logo Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych

Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych

Dąbrowa Tarnowska

Opinie o Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych

Arka 2017-03-03 11:11
W Szczecinie drą łacha ze ZBUDU i tej patologi ja pierdziele.Ludzie ogar.jak wy se w lustro patrzycie co rano?
10
Zbud 2017-03-07 19:16
Szanowni Pracownicy !!!
Proszę zastanowic się co piszecie ! ! !
ZBUD Daję Wam pracę , możliwość awansu . Wypłaty są terminowe .
Czego można wiecej chcieć ?
Pracodawca musi wymagac dyscypliny ! Jeśli nie będzie takich ludzi jak kierownicy , to firmę będziecie okradać tak jak paru których już zostalo zlapanych .
Pozdrawiam
6
Wqar 2017-03-08 08:15
Szanowny zbudzie.......dyscyplinyyyy! Tyrani chyba i to przez kogo !?ludzie bez wiedzy szacunku do drugiego .wy ich batem a ludzie wtedy w bambuko walą.jakbyście ludzi szanowali to by sami nie odchodzili.
10
Dzień kobiet 2017-03-08 22:13
Panowie ludzie sami nie odchodzą i nie będą bo każdy mysli gdzie pójdzie ! Te patalachy bez wiedzy to jeden na quadzie drugi z chliwka trzeci z kominków czwarty z terenów scucina reszta to ok moim zdaniem . Tych z biur to nie znam ale tam to raczej nie sa orły
3
Pracownik 2017-03-09 08:42
Dyscyplina tak ale poniewieranie już Nie!
Awans tak ale kto i za jakie zasługi to wiemy.
Wypłaty terminowe tak ale na stanowisku fachowca z kilkunastoletnim doświadczeniem takie jak w przeciętnym spżywczaku to już chyba za mało.
19
Ło 2017-03-10 14:48
Ci złapani to pupilki szefa to ciekawe jak co okrada jego własną rodzina
7
Ulomny 2017-03-11 07:24
Po pierwsze to wy okradacie pracowników a nie oni was. A zlodzieji to poszukaj w rodzinie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
14
Kominek 2017-03-12 22:46
Faktycznie jakby popatrzyl na rodzine to wyszly by wieksze afery . Chodzi o kierowce , magazyn , h12 . Zreszta w biurach sa nie lepsi tez rodzina
6
Zosia m 2017-03-12 22:52
Nie daj sie frezeru z h0 . To sprawa tadka , plebana , gumisia , itd pod....da.aczy . Kominek popatrz na poprzednia firme w ktorej robiles byly same dobre wspomnienia .ludzie pamientaja
5
Boczek 2017-03-12 22:57
Zakopujemy wszystkie przeterminowane kable . Fiskus ich nie znajdzie . Położenie kabli ........... w nastepnych postach . Przepraszam położenie zna MM z h12 szef wszystkich szefów tak kazuje sie nazywać
9
Zosia m 2017-03-15 06:50
Po co taka nienawiść do szefa to bardzo dobry człowiek
4
Zuzanna 2017-03-17 13:47
Osoby zainteresowane pracą w firmie zachęcam do zapoznania się z treścią wywiadu, którego specjalnie dla nas udzielił reprezentant firmy. http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,862679,wywiad-marcin-ptak
Co najbardziej Was w nim zaciekawiło?
1
Boczek 2017-03-20 19:24
Ptak reprezentantem ? Raczej lizusem !!!!
5
Kominek 2017-03-20 19:43
Przeczytałem wywiad . Bardzo interesujacy . Ciekaw jestem kto ustalił pytania i odpowiedzi . Trzon firmy to ci zwolnieni czy pracujacy . Bardzo trudno o wykwalifikowanych pracowników to sie zgodzę , a jak jeszcze sie ich nie traktuje odpowiednio . Firma wspiera dobroczynnie Kościół ( aby były grzechy odpuszczone ) wspiera policję ( aby wiedzieć kto pisze na goworku ) . Szkoda sie wypowiadać i czytać
7
Woody Allen 2017-03-20 21:52
Po co szukac kontrolera jak jednego sie zwolnilo ?
I to pracownika z dlugoletnim stażem ? Panie Prezesie pora popatrzeć na ręce tych co zwalniają bo na pewno mają coś na sumieniu . Firma fajna pod wzglendem pracy tylko brygadzisci nie znaja sie na podstawie rysunku itd. ( chyba tylko z podlizywania sie ) oraz pieniądze jak na taka firme to zwykly pracownik powinien zarobic przynajmniej te 20000 na rękę a nie 1500-1600zl
7
Woody Allen 2017-03-20 21:55
Kontroler nie zarobi 2500netto tylko najnizsza krajową
Pozdrawiam
5
LIMITED EDITION 2017-03-23 00:17
sprzedam malucha !
MIŁEGO 2017-03-23 00:18
MIŁEGO
DNIA 2017-03-23 00:18
DNIA
W PRACY 2017-03-23 00:19
W PRACY
MIŚ USZATEK 2017-03-27 22:32
Witam Serdecznie
Szkoda słów na to co piszecie koledzy pracownicy . Szefa macie BARDZO DOBREGO nawet napiszę że WZOROWEGO tylko że doradców ma jakich ma . Złego słowa nie napiszę
Pozdrawiam
5
Zuzanna 2017-03-28 09:17
@MIŚ USZATEK chętnie dowiemy się więcej również o Twoich doświadczeniach z pracy w firmie. Jaka jest Twoja opinia na temat Zbud jako pracodawcy?
1
POLAĆ MU ! 2017-03-28 17:16
@MIŚ USZATEK dobrze gada
3
MIŚ USZATEK 2017-03-28 20:59
Witam
Chętnie się spotkam z Panią ZUZANNA i porozmawiamy
pozdrawiam
3
Zuzanna 2017-03-29 10:58
@MIŚ USZATEK chętnie poznam Twoją opinię właśnie na tym forum, tak by te informacje mogły również pomóc osobom, które szukają informacji na temat pracy w firmie.
2
Miś uszatek 2017-04-03 22:51
Jako Pracownik ze stażem powyżej 15 lat to Prezesa postrzegam jako dobrego szefa starajacego sie o dobro firmy i pracowników .
Miło wspominam pierwsze lata w firmie , imprezy integracyjne ( paru wisialo na siatce ogrodzeniowej , paru w rowach itd ) , premie dawane za wkład i wysilek aby dany element bądź elementy zostaly na czas złożone oraz sprzedane . Ale to tylko jak byla produkcja krajowa . Wtedy szef podchidzil można powiedziec indywidualne do kazdego pracownika . Pracownik byl doceniany itd . Panowie z kierownictwa byli wymagający ale tez wyrozumiali . Pracownik ze stazem dlugoletnim mial odpowiednia stawke wyzsza od mlodych którzy przychidzili . Czasy minely , zmienili sie kierownicy ( brygadzisci ) , czesc nadaje sie na takie stanowiska a wieksza czesc nie ( skladajac raporty dzienne lub tygodniowe opowiadaja bajeczki aby tylko byc ) . Szef nie jest w stanie wiedziec co sie dzieje w kazdym kącie ( 500 ludzi aktualnie ) wiec slucha takich bajkopisarzy . Moim zdaniem zaczynajac od zera lata 80 a patrzac na firme aktualnie to zasluguje na miejsce w pierwszej 10 najbogatszych ludzi w Polsce
Pozdrawiam
5
SZEF SPOKO 2017-04-04 16:45
@Miś Uszatek sama prawda co powiedziałeś. Szef jest spoko i zawsze był. Niestety sytuacja na zakładzie jest jaka jest ( nie chodzi mi o sytuację finansową ). Śmieszne jest to że ludziom z którymi przebywa się tyle godzin nawet nie można zaufać a tym badziej walnąć jakąś gafę( w biurze jak i na hali ). Tam tylko jest się znajomymi podczas rozmowy ale za plecami każdy jest dla siebie potencjalnym wrogiem. Też nie ma co się udzielać bo i tak ktoś inny zbierze laury za ciebie. Drugim śmiesznym zachowaniem pracowników firmy jest to, że jeżeli ktoś ma do ciebie jakiś "interes" to nigdy ci tego w oczy nie powie, dowiesz się dopiero od osób 3 kto co myśli na twój temat. Ja już tam nie pracuje ale z tego co wiem to w tej sprawie nic się nie zmieniło. Wracając do szefa to faktycznie szef chyba w dużym stopniu nie wiem co kto robi na zakładzie ale jako PERSONA super gość
21
Wielkanoc 2017-04-19 08:22
" I ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony.
A zapytasz o zarobki nasze, usiadł i zapłakał..."
11
Wolfik 2017-04-22 23:46
@Wielkanoc: Zawsze mówiłem, grunt to dobra samoocena i właściwy pijar :). Kariera przed tobą otworem.
3
Kominek 2017-04-23 22:26
Spaść z 74 miejsca na 100 to źle . Czyzby zaklad padal ?
3
GŁODNY JONY 2017-04-28 14:42
@DODA

Co serwują w tej małej gastronomi, jak wyglądają sprawy związane z inspekcją sanitarną , a czy jakieś MENU jest na zakładzie abym mógł sobie sprawdzić czy jest tam coś dobrego ? Proponuję rozwinąć ofertę o specjalność szefa kuchni, taka oferta wprowadzała by każdego dnia jakiś innowacyjny posiłek.

A widzieliście super hit POKA SOWE na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
12
Doda 2017-04-30 23:38
To niejest zaklad pracy tylko obuz zwlaszcza na hali 15 tam sluguz. Komara bez mydla wlazi tepak
5
Infomatol 2017-05-04 13:50
Budujemy hotel dla Ukraińców będą robic za darmo nie tak jak my za najniższą !!!
2
Boczek 2017-05-04 19:46
Slugus z hali 15 boi sie zeby nie stracic pracy bo alimenty musi płacić . Zona juz wczesniej dowiedziala sie co to za typ . Corka juz go na oczy nie chce widziec .
2
POLSKA CEBULA 2017-05-04 21:35

@Boczek Oj ale od prywatnych spraw ludzi moglibyście si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jeżeli macie z tymi osobami faktycznie problem to po prostu się zbierzcie grupą i zgłoście to grupowo.


@infomatol coraz częściej słychać o tym hotelu, myślałem że to jakaś ściema
SMUTNE FAKTY 2017-05-04 22:23
Zakład jest dobrym miejscem na rozpoczęcie swojej przygody z pracą, jeżeli ktoś ma większe ambicje to raczej opuszcza zakład bądź dochodzi do wniosku że się nie opłaca i obniża swoje ambicje. W zakładzie zostają zazwyczaj ludzie, którym pasuje taka praca bądź nie mają po prostu innego wyjścia.

2
Doda 2017-05-05 15:16
Czeba do szefa kuchni sie udac to tepak kk
1
Głodny Johny 2017-05-08 22:24
@Doda

Ale kebaba tam zje ?? Czy trzeba do Amira dzwonić ?
3
Zuzanna 2017-05-09 11:27
@SMUTNE FAKTY co według Ciebie sprawia, że Zbud jest dobrym miejscem na podjęcie pierwszej pracy? Czego może się spodziewać osoba, która wejście na rynek pracy zaczyna właśnie od tej firmy?
SMUTNE FAKTY 2017-05-09 21:54
1. Pewne wynagrodzenie otrzymywane co miesiąc.
2. Zdobycia podstawowego doświadczenia w różnych dziedzinach.

Chyba na tym bym skończył
1
Znawca 2017-05-10 09:23
No jeszcze szczucie obrażanie hamskie podejscie od tzw.brygadzistow poniżanie itp.itd.
4
Boczek 2017-05-10 17:42
@smutne fakty . Czlowieku jakie co miesieczne pewne pieniadze chyba ze mowisz o podstawie czyli najnizszej poniewaz jak masz premie to zawsze znajda jakiegos haka zeby ci ja wziasc
3
SMUTNE FAKTY 2017-05-10 23:35
Tak chodziło mi o podstawę, premie to raczej sprawa której nikt w tej firmie nie ogarnia.
Zuzanna 2017-05-11 12:44
@Znawca jakie sytuacje masz na myśli? Czy jeśli takie zachowania występują zgłaszaliście to do działu personalnego firmy, czy też do kierowników?
Woody Allen 2017-05-12 11:41
@zuzanna komu zglosic ? Kadry ? Gdzie ? Kierownicy ? Przeciez oni sami to robia ! Komu ? Nie ma komu ! Jak sie odezwiesz i przykladowo dojdzie do szefa choc w to wątpię to tak jakby strzelic sobie w stopę ! Szef spyta sie takiego " boczka " wielkiego Pana i on wie automatycznie kto to powiedzial . Potem nastepuje to co ma nastapictyranie takim pracownikiem do tego momentu az sie sam zwolni lub taki kierownik bedzie tak opowiadal bajki przyklad " kominek " az szef sam w to uwierzy . Przyslowie brzmi klamstwo stokroć powtorzone staje sie prawda .
Pozdrawiam
Takich ludzi bo dzieki nim wiekszosc ludzi tam juz nie pracuje dobrych fachowców
10
Doda 2017-05-17 16:25
To prawda co napisales przeciesz prezes nikogo nieslucha tylko boczka i knagi wystarczylo tylko zeby prezes raz w miesiacu porozmawial ze zwyklymi pracownikami z danych hal i bardzo duzo by sie dowiedzial na temt tych pseldo fachowcow jak ludzi traktuja i wogule wlos by mu sie zjezyl ciekawe czy u knagi ta gastronomia jeszcze dziala tak wlasnie pracuja tego nikt niewidzi
3
Zuzanna 2017-05-18 10:03
@Doda bardzo możliwe, że prezes Zbud również zagląda na ten wątek, jest on w końcu dostępny dla każdej osoby, która szuka opinii na temat firmy. Co w takim razie chcielibyście, żeby się dowiedział? Co według Ciebie warto w firmie zmienić? Jeśli jest to możliwe to podaj również w jakim wydziale firmy pracujesz.
1
Doda 2017-05-22 23:21
@zuzanna . Po prostu zwolnic boczka , kk , mm i bedzie swiety spokój , tylko prezes tego nie zrobi !!!!!
2
Doda 2017-05-22 23:24
@zuzanna
Nikt o zrowych zmyslach nie napisze nic na tych pajacow
2
Boczek 2017-05-23 08:57
@zuzanna jeszcze dwie osoby do zwolnienia " przepraszam czy nie przeszkadzam " i drugi po szefie wiceprezes kominek
1
Zostaw swoją opinię o Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych - Dąbrowa Tarnowska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych