brak logo

Italian Fashion by Guazzone Sp. z o.o. Sklep Firmowy

Warszawa

Opinie o Italian Fashion by Guazzone Sp. z o.o. Sklep Firmowy

anonim 2011-02-12 08:56:29
Bujdy jakieś. Nie polecam jakiejkolwiek pracy w tej firmie.
2
gosc 2013-04-09 22:26:31
Czy ktoś może mi powiedzieć jak są traktowani pracownicy w sklepach? Czy warto podjąć pracę w sklepie? Czy ktoś spotkał się z jakaś niemiłą sytacją panującą w sklepie? Bardzo proszę o opinie sprzedawców :)
... 2013-06-11 13:27:59
Potwierdzam opinię poprzednika! Więcej dodawać chyba nie trzeba - ( usunięte przez administratora ) ODRADZAM JAKICHKOLWIEK DOŚWIADCZENIEM Z TĄ "FIRMĄ"!
3
abcd 2013-11-29 11:22:45
Proszę o opinię sprzedawców na temat tej firmy dzięki
karrolina 2014-10-14 18:46:51
Hej Witam wszystkich,jeżeli ktoś chce pracowac w tej Firmie w sklepie jako Sprzedawca NIE POLECAM,ODRADZAM!!!!!!
To co wyprawiają z pracownikami to porażka,najlepiej być dostępnym 24h na dobę,zero życia prywatnego,ciągle im mało,nie szanują pracowników wogóle,pensję obniżają,nawet jak dobrze pracujesz to i tak sie przyczępią bez powodu do czegoś,ciągły stres,Nie ma tam Jednej osoby zarzadzającej,dziewczyny przychodzą do pracy i odchodzą,nikt nie chce tam pracowac!!!! Pozdrawiam
4
pysio 2014-11-05 19:59:15
TO PRAWDA NIE WARTO TAM PRACOWAC JEDEN WIELKI WYZYSK
MOŻESZ BYC NAJLEPSZYM SPRZEDAWCA A I TAK CIĘ ZWOLNIĄ!!!!!
2
mała 2015-02-17 19:51:42
popieram!!!!jeśli chodzi o pracę to masakra.za nic mają ludzi zatrudniają coraz to nowe osoby dowodzące-każda wymyśla coraz to nowe bzdury-po 3 m-c ich zwalniają.płacą marne pieniądze jak nie zrobisz obrotu nie dostajesz prowizji.totalny wyzysk.a i ich produkty to wielki syf.jeszcze na początku piżamy i figi były super a teraz...po pierwszym praniu szwy masz na brzuchu a na tych szwach dziurki...bawełna tak cieniutka że wszystko widać...a od majtek po paru praniach gumki odpadają.w 100% NIE POLECAM!!!
5
kasia 2015-03-12 13:04:51
masakryczna firma nie wiesz czy w dzien wolny telefon masz wyłączyć czy nie bo może zadzwonią wymyślają co chcwila coś innego prowadząca udaje miłą a wogóle jest naprawdę specyficzną osobą po 3miesiącach umowy zlecenia masz mieć umowe o prace ale robią wszystko by Cię zwolnić jeszcze pod czas pracy robią rekrutacje na twoje stanowisko tak jest na wszystkich sklepach italian u nas co 3 miesiące inna dziewczyna tylko kierowniczka jest jedna od początku ale ona też ma stalowe nerwy do nich i dziwie się siej że się nie zwolniła bo jak by ktoś mi mówił ,że jestem nieodpowiedzialna bo zapomniałam wysłąć głupiego meila czy niemogła przyjść po pracy w dzień wolny bo już mam coś innego do załatwienia oni myslą że tylko świat kręci sie w okół nich masakra jakaś.
6
Zażenowana 2015-03-25 20:43:25
Niestety popieram opinie poprzedników... w jednym ze sklepów, gdzie pracowałam rotacja - w ciągu niespełna 3 miesięcy wywalonych 4 pracowników, a po 3 miesiącach zwolnieni kolejni dwaj, którym - mnie obiecywano i zapewniano, że absolutnie nie mam się czego obawiać. Finalnie nawet żadna z "Pań kierowniczek" nie byłą łaskawa powiedzieć w oczy, że Cię wywala, tylko wysłała księgową, która wita hasłem "jestem taka i tak, robię to i to - proszę (tu wręcza wypowiedzenie) podpisać", na jakiekolwiek pytania, ona nic nie wie... a przełożony podczas rozmowy, już po fakcie mówi Ci, że on nie może Ci powiedzieć czemu Cię zwolniono - możesz napisać oficjalnego maila do niego to wyjaśni... po prostu żal i dramat - zero szacunku do drugiej osoby!
4
Zażenowana 2015-04-11 13:22:54
No ja dowiedziałam sie dwa dni przed końcem pracy , że już nie będę pracowała Pani kierownik wiedziała ,że mam rodzinę dziecko na utrzymaniu tak się nie robi traktują ludzi jak szmaty , które się zużyły i są nie potrzebne. Za nadgodziny które miałam do tej pory mi nie zapłacono pisząc meile nikt nawet nie odpisze bo po co ważne ,że oni mają stanowiska i kase a reszta się nie liczy JA NIE POLECAM !!!!!!!
1
monika 2016-01-22 21:47:05
Witam praowałam w tej firmie kilka lat temu lecz na produkcji jest wielka masakra zero szacunku itp,jak by ludzie wiedzieli jaki jest tam kierat nikt by nie kupił ani jednej pidżamy....Odradzam 1000%
1
Monika 2016-01-25 16:09:49
No niestety ale prawdziwe, ludzie są zastraszeni boją się odezwać że stracą pracę koszmar a pracują za grosze :(
3
jankiel 2016-05-14 12:04:48
ja również oczekuję tutaj na pełne konkrety jeśli chodzi o wynagrodzenie wypłacane,. ale skoro mają piżamy disneya, na pewno przecież trzeba mieć na to licencję, to nie mogą być aż takie złe pieniądze w tej firmie, mam taką nadzieję przynajmniej jeszcze
Zostaw swoją opinię o Italian Fashion by Guazzone Sp. z o.o. Sklep Firmowy - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Italian Fashion by Guazzone Sp. z o.o. Sklep Firmowy