ventor

Dębica

Opinie o ventor

paweł 2015-08-22 20:04:43
hmm, ja to nie widziałem, żeby się ruszyło, w internecie brak ofert, strony internetowej firmy nie mogę zlokalizować, wiec nie wiem czy w ogóle ją mają, także nie rozumiem stwirdzenia że coś się ruszyło. Widziałem, że rok temu szukali do siebie inżyniera, ale to było rok temu, obecnie o rekrutacji jakiejkolwiek cisza.
nick pryk 2015-08-27 22:42:23
no dobra ventorianie ile teraz odpalacie zeby wyjechac na nastepna rotacje? dalej 1000,1500zl czy stawki wzrosly? pamietam jak gierek sie konczyl przyjechalo 300 ventorian, firma sciagnela chyba wszystkich z debicy i okolic zywego chlopa tam pewnie nie zostalo bo wszyscy siedzieli na stordzie a kazdy jeden fachowiec od stukania owiec wszyscy malarze piacharze ktorzy nie potrafili zasypac babki a o utwardzaczu do farby dowiedzieli sie jak ta nie chciala zaschnac na konstrukcji ale ekipa byla silna i fryzjer i elektryk i stolarz slyszalem nawet o szklarzu a kazdy jeden z wieloletnim doswiadczeniem w antykorozji, katastrofa i porazka jak sie szlo poprawiac to co potrafiliscie stworzyc. a pieniadze wakacyjne za rok 2014 wyplaci firma w tej pieciolatce czy po roku 2020? buhahaha
nick pryk 2015-08-27 22:45:43
ale tylko na helideck bo zaraz wrocisz spowrotem tym samym helikopterem jak sie jorchnom zes nie gadatliwy pa engelsk
hit 2015-08-28 22:58:40
wy wszyscy nawijacie i piszecie jak buraki,czy to pa engelsk czy to po polsku,więc co to za różnica?
z helideck'u to powinni was strącać do morza,he,he
epik 2015-09-04 08:52:29
Żałosne jest to co piszecie o tym,że trzeba płacić żeby wyjechać:) Nie zapłaciłem przez dwa lata ani złotówki. Jeżdżę cały czas rotacje 3/3. Wystarczy dobrze pracować i się nie opier....ć! Mam wrażenie ,że wszystkie opinie piszą osoby które albo nie dały rady albo poprostu się pracować nie chciało!! Zasada w każdym kraju jest jedna...chcesz pracować- to będziesz pracować:) Pozdrowienia z Norwegii:)
leniuch 2015-09-07 12:37:24
Dokladnie.Ja osobiscie nie jezdzilem do pracy zbyt wiele ale to niestety z powodu braku znajomosci jezyka . A co do placenia to nikt nigdy mi nawet o tym nie wspomnial i nie zaproponowal tego.
gift 2015-09-07 20:35:02
dziwne,ja płacę non-stop,chyba masz jakiś uklad w biurze
siwy 2015-09-10 14:18:59
A komu trzeba dać i ile, żeby jechać?
siwy 2015-09-10 14:20:31
Komu sie daje? Albo z kim sie załatwia wyjazdy?
Zarząd 2015-09-18 20:28:10
A masz wystarczająco dużo kasy?
andrzej 2015-09-22 02:19:15
To dziwna sprawa, że jedni płacili za te wyjazdy, a drudzy pisza, że o czymś takim nic nie słyszeli. Chyba nikt tu nie ma powodu, aby pisać nieprawdę, to ciekawi mnie od czego to zależy. Niemniej jednak, zapytam, czy ktoś w ostatnim czasie wyjeżdżał z ventor i może napisać co to za praca aktualnie i jak z warunkami?
lukasz 2015-09-25 12:28:30
ciekawi cie od czego to zależy,wyobraź sobie taka sytuacje ze ten co płaci i jeździ nikomu się nie przyzna bo woli zapłacić i pojechać zarobić pieniądze niż nic z tego nie mieć tak to działa według mojego rozumowania
kolega 2015-09-25 20:36:46
hej. moze bys doradzil jak sie dostac do tej firmy? swego czasu dzwonilem do nich odnosnie kursow ale powiedzieli ze robia kursy tylko dla pracownikow. jest w ogole jakas szansa na zatrudnienie?
vagabunda 2015-09-29 18:06:17
jest szansa,poczytaj posty powyżej,pożałuj kilka groszy....i...bingo....jedziesz!jedziesz chłopie i trzepiesz kaskę!
good luck!
1
taki tam 2015-10-09 08:34:05
no zaczeli jezdzić ale jak zwykle zamówienie imienne i wychodzi jak zwylke jak nie pociotki to z drugiej strony ktoś swoich wpycha a firma nie ma wyjscia i zatrudnia
nowych a reszta siedzi w domach. nie liczą się umiejętnośći certyfikaty tylko lista od Zdzisia napisana na kolanie ze ma przyjechać ogrodnik 2 piekarzy i kierowca.Pozdrawiam i powadzenia
5
bst 2015-10-15 13:30:49
to jest właśnie prawda
simon 2015-10-22 06:50:12
Poważnie zdarzało Wam sie wyjechac z ventor i na miejscu okazało sie, że pracy jednak nie ma. Kto w takim przypadku ponosił koszta przyjazdu, kto opłaca kwatere i za co sie żyje. Szanujące pracowników firmy zazwyczaj płaca przestojowe, podobnie jak L-4 80% stawki, ale znając zycie nie ma co tutaj liczyc na takie rarytasy.
czarek 2015-11-03 12:44:33
A jak jest z ferenpengen czy wyplacaja po zwolnieniu pracownika
ja 2015-11-11 18:50:43
tak wypłacają
czarek 2015-11-15 14:28:08
Tylko kiedy wypłacą od zwolnienia minęło już 7 miesięcy
kwicol 2015-11-17 14:39:12
mieli tez wyrownac stawki aneks podpisany a tu na koncie nic nie ma to ferenpengen tez pewnie nie wyplaca
ja 2015-11-20 19:17:29
ja dostałem w lipcu czy czerwcu i wszystkich co znam dostali
taki tam 2015-11-20 19:21:52
nikt nikomu nie płaci
czarek 2015-11-25 09:46:54
zobacze moze w styczniu cos na konto wplynie
netej 2015-11-25 22:27:39
Jeden mówi, że płacą drugi zaś że nie płacą. Ja bym jednak zaufał tym którzy mówią że płacą. Bo mogą płacić ale z małym opóźnieniem. Grunt to jednak że koniec końców te pieniądze trafiają do pracownika. A gdyby nie te opóźnienia to chyba nie znalazłbym innych negatywnych cech tej firmy. Stali pracownicy nie narzekają.
olo 2015-11-26 14:04:36
a jak to jest z ta zaplata za pierwszy przelot firma potraci z wyplaty czy trzeba samemu im zaplacic
Paulina 2015-11-30 15:42:24
Jestem headhunterem i dla Klienta – szwedzkiej firmy z branży oil&gas – poszukuję Senior Technical Purchasing Consultants na projekty w rafineriach w Hamburgu i koło Sztokholmu. Atrakcyjne kilkumiesięczne kontrakty z możliwością przedłużenia.
Wymagania: 5-10 lat doświadczenia w zakupach technicznych i środowisku międzynarodowym, płynny angielski.
Więcej informacji: paulina.lipiec@talentor.com
operator 2015-12-04 20:45:20
Powaliło cię?Wśród monterów izolacji tzw.Uszwioków szukasz kogoś takiego???
arek 2015-12-06 14:34:16
@Paulina wydaje mi się, że to słabo iż wśród pracowników ventoru szukasz ludzi do innej firmy. Kiepsko tak podbierać dobrej firmie ich pracowników, mało w tym etyki.
antek 2015-12-09 18:50:21
Czy nie ma jakiegoś wyjazdu z ventora przed świętami do norwegi?
lis 2015-12-16 17:36:17
@antek,musisz sie dowiedziec, ale mysle ze nie lepiej po nowym roku gdybys sobie to zalatwil,moga nie miec obecnie ofert bo to koniec roku,ale probuj moze ie uda
olek 2015-12-17 07:45:06
Czy w święta bożego narodzenia też pracuje się w ventorze , chodzi mi o prace w Polsce na delegacji czy jest wolne?
max 2015-12-20 11:19:18
kiedy wyplacaja ferenpengen po zwolnieniu pracownika
1
kolo 2015-12-23 20:51:01
nigdy
qolaika 2015-12-28 19:05:24
jest u nich stanowisko jako Inżynier tylko nie wiem ile można zarobić u nich. Wydaje mi się, że najlepiej jest do nich iś cna rozmowe po prostu i ocenić.
pietr 2015-12-30 23:24:46
Tak masz racje żeby wyjechać trzeba zapłacić ale to juz musisz sam dojść komu jest tylko on od tych spraw
eryk 2016-01-02 23:07:50
nie rozumiem jakie kwoty, co i komu trzeba płacić. Sądziłem, że przechodzi się przez zwykły proces rekrutacji i można śmiało jechać do pracy. Pozdrawiam
1
kenny 2016-01-26 15:37:06
a co ty myślisz?że yabimo to skąd pochodzi?z uszwi,tak?
nie dotarło jeszcze do ciebie ,że jest tak samo jak w Ventorze?
3
rudy 2016-02-21 16:04:45
Zapytaj Szuflika
1
Boo 2016-02-22 11:20:15
Nie do końca rozumiem @kenny o czym mówisz czy możesz to napisać jeszcze raz w takim razie bo dla mnie trochę to czarna magia to co mówisz, no i nie ogarniam za bardzo
mb 2016-03-09 19:43:28
koledzy nie wiecie coś na temat roboty w izolacji lub rurociagach ? pilnie potrzebuję pracy
2
jaco 2016-03-13 20:01:30
wiemy,polecamy np.Bełchatów
1
vik 2016-03-20 18:30:27
oo wspominacie o Bełchatowie, moim rodzinnym mieście ;) to prawda, nie tylko węgiel, nie tylko elektrownia, ale i branża izolacyjna to dobra fucha w tym mieście ;)
lis 2016-05-08 12:29:32
Muszę przyznać, że zaskakująco dużo informacji na temat warunkóq zatrudnienia, procesu rekrutacji czy nawet staży i praktyk dla studentów jest na stronie internetowej Ventora. Jestem bardzo mile zaskoczony :)
leso 2016-05-10 15:07:25
taaak,bardzo dużo,tylko pracy bardzo mało,he,he
Edo 2016-05-31 19:47:06
O następna, typowa polska dziewka, co to sama nie potrafi za wiele osiągnąć w życiu tylko szuka sponsora i woli zostać utrzymanką jakiegoś frajera, który będzie w nią ładował kasę za to, że będzie leżeć i pachnieć. Szukaj sobie bogatego męża haha na takie jak wy to czekają panowie w kolorze brązu i czarni, po 60-tce, z dużymi brzuchami.
mocny 2016-06-09 19:03:48
co tu tak cicho padł ten ventor czy co pewnie lipa straszna
leniuch 2016-06-13 11:02:38
Ventor napewno nie padł.To nie jest ich wina ze w obecnaj chwili jest brak pracy zwiazany z kiepska stuacja w przemysle naftowym.Ale skoro teraz jest zle to w koncu musi byc tylko lepiej.
lex 2016-06-13 21:52:45
liiipa,roboty nie ma,pozdychamy niedługo z głodu,albo trza pola dokupić-orać i siać,gadzinę jakąś hodować...
Boo 2016-06-16 18:41:24
Wiesz co, no chyba trochę przesadzasz, a od odchudzania nic by Ci się nie stało, tutaj w Ventor tworzą się nowe możliwości, więc trochę powagi też jednak
Zostaw swoją opinię o ventor - Dębica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ventor