brak logo

Hormann Legnica Sp. z o.o.

Osła

Opinie o Hormann Legnica Sp. z o.o.

Pracownik 2013-11-27 19:39
Firma jest bardzo dobra z przyszłością w miarę dobre zarobki .Ale zarządzający firmom polscy nadzorcy to już inny temat .Traktują firmę jak swoją chociaż też są pracownikami
ch 2014-10-31 22:20
lepiej omijać! wiem kilka lat pracowałem.
master 2015-01-12 19:18
Firma dobra i w jak na polskie realia dobrze zarządzająca chociaż mogła by być lepiej jak coś to polecam
7
obcy :) 2015-01-20 19:07
a ja mam chec sie tam zatrudnic w hormann jako spawacz wie ktos jak tam jest
4
M 2016-08-25 22:01
Omijaj daleko, albo sam sprawdź a później nie zapomnij tutaj podziękować za dobrą radę.
1
Misiu 2016-10-04 18:46
Masz rację border na kółkach a kierownicy katastrofa klamcy i myślą że to ich prywatny zakład h e he
3
Dzidek 2016-10-07 16:19
Jest to firma - jedna z lepszych działających w strefie pod względem warunków pracy i płacy. Ludzie są szanowni i bardzo dobrze wynagradzania. Polecam - pracuje w firmie is 10 lat i nie zamierzam zmieniać !
4
M 2016-10-13 12:53
No i zapomniałeś dodać że nawet nie musiałeś nigdy ze swojego biura wchodzić na hale produkcyjną, bo widocznie nigdy tam nie byłeś jeżeli wpisujesz tu takie rzeczy które w tej firmie nigdy nie miały miejsca.
patryk 2016-10-24 09:05
" Złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy ". Są tacy, którym nigdy nie dogodzisz - bo za zimno, bo za ciepło, bo ten zły, bo tamten zły, bo za mało, bo za dużo bla bla bla bla bla
Wy się do roboty nie nadajecie- na zasiłek marsz !!
4
M 2016-10-24 19:11
Ty dla mnie w tym zakładzie jesteś jak na zasiłku.
2
patryk 2016-11-03 11:06
Chyba coś ci się przyśniło i wypisujesz bzdury. Powodzenia na bezrobociu
M 2016-11-03 20:03
@patryk przezcytaj jeszcze raz tylko proszę ze zrozumieniem.
1
dziadek 2016-12-13 19:23
No i kolejne zmiany przyszly pol hiszpan pol niemiec. Bedziecie mieli te swoje zmiany kadry...
2
Vgjf 2017-01-29 23:58
Witam, jakie są tam zarobki?
W 2017-02-07 20:34
Daj sobie spokój.
Duub 2017-02-27 09:31
Ile $ dają na start na produkcji?
1
Tadeusz 2017-03-17 09:15
Nikt nie pisze bo pewnie tak płacą że aż wstyd pisać
Paweł 2017-04-13 20:16
Witam. Zarobki są bardzo dobre /porównanie z innymi strefowymi firmami, bo w polskich niestety jest dużo gorzej/ i na warunki pracy też nie można narzekać. Firma się cały czas rozbudowuje, a pracownicy traktowani są jak ludzie. Są oczywiście obiboki, którzy chcieliby zarobić, ale się nie narobić i z pewnością te negatywne opinie są ich tworem, ale tego zjawiska nigdzie się nie uniknie. Dzięki jednak dużej grupie osób, którzy wiedzą po co przychodzą do pracy firma się rozwija z korzyścią dla osób w niej zatrudnionych.
1
k 2017-04-13 23:11
Praca bezstresowa
paaa 2017-04-13 23:20
Niby fajne są nocki
swierzak 2017-04-18 10:12
Można poimprezowac ha ha zero stresu
krzysiel 2017-05-05 19:34
witam sa przyj ecia gdzie złozyć podanie ,jakie sa zarobki ile zmian prosze o info....
koza 2017-05-08 22:16
Praca super można banie mieć co dnia nikt tego nie sprawdza
kik 2017-05-15 22:18
Ale jaja nikt tego nie pilnuje a gdzie są co zmiany swoje pilnują może też na bani
nick 2017-05-23 21:48
A może autor poprzedniej wypowiedzi należy w tym zakładzie do osób którym więcej wolno, wiemy że takie tam są
kik 2017-05-24 13:47
Nie mam styczność z zakładem wszystko z opowieści i jest to dziwne że tak można
nieznany 2017-06-05 06:40
Jedyny zakład co można
Zostaw swoją opinię o Hormann Legnica Sp. z o.o. - Osła
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hormann Legnica Sp. z o.o.