brak logo

Bros Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Bros Sp. z o.o.

Jola 2016-01-18 23:25
Praca w Brosie na chwilę i szukać innej oferty !!!!
3
Pałlina 2016-01-24 20:39
Praca w Brosie tak jak najbardziej jeśli nie masz innej pracy ?!!! Jesteś osobą która ma dużo wolnego czasu i nie patrzy na wynagrodzenie !!!
Ukrainczyk 2016-01-28 20:46
Ja za pracą w Brosie nie będę się zastanawiał planował, czy wrócę z Ukrainy już mam inne plany na życie !!! Lubię łowić ryby !!!!
1
wasyl 2016-02-04 20:00
Idę na rozmowę o pracę do Bros na karpią. Mam pytanie jak wygląda tam socjal lub inne dodatki świąteczne.
żabka 2016-02-05 09:00
Skoro idziesz na rozmowę, to o to zapytaj u źródła, a nie tu na forum, gdzie są dziwne wpisy np. od Joli...Jolę to chyba trzebaby najpierw wysłać do psychologa...lub do pracy w kamieniołomach.
3
dzida 2016-02-05 21:01
Ludzie nigdzie wam się nie podoba zamiast krytykować różne firmy wescie się za robotę na Ukrainie . Tam nie tu nie to co ???zbieraj puszki jeden z drugim .
arek 2016-02-07 12:18
Witam czy ktoś był na rozmowie na Karpiej. O co pytają i jakie oferują warunki finansowe na stanowisko chemika
7
Gosc 2016-02-24 21:42
Taki jestes cwaniak to nie ukrywaj sie pod idiotycznym nickiem! Co to za problem skoro juz nie pracujesz a wylewasz wiadro pomyj? Prawda jest taka, ze pewnie jestes glabem, ktory zwyczajnie sobie nie poradzil w pracy i probuje sie dowartosciowac debilnymi opiniami...
3
Nowy 2016-02-28 20:05
Ja do tej pracy dostałem się z przypadku robię na kompletacji ul.Karpia ( usunięte przez administratora )
1
WTF 2016-02-29 20:07
Czemu są usuwane komentarze?

Chodzi o te negatywne, ale opisujące prawde..

Ktoś mi może odpowiedzieć ?
4
On 2016-02-29 20:36
Jeśli można wiedzieć to ile mogą wyciągnąć brygadzisci .Jak zarabiają brygadzisci
On 2016-03-01 09:30
Chciałbym się dowiedzieć od kogoś normalnego a nie flustrata ile zarabiają mniej więcej brygadzisci w BROSIE.
Z góry dzięki
kartel 2016-03-01 20:49
w firmie nie mówi się ile kto zarabia, także jedynie od brygadzisty możesz się dowiedzieć tej informacji

PS. na kokosy bym nie liczył
1
On 2016-03-02 15:11
Rozumiem pieniądze to jedna wielka tajemnica ,ale może ktoś chociaż tak obligatoryjnie żuci jakąś przybliżoną kwotą jako brygadzista
3
Man 2016-03-02 21:55
Obstawiał bym, że mają nieco ponad 2 tys.
Woman 2016-03-03 11:00
Hej Man, idż sobie do Amazona i "szarp" po 10 h dziennie za 1700 zł.Języków zawsze możesz się uczyć. A Ukraińców zostaw w spokoju, to bardzo porządni i pracowici ludzie.Szanują pracę.
6
Lolo 2016-03-05 08:14
W Brosie zarabia się do( usunięte przez administratora )Nie polecam !!!
1
trimb 2016-03-11 19:11
cześć ludziska, pytanie kieruję do pracowników Brosa w Murowanej Goślinie. Jak wygląda tam praca? przede wszystkim jak realnie wyglądają zarobki bo opinie słyszę różne, a naprawdę zależy mi na w miarę rzetelnej informacji :)
Ernest 2016-03-13 13:34
Praca nie jest ciezka, wiadomo swoje trzeba zrobic ale rak se nie urwiesz, bedziesz pracowal caly miesiac do tego ze dwie soboty to kolo 2000 wyciagniesz,moim zdaniem za taka prace jaka tam jest to niezle pieniadze
4
trimb 2016-03-13 15:10
okej, dzięki za info. ja przychodzę w najbliższym czasie przez agencję, a czy tak bardziej przyszłościowo firma organizuje jakiś nabór na pracowników, których zatrudniają bezpośrednio przez firmę? czy raczej nie mam co na to liczyć?
trimb 2016-03-13 20:59
Nie mam pojęcia bo ja dostałem namiar od koleżanki i ta praca na pracownika magazynu to jest przez agencję HR Consulting, nie orientowałem się czy bezpośrednio też zatrudniają.
Ernest 2016-03-13 22:13
Jak pokazesz ze ci zalezy na pracy, nie sciemniasz itp co kazdy brygadzista i kierownik potrafia dostrzec to jest szansa na umowe,wszystko zalezy jak do roboty podejdziesz.
trimb 2016-03-13 22:31
A na czym konkretnie polega praca na tym magazynie? Bo babka z agencji mówiła coś o kompletowaniu zamówień i prqcy przy taśmie, jak to wygląda?
Prawda 2016-03-14 21:53
Praca dla ludzi bez marzeń zarobki bez komentarza przez agencję !!!
Man 2016-03-14 21:56
Chyba nie wiesz co mówisz człowieku..
trimb 2016-03-15 12:50
dobra, ale przekazujmy rzetelne informacje bo widzę, że ludzie zaczynają robić syf ;) no dwa koła na pracownika magazynu to nie najgorzej, ja pracowałem w Amazon i maksymalnie do 2400 się wyszło, inni mieli więcej ale to jak były święta i można było wyrobić nadgodziny. A jaka jest specyfika pracy na magazynie w Murowanej Ernest?
Prawda 2016-03-15 23:40
Trimb jesteś głupi że praca do 2000 płn netto to twój majestat puknij się w tą pustą główkę !!!
Faraon 2016-04-01 22:54
Jestem (Łysy/Marcin) Moją funkcją jest ,koordynator pracy ul.Bałtycka 7 . zatrudniony przez firmę BROS !!!! Mam umowę na pełny etat !!!
anka 2016-04-08 23:02
AMA - pracowałam w BROS kilka lat .zapraszam do zadawania pytań :)
1
kasia 2016-04-13 22:26
@anka a na jakim stanowisku pracowałaś? wiesz może jak wyglądają zarobki w biurze?
2
anka 2016-04-15 21:18
Doskonale orientuję się w zarobkach w biurze. w porównaniu do obecnej posady - wynagrodzenie jest dość przeciętne choć przez długi okres czasu starano się mnie zapewnić że zarobki są na wysokim poziomie. pracowałam na różnych stanowiskach.
proszę o konkretne pytania.
2
Marek 2016-04-28 21:40
Pracuje w Brosie ul.Bałtycka 7 już 1 rok .Ale ściemnia i nic mi za to nie robią
1
Faraon/łysy 2016-06-05 09:24
Witam moich podwładnych pracowników ul.Bałtycka 7 w poznaniu .Marek wejście się za robotę!!!! Ja tylko mogę w ( usunięte przez administratora ) w tej firmie!!!!
Faraon/łysy 2016-06-06 19:10
Witam na siłowni wszyscy mają ze mnie beke chodzę do galerii Pestka nawet Bolek ciśnie więcej na sztandze odemnie
1
Faraon/łysy 2016-06-06 19:12
Witam na siłowni wszyscy mają ze mnie beke chodzę do Galerii Pestka nawet Bolek ciśnie więcej na sztandze odemnie
adi 2016-07-27 18:22
Rekrutująca spóźnia się na spotkanie prawie pół godziny. Firma nie daje obiecanej odpowiedzi po rozmowie rekrutacyjnej. Dzwoniąc do nich dwa tygodnie po terminie na odpowiedz nie można się niczego dowiedzieć. Daje to pierwszy obraz firmy.
7
nibynikt 2016-07-31 21:21
do 3000
była 2016-08-26 21:54
@ stolik na kawe
dlaczego z góry zakładasz, że "góra"nic nie wie o takich praktykach ?
1
BigMom 2016-08-30 19:20
A Ty za granicą nie szanowałabyś ?
Lucker 2016-09-22 20:10
Czy ktoś się orientuje , czy może tam jakiegoś spawacza potrzebują do pracy ?
Bitt 2016-09-23 08:11
Wypłata ZAWSZE jest na czas! jak w szwajcarskim zegarku;)
1
Ja 2016-09-23 09:38
Wypłata jest terminowa, ale przecież to żadna łaska. Za pracę należy się wynagrodzenie jak psu kość.
trimb 2016-09-29 14:11
Z Twojej wypowiedzi wynika jasno, że sam jesteś głupi tempa dzido! Akurat w tym okresie poszukiwałem pracy i takie warunki płacy mi odpowiadały także nie wypowiadaj się szujo na temat moich zawodowych aspiracji i na temat moich oczekiwań bo jakie one są to Ty nie wiesz :)
kaja 2016-09-29 14:12
Hej. Wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Doskonale dbają o stabilne zatrudnienie.
EDWARD 2016-11-02 14:47
nie ,, wejście się '' , a weźcie się ...
Ile ,, klas '' skończyłeś ? 5. to twój maksymalny poziom ...
Japy 2016-11-03 06:35
W którym dokładnie miejscu znajduje się bros na baltyckiej ?
Szukajacy pracy... 2016-12-22 11:35
Witam, mam pytanie czy teraz przed okresen swiat przyjechala maszyna na ktorej 3 operatorki maja pracowac szybkim tempem gdzie wykonywana jest duza masowa? Co smieszniejsze przez postawienie.tej maszyny sa ludzie.tez skazani aby przyjsc miedzy swietami a.sylwestrem, czy to prawda? PROSZEPROSZPozdrawiam O ODPOWOEDZ RZETELBA OSOBE
Pozdrawiam
Szukajacy pracy 2017-01-18 20:44
Czy operatorki maszyny chodza na popoludniowej zmianie pilnowac sprzataczek, czy to prawda?
2
Andrzej 2017-02-06 20:11
nie wierze w to co tutaj przeczytałem. Dla mnie ta firma to jedna wielka farsa. Ludzie boją się iść na chorobowe bo stracą premie miesięczną i roczną. do tego pracują w warunkach bardzo szkodliwych a te pały dają im co najwyżej podstawowe maseczki które nawet pyłu nie zbierają. Znajoma pracuje tam od lat i ma bardzo nieprzyjemny kaszel zawsze jak z tamtąd wraca. pozdrawiam wszystkich którzy wydają tej firmie pozytywne opinie. wdupowłazy posrane.
2
Wracająca z hh 2017-02-13 01:48
Hej wszystkim ;-) pracuje przez hh i szczerze nie narzekam jakoś znacząco na prace tam owszem jest parę rzeczy które mogłyby się zmienić jednak tragedii nie ma może poza brakiem dodatku za pracę w chemii ;-) praca zależnie od stanowiska raz cięższa raz trochę lzejsza, ludzie hmmm z każdym można się dogadać mimo że czasem pojawiają się nerwy że względu na normy ;-) mnie osobiście czy norma jest czy nie ma nie robi różnicy ale zdaje sobie sprawę z tego że są osoby którym zależy na ich wyrobieniu i to szanuje i staram się na tyle ile potrafię fakt też że czasem wraca się dosłownie padnietym ale wypłata jest na czas jednak bawi mnie trochę różnica w terminie wypłat ponieważ pracownicy brosa wypłaty dostają 7 , pracownicy HR 15-17 a hh 22 . Praca jak praca osobiście nie wiąże z nią przyszłości ale nigdy nie wiadomo jak wyjdzie w praktyce. Stawki dla agencji to hh niecałe 15 zł brutto , HR z tego co się orientuję ma troszkę więcej ;-)
Zostaw swoją opinię o Bros Sp. z o.o. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bros Sp. z o.o.