AXIDUS

Maasdijk

Opinie o AXIDUS

cba 2016-12-23 10:55:32
Prawda o axidusie jest taka, że nie mają żadnych normalnych prac. Albo jakieś sortownie warzyw i owoców nigdy nie wiesz ile pracujesz 8 10 12 h czasami dłużej, praca na kapsułkach za 8.77 gdzie 12 h stoisz. Ogólnie jeśli nie sprawdzisz się w jakiejś pracy sam pokrywasz koszty powrotu do domu i to od kilometra.
Krzysztof 2016-12-23 12:45:18
No na pewno nie 1400zł, które zarobiłem za cały miesiąc ciężkiej pracy w listopadzie, miały być bonusy, premie, frekwencyjne, ale mało ważne. Zdaję sobie sprawę z tego, że początki trudne, ale odkładając 1500zł na czysto na rękę na miesiąc w Holandii to dla mnie dobre pieniądze. Mogę wyjechać na dłuższy okres
1
misiek 2016-12-25 20:07:18
Tyle forsy stary :) pewnie na wiekówce...i jeszcze do tego axidus = lipa
1
Krzysztof 2016-12-27 14:01:55
Czy ktoś z Was wyjeżdża 1 stycznia 2017r. w godzinach wieczornych z Torunia za kwotę podobno 199zł
Liliana 2016-12-29 14:17:17
Pracowałam przez Axidusa w okresie letnim. Tragedia. Razem ze znajomymi bylismy na wiekówce. (usunięte przez administratora) Naprawdę dobrze przemyślicie decyzję o wyjeździe za pośrednictwem tej firmy...
(usunięte przez administratora) Dodam tylko, ze ablosutnie nie jestem przedstawicielem żadnej innej firmy, (usunięte przez administratora)
ciekawy 2017-01-04 21:24:04
moze ktos sie podzielic opinia jak tam jest?
2
syta 2017-01-04 23:26:08
Powiedzcie proszę czy można zabrać ze sobą psa? Planujemy wyjechać jako para, na dłużej, ale z psem.
Zen 2017-01-05 14:34:26
Tak jeszcze konia i dwie krowy :)
2
Szymon 2017-01-05 23:07:23
Jedzie ktoś z okolic Podhala?
Szczególnie mam na myśli tą ofertę: http://www.axidus.pl/oferty-pracy/pracownik_produkcji/
maciek 2017-01-06 02:21:14
A szczepiony ten piesek?Nie gryzie?
1
ona 2017-01-06 10:38:26
witam prosze o info czy w kwaterach sa garnki sztucce talerze czy trzeba zabraz ze soba?
1
Ble ble 2017-01-06 10:43:36
Z psem to wy sobie możecie wyjść na spacer do parku A najlepiej od razu do psychiatry jak takie durne pytania zadajecie Tutaj się przyjeżdża do ciężkiej hvjowej pracy a nie z psem na wczasy Żadna agencja nie pozwoli wam przytargac psa na hvjowe zatłoczone mieszkanie sluzbowe
2
Ble ble 2017-01-06 10:45:19
Z psem to wy sobie możecie wyjść na spacer do parku A najlepiej od razu do psychiatry jak takie durne pytania zadajecie Tutaj się przyjeżdża do ciężkiej hvjowej pracy a nie z psem na wczasy Żadna agencja nie pozwoli wam przytargac psa na hvjowe zatłoczone mieszkanie sluzbowe
3
Ble ble 2017-01-06 14:47:29
Z psem to wy sobie możecie wyjść na spacer do parku A najlepiej od razu do psychiatry jak takie durne pytania zadajecie Tutaj się przyjeżdża do ciężkiej hvjowej pracy a nie z psem na wczasy Żadna agencja nie pozwoli wam przytargac psa na hvjowe zatłoczone mieszkanie sluzbowe gdzie mieszka zbieranina ludzi i jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w każdej
1
syśka 2017-01-07 21:40:21
Myślę by jechać ale jak czytam te komentarze, to się boję ( Nowy Targ )
1
syska 2017-01-07 21:41:38
To moze znasz firme do ktorej warto jechac ? :(
Adrian 2017-01-08 14:15:53
Hej i co pojechałaś czy jedziemy razem? :D
Syta 2017-01-09 13:15:29
pytanie było proste, po co te twoje durne komentarze? Okazuje się, ze można zabrać psa ze sobą, tylko trzeba wynająć mieszkanie a nie brać służbowe. Jeżeli nie potrafisz udzielić odpowiedzi, to lepiej nic nie pisz!
1
ewa 2017-01-09 13:27:53
Kto wybiera sie do pracy 10.01 na pracownik produkcji i ogrodnictwa???
patryk 2017-01-09 15:38:50
noo ja własnie też szukam biura.. i teraz sie zatanwiam co robić, raz już pojechałem na szybko przez jedno biuro i nie było za wesoło. A ty masz jakieś na oku ?
Basia 2017-01-09 17:49:20
Cześć. Ja z chłopakiem właśnie jedziemy jutro :)
?se 2017-01-09 23:15:10
na co jedziecie?
Miła 2017-01-10 16:40:46
Czy zgadzacie się ze mną, że przez tą agencję można dostać super płatną pracę w Holandii? Jeśli ktoś ma wiedzę proszę żeby się nią podzielił. Trochę się boję ale myślę że w ten sposób mam pewną pracę .
syska 2017-01-10 19:11:53
niestety Patryku nie mam żadnej na oku, przepatruje każdą firmę jaka wpada mi w oko, i przeważnie jest barrrrdzo mało opinii o firmie, tutaj jest najwięcej . w innych jest po 2 może 10 .... Tak na które często wchodzę i patrzę to E&A , APN, NL jobs no i Axidus .... a tak to po znajomych pytam, ale wiesz jak wszyscy się Tobą interesują.....
1
patryk 2017-01-10 23:38:16
noo ja też szukam, ale chyba coś mi wpadło
Kam 2017-01-11 07:04:55
Byłam w axidusie na ofercie świątecznej.
Praca była cały czas, zarobiłam sporo (więcej, niż powinnam), dostałam obiecany zwrot za zakwaterowanie, mimo że wszyscy twierdzili, że go nie dostanę. Kobiety z biura do których się czasem dzwoni są niezbyt miłe, ale w sumie co mnie to obchodzi. Kierowcy się spóźniają, ale to NIE ICH WINA tylko zazwyczaj Biela, bo zapomni. bo coś pomyli.. Da się przyzwyczaić.
Podobno jednak w styczniu mało jest pracy, lepiej całować w środek lutego/marzec.
Nie polecam wyjazdu teraz. Zresztą, to dosyć logiczne. Holandia to głównie szklarnie przecież. ;)
Ja wracam do axi za pół roku
1
var 2017-01-11 09:38:10
Pracowalem w Axidusie i co do godzin itp to zalezy bo na poczatku jestes rzucany po firmach by dostac stala liste takze gdzie sie zalapiesz tam bd robil heh godzinowo hmm ja np pracowalem 8 h dziennie 5 dni w tygodniu sbt i niedziele roznie bywalo czasem pracowalem czasem nie . odnosnie zarobkow duzo zalezy ile masz lat bo w holandi masz ta yebana wiekowke hmm co tu jeszcze mozna dodac za dojazd do pracy dziennie placiles 5.50 euro chyba ze byles kierowca wtedy zbierales powiedzmy 5 os i za dojazdy nie placiles nic ale jest i tu minus bo auto bylo przypisane do cb takze jezdziles na cpn bo jak zabraklo ci paliwa to placiles ze swojej kieszeni bez mozliwosci zwrotu -.- jak gdzies porysowales czy cos to placiles ty, dalej mandat jak wylapales a to nie bylo wcale trudno placiles tez ty za kierowanie nie dostawales nic xd tylko ze nie placiles te 27.50 euro tygodniowo ;) xd do pracy wyjezdzales czasem 1.3h wczesniej bo masz liste ludzi ktorych masz zebrac . za mieszkanie ja w wieku 22 lat placilem 85 euro tygodniowo i 25 euro jakos ubezpieczenie takze jak malo pracowales to miales na dojazdy mieszkanie ubezpieczanie i jedzenie xd no ale ja wychodzilem ok.250 euro na czystko za tydz. pracy . Axidus nie jest zlym biurem po prostu zalezy na jaka firme trafisz np jak nagle zachorowales to musiales dzwonic godzine wczesniej przed busem ze nie nadajesz sie do pracy a jezeli zadzwoniles chwile przed busem mowili tzn w pewnym sensie straszyli ze mozesz sie pakowac itp zalezy od tych z biura jaki mieli humor xd Co do mieszkania hmm warunki sa ok jedynym minusem jest to ze np jak jadles rano bo powiedzmy zaspales i zostawiles po sb jakis tam syf wpadla kontrola to mogla dowalic ci kare w wysokosci juz srednio pamietam ale 150-250 euro w axidusie pracowalem do grudnia takze mozna powiedziec ze świeże info :)
2
Patryk 2017-01-11 18:08:45
Jade razem z dziewczyną 17.01 Jesteśmy z okolic Poznania. Podobno busem 8 osobowym, jest tu ktos kto jedzie tez w tym terminie ?
syska 2017-01-12 12:46:19
No to fajnie, chociaż Tobie :P
Uszek 2017-01-13 13:42:13
My z dziewczyną jedziemy mamy być w czwartek rano pod biurem w miejscowości Maasdajkiem podajze
Dziubin 2017-01-13 19:58:34
ja jade z dziewczyna i jej bratem i jego dziewczyna
17 01 2017
Szukapracyyyy 2017-01-14 15:14:23
Hej wszystkim ! Ja mam pytanie związane z wypłata.. Orientujecie się może co ile jest wypłacana wypłata ? Co tydzień czy miesiąc ? I czy można jechac tam swoim samochodem ? Z gory dzięki za odpowiedz
patryk 2017-01-15 15:29:39
noo niby fajnie ale teraz wszystko stoi.... i dalej cisza
Xen 2017-01-17 00:07:59
Miesiąc. Jasne że można.
Afgnngykn 2017-01-17 23:02:09
Witam! Chciałam wam powiedzieć, ze pracowałam w axidusie 3 miesiące na szklarni z pomidorami.. nie mogę narzekać na ta firmę i złego słowa nie powiem w sumie..
ale zależy jak kto trafi, i na jaka firmę oczywiscie. Byli ludzie co przyjeżdżali i zaraz uciekali bo jak byłam świadkiem "nie wyśpią sie na tym łóżku bo deski sie rozpieprzaja" No ludzie.. co to wakacje? Tymbardziej ze łóżko mieli mieć takie na chwile bo miało byc zrobione.. zlitujcie sie. Jak oczekujecie mega rarytasów to jedzcie sami a nie przez jakieś agencje..
Co do wypłat, wypłacane co 4 tygodnie.
Ja na pomidorach zarabiałam miesięcznie 1400€, także super.
A godzin po 53 tygodniowo średnio
Jedzcie i spróbujcie nic wam nie szkodzi ;);)
2
Groźna 2017-01-18 14:52:04
Bardzo chciałabym wyjechać za ich pośrednictwem do Holandii. Słyszałam, że tam przy pomidorach można dobrze zarobić. Może ktoś ma dokładniejsze informacje to bardzo proszę podzielić się nimi, będę wdzięczna.
1
Martini 2017-01-18 16:46:25
Jedzie może ktoś z okolic Piotrkowa Trybunalskiego?
Martini 2017-01-18 16:57:19
Jedzie ktoś z okolic Piotrkowa Trybunalskiego?
Onaa 2017-01-18 19:03:30
Z jakiego województwa jesteś ? Ja z chłopakiem też myślimy nad wyjazdem do Holandii
Onaa 2017-01-18 19:05:35
Z jakiego województwa jesteś ? Ja z chłopakiem też myślimy nad wyjazdem do Holandii
Onaa 2017-01-18 19:06:15
Z jakiego województwa jesteś ? Ja z chłopakiem też myślimy nad wyjazdem do Holandii
syska 2017-01-19 12:28:32
No widzisz jak to jest .. ja w sumie rozmawiam z kolegą co też myśli nad tą firmą .... I może w marcu byśmy się wybrali tak myślimy...
Magda 2017-01-19 12:35:36
Ja jade z chlopakiem 24 stycznia prawdopodobnoe busrm z opolskiego . Jedzie ktos jeszcze?
Martini 2017-01-19 13:15:05
Województwo Łódzkie
Magda 2017-01-19 15:29:44
My jestesmy z opolskiego. Jedziemy w srode
Wyjazd 2017-01-19 16:00:03
Jedzie moze ktoś 24.01 przez Axidus do Rotterdamu na warzywa?
Ewelina 2017-01-19 20:14:28
1400 na czysto? Bo jak widzę ile oni sobie życzą za mieszkanie, ubezpieczenie i ten dojazd codzienny doliczają, to nie wiem czy się opłaca jechać...
Adi 2017-01-20 15:55:18
Powie ktoś jak tam jest teraz zastanawiam się żeby jechać ...Jak czytam opinię to mi sie nie chcę przez te biuro
Adi 2017-01-20 16:01:55
Cześć powiesz jak tam jest ???
Alusia 2017-01-23 13:45:58
Pracowałem przez agencję Axidus w Holandii i było wszystko ok. Wiadomo, że trzeba ciężko pracować, czasami zamieniaj miejsce pracy ale nie widzę w tym nic złego! Zawsze można mieć pracę lekką w kraju no ale i zarobki będę lżejsze! Coś za coś niestety takie czasy.
Zostaw swoją opinię o AXIDUS - Maasdijk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS