AXIDUS

Maasdijk

Opinie o AXIDUS

Mona 2016-11-17 18:58:32
jak coś to możemy razem pojechac ;) tez sie boje heh
kkk 2016-11-17 21:57:35
Jadę z facetem z Katowic. Może ktoś jedzie samochodem i ma ochotę nas zabrać? Nam podali cenę 270 zł za przewoźnika, Wam też?
1
Sylwia 2016-11-18 11:56:47
Witaj Piotrze, ja planuję wyjazd na 6 grudnia, jestem z okolic Zakopanego . I tak myślę, że jakbyś pojechał mógłbyś napisać co i jak tam jest :)
3
Sylwia 2016-11-18 12:43:46
Hej aniu i co pojechałaś ?
Sylwia 2016-11-18 12:47:08
Witaj Adrianie, planuję jechać w drugi termin 6.12 ( ponieważ muszę skończyć pracę i odebrać pieniążki by mieć na start ) tylko mam lekkie obawy plus do tego sama. Wysłałeś już CV ? Sylwia 23 lata ok. Zakopanego :)
1
Ona24 2016-11-18 16:59:31
Ja też sama..ale zaryzykuję hmm i tak tylko miesiąc.. damy radę dziewczyny ;)
2
Werona86 2016-11-18 19:30:24
A jesteś zdecydowana? Waham się, ale faktycznie razem może nie będzie tak źle;)
2
Mona 2016-11-19 07:03:45
tak jestem zdecydowana to i tak tylko miesiac hmm.. ;) a ty juz odesłałaś te dokumenty? podobno duzo jedzie dziewzyn..samych ..;)
Krzysztof 2016-11-19 12:17:00
Jedzie ktoś z Płocka 30 listopada?

Robert skontaktuj się ze mną jeśli jedziesz: na maila: krzysztof7721@wp.pl jeśli nadal aktualny jest Twój wyjazd
Krzysztof 2016-11-19 14:41:49
Jedzie ktoś z Płocka

Robert 30 listopada

Ja mam 24 lata i mogę wyjechać na Święta, kto ma jakie doświadczenia z tą agencją, jaka praca?
1
MałaMi 2016-11-19 19:12:48
opinie są niezbyt o tej agencji i sama się zastanawiam czy wyjechać na ten miesiąc z nimi.. nie wiem sama co robić. Ktoś wgl był rok temu z nimi na okres świąteczny??????
daro540 2016-11-19 19:37:02
Napiszę tak-pracowałem w różnych firmach przez 10 lat i też były złe opinie.Polak Polakowi zawsze będzie wrogiem i prawdy się nie dowie,dopóki sam tego nie zobaczy.Byłem na wiosnę w firmie,która skierowała mnie do produkcji serów od podstaw-praca ciężka fizycznie,bo taki ser waży od 16 do 20 kg.,a przerzucić tego przez 8 godzin trzeba było może 4 tony.Wypłata na czas 275 euro,ale nikt mi nie powiedział,że można robić nadgodziny,które były wypłacane przez Holendra w kopercie najpóżniej do każdej środy-to była prawie druga wypłata!Zanim jednak się o tym dowiedziałem,to zjechałem do Polski pod pretekstem pogrzebu.Jednak przemyślałem wszystko i wróciłem i nie żałowałem.Więc sami widzicie jak jest-poza tym jedzie nas tam sporo osób,więc można się zorganizować i nie dać się dymać-pozdrawiam.
4
kaka 2016-11-20 14:37:46
Myślę, że tak jest zawsze. Mało ludzi pisze pozytywne opinie, a jak ktoś się wkurzy to pisze negatywa..
ja91 2016-11-20 23:51:27
Część
Jadę z bielska białej 6.12, jak ktoś chce się zabrać ze mną z okolicy to piszcie na mój mail, michal9107@o2.pl, napewno wyjdzie taniej niż busem:)
Pozdrawiam Michal
NANA 2016-11-21 09:35:04
Hej ! Ja jadę z podkarpacia
1
miki 2016-11-21 11:01:14
Jakim samochodem jedziesz, czy byłabyś w stanie jechać przez Działdowo i zabrać dwie osoby. kontakt klosek055@wp.pl
Iwona 2016-11-21 16:24:46
Hej!Jedzie ktos z Bydgoszczy albo Torunia?Zastanawiam sie czy jechac bo nie mam za bardzo z kim.
piotr1526 2016-11-21 19:40:18
hej, ja wlasnie jutro o 14 mam busa:))
Xm24 2016-11-21 21:53:15
Ja jade z okolic Bydgoszczy.. ale nie wiem czy nie zrezygnować
mariusz 2016-11-22 12:00:21
Daj znac jak tam jest :)
Ania 2016-11-22 18:41:58
Ja jade z brzozy koło bydgoszczy. Mam busa o 15:)
Seba 2016-11-22 19:34:14
Hej ja jestem z okolic bydg napisz na fb seba inowroclaw
NANA 2016-11-23 09:00:56
Cześć ! A czemu tak szybko jedziesz a nie 30 .12. ?
Ania 2016-11-23 14:48:14
Seba dzisiaj jedziesz? Podaj jaki nick masz na fb
piotr1526 2016-11-23 16:49:36
Dostalem e-mail wlasnie z taka data wiec jak najszybciej sie zebrałem, wlasnie nas osadzili w domkach 'bungalow' juz od jutra praca. Ja sam na domku ale moze beda zapelniac
4
Mariusz 2016-11-23 21:23:26
A w jakim mieście jesteś? Jutro daj znać gdzie pracujesz i jak jest ogólnie,pozdrawiam
Adam 2016-11-24 12:31:33
Czy jedzie ktoś z Lęborka 6.12?
Pozdrawiam.
Adam
1
:) 2016-11-25 00:01:08
hej wybiera sie ktos jeszcze moze na okres swiateczny albo ogolnie za granice ? Planuje wyjazd jestem spokojna osobą a w grupie zawsze raźniej chyba :)w spokojnej grupie :) można pomysleć i sie zorganizowac
W razie w zostawiam namiary:wyjazd1234@o2.pl



1
Nana 2016-11-25 16:15:46
W czwartek dojedziemy do Ciebie nie martw się ;)napisz jak w pracy jest .Pozdrawiam i Do zobaczenia ;)
1
piotr1526 2016-11-26 16:13:58
Z praca roznie, moze dlatego ze jescze nie ruszyl ten okres swiateczny. Ale ogolnie nie ma ciężkich robót. Najgorsze jest to ze czesc osob zakwaterowali na hotelach pracowniczych a czesc na tych domkach
1
Artur 2016-11-28 22:07:28
Czwartek będzie dla nas dniem odpoczynku, podpisywania umowy. Do pracy idziemy dopiero w piątek, no chyba że ktoś będzie chciał iść na to może z czwartku na piątek w nocy, tyle słyszałem.
1
Hemp 2016-11-30 17:40:43
Witam. Jest ktos teraz w NL przez Axidusa? Jak wyglada u nich zakwaterowanie, na jakich lokacjach. I co najwazniejsze jak z godzinami, czy zapewnione sa godziny czy daja zarobic tylko na mieszkanie. Czy ta oferta swiateczna jest naprawde tak oplacalna. Prosze o szczere odpowiedzi. Pozdrawiam
2
Tomi 2016-11-30 20:12:08
Ja jestem z Kołobrzegu, wysłałem CV czekam na odpowiedz. Ktoś jedzie z Zachodniopomorskeigo w terminie 6.12 ?
Adrian 2016-12-01 10:41:38
Witam, czy ktoś z was wybiera się z Krakowa lub okolic ? do Holandii do pracy na święta ?
adrian 2016-12-01 10:54:10
Siema wszystkim czy ktos z Krakowa albo okolic się wybiera ? suri87@op.pl
jarek801 2016-12-01 14:17:33
Witam!
Dostałem info, że jadę 6. jeśli będą miejsca. Jak nie, wtedy na bank wyjazd 13.
Jestem z okolic Olsztyna. Gdyby ktoś ruszał własnym autem, chętnie się zabiorę.
Pozdrawiam.
romario 2016-12-03 11:52:11
Ja jestem od kilku dni i powiem Ci tak zalezy jak trafisz ale z tego co widze islysze kokosow nie zarobisz a babki z biur z Polski nie maja chyba pojecia co tu jest grane.Jedni robia mniej drudzy wiecej kwatery sa rozne leosze lub gorsze ale z tego co wiem nie ma rewelacji.W wekend pracuja tylko wybrancy .Duzy problem tez jest z powrotami z pracy trzeba dzwonic i przypominac zrby przyjechali .zdarzaly sie przypadki ze ludzie po 2 godz czekali na transport
Ewelina 2016-12-03 14:30:54
Niedaleko mnie ;p byłam prawie rok w axidusie. Jeśli ktoś chce się dowiedzieć co i jak to poopowiadam :)
MadziaK 2016-12-03 21:12:34
witam, jedzie ktoś swoim środkiem transportu z kujawsko-pomorskiego ?
MadziaK 2016-12-03 21:22:50
witam, jedzie ktoś 6.12 swoim środkiem transportu z kujawsko-pomorskiego ?
Bereta 2016-12-04 18:38:45
Opowiedz prosze co i jak? Czy da się zarobić, czy jest praca? Czy są jakieś dziwne kary za niewiadomo co? Jakie są warunki mieszkaniowe itd? cokolwiek :)
3
przemo24 2016-12-05 18:50:19
czesc pojechales może już do nh bo ja się zastanwiam nad ta oferta jestem od Proszowic?
Xen 2016-12-06 05:26:02
Nie ma kar za niewiadomo co. Jedynie za syf w pokoju, przestrzeni wspolnej (łazience, kuchni itd) Trzeba zachowywać porządek, bo to sprawdzają.
Ogólnie nie jest najgorzej, wiadomo że nie traktują nas tu jak Królewską rodzinę, ale trzeba się po prostu przyzwyczaić. Czasem trzeba poczekać dłużej na transport, ale to też kwestia przyzwyczajenia. Poznałam parę osób które odłożyły po 8 tys euro w pół roku, a znam też kilka które żyją od wypłaty do wypłaty, a czasem są na minusie.. To zależy OD WAS, od tego z jakim nastawieniem przyjedziecie. Jeżeli zamiast zacisnąć zęby na początku, będziecie narzekać na wszystko - nic tu po was. Nie jesteście pierwszymi osobami, którym się coś nie podoba i nic z nimi nie zwalczycie.
Jak trochę tu pobedziecie to wszystko sobie ogarniecie i będzie dobrze.
Teraz dają ludzi na domki albo na hotel, syfu i karaluchow nie ma. ;)
Nie sluchajcie ludzi, co chodzą i narzekają,bo to taki typowy syndrom polaka jest.. Zwłaszcza tych, co się robić nie chce. A nic za darmo niebprzychodzi, czasem swoje trzeba pocierpiec żeby mieć dobrze;)
Praca jest. Miałam wolne dwa dni i zamiast tego wali mnie na akcje z wyższa stawka i sobie odrobiłam ten czas.
Co Ty pie*dolisz z tą sobota. Nie wybrancy, tylko osoby które pracuja na firmach gdzie w sobotę się też robi. Albo ewentualnie jakieś osoby z Natury biorą, ale zazwyczaj te które prowadzą auto.
2
Bereta 2016-12-06 10:36:15
Dzięki :) Za niedługo sama się przekonam, mam nadzieję, że będzie ok :)
1
Mok 2016-12-06 12:54:50
a Ty ile masz lat?????? jakos wiecej opini jest negatywnych. znam inne agencje co nie maja tyle negatywnych opinii
klara 2016-12-07 10:14:34
Pracuje w AXI w tej chwili, w szklarni z pomidorami. Szklarnia jak to szklarnia do łatwych nie należy, ale nie narzekam bo przyjechałam tu do pracy, a nie na urlop. Do gorąca można się przyzwyczaić. Pracuje codziennie bez przestoju po 8h. Mieszkam na hotelu, w pokoju łazienka - warunki ok, ale są osoby które oczekują, że będzie standard exclusive. Trzeba pilnować porządku, bo zdarzają kontrole. Wypłaty są wypłacane terminowo. Ja nie narzekam ale są tacy co chodzą i tylko jęczą i ciągle im źle widocznie to taka mentalność. co do negatywnych opinii to wystawić je może każdy, a nieudaczników nie brakuje.
Sandra 2016-12-07 17:03:45
Najgorszy jest Kierowca z Axidusa ten chudy co jeździ Dacia. Jest Super!!!! Odłożyłem 10tys € w pol roku, postawiłem se chaupe w Polsce, na wykończenie zabrało wiec wracam po nowym roku i dopierdlam i kupie se panele brązowe, co do personelu jest tam przystojny kierowca Sławek, co do koordynatorów Wpodxadku jest Luksszek i Marcin.
Pozdrawiam Sandra
Oni 2016-12-07 18:57:59
Witam jest moze ktos juz w hokandi z axidusem na ofercie swiatecznej jesli tak to prosze o jakies info jak tamfaktycznie jest jakue warunki mieszkaniowe i placowe czy kasa jest na czas i jak pisza oraz jak z warunkami mieszkamiowymi i godzinami w tygodniu czy sa przestoje bo dostalem info ze moge jechac juz 13.12 pozdro i czekam na info najlepiej na mail aszczecin5@wp.pl
adriano 2016-12-07 23:19:10
Witam, czy ktoś wybiera się z Krakowa albo pod Krakowa ? proszę o kontakt suri87@op.pl
arecki 2016-12-08 00:16:04
Mowie o osobach co przyjechali na okres świąteczny wiec o jakich stslych robotach mówisz dziewczyno
Zostaw swoją opinię o AXIDUS - Maasdijk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS