brak logo

Proventus

Islandia

Opinie o Proventus

admin 2015-05-27 09:03
Pracujesz w firmie Proventus albo wiesz o niej kilka rzeczy od znajomych? Jesteśmy ciekawi Twojego zdania, napisz jak wygląda zatrudnienie w firmie!
Zbyszek 2016-08-02 10:56
Nie wiem kto napisal powyzszy komentarz.Moze osoba ktora zostala zwolniona z tej firmy?Ja pracowalem w proventusie pol roku bo skonczyl sie kontrakt w pokoju sa maksymalnie 2 osoby nie 8.Dostalem pieniadze co do grosza po powrocie do Polski dostalem normalna wyplate na konto za przepracowane godziny.Teraz zamuerzam wrocic bo slyszalem ze jest mozliwosc ponownego wyjazdu.
5
Miki ISL 2016-08-02 20:10
widac po Panu Szatnym, ze grypsami wieziennymi wlada doskonale, nic dziwnego, ze nie znalazl sobie miejsca na Islandii, ale chyba nigdzie sobie juz nie znajdzie skoro ma takie zle wspomnienia z wieziennej celi. Wiem bo pracowalem z tym czlowiekiem z wytatulowana twarza. Codziennie sie narkotyzuje srodkami odurzajacymi roznego pochodzenia I ma dziwne jazdy. Na miejscu tej Pani Oli to zwolnilbym go dyscyplinarnie za kradzieze i inne rzeczy ktorych sie dopuszczal bedac na Islandii. WSTYD DLA WSZYSTKICH POLAKOW ZA GRANICA!!! PAN ANDRZEJ JEST NIEPOCZYTALNYM NARKOMANEM PO PRZESIEDZIANYM W WIEZIENIU OSMIOLETNM WYROKU.
6
Adam 2016-08-03 23:44
Przyjechałem na Islandię miesiąc temu wlasnie do proventusa.Profesjonalne podejscie do pracownika. Transport z lotniska do hotelu przelot samolotem zaliczka w razie potrzeby.Jestem po 1 wyplacie za niecale 2 tygodnie pracy zarobilem wiecej niz w Polsce przez 2 miesiace.W mojej opinii uczciwy pracodawca. Z tego co wiem ostatnio zostala zwolniona niejaka Pani Basia znana z forow jako sprzataczka pomiatajaca ludzmi.Na jej miejsce przyjeta fajna dziewczyna z Polski.Polecam jako pracodawce za granica
7
Andzej Szatny 2016-08-05 18:14
Patologia,aroganstwo,wyzysk do domena tego naganiacza i zapomnijcie o wypłatach w zamian zato spisz w kurniku po 8 osób na 8 m2 pokuj wiec jakktos miał cieszkie dziecinstwo to wsamras dla niego ,wyjechałem do islandji i wystarczy mi interlad i proventus., bo interland wysyła pracowników do provetusa w provetusie jest zatrudniona niejaka ola karwowska(usunięte przez administratora) siedzi w biurze i robi lody szefom ona najwiencej oszukuje i okrada dla provetusa z rekjavika i ma wolną renke od szefa ktury natym robi kokosy) ,wiele osób nie dostało wynagrodzenia , ostro okradają polaczki polaków .bez odbioru
3
Andzej Szatny 2016-08-05 18:25
Adamie raczej naprawde -Karwowska alexandro zakłamana szmato niewolno sie wypisywac pracownikom tego zlodziejskiego naganiacza mwstrentna zlodziejko i brudasie w smierdzących gaciach codzienie takich samych , basce tesz dupsko wylisz zeby wyprostowac złą opinie wsrud pracowników co was nienawidzą za wałki i ucinanie wynagrodzen, co tylk9 ofefmy uwas pracują długo bo niewnikają czy wypłata sie zgadza albo boją sie cokolwiek napisac alno powiedzec bo z wsi gdzies w warmonsk8 mazurskim i pod łomźą bez angielskiegonpedofil czy łysy rafałek wiesniak z pod ełka nieznajdzie. Nic do pracy itak oszukujecie takich n8echcianych leszczy bo w poźondnych firmach odrazu by ich zwolnili takie to ofermy i melepetu tymczasem wy nanich sie corabiacie ate cioły jak myszki dają sie ruchac . Wszyscy pracownicy : kiefowcy,biurowi jestescie. Nic niewarci i. Dokonca źycia bedzieci oszyukiwac asz zdechniecie zaphlone cwele .
1
Adam 2016-08-07 01:32
Miki ten ANDRZEJ SZATNY TO PRAWDZIWA PATOLOGIA TYLE BYKOW ORTOGRAFICZNYCH NIE WIDZIALEM W ZYCIU.Patologia do kwadratu.
4
Luz 2016-10-07 21:30
nikomu nie polecam wyjazdu z tej firmy z obiecaych 10h i soboty roboczej zostalo 8h dziennie mieszkanie od 45.000 do 60.000 miesiecznie cena biletu miesiecznego 11.000 cena zycia -nie tanio;-p awiec rzy 8 godzinach i stawce okolo 1300 zostaje okolo sami sobie przeliczcie. Ola robi pelna olewke po tygodniiu od przyjazdu pozdrawiam wszystkich co by chcieli leciec
1
kkkk 2016-10-09 20:26
Jak mogles dostac piemiadze po powrocie do Polski jak pieniadze wplywaja na konto w islandii
BYŁY 2016-10-12 20:20
NIE POLECAM FIRMY PROVENTUS JEZELI MOZNA ICH TAK NAZWAĆ DWIE OSZUSTKI SIOSTRY DANIELA I ALEKSANDRA KARWOWSKA KTORE SCIĄGAJĄ LUDZI DO ISLANDII I NIE WYPŁACAJĄ LUDZIOM PIENIEDZY TO ZWYKLI NACIĄGACZE JEZELI SIE KTOS WYBIERA TAM NIE MA ZE SOBĄ PIENIADZE NA BILET POWROTNY BO CI OSZUSCI WAM NIE KUPIA
Zbyszek 2016-10-14 09:58
Zakladasz tam konto islandzkie i dostajesz karte do bankomatu ktora w XXI wieku mozesz wyplacac kase w Polsce.
Pozdro
2
Źyczliwy piekarz 2017-01-26 13:01
Niedobra firma ,bardzo niepolecam bo ucinają wynagrodzenie ,godziny,wogule nieodbierają telefonu,pełne aroganstwo,hamstwo,zawisc i obłuda ,jaknajdalej odtych złodzieji ,pracowałem w rybach i asz zabardz tego naganiacza poznałem a najgorsza jest ola karwowska z biura w stolicy to ona głównie okrada Polaków-proventus firma dla najgoszych
Martini 2017-02-03 14:03

Witam wszystkich zainteresowanych. Pracuje w firmie Proventus od 7 miesiecy,zgodnie z umowa dostaje wynagrodzenie na czas,firma potrafi zadbac o swoich pracowniow i tak o dostajemy odziez, wsparcie kadrowe,warunki zakwaterowania spelniaja normy.Hejterzy powinni dac sobie na wstrzymanie.Lubimy was Aleksandro i Danielo
3
Karol 2017-02-03 14:06
popieram
2
Adam 2017-02-03 20:16
Ola Karwowska jest bardzo kompetentna osoba, wszytkie niepochlebne komentarze na jej temat sa z cala pewnoscia od ludzi ktorych zwolnila z firmy I chca sie zemscic . Ja pracuje w Proventusie od 6 miesiecy jestem bardzo zadowolony.Dostaje wyplate zawsze na czas wyciagi z wyplat, nowe ciuchy jezeli zachodzi taka potrzeba. Polecam
2
Robert 2017-02-03 23:23
Wital ! Jak wszyscy wypowiadajacy sie o firmie Proventus. Tak samo pracuje dla tej firmy, juz od jakiegos czasu. Z polowa ludzi moge sie zgodzic, ze pieniadze sa Zawsze na czas, czasem moze sie zdarzyc ze jest jakas pomylka. Ale po zgloszeni tego problemu wszystko Zawsze jest wyrownane. Bez zadnego stresu, groszowe sprawy. Firma organizuje wszystko, zaraz po przylocie. Zaczynajac od odbioru z lotniska i dojazdem na kwatere. ( nieprawda jest ze w malych pokojach spimy w 8 osob czy cos takiego. Sam osobiscie mam pokoj ktory nie jest maly ok 10m2 tylko dla Siebie. Za prad nie placimy, internet mamy. Hehe nie wiem z kad ludzie takie cos wymyslaja. Po drugie, na dziendobry jest nam wyrabiany staly kenital. To cos w rodzaju Polskiego nr Pesel. Bez tego legalna praca by sie nie udala.Tak samo konto w banku islandzkim. Oraz dostajemy ubrania robocze i wszystko co potrzebne do pracy. O karte telefoniczna islandzka tez nie trzeba sie martwic ( niby drobiazg ale cieszy ) Nawet na starcie jak i pozniej mozna liczbezna zaliczke, bezproblemowo. . Wiec wybaczcie ale nie rozumiem po co ktos tutaj kogos oczernia... Domyslam sie ze to sa ludzie ktorzy poprostu z dnia na dzien uciekli z miejsca pracy i nie dostali wyplaty. I teraz szukaja winnego. Ludzie nawet w Polsce jest tak ze jak sie do pracy nie stawisz to kasy Nie-Ma! A Aleksandra jak i Daniela staraja sie wszystko pozalatwiac. Niby wydaje sie takie proste. Ale idz w Polsce do jakiegos urzedu i zalatw cos szybke hehe. Tylko niektorym osobom zdaje sie ze sa pepkiem swiata i wszystko musza miec na teraz-juz-natychmiast. A te dziewczyny pracuja tutaj tak samo jak my, i wcale nie maja lekko. Troche wyrozumialosci. Wiec bardzo zachecam do skladania wnioskow do Pani Aleksandry. Pozdrawiam.
2
Pedro 2017-02-04 11:56
Nareszcie widze pojawily sie jakies prawdziwe opinie na temat proventusa. Pracowalem tam w wakacje bylem bardzo zadowolony. Nie pracowalem w stolicy ,ale znam I Ole I Daniele. Dostalem oferte poza stolica Islandii I zdecydowalem sie, We wrzesniu wrocilem do kraju bylem bardzo zadowolony wyplata zawsze na czas, pomoc dziewczyn zarowno w kupnie biletu lotniczego powrotnego jak I odbioru z lotniska-to wszystko jest zalatwione bez najmniejszych problemow. Niedlugo znowu wracam . Zapewniam wszystkich, ktorzy chca zarobic ze jest to uczciwy pracodawca, jeden z nielicznych jakich udalo mi sie znalezc za granica.
Zostaw swoją opinię o Proventus - Islandia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Proventus