logo Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych

Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych

Dąbrowa Tarnowska

Opinie o Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych

mol 2015-12-18 21:34:22
a co dalej ze zwolnieniami będą ?
doda 2016-01-04 11:01:21
a kiedy wypłacą odprawy dla zwolnionych
ali baba 2016-01-05 06:37:49
dobrych w swoim fachu było kilku ale teraz musisz byc mistrzem w opowiadaniu bajek o innych odpowiedniej osobie i masz mundurek zarobek czyste rece i nawet w lusterku przegladac sie bendziesz
2
ali baba 2016-01-08 23:25:53
ja nie mam problemu i nie chce pracować w ZBUD bo tam uczciwie pracójącego gnoją to jest odpowieć dla niepewnego i nie pisze że tam są tacy wszyscy jest ich kilku
JA 2016-01-13 22:24:44
Kolego, nie ma się co dziwić, że ludzie tacy jak Ty kariery nie robią. Skoro masz problem z poprawnym napisaniem słów "pracującego" lub "odpowiedź". Wróć do szkoły a potem dopiero rób karierę.
pracownik 2016-01-16 21:08:06
Nawet jak masz doświadczenie i wiedzę to i wtedy znajdzie się ktoś w rodzinie albo znajomy kogoś wyżej kto Cię zastąpi, tak to już w ZBUDzie jest. Jak ktoś piszę że tam jest dobra atmosfera to albo tam nie pracował albo to zakładowa propaganda, tak chorej atmosfery niema nigdzie, pracowałem w kilku innych miejscach i nie ma porównania. Zarobki są delikatnie mówiąc marne,radze dobrze poszukać a można znaleźć prac gdzie zarobki netto są nawet i większe niż w zbudzie brutto.
ali baba 2016-01-27 22:18:49
żal mi was poloniści z matmy jesteście zerami powodzenia w ZBUDzie
fala 2016-02-05 11:39:04
Kolejna fala pracowników samowolnie zbliża się do opuszczenia tego Titanica
:) 2016-03-24 21:47:50
Tam w czasach świetności żeby zarobić 2000 trzeba było codziennie nadgodziny robić a ty o 3 piszesz haha:)
2
cobra 2016-03-25 21:57:23
Tak można zarobić 3000 ale za dwa miesiące!!!Albo we dwoje!W ZBUD to tylko garba można się dorobić,bo tyrają ludzmi jak wołami pseudo kierownicy co pojęcia nie mają o robocie a w szczególności M.M!!!
2
pracownik 2016-04-09 20:27:54
Jeśli ktoś zarobi na tych realizacjach to na pewno nie pracownicy. Nie wierzysz to spróbuj, popracujesz tydzień za darmo, jak się sprawdzisz to dostaniesz zawrotne 10-12 na godzinę i będziesz poganiany i poniżany przez najgorszych kierowników i brygadzistów jakich można znaleźć z kominkiem i m&m na czele. A jak już się opamiętasz i odejdziesz będziesz przeklinał dzień w którym zachciało Ci się tego bagna.
1
pracownik 2016-04-09 20:28:50
Jeśli ktoś zarobi na tych realizacjach to na pewno nie pracownicy. Nie wierzysz to spróbuj, popracujesz tydzień za darmo, jak się sprawdzisz to dostaniesz zawrotne 10-12 na godzinę i będziesz poganiany i poniżany przez najgorszych kierowników i brygadzistów jakich można znaleźć z kominkiem i m&m na czele. A jak już się opamiętasz i odejdziesz będziesz przeklinał dzień w którym zachciało Ci się tego bagna.
4
aj 2016-04-20 12:35:33
A co tam słychać. Jak tam wielki mały człowiek z hali 0. Dalej lubi osoby które łaskawie informują, a jak tam wielce szanowny pan TJ dalej typuje osoby do zwolnienia z hali 0.
5
Bodzio 2016-05-13 20:15:42
Ok
2
Bodzio 2016-05-13 20:43:12
Pracownik z kilkunastoletnim stażem-Szefie bo dawniej nim byłeś a teraz tylko Prezesie niewiem jak mam pisać żeby Pana nie urazić ale jeżeli Pan to te opinie czasem czyta to Pamiętam jak Pan obiecywał że po skończeniu inwestycji wymaganej w firmie będziemy zarabiali 3 albo 4 średnie Krajowe już nie pamiętam ale ja bym chciał zarabiać chociaż tylko 1 średnią Krajową za 8 godzin Pracy.W tej chwili zarabianie troszkę ponad 20000 i jest to bardzo PONIŻAJĄCE.
6
hejho 2016-06-21 18:00:41
Premia tam jest liczona jako podstawowa płaca. A łatwiej ją stracić niżli dostać większą, np idź na 2 dni na chorobowe to przez 3 miesiące zarobisz minimum bo ci premię obetną.
4
@ 2016-06-23 10:52:11
Premie zabierają żeby odebrać sobie pieniadze jakie musieli ci zapłacić jak na chorobowym byłeś . Tu się nie choruje. Jesteś na chorobowym to tak jak byś był na bezpłatnym urlopie. Pozdrawiam.
3
heja 2016-07-02 18:50:32
Nie wierzysz to spróbuj na własnej skórze, nawet jak chorobowe w szpitalu spędzisz to nie ma zmiłuj i 3 miesiące robisz za minimum. Ten zakład jest nastawiony jedynie na zysk, pracownik nie jest tam w żaden sposób doceniany, no chyba że jak ktoś wcześniej wspomniał - jak podpierd.... kogoś do dyrektora to wtedy dostaniesz bonus.
4
pracownik69 2016-07-04 17:41:30
Zabierano premii za chorobowe to normalne w Zbudzie, sam doświadczyłem tego także potwierdzam.
4
@ 2016-07-28 12:37:48
Przewidywane wynagrodzenie ni jak się ma do rzeczywistości . To co podają w ogłoszeniach jest bzdurą.
1
@ 2016-07-28 12:39:32
Przewidywane wynagrodzenie ni jak się ma do rzeczywistości . To co podają w ogłoszeniach jest bzdurą.
4
Prac. 2016-08-07 09:05:44
Zbud już całkiem na psy zszedł przez takich zarządców popapranych
4
Prac. 2016-08-07 09:13:09
MM.jemu to już całkiem bije w dekiel .sam już nie wie co mówi .w hlewku już nikt z nim nie chce pić nawet bo się to słuchać nie chce.
12
@ 2016-08-09 13:24:40
Ma się dobrze? Od kiedy? Coś mi chyba umknęło bo nie zauważyłem zmian na lepsze tylko na gorsze
2
Pracownik 2016-09-03 09:53:22
Podwyzki bedą dla tych ktorzy najglebiej siedza w tylkach kierownikow.
4
nowy 2016-10-22 10:10:26
chcialbym sie przyjac do zbudu.polecacie ? podobno u salcesona czy jak mu muwia na jakas wiepszowina.jest dobrze.
2
były pracownik 2016-10-23 13:29:09
"ZBUD" można powiedzieć że parę lat temu zakład dobrze prosperował i można było tam dobrze zarobić, ale ostatni rok pokazał że zakład źle prosperuje, duża rotacja ludzi, wzajemne donoszenie na siebie i jedna wielka nerwówka. Raz wielkie przyjęcia, później wielkie zwolnienia, jeden ruski [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A co do kierownictwa to panowie kierownicy zastanówcie się co robicie z ludźmi i miejcie do nich trochę szacunku i wyrozumiałości, jeszcze jedno tekst " na twoje miejsce jest stu innych " jest chyba nie aktualny !!!
Panie prezesie brawo rób pan tak dalej a niedługo ogłosi pan upadłość .
Panie prezesie idź pan zapytaj ludzi w Dąbrowie na rynku co sądzą o " ZBUDZIE" to jak panu odpowiedzą to tak się pan poczujesz jakbyś pan w mordę dostał !!!
13
nowy 2016-10-24 10:01:18
M.M.to jest jedna przyczyna takiej sytuacji a druga najwazniesza to menagerrr Z.tu lezy problem panowie oni to gnoja.tylko pytanie ...kto ma w tym interes???
13
biuro 2016-10-28 10:04:09
tak to prawda .ludzie ktorzy sie nie znaja na robocie tylko na konfidenctwie maja tam stanowiska brygadzistow prawda M.M smiech w chlewku...
4
slota 2016-11-04 22:56:44
Baasen musze zrobic basen . Basen basen basen
10
obecny 2016-11-07 10:19:59
u nas nie ma roboty .pewnie przed nowym rokiem na wypiepsza hala swieci pustkami lepiej bie bedzie juz chyba ....
3
Boczek 2016-11-16 21:59:29
Kurczę jaki ten Pan kominek inteligetny wrażliwy nie to co stary . Kominek na prezesa startuj masz moje poparcie .
8
No to ja. 2016-11-18 19:12:10
Co tam zniwu boczek.co jest? Kominek znowu ci podpadl? Podkablawac dziada za byle co.
2
Boczek 2016-11-30 21:36:37
Panie Prezesie teraz zaczynamy czystki od hali 12 i 11 . W pierwszej kolejnosci sierżant i Twoj chrzesnik . Proszę sie spytac obojetnie kogo z tych hal czy zwolnionych czy pracujacych ze sa filmiki jak Marcin oddala sie z firmy do domu w celu prawdopodobnie konsupcji obiadu ( godzina od 14'20 do 15'10 ) jeszcze jak nie bylo kamery na brame w kierunku wyjscia na parking pks_u i powraca kolo godziny 15'10autem juz na firme i nadgodziny byly płacone oraz jak Pan sierżant odbijal kartę wyjsciowa bo Marcinka juz nie bylo ?
6
Kominek 2016-11-30 21:40:55
Jak tam infomatol ? Dalej sciaga i oglada gry i filmiki a innych pod......la ze nie robią ? Sprawdzic mu komputer wtedy wyjdzie szydlo z worka
3
Woody Allen 2016-11-30 21:45:08
Ciekaw jestem kiedy zwolnienia obejmą biurowych ? Pracy na halach nie ma to co oni robią ?
6
były pracownik 2016-12-04 01:50:40
kogo obchodzą te bzdury kto szuka i załatwia przetargi na zagranice kto umie pracować to ma prace ten zakład to dziurawa łajba
4
Menadżer 2016-12-06 19:29:50
Salceson pora wsiąść sie do roboty a nie zdawac to co jest nie prawda a przede wszystkim nie ty jestes winny tylko wszyscy wokół .
3
Gumis 2016-12-06 19:41:35
Ty mały kurduplu z hali 0 patrz dobrze na swoich podwładnych tych co kabluja nic nie robią ! " przepraszam czy nie przeszkadzam " powinien juz dawno iść na emeryturę . " pleban " daj spokój nikt ci pieniedzy nie weźmie
4
Buli 2016-12-22 15:40:27
Teraz juz nawet z Prezesem nie wolno sie przywitac . Tylko tyraj tyraj tyraj . Mało pieniędzy wciąż mało .
3
Zosia m 2016-12-22 20:52:52
Gdy spadną liście będzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
3
Ziomek 2016-12-24 23:13:49
Futer byłeś lakiernikiem potem zostałeś h.... i znów jestes lakiernikiem . Ten czas co byłeś h.... nikt Ci nie wybaczy PAMIĘTAJ
5
Kominek 2016-12-25 18:32:39
Panie Prezesie Zdrowych Pogodnych Świąt Szczesliwego Nowego Roku . Cdn
4
Kominek 2016-12-25 18:46:56
Cdn prosze oddac pieniadze ktore sie ludziom należą czyli :
Pieniadze za wczasy pod grusza - wypisujemy 2tygodnie uropu srednio 900zl na osobe
Gdzie sa sociale
Kolejna sprawa dlaczego potracane sa pieniadze jak ktos przyniesie chorobowe czy o tym wiedza odpowiednie instytucje
Dlaczego jak dasz chorobowe to potem masz nie zaplacone tyle nadgodzin aby oddac cale wyplacone chorobowe przez zaklad
Nadgodziny -pierwsza wedlug ustawy jest platna 50%wiecej kolejna 100% po 23 juz sa godziny nocne
Diety powinny byc placone normalnie a nie 1/100 tego co sie nalezy
To sa pieniadze nasze czyli pracowników . Pan jako prezes zarzadu zarabia ma wypłatę
7
H-9 2016-12-27 07:48:22
Ziomek jak ktoś się h.... urodzi to nigdy lakiernikiem nie będzie
3
Woody Allen 2016-12-28 08:45:23
Panowie piszcie wszystkie najlepsze strony zakladu bo nikt nie wie ze takie sa typu zabieranie premi za chorobowe i oddawanie nawet rok w nadgodzinach chociaż teraz nie ma nadgodzin ( tylko nie liczne grupy ). Ide sie zwolnic z tej firmy bo wkurza mnie lizostwo . Zostanie sama rodzina ( jest liczna ) oraz podpier.....cze tez grupa liczna . I oczywiscie reszta okolo 10% ułomni ktorzy nie umia poradzic sobie w życiu bez zakładu owego
3
Ulomny 2016-12-28 10:46:13
Frajerze nie każdy ma taką sielanke w domu jak Ty. Nie obrażaj ludzi których życie zmusza do siedzenia w tym syfie bo niestety w naszym po....ym kraju gdziekolwiek zapytasz o prace to wszędzie dostaniesz najniższą krajową na start. A jak się zwolnisz to się przekonasz że wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma.
Woody Allen 2016-12-28 16:47:14
Ulomny jeszcze nie jestem w domu . Po drugie wystarczy chcieć i rozglądać sie to pracy jest w brud . Po trzecie jak bedziesz pracowal w stresie caly czas czy cie zwolnia czy nie to zobaczymy jak dlugo bedziesz pracowal ha ha ha
4
Marcin m 2016-12-31 00:09:27
Panie Szefie prosze bliżej przygladnac sie pracy nowemu Dyrektorowi . Oby nie zrobil Pana tak samo jak poprzednią firme w WOJNICZU
5
Tom m 2016-12-31 00:18:08
Komu zależy najbardziej żeby firma padla ? Chyba Panom Z ? Norwedzy kupią po niższej cenie . A Panowie Z beda rządzić !!!!!! Panie Prezesie pora sie obudzić !!!!! Jeśli Pan wcześnie zareagujesz to .... zresztą Pan masz już wszystko , wnuki też .......
4
Zostaw swoją opinię o Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych - Dąbrowa Tarnowska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zbud Sp. z o.o. Zakład Budowy Urządzeń Dźwignicowych