brak logo

Italian Fashion by Guazzone Sp. z o.o. Sklep Firmowy

Warszawa

Opinie o Italian Fashion by Guazzone Sp. z o.o. Sklep Firmowy

anonim 2011-02-12 08:56
Bujdy jakieś. Nie polecam jakiejkolwiek pracy w tej firmie.
5
gosc 2013-04-09 22:26
Czy ktoś może mi powiedzieć jak są traktowani pracownicy w sklepach? Czy warto podjąć pracę w sklepie? Czy ktoś spotkał się z jakaś niemiłą sytacją panującą w sklepie? Bardzo proszę o opinie sprzedawców :)
... 2013-06-11 13:27
Potwierdzam opinię poprzednika! Więcej dodawać chyba nie trzeba - ( usunięte przez administratora ) ODRADZAM JAKICHKOLWIEK DOŚWIADCZENIEM Z TĄ "FIRMĄ"!
4
abcd 2013-11-29 11:22
Proszę o opinię sprzedawców na temat tej firmy dzięki
karrolina 2014-10-14 18:46
Hej Witam wszystkich,jeżeli ktoś chce pracowac w tej Firmie w sklepie jako Sprzedawca NIE POLECAM,ODRADZAM!!!!!!
To co wyprawiają z pracownikami to porażka,najlepiej być dostępnym 24h na dobę,zero życia prywatnego,ciągle im mało,nie szanują pracowników wogóle,pensję obniżają,nawet jak dobrze pracujesz to i tak sie przyczępią bez powodu do czegoś,ciągły stres,Nie ma tam Jednej osoby zarzadzającej,dziewczyny przychodzą do pracy i odchodzą,nikt nie chce tam pracowac!!!! Pozdrawiam
5
pysio 2014-11-05 19:59
TO PRAWDA NIE WARTO TAM PRACOWAC JEDEN WIELKI WYZYSK
MOŻESZ BYC NAJLEPSZYM SPRZEDAWCA A I TAK CIĘ ZWOLNIĄ!!!!!
3
mała 2015-02-17 19:51
popieram!!!!jeśli chodzi o pracę to masakra.za nic mają ludzi zatrudniają coraz to nowe osoby dowodzące-każda wymyśla coraz to nowe bzdury-po 3 m-c ich zwalniają.płacą marne pieniądze jak nie zrobisz obrotu nie dostajesz prowizji.totalny wyzysk.a i ich produkty to wielki syf.jeszcze na początku piżamy i figi były super a teraz...po pierwszym praniu szwy masz na brzuchu a na tych szwach dziurki...bawełna tak cieniutka że wszystko widać...a od majtek po paru praniach gumki odpadają.w 100% NIE POLECAM!!!
6
kasia 2015-03-12 13:04
masakryczna firma nie wiesz czy w dzien wolny telefon masz wyłączyć czy nie bo może zadzwonią wymyślają co chcwila coś innego prowadząca udaje miłą a wogóle jest naprawdę specyficzną osobą po 3miesiącach umowy zlecenia masz mieć umowe o prace ale robią wszystko by Cię zwolnić jeszcze pod czas pracy robią rekrutacje na twoje stanowisko tak jest na wszystkich sklepach italian u nas co 3 miesiące inna dziewczyna tylko kierowniczka jest jedna od początku ale ona też ma stalowe nerwy do nich i dziwie się siej że się nie zwolniła bo jak by ktoś mi mówił ,że jestem nieodpowiedzialna bo zapomniałam wysłąć głupiego meila czy niemogła przyjść po pracy w dzień wolny bo już mam coś innego do załatwienia oni myslą że tylko świat kręci sie w okół nich masakra jakaś.
12
Zażenowana 2015-03-25 20:43
Niestety popieram opinie poprzedników... w jednym ze sklepów, gdzie pracowałam rotacja - w ciągu niespełna 3 miesięcy wywalonych 4 pracowników, a po 3 miesiącach zwolnieni kolejni dwaj, którym - mnie obiecywano i zapewniano, że absolutnie nie mam się czego obawiać. Finalnie nawet żadna z "Pań kierowniczek" nie byłą łaskawa powiedzieć w oczy, że Cię wywala, tylko wysłała księgową, która wita hasłem "jestem taka i tak, robię to i to - proszę (tu wręcza wypowiedzenie) podpisać", na jakiekolwiek pytania, ona nic nie wie... a przełożony podczas rozmowy, już po fakcie mówi Ci, że on nie może Ci powiedzieć czemu Cię zwolniono - możesz napisać oficjalnego maila do niego to wyjaśni... po prostu żal i dramat - zero szacunku do drugiej osoby!
9
Zażenowana 2015-04-11 13:22
No ja dowiedziałam sie dwa dni przed końcem pracy , że już nie będę pracowała Pani kierownik wiedziała ,że mam rodzinę dziecko na utrzymaniu tak się nie robi traktują ludzi jak szmaty , które się zużyły i są nie potrzebne. Za nadgodziny które miałam do tej pory mi nie zapłacono pisząc meile nikt nawet nie odpisze bo po co ważne ,że oni mają stanowiska i kase a reszta się nie liczy JA NIE POLECAM !!!!!!!
3
monika 2016-01-22 21:47
Witam praowałam w tej firmie kilka lat temu lecz na produkcji jest wielka masakra zero szacunku itp,jak by ludzie wiedzieli jaki jest tam kierat nikt by nie kupił ani jednej pidżamy....Odradzam 1000%
1
Monika 2016-01-25 16:09
No niestety ale prawdziwe, ludzie są zastraszeni boją się odezwać że stracą pracę koszmar a pracują za grosze :(
5
jankiel 2016-05-14 12:04
ja również oczekuję tutaj na pełne konkrety jeśli chodzi o wynagrodzenie wypłacane,. ale skoro mają piżamy disneya, na pewno przecież trzeba mieć na to licencję, to nie mogą być aż takie złe pieniądze w tej firmie, mam taką nadzieję przynajmniej jeszcze
Bfg 2017-01-09 19:13
Hej,Nie polecam pracy w tej Firmie w Warszawie na Annopolu,to jest sklep jako wizytówką,tam musi być wszystko na już i nie ważne że odpisujesz klientow nikt się nie liczy z Twoim zdaniem,kto przyjdzie tam nowy do pracy i pozna ich trochę kto mądry to ucieka nie da się tam pracować normalnie !!!
3
Mariola 2017-02-09 11:39
Twoja wypowiedź jest.w 100% prawdą! Prostaki i tyle...
6
odradzam 2017-04-07 08:25
mijają kolejne lata a szacunku dla pracowników dalej brak.
5
Zuzanna 2017-04-13 10:18
@Bfg rozumiem, że w firmie jest duża rotacja. Co według Ciebie jest jest główną przyczyną?
1
Smutno mi 2017-04-21 22:07
Odpowiedź jest prosta- ludzie, którzy pracują w siedzibie-na ulicy Ossowskiej w ogóle nie maja szacunku dla pracowników, oczekują najwyższych utargów, ale jak zadzwoni ktoś z "góry" i powie, że chce jakieś raporty, Ty natychmiast musisz rzucić wszystko i to dla nich robic, nieważne,że masz klientów na sklepie ... Totalna porażka....
5
Prawda 2017-04-28 23:03
Zgadzam sie z Tobą !
Niby utarg masz robic ale kolorystyka najważniejsza tu i teraz !
Jakby sprzedaż sama miała sie robic !

Nie polecam ! Parodia .
3
zawiedziona 2017-05-01 19:41
Brak organizacji, kadra zarządzająca nie zna podstaw zarządzania i współpracy z ludźmi, co wiąże się z poziomem pracy. Nie polecam pracy w tej firmie! Wszędzie tylko nie tutaj!!!
3
Smutno mi 2017-05-08 16:16
Jak pracownik ma być efektywny, kiedy jedyną motywacją jest potępianie pracownika, ciągłe telefony wymuszające, że cos się chce W TEJ CHWILI - może się walic i palic, ale musisz to zrobić. :( bardzo przykre jest to, że każdego traktują jak wroga i złodzieja, a nie widza, jak mają mądrych kierowników, jak duzo chcą oni zrobić... Każde działanie jest tępione już w zarodku.
4
firma krzak 2017-05-22 14:57
Pani Mariola to sprzedawca i wizażystka na stanowisku menadżera sieci sklepów Nie ma żadnego doświadczenia, nie potrafi nawet maila skonstruować a co dopiero mówić o jakimkolwiek zarządzaniu? Słoma z butów wychdzi na każdym kroku "Jeśli nie odpowiecie na maila do 12 beda wyciagniete konsekwencje karne". Jej paskudne traktowanie ludzi wróci do niej wcześniej czy później. Nikomu źle nie życzę więc nie polecam pracy w tej firmie.
2
cgy 2017-05-22 14:59
Mariola
1
Zostaw swoją opinię o Italian Fashion by Guazzone Sp. z o.o. Sklep Firmowy - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Italian Fashion by Guazzone Sp. z o.o. Sklep Firmowy