Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o zakłady mięsne MS MEAT

Pracowałeś w firmie zakłady mięsne MS MEAT i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
andre 58 - 2014-06-29 14:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ukasz - 2014-06-25 15:27:59]:
gdzie to wyczytales jedz to sie przekonasz
zdjecie uzytkownika
bozen24 - 2014-06-30 09:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jedzie ktoś z Redy do Polski w sobotę niedziele 05, 06 lipca ,,, szukam transportu najlepiej województwo łódzkie ... oczywiście za pewna opłatą ...
zdjecie uzytkownika
bozen24 - 2014-06-30 10:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam szukam transportu z Redy do polski 06 05 lipca ... Najlepiej województwo łódzkie kontakt tel ... +4915217000615 . oczywiście odpłatnie ...
zdjecie uzytkownika
tarik - 2014-06-30 12:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andre 58 - 2014-06-29 14:07:39]:
ja należę do ludzi którzy najpierw wolą dowiedzieć się o firmie tak naprawdę jak najwięcej zamiast jechać w ciemno
zdjecie uzytkownika
colo - 2014-06-30 14:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wam powiem tylko tyle jak byla Sanderowa byla kasa a teraz to jej nie widac a tepo wieksze wszyscy uciekaja
zdjecie uzytkownika
maniek - 2014-07-01 08:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyjazd moze jedzie ktos do rhedy z podlaskiego mariusz2501@wp.pl dnia 06.07.14
zdjecie uzytkownika
maniek - 2014-07-01 09:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mariusz250186@wp.pl szukam dojazdu do rhedy na 7.07.2014
zdjecie uzytkownika
Sylwek - 2014-07-01 18:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, będe jechał do redy na 7 lipca (wyjazd w niedziele) ze sląska. Mam 2 wolne miejsca i moge kogoś zabrać. moj mail: smichol@onet.pl
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2014-07-02 14:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, szukam wolnego miejsca na 7 lipca z woj podkarpackiego i małopolskiego oczywiscie za opłatą :) (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mateusz - 2014-07-03 13:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam szukam miejsca 7 lipca z lubelskiego moj malil: Filip.91@interia.pl
zdjecie uzytkownika
Sylwek - 2014-07-04 14:47:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W niedziele jade do Rhedy na 7 lipca. Mam wolne miejsca. Wyjezdzam z Czestochowy. Ktos może podjechac lub zabiore po drodze w umowionym miejscu.
zdjecie uzytkownika
marta - 2014-07-04 16:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A podaj nr albo e maila. Bo tez szukam.
zdjecie uzytkownika
sanio - 2014-07-04 18:18:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawie piszecie jechac jechac tam wszyscy niedlugo bedziemy
zdjecie uzytkownika
kris - 2014-07-09 19:33:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam szukam wolnego miejsca jadę na 14 lipca z Częstochowy
zdjecie uzytkownika
gość 1 - 2014-07-11 17:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy jedzie ktoś może jutro z rana z Rhedy lub okolic do Opola/Wrocławia. Proszę o kontakt na e mail izka04@onet.pl
zdjecie uzytkownika
tunczyk - 2014-07-11 23:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czas pracy liczony tylko przy tasmie odliczaja pauzy dojazdy do pracy do 30 km dziennie brak szacunku i chamstwo, standard hotelu robotniczego(verl) koszty zycia ok 300 euro z dojazdami. Jest praca i spanie ale czy warto sam ocenisz
zdjecie uzytkownika
sandy - 2014-07-12 12:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam sie jedzie aby zarobic. I sie narobić. Ale warto. Obecnie jest tam moj brat. Jest wykonczony ale nie ejst tak zle jak malują... Chamstwo- a gdzie calują cie po tyłku? Warunki zle- a kto powiedział,że to hotel 5 gwiazdkowy i to za darmo? Daleko od zakladu- a nie mowiono ze dojazd w WŁASNYM ZAKRESIE? Limuzyny ci nie podeslą? Kary sa- a nagrody niby za co jak żes gapa i sie opierdzialasz? Pauzy odliczane- to nie parwda, bo pracujesz 9 godzina placa za 8 bo sa dwie pauzy po 30 min...to chyba jest uczciwe.Jestem an beizaco z wiesciami i wiem jak to wygląda. Jelsi ktos chce zarobic to zarobi. A jak nie to nikt cie tam nie 3ma i jak chcesz wracaj do Polski.
zdjecie uzytkownika
kevin - 2014-07-12 15:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sandy - 2014-07-12 12:39:51]:
nie ma co się tak obruszać. Po to jest takie forum, że każdy może wyrazić swoje zdanie. Chyba nie dziwisz się, że niektórym nie podoba się do końca takie tyranie czy też warunki mieszkaniowe. To jest ich opinia
zdjecie uzytkownika
nyta - 2014-07-15 07:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam pytanie. Czy jest tu ktos kto zarobi tam więcej niz 800 euro BRUTTO????i w jaki sposob niech jeszcze powie bo z tego co wiem to wszyscy podpisujecie umowe na 800 euro brutto ...i godzicie sie tam jechac?
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2014-07-15 10:38:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby nie rodzinne to połowa ludzi by zjechała generalnie lipa finansowa nowi maja 600 euro na umowach, koszty życia i dojazdu jak odliczysz to wiele nie zostaje
zdjecie uzytkownika
gago - 2014-07-15 13:48:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nyta - 2014-07-15 07:43:09]:
rzeczywiście jeśli chodzi o same pieniądze jakie można dostać na czysto za pracę w MS MEAT za granicą to 800 E nie jest niestety powalającą stawką, a już w wielu miejscach czytałem właśnie o takiej kwocie. Pozytywnym aspektem jeśli chodzi o zatrudnienie w Niemczech przez te firme jest to , że mimo wszystko zapewniają darmowe zakwaterowanie podczas pobytu za granicą. Także jeśli kogoś nie trzyma w kraju rodzina czy inne zobowiązania , a i tak tutaj pracuje jako wykrawacz-rozbieracz albo pakowacz-selekcjoner to równie dobrze może robić przecież to samo za naszą zachodnią granicą i to koniec końców za jednak lepsze pieniądze
zdjecie uzytkownika
czytyk - 2014-07-15 21:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak tylko z tego co wiem to wiekszosc ludzi wlasnie wyjechała tam bo maja rodziny na utrzymaniu. I nie mow ze wykrawacz zarobi 800 euro bo wiem,że nie zarobi tyle. 1000 e netto- i to minimum.
zdjecie uzytkownika
anaaa - 2014-07-20 22:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andre 58 - 2014-06-29 14:07:39]:
Witam, Jak dostac sie do tej pracy?
zdjecie uzytkownika
sandy - 2014-07-22 19:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anaaa - 2014-07-20 22:56:27]:
wsiadaj na miotle i lec do redy z otwartymy skrzydlamy cie witajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zdjecie uzytkownika
bigo - 2014-07-22 20:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anaaa - 2014-07-20 22:56:27]:
Dzwon do MS Meat ( usunięte przez administratora )teraz potrzebuja, dzwonili do mojego kuzyna. Trzeba sie narobic ale mozna niezle zarobic nie wiem czy to prawda ale ludzie na sb maja po 1600 eurusow.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zakłady mięsne MS MEAT
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x