Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: AXIDUS


Oceniono 871 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
zdjecie uzytkownika
Śląsk - 2014-04-09 21:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy lepiej np. jutro zadzwonić jeszcze raz czy czekać na telefon?
zdjecie uzytkownika
Rufix - 2014-04-09 21:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Śląsk - 2014-04-09 21:28:21]:
Raczej nic nie przyspieszysz.. Jeżeli im spasujesz to oddzwonią jeśli nie to trudno. Ja od poniedziałku czekam i na razie żadnego info z ich strony.
zdjecie uzytkownika
jasiu - 2014-04-10 09:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam pytanie jak wygląda sprawa z noclegiem jakie warunki? czy są to pokoje/mieszkania ile osobowe co jest na wyposażeniu
zdjecie uzytkownika
Makar - 2014-04-10 12:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś 12. 04 .14r (sobota)?
zdjecie uzytkownika
czarny - 2014-04-10 13:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jadę z ziomkiem w sobotę,holenderska jazda!!
zdjecie uzytkownika
jasiu - 2014-04-10 14:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam pytanie jak wygląda sprawa z noclegiem jakie warunki? czy są to pokoje/mieszkania ile osobowe co jest na wyposażeniu
zdjecie uzytkownika
Makar - 2014-04-10 14:55:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czarny - 2014-04-10 13:29:50]:
To chyba sie w busie spotkamy
zdjecie uzytkownika
kamaa - 2014-04-10 19:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam tam znajomych i sobie chwalą, może nie mają luksusów w pokojach ale jest dobrze. Z tego co mi mówili to praca w tym momencie jest , nie ma rezerw.
zdjecie uzytkownika
Rufix - 2014-04-10 19:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Śląsk - 2014-04-09 21:28:21]:
I jak zadzwonili do Ciebie ?
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2014-04-10 21:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A moze mi ktos powiedziec gdzie dokładnie w sobotę jedziemy. Jakie miasto w Holandii itd?
zdjecie uzytkownika
takatam - 2014-04-10 21:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamaa - 2014-04-10 19:55:15]:
Szmery bajery....
zdjecie uzytkownika
Mat - 2014-04-11 19:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś wie do jakiej miejscowości w holandii jutro jedziemy?
zdjecie uzytkownika
jasiu - 2014-04-11 19:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam pytanie jak wygląda sprawa z noclegiem jakie warunki? czy są to pokoje/mieszkania ile osobowe co jest na wyposażeniu
zdjecie uzytkownika
kw - 2014-04-12 19:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamaa - 2014-04-08 19:48:28]:
my jedziemy z mezem 14.04 :)
zdjecie uzytkownika
Paulina 111 - 2014-04-13 19:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej. Jade 14.04 jedzie ktos?. Moze mi ktos powiedzieć o warunkach tam i czy praca jest zawsze? ?
zdjecie uzytkownika
Paulina 111 - 2014-04-13 19:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie cos na temat tego biura? Warunki i wogole?
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-04-13 22:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paulina 111 - 2014-04-13 19:36:17]:
pojedziemy zobaczymy :) mam nadzieje ze bedzie ok :)
zdjecie uzytkownika
Pioter - 2014-04-14 21:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie warunki mieszkaniowe tam są ? Mieszka się w domku w tak zwanym Bungale ?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-04-14 22:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maciek,Mat,Paulina111,czarny,kw...jak pierwsze dni? Ja z chłopakiem wyjeżdżam we wtorek. W jakich mieście jesteście?
zdjecie uzytkownika
jasiu - 2014-04-15 09:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam pytanie jak wygląda sprawa z noclegiem jakie warunki? czy są to pokoje/mieszkania ile osobowe co jest na wyposażeniu
zdjecie uzytkownika
MIX - 2014-04-16 05:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WYJEŻDZA KTOŚ 22 KWIEWTNIA Z OKOLIC SZCZECINA LUB GORZOWA
zdjecie uzytkownika
ahh - 2014-04-16 14:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem tam i z chęcią chce wrócić , mieszkania nie są najgorsze , praca jest zawsze dla tych co chcą pracować ! dla tych co nie chcą to nie ma sensu wyjazdu , mieszkania są 5 osobowe bangale lub domy wielo rodzinne , wyposażenie moim zdaniem bardzo dobre , ale warto zabrać telewizje ze sobą .. Polecam jeśli będziesz szanował prace axidus cie doceni !
zdjecie uzytkownika
jasiu - 2014-04-16 16:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ahh - 2014-04-16 14:26:49]:
A lodówki są duże?Jest internet w mieszkaniach?
zdjecie uzytkownika
wyjazd - 2014-04-16 17:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jeżeli jest ktoś ze śląska lub dolnego śląska i wyjeżdża 22 kwietnia i jest chętny to mamy 3 miejsca koszt 250 zł za osobę pisać na e-mail wyjazd-holandia@o2.pl
zdjecie uzytkownika
ARTUR - 2014-04-16 22:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM, LUDZIE JEZELI JESZCZE MOZECIE NIE JEZDZIE. MY PRZYJECHALISMY W PONIEDZIAŁEK... OKAZAŁO SIĘ , ŻE JEST TAKA LIPA ŻE NIE WIEMY CO TERAZ ROBIĆ. ZA BUSA CODZIENNIE DO PRACY CZY JEDZIESZ CZY NIE 5 EURO, JEDZENIE 4 EURO CODZIENNIE CZY JESZ CZY NIE, INTERNET CO MEISIAC 10 EURO , JAK PRZYJEDZIESZ 22 TO ZAPLACISZ 10 EURO I PIERWSZEGO ZNOWU DZIESIEC... A CHODZI JAK SREDNIOWIECZNY PAROWIEC.... MASAKRA, NA UMOWIE AZ RAZI SLOWEM " GRZYWNA " DOSLOWNIE ZA WSZYSTKO GRZYWNA NAWET JAK W HOTELU ZLE OKNO OWTWORZYSZ, ALBO BUTY TRZYMASZ W ZŁYM MIEJSCU ... CODZINNE KONTROLE PORZĄDKU W POKOJACH I KARY ... MASAKRA CZUJE SIE OSZUKANY I GDYBYM MÓGŁ COFNĄĆ CZAS TO BYM NIE POJECHAŁ. SĄ TUTAJ LUDZIE PONIZEJ 20 ROKU ZYCIA I MAJA STAWKĘ 4 EURO NA GODZINE, PLACA 80 EURO TYGODNIOWO ZA HOTEL + 24,50 TYGODNIOWO ZA UBEZPIECZENIE I 5 EURO DZIENNIE ZA BUSA DO PRACY DO KTOREJ NP IDA NA 3 GODZINY DZIENNIE ! ? TO JEST JAKAS PARANOJA... NIE JEDŹCIE BO STRACICIE TYLKO PIENIADZE. Z PENSJI 1500 EURO ZOSTAJE JAKIES 500 EURO ... TAKIE PIENIADZE MOZNA ZAROBIC W POLSCE.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x