Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: zakłady mięsne MS MEAT

zdjecie uzytkownika
zoska - 2014-08-30 22:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zustol - 2014-08-28 16:07:29]:
tez sie balem troche wyjechac przez MS Meat czekalem chyba ze 3 miesiace, naczytalem sie roznych opinii w koncu wyjechal kolega i napisal m ze jest spoko. Odwazylem sie i pracuje. Praca jest ciezka, pracuje na wakum czasami 10 godzin i kazda sobota, zarobek okolo 1400 E.Chorowac nie mozna bo krzywo na to patrza, ale jesli juz to Maja jakiegos lekarza.Kwatery za darmo, czasem syf ale jak sie trafi na fajne mieszkanie i ludzi jest spoko. Najgorszy jest dojazd bo trzeba samemu ale dla chcacego nic trudnego rower i do roboty. Jak nie boisz sie ciezkiej pracy to przyjezdzaj, najgorzej Maja chlopaki z miasta bo nic nie nauczone ale ze wsi daja rady.
zdjecie uzytkownika
gosciu - 2014-08-31 10:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mieszczuchy piwo komputer delikatne raczki sily malo kondycja wysaida ze wsi to inaczej od malego widly lopata porabac drewno silowni nie potrzebuja samio maja dostatek przyzwyczajeni do pracy fizycznej i tak ma byc jestem za tym czypsow nie jedza naturalne produkty bez chemi to se porwdza na wacum
zdjecie uzytkownika
Z - 2014-09-02 21:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś na 08.09 tj.poniedziałek szukam transportu Koło
zdjecie uzytkownika
sam - 2014-09-07 11:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zna ktoś dziewczyny zpod konina,stare miasto,lisiec wielki prosze o wpis
zdjecie uzytkownika
1233 - 2014-09-13 08:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spoko robota
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2014-09-16 18:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Szukam kogoś z okolic Częstochowy. Kto będzie wracał do verl w niedziele. Chciałam za opłatą oczywiście podać paczkę dla męża. Mój tel to (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
sam - 2014-09-19 21:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
element z konina (wielkopolska)kobiety wiadomo co faceci chlają
zdjecie uzytkownika
sanio - 2014-09-20 15:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sam - 2014-09-19 21:15:18]:
bzdury pypcia na jezorze dostaniesz nie pisz bzdur
zdjecie uzytkownika
remik - 2014-09-25 19:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
musze być na 6 pazdziernika pod biurem pierwszy raz jade zabiore się z kimś jestem z konina 663678487 remik
zdjecie uzytkownika
sam - 2014-09-28 13:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam kogoś kto robi na sb mam pytanie odwdziencze sie
zdjecie uzytkownika
wariat - 2014-10-03 18:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam serdecznie mam termin na 6 października. Może mi ktoś przybliżyć jak wyglądają warunki mieszkalne(może być jakieś foto) ponieważ nie wiem jak się nastawić. Podstawowe informacje czy śpi się w pokoju po kilka osób czy każdy ma swój pokoik na klucz. Jeżeli jest lodówka to jedna na kilka osób czy każdy ma swoją ? Ewentualnie ogrzewanie jakieś bo zbliża się zima ? Będę wdzięczny za udzielenie mi tego typu informacji. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
sep - 2014-10-07 09:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
5 gwiazdkowy hotel lodowka za oknem spanie jak sie da po 4 w pokoju charmider jedni ida na 3 immi na 5 jeszcze inni za godzine spisz jak mysz pod miotla i spacererk 10km 200ton na zmiane i z powrotem 10km dla fitnesu sylwetka wysportowana powodzenia
zdjecie uzytkownika
lodz - 2014-10-14 22:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jade na 20 pazdziernika. 2 miejsca wolne jarczyn10@wp.pl
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-10-16 14:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie namiary do tej firmy MS MEAT RHEDA
zdjecie uzytkownika
bystry - 2014-10-16 20:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepiej na tacy cofnij sie kilka stron i masz sciagasz s pdf kwestionariusz wypelniasz i czekasz az cie powiadomia troche bystroscikolego
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2014-10-21 12:32:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam musze byc ze znajomym 27.10 Jestesmy z podkarpacia, z checia sie z kims zabierzemy konakt : lobosdawid@gmail.com
zdjecie uzytkownika
papa - 2014-10-22 07:19:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dawid - 2014-10-21 12:32:53]:
po co jechac tam we firmie krymar kasa dobra dostasja chetnych potrzebuja za miesiac a akordzie otrzymasz 700zlociszkow do raczki super polecam nie patrz tak glupio masz pewne 7stówek taka kase ci oferuja wbrew temu co rzad ustalil najnizsza place w d u p ie maja robia swoje i nikt nie strajkuje
zdjecie uzytkownika
ggggg - 2014-10-22 21:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jade 03.11.2014 trzy miejsca wolne e-mail grzegorz.trzmielewski@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Daiwd - 2014-10-23 15:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dawid - 2014-10-21 12:32:53]: Witam musze byc ze znajomym 27.10 Jestesmy z podkarpacia, z checia sie z kims zabierzemy konakt : lobosdawid@gmail.com
po co jechac tam we firmie krymar kasa dobra dostasja chetnych potrzebuja za miesiac a akordzie otrzymasz 700zlociszkow do raczki super polecam nie patrz tak glupio masz pewne 7stówek taka kase ci oferuja wbrew temu co rzad ustalil najnizsza place w d u p ie maja robia swoje i nikt nie strajkuje


Jednak zrezygnowałem z wyjazdu jak zaobaczylem co mi wyslali w umowie . 600 Euro na miesiac smiech na sali !!!
zdjecie uzytkownika
Przemek z rozbioru MM - 2014-10-24 22:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Dawid, myslisz ze za 600 czy 800 euro ktos by pracowal? ja na umowie mam 800 euro a ponizej 1200 na rozbiorze nie schodze, ludzie zjezdzaja lenie po 1 dniu pracy mowia ze za ciezko wola w polsce za 1200zl i miesxzkac na garnuszku u rodzicow niz zarabiac 5000 zł bez studiow po zawodowce dodatkowo nie znajac jezyka ani nie dawajc zadnej inicjatywy od siebie. Ogarnijcie sie porobcie troche a potem powiedzcie ze jest ciezko, ludzie na kredytach siedza dzieciaki na studiach maja na utrzymaniu robia z popuchietymi knykciami o z dretwymi palcami ale wiedza ze takich pieniedz w polsce nie ma.
zdjecie uzytkownika
papa - 2014-10-25 07:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wystraszyl sie facet takich pieniedzy w polsce niema natomist ma 700zlotych w krymar przy obieraniu krewetek nie patrz tak glupio w akodzie corka pracuje i nie tylko ona ale wiele osob ma 7 stowek ja to bym dawno rzucil niech sam za pier dala cep bizmesmen po cho lere sie uczyc studia konczyc wystarczy gimnazjum i do roboty
zdjecie uzytkownika
plusik - 2014-10-26 02:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Przemek z rozbioru MM - 2014-10-24 22:20:11]:
moim zdaniem to Ci młodzi są czasami za bardzo wybredni, bo tak jak napisaliście - tak naprawdę często są bez szkoły i perspektyw w naszym kraju, a pomimo to potrafią narzekać i wybrzydzać w pracy jak nikt inny . Nie dosyć , że za młodu się uczyć nie chciało to teraz jeszcze również cięższa praca im śmierdzi
zdjecie uzytkownika
gosciu - 2014-10-28 12:19:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje zamiast do szkoly do ksiazki psu do budy pies sie nauczyl lezy a oni musza za pier dalac za prze proszeniem jeszcze co innego jest rzad napiepszyl ze zawodowek nie potrzeba tylko menadzerowie ekonomisci zapomial o klasie sredniej tych przyziemnych sprawach potrzebny jest slusarz kowal elektryk krawcowa rzeznik masarz itd ci napedzaja gospodarke a tamci to pasozyci tylko handel cwaniactwo mamy jak mamy i to zaszczepione tego sie nie wyplenni tak latwo a zarazem brak przemyslu i czeka nas emigracja prawda ze dyrektorem nikt tam nie jest ale ma prace ma na chleb a teraz tu w polsce od nowego roku ci co chca prowadzic jakas dzialalnosc na swoja reke musza miec kase fiskalna mnawet fryzjer krawiec moim zdaniem paranoja nie dosc ze wiaza koniec z koncem to 1200zl wydac musza na kase wielu zlikwiduje pelen wgład panstwa nie mysla o rozwoju gospodarce tylko o podatkach nic dziwnego ze ludziska emigruja szukaja lepszego zycia chleba pracy niech te rzady po raz na zawsze sie skoncza to nie to totalne oszolomy ja nie naleze do zrzadnej partii zla nie popieram to nie dla ludzi to przeciw nim jak wynika niemiec daje nam papuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-10-28 17:42:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ggggg - 2014-10-22 21:01:35]:
witam zkod jestes ja jestem z woj pomorskiego tez jade na 3 listopad,muj meil marcinmonika11@o2.pl
zdjecie uzytkownika
gosciu - 2014-10-29 16:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patrzylem w tv rozmowy w toku jedna 22l uczestniczka programu z warszawy twierdzila ze wyjscie z chlopakiem do kawiarni resteuracji to bagatela 2500tys banaluki jescze pieprzyla i to mnie urazilo ile zarabia 7500zl chlopak ma zarabiac 10000tys zl slowa glupi tylko nie zarabia no widzicie za mleko matce nie zaplacila a sie wymadrza a tu w kraju proponuja 1670zl ustawowo wstyd nie wspomne i 700zl w krewetkach jeszcze na tv to puszczaja
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zakłady mięsne MS MEAT
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x