy jeden to cwaniak na swoja strone ja pracowale w gmbh fleisch wspanaile zaklady dali zaronic i zenderki byly bardzo platne 2 godz dluzej to prawie dniowka byla zarabialem 1976dm wspaniale 200dm na zycie wydawalem miesiecznie i to dobre zarcie a nie zupki pracowalem z niemcamy rekawa se nie dali urwac pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
żona - 2014-11-18 21:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [narzeczona - 2014-11-17 18:45:31]:
DO NARZECZONEJ!! Podobno zdrada tam kwitnie! życie seksualne rozwinięte! Ale nie myśl ,że twój facet pojechał tam po to ,żeby cię zdradzać, przecież może to robić i w twojej miejscowości i z najlepszą koleżanką-więc po co miałby się tłuc taki kawał drogi??Ja też sobie często zadawałam sama sobie i nadal zadaję to pytanie. nie mam odpowiedzi. Rozmawiam z mężem na ten temat ,on się zarzeka , że nie ma tam innej a ja staram się mu wierzyć . Ale ostatecznie co miałby powiedzieć , gdyby nawet ją miał: ,, tak kochanie, zdradzam cię ale bardzo cię kocham , bo mi na starość będzie potrzebna żona" Wiem, ironizuję !ale przecież w końcu muszę mu wierzyć . I wierzę. Nie daj się tylko podszczuć koleżanką , które będą ci gadać , że on tam cię zdradza. Popatrz na niego jak na człowieka którego kochasz i jesteś przekonana ,że on cię też kocha. Do pioruna- przecież trzeba w końcu komuś zaufać. Musisz jednak wiedzieć jakie tam są kobiety- same się pchają, uwodzą i potrafią szczuć. Miejmy nadzieję ,że nasi panowie są na to odporni na te wyuzdane panienki . Dlaczego napisałam ,,wyuzdane"? -dlatego ,że żadna szanująca się dziewczyna nie podkłada się zajętym ,a tym bardziej żonatym facetom. Duż ci nie pomogłam ,Moja rada- powiedz mu ,ze obawiasz się tego, że ci to chodzi po głowie a mówisz to mu dlatego , że nie chcesz go stracić.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gosciu - 2014-11-19 08:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po co maja ludziska chleba szukac na emigracji nieufnosc zon narzeczonych matek dzieci tu w kraju powinna byc praca przy zonie mezu rodzina jest najwazniejsza byly wybory znow zostalismy oszukani przy takiej informatyce powinno byc wszystko jasne moi drodzy przebudzcie sie z letargu nie naleze do zadnej partii chce miec tu dom utrzymanie to samo i ty jedna z druga lu drugim postawmy sobie jasno chcesz na emigracje prosze bardzo ja szukam juz kogos innego nie a pozniej domysly rozsterki walczmy o swoje o rodzine o byt te po stworzylo warunki dla oszustow kombinatorow przekretow tworza luki prawne dla siebie przewalka pieniadza a dla nas emigracja
zdjecie uzytkownika
narzeczona - 2014-11-19 13:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żona - 2014-11-18 21:17:11]:
@Żona Bardzo Ci dziękuję za odpowiedz. Mam takie same myśli jak Ty; pozostaje mu zaufać. Jeszcze raz Ci dziękuję i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
gosciu - 2014-11-20 07:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
facet wygral wybory w szczecinie a nawet w nich nie kandydowal to chore jest wynikow brak szlyszycie w tv chachmet za chachmetem w dobie elektroniki a tal pieknie mialo byc
zdjecie uzytkownika
miska - 2014-11-20 19:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pytanie prosze mi napisac jak w zakladach miesnych sie pracuje ile godz ,jaka stawka godzinowa jakie warunki mieszkalne co jeszzce musze wiedziec dziekuje
zdjecie uzytkownika
WERA - 2014-11-20 20:00:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MS MEAT Sp. z o. o. SERVICE Sp. k.
Pakowacz mięsa
Miejsce pracy: Rheda-Wiedenbrück niedlugo mam tam jechac dopracy bardzo prosze okilka zdan jak tam jest jakie zarobki ,warunki jak traktuja ludzi ,ile godz poprosze cos wiecej szczerze dziekuje
zdjecie uzytkownika
sep - 2014-11-21 12:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [WERA - 2014-11-20 20:00:35]:
czytaj wstecz masz jak na dloni wszystko masz pracowac tony przewalac wiecej cie nie obchodzi
zdjecie uzytkownika
iwona - 2014-11-21 14:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca dobra zarobki świetne kwatera trzy gwiazdki tylko nie wiem dlaczego ciągle są rekrutacje
zdjecie uzytkownika
wera - 2014-11-21 15:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosze was napiszcie jak wyglada ta praca ponoc zakwalifikowalam sie na pakowanie miesa jak to wyglada ile godz sie parcuje i ile mies wyciagnac mozna , a jakie warunki mieszkalne i czym sie dostajeie do pracy prosze powiedzcie mi
zdjecie uzytkownika
sep - 2014-11-21 16:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
iwona ci odpowiedziala prosto wyraznie i co wiecej jak nie rozumiesz to do roboty proste jak swinski ogon poczytaj wstecz moja panno
zdjecie uzytkownika
mila - 2014-11-22 11:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyam te wszystkie opinie,pytania ludzi poalkow do polakow ,poniewaz wiadomo jak jest ,i niektorzy boja sie jechac wiec prosz o o kilka najprosciejszych zdna swojego rodaka ,czy jechac czy nie maja ciekzie sytuacje pozyczja kase i boja sie czy nie ebde musieli wtacac z czego oddac ?itp a tu nawet nikt nie ejst mily odp kobiecie kilka prostych zdn boze wy gadacie ze tam jest cholata itp spojrzcie w lustro nie potraficie nawet milo sie odezwac i powiedziec ,zimna arogancja....ludzie zastanowcie sie co tak naparrwde was skonilo do takiego zachowania i czego oczekujecie w zamian skoro to wy nie potraficie sie zachowac ,opisujecie rozne rzeczy ktore wy sami tam stwarzacie nie chce urazic nikogo naparwde ..zwykla ludzka zyczliwosc pzreciez jestescie poalakmi powinniscie wiedziec co to jest dziekuje
zdjecie uzytkownika
mila - 2014-11-22 11:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam te wszystkie opinie,pytania ludzi polakow do polakow ,poniewaz wiadomo jak jest ,i niektorzy boja sie jechac wiec prosz o o kilka najprosciejszych zdna swojego rodaka ,czy jechac czy nie maja ciezkie sytuacje pozyczja kase i boja sie czy nie beda musieli wracac z czego oddac ?itp a tu nawet nikt nie jest mily odp kobiecie kilka prostych zdn boze wy gadacie ze tam jest cholata itp spojrzcie w lustro nie potraficie nawet milo sie odezwac i powiedziec ,zimna arogancja....ludzie zastanowcie sie co tak naparrwde was skonilo do takiego zachowania i czego oczekujecie w zamian skoro to wy nie potraficie sie zachowac ,opisujecie rozne rzeczy ktore wy sami tam stwarzacie nie chce urazic nikogo naparwde ..zwykla ludzka zyczliwosc pzreciez jestescie poalakmi powinniscie wiedziec co to jest dziekuje
zdjecie uzytkownika
mila - 2014-11-22 11:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam te wszystkie opinie,pytania ludzi polakow do polakow ,poniewaz wiadomo jak jest ,i niektorzy boja sie jechac wiec prosz o o kilka najprosciejszych zdna swojego rodaka ,czy jechac czy nie maja ciezkie sytuacje pozyczja kase i boja sie czy nie beda musieli wracac z czego oddac ?itp a tu nawet nikt nie jest mily odp kobiecie kilka prostych zdn boze wy gadacie ze tam jest cholata itp spojrzcie w lustro nie potraficie nawet milo sie odezwac i powiedziec ,zimna arogancja....ludzie zastanowcie sie co tak naparrwde was skonilo do takiego zachowania i czego oczekujecie w zamian skoro to wy nie potraficie sie zachowac ,opisujecie rozne rzeczy ktore wy sami tam stwarzacie nie chce urazic nikogo naparwde ..zwykla ludzka zyczliwosc pzreciez jestescie poalakmi powinniscie wiedziec co to jest dziekuje
zdjecie uzytkownika
sep - 2014-11-22 12:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosto zwiezlowato pisza wszedzie jest trudno ciezko od nikogo sie nie dowiesz kazdy sobie rzepke skrobie wszyscy jada na jednym wozku nikt nie zagwarantuje niczego dzis jestes jutro niema cie przyjmuja do 45lat sam doswiadczylem tego
zdjecie uzytkownika
sep - 2014-11-22 22:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lepiej tu nie bedzie widzicie co z wyboramy komisja sie podala do dymisji czarno to widze emigracja emigracja chleba nie mamy zakladow tez tylko supermarkiety za co kupisz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zdjecie uzytkownika
sep - 2014-11-23 07:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wera - 2014-11-21 15:41:30]:
poczytaj na stronie tonnes reda kalisz wiecej sie dowiesz to nie sa bzduryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zakłady mięsne MS MEAT
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x