AXIDUS

Maasdijk

Opinie o AXIDUS

Zirytowany 2016-09-04 20:07:05
Z ciekawości jakim cudem biuro Polskie podesłało Ci umowe? konto fejk i tyle -,- Pierwszy raz umowe zobaczyć możesz podpisując ją w Maasdijku na projektach, a nie w Polsce... Polskie biuro jedynie podsyła stawki, które się róźnią, zero umów...
4
fffdfd 2016-09-04 21:31:08
heej no zawsze trzeba dokładnie wszystko nawet chyba tez kilka razy przeczytać żeby potem nie mieć kompletnie zandych wątpliwości i żeby zadnych zbędnych nieporozumiec nie było potem już na miejscu :)
onki 2016-09-05 08:26:08
No właśnie też mam wrażenie, że niektórzy zapominają o dokładnym przeczytaniu wszystkiego od deski do deski
maja 2016-09-08 11:42:31
Pracownik ochrony czy kwalifikowany pracownik ochrony rzeczywiście ma szanse na odpowiednie zatrudnienie w tym zakresie, bo w końcu wiedzą jak zadbać o pozytywne stosunki. Ale czy każdy pracownik ma zapewnione ubezpieczenie do podstawy zarobków? Pozdrawiam
oania 2016-09-13 08:25:04
We wszystkich ogłoszeniach oferują nadgodziny @niedajciesię a tutaj było czekanie na pracę? Może na początku się zraziłeś i później takie nastawienie już zostało. A co do stawki to, przecież na umowie wszystko jest napisane
Paulina 2016-09-13 15:31:16
Hejo kto jedzie 15.09 ? ;D
pan tomasz 2016-09-13 16:47:03
tak sobie siedzę i myślę czy córki nie wysłać z waszą firmą do Poeldijk, niech sobie zarobi na studia pracując w sadzie przy zbiorach gruszek i jabłek - mam jednak pytanie - jak wygląda kwestia logistyki transportu na miejsce i zakwaterowania, proszę o odp
Paulina 2016-09-14 14:43:30
Czy ktoś wyjeżdża jutro o 17 z Torunia do Rotterdamu?
hehe 2016-09-14 23:10:14
Mnie to najbardziej zastanawia czy wypłata jest na czas.
Sylwia 2016-09-15 12:23:38
Czy ktoś będzie wybierać się na zbiór malin? Zatanawiam się nad tym tylko, że daleko mieszkam, bo w Zakopanem ...
Nick07 2016-09-15 12:57:40
Witam.Jedzie ktoś 20 września ?
Aramus 2016-09-15 13:14:47
Tak, wypłata jest na czas, myślę, że to najważniejsza sprawa właśnie jeśli chodzi o firmę, wypłata na czas musi być dopiero wtedy jest bezpieczeństwo dla pracownika i brak problemów dla pracodawcy, więc spokojnie
ania 2016-09-15 16:52:12
jadę w poniedziałek do pracy z tej firmy proszę napiszcie mi czy warto jadę pierwszy raz i sie troche boję
ania 2016-09-15 16:55:55
Jadę w poniedziałek do pracy w holandii z tej firmy napiszcie mi jak tam jest jade pierwszy raz i sie troche boje/
Sylwia 2016-09-15 17:00:00
a na co jedziesz ? I skąd ?
ania 2016-09-15 17:16:20
Jadę w poniedziałek do pracy w holandii z tej firmy napiszcie mi jak tam jest jade pierwszy raz i sie troche boje/
gonia 2016-09-15 17:28:45
Witam jade w poniedzialek do pracy ,jadę pierwszy raz po wypowiedziach troche sie boje czy dobrze robie
pawcio 2016-09-15 18:03:27
Witam jedzie ktoś 21 września?
mata 2016-09-15 19:02:17
No tak, ale z Zakopanego to niemal wszędzie jest daleko, więc niech Cię to nie ogranicza... :) Ja właśnie przed chwilą wpadłam na ofertę pracy -Zbiór jabłek i gruszek, praca w sadzie. Ktoś był w Poeldijk?
ania 2016-09-15 21:32:11
Z Lublina nie wiem konkretnie na co na pakowanie ty jedziesz też pierwszy raz?
hehe 2016-09-15 22:38:59
Świetnie, że wypłata jest u nich terminowa @Aramus, bo doskonale wiedza, że dbanie o prawidłowe warunki finansowe jest dość istotne. Ciekawe tylko czy dorzucają jakieś benefity socjalne, wiecie? Dzięki
Sylwia 2016-09-15 22:58:04
Ma co kto jedzie ? Bo nie wiem czy wysyłać CV ... samej sie trochę boję ....
Anka 2016-09-16 08:27:31
Wyjeżdżając @axidus dobrze wiesz a co sie piszesz, zakwaterowanie i dojazdy zawsze kosztują a stawkę masz podana od początku
Monia 2016-09-17 09:48:13
Witam czy ktos wyjezdza 20.09 do Maasdijk prosze o kontakt .( usunięte przez administratora )
laka 2016-09-17 14:26:23
@ Monia niestety nie udało mio sie tam załapać ://
halina 2016-09-18 10:44:56
Raczej nikt nikogo nie namawia @JESTE SIE PRZEKONUJE a umowy nie podpisujesz przed wyjazdem?
Mareknm 2016-09-18 11:31:13
Wie ktoś czy zaświadczenie o niekaralności jest obowiązkowe ? Mozna jechać bez tego ?
lujbil 2016-09-18 11:47:31
@ JESTEM SIE PRZEKONUJE - ale jak to z wyłączeniem ciągłości wynagrodzenia? bNa czym to polega ????
emka 2016-09-19 18:14:38
Hej, niedługo jadę z przyjaciółką na pakowanie warzyw i owoców a jeśli tego nie będzie to na kapsułki. Czy mozecie powiedzieć jak tam jest? Jak mieszkaniowo/finansowo wszystko wygląda? czy jest praca? bo nie chcialabym w tygodniu popracowac jeden dzien a reszty siedzieć. Dajcie mi znać.. bede wdzięczna!!
ggg 2016-09-19 19:46:42
Wydaje mi się, że to zaświadcvzenie nie jest potrzebne
Adriana 2016-09-19 20:33:41
Ja też jadę w środę z Bytomia
Juhas 2016-09-19 22:03:44
No ja też nie wiem na czym to polega, ale ja to słyszę pierwszy raz w ogóle taki zwrot, nie wiem dlaczego ktoś go użył, ale to może jakieś zawieszenie kogoś, kto nie dbał dobrze za firmę? No tak to mi się wydaje, ale nic więcej nie wiem niestety, a Wy?
iza 2016-09-20 12:21:20
ale na jakim była stanowisku i dlaczego tak niskie wynagrodzenie?
pawcio 2016-09-20 12:29:06
Nie boisz się jechać ,jedziesz pierwszy raz? Nie wiesz tych godzin pracy jest naprawde tak mało.
milionka 2016-09-20 13:53:34
ale na jakim ona w takim razioe była stanowisku i jaki zakres obowiązków wykonała że dostała tak niskie wynagrodzenie> wolałabym poznać szczegóły raczej
kat 2016-09-20 20:22:14
poproszę o zetelne opinie na temat tej firmy magdafrem@onet.pl
kat 2016-09-20 20:22:56
poproszę o zetelne opinie na temat tej firmy magdafrem@onet.pl
An 2016-09-20 21:57:59
No właśnie, ktoś raz na zawsze powinien nam wszystko opisać z podziałem stanowisk, chociaż ogólnie jest ich tutaj tyle, że zajełóby to wieki, ale czy ktoś może wie czy warto wyjechać do Poeldijk na te gurszki i jabłka?
Nick07 2016-09-20 22:32:15
Jedzie ktoś kto będzie chodził na siłownię ??
Mek 2016-09-20 22:59:49
To przecież w ogóle nie było ważne na jakim ona była poziomie czy stanowisku, nikogo z nas nie powinno to w ogóle obchodzić i to jest ważne, aby zająć się po prostu sobą i rozwijaniem własnej kariery.
ghnfff 2016-09-24 22:22:55
@ Mek - masz świętą racje - ale neio wie dlaczego tak jest - taka chyba po prostu udzka natura, że lubimy zajmowac sie cudzymi sprswami. Czasem nawet b ardziej niż własnymi sprawami. No ale tak już jest.
paula 2016-09-26 17:04:01
Witam, czy ktoś wybiera się może przez biuro Axidus 28.09 lub w pierwszym tygodniu października? Jadę po raz pierwszy i sama i nie ukrywam,że obawiam się co mnie tak naprawdę zastanie na miejscu
makeme 2016-09-26 22:33:51
Na pewno przy zbiorze jabłęk i sadzie jest szansa na odpowiednie stawki, ale czy wszystko jest terminowe?
Tomek 2016-09-27 14:51:24
Cześć, skąd jesteś ?
onki 2016-09-27 15:59:17
Nie masz sie czego obawiać @paula praca jest legalna, 9,4 euro na godzinę do tego zakwaterowanie po ich stronie. Podobno wypłaty tez sa na czas. Powodzenia!
pablo 2016-09-28 17:30:37
hej jade 03.10 jakie sa wasze opinie ... idzie cos tam odłozyc ?jak z nadgodzinami , pozdr
jurek 2016-09-28 17:33:05
no dokładnie, praca jest legalna, w końcu organizowana, przez firmę zarejestrowaną w KRSie, to nie jest żadna firma krzak. Szereg osób poza tym już przecież z ofert pracy dzięki nim skorzystało. Kasa dużo lepsza niż w Polsce, więc w zasadzie nie ma się co dziwić...
mOOrage 2016-09-30 07:46:27
Jako rodzic to bym córce dal na te studia a miast wysyłania do pracy spedzilbym z nią czas konstruktywnie życzę powodzenia pozdrawiam
han 2016-09-30 08:20:23
To, że firma jest zarejestrowana w krsie @jurek ma świadczyć o tym, że wszystko jest ok? Zdziwiłbyś się ile "legalnych" firm robi różne przekręty nie twierdzę,że tutaj tak jest ale takie myślenie jest mega naiwne. Tutaj liczy się raczej zadowolenie wyjeżdżających i to czy kasa jest na czas?
fffdfd 2016-09-30 21:34:43
w Hadze szukali w wakcje osob do rpacy nie wiecie mzoe czy nadal tutaj jest prowadzona rekrtuacja ??
Zostaw swoją opinię o AXIDUS - Maasdijk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS