logo Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych

Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych

Dąbrowa Tarnowska

Opinie o Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych

Woody Allen 2016-11-30 21:45
Ciekaw jestem kiedy zwolnienia obejmą biurowych ? Pracy na halach nie ma to co oni robią ?
10
były pracownik 2016-12-04 01:50
kogo obchodzą te bzdury kto szuka i załatwia przetargi na zagranice kto umie pracować to ma prace ten zakład to dziurawa łajba
8
Menadżer 2016-12-06 19:29
Salceson pora wsiąść sie do roboty a nie zdawac to co jest nie prawda a przede wszystkim nie ty jestes winny tylko wszyscy wokół .
6
Gumis 2016-12-06 19:41
Ty mały kurduplu z hali 0 patrz dobrze na swoich podwładnych tych co kabluja nic nie robią ! " przepraszam czy nie przeszkadzam " powinien juz dawno iść na emeryturę . " pleban " daj spokój nikt ci pieniedzy nie weźmie
7
Buli 2016-12-22 15:40
Teraz juz nawet z Prezesem nie wolno sie przywitac . Tylko tyraj tyraj tyraj . Mało pieniędzy wciąż mało .
6
Zosia m 2016-12-22 20:52
Gdy spadną liście będzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
6
Ziomek 2016-12-24 23:13
Futer byłeś lakiernikiem potem zostałeś h.... i znów jestes lakiernikiem . Ten czas co byłeś h.... nikt Ci nie wybaczy PAMIĘTAJ
9
Kominek 2016-12-25 18:32
Panie Prezesie Zdrowych Pogodnych Świąt Szczesliwego Nowego Roku . Cdn
7
Kominek 2016-12-25 18:46
Cdn prosze oddac pieniadze ktore sie ludziom należą czyli :
Pieniadze za wczasy pod grusza - wypisujemy 2tygodnie uropu srednio 900zl na osobe
Gdzie sa sociale
Kolejna sprawa dlaczego potracane sa pieniadze jak ktos przyniesie chorobowe czy o tym wiedza odpowiednie instytucje
Dlaczego jak dasz chorobowe to potem masz nie zaplacone tyle nadgodzin aby oddac cale wyplacone chorobowe przez zaklad
Nadgodziny -pierwsza wedlug ustawy jest platna 50%wiecej kolejna 100% po 23 juz sa godziny nocne
Diety powinny byc placone normalnie a nie 1/100 tego co sie nalezy
To sa pieniadze nasze czyli pracowników . Pan jako prezes zarzadu zarabia ma wypłatę
15
H-9 2016-12-27 07:48
Ziomek jak ktoś się h.... urodzi to nigdy lakiernikiem nie będzie
6
Woody Allen 2016-12-28 08:45
Panowie piszcie wszystkie najlepsze strony zakladu bo nikt nie wie ze takie sa typu zabieranie premi za chorobowe i oddawanie nawet rok w nadgodzinach chociaż teraz nie ma nadgodzin ( tylko nie liczne grupy ). Ide sie zwolnic z tej firmy bo wkurza mnie lizostwo . Zostanie sama rodzina ( jest liczna ) oraz podpier.....cze tez grupa liczna . I oczywiscie reszta okolo 10% ułomni ktorzy nie umia poradzic sobie w życiu bez zakładu owego
7
Ulomny 2016-12-28 10:46
Frajerze nie każdy ma taką sielanke w domu jak Ty. Nie obrażaj ludzi których życie zmusza do siedzenia w tym syfie bo niestety w naszym po....ym kraju gdziekolwiek zapytasz o prace to wszędzie dostaniesz najniższą krajową na start. A jak się zwolnisz to się przekonasz że wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma.
1
Woody Allen 2016-12-28 16:47
Ulomny jeszcze nie jestem w domu . Po drugie wystarczy chcieć i rozglądać sie to pracy jest w brud . Po trzecie jak bedziesz pracowal w stresie caly czas czy cie zwolnia czy nie to zobaczymy jak dlugo bedziesz pracowal ha ha ha
8
Marcin m 2016-12-31 00:09
Panie Szefie prosze bliżej przygladnac sie pracy nowemu Dyrektorowi . Oby nie zrobil Pana tak samo jak poprzednią firme w WOJNICZU
9
Tom m 2016-12-31 00:18
Komu zależy najbardziej żeby firma padla ? Chyba Panom Z ? Norwedzy kupią po niższej cenie . A Panowie Z beda rządzić !!!!!! Panie Prezesie pora sie obudzić !!!!! Jeśli Pan wcześnie zareagujesz to .... zresztą Pan masz już wszystko , wnuki też .......
13
Newer 2017-02-03 19:09
No ten kto Kazka Micka zwolnil to juz zero szacunku do ludzi ktorzy pomagali od poczatku te firme budowac.szmaciarstwo totalne.boczek taki osioł jest a czlowiek z taka wiedza !?!?!?a mariusz.P.też potezna wiedza i inteligencja i jest odsuwany a matolow daja na stanowiska
13
były robol 2017-02-03 21:09
krajówka zawsze była kolcem w oczach wiadomo wszystkim komu bo dzięki niej ten zakład jeszcze powiedzmy istnieje a teraz być może trzeba odciąć kilka solidnych korzeni postawić na te miejsca sprzedawczyków zawalić kilka zleceń skłócić ludzi i po problemie pozdrawiam :-)
17
Hala 1 2017-02-06 20:38
Kaziu M nie chcial sie ponizyc do poziomu innych niby brygadzistow i kominka . Cos kominek chodzi nie w sosie czyzby i na niego przyszla kreska . Nie bardzo bo juz raz cofniete zostalo wypowiedzenie a szkoda bo duzo ludzi bardzo dobrych jeszcze by pracowalo
13
Hala 1 2017-02-10 12:44
A co powiecie na temat następcy Kazia M. człowiek bez wiedzy i umiejętności zastępuje fachowca, bez wstydu i honoru idzie na halę 0 i jak gdyby nigdy nic śmieje się od ucha do ucha (afera sms-owa z T.J.), kto tym wszystkim kieruje i jaki jest w tym cel?
5
koli2d 2017-02-25 19:02
zakład patologia masakra. ludzie pracy jest pełno po co wy jeszcze tam pracujecie za marne grosze wystarczy sie ruszyć a pracy jest pełno i to za godne pieniądze a nie za 2 tyś.a przede wszystkim nie trzeba patrzyć na te mordy paskudne typu boczysław boczyjełop boczek i jemu podobni jełopy
5
Radosny 2017-02-26 21:14
Cenzura . Komus nie podobaja sie wpisy ? Czyżby góra byla nie zadowolona że pracownicy pisza szczera prawde ? To nie kłamstwa ! Prawda kole w oczy !!!
6
Radosny 2017-02-26 21:15
Cenzura . Komus nie podobaja sie wpisy ? Czyżby góra byla nie zadowolona że pracownicy pisza szczera prawde ? To nie kłamstwa ! Prawda kole w oczy !!!
4
Ja 2017-03-01 21:33
Ale co tam sie dzieje to przez nieudolnosc boczka czy tego na tym smiesznym kladzie?no i komara chyba wszystko sie posypalo .
3
Tuman 2017-03-02 21:25
Salceson i władza całkowita nad produkcją.
3
Ten 2017-03-03 11:07
Nieatety jestem swiadkiem tej nieudacznosci tych ludzi jak boczek wlasnie ten kierowca tego klada i jeszcze paru innych co oklamuja szefa i mydla mu oczy donosza nieprawde..ludzie bez chonoru.
6
Arka 2017-03-03 11:11
W Szczecinie drą łacha ze ZBUDU i tej patologi ja pierdziele.Ludzie ogar.jak wy se w lustro patrzycie co rano?
10
Zbud 2017-03-07 19:16
Szanowni Pracownicy !!!
Proszę zastanowic się co piszecie ! ! !
ZBUD Daję Wam pracę , możliwość awansu . Wypłaty są terminowe .
Czego można wiecej chcieć ?
Pracodawca musi wymagac dyscypliny ! Jeśli nie będzie takich ludzi jak kierownicy , to firmę będziecie okradać tak jak paru których już zostalo zlapanych .
Pozdrawiam
5
Wqar 2017-03-08 08:15
Szanowny zbudzie.......dyscyplinyyyy! Tyrani chyba i to przez kogo !?ludzie bez wiedzy szacunku do drugiego .wy ich batem a ludzie wtedy w bambuko walą.jakbyście ludzi szanowali to by sami nie odchodzili.
10
Dzień kobiet 2017-03-08 22:13
Panowie ludzie sami nie odchodzą i nie będą bo każdy mysli gdzie pójdzie ! Te patalachy bez wiedzy to jeden na quadzie drugi z chliwka trzeci z kominków czwarty z terenów scucina reszta to ok moim zdaniem . Tych z biur to nie znam ale tam to raczej nie sa orły
3
Pracownik 2017-03-09 08:42
Dyscyplina tak ale poniewieranie już Nie!
Awans tak ale kto i za jakie zasługi to wiemy.
Wypłaty terminowe tak ale na stanowisku fachowca z kilkunastoletnim doświadczeniem takie jak w przeciętnym spżywczaku to już chyba za mało.
19
Ło 2017-03-10 14:48
Ci złapani to pupilki szefa to ciekawe jak co okrada jego własną rodzina
7
Ulomny 2017-03-11 07:24
Po pierwsze to wy okradacie pracowników a nie oni was. A zlodzieji to poszukaj w rodzinie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
14
Kominek 2017-03-12 22:46
Faktycznie jakby popatrzyl na rodzine to wyszly by wieksze afery . Chodzi o kierowce , magazyn , h12 . Zreszta w biurach sa nie lepsi tez rodzina
6
Zosia m 2017-03-12 22:52
Nie daj sie frezeru z h0 . To sprawa tadka , plebana , gumisia , itd pod....da.aczy . Kominek popatrz na poprzednia firme w ktorej robiles byly same dobre wspomnienia .ludzie pamientaja
5
Boczek 2017-03-12 22:57
Zakopujemy wszystkie przeterminowane kable . Fiskus ich nie znajdzie . Położenie kabli ........... w nastepnych postach . Przepraszam położenie zna MM z h12 szef wszystkich szefów tak kazuje sie nazywać
9
Zosia m 2017-03-15 06:50
Po co taka nienawiść do szefa to bardzo dobry człowiek
4
Zuzanna 2017-03-17 13:47
Osoby zainteresowane pracą w firmie zachęcam do zapoznania się z treścią wywiadu, którego specjalnie dla nas udzielił reprezentant firmy. http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,862679,wywiad-marcin-ptak
Co najbardziej Was w nim zaciekawiło?
1
Boczek 2017-03-20 19:24
Ptak reprezentantem ? Raczej lizusem !!!!
5
Kominek 2017-03-20 19:43
Przeczytałem wywiad . Bardzo interesujacy . Ciekaw jestem kto ustalił pytania i odpowiedzi . Trzon firmy to ci zwolnieni czy pracujacy . Bardzo trudno o wykwalifikowanych pracowników to sie zgodzę , a jak jeszcze sie ich nie traktuje odpowiednio . Firma wspiera dobroczynnie Kościół ( aby były grzechy odpuszczone ) wspiera policję ( aby wiedzieć kto pisze na goworku ) . Szkoda sie wypowiadać i czytać
6
Woody Allen 2017-03-20 21:52
Po co szukac kontrolera jak jednego sie zwolnilo ?
I to pracownika z dlugoletnim stażem ? Panie Prezesie pora popatrzeć na ręce tych co zwalniają bo na pewno mają coś na sumieniu . Firma fajna pod wzglendem pracy tylko brygadzisci nie znaja sie na podstawie rysunku itd. ( chyba tylko z podlizywania sie ) oraz pieniądze jak na taka firme to zwykly pracownik powinien zarobic przynajmniej te 20000 na rękę a nie 1500-1600zl
6
Woody Allen 2017-03-20 21:55
Kontroler nie zarobi 2500netto tylko najnizsza krajową
Pozdrawiam
5
LIMITED EDITION 2017-03-23 00:17
sprzedam malucha !
MIŁEGO 2017-03-23 00:18
MIŁEGO
DNIA 2017-03-23 00:18
DNIA
W PRACY 2017-03-23 00:19
W PRACY
MIŚ USZATEK 2017-03-27 22:32
Witam Serdecznie
Szkoda słów na to co piszecie koledzy pracownicy . Szefa macie BARDZO DOBREGO nawet napiszę że WZOROWEGO tylko że doradców ma jakich ma . Złego słowa nie napiszę
Pozdrawiam
4
Zuzanna 2017-03-28 09:17
@MIŚ USZATEK chętnie dowiemy się więcej również o Twoich doświadczeniach z pracy w firmie. Jaka jest Twoja opinia na temat Zbud jako pracodawcy?
1
POLAĆ MU ! 2017-03-28 17:16
@MIŚ USZATEK dobrze gada
2
MIŚ USZATEK 2017-03-28 20:59
Witam
Chętnie się spotkam z Panią ZUZANNA i porozmawiamy
pozdrawiam
1
Zuzanna 2017-03-29 10:58
@MIŚ USZATEK chętnie poznam Twoją opinię właśnie na tym forum, tak by te informacje mogły również pomóc osobom, które szukają informacji na temat pracy w firmie.
1
Zostaw swoją opinię o Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych - Dąbrowa Tarnowska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych