brak logo

Proventus

Islandia

Opinie o Proventus

admin 2015-05-27 09:03:28
Pracujesz w firmie Proventus albo wiesz o niej kilka rzeczy od znajomych? Jesteśmy ciekawi Twojego zdania, napisz jak wygląda zatrudnienie w firmie!
Zbyszek 2016-08-02 10:56:34
Nie wiem kto napisal powyzszy komentarz.Moze osoba ktora zostala zwolniona z tej firmy?Ja pracowalem w proventusie pol roku bo skonczyl sie kontrakt w pokoju sa maksymalnie 2 osoby nie 8.Dostalem pieniadze co do grosza po powrocie do Polski dostalem normalna wyplate na konto za przepracowane godziny.Teraz zamuerzam wrocic bo slyszalem ze jest mozliwosc ponownego wyjazdu.
3
Miki ISL 2016-08-02 20:10:16
widac po Panu Szatnym, ze grypsami wieziennymi wlada doskonale, nic dziwnego, ze nie znalazl sobie miejsca na Islandii, ale chyba nigdzie sobie juz nie znajdzie skoro ma takie zle wspomnienia z wieziennej celi. Wiem bo pracowalem z tym czlowiekiem z wytatulowana twarza. Codziennie sie narkotyzuje srodkami odurzajacymi roznego pochodzenia I ma dziwne jazdy. Na miejscu tej Pani Oli to zwolnilbym go dyscyplinarnie za kradzieze i inne rzeczy ktorych sie dopuszczal bedac na Islandii. WSTYD DLA WSZYSTKICH POLAKOW ZA GRANICA!!! PAN ANDRZEJ JEST NIEPOCZYTALNYM NARKOMANEM PO PRZESIEDZIANYM W WIEZIENIU OSMIOLETNM WYROKU.
5
Adam 2016-08-03 23:44:05
Przyjechałem na Islandię miesiąc temu wlasnie do proventusa.Profesjonalne podejscie do pracownika. Transport z lotniska do hotelu przelot samolotem zaliczka w razie potrzeby.Jestem po 1 wyplacie za niecale 2 tygodnie pracy zarobilem wiecej niz w Polsce przez 2 miesiace.W mojej opinii uczciwy pracodawca. Z tego co wiem ostatnio zostala zwolniona niejaka Pani Basia znana z forow jako sprzataczka pomiatajaca ludzmi.Na jej miejsce przyjeta fajna dziewczyna z Polski.Polecam jako pracodawce za granica
6
Andzej Szatny 2016-08-05 18:14:54
Patologia,aroganstwo,wyzysk do domena tego naganiacza i zapomnijcie o wypłatach w zamian zato spisz w kurniku po 8 osób na 8 m2 pokuj wiec jakktos miał cieszkie dziecinstwo to wsamras dla niego ,wyjechałem do islandji i wystarczy mi interlad i proventus., bo interland wysyła pracowników do provetusa w provetusie jest zatrudniona niejaka ola karwowska(usunięte przez administratora) siedzi w biurze i robi lody szefom ona najwiencej oszukuje i okrada dla provetusa z rekjavika i ma wolną renke od szefa ktury natym robi kokosy) ,wiele osób nie dostało wynagrodzenia , ostro okradają polaczki polaków .bez odbioru
2
Andzej Szatny 2016-08-05 18:25:14
Adamie raczej naprawde -Karwowska alexandro zakłamana szmato niewolno sie wypisywac pracownikom tego zlodziejskiego naganiacza mwstrentna zlodziejko i brudasie w smierdzących gaciach codzienie takich samych , basce tesz dupsko wylisz zeby wyprostowac złą opinie wsrud pracowników co was nienawidzą za wałki i ucinanie wynagrodzen, co tylk9 ofefmy uwas pracują długo bo niewnikają czy wypłata sie zgadza albo boją sie cokolwiek napisac alno powiedzec bo z wsi gdzies w warmonsk8 mazurskim i pod łomźą bez angielskiegonpedofil czy łysy rafałek wiesniak z pod ełka nieznajdzie. Nic do pracy itak oszukujecie takich n8echcianych leszczy bo w poźondnych firmach odrazu by ich zwolnili takie to ofermy i melepetu tymczasem wy nanich sie corabiacie ate cioły jak myszki dają sie ruchac . Wszyscy pracownicy : kiefowcy,biurowi jestescie. Nic niewarci i. Dokonca źycia bedzieci oszyukiwac asz zdechniecie zaphlone cwele .
1
Adam 2016-08-07 01:32:20
Miki ten ANDRZEJ SZATNY TO PRAWDZIWA PATOLOGIA TYLE BYKOW ORTOGRAFICZNYCH NIE WIDZIALEM W ZYCIU.Patologia do kwadratu.
3
Luz 2016-10-07 21:30:57
nikomu nie polecam wyjazdu z tej firmy z obiecaych 10h i soboty roboczej zostalo 8h dziennie mieszkanie od 45.000 do 60.000 miesiecznie cena biletu miesiecznego 11.000 cena zycia -nie tanio;-p awiec rzy 8 godzinach i stawce okolo 1300 zostaje okolo sami sobie przeliczcie. Ola robi pelna olewke po tygodniiu od przyjazdu pozdrawiam wszystkich co by chcieli leciec
kkkk 2016-10-09 20:26:44
Jak mogles dostac piemiadze po powrocie do Polski jak pieniadze wplywaja na konto w islandii
BYŁY 2016-10-12 20:20:43
NIE POLECAM FIRMY PROVENTUS JEZELI MOZNA ICH TAK NAZWAĆ DWIE OSZUSTKI SIOSTRY DANIELA I ALEKSANDRA KARWOWSKA KTORE SCIĄGAJĄ LUDZI DO ISLANDII I NIE WYPŁACAJĄ LUDZIOM PIENIEDZY TO ZWYKLI NACIĄGACZE JEZELI SIE KTOS WYBIERA TAM NIE MA ZE SOBĄ PIENIADZE NA BILET POWROTNY BO CI OSZUSCI WAM NIE KUPIA
Zbyszek 2016-10-14 09:58:22
Zakladasz tam konto islandzkie i dostajesz karte do bankomatu ktora w XXI wieku mozesz wyplacac kase w Polsce.
Pozdro
Zostaw swoją opinię o Proventus - Islandia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Proventus