Zesiuk Zakład Produkcji i Handlu

Turek

Opinie o Zesiuk Zakład Produkcji i Handlu

Roman 2015-12-19 14:05
Gdy ciągle słyszysz ,że wszystko żle nie dobrze nic nie robicie to w końcu można uwierzyć jak małe dziecko lub odejść z tej firmy,
1
załoga 2015-12-31 16:44
Panie Antoni
Szczęśliwego Nowego Roku
życzy załoga
2
Paweł 2016-01-11 17:20
Będzie Ok za 3 m-c
1
Jarek 2016-01-12 18:37
Co się takiego tam wali.Taka dobra firma była?
1
Łysy 2016-01-14 18:35
Firma nadal jest dobra tylko co nie którzy pracują przez zasiedzenie oraz zmęczenie materiału.
1
Magda 2016-01-18 22:12
Jestem zaniepokojony zachowaniem właściciela taka zmiana to bardzoooo podejrzane coś wisi w powietrzu - może podwyżki?????????
PIS 2016-01-24 20:29
Miłego pobytu na nartach w górach. Właściciel ma coraz lepiej a pracownicy biedę klepią już tylu kierowców odeszło. Dobrze ,że PIS rozpoczął rządy wyrówna dochody będziemy zarabiać w końcu 12 zł/h
1
PO 2016-01-24 20:55
Pobyt na nartach sponsoruje żona - przecież firma nie zarabia
1
xyz 2016-02-02 16:01
Chyba koniec nadchodzi małymi kroczkami.Przedstawiciele cokolwiek sprzedają?
zyx 2016-02-02 22:10
Sprzedają sprzedają i co raz więcej. Dziwny wpis xyz skąd ty jesteś jak nic nie wiesz.
Konkurencja 2016-02-09 12:04
Następna osoba złożyła wypowiedzenie a następne za parę dni odejdą .
Ciekawe kto będzie pracował chyba ,że pracownik który pracuje 30 lat i nie ma co z nim zrobić tak twierdzi Antoni Czasy się zmieniają na korzyść pracowników trzeba ich szanować firma to ludzie a nie motory i samochody. W dniu 26 lutego następne pożegnania
Kurek 2016-02-10 20:03
Witajcie
W tym m-c mniej zarobiłem niż magazynier. Wielki czas na zmianę zrobię to w kwietniu aby więcej bolało pracodawcę
To są zasiłki a nie płace
turek 2016-02-11 16:05
chyba 26 jest dobrym czasem na pokazanie zonie 'konkurencji' trche wiedzy co widzieli ludzie w pewnym pokoju ze szkłem przy wejściu. Pewnie radoosci będzie miała
kurek 2016-02-12 08:22
Nie do końca kojarzę twoj wpis rozwiń swoją myśl
Jeden z Załogi 2016-02-14 07:58
Pracuję tutaj jakiś czas . Ustalone pieniądze otrzymuję w czasie, Po dostaniu PIT widzę ze wszystko wykazane. Ja polecam
ph 2016-02-14 14:25
z pytaniem do handlowców.jaką podstawę oferuje pracodawca i czy auto do własnego użytku?
Były 2016-02-15 12:22
Minimum a o samochodzie zapomnij zostawiasz w firmie.
Roman 2016-02-15 22:08
Czego właścicielowi nie można zarzucić to dużo zwiedza i różnych krajach był .
Ciekawi nas czy coś dobrego zauważył.
Zachodnich firmach jak właściciel bogaci się to wraz pracownikami ponieważ ci ludzie wypracowują zysk a firmie Zesiuk jest odwrotnie pracownicy co raz chudszy mają portfel.
magda 2016-02-16 10:06
Ja mieszkam w blokach, i nie boli mnie zbudowanie domu przez właściciela przy jego szęśćdziesiątce i nie bolą mnie również dwa domy naszego lansera ale tak się zastanawiam skąd on na to miał w trzydziestym roku życia. To nie jest chudy portfel
Roman 2016-02-16 13:57
To proste pracowałem na zachodzie i moja rodzinna nie była nigdy na wczasach i na życie wydajemy m-c 1500 zł a resztę kasy spłacamy kredyt.
Właściciel wybudował dom mając 60 lat ale na swoje hobby wydaje m-c tyle co nie jedna rodzina na rok na życie. Oczywiście różne są priorytety w życiu i nikt nie powinien zazdrościć pustego ładnego domu ale proszę nie narzekać ,że firma nie zarabia
Prod 2016-02-16 19:55
Ty chyba jestes ten co sprzedaje przez pół K miesiąca bo więcej nie może sprzedać. Gdybyś siewziął do roboty to miałbyś więcej a. my miałybyśmy roboty i kasy. Robiąc dziesie dni chcesz dostać to samo co mIałeś przez tydzie na zmywaku we Francji. Mimo ze pracę mamy nielekka to to jest nasz zaklad
Prod 2016-02-16 20:01
Ty chyba jestes ten co sprzedaje przez pół K miesiąca bo więcej nie może sprzedać. Gdybyś siewziął do roboty to miałbyś więcej a. my miałybyśmy roboty i kasy. Robiąc dziesie dni chcesz dostać to samo co mIałeś przez tydzie na zmywaku we Francji. Mimo ze pracę mamy nielekka to to jest nasz zaklad
UUUU 2016-02-16 22:44
Roman dobry wpis
Może w końcu zrozumie ,że my również chcemy zarabiać.
Oczywiście nikt nikogo nie trzyma na siłę w tej firmie i dlatego co niektórzy odchodzą a nikt nie chce wrócić oj jeden wrócił i pracuje na magazynie .
jak wszędzie są wyjątki. Proszę PAMIĘTAĆ firma to ludzie
xyz 2016-02-17 12:48
Słabo cenisz Polaków ,że tylko mogą pracować na zmywaku ponieważ wykonują również inne prace a jakbyś był na zachodzie to przekonał byś się jak pracodawca rozmawia z pracownikiem 180% inaczej niż w tej firmie. Wielki czas na zmiany albo pracodawca zrozumie albo pracownicy będą odchodzić
ewa 2016-02-19 11:46
Mam tutaj dobrą pracę , wszystko legalne więc polecam. A ta cała dyskusja jest spowodowana przez człowieka o którym napisano że ambicje go przerosły. Chce zaszkodzić szefowi którylekkomyślnie mu zaufał. Ale ja też sporo widziałam i w obronie mojej pracy opowiem komu trzeba.
wolny 2016-02-19 15:07
Jak taki dobry to dlaczego odchodzą i wtedy są najgorsi.Nikt nie wraca i znikim kontaktu nie utrzymuje.Oczywiscie ludzie zmieniają pracę ale każdy kto odszedl nikt by nie chciał wrócić i dobrze nie mówi o tej firmie.Ewa jak tam jest dobrze to pracuj i sluchaj mądre wywiady
kawaler 2016-02-22 18:10
Ciekawe jak tam działa centrum dowodzenia . Każdy ruch nasz jest na monitorze czujemy się jak filmie sexmisja . Właściciel ma na tym obsesje chyba już nie wyrośnie z tego
Paweł 2016-02-22 21:35
Oczywiście po części masz racje ale jest presja wyniku i naszej kasy dlatego tak jeździmy lepiej siedź cicho bo właściciel przeczyta i będzie chryja
magda 2016-02-29 12:27
Mam wrażenie , że kolejne stanowcze posunięcia właściciela przynoszą skutek. Zresztą chyba już starczy tej zadymy , my chcemy dalej pracować spkojnie
yy? 2016-02-29 19:35
Jakie stanowcze posunięcia szefa?
emilko 2016-04-06 12:40
od już to na pewno nie zarobisz niczego, bo jednak nie ma u nich nowych ofert pracy i raczej nie będzie, a w razie czego dajcie jeszcze znac jak coś się pojawi.
xyz 2016-04-07 12:51
Praca jest tylko za ile minimum to sam będzie jeździł i sprzedawał
moa 2016-05-06 23:19
@xyz a jaka jest umowa? Czyli mam rozumiec że nia ma żadnej podstawy? Czy to w ogóle możliwe? Jesli to wszytsko prawda to naprawde nie jest najlepiej.
ynx 2016-06-21 19:57
(usunięte przez administratora) "Prężnie rozwijająca się firma" a nie ma komu rozwozić towaru hmm... ciekawe dlaczego?
mati 2016-06-21 20:03
@xyz wiadomo, że to nie jest praca dla każdego. Ale jeśli ktoś jest stworzony do takiej pracy, to na pewno nie będzie mu tu źle. Mój kumpel pracuje i aż mu zazdroszczę, więc śledzę na bieżąco goworka z nadzieją, że pojawi się rekrutacja.
zwykły zjadacz chleba 2016-07-09 18:51
NIKOMU NIE POLECAM TEGO PRACODAWCY !
mati 2016-07-10 13:34
A możesz wytłumaczyć dlaczego bo szukam jakichś rzeczy, na których można by się oprzeć i zobaczyć tak naprawdę czy warto czy nie warto pracować w tej firmie
Hanna 2017-03-16 11:58
@zwykły zjadacz chleba, dlaczego? Możesz powiedzieć więcej?
Były pracownik 2017-03-30 13:14
Popracuj tam a sama Hanno zobaczysz, myślę że tyle wystarczy jako odp. Jeżeli jesteś ambitna i chcesz dostawać godną (nie wielką ale godną - powiedzmy wypłatę wielkości około 2500 na rękę) szukaj innego pracodawcy.
Hanna 2017-03-31 09:46
@Były pracownik, wnioskuję, że pracowałeś w Zesiuk Zakład Produkcji i Handlu. Powiesz coś więcej na ten temat? Jakie benefity oferuje firma, jak przedstawia się atmosfera?
Pracownik 2017-04-04 09:32
Hanno , pomysł na próbną pracę nie jest zły.
Jestem tutaj już sporo czasu i moje opinie są inne niż byłego pracownika.
Jeśli Twoje ambicje są większe niż namiętne poszukiwanie następnego kandydata na męża a Twoje umiejętności i chęć do pracy dorówna tym które zadeklarujesz Szefowi to możesz tutaj sensownie zarabiać.
W większości przypadków atmosfera jest doskonała.
Maryla 2017-04-06 13:53
Możesz sensownie zarabiać latem przez 3 m-c a pooooooooooooooooootem ciągłe narzekanie ,że nie zarabiamy po co ja was tu mam.
Nie polecam tej firmy ale trzeba przyznać że atmosfera latem jest OK.
2
on 2017-04-06 19:54
Szef i atmosfera jest w porzadku pracowałem jako kierowca wypłata 2 na łape+ i wszystko ok z pitem ale co po tym jak trzeba 8-14h h pracować i martwic sie czy towar sie rozwiezie ! na sezon spoko ale na dluzsza mete to czlowiek bez zycia . No chyba ze ma przydzielona jakas wprzodku trase
xxxx 2017-04-06 20:10
smiesza mnie opinie ludzi co pisza ze wlasciciel w wielu krajach byl zwiedza ma drogie samochody i motocykle a kogo to obchodzi sam stworzyl ta firme i neich se robi co chce . Sam nei mowie ze jest to mega szef , faktycznie czesto pytał czy jest ok jak ktos wczesniej pisal stara sie ale duzo hapie do siebie to wiadome :) . Najwazniejsze co zrobic w tej firmie to kupic wiecej samocohodów i wiecej kierowcow ale czuje ze Antoni tego nie zrobi - nie dziwie sie dodatkowa kasa na fury i dodatkowa pensja na pracownikow . pzdr
Hanna 2017-04-07 11:17
A co Wam się podoba najbardziej w firmie?
Obcy 2017-04-10 13:56
Hanna czy jest z polcji .
Teraz potrzeba ludzi to zatrudnij się i nam powiesz
Augusto 2017-04-28 11:37
Sezon do du_y .Atmosfera również do d_py. Następny rok na stratach ,ale dla pracowników .
Właściciel kupi sobie tylko dwa motory .
Pozdrawiam
Produkcja 2017-04-30 21:24
Sezon zimny w tym roku ale robuimy na 3 zmiany i Arek chce więcej.,
Atmosfera ok - chyba szkoda tobie że cię tutaj nie ma .
Następny raz skłamałeś
Hanna 2017-05-04 10:56
@Obcy, nie współpracuję z Zesiuk Zakład Produkcji i Handlu. Jestem redaktorem Serwisu GoWork.pl Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej o moim zadaniu - najedź myszką w ikonkę mikrofonu przy moim nicku. Chętnie również poznaje Wasze opinie na temat pracy w Zesiuk Zakład Produkcji i Handlu.
www 2017-06-27 22:23
nie ma pogody, nie będzie motorów byleby wypłata jako taka była
Zostaw swoją opinię o Zesiuk Zakład Produkcji i Handlu - Turek
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zesiuk Zakład Produkcji i Handlu