brak logo

ALTIMI SOLUTIONS Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o ALTIMI SOLUTIONS Sp. z o.o.

admin 2015-08-21 13:04:32
Cześć, znacie najnowsze informacje na temat pracy w firmie ALTIMI SOLUTIONS Sp. z o.o. ? Zmieniła się kadra zarządzająca, powstały nowe działy? Napiszcie nam o tym!
gosc 2016-02-05 20:02:41
Jeśli nie pracował to skąd wie, że dobrze mu się pracowało? Ktoś wie czego można się spodziewać na rekrutacji?
gosc 2016-02-05 20:02:49
Jeśli nie pracował to skąd wie, że dobrze mu się pracowało? Ktoś wie czego można się spodziewać na rekrutacji?
ziomol 2016-02-10 22:01:38
Jo jo jakie waunki? Miła atmosfera? Ciekawe czy są świadczenia dodatkowe?
tajniak 2016-02-11 13:23:36
pracuje u nich już prawie rok, jest dobrze. Kasa na czas i benefity też są. Fajni ludzie, jest z kim po pracy się spotkać. co do rekrutacji to dostajesz opiekunkę która we wszystkim pomaga. jak wiesz co robi i jak robić i język znasz to i kasa jest dobra.
Dr 2016-03-02 10:42:08
Jedna z najbardziej nierzetelnych firm z jakimi miałem do czynienia. Spóźniają się w przelewami (czasem kilka dni). Obiecują ci 1900 zł na rękę, ale tych pieniędzy nigdy nie zobaczysz, bo zawsze tak ci księgowa policzy, że coś trzeba obciąć. Obiecują podwyżki, których potem nie dostajesz. Pod względami formalnymi i papierkowymi bardzo nierzetelni - błędy merytoryczne w umowach o pracę, spóźnienia z wysyłką dokumentów itp. Pakiet socjalny? Tylko karta multisport i "prywatna opieka medyczna" czyli LuxMed, w którym czekasz w kolejce jak na NFZ. Na święta Bożego Narodzenia jedyne co dali to... zaproszenie na imprezę wigilijną. Zadnych dodatkóm, bonów itp. O nagrodach, premiach nie wspominając.
4
wnerw 2016-07-21 15:03:49
To może tak. ALTIMI to nic innego jak RINF.
Rinf przez dwa lata nie płacił za pracowników ZUS!!!
Hurra- teraz wszyscy pracownicy ciągani sa po komisariatach.
Ja po raz drugi, bo coś ze spłata nie idzie.
Wahasz się - RINF/ ALTIMI zapewni Ci rozrywki.;/;/;/
Także szybka zmaina nazwy z rinf na altimi miała swoje wyjątkowo wazne powody.
a ja chce miec juz od nich spokój!
4
Teddy 2016-07-28 11:30:05
Bez przesady! Jedno przesłuchanie to nie ciąganie po sądach, lekko wyolbrzymiasz.
Firma miała jakieś problemy ale to bardzo stara sprawa 2011 rok, została wyjaśniona :/
Sam pracowałem tu kilka lat , znam ludzi którzy siedzą tu dalej i wiem , że firma się zmieniła przez ten czas. Na lepsze. Pozycja na rynku jest aktualnie stabilna, stali pracownicy w działach wewnętrznych. Masa nowych projektów. Jeśli chodzi o opóźnienia w przelewach-nie doświadczyłem. Nie słyszłem też o takich przypadkach. Choć nie wątpię, że mogło się coś takiego wydarzyć, bo praca z ludzmi wiąże się z najróżniejszymi opóźnieniami. Życie.

A zmiana nazwy wiązała się ze zmianą specyfiki działalności firmy, warto czasem swą wiedzę uzupełnić a nie wystawiać niekonstruktywne opinie.

Altimi/Rinf zawsze przyciągało fajnych ludzi, atmosfera jest wporządku - moja subiektywna opinia.
1
uzo 2016-09-22 13:59:33
kwestia tylko jak dużo wiedzy i doświadczenie można zdobyć na takim szkoleniu
.NeT 2016-11-24 13:23:08
Usuwają co poważniejsze wpisy na portalach bo to niby nie o nich, zrobili tak z wpisem mojego kumpla sprzed chyba 2 lat. Rzucił dla nich pracę a jak przyszedł podpisać umowę to się okazało, że to jeden wielki wał i pracy nie dostanie.
Zostaw swoją opinię o ALTIMI SOLUTIONS Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALTIMI SOLUTIONS Sp. z o.o.