Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AXIDUS

zdjecie uzytkownika
WYJAZD - 2015-07-14 21:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli ktos chętny wyjeżdzam do pracy Axidus 2.08.2015 zainteresowani pisać na meila; danielcr22@tlen.pl najlepiej okolice wrocławia,ostrów wielkopolski.
zdjecie uzytkownika
Neveja - 2015-07-15 22:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli ktos chce sie dowiedziec jak jest naprawde w axidusie prosze sie odezwac na maila neveja123@wp.pl moge zadzwonic i udzielic szczegolowych informacji;p
zdjecie uzytkownika
władek - 2015-07-16 09:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłem już z tą agencją rok temu, jeśli ktoś jest pracowity i sumienny to prace będzie miał. Teraz też się wybieram z dziewczyną i wyjazd początek sierpnia. W biurze ruch niesamowity, ciągle ktoś dzwoni wiec nic dziwnego, ze dostają się wybrani, jest z czego wybierać. Warunki mieszkaniowe mieliśmy super mam nadzieje, że teraz też tak będzie.
zdjecie uzytkownika
piecia - 2015-07-16 10:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi również przełożyli wyjazd bo stanęła jakaś linia produkcyjna, ale to i lepiej niż miałbym pojechać i siedzieć bez pracy. Wolę poczekać i jechać jak jest praca.
zdjecie uzytkownika
pk - 2015-07-16 11:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja z chłopakiem mieliśmy wyjechać 12 lipca ciagle jest przekładany raz ze wyjazd będzie 19lipca a teraz ze 26 i to jeszcze nie wiadomo na 100%.
czy ktoś z państwa od tego 12 wyjechał tam do pracy??
i czy dużo osób ma przekładany wyjazd
zdjecie uzytkownika
Monika - 2015-07-16 16:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja mialam tez jechac okolo 12 ale mam przelozony wyjazd. Wczoraj gość dzwonił, ciekawe co będzie dalej.
zdjecie uzytkownika
Miśka - 2015-07-16 19:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zainteresowanych odnośnie rzeczywistych zasadach pracy, warunkach pracy i wszelkiego rodzaju potrąceniach przy wypłacie itp. proszę o kontakt mailowy (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
WYJAZD - 2015-07-17 14:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktos chętny wyjeżdzam do pracy Axidus 2.08.2015 zainteresowani pisać na meila; danielcr22@tlen.pl najlepiej okolice wrocławia,ostrów wielkopolski.
zdjecie uzytkownika
Bubu - 2015-07-17 17:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam czy wyjechał ktokolwiek mniej więcej od 5.07 bo cały czas słyszę o przekładaniu terminu i wyjazdu i zastanawiam sie nad zrezygnowaniem bo to całe czekanie tracimy tylko czas na znalezienie innej pracy. Ogólnie kontakt żałosny agencja ani razu nie pofatygowała sie zadzwonić i poinformować o czymkolwiek wszystko wychodziło z mojej inicjatywy.
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-07-20 10:54:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a gdzie Państwo mieli jechać dokładnie ? i do jakiej pracy ?
zdjecie uzytkownika
Bibas - 2015-07-21 14:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Wie ktoś może coś o wyjazdach w ten weekend. Odbędą się czy znowu zostaną przełożone ?
zdjecie uzytkownika
agonz - 2015-07-21 17:24:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ogólnie praca bardzo dobra, jak na taką za granicą, no ale trzeba zawsze uważać. Jak już się będzie na miejscu. Pilnować się na każdym kroku i raczej nie będzie żadnych problemów. Bo jeśli chodzi o AXIDUS to z ich strony wszystko jest raczej w porządku, no wydaje mi się, że nie zaszkodzi na pewno spróbować.
zdjecie uzytkownika
Anne - 2015-07-23 15:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogolnie wszystko w porzadku, poza tym, ze czasem po pracy czeka sie 2 godziny na busa, ktory pozniej jedzie ponad godzine. I poza tym, ze pary moga miec pietrowe lozka.
zdjecie uzytkownika
avagant - 2015-07-23 15:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej jedzie ktoś w ten wtorek czyli 28.07 do Holandii?
zdjecie uzytkownika
blondyna - 2015-07-23 16:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bibas - 2015-07-21 14:27:50]:
ja wyjezdzam we wtorek bo ma byc wyjazd z Wrocławia
zdjecie uzytkownika
Monika - 2015-07-23 19:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jade we wtorek z Katowic.
zdjecie uzytkownika
monikaB - 2015-07-24 07:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też jadę 28.07 wyjeżdżam z Olsztyna
zdjecie uzytkownika
Monika - 2015-07-24 11:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie do ludzi ktorzy tam są lub byli. Co jest lepsze wziąc kwatery czy w tym hotelu?
zdjecie uzytkownika
aga91 - 2015-07-24 13:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam, bylam w ta mtym roku, zawrotne 3 tygodnie bo nie bylo pracy.
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-07-26 19:26:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jadę 28.07 do Maasdijk. z Sandomierza. ale prywatnie busem
zdjecie uzytkownika
Blondina - 2015-07-26 21:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Czy jedzie ktoś z Olsztyna sam z kim można było by zawrzeć znajomsc i zamieszkac? Wyjazd we wtorek do Holandii. Moja koleżanką się rozmyslila i zastanawiam się czy sama mam jechać ?
zdjecie uzytkownika
ann - 2015-07-27 09:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie od Ciebie zalezy gdzie trafisz. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Mariolka90 - 2015-07-27 12:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich chętnych do pracy, miałam mieć pewny wyjazd we wtorek (28.07), jednakże został kolejny raz przełożony, tym razem na czwartek (30.07) Nie wiem czy warto czekać, to już 4-5 przełożenie terminu wyjazdu... Czy jest ktoś z was w podobnej sytuacji ?
Pozdrawiam Mariolka ;)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Kilka pytań po angielsku, ale nawet po podstawówce dziecko by zrozumiało. Wypełnianie jakiejś głupiej ankiety. Składałam na pracownika produkcji a wylądowałam na szczerym polu przy plewieniu kwiatków bez względu na pogode.
Pytania: Znajomość języka angielskiego lub niderlandzkiego.
Czy posiadam się prawo jazdy i na jak długo chcę wyjechać.
zdjecie uzytkownika
Monika - 2015-07-27 18:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jutro o 17 jadę z Katowic z przewoźnikiem.
zdjecie uzytkownika
smo - 2015-07-28 19:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
osobom jadącym tutaj w najbliższym czasie - nie polecam, przyjechałem dwa tygodnie temu i byłem 3 dni w pracy, ciężko jest zarobić na mieszkanie/ubezpieczenie/dojazdy a co dopiero coś zarobić. Starzyt wyjadacze mówią, że dawno nie było takiej lipy z robotą i ponad 100 osób codziennie siedzi na rezerwie (nie ma pracy), jak ktoś liczy że tu przyjedzie i dostanie pracę że będzie chodzić codziennie do tego samego miejsca to nie ma co na to liczyć, rzucają codziennie gdzieś indziej, tak jak piszą wyżej nieraz można po 3h na busa czekać po pracy. Kroją na każdym kroku, koordynatorzy nie odbierają telefonów, a rachunki z polski wcale nie powodują mniejszych kosztów, porażka
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy AXIDUS?
Zadaj pytanie
alert