Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: AXIDUS

zdjecie uzytkownika
wojtek19 - 2016-05-17 22:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krisu - 2016-04-03 21:50:29]:
Kiedy jedziesz? odezwij sie 59209707 moje gg:)
zdjecie uzytkownika
WORKR 1 - 2016-05-18 12:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE PRAWDA! STAWKI DLA 18-21 LAT TWZ WIEKOWKA SA TAKIE
„Worker” zawyzyl koszty a zanizyl pensje! – czyzby konkurencja?
Każdy zna stawki przed wyjazdem i dla wiekówki jest tak:
STAWKA BRUTTO od 6,27 lub 7,24 lub 8,92 ( 6,27 to podstawa a reszta zależy od roznych ukladow zbiorowych)
Stawka brutto minimum to 6,27 (nie 6) + dodatki za II i III zmiane, nadgodziny płatne 125 lub 150%
ROWER warto kupic wlasny za 30 Euro a nie rac agencyjnego za kaucie!
KALKULACJA poprawna:
Koszty: domek 69E ubezpieczenie 24 E, transport jak chcesz taxi 5,5E/dzień =125E na tydzień.
Koszty masz wszędzie czy mieszkasz w Polsce u mamusi czy na biegunie, każdy cos placi.
Jedzenie jest sprawa indywidualna wiec zależy czy gotujesz sam czy wzerasz kebaby codziennie.
Reszta kosztów z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] internet jest ZA DARMO, a kaucje ci za klucz zwracają jak oddasz klucz!

Wyliczajac zarobki:
70 za dzień x6dni=420-125koszty=295 przy najniższej krajowej bez policzonych zadnych nadgodzin
Wiec DLA KUMATYCH SIĘ OPLACA! Sam zarabiałem do 400 E na tydzień na reke bo pracowałem w weekendy lub na innym układzie zbiorowym
Powiedz mi „Worker” gdzie w PL w wieku 18-21 lat bez znajomości, bez jezyka, wykonując proste czynności fizyczne tyle zarobisz?
KURS EURO 1EUR =4,4 zl!
Dziekuje,dobranoc:)
zdjecie uzytkownika
PRACA - 2016-05-21 14:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje tu i nie jest zle
godziny nei sa gwarantowane ale nigdy nie mialem mniej niz te 38 z reguly chodzi sie na 1 dzien w weekend
szukaja teraz sporo osob jak ktos zna angielski ma lepiej bo moze byc order pickerem - zbierasz zamowienia na halach
zamierzam zostac ok 3 lat opinie maja lipne ale zaryzykowalem i sie nie przejechalem
jedyny minus polak pod polakiem kopie dolki ale to jak wszedzie
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-05-25 16:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jedzie ktoś moze w ten weekend do Nl ?
zdjecie uzytkownika
Justipe - 2016-05-25 21:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jedzie ktoś 1.06.2016? Z firmy axidus
zdjecie uzytkownika
mio93 - 2016-05-26 12:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie Ktoś może jak ma na nazwisko pani Agnieszka koordynator w maasdijk.
zdjecie uzytkownika
Wyjeżdżam - 2016-05-27 11:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjeżdżam z dziewczyną 4 lipca. Jeśli jest ktoś kto również wyjeżdża w podobnym terminie - proszę o maila: wydziarany12@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Koko - 2016-05-27 22:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Prawdopodbnie jedziemy właśnie 01.06.2016 jako para. Czego się spodziewać, co polecacie zabrać ze sobą na pierwszy tydz.?
zdjecie uzytkownika
Pfffff - 2016-05-29 12:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem(usunięte przez administratora) zarobiłem. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Wizz - 2016-05-30 16:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Justipe - 2016-05-25 21:36:53]:
Tak , ja jadę ;)
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-05-30 22:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Justipe - 2016-05-25 21:36:53]:
ja ajde ale jutro czyli 30
zdjecie uzytkownika
Merytorycznie - 2016-05-31 10:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli szukasz agencji gdzie JEST praca to taka znalazles tutaj.
Co mozesz zyskac pracujac w tej agencji:
-prace
-prace
-prace

Dodatkowo na sezon przyjmuja uczniow i studentow na wakacje gdzie:
-wyplaty sa tygodniowe
-nie placisz podatku
-masz duzo godzin

Ja szczerze polecam (ok jest sporo osob niezadowolonych) czemu?
-nie chce im sie pracowac - a to wyjazd do pracy
-choruja po weekendzie (sczegolnie w poniedzialek)
-psy wieszaja bo nie ma nic za darmo.

PRACA jest, wyplata jest, koszty rowniez sa.
Realnie od 150-400 na reke na tydzien. Kosztow jest ok 90-125 E tygodniowo
czyli zarabiasz 275-525 E brutto na tydzien. (150-400 na reke)
czemu taka roznice podaje:
-stawki na roznych sektorach od 6,27 do 9,81 podstawy
-nadgodziny
-weekendy, nocki
-koszty jakie generujesz sobie na miejscu

Ja polecam bylem ze znajomymi i wracamy 10 czerwca.
zdjecie uzytkownika
filuchmen - 2016-05-31 12:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jar zamula - 2016-04-08 05:50:40]:
Witam, czy mógł bym poprosić o informacje ponieważ chcę wyjechać z axidus na wakacje, mój mail filuchmen@o2.pl. Prosze o szybką odpowiedz
zdjecie uzytkownika
Adam28 - 2016-06-02 14:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja z zona nie mielismy wiekszych problemow. pracowalismy 7 miesiecy, teraz na dniach znowu wracamy. polecam tylko znac angielski bo bez tego bedziecie od najgorszych prac. Ogolnie ocena nie moze byc zla, trzeba tylko pilnowac czasem solarisow i nie dawac sie zbywac, tylko twardodochodzic swoich roszczen. Twardo, ale grzecznie i mozna sie z kazdym dogadac.
Mieszkalismy tez na prywatnym mieszkaniu, ja jezdzilem wlasnym autem i tez bylo wszystko ok i bez problemow
zdjecie uzytkownika
xpionka - 2016-06-04 17:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając wasze opinie, nie wiem czy się zgłaszać, jeżeli ktoś był, bądź jedzie niebawem a wie o tym coś więcej, proszę o kontakt fiona.tr18@gmail.com
dziękuje
zdjecie uzytkownika
niee - 2016-06-06 12:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
dajcie sobie spokoj szkoda czasu na te firme, blagam inne wybierajcie
zdjecie uzytkownika
Kachana - 2016-06-06 12:33:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest super
w tygodniu produkcja w weekendy eventy muzyczne, ja bylam w Amsterdamie na the flying duch niby cos tam sprzatalam a tak na prawde wielka impra z Avicci.
nastawiaja sie na osoby na wakacje na 2-3 miesiace jak chcesz wyjechac to super sprawa
poznaje kraj jest ciekawie wyplata sie zgadza a w domu bym chyba na zmywaku za 6 zl na godzine pracowala co najwyzej. opiniami blagam nie ma sie co przejmowac sama sie zastanawialam i ludzie tacy jak ja - zadowoleni nei pisza bo po co - a wyrzuceni lub ci co im cos nie pasowalo napisza zawsz eboto jedyna forma zemsty.
wiec pozytywow bylo by 90% pewnie gdyby kazdy kogo znam pisal opinie
zdjecie uzytkownika
adsoon - 2016-06-06 13:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jadę w środę z Katowic. Jedzie ktoś też?
zdjecie uzytkownika
Donna - 2016-06-06 23:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma rewelacja na 2 dzień od razu praca wcześniej szkolenie i kwaterunek w Polsce zapewniają wyjazd nie musisz sie o nic martwić koordynatorzy wydają sie wporzadku praca przy kwiatach i kawie super nic ciężkiego ani śmierdzącego tego sie obawiałam mieszkam na hotelu pracowniczym luksusu nie ma jest zwyczajnie jednak spotkałam sie z opinia innych lokatorek ze kuchnia jak za komuny i one rezygnują Haha żal mi ich ale cóż powiem tak jak chcesz jechać do pracy - ja jestem na wiekowce to jest jej mnóstwo jak chcesz jechać i liczysz na Hilton itp to zostań z mama
zdjecie uzytkownika
dominik - 2016-06-07 12:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemka
mieszkam w hotelu wateringen bo tam mam brata od 3tyg jest tam prawie i prace mam na pomidorach jestem zadowolony na razie wszystko ok
zdjecie uzytkownika
Jestem Tu - 2016-06-16 10:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HALOO POMOZCIE MI - zartuje :D

jest spoko, pracy jest bardzo duzo (ale niektorym nie podoba sie praca jako skoczek) - moge to zrozumiec no ale tak to jest i nic nie zrobisz.
Ostatnio nie mialam wolnych weekendow bo bylo sprzatanie na festiwalach dodatkowo -no ale hajs sie zgadza.

Mieszkania - od srednich po bardzo dobre - hotele jak to hotele pracownicze szalu nie ma no ale sa niezle nabite na sezon - co prawda mozesz mieszkac prywatnie ale ja nie umiem tego sobie ogarnac

co wziazc z polski - checi do pracy, troche kasy do pierwszej wyplaty, jeansy (bo jak patrze ze laski w legginsach do pracy chca isc to az wstyd)

kilka osob narzekalo na malo godzin, ale ja nie moge tego powiedziec o sobie, wiec chyba zalezy od nastawienia.
zdjecie uzytkownika
kacha - 2016-06-17 16:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem Tu' to już twoja indywidualna sprawa uważam, oraz kwestie ubioru kazdy bierze ze sobą najpotrzebniejsze rzeczy i najwygodniejsze, twoja decyzja.
zdjecie uzytkownika
TenTamten - 2016-06-17 19:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś 20.06?
zdjecie uzytkownika
fghj - 2016-06-17 22:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no chyba ze bylo tak ze oni to oferowali no ale nie sadze
zdjecie uzytkownika
anetaaaaa - 2016-06-18 15:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TenTamten - 2016-06-17 19:24:29]:
tak jade 21
zdjecie uzytkownika
ania - 2016-06-18 19:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O @JestemTu możesz powiedzieć w jakiej miejscowości jesteś dokładnie? I czy pieniądze są wypłacane na czas? Może niedługo się spotkamy :)
zdjecie uzytkownika
Patrycja - 2016-06-20 17:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, czy ktoś jedzie z Katowic 22-23 czerwca? Wybieram się z chłopakiem, ale dużo się naczytałam złych opinii i teraz się trochę obawiam...
zdjecie uzytkownika
onki - 2016-06-20 18:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ania słyszałem, że z terminowością wypłat nie ma żadnego problemu, co dla mnie osobiście też jest ważne, bo bank nie poczeka :) Ktoś może wie, czy będzie im potrzebny jakoś niedługo nowy pracownik produkcji?
zdjecie uzytkownika
Basia - 2016-06-22 14:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zdecydowany - 2016-04-22 07:04:31]:
Tak, moja grupka wybiera się w tym terminie
zdjecie uzytkownika
wedrf - 2016-06-22 16:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@onki ciezko cokolwiek stwierdzic bo tu na gowork ofert nie widac
zdjecie uzytkownika
aneta - 2016-06-22 22:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś 28 czerwca? Wybieram się sama (znajomi się rozmyślili), warto ryzykować? Jak towarzystwo w pracy?
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-06-23 15:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam takie pytanie, wiem, że pracownicy do Holandii są potrzebni na już, mam więc pytanie jak to wygląda normalnie i jak jest z zakwaterowaniem też kochani?
zdjecie uzytkownika
djjachu - 2016-06-23 19:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie jedzie ktoś koło 27 czerwca? Ja jadę przez biuro z opola (Poznań)
Jak ktoś ma jakieś plusy minusy to niech mi napiszę bo nie wiem czy nie zrezygnować.
zdjecie uzytkownika
djjachu - 2016-06-23 19:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aneta - 2016-06-22 22:30:16]:
Ja chyba jadę. Z poznania. Mam 17 lat.
zdjecie uzytkownika
rtyh - 2016-06-23 20:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Nowy wiesz co tez bym chetnie podjal prace w takiej Holandii bo to szansa na na prawde prozadny zarobek tylko niestwty nie widze zadnych ofert od nich
zdjecie uzytkownika
jestttt - 2016-06-24 12:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dodali nowe ofety pracy !!!!!
zdjecie uzytkownika
serek - 2016-06-24 13:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak tez je widziałam, nawet coś dla uczniów i studentów na wakacje teraz oferują w Poeldijk jak ktoś szuka dobrej fuchy
zdjecie uzytkownika
xoxo - 2016-06-24 17:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [serek - 2016-06-24 13:01:33]:
ile czeka sie na jakąś odpowiedz od nich?
zdjecie uzytkownika
edfrw - 2016-06-24 17:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hej no jest oferta w Holandii na stanowisko pracownika produkcji w okresie wakacyjnym wymagana jest dyspozycyjność do pracy w okresie wakacyjnym stan zdrowia umożliwiający wykonywanie prac fizycznych
zdjecie uzytkownika
Maggie - 2016-06-24 23:51:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś wybiera się 5 lipca z Olsztyna? ? Ja wybieram się sama, kolezanka się rozmyslila
zdjecie uzytkownika
sasanka - 2016-06-25 10:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maggie jedziesz na kapsułki?
zdjecie uzytkownika
daddy cool - 2016-06-25 11:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@edwrf a co to konkretnie oznacza "stan zdrowia umożliwiający wykonywanie prac fizycznych"? proszęm ci e doprecyzuj bo nie chciałabym niespodzianek żadnych
zdjecie uzytkownika
fgb - 2016-06-25 15:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
albo w Rotterdamie widze ze tez szukaja pracownika agencyjnego praca polega na podstawowych czynnościach związanych z produkcją towarów, sortowaniem, pakowaniem
zdjecie uzytkownika
huuy - 2016-06-25 15:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile czeka się na odpowiedź od nich po wysłaniu zgłoszenia na stronie?
zdjecie uzytkownika
m,agro - 2016-06-25 16:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to chyba akurat logiczne... a wybiera się ktoś z was do szklarni w pomidory? niech kltoś powie co oznaczają "okolice" Hagi+
zdjecie uzytkownika
baska - 2016-06-25 19:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej ja tez szukam wyjazdu najbardziej zalezy mi aby byla praca i zarobek ale tak czyta i wiekszosc agencji ma zle opinie:(
zdjecie uzytkownika
fffdfd - 2016-06-25 19:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@daddycool no to wydaje mi sie ze musisz miec jakies zaswiadczenie o braku pzeciwskazan do takiej rpacy albo na przyklad nie masz problemow zdrowotych..
zdjecie uzytkownika
artur - 2016-06-26 10:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [m,agro - 2016-06-25 16:56:13]:
ok. Hagi czyli De Lier, praca na szklarni zależy na którą trafisz i od brygadzisty ale jak dasz radę to godziny w miarę ok i praca też :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szybka rekrutacja
Pytania: znajomosc jezyka angielskego
zdjecie uzytkownika
rfg - 2016-06-26 11:55:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to teraz na przyklad pracownika szklarni z pomidorami szukaja w okolicach Hagi oferuja legalne zatrudnienie w firmie z wieloletnim doświadczeniem,atrakcyjny system wynagrodzeń w systemie wiekowym do 9,26 €, szkolenie wstępne przed pojęciem pracy..
zdjecie uzytkownika
malina95 - 2016-06-27 02:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jade 28 czerwca. Opinie sa rozne wiec nie ma co czytac i zasmiecac sobie glowy. Grunt to pozytywne nastawienie ! Jade pierwszy raz, mam nadzieje ze mi sie spodoba.
Pozdrawiam ;)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie AXIDUS!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert