ewiko Personal Sp. z o.o.

Opole

Opinie o ewiko Personal Sp. z o.o.

drupii 2014-10-01 12:53:02
Ewiko to niezla leifirma celowo muwie ze niezla bo sa lepsze ale ta nie jest zla
Wiem bo robilem na heizungu u nich
gruby ben 2014-10-17 16:09:19
Ja pracuje ponad rok i nie narzekam.
Jest wszystko tak jak mówią.
Pozdro ziomale
Gruby wraca po leniuchowaniu
dziki 2014-10-17 16:15:44
Jest spoko, ja tam daje rade.
rudy 2014-10-21 21:19:07
My juz z kolga pacjemy jakis czas .najpiewr bylsmy osobno a teraz Dali nas razem. Jest ok
jarek 2014-10-22 09:39:57
Witam z firma byłem zwiazany prawie rok , czytajac te opinie moge powiedziec z wlasnego doswiadczenia ze na warunki jakie sie zdecydowalem takie byly to tez co do wynagrodzenia nie moge powiedziec bo bylo wyplacane zawsze na czas, nie zostalo mi zabrane cos co mi sie nalezalo, ogulnie praca w milej atmosferze czyli jak chcialo ci sie pracowaci miales o tym pojecie to byles doceniony i godziny lecialy. Waidomo ze tak jak kazda firma ma swoje zalety i wady ale mozna liczyc na pomoc z biura i na zyczliwosc. Pozdrawiam i zycze powodzenia nowym pracownikom, ale nie zalamujcie sie trzeba samemu to sprawdzic.A uwazam ze warto robic w Ewiko bo to dobra firma
harnas 2014-10-22 09:59:56
ewiko to dobry pracodawca nie ma z nimi problemu my robimy w 3 na szkole kolo Erfurtu juz od 3 miesiecy i z tego co wiem praca bedzie nawet na zime. To co obiecali to dotrzymali. wyplaty terminowo nie ma zle w ewiko polecamy
barber 2014-10-22 10:05:05
pracowałem tam i znam tą firmę. Firma niemiecka zatrudniająca polskich pracowników. Ale tez niemcow czechow i slowakow. Myślicie, że zatrudniają każdego, kto wyśle swoje CV. Miły szef, fajni ludzie i ten gość co zajmuje się pracownikami i ich zatrudnieniem jest spoko.
la mer 2014-10-22 10:25:13
praca jest, sa wyplacalni mieszkania w pensjonatach, czasami sie jezdzi na rozne budowy po 2 3 miesiace ale ogolnie jest znosnie jak na lajfirme.
leon 2014-10-22 10:36:27
Firma w porzadku ale sie ostatnio wkurzyli na mojego kumpla i wypieprzyli go z roboty za spozywanie alkocholu w pracy bo go baulajter wyczul, a gosciu wypil tylko jedno piwko. Takze chyba sa prezeczuleni w tym temacie.
1
Szołaj 2014-10-22 10:49:43
Powiem wam o co tu chodzi otoz Ewiko zatrudnia roznych ludzi lepszych i gorszych fachowcow z lepsza albo gorsza znajomoscia niemieckiego z roznym skutkiem najczesciej takim ze ci gorsi nie daja sobie rady i ich z budow zwalniaja za brak umiejetnosci albo jezyka.
adamHLS 2014-10-22 11:11:50
ja pracowałem w ewiko. nie było zle. jak kazda firma ma cos za uszami, nie byłem zadowolony ze zmieniałem często budowy, ale wyplata zawsze terminowo. Mieszkanie w miare blisko budowy. Cena 20euro to jeszcze idzie.
misza 2014-10-24 16:23:00
Pracuje kolo kolonii nie jest zle. Jedyne co to fakt ze kilka juz firm zaliczylem w Ewiko w Niemczech ale firma dobra to nie moge powiedziec
kimek 2014-10-27 09:55:09
Ja już raz miałem przyjemność pracować w tej firmie..bylo nawet ok. nigdzie nie jest idealnie. od przyszłego tyg znowu zaczynam. dam znac
merlin 2014-10-28 12:32:11
Całkiem dobra firma. Jest to co obiecuja na pooczatku. Praca fajna w dobrej atmosferze.
elvis 2014-11-14 09:24:57
2 kola ojro mozna na czysto wyciagnac a nawet troche lepiej z nadgodzinami.
xyz 2014-12-03 19:38:16
ja sie przejechalem na ewio
7
broniu 2014-12-04 11:37:13
Ja wrucilem tydzień temu, nie nażekam jak w każdej lajfirmie. Mieszkanie srednia klasa ale za 17euro, to nie dużo. W ciągu 2 miesiacy 2 budowy mialem. wyplata na czas i mozna zaliczki brac za przepracowane godziny. jest O K.
3
maro85 2014-12-06 21:55:46
mnie nie puścili do pracy do niemieckiego klienta bo nie znalem jezyka, wiec chyba jednak sprawdzajom
2
piter 2014-12-09 23:12:41
jest Ok, pracuje piaty miesiac, teraz przerwa swiateczna, mam miec zeitkonto. nie narzekam, fakt ze czasem sa zmiany bausteli ale tak po 3, 4tygodniach. tak przynajmniej ja mialem. jezdzimy w dwujke z kolega autem. wyplata zawsze na czas, zeitkonto tez wyplacają
AZ 2015-03-13 11:03:54
NIE JEST TRAGICZNIE NA WSZYSTO SA SPOSOBY FAKT ZE OBIECUJA DUZO ALE DA SIE WYTRZYMAC POZWIEDZASZ NIEMCY GDZIE JEDZIESZ ODPISZKLSBF
Paweł 2015-05-11 15:27:51
Witam wszystkich piszcie sobie co chcecie i myślcie ja pracowałem w Ewiko u pana Tomka Jaworskiego ponad 3 miesiące później przeją mnie do swojej drugiej firmy Novotec pracowałem tam 8 miesięcy na umowie nie narzekałem kasa przed czasem co potrzebowałem auto mi dawał robote ta straciłem bo sam sobie zawaliłem pozdrawiam
ke 2015-07-14 16:04:28
Czy bez znajomości niemieckiego jest możliwa praca w niemczech proponowana przez biuro ewiko w opolu czy po przyjezdzie do niemiec okaże się że nie morzna sie zemną porozumieć po niemiecku i z tej przyczyny odeślą mnie do polski prosze o szybką odpowiedz
6
Edek 2015-07-15 14:38:56
Jest mozliwa, dolacza Cie do grupy, w ktorej bedzie ktos z niemieckim i bedziecie pracowac w teamie.
Karol 2015-11-20 16:36:24
Robie od 26 pazdziernika, jak dla mnie firma ok. Z racji spraw prywatnych musialem zjechac do PL i nie bylo wiekszego problemu z dogadaniem sie. Robie jako pomocnik hydraulika i jak narazie na robote nie narzekam.
1
granda 2015-12-05 21:00:48
mysle, ze 4 miesiace pracy to nie jest zbyt dlugim okresem tak zeby w 100 procentach byc pewnym, ze nic lepszego cie nie spotka
opole 2015-12-27 14:59:00
ja w ewiko pracuję od sierpnia za hydraulika i bardzo mi ta praca odpowiada nie piję nie przychodzę do pracy na kacu choć bardzo dobrze jeszcze nie znam języka niemcy cenią moją pracę a zarobki są bardzo dobre a firma ewiko jest bardzo w porządku
Tadeusz 2016-02-01 16:19:01
Witam, ja pracuje w Ewiko z kolegą jako elektrycy [Monachium] i jest w porządku. Praca jest ok (nie bardzo ciezka) Najważniejsze że płacą zawsze na czas (wypłaty, zaliczki). Jak na razie nie możemy narzekać. Osobiście poleciłbym Ewiko jako pracodawcę.
3
czesio 2016-02-02 13:23:12
pracowalem w ewiko i moge polecic ta firme jak wiadomo lajfirmy sa rozne ale ta nie jest zla to zalezy na jaka budowe sie pojedzie od nich ale zle nie jest mozna zarobic
Benek 2016-02-03 15:48:50
Ja pracuje ponad rok i nie narzekam.
Jest wszystko ok.
Pozdro
1
siwy 2016-02-04 13:24:29
My juz z kolega pracjemy jakis czas .najpierw bylismy osobno a teraz dali nas razem. Jest ok
riki 2016-02-09 23:34:33
1 miesiąc- jest ok
Sebo 2016-02-24 16:44:45
Wiadomo, zawsze komuś może coś nie odpowiadać w danej firmie, ale zarobki większe niż w innych firmach gdzie pracowałem. Mieszkanie jest fajnie, pokój dzielę z kumplem z budowy. Praca zapowiada się na dłużej więc jest ok.
mi 2016-03-21 20:03:22
wspaniała firma .zaliczki i wypłaty na czas
darek 2016-05-03 18:56:20
Czy wiadomo jak jest z tymi dietami i opłatą za mieszkanie? Czy koszty mieszkania i wyzywienia mnie nie zabiją?
vojtas 2016-06-24 13:09:20
PRAWDA
Tomasz Sz 2016-06-24 23:25:59
Miałem okazje pracowac w tej firmie przez miesiac jako hydraulik i za kazdym razem wyjezdzalem na 3 dni po 800 km. Zastanawiam sie czy wrócic czy sobie podarować.Proszę o jakieś informacje czy Wy tez tak mieliście?
1
Tomasz Sz 2016-06-25 20:44:07
Tam dają 10.98 na godzinę, ale nie mozesz pracowac wiecej niz 35 godz tygodniowo. No i 40 euro diety.Nocleg sobie sam placisz i kosztuje 20-25 za dzien. Za sobotę i niedzielę diety nie ma a nocleg oplacic sobie mussiz.
1
Ciarko. 2016-07-02 17:28:33
Podobno teraz stawka poszła do góry. Aktualnie jako elektryk jest 11,23.. Mieszkań szukają,starają się dopasować. Różnie z tym bywa,ale to już nie od nich zależy. Pieniądze zawsze na czas,z tym nigdy nie było problemu. Jeśli jest się dobrym pracownikiem,firma będzie o Ciebie dbała. Ogólnie polecam,słysząc co się dzieje w innych laitfirmach..Ewiko jest na prawdę w porządku.
ŁYSY 2016-07-06 13:19:02
TAK NAJLEPIEJ PRZYJEDZ ZA WSZYSTKO ZAPLAC A PRACY JAK NIE MA TAK NIE MA
on 2016-08-02 11:23:08
język nie najważniejszy ale jak chcesz legalną pracę to musisz dużo papierów przejść i to trochę uciążliwe w rekrutacji, ale masz wszystko na czysto. Jechałem jako student i jestem bardzo zadowolony obecnie zjechałem na wesele bez problemu dostałem wolne. jest ok
1
Dobry dom 2016-09-01 21:06:27
Globus pracuje ktoś jak w Bingen ? Jaka atmosfera wsród ludzi Polaków ? Za dwa tyg mam zamiar sie wybrać w tamte rejony
Marek 2016-10-04 11:30:17
Opinie nie są wyssane z palca.
Krzysztof 2016-10-11 23:21:19
Ktoś może napisać opine o tej firmie na dzień dzisiejszy 12.10 2016 czy wart o jechać ??
tom 2016-10-13 17:42:55
WITAM teraz dzwonią by wyjechac jako elektryk lub ślusarz . jak to wyglada czy są czesto zlecenia nie mam własnego auta jak to wygladaz tymi opłatami .Czy zlecenia sa na dłuższy okres czy takie krótkie i czesto trzeba zmieniac miejsce zamieszkania i pracy
Lulek 2016-10-20 10:42:12
Haha, bezposrednio z pracodawca, a niemieckie ewiko to niby co jak nie agencja?
bil 2016-10-26 10:28:55
panowie tak szczerze dostajecie 11.23 + 40 e diety za mieszkanie płacicie to ile wam zostaje na ręke
bil 2016-10-26 10:29:50
panowie tak szczerze dostajecie 11.23 + 40 e diety za mieszkanie płacicie to ile wam zostaje na ręke
anusik 2016-10-27 14:36:44
dobra firma
tom 2016-11-03 18:06:51
niezbyt wyczeroująca odpowiedz
Kamil 2016-11-05 08:47:25
Dobra firma? No chyba nie. Jak to mozliwe, ze koordynator dzwoni z zastrzezonego do przyszlego pracownika w pt o 19 a wyjazd jest w sobote.
Zostaw swoją opinię o ewiko Personal Sp. z o.o. - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ewiko Personal Sp. z o.o.