Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ventor

zdjecie uzytkownika
nulcia - 2015-02-23 13:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam,

Chciałabym się przyjąć do pracy w ventorze jako monter izolacji. Czy są teraz przyjęcia? I czy konieczne jest doświadczenie? Ponieważ nie mam razie żadnego. Jestem kompletnie zielona w tym temacie. Wiem, że trzeba najpierw zrobić kurs, który kosztuje 2,5 tys. zł. Sam ten kurs wystarczy? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
meg - 2015-02-24 18:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nulcia?wszystko z główką o.k?jako opiekunka do dzieci się zatrudnij a nie za monterkę izolacji,kurs....dobre,he,he
zdjecie uzytkownika
venszur - 2015-02-24 18:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to jest Święte Prawo Firmy Ventor,i będziemy go bronić do upadłego,amen
zdjecie uzytkownika
nulcia - 2015-03-17 14:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [venszur - 2015-02-24 18:47:58]:
Wiem, że kobiety pracują w tym zawodzie. Kobieta nie musi być akurat opiekunką do dzieci. Sam się zatrudnij jako opiekunka. :-)
zdjecie uzytkownika
venszur - 2015-03-19 19:51:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po pierwsze to skończ jakiś kurs lub najlepiej szkołę tym kierunku,po drugie kilka lat praktyki w tym zawodzie i znajomość języka angielskiego lub któregoś skandynawskiego,po trzecie zdaj jakiś egzamin branżowy typu NORSOK.
I wtedy dopiero startuj a nie bredzisz o jakimś kursie po którym cię nikt nie zatrudni.
Powodzenia
zdjecie uzytkownika
nulcia - 2015-03-24 18:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na początku swojej wiadomości piszesz mi 'skończ jakiś kurs' a pod koniec piszesz 'bredzisz o jakimś kursie po którym cię nikt nie zatrudni'. To wkońcu robić kurs czy nie? :-P
zdjecie uzytkownika
kipo - 2015-03-27 20:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rób,wydasz tylko kasę a i tak nikt przy zdrowych zmysłach cię nie zatrudni,ludzie którzy pracują w tym zawodzie po 20 lat mają trudności aby wyjechac do pracy a ty się łudzisz że cię zatrudnią?
nie znasz realiów a ja znam-nie zatrudnią cię
zdjecie uzytkownika
polak - 2015-04-08 10:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam chce sie przyjac do tej firmy mam doswiadczenie 5 letnie w tym zawodzie . moje [ytanie czy warto sie przyjmowac do tej firmy

zdjecie uzytkownika
norweg - 2015-04-10 22:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
musisz chłopie mieć jeszcze 5lat znajomości,układów itp,i cie przyjmą
zdjecie uzytkownika
leniuch - 2015-05-26 12:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich.
Mam takie pytanie odnosnie pracy w Ventorze.Czy ktos z was ma jakies informacje o nowych projektach bo 2 duze sie zakonczyly(Egersund,Stord) Mam na mysli antykorozje i chartek
Dzieki za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2015-05-28 22:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
narzazie nie ma żadnej roboty,ventor robi kursy stałym pracownikom ofshore na platformy z tego co wiemn a na stordzie west industries robi pyroclad teraz końcówka projektu nyhamna
zdjecie uzytkownika
chartekman - 2015-05-30 19:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ventor dostał 2 letni kontrakt na projekt remontu promów pasażerskich w Norwegii. pilnie szukają 15 osób na chartek 7 od lipca!!!
zdjecie uzytkownika
j - 2015-06-03 10:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [chartekman - 2015-05-30 19:21:52]:
Chartek na promach pasażerskich ???
zdjecie uzytkownika
jarek - 2015-06-05 21:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak,będą wam te zakute łby uszwiockie chartekiem pokrywać
zdjecie uzytkownika
leniuch - 2015-06-18 17:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej.15 osób na chartek to znajda sobie bez najmniejszych problemów bo w swojej bazie maja pewnie ok.500 osob ktre sie na tym znaja.Szkoda ze nie ma w planach czegos wiekszego cos jak EDVARD GRIEG.Bylo by troch pracy.
zdjecie uzytkownika
beka - 2015-06-20 14:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda?Idź do Prezesa,on wie jak to się załatwia,a może kupi wam platformę,cooo?Taką żebyście się zmieścili na niej wszyscy,buraki.
zdjecie uzytkownika
leniuch - 2015-06-22 18:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [beka - 2015-06-20 14:55:19]:
I po co te złosliwosci?
zdjecie uzytkownika
Connan - 2015-06-26 21:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nulcia - 2015-03-24 18:09:34]:
Szanowna Pani! (Teraz do panienek też się tak należy zwracać). Nie wiem jakie Masz warunki fizyczne. Jeżeli Masz urodę to poszukaj bogatego męża. Nie frajera jak te leśne dziadki, które "pojechali" pierwszy raz w życiu za granicę do pracy i przywieźli po 12 tys. za miesiąc i rżną fachowców czekając aż im jakieś biuro po pośrednictwa załatwi robotę. Fasady to ciężka praca i nie znam kobiety której nie zabiłaby na miejscu wiertarka udarowa. Zamiast tracić czas i urodę wydaj się dobrze za mąż. Jeżeli Ciebie nie zniechęciłem to czytaj uważnie: Język niemiecki B1 i kurs malarza i montera suchych tynków + minimum 2 lata doświadczenia wtedy pisz do:Personalvermittlung Schleusingen
Frau Martina Koch
Tel. +49 (368 41) 541 80
Mobil. +49 (171) 434 40 92
+41 (544) 254 30 00
E-Mail: tueringen-personal@web.de
lub
beeworx GmbH
Herr Stefan Liechty
Steinengraben 40
4051 Basel
Schweiz
+41 (61) 284 40 40
E-Mail: stefan.liechty@beeworx-personal.ch
jeżeli nadal upierasz się przy fasadach to firma: Ammann&Thürlemann AG Fassadentechnik
Do Firmy Methabau przez biuro: Helvetic Personal AG, Kugelgasse 3; 9000 St. Gallen; Schweiz lub na montera suchych tynków/malarza firma: Work24 Freiestrasse 4b; 8570 Weinfelden; Schweiz. Dużo dziewcząt wykonuje tu takie prace. Z fasadami to sam sobie dałem spokój. Mam ambitniejsze zajęcie. Do Norwegii się nie pchaj, 3 miliny ludzi i buraki dynamitem od pługa oderwane "co to nie oni" i jeszcze Ciebie zgwałcą albo dziecko zrobią "bo BIG BROTHER" się "chowie". Jeżeli znasz angielski B1 to Holandia:
KD Uitzendorganisatie B.V.
Herr Jurgen
Postfach 7
5240 AA Rosmalen
Niederlande
T. +31 (73) 6 11 12 45
E-Mail: info@kd-bv.nl
lub
Manpower Venlo
Frau Charon Smits
Parade 75
5911 CB Venlo
Limburg
Niderlande
T. +31 (77) 3 52 82 25
E-Mail: venlo.437@manpower.nl
jest jeszcze Techvisie ale nie mogę znaleźć ich namiarów. Jeden pośrednik miał biuro w Magdeburgu ale to w 2010. Wpisz do internetu to wyskoczy.
Pomyśl czy warto tracić 5 lat z życia na płacenie "frycowego" za 5zł/h żeby mieć świadectwo pracy z legalnego zatrudnienia do aplikacji.
Życzę powodzenia i nie przejmuj się burakami.
zdjecie uzytkownika
wow - 2015-07-21 19:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale się napisałeś,wow!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-23 03:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
rakis - 2015-07-23 03:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ja już sam nie wiem, czy warto próbowac poszukac tutaj pracy, czy może jednak sobie odpuscić. Niech ktoś jeszcze napisze coś zwartego, nie musi sie rozpisywac jak Connan, ale żemy to było na temat, a nie o jakimś szukaniu bogatego męza jak jest się urodziwą. Mam trochę mętlik w głowie teraz ehh. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Kowal - 2015-08-11 10:58:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może udzielić info czy coś w Wentorze się ruszyło?
zdjecie uzytkownika
smith - 2015-08-15 23:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak,ruszyło się,masz offshore kurs?no to na Goliata zapraszamy
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-08-22 20:04:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm, ja to nie widziałem, żeby się ruszyło, w internecie brak ofert, strony internetowej firmy nie mogę zlokalizować, wiec nie wiem czy w ogóle ją mają, także nie rozumiem stwirdzenia że coś się ruszyło. Widziałem, że rok temu szukali do siebie inżyniera, ale to było rok temu, obecnie o rekrutacji jakiejkolwiek cisza.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 22:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
nick pryk - 2015-08-27 22:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dobra ventorianie ile teraz odpalacie zeby wyjechac na nastepna rotacje? dalej 1000,1500zl czy stawki wzrosly? pamietam jak gierek sie konczyl przyjechalo 300 ventorian, firma sciagnela chyba wszystkich z debicy i okolic zywego chlopa tam pewnie nie zostalo bo wszyscy siedzieli na stordzie a kazdy jeden fachowiec od stukania owiec wszyscy malarze piacharze ktorzy nie potrafili zasypac babki a o utwardzaczu do farby dowiedzieli sie jak ta nie chciala zaschnac na konstrukcji ale ekipa byla silna i fryzjer i elektryk i stolarz slyszalem nawet o szklarzu a kazdy jeden z wieloletnim doswiadczeniem w antykorozji, katastrofa i porazka jak sie szlo poprawiac to co potrafiliscie stworzyc. a pieniadze wakacyjne za rok 2014 wyplaci firma w tej pieciolatce czy po roku 2020? buhahaha
zdjecie uzytkownika
nick pryk - 2015-08-27 22:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [smith - 2015-08-15 23:23:49]:
ale tylko na helideck bo zaraz wrocisz spowrotem tym samym helikopterem jak sie jorchnom zes nie gadatliwy pa engelsk
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ventor
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ventor?
Zadaj pytanie
alert