AXIDUS

Maasdijk

Opinie o AXIDUS

miśka 2016-07-25 11:29:23
hej, jak długo czekaliście na ich odezwanie sie po wysłaniu tych formularzy zgłoszeniowych ?
Jacek 2016-07-25 13:07:30
Cześć, mama kazała mi się zgłosić do pracy na wakacje, mam czas do października bo zaczynam wtedy studia, powiedzcie mi w jaki sposób to wygląda czy jest wszystko na swoim miejscu czy?
3
oczekująca 2016-07-25 17:19:49
Hej czy ktoś wyjechał albo będzie wyjeżdżał teraz na czasie do pracy na okres powyżej 3 miesięcy? :)
oczekująca 2016-07-25 17:21:35
Hej czy ktoś wyjechał lub będzie na czasie wyjeżdżał do pracy na okres powyżej 3 miesięcy? ;)
Funnny 2016-07-26 11:38:35
Pracownik produkcji to zawsz esię przyda, wydaje mi się, że zdecydowanie trzeba sobie powiedzieć - damy radę
miśka 2016-07-26 15:28:15
hej, jak długo czekaliście na ich odezwanie sie po wysłaniu tych formularzy zgłoszeniowych ?
tak 2016-07-26 15:43:53
A wiecie czy niedługo pojawi się jakiekolwiek ogłoszenie pracy? W końcu dobrze, że do podstawy zarobków są jeszcze jakieś premie, więc i wypłata musi być dobra.
Marcinho52@o2.pl 2016-07-26 21:30:18
Ma zamiar ktos wybierac sie z zabrza ?
gość 2016-07-27 10:52:42
A wiecie czy jest szansa na to, żeby znaleźć zatrudnienie jako pracownik agencyjny? Bardzo chętnie bym się załapał, bo oprócz dobrej podstawy pewnie jest jakaś premia.
BMH 2016-07-27 14:12:07
Witam , wybiera się ktoś do Holandii za pośrednictwem tej agencji 1 Sierpnia z Katowic ?
Maniera 2016-07-27 14:29:01
Ja słyszałem, że ktoś tam ma niby się wybierać, ale nie wiem kto, nie ogarniam za dużo z tego tematu, wiem tylko że pojawiają się nawet jakieś ogłoszenia nowe na stanowiska wakacyjne do Holandii, zdecydowanie chyba warto próbować swoich sił w tej pracy
lola357 2016-07-27 20:47:51
Jedzie ktos z olsztyna 2.08.16 ? Jade z koleżanka, ale przez te komentarze troche się boje .
lola357 2016-07-27 21:36:55
jedzie ktoś z Olsztyna 2.08.16 ? bo jade z koleżanką i troche się boję.. co myślice o tej firmie ? komentarze są fatalne..
PRAWDA 2016-07-28 09:33:23
jak sie boicie "bo kometraze sa fatalne" to zostancie w domu i nigdzie nie wychodzcie :)
wiele filmikow o holandii obejrzalem, z wieloma rozmawialem ludzmi ktorzy w Holandii juz byli i wszyscy powiedzieli jednoglosnie:
wszystkie komentarze mozecie sobie wsadzic miedzy bajki / czemu? / no to juz tlumacze/
polacy jacy sa wszyscy wiemy jesli biuro ich wywalil z jakiegos powodu od razu ida poszczekac w necie, ci zadowoleni nie pisza. inna sprawa ze czesto ktos wyjezdza i mysli ze bedzie czerwony dywan czekal i dom z basenem a praca bedzie tylko na popoludnia zeby ksiaze i ksiezniczka sie wyspali.
no niestety rzeczywistosc jest inna - ja pojechalem na wakacje i pracuje do konca wrzesnia.
biuro w pl z reguly wie tylko tyle co przekaza im z holandii, czesto sie okazuje co innego, ze swojego doswiadczenia moge napisac ze:
-praca jest i jest jej duzo
-pieniadze sa i idzie zarobic
-agencja na tobie tez zarabia bo to nie jest dzialanosc charytatywna
-polak polaka w pracy sprezda za 1 euro

a to jaka praca jakie mieszkanie jacy ludzie z ktorymi bedziecie zalezy troche od przypadku troche od szczescia jednak wszystko tu idzie zalatwic. podsumowujac ogarnietym ludziom polecam, osobom z super angielskim polecam - takich jest malo, dziewczynom polecam - jest duzo prac dla dziewczyn typu latwe i lekkie ale tempo zapieprzac trzeba, NIE POLECAM tym co chca jechac na wakacje, mysla ze przy pakowaniou warzyw zarobia na 3 domy i maseratti, wszystkim osobom co naduzywaja % oraz biora wiadomo co - sam bylem swiadkiem - gruba impreza, ktos cie podpierdzielil, zaspales w poniedzialek - dziekuje dowidzenia.
jesli bedziecie zainteresowani jakas sensowna odpowiedzia podaje moj mail, jesli bede mogl to odpisze piotr.marek1@gmail.com
4
ktosiek 2016-07-28 09:40:16
Ja sam też bym chętnie wyjechał do pracy właśnie do szklarnii, zwłaszcza, że atmosfera opiera się na przyjacielskich relacjach, a na spokojnie można dbać o zadowolenie pracowników. A wypłata jaka jest?
kamykzdr 2016-07-28 14:22:33
dwa dni na ich odpowiedz
onki 2016-07-28 15:31:57
Wiesz @PRAWDA większość ogłoszeń jest skierowana do studentów i uczniów więc nie ma co się dziwić, że są takie komentarze jak jadą osoby w ogóle nie oswojone z pracą..
1
maja 2016-07-29 13:37:21
Pracownik Szklarni z Pomidorami jest potrzebny u nich z tego co widze.
s 2016-07-31 20:08:49
A skąd takie znów opinie, bo ja nie rozumiem zupełnie
1
ELKA 2016-08-03 15:29:47
Ja tą firmę polecam w 100% , właśnie wróciłam i pojadę z nimi jeszcze raz. Pracowałam na kapsułkach praca fajna i przyjemna. Mieszkanie w którym mieszkałam, było ok, dobrze wyposażone. Nie rozumiem tych osób, które wypisują takie bzdurne komentarze. Nawet jeśli trafisz do pracy, która Ci nie opowiada, możesz prosić o zmianę miejsca. Wydaje mi się, że te opinie wypisują osoby, które myślały, że jadą na wakacje, a nie do pracy. Ja tam jestem zadowolona. Polecam osobą pracowitym
4
ludzie i ludziska 2016-08-03 17:59:25
@ ELKA przede wszystkim musisz wziąc pod uwage że punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia - tak jest zawsze i dlatego te opinie moga sie różnić. Druga sprawa to, że każdy ma inne nazwijmy to "walory estetyczne" - czyli móiwiąc krótko - są gusta i guściki.
Dia 2016-08-04 08:20:24
Hej a jak jest z tą umową w końcu? Czy ktoś wie? Bo teoretycznie studenci mają minimum 6 tygodni ale przez telefon mówią ze 3 miesiące. Cxy ktoś wie jak to wygląda? Jakie są kary za zerwanie umowy np po 2 miesiącach? Jako ze to umowa o pracę to jest pewnie okres wypowiedzenia czy jak się go zachowa to się coś płaci?
onki 2016-08-04 11:52:07
Czy te rekrutacje, które można ciągke znaleźć w sieci są aktualne? Oferty były wystawione w czerwcu, więc nie wiem, czy rekrutacja prowadzona jest stale i można słać cv?
GramMaxSound 2016-08-04 12:08:47
Witam Kto Jedzie 09.08.2016
Jur 2016-08-04 14:58:58
Jak to jest z pracą na wakacje, czy ktoś tam jest?
tabaluga19 2016-08-05 19:01:54
siema ja jade 9.08
fffdfd 2016-08-05 19:05:23
@Jur owszem jest tylko nie wiem czy nie jest troche za późno na to zeby aplikwaoc bo jakos pod koneic czerwca ta rekrutacja byla
tomi88 2016-08-11 15:57:52
hej mam termin na 30 sierpnia z olsztyna jedzie ktoś w tym terminie
2
MIAaa 2016-08-11 16:08:06
Ja własnie wróciłam. Dla uczniów i studentów umowa była na 6 tyg min, dla regularnych na min. 3 miesiące. Mieszkanie miałyśmy bardzo fajne, dobrze wyposażone, ładna łazienka, do pracy było blisko wiec nie musiałyśmy jeździć firmowym busem. Słyszałam, że ktoś narzekał, po poprzedni lokatorzy zostawili ostry bajzel. Co do pracy to pracowałyśmy przy kapsułkach z kawą, nie ma co narzekać. Zdarzyło nam się też chodzenie do pracy w weekend - jeśli oczywiście chciałyśmy. w następnym roku też skorzystamy.
onki 2016-08-11 17:24:21
To zależy co masz zapisane w umowie @Dia ale tak firma ma prawo zastrzec sobie taki okres i w razie czego nałożyć karę
Piotruś 2016-08-11 17:37:31
Pracowałem dla innej agencji nazwy nie wymienię taka świetna, zadzwoniłem do biura Axidus w Polsce czy mnie przyjmą- przyjęli. I powiem niebo a zmienia. Domek schludny, a nie jakiś barak jak w poprzedniej agencji. Praca na początku trochę mnie rzucali raz tu raz tam , codzienne w innej pracy. Mało przyjemne ale najważniejsze, że praca jest i nie siedzi się w domu. Teraz już mam stałą firmę do której jeżdżę codziennie, czasem nawet i w weekendy. U mnie na domku przyjechało kilku cwaniaków, którzy pewnego weekendu tak zabalowali, że w poniedziałek nie stawili się do pracy. I taryfy nie ma zaraz zostali zwolnieni. Imprezowicze nie są tolerowani. Ja mam kontrakt na 3 miesiące ale z możliwością wypowiedzenia tydzień wcześniej trzeba dać znać. aktualnie nie mam co narzekać.
anka 2016-08-11 18:46:24
Jedziesz minimum na te sześć tygodni @Dia jednak podpisuje z nimi umowę więc nie możesz nagle od tak się rozmyślić i powiedzieć im pa bo to wtedy oni mają przerąbane ja radze dobrze przemyśleć sprawę przed wyjazdem bo firma może sobie zastrzec jakąś karę
tom 2016-08-12 09:08:54
ma ktoś termin na 30 sierpnia
fffdfd 2016-08-12 09:43:17
@anka ale to jest mozliwosc na przykład żeby wcześniej tm od nich wrocic czy nie? bo wiadomo ze jednym się może spodobać a innym nie pawda? nigdy nic nie wiadomo
były pracownik 2016-08-12 10:28:55
@Dia Jak pracowałem i miałem kontrakt na min 3 miesiące - to byłem świadomy, że te 3 miesiące muszę pracować. Wiadomo, że zdarzają się sytuacje losowe, że ktoś musi wrócić do Polski, ale informuje firmę, o konieczności wyjazdu, ale powinien wrócić. Słyszałem, że jak ktoś zwieje, ucieknie z dnia na dzień to firma, może nałożyć karę- bo nie wywiązałeś się z warunków umowy. Wiec jak chcesz jechać na krócej i już wiesz, że nie będą to 3 miesiące to po prostu nie jedz.
jadgat 2016-08-12 10:47:35
@anka no wiadomo, że umowa zobowiązuje, chociaż z drugiej strony przypuszczam, że na siłę nikogo tam nikt trzymać nie będzie, jak są inni chętni :)
Nowy. 2016-08-12 14:33:57
Do mnie zadzwonili dziś, bym jechał do pracy na 19 sierpnia do Massdijk. Ogólnie wiem że będę w jakiejś firmie na taśmie. Na razie nie wiem jak mam się ogarnąć z rzeczami, jak wszystko ze sobą muszę mieć. Ktoś z was też jedzie w tym terminie do tej miejscowości?
maja 2016-08-12 14:35:01
Pracownik Szklarni z Pomidorami jest teraz obecnie poszukiwany z tego co widze właśnie.
fffdfd 2016-08-14 16:40:17
nie tylko @maja wiesz co generlanie te wszystkie oferty pracy sa jakos chyba z czerwca prawda? wiec jeżeli to było na wakacje to nie wiem czy to aktualne
onki 2016-08-16 11:15:44
Są jeszcze aktualne dla niektórych wakacje trwają też we wrześniu nie zapominajmy o tym @ffffdtd a do szklarni to przyjmują cały rok nie tylko na okres wakacyjny więc jak ktoś chce ogólnie jechać to praca cały czas jest
Krzysztof 2016-08-17 17:10:43
Skontaktuj się ze mną na gg: 39415403 lub na maila: krzysztof7721@wp.pl lub krzysztof9207@gmail.com
Krzysztof 2016-08-17 17:16:53
Cześć, i jak pojechałaś/pojechałyście z Olsztyna do tej pracy w Holandii?

Jeśli tak to co tam robicie, jak się kontaktujecie, czym się zajmujecie, ile swoich pieniędzy zabrałyście, na jak długo wyjechałyście, po ile godzin dziennie, ile można zarobić na czysto?

Będę wdzięczny za odpowiedź na te pytanie na gg: 39415403 lub na maila: krzysztof7721@wp.pl lub krzysztof9207@gmail.com
ytui 2016-08-17 19:05:24
@ onki masz racje - n aprzykład studenci chetnie jeszcze podejmą pracę we wrześniu . Masz słuszność.
romek 2016-08-19 14:21:34
Pewnie, że praca w firmie budowlanejj do najprostszych nie należy, ale na spokojnie można liczyć na stabilne zatrudnienie, bo umowa jest w pełni uczciwa.
iwo 2016-08-20 18:45:07
Wiesz co wiem, ze wczesniej poszukiwali na wakacje, a teraz jak juz rok szkolny się zaczyna to nie wiem czy na długo, bedzie praca moze na jakies 3 miesiace?
ghnhjkl 2016-08-20 21:19:06
hej wszytskim! chciałabym si,e dowiedzieć czegoś więcej w zakresie pracy w Rotterdamie na stanwoiskon pracownik agencyjny. Oferta jest już od dawna - bo od konca czerwca i dziwi mnie że nikt jeszcze nikogo nie przyjęli na tą posadę. To dość podejrzane.
qwerty 2016-08-22 22:21:02
witam wszystkich serdecznie, na początku już piszę ,że jeśli zastanawiacie się nad biurem axidus to od razu wam odradzam, poniżej opisze wszytko jak wyglądam.


Moja przygoda z axiduse zaczełą się jakieś dwa tygodnie temu, czytałem negatywne opinie ,ale nie brałem ich pod uwagę, myślałem ,że to pewnie ludzi tak piszą bo chcą się zemścić na axidusie i spróbowałem , wmawiałem sobie ,że pojadę i zobacze na własne oczy. Jeśli ktoś z was myśli podobnie, to odradzam nie przyjeżdżajcie tu !!!!
(usunięte przez administratora)
romek 2016-08-23 08:05:41
Pewnie, że się zmieniło podejście @soup, bo zobacz, że ostatnio nawet nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy. To dowód na to, że atmosfera u nich opiera się na przyjaźni.
ola88 2016-08-25 12:29:55
Na kapsulkach z kawą z tej agencji AXIDUS? Ile godzin robiłyście tygodniowo? Warto jechać, nie ma co sie bać że to jakaś ściema
kacha 2016-08-25 16:04:17
romek' moze nie na przyjazni a moze chodzi faktycnzie o to, ze zmienilo sie cos w kwestii fnansowej, powiedzmy sobie szczerze ,ze nikt nie pracuje dla swietnej atmosferty tylko dla pieniedzy, wiec moze jakies zmiany w tym kierunku byly
Zostaw swoją opinię o AXIDUS - Maasdijk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS