AXIDUS

Maasdijk

Opinie o AXIDUS

adikowe 2017-07-02 00:33
Jak zarobki? i w jakim wieku są najczęściej osoby tam pracujące?
Klaudia:) 2017-07-02 22:06
Jedziemy busem, nie autem ;)
1
jack 2017-07-03 16:37
Hej, jeśli ktoś również myśli o sprzątaniu eventów, proszę się zgłosić, ja też nad tym myśle! Pozdrawiam :)
lukaszyk.daniel@gmail.com
jack 2017-07-03 16:53
Podasz może swojego maila? Chciałbym się dopytać Ciebie o kilka rzeczy, pozdro! :)
Figa 2017-07-04 06:04
Dziewczyno nie ryzykuj na pak i wanie owoców. Praca ciężka o małopłatna.
1
Klaudia:) 2017-07-04 12:47
a co tam sie dokladnie robi ?
gfk 2017-07-04 12:52
Też prosiłbym o więcej info na temat sprzątaniu eventów :) graffik87@gmail.com
Jack 2017-07-04 16:33
Też podbijam i proszę o maila z wiadomością albo o podanie samego maila, chciałbym zapytać jak to wygląda, planuję się zarekrutować :)
Kwiatuszek 2017-07-04 18:08
Zastanawiam się nad pracą w szklarni przy hortensjach. Uwielbiam kwiaty i myślę, że to byłoby dla mnie dobre zajęcie. Może mi ktoś podpowiedzieć kilka informacji? Nie chciałabym tak w ciemno jechać. ?
pankratzy 2017-07-04 21:03
Również poszukuję opinii/doświadczeń związanych ze sprzątaniem eventów :P jonol@wp.pl
Dosia 2017-07-05 11:52
A po jakim czasie od złożenia CV zadzwonili z ofertą pracy?
ślązak27 2017-07-05 12:26
jade na sprzątanie eventów :D ciekawe jak tam będzie:] ktoś też jedzie? w jakim terminie?
Mati 2017-07-05 14:04
Hej. Czy ktoś z tu obecnych pojechał do pracy przy pakowaniu owoców egzotycznych i może podzielić się info na ten temat? :)
gfk 2017-07-05 17:25
A wysyłałeś im skan dowodu? I czy trzeba mieć konto PL czy walutowe wystarczy?
Nikt 2017-07-06 05:55
Przerąbane. Srtujesz nie tylko owoce egzotyczne, bo papryka i czerwone ziemniaki nimi przecież nie są.
Wojtas94 2017-07-07 14:58
witam. pierwszy raz jadę na sprzatanie eventow muzycznych na 3 tyg. wyjazd planowany jest 19 lipca. byl juz ktos z tego biura w takiej pracy ? jak to wszystko wyglada? ja jestemm z rzeszowa i jade z rzeszowa. jesli ktos jedzie na ten event moze sie odezwac na kamilwojtas94@wp.pl. Pozdrawiam (:
Marcin 2017-07-07 20:23
Witam pracowałem tam 6 miesięcy praca jak na szklarni ciepło ale bardzo miło wspominam. Pracowałem 6 dni w tygodniu czasem nawet i w niedziele ale za to kasa była dużo wyższa. Ci co piszą negatywne komentarze to przeważnie figuranci którym się nie chciało pracować i teraz narzekają. Wystarczą chęci i pieniądze znajdą się same. Pozdrawiam wszystkich z Naaldwijku.
Mika80 2017-07-07 21:27
Nie jedz! Wiem co mówię. Koszmar
Łukasz 2017-07-08 02:03
Jedzie ktoś 11 lipca?
Hubert 2017-07-08 12:11
Cześć wszystkim, wraz z dziewczyną wyjeżdżamy 12 lipca własnym autem więc mamy dwa miejsca wolne :-) wyjeżdżamy z opoczna jeśli kota byłby chętny to proszę o kontakt. hbercik97@gmail.com
Nana 2017-07-08 13:14
Sprzątanie eventów, zazwyczaj polega na chodzeniu z taką mechaniczną dmuchawą i sprzątaniem śmieci. Praca dość ciężka. Jak się ma spory kawałek do miejsca pracy, może się zdarzyć tak, że nocuje się w namiotach.
ślązak27 2017-07-08 13:27
Wysłałem skan paszportu - bezpieczniej ;) nie wiem, mam konto walutowe zagraniczne, walutowe założone w pl i kilka kont polskich więc do wyboru do koloru - co będą chcieli to podam :P
Daria 2017-07-09 20:11
Ja jadę ????
Lukasz 2017-07-10 07:24
Pytasz czy jedziesz ;d? Gdzie Cie wysylaja i na jaka prace?? Jedziesz od nich busem czy autem??
:) 2017-07-10 09:19
Byłem na eventach chcesz informacji ? Dzwon 796 065 024
Miłośnik 2017-07-10 10:06
@Mika80 Myślę, że jesteś bardzo niesprawiedliwa pisząc tak o firmie. Może miałaś jakieś przykre doświadczenia ale nie wiadomo czy nie przyczyniłaś się do tego?
1
Kawka1992 2017-07-10 10:39
Witam, jedzie ktoś na evenciak 24? Byłoby dobrze już się z kimś znać, jak coś to pisz dawid.kawinski@o2.pl
Daria 2017-07-10 12:42
Jadę, a pytajniki to nie wiem skąd się wzięły xD gdzieś w okolice Rotterdamu i Hagi i na pakowanie warzyw chyba. Jadę busem :)
Łukasz 2017-07-10 20:38
Ja też miałem jechać ale nie jadę xd bo nagle im się zachciało pobytu w pracy 3 miesiące a nie jak się wcześniej umawialiśmy na 7tygodni ;p
Daria 2017-07-11 09:06
A to ja mam na 2 miesiące, nic nie mówili żeby coś się zmieniło xD
Gregory 2017-07-11 10:41
Czy komuś jeszcze przesunęli wyjazd z 12 na 17 lipca tłumacząc się problemem z mieszkaniami?
gfk 2017-07-11 14:35
Niestety spóźniłem się jeden dzień w wysłaniu CV... Rekrutacja na Tomorrowland zakończona :( Może jakieś eventy się znajdą na sierpień...
Werka 2017-07-11 15:08
Część , moglbys powiedzieć jak wygląda wypłata ? Ile na godzinę , jakie warunki mieszkaniowe ? Właśnie zastanawiam się nad wyjazdem
Mika 2017-07-12 12:43
Nie polecam. Koszmar i dno! Najgorsza firma jaka może tutaj być.
7
Tommorowland 2017-07-12 14:30
Jak ktoś jedzie na tommorowland to może się odezwać na tj04072@wp.pl, bo też jadę ale pierwszy raz ;)
Kkkk 2017-07-12 15:33
Praca fajna dziewczyny kontroluja owoce na tasmie pozniej kleja na to stikery i to wszystko. A faceci podaja kartony,kisty na tasme a nastepny na koncu sztapluje. Praca bardzo fajna my tam z mezem pracujemy. Zarobki zaleza od godzin na sortowni jesy zazwyczaj 13 godz i wbtym odliczaja przerwy wiec masz wyplacane za 11,5 .Ja z mezem chwale sobie prace choc roznie bo walo
Marminta 2017-07-13 17:30
Jak przeczytałem opinie to niestety nic z tego nie można się dowiedzieć. Ludzie piszą tak różnie. Może boją się nowych pracowników, że zabiorą im pracę i dlatego wypisują te straszne teksty? Dla mnie jest super.
Lukasz 2017-07-14 13:01
Moze mnie nie polubili :p daj znac jak tam praca
2
Mariusz 2017-07-15 14:23
Podawaliście pesel i nr dowodu osoby zgłaszającej was do ubezpieczenia? Wydaje mi się, że oni nie potrzebują aż tylu danych, przynajmniej przy innych umowach nie musiałem takich rzeczy podawać.
Daria 2017-07-15 16:33
Jak na razie praca jest i dużo h także jestem zadowolona xD
1
12334 2017-07-16 18:20
Jesteśmy tu od 29.06 o czym chcesz pogadać ?
Jucha 2017-07-17 11:15
Ja bym prosiła o informację o tej firmie jak z pracą , wypłata i zakwaterowaniem itp. jucha513312@wp.pl z góry dziękuję pozdrawiam
Axiduslol 2017-07-18 07:26
Nie polecam. 3h tygodniowo do 28 max
Awern 2017-07-19 23:26
Czy ktoś był na pakowaniu i sortowaniu owoców z tej firmy a może ktoś jest proszę o więcej informacji na e-mail Piotrs244@o2.pl jak ogólnie jest itd.
Mosiek 2017-07-20 08:46
Tradycyjnie opinie są skrajnie różne i nie wiadomo co sądzić o agencji. Ja słyszałem sporo dobrego od ludzi , którzy już wrócili. Często narzekają osoby, które myślą, że za granicą zarobią dobra kasę bez specjalnego wysiłku a to nie jest prawda. Pozdrawiam
WorkWorkWork 2017-07-21 06:40
Hej, czy ktos wyjechal 20.07 z Olsztyna?
Julaaa1999 2017-07-21 11:17
Jedzie ktoś w środę wieczorem na sortownie i pakowanie owoców i warzyw? ;)
dianka0605@wp.pl
1
Ktoś 2017-07-23 23:30
a w jakiej firmie pracujesz i jest tyle godzin?
Gosia 2017-07-25 14:52
Nam zlozyli oferte na srode ale nie jestesmy pewni czy ryzykowac jakby ktos mogl nam cos wiecej powiedziec o pracy?
MiłaOlga 2017-07-25 15:59
Czy sądzicie, że nie można o nich napisać coś pozytywnego? Wszędzie zdarzają się jakieś kłopoty ale nie znam firmy która by ich nie miała. Martwi, że nie maja żadnych ofert.
Zostaw swoją opinię o AXIDUS - Maasdijk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS