brak logo

cadbury

Skarbimierz

Opinie o cadbury

..!.. 2009-10-30 19:52:47
nie pasuje to się zwolnij
nikuś 2010-02-05 11:07:56
ludzie otwórzcie oczy i nie dajcie się dalej tumanić bo będziecie przez następnych parę lat pracować w tym legalnym obozie pracy za tak śmieszne pieniadze i to w jakim systemie 4 brygadowym gdzie wszędzie na zachodzie z tego tytułu mają dodatki
1
A 2013-05-01 11:40:36
Witajcie,

Ja z takim zapytaniem, jak pracuje się personelowi technicznemu??

chodzi o utrzymanie ruchu maszyn....

Czy zarobki są OK ?

Jaka jest atmosfera w pracy?

Chciałbym poznać opinie ludzi wykonującą tą pracę....

Pozdrawiam...
2
as 2013-07-30 20:34:38
coraz gorzej tej firmy z przed 5 lat już nie ma
1
UR 2013-10-10 22:21:49
Jakie są zarobki na Utrzymaniu Ruchu ??
2
Ewa 2014-06-16 09:44:55
Witam!
Jak można się skontaktować w sprawie pracy ? Bo telefon z ogłoszenia jest cały czas nie dostępny ? Może ma ktoś inne namiary ?
Dziękuje za odpowiedź
1
monelez 2014-07-22 13:09:42
@Ewa
poniżej masz link do strony z ofertami pracy, wybierasz z rozwijanej listy fabryke np. skarbimierz czekolada i pokazuje Ci wszsytkie aktualne oferty... powodzenia

https://app.enjoymdlz.pl/AdvertSearch.aspx
2
mondelez 2014-07-22 13:31:07
@UR
w utrzymaniu ruchu zarobki są od czterech lat tj od 2010r na niezmiennym poziomie, nie licząc ochłapów rzucanych co roku i szumnie nazywanych podwyżkami, mówię tutaj o kwotach rzędu 0,2% 0,5% max 1,5%, gdzie np pracownicy z linii produkcji co roku otrzymują podwyżki na poziomie 4-7% tak po prawdzie dział techniczny czyli UR jest traktowane po macoszemu... w 2010 roku na stanowisku technika UR proponowali 3500zł brutto, dzisiaj po czterech latach ten sam pracownik zarabia ok 3700-3800zł, może to i nie mało i niektórym wystarcza, ale proszę zważyć na fakt, ze w 2009r 3500zł było kwotą powyżej średniej krajowej a dzisiaj jest już poniżej... reasumując jeśli komuś nie przeszkadza, że to co dostanie po przyjęciu do działu technicznego będzie prawie tym samym co będzie otrzymywał za 5, 6 lub więcej lat to droga wolna, ale proszę nie być później rozczarowanym, że wszyscy wokoło zarabiają coraz więcej podczas, gdy ty stoisz w miejscu... acha, zapomniałem dodać jeszcze o atmosferze, cóż tu dużo pisać, jeśli jesteś typem człowieka, że nie liczysz się z innymi i dbasz tylko o swój interes to UR w tej fabryce jest miejscem dla Ciebie, niestety przykro to mówić ale brak w zespole techników jakiejkolwiek jedności, jest wiele narzekania i mowienia co komu się nie podoba ale jak przychodzi co do czego to większość kładzie uszy po sobie... a wiadomo w pojedynkę nic nie zdziałasz zwłaszcza kiedy się ma TAKIEGO przełożonego jaki jest u elektryków, nie licz na to że się wstawi za tobą lub będzie dbał o twój interes - jest zupełnie odwrotnie, długo by jeszcze pisać i opowiadać, proponuję szukać pracy gdzie może niedużo mniej się zarobi ale ludzie są bardziej otwarci, przyjaźni, życzliwi i szczerzy, po prostu bardziej ludzcy
1
tekla 2015-01-18 16:31:25
cześć, ja szukałam informacji o cadbury pod mondelez international jak poleciła kolażanka wyżej,ale niestety nadal cisza.. wiecie może czym to jest spowodowane i od czego zależy? bo praca by mnie interesowała bo chce się zaczepić obojętnie gdzie na chwilę, tylko orientacyjne chciałabym wiedzieć ile proponują do ręki
kirka 2015-03-27 01:05:43
wiecie może teraz coś więcej - bo na prawde nie ma za bardzo informacji o tym. Może posiadaćie nowe informacje o cadbury, wiem że to miesjce jest warte zachodu, bo chyba mozan am łątwo awansować , a praca w takiej branży jest raczej stała. mam nadzieje, żę się uda. pozdrawiam wszystkich którzy jak ja poszukują.
mmm 2016-08-08 20:11:22
coraz gorzej brakuje ludzi do pracy, rotacja coraz większa, szczerze odradzam, szczególnie na pakowni atmosfera kiepska
10
Zostaw swoją opinię o cadbury - Skarbimierz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie cadbury