logo Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych

Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych

Dąbrowa Tarnowska

Opinie o Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych

fala 2016-02-05 11:39
Kolejna fala pracowników samowolnie zbliża się do opuszczenia tego Titanica
:) 2016-03-24 21:47
Tam w czasach świetności żeby zarobić 2000 trzeba było codziennie nadgodziny robić a ty o 3 piszesz haha:)
2
cobra 2016-03-25 21:57
Tak można zarobić 3000 ale za dwa miesiące!!!Albo we dwoje!W ZBUD to tylko garba można się dorobić,bo tyrają ludzmi jak wołami pseudo kierownicy co pojęcia nie mają o robocie a w szczególności M.M!!!
2
pracownik 2016-04-09 20:27
Jeśli ktoś zarobi na tych realizacjach to na pewno nie pracownicy. Nie wierzysz to spróbuj, popracujesz tydzień za darmo, jak się sprawdzisz to dostaniesz zawrotne 10-12 na godzinę i będziesz poganiany i poniżany przez najgorszych kierowników i brygadzistów jakich można znaleźć z kominkiem i m&m na czele. A jak już się opamiętasz i odejdziesz będziesz przeklinał dzień w którym zachciało Ci się tego bagna.
2
pracownik 2016-04-09 20:28
Jeśli ktoś zarobi na tych realizacjach to na pewno nie pracownicy. Nie wierzysz to spróbuj, popracujesz tydzień za darmo, jak się sprawdzisz to dostaniesz zawrotne 10-12 na godzinę i będziesz poganiany i poniżany przez najgorszych kierowników i brygadzistów jakich można znaleźć z kominkiem i m&m na czele. A jak już się opamiętasz i odejdziesz będziesz przeklinał dzień w którym zachciało Ci się tego bagna.
6
aj 2016-04-20 12:35
A co tam słychać. Jak tam wielki mały człowiek z hali 0. Dalej lubi osoby które łaskawie informują, a jak tam wielce szanowny pan TJ dalej typuje osoby do zwolnienia z hali 0.
8
Bodzio 2016-05-13 20:15
Ok
2
Bodzio 2016-05-13 20:43
Pracownik z kilkunastoletnim stażem-Szefie bo dawniej nim byłeś a teraz tylko Prezesie niewiem jak mam pisać żeby Pana nie urazić ale jeżeli Pan to te opinie czasem czyta to Pamiętam jak Pan obiecywał że po skończeniu inwestycji wymaganej w firmie będziemy zarabiali 3 albo 4 średnie Krajowe już nie pamiętam ale ja bym chciał zarabiać chociaż tylko 1 średnią Krajową za 8 godzin Pracy.W tej chwili zarabianie troszkę ponad 20000 i jest to bardzo PONIŻAJĄCE.
11
hejho 2016-06-21 18:00
Premia tam jest liczona jako podstawowa płaca. A łatwiej ją stracić niżli dostać większą, np idź na 2 dni na chorobowe to przez 3 miesiące zarobisz minimum bo ci premię obetną.
7
@ 2016-06-23 10:52
Premie zabierają żeby odebrać sobie pieniadze jakie musieli ci zapłacić jak na chorobowym byłeś . Tu się nie choruje. Jesteś na chorobowym to tak jak byś był na bezpłatnym urlopie. Pozdrawiam.
6
heja 2016-07-02 18:50
Nie wierzysz to spróbuj na własnej skórze, nawet jak chorobowe w szpitalu spędzisz to nie ma zmiłuj i 3 miesiące robisz za minimum. Ten zakład jest nastawiony jedynie na zysk, pracownik nie jest tam w żaden sposób doceniany, no chyba że jak ktoś wcześniej wspomniał - jak podpierd.... kogoś do dyrektora to wtedy dostaniesz bonus.
6
pracownik69 2016-07-04 17:41
Zabierano premii za chorobowe to normalne w Zbudzie, sam doświadczyłem tego także potwierdzam.
7
@ 2016-07-28 12:37
Przewidywane wynagrodzenie ni jak się ma do rzeczywistości . To co podają w ogłoszeniach jest bzdurą.
1
@ 2016-07-28 12:39
Przewidywane wynagrodzenie ni jak się ma do rzeczywistości . To co podają w ogłoszeniach jest bzdurą.
7
Prac. 2016-08-07 09:05
Zbud już całkiem na psy zszedł przez takich zarządców popapranych
7
Prac. 2016-08-07 09:13
MM.jemu to już całkiem bije w dekiel .sam już nie wie co mówi .w hlewku już nikt z nim nie chce pić nawet bo się to słuchać nie chce.
17
@ 2016-08-09 13:24
Ma się dobrze? Od kiedy? Coś mi chyba umknęło bo nie zauważyłem zmian na lepsze tylko na gorsze
3
Pracownik 2016-09-03 09:53
Podwyzki bedą dla tych ktorzy najglebiej siedza w tylkach kierownikow.
8
nowy 2016-10-22 10:10
chcialbym sie przyjac do zbudu.polecacie ? podobno u salcesona czy jak mu muwia na jakas wiepszowina.jest dobrze.
4
były pracownik 2016-10-23 13:29
"ZBUD" można powiedzieć że parę lat temu zakład dobrze prosperował i można było tam dobrze zarobić, ale ostatni rok pokazał że zakład źle prosperuje, duża rotacja ludzi, wzajemne donoszenie na siebie i jedna wielka nerwówka. Raz wielkie przyjęcia, później wielkie zwolnienia, jeden ruski [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A co do kierownictwa to panowie kierownicy zastanówcie się co robicie z ludźmi i miejcie do nich trochę szacunku i wyrozumiałości, jeszcze jedno tekst " na twoje miejsce jest stu innych " jest chyba nie aktualny !!!
Panie prezesie brawo rób pan tak dalej a niedługo ogłosi pan upadłość .
Panie prezesie idź pan zapytaj ludzi w Dąbrowie na rynku co sądzą o " ZBUDZIE" to jak panu odpowiedzą to tak się pan poczujesz jakbyś pan w mordę dostał !!!
18
nowy 2016-10-24 10:01
M.M.to jest jedna przyczyna takiej sytuacji a druga najwazniesza to menagerrr Z.tu lezy problem panowie oni to gnoja.tylko pytanie ...kto ma w tym interes???
18
biuro 2016-10-28 10:04
tak to prawda .ludzie ktorzy sie nie znaja na robocie tylko na konfidenctwie maja tam stanowiska brygadzistow prawda M.M smiech w chlewku...
8
slota 2016-11-04 22:56
Baasen musze zrobic basen . Basen basen basen
15
obecny 2016-11-07 10:19
u nas nie ma roboty .pewnie przed nowym rokiem na wypiepsza hala swieci pustkami lepiej bie bedzie juz chyba ....
6
Boczek 2016-11-16 21:59
Kurczę jaki ten Pan kominek inteligetny wrażliwy nie to co stary . Kominek na prezesa startuj masz moje poparcie .
11
No to ja. 2016-11-18 19:12
Co tam zniwu boczek.co jest? Kominek znowu ci podpadl? Podkablawac dziada za byle co.
4
Boczek 2016-11-30 21:36
Panie Prezesie teraz zaczynamy czystki od hali 12 i 11 . W pierwszej kolejnosci sierżant i Twoj chrzesnik . Proszę sie spytac obojetnie kogo z tych hal czy zwolnionych czy pracujacych ze sa filmiki jak Marcin oddala sie z firmy do domu w celu prawdopodobnie konsupcji obiadu ( godzina od 14'20 do 15'10 ) jeszcze jak nie bylo kamery na brame w kierunku wyjscia na parking pks_u i powraca kolo godziny 15'10autem juz na firme i nadgodziny byly płacone oraz jak Pan sierżant odbijal kartę wyjsciowa bo Marcinka juz nie bylo ?
11
Kominek 2016-11-30 21:40
Jak tam infomatol ? Dalej sciaga i oglada gry i filmiki a innych pod......la ze nie robią ? Sprawdzic mu komputer wtedy wyjdzie szydlo z worka
7
Woody Allen 2016-11-30 21:45
Ciekaw jestem kiedy zwolnienia obejmą biurowych ? Pracy na halach nie ma to co oni robią ?
10
były pracownik 2016-12-04 01:50
kogo obchodzą te bzdury kto szuka i załatwia przetargi na zagranice kto umie pracować to ma prace ten zakład to dziurawa łajba
8
Menadżer 2016-12-06 19:29
Salceson pora wsiąść sie do roboty a nie zdawac to co jest nie prawda a przede wszystkim nie ty jestes winny tylko wszyscy wokół .
6
Gumis 2016-12-06 19:41
Ty mały kurduplu z hali 0 patrz dobrze na swoich podwładnych tych co kabluja nic nie robią ! " przepraszam czy nie przeszkadzam " powinien juz dawno iść na emeryturę . " pleban " daj spokój nikt ci pieniedzy nie weźmie
7
Buli 2016-12-22 15:40
Teraz juz nawet z Prezesem nie wolno sie przywitac . Tylko tyraj tyraj tyraj . Mało pieniędzy wciąż mało .
6
Zosia m 2016-12-22 20:52
Gdy spadną liście będzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
6
Ziomek 2016-12-24 23:13
Futer byłeś lakiernikiem potem zostałeś h.... i znów jestes lakiernikiem . Ten czas co byłeś h.... nikt Ci nie wybaczy PAMIĘTAJ
9
Kominek 2016-12-25 18:32
Panie Prezesie Zdrowych Pogodnych Świąt Szczesliwego Nowego Roku . Cdn
7
Kominek 2016-12-25 18:46
Cdn prosze oddac pieniadze ktore sie ludziom należą czyli :
Pieniadze za wczasy pod grusza - wypisujemy 2tygodnie uropu srednio 900zl na osobe
Gdzie sa sociale
Kolejna sprawa dlaczego potracane sa pieniadze jak ktos przyniesie chorobowe czy o tym wiedza odpowiednie instytucje
Dlaczego jak dasz chorobowe to potem masz nie zaplacone tyle nadgodzin aby oddac cale wyplacone chorobowe przez zaklad
Nadgodziny -pierwsza wedlug ustawy jest platna 50%wiecej kolejna 100% po 23 juz sa godziny nocne
Diety powinny byc placone normalnie a nie 1/100 tego co sie nalezy
To sa pieniadze nasze czyli pracowników . Pan jako prezes zarzadu zarabia ma wypłatę
15
H-9 2016-12-27 07:48
Ziomek jak ktoś się h.... urodzi to nigdy lakiernikiem nie będzie
6
Woody Allen 2016-12-28 08:45
Panowie piszcie wszystkie najlepsze strony zakladu bo nikt nie wie ze takie sa typu zabieranie premi za chorobowe i oddawanie nawet rok w nadgodzinach chociaż teraz nie ma nadgodzin ( tylko nie liczne grupy ). Ide sie zwolnic z tej firmy bo wkurza mnie lizostwo . Zostanie sama rodzina ( jest liczna ) oraz podpier.....cze tez grupa liczna . I oczywiscie reszta okolo 10% ułomni ktorzy nie umia poradzic sobie w życiu bez zakładu owego
7
Ulomny 2016-12-28 10:46
Frajerze nie każdy ma taką sielanke w domu jak Ty. Nie obrażaj ludzi których życie zmusza do siedzenia w tym syfie bo niestety w naszym po....ym kraju gdziekolwiek zapytasz o prace to wszędzie dostaniesz najniższą krajową na start. A jak się zwolnisz to się przekonasz że wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma.
1
Woody Allen 2016-12-28 16:47
Ulomny jeszcze nie jestem w domu . Po drugie wystarczy chcieć i rozglądać sie to pracy jest w brud . Po trzecie jak bedziesz pracowal w stresie caly czas czy cie zwolnia czy nie to zobaczymy jak dlugo bedziesz pracowal ha ha ha
8
Marcin m 2016-12-31 00:09
Panie Szefie prosze bliżej przygladnac sie pracy nowemu Dyrektorowi . Oby nie zrobil Pana tak samo jak poprzednią firme w WOJNICZU
9
Tom m 2016-12-31 00:18
Komu zależy najbardziej żeby firma padla ? Chyba Panom Z ? Norwedzy kupią po niższej cenie . A Panowie Z beda rządzić !!!!!! Panie Prezesie pora sie obudzić !!!!! Jeśli Pan wcześnie zareagujesz to .... zresztą Pan masz już wszystko , wnuki też .......
12
Newer 2017-02-03 19:09
No ten kto Kazka Micka zwolnil to juz zero szacunku do ludzi ktorzy pomagali od poczatku te firme budowac.szmaciarstwo totalne.boczek taki osioł jest a czlowiek z taka wiedza !?!?!?a mariusz.P.też potezna wiedza i inteligencja i jest odsuwany a matolow daja na stanowiska
12
były robol 2017-02-03 21:09
krajówka zawsze była kolcem w oczach wiadomo wszystkim komu bo dzięki niej ten zakład jeszcze powiedzmy istnieje a teraz być może trzeba odciąć kilka solidnych korzeni postawić na te miejsca sprzedawczyków zawalić kilka zleceń skłócić ludzi i po problemie pozdrawiam :-)
15
Hala 1 2017-02-06 20:38
Kaziu M nie chcial sie ponizyc do poziomu innych niby brygadzistow i kominka . Cos kominek chodzi nie w sosie czyzby i na niego przyszla kreska . Nie bardzo bo juz raz cofniete zostalo wypowiedzenie a szkoda bo duzo ludzi bardzo dobrych jeszcze by pracowalo
12
Hala 1 2017-02-10 12:44
A co powiecie na temat następcy Kazia M. człowiek bez wiedzy i umiejętności zastępuje fachowca, bez wstydu i honoru idzie na halę 0 i jak gdyby nigdy nic śmieje się od ucha do ucha (afera sms-owa z T.J.), kto tym wszystkim kieruje i jaki jest w tym cel?
4
koli2d 2017-02-25 19:02
zakład patologia masakra. ludzie pracy jest pełno po co wy jeszcze tam pracujecie za marne grosze wystarczy sie ruszyć a pracy jest pełno i to za godne pieniądze a nie za 2 tyś.a przede wszystkim nie trzeba patrzyć na te mordy paskudne typu boczysław boczyjełop boczek i jemu podobni jełopy
3
Radosny 2017-02-26 21:14
Cenzura . Komus nie podobaja sie wpisy ? Czyżby góra byla nie zadowolona że pracownicy pisza szczera prawde ? To nie kłamstwa ! Prawda kole w oczy !!!
4
Radosny 2017-02-26 21:15
Cenzura . Komus nie podobaja sie wpisy ? Czyżby góra byla nie zadowolona że pracownicy pisza szczera prawde ? To nie kłamstwa ! Prawda kole w oczy !!!
2
Zostaw swoją opinię o Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych - Dąbrowa Tarnowska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych