INVESTORiUS Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o INVESTORiUS Sp. z o.o.

generus 2015-12-07 17:57:01
zastanawiam się czy aby na pewno jest to prawda, bo na co dzień praca jest bardzo ciężka i z ludźmi z pracy raczej nie ma czasu wymieniać się poglądami.
ojciec Prawdzik 2016-03-15 17:49:05
hhehehehehehehe, podobają mi się opinie ewidentnie pisane przez kogoś, kto ma więxi z firmą. Mocno grubymi nićmi szyte. Ostatnie kupuję,(usunięte przez administratora)
5
wito 2016-04-08 16:23:46
@O.L, skoro niby jest taki duży przemiał to dlaczego niby teraz nie mają aktualnych ofert pracy. Jakby były rotacje, to i ofert pracy byłoby multum. Fajnie, że od razu dają tu umowy i kasa jest na czas.
ergg 2016-05-10 20:26:55
no wlasnie @wito masz racje nie maja zadnej rotacji wiec nie wiem skad te plotki sa..no a wlasnie jezeli chodzi o te umowy o takie rodzaj jest czy o prace?
michalyellow 2016-05-29 00:47:48
Moja opinia o firmie jest bardzo pozytywna.Uważam, że Pan Prezes ma swój pomysł i jest on bardzo profesjonalny. Nieruchomości nie są łatwym rynkiem i nie każdy w tej dziedzinie się sprawdzi. Głównie to stanowi przyczynę fluktuacji kadrowych.Inna kwestia to fakt, że bez systematyczności i zaangażowania nie ma szansy na sukces. Osobiście bardzo miło wspominam swój epizod w firmie Investorius. Uczynność zespołu, dobre wprowadzenie.Pewnie dalej współpracowałbym z tą firmą gdyby nie niezwykle atrakcyjna propozycja z branży finansowej gdzie o wiele lepiej się czuję. Pozdrawiam serdecznie wszystkie osoby z Investoriusa :-)
1
michalyellow 2016-05-29 00:48:31
Moja opinia o firmie jest bardzo pozytywna.Uważam, że Pan Prezes ma swój pomysł i jest on bardzo profesjonalny. Nieruchomości nie są łatwym rynkiem i nie każdy w tej dziedzinie się sprawdzi. Głównie to stanowi przyczynę fluktuacji kadrowych.Inna kwestia to fakt, że bez systematyczności i zaangażowania nie ma szansy na sukces. Osobiście bardzo miło wspominam swój epizod w firmie Investorius. Uczynność zespołu, dobre wprowadzenie.Pewnie dalej współpracowałbym z tą firmą gdyby nie niezwykle atrakcyjna propozycja z branży finansowej gdzie o wiele lepiej się czuję. Pozdrawiam serdecznie wszystkie osoby z Investoriusa :-)
Daniel 2016-06-14 21:49:59
Ciekawa opinia. Najciekawszy jest fakt, że firma istnieje około 2 lat, wiec jak mogłeś pracować tam 3 lata?
1
HAHA 2016-06-24 17:15:44
Ciekawa opinia. Najciekawszy jest fakt, że firma istnieje około 2 lat, wiec jak mogłeś pracować tam 3 lata?

No cóż widocznie komuś zapłacili,żeby pisał pozytywne opinie na temat tej wydmuszki :)
1
Michał F 2016-07-06 12:46:22
Spółka ma świetne podejście do pracowników, stały rozwój, pracownicy wiedzą co robią i najważniejsze robią to dobrze. Prezes to normalny, życzliwy gość, choć przyznaje bardzo wymagający. Pracowałem tam 8 miesiecy, teraz jestem poza granicami kraju, gdyby nie problemy sfery prywatnej zostałbym z chęcią. Może nauczmy się uczciwie pracować, a pozniej zacznijmy wymagać.
Ja polecam

Michał F.
1
DM 2016-07-06 16:29:33
Świetna atmosfera jest chyba największą zaletą tej pracy :) Dobre zarobki, pomocny, zgrany zespół i wsparcie na każdym kroku, oraz świetne, bardzo merytoryczne szkolenia. Co do komentarzy typu "opinie ewidentnie pisane przez kogoś, kto ma więxi z firmą. Mocno grubymi nićmi szyte." - smutne, że osoby, które piszą takie rzeczy, nie dopuszczają możliwości, że jakaś firma może po prostu być porządna, dobra dla pracowników i sądzą, że tylko negatywy mogą być opiniami zgodnymi z prawdą :/
Ela 2016-07-11 09:50:34
przecież oni kupują to co ktoś ma w sprzedaży, nie przesadzajmy. chciala sprzedac to kupił i tyle. a teraz wielkie pretensje. nikt nikogo do niczego nie zmusza. zastanówcie się trochę zanim cos takiego napiszecie
DG 2016-07-12 15:30:55
Spółka, a raczej (usunięte przez administratora)zrobiła na Mnie bardzo dobre . czekam na II etap.
Mario 2016-07-12 20:17:55
Byłem dzisiaj na rozmowie. Profesjonalna, sympatyczna. Mnie odpowiadają warunki, zawsze chciałem być pośrednikiem, to czemu nie z najlepszymi. Mnie interesuje, ile zarobię i jak mi się będzie pracowało. Czyjeś frustracje i wpisy konkurencji (wyraźnie widać powyżej) nie zabiorą mi tej szansy. Czy sobie poradzę? A to już także zależe ode mnie.
Mario 2016-07-13 08:10:46
To nie jest zajęcie na etacie, nigdzie praca pośrednika nie jest. Są firmy, które rzucają ochłapy jako podstawę i później premie. Ja dowiedziałem się o rekrutacji tutaj od kumpla, który pracuje już 2 lata. Nie musi mi opowiadać, ile zarabia, bo to widać. Nowy samochód, przeprowadził się, często się uśmiecha. Połowa odpada, nie daje rady, jak nauczysz się, wytrwasz, to mój ziomek nie pamięta miesiąca poniżej 10k ;-)
Observer 2016-07-13 09:37:42
To są pomówienia, internet już nie jest anonimowy. Konkurencja nie śpi, widzę. To pewnie im biznes nie idzie jak mają czas na szkalowanie innych firm.
Adam Investorius 2016-08-01 18:43:05
Zdecydowanie polecam, choć plotki chodzą, że powoli kończą rekrutację. Pracuję tutaj od 8 miesięcy, robię swoje, świetnie zarabiam i jestem zadowolony. Od samego początku mogłem liczyć na wsparcie Michała i Tomka (właścicieli) oraz kolegów z Teamu. Atmosfera jest miła, przyjazna, domowa. Prezes zaprasza do siebie do domu na grilla, interesuje się transakcjami, zawsze można na niego liczyć (odbiera telefony nawet w nocy, jak jest ważna sprawa), nigdy nie odmówił mi rady i wsparcia.

Jeżeli ktoś narzeka, to albo nigdy tutaj nie był, albo sobie nie poradził. Ta praca jest wymagająca, zwłaszcza na początku, gdy trzeba się wiele nauczyć. Rozliczenia super szybkie, uczciwe. Choć wolałbym to zachować dla siebie, to polecam dla fajnych ludzi. Dla takich znajdzie się tutaj miejsce.
Inwestor Wawa 2016-08-02 08:13:12
Jestem inwestorem, który z nimi współpracuje. Kupiłem dzięki Karolinie, Czarkowi i Tomkowi z Investorius już 4 mieszkania pod wynajem. Wszystko super profesjonalnie, sprawnie, w dobrej cenie, na zasadach fair play. Wolałbym, aby pracowali tylko dla mnie ;-)
Poza tym, jak patrzę na prowizje, które im płacę (i robię to chętnie, bo jak oni zarabiają to z ciekawymi tematami dzwonią do mnie ;-)) to jestem pewien, że dobrze tam się zarabia.
Z tego, co zaobserwowałem z boku, to nie jest korpomoloch, tylko solidne butikowe biuro nieruchomości. Były dwa przypadki, gdy agent przy mnie musiał coś skonsultować z właścicielem firmy i dodzwonił się od razu. W ilu firmach prezes i właściciel odbiera telefony po 21 od swoich agentów?
Mam bardzo złe doświadczenie w pracy z innymi (nie wszystkimi, ale z większością) biurami. Wszyscy mi wciskali oferty, których nie chciałem (i wyraźnie o tym mówiłem). W Investoriusie spotkałem się (po raz pierwszy) z podejściem, gdzie agent ogarnia i rozumie współczynniki i strategie inwestycyjne inwestora. Dla mnie to ma znaczenie, ponieważ oszczędza mi czas, dużo czasu.
Zadowolona klientka 2016-08-02 17:04:06
Ja mogę tylko dodać, że kupiłam za ich pośrednictwem mieszkanie. Szybko, sprawnie, bez stresu... Tylko, że ten mój wpis trochę nie na temat ;-)
vbghbbnj 2016-08-07 23:10:14
@ ergg fajnie że jest szkolenie, właściwie bez tego nawet bym sobie nie wyobrażała pracy w neiruchomościach. Ale bardziej mnie interesuje inna kwestia - jakie mozna osiągnać przeciętnie zarobki ??/
Marta 2016-08-14 19:07:24
Wszystko ładnie a może ktoś wypowie się na temat zarobków?
Jakiego wynagrodzenia można spodziewać się na początku? Realne kwoty a nie masło maślane.
Mario 2016-10-10 18:45:14
Rzuciłem okiem z ciekawości. Jestem w INVESTORiUS od samego początku. Dzisiaj przez ostatnie tylko 10 dni zrobiłem 6 transakcji i jestem ... mega zadowolony finansowo. (usunięte przez administratora) to ja mam z gorszej transakcji dla siebie, a w tym miesiącu mam same lepsze ;-). Dla mnie ta praca to raj. Nie jest dla wszystkich. Firma jest super, super przywództwo, szkolenia. Tylko ja jestem zadowolony, bo robię i zarabiam. Nie wszyscy dają radę, nie jest to dla wszystkich. Spróbować może każdy.
Gabi 2016-10-11 11:44:14
Wczoraj tutaj rzuciłam okiem przed dzisiejszą rekrutacją. Właśnie z niej wyszłam (nie wiem, czy dostanę tę pracę, czy nie, więc jestem obiektywna :-)) i stwierdziłam, że ja także dorzucę moje 10 groszy do tego.

Biuro w super lokalizacji, ładne, przestronne. Na wstępie powitała mnie młoda osoba, chyba kierownik (chyba Klaudia). Bardzo fajnie, profesjonalnie zaprosiła mnie do pokoju na rozmowę. Rozmawiałam z panem Michałem (chyba dyrektor, właściciel?). Rzeczowa, konkretna rozmowa. Ciekawe pytania, dociekliwe. Miałam wrażenie, że ma doświadczenie, umie słuchać. Rozmowa była krótka (15 minut), ale mam przekonanie, że miałam możliwość zaprezentowania siebie, zadania pytań, porozmawiania o wynagrodzeniu i formie zatrudnienia (umowa o pracę w moim przypadku - kierownik projektu).

Dam znać jak się temat rozwinie...
Mario 2016-10-13 09:49:03
Tak, dostaję kasę natychmiast po transakcji. Nie ma u nas "doradcy mobilnego", są pośrednicy ds. Nieruchomości. Nie ma co się ciśnieniować tylko dlatego, że Ty masz inne przekonania, albo zarabiasz mniej. Luz
Nika 2016-10-13 09:56:08
Byłam wczoraj na rekrutacji na stanowisko asystentki. Fajna, profesjonalna rozmowa... czekam na wynik (umowa o pracę od początku - pierwszy miesiąc okres próbny - moim zdaniem to jest Ok)
Pośrednik 2016-10-13 16:00:20
Pracuję jako pośrednik. Polecam ze względu na atmosferę, szkolenia no i kasę co tu dużo gadać
Ola 2016-10-14 09:47:36
Przyłączam się. Wszystko jest Ok, kaska od razu przy transakcji, klimat, ludzie...
Brix 2016-10-18 12:33:15
Ja byłem w lipcu na rekrutacji na pośrednika (nazywają to chyba doradca ds. nieruchomości). Rozmawiałem z młodym wysokim chłopakiem (chyba prezes). Konkretna, szczera do bólu rozmowa o tym jak ta robota wygląda, jakie są wyzwania, kto nie daje rady. Generalnie odradził mi i ... jestem mu za to wdzięczny. Nie wszystko jest dla wszystkich. Fajne Lux biuro, dobre wrażenie, bez ściemniania, którego jest pełno na rekrutacjach.
Brix 2016-10-19 13:25:51
A byłeś kiedyś pośrednikiem? Czego nie rozumiesz w tym, ze ktos pyta cię o twoje oczekiwania i mówi wprost i szczerze, ze to nie jest praca dla mnie?
Iwo 2016-10-24 10:13:48
Konkurencja nie daje rady to zaczyna się negatywna kampania. Widać, że to ustawki, bo piszą o faktach, których nie ma. Bardzo cenię sobie Firmę, prezesów a przede wszystkim ludzi, z którymi tutaj pracuję. Mega Team.
Pracuję 2016-10-25 12:24:02
Jestem i jest super. Dlaczego? Świetna atmosfera, duże pieniądze, szybkie rozliczenia i wypłaty, dostęp do szefostwa. Dla mnie to jest normalność.
Madzia 2016-10-26 11:25:21
Potwierdzam. Jest wszystko, co najważniejsze: wypłaty na czas, fajna atmo, sympatyczni ludzie (zdarzają nam się wspólne wypady po Europie), świetny zarząd, normalni właściciele. Dla mnie osobiście najważniejsze są (poza kaską ;-) możliwość rozwoju i świetne szkolenia, które przynoszą rezultaty... Nie aplikujcie, więcej będzie dla nas :-))))
tommy 2016-11-04 07:35:57
Choć dopiero zaczynam, to mam na swoim koncie pierwszą transakcję pośrednictwa. Krótki opis:
Przyszedłem do pracy miesiąc temu, dostałem fajne, merytoryczne szkolenie, które bardzo mi pomogło (nie bylem wcześniej w tej branży)... i ruszyłem do działania. Pierwszą transakcję chciałbym powiedzieć, że zamknąłem sam, ale prawda jest taka, że bardzo pomogła mi Klaudia (dzięki K :-)). Rozliczenie? Pieniądze dostałem natychmiast, fajne pieniądze. Jestem bardzo zadowolony. Wczorajsze szkolenie Michała, mega!! Dało mi kopa do jeszcze większego działania i dawania od siebie wszystkiego, co najlepsze. A warto, bo są wyniki. Liczę, że coś kolejnego zamknę jeszcze przez weekend. Może jeszcze ludzie. Młodzi, otwarci, pomocni, nie czuję, że to jakaś konkurencja. Do każdego można się zwrócić, zapytać. Jedni są bardziej, inni mniej rozmowni, ale atmo jest przyjazna. Dla mnie to (obok wynagrodzenia) bardzo ważne. Na początku dostałem też wszystko potrzebne do pracy, nie musiałem niczego zainwestować. Chyba tyle... jak poczuję potrzebę, to jeszcze wrócę. Podzieliłem się, bo nim ja poszedłem na rozmowę, poczytałem sobie tutaj, aby wyrobić sobie zdanie...
Portoryko na islandi 2016-11-10 01:47:37
Każdy pisze super,świetnie,itd.A napiszę ktoś w końcu jakie są zarobki?Da się tam zarobić 3tysiące np?
Od kilku dni jest rekrutacja(ogłoszenie na olx) jak w ogóle przebiega tam praca?Może ktoś opisać?A nie piszecie zrobiłem transakcje,opisze ktoś dzień z pracy?Z góry dzięki jeśli ktokolwiek odpowie na moje pytania.
ukryta prawda 2016-11-11 22:11:34
kaska na czas koń by się uśmiał
prawdziwe posty od razu delete
Portoryko na Islandii 2016-11-14 00:19:14
Opisz więcej...ten temat.I czym zajmuję się tam tzn. Świeżak ;)
Adam 2016-11-14 11:26:47
Ja w tamtym miesiącu zarobiłem 18.230,00 PLN. W tym mam już jedną rezerwacyjną i 7.350,00 w zawieszeniu (płatne przy końcowej na akcie za 10 dni).
Świeżak :-) 2016-11-14 15:17:37
Świeżak zaczyna od szkolenia. Szkolenie tylko pierwszy dzień jest stacjonarne, od drugiego szkolenie połączone jest z praktyką. A później... standard: pozyskania, promocja, prezentacje, deale :-))
Ja jestem tutaj od 3 miesięcy. Zrobiłam w tym czasie 2 transakcje. Jak patrzę na to ile ludzie tutaj robią, to mało, ale mnie wystarcza, uczę się jeszcze. Razem ze mną startowało 6 osób, zostały trzy. Też podobno standard. Mnie pozytywnie zaskoczyła atmosfera, dostępność (zarówno kolegów jak i obu prezesów), bezpośredniość (ze wszystkim można przyjść, pogadać, zadać pytanie)... zarobki też jest ok, choć liczę w przyszłości na więcej, bo można.
Portoryko na Islandi 2016-11-15 02:59:41
Piszesz ze zrobiłaś transakcje?Opisz jak to wygląda,jeśli to nie problem.
Świeżak 2016-11-15 14:42:21
Po szkoleniu umawiasz spotkania, dostajesz także kontakty do osób, które chcą sprzedać nieruchomości. Jedziesz, oceniasz, czy chcesz się tym zająć. Umawiasz firmowego fotografa, robisz homestaging, zdjęcia. Umieszczasz ogłoszenia i odbierasz telefony. Pokazujesz zainteresowanym osobom, negocjujesz ze stronami, kompletujesz dokumenty, robisz przedwstępną, zamykasz deala :-)
Wiesz, tego się nie da tak opisać, to trzeba zobaczyć, sprawdzić się, czy jest Twoje. Nic to nie kosztuje, niczym nie ryzykuję. Mnie się podoba. Nie wszyscy zostają.
Romek 2016-11-21 02:50:51
A konkretnie.. Ile można zarobić na początku..?? Tutaj każdy słodzi a może jakieś konkrety w końcu..?? Skoro jest tak świetnie to dlaczego wstydzicie się powiedzieć konkretnie ile..? Nie jestem z konkurencji.. Pytam ponieważ rozważam zmianę pracy.. Pozdroo
Adam 2016-11-21 15:28:33
Na początku możesz zarobić 6-8 tys. miesięcznie. Trzeba sobie dać 2-3 miesiące na nauczenie się podstaw i regularne transakcje. Jak załapiesz, zbudujesz już grono kilku stałych klientów (firma bazuje na trwałych kontaktach i relacjach z inwestorami), to jest znacznie łatwiej. Są tacy, co wyjmują ponad 20 tys. miesiąc w miesiąc...
Marti 2016-12-10 10:11:57
Stwierdziłam, że ja też dorzucę garść newsów od siebie. Na początku dodam, że nie jestem obiektywna, bo jestem pośrednikiem w INVESTORIUS od 6 miesięcy. Początki były dla mnie trudne. Wszystko nowe, trzeba się przełamać, każdy klient jest inny, nauczyć jak sobie radzić z każdym typem klienta, etc. W pierwszym miesiącu nie zrobiłam żadnej transakcji i nic nie zarobiłam. Prawda jest taka, że nikt mi tego nie obiecywał i prezes od początku mówił, że często tak bywa. Już podczas rekrutacji zrobił dużo, aby mnie zniechęcić, abym zrezygnowała (co było dziwne na początku, bo inne firmy mnie zachęcały i opowiadały bajki), zostałam. Po 2 miesiącach poczułam ten biznes. W grudniu zrobiłam już trzy transakcje i zarobiłam grubo ponad 20 tysięcy złotych, już do dzisiaj! Tak!
Choć zarabia się tutaj dużo, to ja cenię firmę za atmosferę, podejście do innych (robimy paczki dla dzieciaków i zrzucają się wszyscy, najwięcej wrzucił prezes), nie ma ciśnień, zbędnych ciśnień, kontroli. Są super szkolenia, motywacja, ale kto zna przeszłość Michała to wie, że setki tych szkoleń już w życiu poprowadził... pewnie dla setek tysięcy osób (może przesadziłam :-)). Nie wiem, i nie mam żadnej gwarancji, że w grudniu zrobię jeszcze jakąś transakcję, nie mam gwarancji, że styczeń będzie jeszcze lepszy i ... nie chcę żadnych gwarancji. Mam super system pracy, świetny zespół ludzi, którzy mnie wspierają, z którymi działam, rozwijam się, idę do przodu, zarabiam więcej niż marzenie każdego innego pośrednika (prawie) gdzie indziej.

To nie jest praca dla wszystkich, nikt tego nikomu nie obiecuje...
2
Daniel 2016-12-10 18:59:39
Co tu dużo gadać. Świetna firma z pomysłem, ze strategią, z mocnym przywództwem, zaangażowanym prezesem-właścicielem, super szkoleniami, konkretnymi, przemyślanymi, które działają. INVESTORiUS to moje miejsce!
Marcin 2016-12-22 13:02:27
Miejsce dla osób, którym chce się pracować (nie, to nie jest praca na etacie od 9 do 17 z podstawą) i potrafią się same zorganizować oraz motywować do pracy. 80% czasu na mieście, na spotkaniach z klientami, 20% pracy przy komputerze (promocja ofert, emaile, umawianie spotkań). To ile zarobisz, zależy od Twojego zaangażowania, nie ma żadnej gwarancji czy podstawy. Jednocześnie nie ma górnej granicy zarobków (bardziej jest to biznes niż stanowisko pracy).

Atmosfera świetna, super ludzie! Polecam!
Dianka 2016-12-27 13:34:44
INVESTORIUS to takie miejsce, którego szukałam od momentu skończenia studiów (3 lata temu), a może nawet jeszcze na studiach. Tutaj znalazłam miejsce, gdzie robię poważne rzeczy (nieruchomości), a nie wciskam ludziom chłam na słuchawkach, czy sprzedaję talony na balon w kolejnym "biurze maklerskim", którego szefowie marzą o byciu Wilkami z Wall Street. Bardzo dużo się nauczyłam, przeszłam świetne szkolenia, musiałam pokonać kilka własnych ograniczeń, poszerzyć strefę komfortu parę razy. Dzisiaj wiem, że było warto. Zarabiam świetnie, mogę sobie na wszystko pozwolić, o czym tylko moi rówieśnicy marzą. Praca jest specyficzna (jak napisał Marcin), nie jest od 9 do 17, ale ja takiej nie chciałam. Chciałam i jestem królową swojego czasu i życia. Nie pracuję więcej niż 8 godzin dziennie a i to są wybrane przeze mnie godziny. Dla mnie jest to zajęcie marzeń, choć mam świadomość, że nie jest to dla "etatowców" z marzeniem o awansie za 3 lata i podwyżce o 200 zł na koniec roku.
1
starter 2017-01-02 11:05:50
Dla mnie MEGA!!
1
Karolina M. 2017-01-05 19:27:45
Pracuję w Investorius prawie 2 lata - przez ten czas dużo zrobiłam i dużo się nauczyłam. Teraz mając 22 lata i nie mając wcześniej doświadczenia w nieruchomościach prowadzę swój team, robię poważne transakcje i czuję, że ludzie mnie potrzebują! Zarobki to jedynie odzwierciedlenie dobrze wykonanej pracy ;)
Polecam ambitnym, zdeterminowanym osobom nastawionym na sukces! Świetna atmosfera, świetne zarobki, świetne doświadczenia i najlepsze szkolenia!
Praca mocno kształtująca osobowość i charakter.
Jeśli przyjdziesz, dasz od siebie 100% zaangażowania, będziesz obserwował najlepszych sukces gwarantowany ;)
3
Maciej 2017-01-09 12:48:17
Dla mnie praca marzeń pod każdym względem!
Yes, Yes, Yes 2017-01-12 09:35:45
Zrobiłam moją pierwszą transakcję!!! Youhuuuuuuuu..........!!!

OK, będę szczera, nie jest to łatwe, ale co jest. Najtrudniejsza jest ta pierwsza. Bałam się, że sobie nie poradzę, że nie dam rady, że to nie dla mnie, że inni to tak, ale nie ja. Ciągle chodziło mi to po głowie, ale słuchałam szkoleń, pomocy kolegów, wsparcia Klaudii (dzięki K) i jest!!! I już nigdy nie zamienię tej roboty na nic innego. Ale jestem szczęśliwa :-))))
Iwona 2017-01-15 07:49:22
Miła atmosfera pracy, wszyscy pomocni, bez ciśnień. Moje miejsce!
Zostaw swoją opinię o INVESTORiUS Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INVESTORiUS Sp. z o.o.