Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o zakłady mięsne MS MEAT

Pracowałeś w firmie zakłady mięsne MS MEAT i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Paula - 2015-12-04 04:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serio myslicie,ze sa tu kokosy?Pracowalam czasami po 246h i mialam wyplaty 1160euro na mieszkaniu jest 12 osob w jednym pokoju bylo nas 5 lozka jak we wojsku i sare materace trzeba sie prosic ich o wymiane i to prawda biora dowody osobiste moj trzymali 5dni aż w końcu sama musialam po niego jechac,tak jest tez czasami z meldunkiem melduja cię w innym miejscu a mieszkasz w zupelnie innym.Teraz wszyscy beda placic za mieszkania z tego co wiem 100-150euro od osoby.
I wcale nie mowcie,ze jest tu bajka bo pracujecie w zimnie nie zawsze masz 30minut pauzy to tylko tak mowia my mielismy 15minut zanim sie doszlo na kantyne i trzeba bylo wrocic z powrotem,jest ciezko ja sobie tak tu reke wykonczylam przez prawie 2 lata jak zanioslam L4 do biura i bylo napisane chirurgia i rehabilitacja tak mnie szybko zwolnili a tylko 2 razy bylam na L4 nawet swiadectwa pracy nie chcieli wydac a jak wydali to napisali tylko to ta pani i ta pani pracowala jako .... Zyczymy sukcesow w dalszym zyciu.
Ja tam sie ciesze ze juz nie pracuje i ze sie uwolnilam od tego.MS MEAT I DSI to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Takze uwazac zanim tu przyjedziecie naprawde tutaj ludzie bardzo niszcza psychike najlepiej miec pieniadze na bilet powrotny odrazu.
zdjecie uzytkownika
Lilianna - 2015-12-04 16:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Paula - 2015-12-04 04:45:49]:
Napisz cos wiecej jak dlugo pracowalas co robilas, ile jest nagodzine.
Jak jest z mieszkaniami w innych firmach, czy trzeba placic.
zdjecie uzytkownika
drink - 2015-12-09 02:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Produkty jakie oferuje ta firma są najwyższej klasy, nie ma powodów do obaw jeśli chce się kupić smaczne mięso, nie spotkałem się żeby coś było nieświeże.
zdjecie uzytkownika
kkk - 2015-12-10 11:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do swiezosci miesa to ci powiem ja pracowalem ddr w zakładach miesnych i po uboju mieso było sezonowane 4 ogromne wentylatory tłoczyłuy powietrze w specjalnym pomieszczeniu i dopiero po 4 dniach połtusze szły na rozbiór jak obecnie jest apwenie jeszcze ciepłe daja wam rozbierac w poprzedniej wersji rozchodzio sie o odparowanie substancji ciezkich wody metali pierwiastkow nie potrzebnych taka procedura była a w stosunku do rozbieraczy miesa w weissenfels to proponuje zobaczyc filmik na you tube patrzyłem to chory ten czloweik jest co on pokazuje wariackie tempo niec dziwnego ze tacy debile gnoja ludzi rzeczywiscie to sa niesnaski wsrod polakow ile teki debil wytrzyma 2 3 miechy i kaput azycie jest dlugie swobodnie pracowac widzicie tam niemcow miejscowych to niema onie sa taki ciezki kawalek chleba sie nie wezma proponuje jeszcze raz obejzyjcie you tube dopiero podejmijcie decyzje o wyjezdzie i wiekszosc tych agencji to jak widze to sa wolentariaty yyyyyyyyyyyyyyyy i nie szukajcie przyjaciela wsrod polaka chcesz poznac polaka jedz za granice
zdjecie uzytkownika
gosciu - 2015-12-13 18:51:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patrze po ogłoszeniach w necie jako slusarz tokarz frezer to powiem jedno ludzie szukaja pracy w niemczech niemcy maj wiele miejsc pracy z tym ze my polacy jestemy daleko w tyle za ich technologia postepem gdyz oni wyprzedzili polske przynajmniej o 40 lat tam w niemczech juz nie ma tokarek na korbe konwencjonalnych czy frezarek manualnych juz sa tokarki cnc jak umies zprogramowac obsługiwac te maszyny w uklązdie simens funack czy hass to prosze bardzo i kase masz ponad 3000euro wiec panowie zapomijcie juz o polskich tokarkach manaunych nie ten swiat cnc to przyszlosc i niemcy to maja opanowane
zdjecie uzytkownika
djcarlos - 2015-12-16 12:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Julaaa - 2015-11-19 15:30:30]:
Witam mam wyjechac 28grudnia powiecie czy to prawda ze musze polacic z gory chate
zdjecie uzytkownika
sanio - 2015-12-16 21:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [djcarlos - 2015-12-16 12:49:58]:
najpirew zobacz na you tube jak sie w nimczech pracuje na rozbiorze miesa w ensenfels dopiero jedz zaje bi ste tempo wy polaczki co tam chcecie robic dopiero nauczycie sie roboty jak nie dajesz rady won do polski tak mówia tam ot cała prawda to sa ciezko zapracowane euro
zdjecie uzytkownika
mar - 2015-12-17 22:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jadę do pakowania ile można zarobić pracować trzeba proszę o informację pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
sanio - 2015-12-18 20:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mar - 2015-12-17 22:55:50]:
nie czytasz postow ludzie tam jasno przejzyscie opisali tam zapierdol jest pisza otwarcie kup se bilet open zebys mial jak wrocic
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-12-19 23:13:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@sanio a gdzie w dzisiejszych czasach się ciężko nie pracuje. Zakłady mięsne to nie jest może wygodne miejsce pracy, ale są ludzie chętni w takich miejscach pracować i bardzo dobrze.
zdjecie uzytkownika
sanio - 2015-12-20 16:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Adam - 2015-12-19 23:13:12]:
ja na jednej duzej maszynie robie 7 ton na uchwyt zakladam ba fryc chce zebym na 2 m 3 maszynach jeszcze zapierdalalol w niemczech w metalowych zakladach to nie praca to zapierdol a ty tu pieprzysz o czasach pytam sie ile wytrzymasz 4 , 5 lat i czeka cie szpitel wrzody na zoladku 12 stnicy przepuklina i co chcesz wiecej wiedziec bo moi koledzy co tak zapieprzali to juz sa po operacjach chodzace trupy i kasy juz im potrzeba nikt do pracy juz nie zatrudni juz jest niepotrzebny ot nie myslisz przyszlosciowo i ludzie chca chetnie w takich miejscach pracowac otworz oczy kolego mas z20 lat i caly swiat przed soba lata zleca a moment zrobis sie starcem i co z tego mas znawet wysrac sie nie bedziesz mogl ot tak przyszlosc se fundujecie
zdjecie uzytkownika
mark - 2015-12-20 18:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
adam tak opowiadasz jak byś tam pracował a morze cię zwolnili z pracy i teraz nie marz co robić pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mar - 2015-12-21 10:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sanio czy ty tam pracowałeś czy tylko tak piszesz oglodałem ten filmik i twierdze że w takim tempie nie pracują bo po godzinie pojechali by do domu pracowałem w Niemczech przy truskawkach i też tak nagrywali .
zdjecie uzytkownika
sanio - 2015-12-21 10:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem tam teraz pracuje w zakladzie metalowym jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie na jednej tokarce ale na 2 obrabiarkach slipie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzeba miec i to ciezary na uchwyt 7ton okreslony czas w dokumentacji jeszcze raz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] polaczki nie potraficie robic niemcy tak mowia zobaczyli jak idioci zapierdalaja no gut polen gut gut i zostawili nas z takim czyms nic dziwnego ze pozniej niemcy krzywo patrza na na s jak taki idiota zapierdalal filmik do tego no i no
zdjecie uzytkownika
sanio - 2015-12-31 18:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mamy juz koniec roku sylwester wszystkiego najlepszego dosiego roku pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2016-01-02 11:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gosc - 2015-11-19 22:53:58]:
taka prawda bo pracowałam z chlopakiem w tunisie przez ta firme ale niezałujemy bo duzo sie nauczylismy zwłaszcza nieufania ludziom.
zdjecie uzytkownika
oalla - 2016-01-03 01:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja moge powiedziec o nich z perspektywy klienta, bo faktycznie w kilku miejscach mają dystrybuje, ale mięso jest świerze na pewno, te mrożone rzeczy też są ok.
zdjecie uzytkownika
wujo - 2016-01-05 13:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, wiadomo jakie umowy są zawierane z pracownikami? Na pewno zatrudnienie w zakładzie mięsnym do najprostszych nie należy, ale muszą być jakieś dobre zarobki. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
sanio - 2016-01-07 06:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wujo - 2016-01-05 13:49:56]:
opiekunki osob starszych maj wiecej bo 1200 do 1500e a ty za p i er dalasz i masz niecałe 1000e ja dostalem telefon wczoraj i jade na południe niemiec do pracy mam 10e do reki netto po 10 godzin dziennie bede pracował czyli 100e dniowka hotel darmy plus obiado kolacje z tym ze pol godziny na zarcie dłuzej bede pracowal jest dobrze ciesze sie z tego pozdrawiam to miesiecznie my wyjdzie ok 2600e minus 300e na dodatkowe jedzenie chleb kielbase czy konserwy to jakies 2300e przywioze do chaty to w tonnes reda pomazyc mozesz o takiej kasie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
oziomny - 2016-01-09 21:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@sanio dobrze w takim razie trafiłeś, no ale praca opiekunki też nie jest łatwa. Trzeba jednak się zdecydować czy zależy na porządnej i pewnej pracy jak tutaj czy też na czym innym.
zdjecie uzytkownika
sanio - 2016-01-12 22:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [oziomny - 2016-01-09 21:21:43]:
pisza ze zarabiaja 800e na produkcji w zakladach miesnych 300t na zmiane prazewalic miesa to lepiej isc czy jechac jako opiekunka bo po 1 zarabiaja 1000do 1500e dostaja cztstego czlowieka co 2 dzien z niemieckiej ochronki przyjezdzaja gruntownie myja kapia tak ze czystego goscia oddaja na tomiast podanie lekow sniadania obiadu czy kolacji oraz wyjazd na spacer no to nie tak zle i za mieszkanie nie pląci za jedzenie ma gotowa kase natomiast w tych zakladach miesnych jak pisza jest charowka dojazd na wlasna reke hotel 12km od miejsca pracy i efekt jest taki ze zostaje 800e to niech sie zastanowia ci co tam chca wyjechac bo ja bo mnie to ne dotyczy pojedzie zobaczy przekona sie i biegiem open bitet i do kraju ja dzis dostalem oferte pracy do zachodnich niemiec znacznie wyzsze sa zarobki do reki 13e na godzine kwatera bezpaltna we wlasnym zakresie wyzywienie praca po 10 godzin dziennie wyjazd pod koniec stycznia 2016roku juz rece zacieram ciesze sie ze podratuje budzet rodzinny domowy pracy tu w plsce jak na lekarstwo były wybory obietnice zajmuja sie tym co nie potrzeba 500zl na dziecko w niemczech 185e na dziecko i mysla ze ludzie powroca na te biede wstydze sie za ten kraj przet laty byly strajki manifestacje byly zaklady pracy dzis niema zakladow pracy niema strajkow pozostala bieda rencisci i rozbudowana administracja to zjada budzet panstwa na podatkach mandatach to daleko nie zajada w glowie autostrady bramki pendolino dla kogo z warszawy do gdanska bo na innych stacjach sie nie zatrzymuje energochlonny pociag a nasze krajowe mniej energi potrzebuja sa nie dobre to co jest robione to ja sie wstydze za taki kraj zeby za chlebem na obczyzne jechac nie umiej zadzic do oswiencimia jak niemcy mowia fryce maja chetke na polakow maj niech przejma po holendrach paleczke oni dadza nam emigrcje rzadzenie dadza dadza i znow beda robic mydelko fa oni sponsoruja i remontuja tam na slasku fabrykeeeeee naucza pracy rzadzenia nie chcialbym tego przechodzic co nasi dziadkowie ojcowie ja widze 2 etap jaltanski 1 ruski byl no ja sam czekam na prace do niemiec na razie nie mysle o tym ale jestem ostrozny bo w ubieglym roku tam pracowalem i duzo zauwzylem po niemcach strasznie sie zmienili ta ksiazka maine kaumf duzo zmienila moga ofizjalnie ja kkupic i masowo czytaja odradza sie ruch nasizmu szkola podstawowa oddali wczerwcu ubieglego roku w miejscowosci kroustal z napisem rudolf hess to juz mowi duzo a on byl komendantem obozu w osiecimiu auszwitz i co wy na to bo mniesie to nie podob apozdrawiam
zdjecie uzytkownika
motyl - 2016-01-15 19:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jade w niedziele do rhedy moge zabrac 4 osoby wyjazd z nowego sacza pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
motyl - 2016-01-15 19:33:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jadę w niedzielę 17.01.2016 r. do Rheda Windebruk, wyjeżdżam z Nowego Sącza samochodem osobowym, mogę zabrać 4 osoby. Będę jechał przez Kraków,Katowice, Wrocław, Olszyna. Więcej info pod nr tel. (usunięte przez administratora).
zdjecie uzytkownika
yyy - 2016-01-17 11:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [motyl - 2016-01-15 19:33:37]:
zatankuj na powror jak szybko jedziasz tak szybko powrocisz
zdjecie uzytkownika
cytryna - 2016-01-17 14:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@motyl to super, że udało Ci się załapać do pracy. Sądzę, że masz szansę na ciekawą przygodę i dobry zarobek. MS Meat to porządna firma, przynajmniej na taką mi wygląda :)
zdjecie uzytkownika
yyy - 2016-01-17 17:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cytryna - 2016-01-17 14:39:55]:
chyba pracujesz w niej szefowi nie chcesz sie narzucac ludzie prawde pisza i szybko wracaja male zarobki duzo roboty tempo 200ton na zmiane i cholerne hotele 10km od miejsca pracy jak nie masz bryki to z buta
zdjecie uzytkownika
on 77 - 2016-01-18 18:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Alaaa - 2015-11-14 12:18:49]:
pracowalem tam 2 miesiace trafilem na kwatere super polacy i blugarzy ale bylo super, no ale praca a bylem na froscie tego wysilkyu oprzy ladowaniu kontenerow mrozonkami recznie tego sie nie da opisac. a slynny brygadzista bogdan wazelina niemcow typowy konfident za pare euro bo w polsce wie ze nie ma ani wyksztalcenia ani inteligencji nawet nabytej ja bylem i gdyby to ze mam rodzine i prawie doroslego syna to moze by zeby zaciskac i jakos bedzie ale sa inne wartosci w zyciu wiec nie polecam tej pracy chyba ze jestes mlody fura w pol roku i szpan pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ZONIEC - 2016-01-21 19:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wutam nie polecam tej pracy tempo jak za hitlera trzeba zapierniczać szybko na liniach robiłem na wakum i była masakra robota ciężka i szybka jak za te pieniądze to nie warto do pracy od miejsca zamieszkania miałem 18 km jak nie masz tam auta to jesteś w udupiony warunki mieszkaniowe masakryczne ćpanie i pijaństwo krótko mówiąc pojechałęm i tylko straciłem niż zyskałem Niemiec ma tam 13 euro a polak 8.60 euro brutto tyle w temacie
zdjecie uzytkownika
rafik - 2016-01-25 20:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich mam jechac w niedziele do rhedy na wozki widlowe do tej ubojni ktos cos doradzi jak to wyglada i czy prawde pisza z gory dziekuje
zdjecie uzytkownika
yyy - 2016-01-26 22:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na you tube widzailem zaklad miesny cykl produkcyjny miesa poprzez ubij rozbior efekt finalny tempo tempo hhh dziennie na zmiane 20tysiecy sztuk pelna dyzenfekcja styrylnosc pracy czepki oslony wlosow twarzy modernizacja poprzez pily tarczowe elementy konstrukcyjne stal kwasoodporna potezna firma kazdy pracownik am okreslone zadanei po pracy dyzenfekcja wchodzi ekipa sprzatajaca chemia w plynie kupa wody czystasc czystosc wielu polakow nei mialo doczynienia z takim systemem z nowa technologia niemcy przewyzszyli o 70lat polske bo tu w masarniach jakie sa w kraju pily mechaniczne brzeszczotowe nasal siekiera tasak pol otwarty cykl pracy ja w berlinie x lat temu pracowalem to 8tysiecy sztuk na zmiane robili uboj swin szczeciniarki bebnowe pily brzeszczotowe na rozbiorze pily tasmowe bandzejgi sam je troche zmodernizowalem byly bardziej wydajniejsze nei psuly sie tak czesto tasme w ciagu 8godzin 3 razy musialem zmienaic natomiast po modernizacji raz na 4 zmiany to bylo cos zreszta te zaklądy byly po modernizacji w 1936r oku jak hitler dowladzy doszedl i to funkcjonowalo nadal do 1992r juz nie istnieja podobno powstal na czasci zakladu obiekt sportowy tor zuzlowy na 2 czesci postawiono bloki mieszkalne niebylem tam od 1991roku tylko z opowiadanie na nk mojego kolegi co tam mieszka natomiast tonnes reda wiedensbruck to potezna firma i sadze ze polacy co tam chca pracowac nie sa przygotowani na takie tempo na wydajnosc na dyscypline wewnatrz zakladowa higena higena higena tempo zreszta 20tysiecy sztuik na zmiane sadze zae hootele pracownicze 10km od zakladu jak samochodu nie mas zto masz duze klopoty z dostaniem sie na zaslozony odpoczynek i powrot do pracy w necie ludzie prawde pisza jeszcze polskie posrednicy z rogi wala co niektorych i z tego powodu sa rozczarowania stres i szybki zjazd do polski
zdjecie uzytkownika
yyy - 2016-01-28 14:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nikt nic nie pisz eprawda taka jest nie umiecie pracowac nie wytrzymujecie tempa higeny styrylnosc niemcy tego wymagaja proste proste
zdjecie uzytkownika
gg - 2016-01-30 21:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca ciezka.zarobki slabe.po prostu wyzysk.tempo zabojcze.robota do mocnych i glupich.
zdjecie uzytkownika
inka - 2016-01-31 20:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ODRADZAM nawet wrogom
zdjecie uzytkownika
bartis - 2016-01-31 20:22:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cieżkie warunki pracy, jak i warunki mieszkania. dowody zabieraja to prawda
żaden polak nie pomoże tylko robi pod gorke
juz w pierwszy dzień trzeba radzic sobie samemu
najlepiej jechać swoim atuem zeby w kazdej chwili wrócić
zdjecie uzytkownika
Net - 2016-02-03 11:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś pracował w zakładach mięsnych w Sogel?
zdjecie uzytkownika
lulu - 2016-02-05 07:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Net - 2016-02-03 11:50:12]:
prosto jasno ludziska pisza czytaj wstecz a nie zadawaj zbednych pytan tj jeden komplex zakladow
zdjecie uzytkownika
lulu - 2016-02-07 16:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znajomy w berlinie mieszka i emerytki ma tylko 820e a 2 kolega ma 1250e w dani troche popracowal doliczyli mu to i emerytka wzrosła johim na kircarbait jest to taka polska kuroniowka 780e ja papiery cv zlozylem do pracy w szwajcarii oferuja 26e na godzine czxekam na telefon i torba i wyjazd co tu szukac w kraju wszystko sie zatrzymuje coraz miej pracy miej zakladow supermarkiety tylko ale tez onio sie beda zwijac podatki zapewne beda wykanczac byłym milicjantom maj emerytki zmiejszac bedzie sie dzialo dzialo
zdjecie uzytkownika
yyy - 2016-02-15 11:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale w teliewizji gupoty mowia na temat polskich obozow smieraci ze maja karac pytanie kogo to dyplomacja powinna sprostac temu ja w innych krajach nagminnie o tym mowia niemcy czynili to na terenie polski o niemcach sie nie mowi tylko o kraju ot propaganda wogole te obozy nie powinny istniec nie powinni ich konserwowac remontowac w szkoląch powinna byc lektura o tym ksiazka zofi nalowskiej medaliony opisuje dokladnie ja kierownika grupy polskiej mialem pana c,,, ktory w oswiencimiu 4 lata spedzil doswiadczenia na nim robili pluco ujeli testowali sasiada mialem pana l,, tez 4 lata oswiecim dziadek moj w krolewcu w obozie tez 4 lata w dachal tez znajomy 2,5 roku itd po co to na co jestem za nie zeby tego nie było i dyplomaci powinni demu zapobiegac a tv sieje propagande ze beda karac kogo
zdjecie uzytkownika
tak bywa - 2016-02-23 14:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Każde stanowisko wymaga bardzo dużo dokładności i szybkości. Bardzo ważna jest tu szybkość, z jaką powinno obrabiać się element. Bywa, że jeżeli nie mogą sprzedać czegoś klientowi, to cała partia danego asortymentu wraca do rzeźników do ponownej przeróbki. Robimy to za darmo w czasie dniówki lub po godzinach obarczeni winą, za to, że klient odrzucił partię. Jednak sądzę, że powody takich zwrotów bywają najczęściej biznesowe. Z zakwaterowaniem różnie bywa.
zdjecie uzytkownika
fakt - 2016-02-23 14:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja myślałem że to tylko tak piszą o tym miejscu,że to z palca wyssane.. ale jak przeczytałem o pani wróblewskiej to faktycznie.. jest tam taka.. jak dzwoniłem to sie przedstawiała.. szok z tym co tam sie dzieje... ale polaków i tak jest tam pełno chętnych..
zdjecie uzytkownika
konieta - 2016-02-23 20:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktośna 29.02 i ma wolne miejsce?
ktoś na 29.02
zdjecie uzytkownika
mala - 2016-03-11 18:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Julla - 2015-11-20 12:31:16]:
Pracowałam w tej firmie 6 miesięcy od stycznia do czerwca 2015r Najwiekszy mój zarobek to 1090e przy ponad 200h pracy,gdzie tylko pracowałam i spałam. Praca straszna zimno i zabojcze tempo.Pozorne zachowanie higieny po tym co tam zobaczylam przestalam jeść mięso. Mieszkania daleko i o niskim standardzie przeludnione można zapomnieć o wypoczynku.Pracownicy z biura b.nie życzliwi przeszkoleni w praniu mózgów wszystko co mówią to kłamstwo.Do dzis nie dostalam swiadectwa pracy ani pitu 11. Dzięki tej pracy jestem prawdopodobnie inwalida mam mocne skrzywienie kręgosłupa bóle w nadgarstkach i codzienne zawroty głowy chodze od lekarza do lekarza.Żałuję że mimo złych opinii o tej firmie zdecydowałam sie tam pojechać stracilam tylko czas a przede wszystkim zdrowie.
zdjecie uzytkownika
ilona - 2016-03-17 20:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jednak jak widać firma znajduje wielu pracowników wciąż z Polski co wyjeżdżają i są zadowoleni, może kwestia indywidualnego przypadku, wiadomo że mięso i taka robota jak np. wykrawacz-rozbieracz to nie dla każdego
zdjecie uzytkownika
facet - 2016-03-23 18:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na temat fimry MS Meat Reda brak slow odnoscnie placy obiecuja kokosy po 1500 1800 euro zarobisz a zlodzieje wyzyskiwacze nic wiecejj po 1000euro jak sie zarobilo to wczowiek ie cieszyl hahahahaahah oszusty zlodzieje nic wiecejj odradzam ta prace robiles pare lat
zdjecie uzytkownika
kapo - 2016-03-23 21:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na swieta znajomy zjechal ze szwecji miesiac przerobil w budowlance do chaty przywiózl 12 tysiakow zostaw jeden z drugim zaklądy miesne gdzie zarobisz 800 do 1000e połnoc lepiej placi polakow jest tez od zatrzesienia ale i kasa lepsza zadowolony gosciowa po swietach jedzie ponownie chyba sie z min zabiore
zdjecie uzytkownika
rommi - 2016-04-01 09:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie zarobki za granicą sa lepsze, ale ta firma też dobrze funkcjonuje, tylko, ze nie dadza na razie większych stawek na pewno, no chyba, że coś się zmieni.
zdjecie uzytkownika
kapo - 2016-04-04 16:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rommi - 2016-04-01 09:48:15]:
niech sami prezesi tyraja i bryki zmieniaja szukam platnej roboty za 2500e a nie za 900e ot rewelacja ze 200km dalej od redy tam tak placa i po co sie denerwowac i czekac na obiecanki
zdjecie uzytkownika
carlos - 2016-04-04 17:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie, że zarobki są wyższe niż mozna by się było spodziewać, ale ciekawi mnie jaka panuje teraz atmosfera, skoro nawet żadne ogłoszenie się nie pojawiło.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowy nie było. Już na miejscu, w biurze są dwa dni szkolenia, pokazują szafki pracownicze, dostaje się odzież roboczą, klucze do mieszkania, wypełnia się kila kartek formularzy. Nie pytają nawet o referencje z poprzednich prac, nie trzeba miec wcześniejszych świadectw prac itp
Pytania: nic szczególnego
zdjecie uzytkownika
mmm - 2016-04-05 19:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jedzie ktoś autem z pomorskiego w tym tygodniu ??? MS Meat Reda
zdjecie uzytkownika
NumizmatYk - 2016-04-20 22:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakie teraz są zarobki dla początkujących na rozbiorze? czy jest możliwość dostać się tam na wózek widłowy ?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie zakłady mięsne MS MEAT!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zakłady mięsne MS MEAT

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert