brak logo

Malta-Decor S.A.

Poznań

Opinie o Malta-Decor S.A.

kowal 2009-11-12 13:03:27
Pracownicy sa traktowani jak maszyny do pracy, najlepiej pracowac 24h/ 7 dni i najlepiej za darmo lub za najnizsza krajowa. Dla uczciwych ludzi nie ma tam miejsca. Po prostu koszmar. Nie polecam.
8
stolec 2012-10-16 16:11:02
firma zeszła na psy, wszyscy trzęsą tyłkami przed [usunięte przez admina]nawet trawę malująna zielono gdy zbliża się wizyta monstrum :) jedna wielka walka między działami Dział sprzedaży to koszmarne istoty z kompleksami których rajcuje pastwienie się nad innymi, szefowa siennicka przymyka na wszystko oko, a powinna tępić takich gamoni !!!
5
były 2012-12-29 17:01:57
ale się uśmiałem czytając te wpisy :) nareszcie ludziska się otworzyli pisząc na forum.
Malta to faktycznie katastrofa
2
alex 2013-12-12 22:18:34
ta fabryka [usunięte przez moderatora] zadnych swiat i wolnego do tego [usunięte przez moderatora] wyzwiska zastraszenia inspekcja pracy powina co miesiac karac i jeszcze raz karac kto to widzial zeby zeby z drugiej zmiany miecna 6 rano do pracy powinna byc przerwa skandal a mosci panowie domki buduja i woza tylki samchodami co roku nowe ps. OTO DEMOKRACJA
5
///// 2013-12-29 13:18:55
szału nie ma, ale są gorsze firmy. (usunięte przez administratora)zapomniałem jeszcze o rodzinnym klimacie ale to teraz wszędzie spotkać.
2
Nick1 2014-05-28 14:33:31
Dokładnie to powinno być min. 11h przerwy na dobę i 35 w tygodniu. To absolutne minimum. Kierownictwo nie boi się inspekcji pracy? Jaki system pracy jest u was? Jaki okres rozliczeniowy? Jakie stawki, premie, dodatki nocne i urlopowe? Czy jest zakładowy fundusz świadczeń socjalnych ( w takiej firmie musi być) i co z tego wynika dla pracowników? Czy są szkolenia podnoszące kwalifikacje? Czy ludzie posiadają wymagane uprawnienia, np. na wózki widłowe, obsługę żurawi, elektryczne, itp. stosowne do stanowiska? (usunięte przez administratora)
Kaczka 2014-12-22 19:54:04
Wypłata jest zawsze na czas, ale to jedyna zaleta tego miejsca. Od tygodnia było mówione, że w tym roku jest postój maszyn i oprócz dyżurów ludzie mogą wziąć na święta urlop (sic! przecież jest postój maszyn co oni mieliby tam robić oprócz panów dbających o konserwację maszyny...?). Była to informacja potwierdzone, 100% mówili. I co? Gówno, prezes czy tam zarząd, dziś zmienił zdanie, robimy w święta papier, który będzie stał w magazynie, bo zamówień na święta nie ma. I spoko, godzisz się na prace w święta przychodząc tu. Ale to troche rozwala łeb jak ktoś daje Ci nadzieje, a tuż przed świętami mówi Ci, sory, ale no wiesz, jesteś numerem, (usunięte przez administratora)
5
teo 2015-01-23 07:19:53
Wszystkie opinie są prawdziwe ale jest gorzej niż tu piszecie...wystarczy powiedzieć o pracy średnio 200 anawet 250 godz.w miesiącu,obelgi wyzwiska brak jakiego kolwiek szacunku dla pracownika.pracownik tam to jest nikt zero totalne...piszecie o inspekcjach hihi jakich...lepiej nawet pominąć ten temat..,wiem jedno nigdy wiecej tego zakladu.,kazdy ma prawo do swojego zdanie ale wszyscy co tam pracuja poprą te komentarze.jedna niedziela w miesiącu wolna swiat nie ma jak ktoś ma rodzine to wspolczuje.duzo by tu pisać zresztą każdy chętny moze sam sie przekonac.szkolenia hihi brak fundusz socjalny ponoc jest ale gdzie
1
rafał 2015-01-24 22:13:03
super są "wigilie zakładowe" dla wybranych
8
Rider 2015-04-27 07:47:14
O widzę że jest jeszcze lepiej niż było. Krótko tam pracowałem bo szybko zorientowałem się gdzie trafiłem. Firma porażka. Wydawać się może że porządny zachodni koncern. Jak dla mnie to wyglądało jak zakład w likwidacji. Dosłownie. Wszystko robione byle się jakoś kręciło. Pracownicy robieni w konia na każdym kroku. Chyba najgorsza firma w jakiej pracowałem.
2
czarna 2015-10-21 10:00:14
Witam, czy ktos pracowal na stanowisku laboranta? jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna i jaka placa?
6
zainteresowna 2016-01-29 20:24:34
Aplikują bo poprzednia osoba nie wytrzymała czy po prostu potrzebują? Mówisz, że nie jest tak tam źle? samo wynagrodzenie nie jest aż tak ważne jak atmosfera i szacunek do pracowników
P 2016-10-19 16:51:24
Te oferty do malty to są naprawdę dobre rzeczy, uważam, że generalnie jest nad czym się skupić i przemyśleć, tym bardziej, że jak wiadomo dużo jest tutaj do załatwienia, dobre umowy, niezłe warunki no
Zostaw swoją opinię o Malta-Decor S.A. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Malta-Decor S.A.