Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo ventor

Opinie o ventor

Pracowałeś w firmie ventor i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
beka - 2015-06-20 14:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda?Idź do Prezesa,on wie jak to się załatwia,a może kupi wam platformę,cooo?Taką żebyście się zmieścili na niej wszyscy,buraki.
zdjecie uzytkownika
leniuch - 2015-06-22 18:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [beka - 2015-06-20 14:55:19]:
I po co te złosliwosci?
zdjecie uzytkownika
Connan - 2015-06-26 21:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nulcia - 2015-03-24 18:09:34]:
Szanowna Pani! (Teraz do panienek też się tak należy zwracać). Nie wiem jakie Masz warunki fizyczne. Jeżeli Masz urodę to poszukaj bogatego męża. Nie frajera jak te leśne dziadki, które "pojechali" pierwszy raz w życiu za granicę do pracy i przywieźli po 12 tys. za miesiąc i rżną fachowców czekając aż im jakieś biuro po pośrednictwa załatwi robotę. Fasady to ciężka praca i nie znam kobiety której nie zabiłaby na miejscu wiertarka udarowa. Zamiast tracić czas i urodę wydaj się dobrze za mąż. Jeżeli Ciebie nie zniechęciłem to czytaj uważnie: Język niemiecki B1 i kurs malarza i montera suchych tynków + minimum 2 lata doświadczenia wtedy pisz do:Personalvermittlung Schleusingen
Frau Martina Koch
Tel. +49 (368 41) 541 80
Mobil. +49 (171) 434 40 92
+41 (544) 254 30 00
E-Mail: tueringen-personal@web.de
lub
beeworx GmbH
Herr Stefan Liechty
Steinengraben 40
4051 Basel
Schweiz
+41 (61) 284 40 40
E-Mail: stefan.liechty@beeworx-personal.ch
jeżeli nadal upierasz się przy fasadach to firma: Ammann&Thürlemann AG Fassadentechnik
Do Firmy Methabau przez biuro: Helvetic Personal AG, Kugelgasse 3; 9000 St. Gallen; Schweiz lub na montera suchych tynków/malarza firma: Work24 Freiestrasse 4b; 8570 Weinfelden; Schweiz. Dużo dziewcząt wykonuje tu takie prace. Z fasadami to sam sobie dałem spokój. Mam ambitniejsze zajęcie. Do Norwegii się nie pchaj, 3 miliny ludzi i buraki dynamitem od pługa oderwane "co to nie oni" i jeszcze Ciebie zgwałcą albo dziecko zrobią "bo BIG BROTHER" się "chowie". Jeżeli znasz angielski B1 to Holandia:
KD Uitzendorganisatie B.V.
Herr Jurgen
Postfach 7
5240 AA Rosmalen
Niederlande
T. +31 (73) 6 11 12 45
E-Mail: info@kd-bv.nl
lub
Manpower Venlo
Frau Charon Smits
Parade 75
5911 CB Venlo
Limburg
Niderlande
T. +31 (77) 3 52 82 25
E-Mail: venlo.437@manpower.nl
jest jeszcze Techvisie ale nie mogę znaleźć ich namiarów. Jeden pośrednik miał biuro w Magdeburgu ale to w 2010. Wpisz do internetu to wyskoczy.
Pomyśl czy warto tracić 5 lat z życia na płacenie "frycowego" za 5zł/h żeby mieć świadectwo pracy z legalnego zatrudnienia do aplikacji.
Życzę powodzenia i nie przejmuj się burakami.
zdjecie uzytkownika
wow - 2015-07-21 19:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale się napisałeś,wow!
zdjecie uzytkownika
rakis - 2015-07-23 03:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ja już sam nie wiem, czy warto próbowac poszukac tutaj pracy, czy może jednak sobie odpuscić. Niech ktoś jeszcze napisze coś zwartego, nie musi sie rozpisywac jak Connan, ale żemy to było na temat, a nie o jakimś szukaniu bogatego męza jak jest się urodziwą. Mam trochę mętlik w głowie teraz ehh. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Kowal - 2015-08-11 10:58:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może udzielić info czy coś w Wentorze się ruszyło?
zdjecie uzytkownika
smith - 2015-08-15 23:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak,ruszyło się,masz offshore kurs?no to na Goliata zapraszamy
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-08-22 20:04:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm, ja to nie widziałem, żeby się ruszyło, w internecie brak ofert, strony internetowej firmy nie mogę zlokalizować, wiec nie wiem czy w ogóle ją mają, także nie rozumiem stwirdzenia że coś się ruszyło. Widziałem, że rok temu szukali do siebie inżyniera, ale to było rok temu, obecnie o rekrutacji jakiejkolwiek cisza.
zdjecie uzytkownika
nick pryk - 2015-08-27 22:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dobra ventorianie ile teraz odpalacie zeby wyjechac na nastepna rotacje? dalej 1000,1500zl czy stawki wzrosly? pamietam jak gierek sie konczyl przyjechalo 300 ventorian, firma sciagnela chyba wszystkich z debicy i okolic zywego chlopa tam pewnie nie zostalo bo wszyscy siedzieli na stordzie a kazdy jeden fachowiec od stukania owiec wszyscy malarze piacharze ktorzy nie potrafili zasypac babki a o utwardzaczu do farby dowiedzieli sie jak ta nie chciala zaschnac na konstrukcji ale ekipa byla silna i fryzjer i elektryk i stolarz slyszalem nawet o szklarzu a kazdy jeden z wieloletnim doswiadczeniem w antykorozji, katastrofa i porazka jak sie szlo poprawiac to co potrafiliscie stworzyc. a pieniadze wakacyjne za rok 2014 wyplaci firma w tej pieciolatce czy po roku 2020? buhahaha
zdjecie uzytkownika
nick pryk - 2015-08-27 22:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [smith - 2015-08-15 23:23:49]:
ale tylko na helideck bo zaraz wrocisz spowrotem tym samym helikopterem jak sie jorchnom zes nie gadatliwy pa engelsk
zdjecie uzytkownika
hit - 2015-08-28 22:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy wszyscy nawijacie i piszecie jak buraki,czy to pa engelsk czy to po polsku,więc co to za różnica?
z helideck'u to powinni was strącać do morza,he,he
zdjecie uzytkownika
epik - 2015-09-04 08:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żałosne jest to co piszecie o tym,że trzeba płacić żeby wyjechać:) Nie zapłaciłem przez dwa lata ani złotówki. Jeżdżę cały czas rotacje 3/3. Wystarczy dobrze pracować i się nie opier....ć! Mam wrażenie ,że wszystkie opinie piszą osoby które albo nie dały rady albo poprostu się pracować nie chciało!! Zasada w każdym kraju jest jedna...chcesz pracować- to będziesz pracować:) Pozdrowienia z Norwegii:)
zdjecie uzytkownika
leniuch - 2015-09-07 12:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [epik - 2015-09-04 08:52:29]:
Dokladnie.Ja osobiscie nie jezdzilem do pracy zbyt wiele ale to niestety z powodu braku znajomosci jezyka . A co do placenia to nikt nigdy mi nawet o tym nie wspomnial i nie zaproponowal tego.
zdjecie uzytkownika
gift - 2015-09-07 20:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwne,ja płacę non-stop,chyba masz jakiś uklad w biurze
zdjecie uzytkownika
siwy - 2015-09-10 14:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A komu trzeba dać i ile, żeby jechać?
zdjecie uzytkownika
siwy - 2015-09-10 14:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gift - 2015-09-07 20:35:02]:
Komu sie daje? Albo z kim sie załatwia wyjazdy?
zdjecie uzytkownika
Zarząd - 2015-09-18 20:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A masz wystarczająco dużo kasy?
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-09-22 02:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dziwna sprawa, że jedni płacili za te wyjazdy, a drudzy pisza, że o czymś takim nic nie słyszeli. Chyba nikt tu nie ma powodu, aby pisać nieprawdę, to ciekawi mnie od czego to zależy. Niemniej jednak, zapytam, czy ktoś w ostatnim czasie wyjeżdżał z ventor i może napisać co to za praca aktualnie i jak z warunkami?
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2015-09-25 12:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawi cie od czego to zależy,wyobraź sobie taka sytuacje ze ten co płaci i jeździ nikomu się nie przyzna bo woli zapłacić i pojechać zarobić pieniądze niż nic z tego nie mieć tak to działa według mojego rozumowania
zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-09-25 20:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej. moze bys doradzil jak sie dostac do tej firmy? swego czasu dzwonilem do nich odnosnie kursow ale powiedzieli ze robia kursy tylko dla pracownikow. jest w ogole jakas szansa na zatrudnienie?
zdjecie uzytkownika
vagabunda - 2015-09-29 18:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest szansa,poczytaj posty powyżej,pożałuj kilka groszy....i...bingo....jedziesz!jedziesz chłopie i trzepiesz kaskę!
good luck!
zdjecie uzytkownika
taki tam - 2015-10-09 08:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
no zaczeli jezdzić ale jak zwykle zamówienie imienne i wychodzi jak zwylke jak nie pociotki to z drugiej strony ktoś swoich wpycha a firma nie ma wyjscia i zatrudnia
nowych a reszta siedzi w domach. nie liczą się umiejętnośći certyfikaty tylko lista od Zdzisia napisana na kolanie ze ma przyjechać ogrodnik 2 piekarzy i kierowca.Pozdrawiam i powadzenia
zdjecie uzytkownika
bst - 2015-10-15 13:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [taki tam - 2015-10-09 08:34:05]:
to jest właśnie prawda
zdjecie uzytkownika
simon - 2015-10-22 06:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poważnie zdarzało Wam sie wyjechac z ventor i na miejscu okazało sie, że pracy jednak nie ma. Kto w takim przypadku ponosił koszta przyjazdu, kto opłaca kwatere i za co sie żyje. Szanujące pracowników firmy zazwyczaj płaca przestojowe, podobnie jak L-4 80% stawki, ale znając zycie nie ma co tutaj liczyc na takie rarytasy.
zdjecie uzytkownika
czarek - 2015-11-03 12:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest z ferenpengen czy wyplacaja po zwolnieniu pracownika
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-11-11 18:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czarek - 2015-11-03 12:44:33]:
tak wypłacają
zdjecie uzytkownika
czarek - 2015-11-15 14:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko kiedy wypłacą od zwolnienia minęło już 7 miesięcy
zdjecie uzytkownika
kwicol - 2015-11-17 14:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mieli tez wyrownac stawki aneks podpisany a tu na koncie nic nie ma to ferenpengen tez pewnie nie wyplaca
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-11-20 19:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czarek - 2015-11-15 14:28:08]:
ja dostałem w lipcu czy czerwcu i wszystkich co znam dostali
zdjecie uzytkownika
taki tam - 2015-11-20 19:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lukasz - 2015-09-25 12:28:30]:
nikt nikomu nie płaci
zdjecie uzytkownika
czarek - 2015-11-25 09:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zobacze moze w styczniu cos na konto wplynie
zdjecie uzytkownika
netej - 2015-11-25 22:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeden mówi, że płacą drugi zaś że nie płacą. Ja bym jednak zaufał tym którzy mówią że płacą. Bo mogą płacić ale z małym opóźnieniem. Grunt to jednak że koniec końców te pieniądze trafiają do pracownika. A gdyby nie te opóźnienia to chyba nie znalazłbym innych negatywnych cech tej firmy. Stali pracownicy nie narzekają.
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-11-26 14:04:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak to jest z ta zaplata za pierwszy przelot firma potraci z wyplaty czy trzeba samemu im zaplacic
zdjecie uzytkownika
Paulina - 2015-11-30 15:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem headhunterem i dla Klienta – szwedzkiej firmy z branży oil&gas – poszukuję Senior Technical Purchasing Consultants na projekty w rafineriach w Hamburgu i koło Sztokholmu. Atrakcyjne kilkumiesięczne kontrakty z możliwością przedłużenia.
Wymagania: 5-10 lat doświadczenia w zakupach technicznych i środowisku międzynarodowym, płynny angielski.
Więcej informacji: paulina.lipiec@talentor.com
zdjecie uzytkownika
operator - 2015-12-04 20:45:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powaliło cię?Wśród monterów izolacji tzw.Uszwioków szukasz kogoś takiego???
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-12-06 14:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Paulina wydaje mi się, że to słabo iż wśród pracowników ventoru szukasz ludzi do innej firmy. Kiepsko tak podbierać dobrej firmie ich pracowników, mało w tym etyki.
zdjecie uzytkownika
antek - 2015-12-09 18:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy nie ma jakiegoś wyjazdu z ventora przed świętami do norwegi?
zdjecie uzytkownika
lis - 2015-12-16 17:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@antek,musisz sie dowiedziec, ale mysle ze nie lepiej po nowym roku gdybys sobie to zalatwil,moga nie miec obecnie ofert bo to koniec roku,ale probuj moze ie uda
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-12-17 07:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w święta bożego narodzenia też pracuje się w ventorze , chodzi mi o prace w Polsce na delegacji czy jest wolne?
zdjecie uzytkownika
max - 2015-12-20 11:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kiedy wyplacaja ferenpengen po zwolnieniu pracownika
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-12-23 20:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nigdy
zdjecie uzytkownika
qolaika - 2015-12-28 19:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest u nich stanowisko jako Inżynier tylko nie wiem ile można zarobić u nich. Wydaje mi się, że najlepiej jest do nich iś cna rozmowe po prostu i ocenić.
zdjecie uzytkownika
pietr - 2015-12-30 23:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak masz racje żeby wyjechać trzeba zapłacić ale to juz musisz sam dojść komu jest tylko on od tych spraw
zdjecie uzytkownika
eryk - 2016-01-02 23:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie rozumiem jakie kwoty, co i komu trzeba płacić. Sądziłem, że przechodzi się przez zwykły proces rekrutacji i można śmiało jechać do pracy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kenny - 2016-01-26 15:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a co ty myślisz?że yabimo to skąd pochodzi?z uszwi,tak?
nie dotarło jeszcze do ciebie ,że jest tak samo jak w Ventorze?
zdjecie uzytkownika
rudy - 2016-02-21 16:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [eryk - 2016-01-02 23:07:50]:
Zapytaj Szuflika
zdjecie uzytkownika
Boo - 2016-02-22 11:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie do końca rozumiem @kenny o czym mówisz czy możesz to napisać jeszcze raz w takim razie bo dla mnie trochę to czarna magia to co mówisz, no i nie ogarniam za bardzo
zdjecie uzytkownika
mb - 2016-03-09 19:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
koledzy nie wiecie coś na temat roboty w izolacji lub rurociagach ? pilnie potrzebuję pracy
zdjecie uzytkownika
jaco - 2016-03-13 20:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wiemy,polecamy np.Bełchatów
zdjecie uzytkownika
vik - 2016-03-20 18:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oo wspominacie o Bełchatowie, moim rodzinnym mieście ;) to prawda, nie tylko węgiel, nie tylko elektrownia, ale i branża izolacyjna to dobra fucha w tym mieście ;)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ventor!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ventor
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert