Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ventor


Oceniono 362 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
ventor
Drogowców 7
39-200 Dębica
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
ja213 - 2014-07-15 12:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje w tym co piszesz napisałeś to co ja tylko bardziej optymistycznie
zdjecie uzytkownika
ja213 - 2014-07-15 12:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [:) - 2014-07-14 22:34:59]:
masz racje w tym co piszesz napisałeś to co ja tylko bardziej optymistycznie
zdjecie uzytkownika
ja213 - 2014-07-15 12:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2014-07-14 22:34:59]:
możesz być mistrzem świata w malowaniu i piaskowaniu i robienia na drutach a itak z ludzmi z debicy nie wygrasz bo są lepsi w robieniu na drutach wyślą cie z nimi żeby ktoś w grupie umiał malować pare razy pojedziesz z nimi a do konca zostanie dębica znam to z autopsji
zdjecie uzytkownika
ja213 - 2014-07-15 12:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dodam jeszcze ze z tego co zaobserwowałem biorą najczęściej z dębicy i z siedlec ale dlaczego tak to nie wiem
zdjecie uzytkownika
maly - 2014-07-15 14:58:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja213 - 2014-07-15 12:58:13]:
witam powiem tak miałem przyjemność pracowania z ludzimi z siedlec i z ludzimi z debicy ludzie z siedlec pracowali w dużej firmie w mostostalu tam sie robi na codzien takie prace jak w norwegi czyli malowanie piaskowanie metalizacjie duzo ludzi jedzi bez doswiatczenia naprawde potrzeba jest ludzi wiec leca do roboty niby jest rekrutacjia jakas ale i tak ludzie sie trafiaja bez doswiatczenia trzeba pracowac za nich tak sie czesto zdarza ventor szuka fachowców z jezykiem ang nie ma duzo ludzi takich fachowiec i jeszcze zeby umial jezyk sam wiem ze fachowcy nie maja czasu na nauke jezyków obcych bo maja duzo pracy w norwegi tak naprawde wystarczy podstawowe slowa znac norki nie rozmawiaja z nami pokarze co masz robic i robisz bez słów zadnych wiec jak jedna osoba zna jezyk tez sie dogadamy i jest dobrze
zdjecie uzytkownika
ja213 - 2014-07-15 15:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to sam sie wygadałeś ze jestes z siedlec i głupoty piszesz z tym jezykiem na jednym kontrakcie potrzebują z j.angielskim na innym nie oczywiscie lepiej znać ale nie pisz ze biorą z j.angielskim
zdjecie uzytkownika
ja213 - 2014-07-15 15:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maly - 2014-07-15 14:58:57]:
oczywiscie nic nie mam do deębicy i siedlec tylko tak sie zastanawiam dlaczego tak wielu ludzi z tych miast jezdzi
zdjecie uzytkownika
balon - 2014-07-15 15:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z różnica kto z jakiego miasta jest ma papiery i coś robił w zyciu to jedzie nawet jak jest z bangladeszu
zdjecie uzytkownika
bula - 2014-07-15 16:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierwszeństwo zawsze maja ludzie z Debicy!!! Każdy kto jeździ z Debicy dłuższy czas ma kogoś kto zasiada w biurze!!! Ventor jest dla nich wszystkim ponieważ taki człowiek( 99% z nich)nie ma szans na przyjecie go do żadnej innej firmy- doświadczenie na papierze to nie wszystko a jego kwalifikacje wychodzą podczas pracy!!!I JESZCZE BĘDZIE SIEBIE GŁOŚNO NAZYWAŁ FACHOWCEM
zdjecie uzytkownika
Inżynier - 2014-07-15 17:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja213 - 2014-07-15 12:58:13]:
akurat ja jestem z Siedlec i jakoś tych plotek wcześniej nie słyszałem, więc to nie może być prawda. TA oferta na inżyniera z grubsza wygląda ok, ale musialbym sie zwolnic szybko u obecnego szefa. :)
zdjecie uzytkownika
maly - 2014-07-15 18:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Inżynier - 2014-07-15 17:09:30]:
to nie wiem czy to bedzie dobry pomysl zwolnic sie tak odrazu pochopnie tak zrobic ja tak zrobilem i odszedlem z Mostostalu bylem raptem pare wyjazdów i siedzie w domu juz prawie rok mam rodzine kredyt mysilalem sobie mam uprawnienia metalizy umiem malowac piaskowac czego chciec wiecej a tu bum roboty nie ma dlamnie tak bywa dziecku nie powiem ze nie kupie ci lizaka bo mnie nie stac na to tulam sie po kurnikach i zebram o prace moze wrescie sie cos rusze w ventorze i szczescie sie usmiechnie tylko na jak dlugo zobaczymy pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
SIEDLCZANIN - 2014-07-15 19:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maly - 2014-07-15 18:18:22]:
MAŁY TY PO PROSTU JESTEŚ ..... Z POD SIEDLEC JAK TY PO KURNIKACH PRACY SZUKASZ.BRAK SŁÓW
zdjecie uzytkownika
SIEDLCZANIN - 2014-07-15 19:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maly - 2014-07-15 18:18:22]:
PEWNIE RAZ BYŁEŚ I WYŻALASZ SIĘ NA FORUM PODPISZ SIĘ JAK TAKI CWANIAK JESTEŚ BO PSUJESZ OPINNIE SOBIE I WSZYSTKIM Z SIEDLEC I FIRMIE
zdjecie uzytkownika
Graża - 2014-07-16 12:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, proszę o poradę jak tam jest z pracą w księgowości Jest oferta na specjalistę ds. wynagrodzeń aktualna, ale nie wiem czy wystarczająco ogarniam angielski (nie mam certyfikatu - konieczny jest?).
zdjecie uzytkownika
chętny do pracy - 2014-08-07 12:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę powiedzieć co mają robić fachowcy blisko 60 -ki ,bez prawa do emerytury ale chcą pracować?
zdjecie uzytkownika
emeryt - 2014-08-10 15:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to co?jak jesteś dobry w swoim fachu,znasz jakiś język obcy,masz chęci to do roboty i jedziesz z progressem
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-08-12 14:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Jestem ciekawy czy jest szansa na praktykę studencką w birurach firmy. Muszę odbyć praktyki bo jestem na administracji i musze miec odbębniony miesiąc praktyk w biurze do końca września. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
lotny - 2014-08-16 22:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do ADA - 2014-07-14 22:52:15]:
ty wierzysz w to co napisałeś? piaskarzy -malarzy jest garstka bo cała reszta to pociotki i ci którzy płacą za wyjazd.reszta jeździ na nagłe zapotrzebowanie i to nie ma nic z fachowością pracownika
zdjecie uzytkownika
klepka - 2014-08-22 21:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wiadomo coś o wyjazdach do Stord?
zdjecie uzytkownika
despero - 2014-08-26 17:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lotny - 2014-08-16 22:41:21]:
to jak sie można postarać o jakieś zatrudnienie w tej firmie? Powaznei pytam, bo bez robocie mnie już zaczyna dobijać. nie moge sie nazwac, ze jestem jakimś mega wielkim fachowcem, ale z drugiej strony nie boje sie ciezkiej pracy nawet za cenę dojazdu i zostawienia rodziny na ten okres. daj znac co robic.
zdjecie uzytkownika
Krisu2002 - 2014-08-27 00:20:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [emeryt - 2014-08-10 15:50:04]:
daj namiary na Progress
zdjecie uzytkownika
byly - 2014-09-10 13:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a do mnie co chwila z roboto dzwonio a ja nie chce jechoc ile mozna nie dzwoncie jusz
zdjecie uzytkownika
to ja podjade - 2014-09-12 15:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej stary! jak ty nie chcesz jechac to na pewno nie jeden czlowiek z tego forum tutaj chetnie za ciebie pojedzie i zarobi jakies pieniazki. powiem szczerze, ze to nawet ja moge byc. ewidentnie musze juz zaczac zarabiac bo kredyty zjedza mnie i cala moja rodzine. na prawde nie gardzcie praca tka jak ja kiedys bo na prawde sie kiedys moze wam to przydac
zdjecie uzytkownika
byly - 2014-09-18 09:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powic mi synek jok jo mom jechoć jak tu pole do obrobienia lerzy a staro sie dże jusz nie wyczymom zabieram sie stond pal licho to tero jak zadzwonio to jode, dzwońta
zdjecie uzytkownika
teraźniejszy - 2014-09-18 17:16:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Starą ucisz,do roboty zagoń,a ty się uwal"kołami do góry"i leż a nie tułaj się po świecie.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ventor
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x