brak logo

zakłady mięsne MS MEAT

RHEDA-WIEDENBRUCK

Opinie o zakłady mięsne MS MEAT

ADI 2016-10-11 16:27
PRACOWAŁEM 5 LAT I NIE NARZEKAM I NA ROZBIORZE WIEPRZOWYM
Fifi 2016-10-11 22:10
No bo nie ma co narzekać @Adi ja chyba Cię nawet znam, powiem Wam, że no wiadomo że praca na mięśie nie jest ani czysta, ani piękna, ale generalnie jak się lubi to można
Jaca 2016-11-09 08:48
Ktoś na wyjazd w tym miesiącu?
wyjazd 2016-11-16 13:56
Hej, ktoś może jedzie na 21.11.2016 z okolic wrocka?
Arek 2016-11-24 17:10
Odradzam każdemu pracę w tym zakładzie ja pojechałem tam w listopadzie ludzie przed zakładem czekali po 5 godz bo w nocy nikt cię nie odbierze ochrona zakładowa przelania czekających ludzi masakra w mojej turze było około 70 osób po 3 dniach zostało z 15 . Straszą kara jeżeli się zrezygnuje 600 EUR ja im wysłałem pismo od radcy to się odczepili odradzam
3
Arek 2016-11-24 17:11
Odradzam każdemu pracę w tym zakładzie ja pojechałem tam w listopadzie ludzie przed zakładem czekali po 5 godz bo w nocy nikt cię nie odbierze ochrona zakładowa przelania czekających ludzi masakra w mojej turze było około 70 osób po 3 dniach zostało z 15 . Straszą kara jeżeli się zrezygnuje 600 EUR ja im wysłałem pismo od radcy to się odczepili odradzam
3
koleżanka 2016-11-30 22:34
zgadzam się całkowicie z kolegą Arkiem
1
gosciu 2016-12-04 19:44
zgobywam wiedze teoretyczna oraz praktyczna na cnc w zachodnich niemczech jest duze zapotrzebowanie oraz na elektrykow oraz mechatronikow od razu masz prace za 20e na godz znasz jezyk niemiecki lub angielski to ruszaj ponad 2500e miesiac do reki masz
1
byl, widzial, zmienil robote :p 2016-12-13 09:55
ACH SO, SIE WOLLEN FÜR UNS ARBEITEN...
JEZELI CHCECIE TAM PRACOWAC, TO RADZE WZIASC JAKIES DOPALACZE KTORE BEDA WAS PODTRZYMYWAC PRZEZ 12H ULTRA ZAPIER*OLU, BILET OPEN NA POWROT, JAK NIE MASZ BRYKI TO MUSISZ MIEC FARTA ALBO MASZ PRZESRA*E, MYSISZ MIEC TYTANOWA PSYCHE, JAK NIE TO LEZYSZ, WSZEDZIE MASZ POLSKIE GEST*PO-KABLE, PODPUCHY, PODKLADANIE SWINI, KADRA NAD TOBA MA CIEBIE W ANGUSIE.
JAK JESTES GOTOWY ZAMIENIC SIE W RAMBO ZA EURO 900 PRZY 200H TO HIT ROBOTA DLA CIEBIE.

BITTE RUFEN SIE UNS AN!
2
beznick 2016-12-21 18:45
I Jak Dziku praca?? Warto ??
Norbi 2016-12-30 14:31
Zmieniło się coś jak z tą płacą? 1100 eur na miesiąc ile godzin dziennie tygodniowo?Dostałem na 9 stycznia 2017,jednak nie posiadam aktualnie samochodu wybiera się ktoś może?
Piotrek 2017-01-02 10:56
Ja sie wybieram :) obczaje co to za firma i sie pomysli :) zawsze prace mozna zmienic a z poziomu niemiec juz o wiele łatwiej o coś w okolicy ;) wiec nawet gdyby było coś nie tak to mam to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
mmma 2017-01-02 15:37
ja jade jak chcesz moge cie zabrac. skad jestes?
Norbi 2017-01-03 09:04
Jestem z dolnego śląska blisko Kamienna Góra.
romio 2017-01-05 15:53
Też mam tam byc na 9ego,ale niestety,wystąpił problem z transportem,,,i jak nie oganę,to nie pojadę...z tego co tu piszą,to może nie będzie czego żałować
1
darek 2017-01-09 15:56
jade tam na 16 stycznia z Poznania
Byłem widziałem wróciłem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2017-01-10 14:04
praca jak praca.
Ale mieszkania tragedia.
Na dzien dobry witają Cie współlokatorzy nachlani a z mieszkan wysypują sie miliony butelek.
W mieszkaniach w kazdym pomieszczeniu palą , podłoga się klei no chyba ze są dywany z tytoniu.
Do tego łózka pietrowe. A materace na łóżkach wyglądają jakby ktoś sie zżygał i nasrał. Nie położyłbym sie na nich. Oczywiscie firma zapewnia nowe materace ale na wstepie kasują 30 euro za wymianę. Co jest nieporozumieniem. Bo skoro nowi pracownicy przyjazdzają należy im zapewnić godziwe warunki. Jezeli komus to nie przeszkadza to proponuje nie zabierac za wiele jedzenia, bo miejsca w lodowce jest po jednej półeczce.
Do tego chyba 15 nacji , głównie rumunia, bułgaria.
Przyjezdzasz zmęczony po podrozy, męczą najpierw szkoleniem bhp i zalatwianiem dokumentow. a gdy docierasz na miejsce zamieszkania to ręce opadają.
Taka jest moja opinia. Byłem w poniedzialek 9 stycznia. Zobaczyłem to co sie dzieje i wrociłem.
W takim syfie nie ma warunków.
A co do samej pracy.... codziennie inna godzina pracy. Jeśli chodzi o rozbiorke miesa. czasami na 2 w nocy czasami na 3 . zależy od zamowien.
Nie dajcie sie zrobic ze to pakowanie albo rzbiorka. jest kilka dzialow i na kazdym sa inne warunki.
Generalnie nie polecam, chyba ze ktos chce sie zamienic w rambo za 1000 euro na miesiąc :D
3
rumun;) 2017-01-10 20:21
Byłem ponad rok i nie polecam nie wrócę tam nigdy. Pozdrowienia dla ludzi z chin 3majcie się..
1
Gandalf 2017-01-22 15:54
Jadę do pracy na 1 lutego jak ktoś chętny to mogę zabrać jestem zachodniopomorskie
v8 2017-01-23 22:08
Jestem zainteresowany jazdą ,jestem z pomorskiego,Podaj jakiś namiar..
Pomorskie 2017-01-24 17:08
Witam też jadę na pierwszego lutego jestem z Pomorskiego. Możesz podać mi swój e-mail? Pojechaliśmy razem
v8 2017-01-24 19:50
Hejka. hansikcegielka@o2.pl
Czaka 2017-01-25 12:17
Siema.Jedzie ktoś może na 1 lutego z podkarpacia lub przez podkarpacie.Mój mail czak-78@wp.pl
gandalf 2017-01-25 22:49
Dla zainteresowanych jadę ze szczecinka przez szczecin mam być na 1 lutego jak coś to pisać ziko55@wp.pl
lusi 2017-01-26 11:14
hejka a z jakiego biura cię pokierowali
Ludzik 2017-01-26 11:20
Z Biura pośrednictwa pracy.
gandalf 2017-01-26 22:38
jadę tam jako kierowca bezpośrednio do niemieckiego pracodawcy bez biura pośrednitwa
1
Anonimowa 2017-02-06 13:14
Ludzie nie jedźcie tam do pracy tyle wam mogę powiedzieć po roku w zakładzie Tonnies w Rhedzie na uboju. Praca bardzo ciężka , ale nie to jest tu największym problemem. Pośrednik leci w kulki , kroją was jak chcą, ja do dzisiaj mam problemy , nie mogę odzyskać należnych mi pieniędzy .
1
Marek79 2017-02-06 23:51
czy był ktos moze z Was na Verl w styczniu 2017 r. ?Bo szukam osoby , ktora tam mieszka a nie ma z nia kontaktu. Bede wdzieczny za pomoc . Z góry dziekuje .
Mućka 2017-02-14 14:06
KOŁCHOZ nieuku, a nie Kaukaz.
LOL!
I dziwić się, że się tak dajecie robić :/
Kukułka 2017-03-06 23:34
Czy potrzebują teraz na dział pakowania ? Jaka jest wypłata za miesiąc pracy przy pakowaniu?? Jest lżej niż na rozbiorze ?
V8 2017-03-07 20:32
Byłem na pakowaniu na TK na kebabie szaleje tam Panna Karolinka x2 (bo są dwie takie Panie ,brygadzistka i kierowniczka zmiany )nie mają szacunku dla pracowników. Nie Poooooooooolecam .Jak ktoś kiedyś będzie miał tyle sił i czasu żeby iść do sądu o mobbing i zastraszanie na te Panie to Ja się do łączę .
Pozdrawiam...
4
Kukułka 2017-03-07 21:59
Ale jak sama praca wygląda, ile godzin w miesiącu i wynagrodzenie netto po osiągnięciu wszystkiego ??
Mati_5 2017-03-08 18:00
Witam. Wybiera się ktoś na 13.03 do pracy? Woj. Łódzkie. Pozdrawiam
1
V8 2017-03-08 20:24
Nie wiem ,jeszcze mi nie wypłacili ,dopiero zjechałem no i nie pracowałem całego miesiąca(tam trzeba biegać nie koniecznie za czymś konkretnym ale żeby było widać że coś robisz)a ja tak nie potrafię i nie mam 20 lat żeby mnie ktoś ganiał z kąta w kąt dla swego widzimisię . Co do godzin to szedłem na 13.00 i zawsze na tą godzinę , a wracałem różnie ,ale zdarzało się tak że przyszliśmy do pracy i zaraz jedna osoba szła do domu bo okazywało się ze jest nie potrzebna i często tak było.
Andzia 2017-03-09 17:57
Dzień dobry ja tez sie wybieram tego samego dnia 13,03 jade wlasnym autem to moze gdybys byl chetny pojedziemy razem w kolbaskowie w niedziele kfc przy granicy bysmy sie spotkali
2
Kuba W 2017-03-10 12:07
Andzia a ty umiesz jeździć że pojedziesz tak daleko swoim Daewoo tico.
Andzia14 2017-03-10 13:54
Andzia umie jeździć ale to nie Daewoo Tico i zapewne jest inna Andzia
Kubuś 2017-03-10 19:57
Andzia ja jestem chętny ale na seks...jeśli jesteś zdrowa,ładna i koniecznie musisz mieć duże piersi i ciasną szparkę.
2
Mati_5 2017-03-11 03:20
@Andzia bardziej miałem na myśli jakby ktoś jechał z woj. Łódzkiego, ponieważ do Ciebie bym miał za daleko
dami 2017-03-26 10:55
Wybiera sie ktos 03.04.2017?
bobo 2017-03-28 18:20
jak czytam twoje wypociny to mam wrazenie ze pochodzisz z jakies patologii i przerobilabys dniowke za nalepe za 3,50!!!Ludzie ogarnijcie sie,jest 21 wiek,to nie sa czasy jak w biblijnym egipcie gdzie za kilka srebrnikow kupowali niewolnikow.Dzis kazdemu nalezy sie szacunek,godne traktowanie drugiego czlowieka a nie pojedzie taka(nie mowie tu teraz o tobie)tepa dzida ktora w Polsce lazila zasmarkana i klepala biede,zarabia dwa ojro wiecej niz wszyscy i traktuje Polakow jak smieci
paweł 2017-03-30 11:44
Tak Jedziemy
Anka 2017-03-30 19:08
I my też jedziemy
v8 2017-04-02 21:46
Nie wybierajcie się tam .
Będziecie tego żałować !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Beata 2017-04-06 11:53
Chcę jechać 18.04.17. z Jeleniej Góry. Wybiera się ktoś?
SOS 2017-04-12 20:19
CZeść.Szukam kogos kto pracował lub pracuje w tej firmie. Kontakt urwał się trzy miesiace temu. Czy mogłbys mi pomoc?
ssetlak 2017-04-16 18:53
witam

Ja mam jechac na 24 kwietnia gdyz okazało sie ze nie ma miejsca na 18.04 na pakowaniu. Jak by ktos jechał prosze o informacje ssetlak@o2.pl
v8 2017-04-21 21:06
Witaj..
W jaki sposób mogę Ci pomóc , jeżeli dam radę to postaram się .Pozdrawiam...
1
SOS 2017-04-26 13:59
Witam V8, bardzo dziekuje za odpowiedz. To jest moj adres mail: marimu@interia.pl. Jesli to mozliwe prosze o kontakt. Serdecznie pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o zakłady mięsne MS MEAT - RHEDA-WIEDENBRUCK
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zakłady mięsne MS MEAT