Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: zakłady mięsne MS MEAT

zdjecie uzytkownika
m - 2015-01-20 14:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wik35 - 2015-01-11 14:24:35]:
chiny to pakowalnia tesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dzial jak karzdy
zdjecie uzytkownika
didy - 2015-01-20 16:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam pracy przez ta agencje. robia z ludzi czubkow, do pracy 20 km i za paliwo sam placisz, pol pensji idzie na paliwo. kasy malo, robisz jak murzyn i jeszcze jestes poniewierany. nie jedżcie, rezygnujcie poki mozecie i nie straciliscie kasy na dojazd i na lekarza !!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
jogi - 2015-01-20 17:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [didy - 2015-01-20 16:38:21]:
jaką agencje masz na mysli
zdjecie uzytkownika
Kawka - 2015-01-20 19:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosciu - 2015-01-20 07:21:25]:
Daj namiary i opisz jaka praca.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-01-20 20:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie dajcie sie wciagac w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie jedżcie. mówia specjalnie, że wyjazdów wiecej nie bedzie, zebyscie sie decydowali, a tak naprawde wyjazdy sa co tydzien lub dwa. Czemu? Bo tyle ludzi odchodzi stamtad!!! a kase na paliwo musisz sam stracic, ich dojazd nie interesuje.
zdjecie uzytkownika
JOGI - 2015-01-20 20:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2015-01-20 20:05:40]:
a ty byłas tam jak kasa
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-20 21:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem jeszcze kasy nie dostałem
zdjecie uzytkownika
jogi - 2015-01-20 23:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-01-20 21:00:14]:
napisz na jakim dziale robleś i czy jest ciężko po ile godzin jak z transportem do pracy co trzeba ze soba zabrac ile tam pracowałeś i czemu zrezygnowałes dzieki pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jogi - 2015-01-20 23:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a gdzie jest ten zaklad dokładny adres chodzi mi o niemcy czy to rheda
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-21 08:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do pracy musisz sam się dostać ta firma to poraszka tylko inspekcja pracy ja zglaszam
zdjecie uzytkownika
ello - 2015-01-21 15:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podajcie mi namiar na ta firme moj imeil kobra5454@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2015-01-21 21:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos na 26??? Jak tak to moge zabrac 2 os. Jade autem z gdanska. Jade przez gorzow wlkp.

armbanduhr@poczta.fm
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
gosciu - 2015-01-22 07:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i dzis we wiadomosciach tvp podano o 8,5e wystosowano pismo do rzadu niemic w tej sprawie berlin ma 30dni na odpowiedz rozchodzi sie o przewoznikow i tak jest w angli w holandii niemcy od 1 stycznia najnizsza stawke maja 8,5e to nie rolnictwo nie zywnosciowka ogolnie
zdjecie uzytkownika
ada - 2015-01-22 13:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos na 2 lutego na pakowanie?
zdjecie uzytkownika
krycha - 2015-01-22 16:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile sie tam zarabia na godzine netto ???
zdjecie uzytkownika
gosciu - 2015-01-22 21:28:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zadowolony jestem juz mam kase i oto chodzi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z pakowaniem jak was w trzy litery robia i po 200godzin miesiecznei a po co przebudzcie sie za 5enagodzine i 12kilometra z buta na kojo na hotel a propo gdzie inga iwa pani ewa itd wspaniale kobietki halo haloo
zdjecie uzytkownika
ewela - 2015-01-24 17:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej macie namiary na lewandowska ewelina041991@wp.pl
zdjecie uzytkownika
krys - 2015-01-26 07:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ewela - 2015-01-24 17:59:22]:
namiary na ciebie interpol maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa haahaaaadziecinadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa do przedszkolaaaaaaaaaaaaaaa
zdjecie uzytkownika
łysy - 2015-01-26 08:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda czasu i pieniędzy aby tam pracować dużo konfitur tam jest ,a kobiety to prawie same k a zwłaszcza z konina
zdjecie uzytkownika
mat - 2015-01-26 08:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje sam się przejechałem na klientce z konina
zdjecie uzytkownika
ted - 2015-01-26 15:54:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Patryk - 2015-01-15 20:38:25]:
kolego masz konto na fejsie mozesz sie odezwać
zdjecie uzytkownika
on - 2015-01-26 18:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam szukam prawnika albo jakies gazety aby tom firme opisac w Niemczech koniec wykorzystywania polakow
zdjecie uzytkownika
aaaaaaa - 2015-01-26 19:54:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
byłem pracowalem kasa kasa do dupy ludzi oszukuja a jak zachorujesz to sobie sam lekarza musisz szukac a jak nie to ci powiedza zebys do polski jechał sie leczyc takze jak w wiekszosci komentarzy nie jedzcie bo to szkoda kasy
zdjecie uzytkownika
mat - 2015-01-26 20:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ted do mnie piszesz czy mam fejsa masz sprawę podaj meila napisze
zdjecie uzytkownika
krys - 2015-01-26 21:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak muchy do lepa sie cisniecie tam pracpwac a potem placzecie jasno ludzie pisza jak tam jest najgorszy cep powinien zrozumiec natomiast kazdy po swojemu widzisz ze tam jest bardzo zle po co sie pchasz a moze jeszcze pala walnac to sie rozjasni mozgownicom
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zakłady mięsne MS MEAT
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy zakłady mięsne MS MEAT?
Zadaj pytanie
x