brak logo

zakłady mięsne MS MEAT

RHEDA-WIEDENBRUCK

Opinie o zakłady mięsne MS MEAT

Serum 2016-05-14 20:04:41
Też się zastanawiam ale może gdzieś później się szybciej tam coś znajdzie tez masz być 30 jesli pojedziesz to czym
lolipopka 2016-05-15 19:31:46
Busem. Ale z tego co mi wiadomo zabieraja dowody na starcie, więc pozniej moze byc problem. To działa jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
gosc 2016-05-17 19:32:25
CHCECIE TO JEDZCIE TAM SAME Z TEGO PROBLEMY PRZEMIAL LUDZI TAKI ZE SZKODA GADAC JESLI CHCECIE KASE WYRZUCIC W BLOTO TO LEPIEJ SIE ZABEZPIECZCIE NA POWROT ZEBY BYLO CZYM I JAK ZABIORA WAM DOWODY I DOPIERO POD GROZBA ZGLOSZENIA SPRAWY DO AMBASADY Z WIELKA ŁASKA WAM ODDADZA PRZY CZYM ZWYZYWAJA WAS OD NAJGORSZYCH TO BANDA OSZUSTOW ZERUJACYCH NA LUDZIACH BEZ PRACY SAME Z TEGO PROBLEMY LEPIEJ POJSC W POLE I SWOJE ZROBIC JAK ZAPIER... PO 300 GODZIN W MIESIACU ZA ZALEDWIE 1000e GDZIE JESZCZE MOWIA ZE CHATA DARMO A W RZECZYWISTOSCI PLACISZ 200-250e ZA SMROD I SYF ALE JAK TAK BARDZO CHCECIE TO JEDZCIE I SIE PRZEKONAJCIE NA WLASNEJ SKORZE POZDRAWIAM
gosc 2016-05-17 19:37:49
NIE JEDZ TAM TYLKO KASE WTOPISZ I Z PROBLEMAMI WROCISZ
gosciu 2016-05-18 19:54:42
x lat ludzie pisza o tej pracy a bb za pszeproszeniem nie rozumieja jak pojedzie to sie przekaona tylko bilet open proponuje jesze jedno zmienia sie ustawa o pracy za granica nie jeden bedzie rozczarowany bo rozliczenie bedzie z urzedem skarbowym w polsce nie poza granicamy kraju sejm juz cos ustala sadze ze nie bedzie sie oplacilo pracowac poza krajem ostatnio wczoraj znajomy opowiadal mnie ze pracowal w ubieglym rokuw norwegi tam sie rozliczal nayomiast kolega jego nie chcial pojechac tylko w kraju w skarbowce sie rozliczal to naliczono mu 49 procent oj jaki wkurzony byl tam tyral a tu urzedasom dal ot interes wieli jacy madrzy nie dosc ze w kraju pracy niema sobie zorganizowal pojechal tyral a w koncu im oddal polowe
gosciu 2016-05-18 19:55:32
x lat ludzie pisza o tej pracy a bb za pszeproszeniem nie rozumieja jak pojedzie to sie przekaona tylko bilet open proponuje jesze jedno zmienia sie ustawa o pracy za granica nie jeden bedzie rozczarowany bo rozliczenie bedzie z urzedem skarbowym w polsce nie poza granicamy kraju sejm juz cos ustala sadze ze nie bedzie sie oplacilo pracowac poza krajem ostatnio wczoraj znajomy opowiadal mnie ze pracowal w ubieglym rokuw norwegi tam sie rozliczal nayomiast kolega jego nie chcial pojechac tylko w kraju w skarbowce sie rozliczal to naliczono mu 49 procent oj jaki wkurzony byl tam tyral a tu urzedasom dal ot interes wieli jacy madrzy nie dosc ze w kraju pracy niema sobie zorganizowal pojechal tyral a w koncu im oddal polowe
cwanypośrednik 2016-05-22 11:01:50
Polaku godności trochę ciapate nie chcą robić większy socjal biorą
gosciu 2016-05-24 10:04:35
ja w sobote juz mialem jechac do niemiec do roboty otrzymałem 9e netto do reki praca po 10 godzin dziennie pon sobota niedziela wolna sam widzisz ile to kasy dniowka 90e wychodzi do reki to nie tonnes reda wieden sbruck ze 5e placa i wymogi dojazd na hotel 15km po cholere tak daleko i za marne pieniadze znasz jezyk chociaz troche to bujaj sie po niemczech mnostwo roboty tm jest i miesiac przeleci masz 2500e a nie 900e smiechu warte
prezesow dorabiacie hahaaa
gosciu 2016-05-24 10:05:17
ja w sobote juz mialem jechac do niemiec do roboty otrzymałem 9e netto do reki praca po 10 godzin dziennie pon sobota niedziela wolna sam widzisz ile to kasy dniowka 90e wychodzi do reki to nie tonnes reda wieden sbruck ze 5e placa i wymogi dojazd na hotel 15km po cholere tak daleko i za marne pieniadze znasz jezyk chociaz troche to bujaj sie po niemczech mnostwo roboty tm jest i miesiac przeleci masz 2500e a nie 900e smiechu warte
prezesow dorabiacie hahaaa
władca umysłu 2016-05-25 17:35:00
Przeczytaj to sobie jeszcze raz co napisałeś i ..... nie pisz juz wiecej takich bzdur i sum z kosmosu
gosciu 2016-05-26 09:20:32
ty facio nie pieprz glupot w zakladach miesnych masz grosze ja bylem w ubieglym roku troche dalej bo zalednie 200km ot tones reda i mialem inna kase bo za miesiac pracy tj 300godzin zarobilem do reki 2700e w ty my tu pieprzysz o sumach z kosmosu zap ie r dal aj za 900e niewolniku polskich prezesow to ty piszesz bzduryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
gosciu 2016-05-26 09:36:56
tez jade w sobote do niemiec oferowali mnie 9e nnetto jasne jak drut ze zarobie tam a moze praca sie okaze ze na dluzszy cas juz sie ciesze to nie sa kosmiczne suny jak pisze wladca umyslu polak co tam pracuje na pochodzenie tj ksiazeczka wermachtu ma 17e do reki no no ja co niemam takij legitymacji dostalem 9e do reki x 10godzin to dniowka 90e praca poniedziałek sobota niedziela wolna po miesiacu zjazd do kraju 4 dni wolnego i powrot do roboty to nie kosmiczne sumy co pisze i ktos mnie tu obraza znasz troche jezyka mas zlepiej a nie w zakladach miesnych co placa wiecej jak kuroniowka niemiecka 900e a kuron to 820e w niemczech ot kapucha i wladca umyslu mysli ze pana boga za nogi zlapal przebudz sie czarny alibabooooooooooooooo
człowiek bez skrupułów 2016-05-26 19:37:32
Cztery dni w tygodniu każda dniówka po 90 euro = 360 euro.Miesiąc ma cztery tygodnie plus 2 dni.360 euro razy 4 = 1440 plus dwa dni 180 euro razem wychodzi 1620 euro.Jeść coś trzeba i ile Ci zostaje.Władca umysłu ma troche racji z tym co piszesz
gosciu 2016-05-26 20:18:52
zaraz zaraz kolego jak liczysz mialem karte pracy miesiac przelecial 300godzin przepracowalem i otrzymalem 2700e do reki to ty kolego jak liczysz i jakie 4 dni wtygodniu 6dni sie pracuje w tygodniu po 10 godzin co ty ciemnote wciskasz zastanow sie co piszesz
miś polarny 2016-05-26 20:47:30
Nie masz się czym chwalić za 300 godziń tylko tyle kasy ja w Norwegii ma 28 euro na godzinę oczywiście po przeliczeniu koron praca 8 godz dziennie 5 dni w tygodniu.Razem 150 godz w cztery tygodnie. Na rozbiorze wieprzowym max 250 sztuk dziennie pełen luz.
gosciu 2016-05-28 17:27:23
to wspaniale bo te osoby co pracuja w niemczech tonnes reda zarabiaja jak pisza 900e na miesiac ot rewelacja ja dalej roobilem mialem znacznie wiecej natomiast najwiecej mozna zarobic na platformach iwertniczych bo nawet 100e na godzine ciezka wyczerpujaca praca i niebezpieczna no dniowka to 800e wychodzi jest za co pracowac nie kolego
Georg 2016-06-02 01:02:03
Jedzie ktos 6 czerwca? Prosze o kontakt janekporanek@gmail.pl
rommi 2016-06-16 13:14:45
szczerze mówiąc ja też byłbym zadowolony z takich stawek, ale chyba najbardziej jest dla mnie plusem tutaj możliwość pracy na umowe o prace jednak no i można tutaj też się rozwijać, bo awans nie jest wykluczony.
Rzeznik 2016-06-24 16:20:24
Najlepsza firma jaka rekrutuje rzeźników do pracy na teren Holandii to www.selectwerving.nl
Posiadają kilkanaście zakładów pracy na terenie Holandii, stawki konkurencyjne.
2w3er 2016-06-24 17:13:04
@rommi no wlasnie to zalezy dla kogo co jest malo i duzo i zalezy na jakie zarobki kto jest nastawiony i to tez zalezy od stanowiska na jakie sie chce aplikowac
mmmm 2016-06-26 07:27:03
awans kolego kasa sie liczy w tym zgnilym kapitalizmie awans to przeszlosc zydostwo rzadzi kasa kasa kasa dostaniesz 8e na godzine ot rewelacja tyrasz jak wol 200t na zmiane padasz po 8 godzinach a na wiertnice geologiczne pojedz masz 100e godzinka to kasa tez sie tyra ponad sily a wy tu piszecie o groszowych stawka jest awans rozwijam sie ot komunistyczne myslenie kasa kasa kasa to jest to
dfgh 2016-06-26 11:19:52
ehh no walsnie malo kto kiedy tak na prawde jest zadowlony ze swojego wynagrodzenia bo jednak wiekszosc ososb konczy studia robi magistra i chce miec zadowalajaca prace a to niestety nie jest takie łatwe
Gość 2016-06-29 09:36:24
czy jedzie ktos na 11.07?
1
hgf 2016-06-30 15:05:18
no to prawda nie jest to łatwe trzeba miec przede wszystkim jakies dosiwadczenie w pracy nie tylko studia
kkasia227 2016-06-30 16:53:59
Ja dostalam oferte i mialam jechac na 11.07 ale po tych opiniach to juz sama nie wiem
zuza 2016-07-01 12:41:46
@kkasia227 jakbyś się jednak zdecydowała, to daj znać jak jest :)
Mięsko 2016-07-01 14:52:23
Większość z was, ktora tutaj sie wypowiada, powinna zarabiac jeszcze mniej niz 900euro, gdyz widac po wypowiedziach wasz poziom wyksztalcenia, widac, ze sie nie uczylo w szkole! Zacznijcie uzywac znakow interpunkcyjnych, bo trzeba się duuuuzo naglowic, namęczyć, zeby z tych waszych 'wypowiedzi' cokolwiek zrozumiec...
Porazka, ze mamy takich Polakow.
jmh 2016-07-01 15:07:29
@Mięsko hahah nie bądź śmeiszny! to że ktoś nie użył znaków interpukcyjnych to uważasz ze przekłada sie to na pensje? Serio to było słabe haha ..........
hd 2016-07-08 09:58:12
Witam.Jedzie ktoś do nich do pracy na 11.07 z kujawsko-pomorskiego lub pomorskiego?
rommi 2016-07-08 12:43:12
ja niestety nic o tym nie wiem, ale chyba pewna grupa zawsze się szykuje na takie wyjazdy z tego co wiem.
Atsam46 2016-08-02 16:51:42
Jade do tunisu 14 sierpnia z kuj-pom moge kogos zabrac atsam@poczta.fm
fir 2016-08-02 17:44:49
Wiecie jednak czy pokażą się u nich jakieś oferty pracy? Dobrze by się było załapać, bo doskonale wiedzą jak zadbać o stabilne zatrudnienie. To dobry znak na to, że się dobrze dzieje teraz w firmie jak i atmosfera.
Oszukana 2016-08-07 18:14:27
Ludzie omijajcie to moejsce !! Posza i mowia przez telefon same cudowne rzeczy byle sciagnac ludzi do pracy!! Placa tez taka duza a rzeczywistosci jak zarobisz 500€ za caly miesiac zapierdziel po 12 jak nie wiecej godzin to bedzie dobrze. Zero szacunku dla pracownika - tania sila robocza - za to uwazaja polakow. Mieszkania to jeden wielki syf i patologia! Kobiety dzwigaja albo ciagaja wozki po 150-200kg!! Praca zaczynasz powiedzmy o 18 a konczysz niewiadomo o ktorej jak malo do przerobienia miesa czy tez pasztetu czy czegos innego to schodzisz szybciej a normalnie to mozesz siedzie nawet do 7rano. Umowy nie daja wiec jak cos Ci sie stanie to firma usuwa umowe z papierow i nie przyznaje sie do tego ze u Nich pracowales. Tunis to jedna wielka sciema. , syf , brud i wykorzystywanie ludzi!!!!
fghjk 2016-08-07 23:08:51
@ Oszukana, to nie sądziłam, że jest az tak słabo? ASle z drugiej strony gdyby było tak źle to cały czas poszukiwalioby ludzi do pracy, a tak nie jest...
Riama 2016-08-09 09:43:12
Witam!Ja tam pracowałam i byłam zadowolona, nie zabierają żadnych dowodów, tak jak czytałam powyżej. Jeśli człowiek chce pracować , to pracuje, ja prace miałam na nocne zmiany różnie raz 10 godz , raz 12 sobota wolna , tez nie zawsze ale jak się jedzie za granicę to do pracy a nie na wczasy .Najwięcej piszą Ci co posiedzę miesiąc czy dwa , że źle i wymyślają nie stworzone historię, dlaczego?żeby inni nie pojechali i coś mogli zarobić . Zjechałam tylko dlatego , że mąż tam pojechał a ja przyjechałam do dzieci. Ale kiedyś będę chciała znów tam pojechać jeśli dadzą mi taką możliwość.
zuza 2016-08-09 10:08:10
@Riama dokładnie. Niektórym się wydaje, że jadą na odpoczynek i darmową wypłatę ;)
3
Nowość 2016-08-09 22:01:30
Zatrzymują dowody osobiste, umowy widzicie tylko przy ich podpisywaniu, warunki w mieszkaniu są straszne, pracujecie w niedozwolonej według prawa niemieckiego liczbie godzin czyli w wymiarze 14h dziennie z czego płacą wam tylko za 8h pracy dziennie. Po odjęciu ich kosztów i tego co wydacie na życie niewiele zostaje. A i ile dostajecie za godzinę dowiadujecie się dopiero po wypłacie jak sobie przeliczycie. Co tydzień zmieniają się pracownicy
jhj 2016-08-09 22:39:32
@ Nowość, ale przeciez to niezgodne z prawem żeby zabierać komuś dowod osobisty? czy sie myle, a nie sądzę...zgłosiliscie to gdzieś? gdziekolwiek ???
marcin 2016-08-10 12:50:00
Jedzie ktoś 15.08 2016 ?? Lubelskie
Miki 2016-08-10 12:52:26
@Nowość pracowałeś dla nich, że tak piszesz? I skąd te informację o zabieraniu dowodu osobistego….Z innej beczki wie ktoś na jakie zarobki można liczyć na wyjeździe z nimi? Szanuje Twój komentarz kolego, ale czekam na innych
Blue 2016-08-10 12:59:02
Kolego jade autem na 15ego ale z kuj-pom, jak do mnie dojedziesz to cie wezme ( usunięte przez administratora ) Generalnie szukam kogos kto chce jechac na 15go
Miron 2016-08-10 16:26:00
No to zabierz go w takim razie jak możesz to dobry układ
wielkapolska42 2016-08-11 22:57:16
Przyjedź,przekonaj się. A nie słuchajcie bredni
hgf 2016-08-12 10:23:23
no przeciez tak będzie najłatwiej samemu się przekonać jak to w firmie jest nie ma sensu tak się sugerować opiniami innych ludzi przecież mam racje?:)
Miki 2016-08-12 21:54:32
a gdzie widzieliscie te wszystkie oerty pracy? nie wiem sam ,wiem ze czasami kazdy odbiera wszytko inaczej wiec mysle, ze najlepiej bedzie jak sie samemu przekonamy o tym jak jest
mała czarna 2016-08-18 17:33:19
Pracuje tam tak Beata na dziele Chiny? żona brygadzisty Piotra
1
hgf 2016-08-18 21:01:23
jak masz racje @Miki ja wlasnie jestem tego samego zdana co Ty ze trzeba najlepiej to samemu się przekonać jak jest żeby mieć sowje zdanie i moc się na dany temat przecież wypowiedzieć..a słuchajcie wiadomo cos na temat rekrutacji jakiesj tutaj w firmie?
tomek 2016-08-22 16:39:10
witam
Jedzie ktoś 29 do DSI GmbH
Kupferstrasse 11A
33378 Rheda-Wiedenbrück
pisać jestem z malopolski
1
major 2016-08-23 09:35:50
Nikby tak, jednka ja nie widzialem by poszukiwali kogoś, nie wiem czy mają jakieś wolne miejsca nawet na produkcji, musisz chyba sam do nich zadzwonic i najlepiej zapytać czy nie poszukują nikogo, wczesniej tez ktos pisal ze za granice wysylaja? jest taka mozliwosc?
Michał 2016-08-23 15:48:11
witam jade na 29
Zostaw swoją opinię o zakłady mięsne MS MEAT - RHEDA-WIEDENBRUCK
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zakłady mięsne MS MEAT