brak logo

Laboratorium Leków Weterynaryjnych Eurowet Sp. z o.o.

Kalisz

Opinie o Laboratorium Leków Weterynaryjnych Eurowet Sp. z o.o.

Jolka 2014-06-25 14:15
A ja wręcz przeciwnie, bardzo polecam.
Rodzinna atmosfera, super ludzie, z właścicielem na czele. Bardzo dobre produkty!
Chyba te opinię pisała osoba, która miała inne plany niż praca w tej firmie, albo jej nie wyszło.
Polecam
Bartek 2014-06-25 14:18
Ja również polecam, zwłaszcza produkty do używania!
Super atmosfera i dobre warunki pracy!
Takie warunki i zasady pracy w obecnych czasach nie zdarzają się często.
Polecam!
tagi 2014-06-26 15:30
To nie są opinie o produktach tylko o pracodawcy. Zgadzam sie z jomjom bo tez tam pracowalem. KKiedyś bylo super Bartek i Jolka widze ze bardzo dawno tam pracowaliscie o ile w ogole tam pracowaliscie. Teraz firma rzadza osoby niekompetentne i to jest problem. Prezes spoko szkoda tylko ze nie widzi ze rujnuja to co osiągnął przez ladnych pare lat
olo 2014-11-18 15:53
Super, super, super
Pewien pracownik 2015-02-05 21:15
Jeśli chodzi o całokształt to firma całkiem wporządku z wyjątkiem ciągłych plotek i obgadywania za plecami. Przestrzegam wszystkich którzy tam trafią przed kobietą z produkcji...
Pewien pracownik 2015-02-26 22:25
Jeśli o mnie chodzi to mam na myśli głównie tę osobę.Bazuje ona wyłącznie na plotach i donosach a do porządnej pracy ostatnia chociaż za moich czasów w tej pracy niektóre osoby były w dziwnych układach z tą Panią. Najgorsze jest to, że tam się nie tępi takich zachowań. Ciekawe jak jest teraz oby lepiej.
he 2016-05-08 12:47
No ale to niefajnie trochę jeśli jest jakieś donosicielstwo, chociaż z drugiej strony powinno się pracować uczciwie @surma.
Iwona 2017-04-20 11:58
@Pewien pracownik Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat tego jak wygląda codzienna praca na produkcji? Rozumiem, że nie pracujesz już w firmie. Co było przyczyną Twojego odejścia?
Zostaw swoją opinię o Laboratorium Leków Weterynaryjnych Eurowet Sp. z o.o. - Kalisz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Laboratorium Leków Weterynaryjnych Eurowet Sp. z o.o.