AXIDUS

Maasdijk

Opinie o AXIDUS

Zuzanna 2017-03-13 14:01
@RR mam nadzieję, że ktoś tutaj będzie mógł pomóc i odpowie na Twoje pytania. A możesz powiedzieć jak wyglądała do tej pory współpraca z AXIDUS? Chętnie dowiemy się jak przebiegała rekrutacja.
Kris 2017-03-13 17:43
Witam ja jade na pomidory w tym tygodniu?a wy na kiedy macie wyjazd?ja jade busem które załatwia biuro......
2
Dawidem 2017-03-13 18:52
Witam czy jedzie ktoś 20-24 marca do holandi z podarpacia lub malopolski? czekam na odpowiedz;)
dawidem 2017-03-13 18:55
prosze o kontakt jesli ktos jedzie 20-24 marca do holandi z malopolski lub podkarpacia;)
rex 2017-03-14 09:42
nie wiem czy składać formularz po tych opiniach o tej firmie dawidem ty pierszy raz od nich jedziesz?
Zuzanna 2017-03-14 10:12
@Kris a jak wyglądała Twoja rozmowa o pracę?
lusi 2017-03-14 11:42
dostałam taka propozycje jednak ciagle sie waham .. małopolska Kraków
nick 2017-03-14 13:17
Kiedy jedziecie? i skąd ?
dawidem 2017-03-14 18:07
Tak jade pierwszy raz i tez nie wiem ;)
dawidem 2017-03-14 18:09
Tez sie wacham i nie wiem ale pewnie pojade moze daj e-mail to sie spiszemy;)
paulaa 2017-03-14 19:18
Ja jadę teraz drugi raz do Pracy przy pomidorach i nie ma na co narzekać :).
dawidem 2017-03-15 09:01
ile ci wychodzi na czysto na miesiac?
Dominika 2017-03-15 13:19
Ja jadę z chłopakiem 22 odezwij się na e-mail jak chcesz Dominika96.9@wp.pl
1
Dominika 2017-03-15 15:33
Jedzie ktoś 22.03 na produkcję jedziemy z chłopakiem swoim samochodem z dolnośląskiego jak coś to pisać na e-mail Dominika96.9@wp.pl. Pozdrawiam :)
Dejmen 2017-03-18 10:05
nie polecam nikomu tej firmy
16
Natalia 2017-03-18 11:18
AXIDUS to fajna agencja. Podobają mi się oferty pracy na okres wakacji, wtedy mogę sobie zarobić fajną kasę. Może dowiem sie cos więcej o takim wyjeździe? A może coś o mieszkaniach jakie są zagwarantowane?
1
malamiiii_ 2017-03-18 12:47
Mam w planie jechac z chlopakiem ktos wypowie sie szczerze na temat tej firmy ?
RR 2017-03-18 13:40
Jeszcze raz piszę że jade z chłopakiem na pomidory teorytycznie. Podaje meila (usunięte przez administratora) i prosiłabym o informacje jak to tam wygląda naprawde (usunięte przez administratora) ) Pozdrawiam
fajny 2017-03-18 18:30
hej ktoś w środe wybiera się z Axidusa do holandi ? tj 22.03.2017
jeśli tak piszcie na taj94@onet.pl
Mioonka 2017-03-22 01:11
Przeciez kary sa nielegalne. Dlaczego nikt tego nie zglosil. Jak zostalo to odciagniete z wyplaty? Jakies potwierdzenie?
1
Denis 2017-03-22 08:40
nie jedzcie z tej firmy bedziecie płakać.
16
makoo 2017-03-22 14:33
ja ma zamiar sie wybrac z kolega ale sie zastanawiamy
Maciek 2017-03-22 14:40
czesc , jak byś miała czas odpisała byś mi na emaila :)
trelemorele 2017-03-22 20:24
Ryzykować? wrzucili piękniutkie fotki mieszkań w których teoretycznie powinni mieszkać nowo przyjęci pracownicy przez tę agencję...
5
ROZKMINIACZ 2017-03-23 20:36
TEE ZUZUANNA TY TO CHYBA JESTES Z AXIDUSA CO?
5
Noonamemm 2017-03-24 12:05
Ktoś wyjeżdża teraz do papryki ze Świętokrzyskiego lub Kielc??
Ernest 2017-03-24 18:33
tak racja byłes w axidusie ?? jest pięknie ale rzeczywistosc jest niezła odrazu sprowadza do parteru
4
Dewil 2017-03-28 11:39
Nikomu nie polecam :)
5
Ania 2017-03-29 11:37
Najgorsza Agencja pracy!!!!
7
Aneta 2017-03-29 17:12
Czy wyjezdza ktos 2017.03.30 do pracy w szklarni z woj. slaskiego wlasnym samochodem i ma 2 wolne miejsca? Prosze o kontakt.
Antek 2017-03-31 22:07
Witam,mam wyjechać z tą firmą do Maasdijk 04.04 proszę o opinie i rady jechać czy nie. Proszę o kontakt na Antek73@live.com
Ola 2017-04-01 08:51
Mam pytanie jeśli mam 15 lat to mogłabym za zgodą rodzica podjąć się takiej pracy??
Leonard 2017-04-02 08:56
Możesz na kiju tam polatać chyba jak masz 15 lat ;)
5
Ona 2017 2017-04-02 15:00
Cześć dziewczyny :) jestem w Axidus drugi rok i jest ok :) są jakies dziewczyny co jadą same ? bo też przyjechałam sama na weekendy nudy troche jakieś wypady czy coś :) ? 21 lat, jak coś pisać na meila Pozdrawiam :)
holandia1234.0@o2.pl
2
Przemyslaw95joz 2017-04-03 16:57
Cześć mam 22 lata i z moją dziewczyną chcemy pojechać za granicę by zarobić. Zależy nam byśmy po maturze poprawkowej wyjechać czyli 13 mają i pracować do 10 lipca i wrócić. Zwracam się do was czy jako para nie będzie problemu by tam pracować i jeżeli posiadam prawo jazdy to mogę się starać o samochód służbowy i dojeżdżać do pracy? Proszę o wszelkie opinie na ten temat.
Dziękuję i Pozdrawiam.
Małoletni 2017-04-05 09:54
Witam. Mam 17 lat i ktoś może wie czy mogę tam pracować za normalną stawkę ? I jak jest z wynagrodzeniem ? Wystarczające czy jakieś nędzne ? Czy biuro zawsze wypłaca wszystkim co do grosza czy są z tym problemy ?
Julaaa1999 2017-04-06 09:24
Witam czy ktoś chce sie zdecydować na wyjazd gdzieś początkiem maja? Chce wyjechać pierwszy raz a zawsze z kimś razniej :) Piszcie na mail: kusz.99@wp.pl
zalukaj21 2017-04-08 08:23
Witam. Ja wybieram sie z chlopakiem 12.04.na producje z podkarpacia.
anonim 2017-04-08 11:45
Witam. jaka w axidusie jest umowa? zlecenie?
SebaLaMasia 2017-04-12 19:33
Witam :) Ma ktoś ochote jechac z nami do nich do pracy?:) jade z kolegą. mamy po 24 lata. Juz kiedys bylismy przez Axidusa w pracy i wyjezdzamy znowu:) Jada moze jakies kolezanki albo koledzy?:)
dk 2017-04-13 22:51
Jadę z kolegą pod koniec maja jak coś
Ola98 2017-04-15 16:10
Hej :)
Planuję wyjechać pod koniec maja. Ktoś coś? Razem raźniej :)
Julkaaa 2017-04-16 21:49
Też myślałam żeby jechać pod koniec maja ;) daj mi znać na juliasado@interia.pl
Sebalamasia 2017-04-18 11:27
Hej:)tez mam plan jechać tam. Juz raz byłem z nimi ;)odezwij się na maila
sebakarwan@wp.pl
Bazarek 2017-04-18 16:47
Witam jade w czwartek z zachodniopomorskiego mam 2 miejsca wolne zainteresowanych proszę o kontakt na maila bądź telefonicznie 727698056
satyr 2017-04-18 21:46
Witam mam zamiar jechac z krk 26.04 ktos sie wybiera ? moj mail satyricon585@gmail.com
Kasia P. 2017-04-20 23:00
Kiedy jedziecie jak mogę się zapisać do agencji,żeby jechać z Wami ?
Danuśka 2017-04-22 20:02
AXIDUS ma fajne oferty, tak zróżnicowane. Jest praca dla studentów dla kobiet super , nie wszystkie agencje mają takie prace. Korzystałam i ich pośrednictwa i było ok!!
Kasia24 2017-04-23 19:02
Hej, chciałabym skorzystać z ofert pracy Axidusa. Czy ktoś może mi napisać czy to solidna firma czy raczej obiecują nie wiadomo co ?
Kasia24 2017-04-23 19:03
Hej, chciałabym skorzystać z ofert pracy Axidusa. Czy ktoś może mi napisać czy to solidna firma czy raczej obiecują nie wiadomo co ?
Zostaw swoją opinię o AXIDUS - Maasdijk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS