brak logo

zakłady mięsne MS MEAT

RHEDA-WIEDENBRUCK

Opinie o zakłady mięsne MS MEAT

facet 2016-03-23 18:18:10
na temat fimry MS Meat Reda brak slow odnoscnie placy obiecuja kokosy po 1500 1800 euro zarobisz a zlodzieje wyzyskiwacze nic wiecejj po 1000euro jak sie zarobilo to wczowiek ie cieszyl hahahahaahah oszusty zlodzieje nic wiecejj odradzam ta prace robiles pare lat
kapo 2016-03-23 21:09:23
na swieta znajomy zjechal ze szwecji miesiac przerobil w budowlance do chaty przywiózl 12 tysiakow zostaw jeden z drugim zaklądy miesne gdzie zarobisz 800 do 1000e połnoc lepiej placi polakow jest tez od zatrzesienia ale i kasa lepsza zadowolony gosciowa po swietach jedzie ponownie chyba sie z min zabiore
rommi 2016-04-01 09:48:15
faktycznie zarobki za granicą sa lepsze, ale ta firma też dobrze funkcjonuje, tylko, ze nie dadza na razie większych stawek na pewno, no chyba, że coś się zmieni.
kapo 2016-04-04 16:01:41
niech sami prezesi tyraja i bryki zmieniaja szukam platnej roboty za 2500e a nie za 900e ot rewelacja ze 200km dalej od redy tam tak placa i po co sie denerwowac i czekac na obiecanki
carlos 2016-04-04 17:18:55
Pewnie, że zarobki są wyższe niż mozna by się było spodziewać, ale ciekawi mnie jaka panuje teraz atmosfera, skoro nawet żadne ogłoszenie się nie pojawiło.
mmm 2016-04-05 19:22:00
jedzie ktoś autem z pomorskiego w tym tygodniu ??? MS Meat Reda
3
NumizmatYk 2016-04-20 22:44:01
Jakie teraz są zarobki dla początkujących na rozbiorze? czy jest możliwość dostać się tam na wózek widłowy ?
3
hgf 2016-05-04 20:06:02
powiejm Ci ze na chwile obecna nie posiadaja zadnych ofert pracy
janke 2016-05-07 22:01:30
mocne określenie @Leszek.. po to jest forum, by pytać. Może autor postu miał nadzieję, ze ktoś wie i mu odpowie, żeby nie zawracać głowy w biurze elmagal :)
1
M&M 2016-05-09 10:24:58
wybiera sie ktoś moze w nastepnym tygodniu do pracy przy mięsie w Rheda?
vampirek 2016-05-09 21:30:01
No ja właśnie jutro mam dać odpowiedź ale jestem na 99% zdecydowany
Dejw 2016-05-10 10:09:25
to prawda, że zatrzymują dowod jak sie przyjedzie do niemiec? albo ze wypytuja o dane osobowe z dowodu podczas rozmowy przez tel?
3
Dżino 2016-05-11 13:13:45
Ja się wybieram, chodzi Ci o 17 maja?
lolipopka 2016-05-12 10:52:09
Ja wybieram sie za 2 tygodnie, ale po tych opiniach wszystkich mam duże watpliwosci co do wyjazdu
2
lolipopka 2016-05-12 10:53:27
Ja wybieram sie za 2 tygodnie, ale po tych opiniach wszystkich mam duże watpliwosci co do wyjazdu
2
pepo 2016-05-12 12:18:02
mamprace za 1800e po 10 godz poniedz sob niedziela wolna zjazd co 6 tygodni wyjazd za 2 tygodnie to chyba wicej kasy jak w tonnes reda fleisch i to pewne polska umowa z oddelegowaniem do niemiec
Serum 2016-05-12 20:31:55
Do lolipopka masz termin 30 Maja ja mam jutro dac odpowiedź skąd jesteś może jakoś się zagramy na wyjazd
Serum 2016-05-12 20:41:31
Jeśli ktoś ma termin wyjazdu na 30 Maja niech się skontaktuje ze mną na email marek-luczkowiak@wp.pl jestem z kujawsko pomorskiego
lolipopek 2016-05-13 19:38:01
Z lubelskiego ale teraz sie mocno zastanawiam nad tym wyjazdem
lolipopka 2016-05-13 19:44:10
Z lubelskiego ale teraz mocno sie zastanawiam nad wyjazdem ... Te wszystkie opinie mnie przerazaja
Serum 2016-05-14 20:04:41
Też się zastanawiam ale może gdzieś później się szybciej tam coś znajdzie tez masz być 30 jesli pojedziesz to czym
lolipopka 2016-05-15 19:31:46
Busem. Ale z tego co mi wiadomo zabieraja dowody na starcie, więc pozniej moze byc problem. To działa jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
gosc 2016-05-17 19:32:25
CHCECIE TO JEDZCIE TAM SAME Z TEGO PROBLEMY PRZEMIAL LUDZI TAKI ZE SZKODA GADAC JESLI CHCECIE KASE WYRZUCIC W BLOTO TO LEPIEJ SIE ZABEZPIECZCIE NA POWROT ZEBY BYLO CZYM I JAK ZABIORA WAM DOWODY I DOPIERO POD GROZBA ZGLOSZENIA SPRAWY DO AMBASADY Z WIELKA ŁASKA WAM ODDADZA PRZY CZYM ZWYZYWAJA WAS OD NAJGORSZYCH TO BANDA OSZUSTOW ZERUJACYCH NA LUDZIACH BEZ PRACY SAME Z TEGO PROBLEMY LEPIEJ POJSC W POLE I SWOJE ZROBIC JAK ZAPIER... PO 300 GODZIN W MIESIACU ZA ZALEDWIE 1000e GDZIE JESZCZE MOWIA ZE CHATA DARMO A W RZECZYWISTOSCI PLACISZ 200-250e ZA SMROD I SYF ALE JAK TAK BARDZO CHCECIE TO JEDZCIE I SIE PRZEKONAJCIE NA WLASNEJ SKORZE POZDRAWIAM
gosc 2016-05-17 19:37:49
NIE JEDZ TAM TYLKO KASE WTOPISZ I Z PROBLEMAMI WROCISZ
gosciu 2016-05-18 19:54:42
x lat ludzie pisza o tej pracy a bb za pszeproszeniem nie rozumieja jak pojedzie to sie przekaona tylko bilet open proponuje jesze jedno zmienia sie ustawa o pracy za granica nie jeden bedzie rozczarowany bo rozliczenie bedzie z urzedem skarbowym w polsce nie poza granicamy kraju sejm juz cos ustala sadze ze nie bedzie sie oplacilo pracowac poza krajem ostatnio wczoraj znajomy opowiadal mnie ze pracowal w ubieglym rokuw norwegi tam sie rozliczal nayomiast kolega jego nie chcial pojechac tylko w kraju w skarbowce sie rozliczal to naliczono mu 49 procent oj jaki wkurzony byl tam tyral a tu urzedasom dal ot interes wieli jacy madrzy nie dosc ze w kraju pracy niema sobie zorganizowal pojechal tyral a w koncu im oddal polowe
gosciu 2016-05-18 19:55:32
x lat ludzie pisza o tej pracy a bb za pszeproszeniem nie rozumieja jak pojedzie to sie przekaona tylko bilet open proponuje jesze jedno zmienia sie ustawa o pracy za granica nie jeden bedzie rozczarowany bo rozliczenie bedzie z urzedem skarbowym w polsce nie poza granicamy kraju sejm juz cos ustala sadze ze nie bedzie sie oplacilo pracowac poza krajem ostatnio wczoraj znajomy opowiadal mnie ze pracowal w ubieglym rokuw norwegi tam sie rozliczal nayomiast kolega jego nie chcial pojechac tylko w kraju w skarbowce sie rozliczal to naliczono mu 49 procent oj jaki wkurzony byl tam tyral a tu urzedasom dal ot interes wieli jacy madrzy nie dosc ze w kraju pracy niema sobie zorganizowal pojechal tyral a w koncu im oddal polowe
cwanypośrednik 2016-05-22 11:01:50
Polaku godności trochę ciapate nie chcą robić większy socjal biorą
gosciu 2016-05-24 10:04:35
ja w sobote juz mialem jechac do niemiec do roboty otrzymałem 9e netto do reki praca po 10 godzin dziennie pon sobota niedziela wolna sam widzisz ile to kasy dniowka 90e wychodzi do reki to nie tonnes reda wieden sbruck ze 5e placa i wymogi dojazd na hotel 15km po cholere tak daleko i za marne pieniadze znasz jezyk chociaz troche to bujaj sie po niemczech mnostwo roboty tm jest i miesiac przeleci masz 2500e a nie 900e smiechu warte
prezesow dorabiacie hahaaa
gosciu 2016-05-24 10:05:17
ja w sobote juz mialem jechac do niemiec do roboty otrzymałem 9e netto do reki praca po 10 godzin dziennie pon sobota niedziela wolna sam widzisz ile to kasy dniowka 90e wychodzi do reki to nie tonnes reda wieden sbruck ze 5e placa i wymogi dojazd na hotel 15km po cholere tak daleko i za marne pieniadze znasz jezyk chociaz troche to bujaj sie po niemczech mnostwo roboty tm jest i miesiac przeleci masz 2500e a nie 900e smiechu warte
prezesow dorabiacie hahaaa
władca umysłu 2016-05-25 17:35:00
Przeczytaj to sobie jeszcze raz co napisałeś i ..... nie pisz juz wiecej takich bzdur i sum z kosmosu
gosciu 2016-05-26 09:20:32
ty facio nie pieprz glupot w zakladach miesnych masz grosze ja bylem w ubieglym roku troche dalej bo zalednie 200km ot tones reda i mialem inna kase bo za miesiac pracy tj 300godzin zarobilem do reki 2700e w ty my tu pieprzysz o sumach z kosmosu zap ie r dal aj za 900e niewolniku polskich prezesow to ty piszesz bzduryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
gosciu 2016-05-26 09:36:56
tez jade w sobote do niemiec oferowali mnie 9e nnetto jasne jak drut ze zarobie tam a moze praca sie okaze ze na dluzszy cas juz sie ciesze to nie sa kosmiczne suny jak pisze wladca umyslu polak co tam pracuje na pochodzenie tj ksiazeczka wermachtu ma 17e do reki no no ja co niemam takij legitymacji dostalem 9e do reki x 10godzin to dniowka 90e praca poniedziałek sobota niedziela wolna po miesiacu zjazd do kraju 4 dni wolnego i powrot do roboty to nie kosmiczne sumy co pisze i ktos mnie tu obraza znasz troche jezyka mas zlepiej a nie w zakladach miesnych co placa wiecej jak kuroniowka niemiecka 900e a kuron to 820e w niemczech ot kapucha i wladca umyslu mysli ze pana boga za nogi zlapal przebudz sie czarny alibabooooooooooooooo
człowiek bez skrupułów 2016-05-26 19:37:32
Cztery dni w tygodniu każda dniówka po 90 euro = 360 euro.Miesiąc ma cztery tygodnie plus 2 dni.360 euro razy 4 = 1440 plus dwa dni 180 euro razem wychodzi 1620 euro.Jeść coś trzeba i ile Ci zostaje.Władca umysłu ma troche racji z tym co piszesz
gosciu 2016-05-26 20:18:52
zaraz zaraz kolego jak liczysz mialem karte pracy miesiac przelecial 300godzin przepracowalem i otrzymalem 2700e do reki to ty kolego jak liczysz i jakie 4 dni wtygodniu 6dni sie pracuje w tygodniu po 10 godzin co ty ciemnote wciskasz zastanow sie co piszesz
miś polarny 2016-05-26 20:47:30
Nie masz się czym chwalić za 300 godziń tylko tyle kasy ja w Norwegii ma 28 euro na godzinę oczywiście po przeliczeniu koron praca 8 godz dziennie 5 dni w tygodniu.Razem 150 godz w cztery tygodnie. Na rozbiorze wieprzowym max 250 sztuk dziennie pełen luz.
gosciu 2016-05-28 17:27:23
to wspaniale bo te osoby co pracuja w niemczech tonnes reda zarabiaja jak pisza 900e na miesiac ot rewelacja ja dalej roobilem mialem znacznie wiecej natomiast najwiecej mozna zarobic na platformach iwertniczych bo nawet 100e na godzine ciezka wyczerpujaca praca i niebezpieczna no dniowka to 800e wychodzi jest za co pracowac nie kolego
Georg 2016-06-02 01:02:03
Jedzie ktos 6 czerwca? Prosze o kontakt janekporanek@gmail.pl
rommi 2016-06-16 13:14:45
szczerze mówiąc ja też byłbym zadowolony z takich stawek, ale chyba najbardziej jest dla mnie plusem tutaj możliwość pracy na umowe o prace jednak no i można tutaj też się rozwijać, bo awans nie jest wykluczony.
Rzeznik 2016-06-24 16:20:24
Najlepsza firma jaka rekrutuje rzeźników do pracy na teren Holandii to www.selectwerving.nl
Posiadają kilkanaście zakładów pracy na terenie Holandii, stawki konkurencyjne.
2w3er 2016-06-24 17:13:04
@rommi no wlasnie to zalezy dla kogo co jest malo i duzo i zalezy na jakie zarobki kto jest nastawiony i to tez zalezy od stanowiska na jakie sie chce aplikowac
mmmm 2016-06-26 07:27:03
awans kolego kasa sie liczy w tym zgnilym kapitalizmie awans to przeszlosc zydostwo rzadzi kasa kasa kasa dostaniesz 8e na godzine ot rewelacja tyrasz jak wol 200t na zmiane padasz po 8 godzinach a na wiertnice geologiczne pojedz masz 100e godzinka to kasa tez sie tyra ponad sily a wy tu piszecie o groszowych stawka jest awans rozwijam sie ot komunistyczne myslenie kasa kasa kasa to jest to
dfgh 2016-06-26 11:19:52
ehh no walsnie malo kto kiedy tak na prawde jest zadowlony ze swojego wynagrodzenia bo jednak wiekszosc ososb konczy studia robi magistra i chce miec zadowalajaca prace a to niestety nie jest takie łatwe
Gość 2016-06-29 09:36:24
czy jedzie ktos na 11.07?
1
hgf 2016-06-30 15:05:18
no to prawda nie jest to łatwe trzeba miec przede wszystkim jakies dosiwadczenie w pracy nie tylko studia
kkasia227 2016-06-30 16:53:59
Ja dostalam oferte i mialam jechac na 11.07 ale po tych opiniach to juz sama nie wiem
zuza 2016-07-01 12:41:46
@kkasia227 jakbyś się jednak zdecydowała, to daj znać jak jest :)
Mięsko 2016-07-01 14:52:23
Większość z was, ktora tutaj sie wypowiada, powinna zarabiac jeszcze mniej niz 900euro, gdyz widac po wypowiedziach wasz poziom wyksztalcenia, widac, ze sie nie uczylo w szkole! Zacznijcie uzywac znakow interpunkcyjnych, bo trzeba się duuuuzo naglowic, namęczyć, zeby z tych waszych 'wypowiedzi' cokolwiek zrozumiec...
Porazka, ze mamy takich Polakow.
jmh 2016-07-01 15:07:29
@Mięsko hahah nie bądź śmeiszny! to że ktoś nie użył znaków interpukcyjnych to uważasz ze przekłada sie to na pensje? Serio to było słabe haha ..........
hd 2016-07-08 09:58:12
Witam.Jedzie ktoś do nich do pracy na 11.07 z kujawsko-pomorskiego lub pomorskiego?
rommi 2016-07-08 12:43:12
ja niestety nic o tym nie wiem, ale chyba pewna grupa zawsze się szykuje na takie wyjazdy z tego co wiem.
Zostaw swoją opinię o zakłady mięsne MS MEAT - RHEDA-WIEDENBRUCK
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zakłady mięsne MS MEAT