ventor

Dębica

Opinie o ventor

smith 2015-08-15 23:23
tak,ruszyło się,masz offshore kurs?no to na Goliata zapraszamy
1
nick pryk 2015-08-27 22:42
no dobra ventorianie ile teraz odpalacie zeby wyjechac na nastepna rotacje? dalej 1000,1500zl czy stawki wzrosly? pamietam jak gierek sie konczyl przyjechalo 300 ventorian, firma sciagnela chyba wszystkich z debicy i okolic zywego chlopa tam pewnie nie zostalo bo wszyscy siedzieli na stordzie a kazdy jeden fachowiec od stukania owiec wszyscy malarze piacharze ktorzy nie potrafili zasypac babki a o utwardzaczu do farby dowiedzieli sie jak ta nie chciala zaschnac na konstrukcji ale ekipa byla silna i fryzjer i elektryk i stolarz slyszalem nawet o szklarzu a kazdy jeden z wieloletnim doswiadczeniem w antykorozji, katastrofa i porazka jak sie szlo poprawiac to co potrafiliscie stworzyc. a pieniadze wakacyjne za rok 2014 wyplaci firma w tej pieciolatce czy po roku 2020? buhahaha
4
nick pryk 2015-08-27 22:45
ale tylko na helideck bo zaraz wrocisz spowrotem tym samym helikopterem jak sie jorchnom zes nie gadatliwy pa engelsk
hit 2015-08-28 22:58
wy wszyscy nawijacie i piszecie jak buraki,czy to pa engelsk czy to po polsku,więc co to za różnica?
z helideck'u to powinni was strącać do morza,he,he
epik 2015-09-04 08:52
Żałosne jest to co piszecie o tym,że trzeba płacić żeby wyjechać:) Nie zapłaciłem przez dwa lata ani złotówki. Jeżdżę cały czas rotacje 3/3. Wystarczy dobrze pracować i się nie opier....ć! Mam wrażenie ,że wszystkie opinie piszą osoby które albo nie dały rady albo poprostu się pracować nie chciało!! Zasada w każdym kraju jest jedna...chcesz pracować- to będziesz pracować:) Pozdrowienia z Norwegii:)
leniuch 2015-09-07 12:37
Dokladnie.Ja osobiscie nie jezdzilem do pracy zbyt wiele ale to niestety z powodu braku znajomosci jezyka . A co do placenia to nikt nigdy mi nawet o tym nie wspomnial i nie zaproponowal tego.
gift 2015-09-07 20:35
dziwne,ja płacę non-stop,chyba masz jakiś uklad w biurze
siwy 2015-09-10 14:18
A komu trzeba dać i ile, żeby jechać?
siwy 2015-09-10 14:20
Komu sie daje? Albo z kim sie załatwia wyjazdy?
Zarząd 2015-09-18 20:28
A masz wystarczająco dużo kasy?
lukasz 2015-09-25 12:28
ciekawi cie od czego to zależy,wyobraź sobie taka sytuacje ze ten co płaci i jeździ nikomu się nie przyzna bo woli zapłacić i pojechać zarobić pieniądze niż nic z tego nie mieć tak to działa według mojego rozumowania
kolega 2015-09-25 20:36
hej. moze bys doradzil jak sie dostac do tej firmy? swego czasu dzwonilem do nich odnosnie kursow ale powiedzieli ze robia kursy tylko dla pracownikow. jest w ogole jakas szansa na zatrudnienie?
vagabunda 2015-09-29 18:06
jest szansa,poczytaj posty powyżej,pożałuj kilka groszy....i...bingo....jedziesz!jedziesz chłopie i trzepiesz kaskę!
good luck!
2
taki tam 2015-10-09 08:34
no zaczeli jezdzić ale jak zwykle zamówienie imienne i wychodzi jak zwylke jak nie pociotki to z drugiej strony ktoś swoich wpycha a firma nie ma wyjscia i zatrudnia
nowych a reszta siedzi w domach. nie liczą się umiejętnośći certyfikaty tylko lista od Zdzisia napisana na kolanie ze ma przyjechać ogrodnik 2 piekarzy i kierowca.Pozdrawiam i powadzenia
6
bst 2015-10-15 13:30
to jest właśnie prawda
czarek 2015-11-03 12:44
A jak jest z ferenpengen czy wyplacaja po zwolnieniu pracownika
ja 2015-11-11 18:50
tak wypłacają
czarek 2015-11-15 14:28
Tylko kiedy wypłacą od zwolnienia minęło już 7 miesięcy
kwicol 2015-11-17 14:39
mieli tez wyrownac stawki aneks podpisany a tu na koncie nic nie ma to ferenpengen tez pewnie nie wyplaca
ja 2015-11-20 19:17
ja dostałem w lipcu czy czerwcu i wszystkich co znam dostali
taki tam 2015-11-20 19:21
nikt nikomu nie płaci
czarek 2015-11-25 09:46
zobacze moze w styczniu cos na konto wplynie
olo 2015-11-26 14:04
a jak to jest z ta zaplata za pierwszy przelot firma potraci z wyplaty czy trzeba samemu im zaplacic
Paulina 2015-11-30 15:42
Jestem headhunterem i dla Klienta – szwedzkiej firmy z branży oil&gas – poszukuję Senior Technical Purchasing Consultants na projekty w rafineriach w Hamburgu i koło Sztokholmu. Atrakcyjne kilkumiesięczne kontrakty z możliwością przedłużenia.
Wymagania: 5-10 lat doświadczenia w zakupach technicznych i środowisku międzynarodowym, płynny angielski.
Więcej informacji: paulina.lipiec@talentor.com
operator 2015-12-04 20:45
Powaliło cię?Wśród monterów izolacji tzw.Uszwioków szukasz kogoś takiego???
3
antek 2015-12-09 18:50
Czy nie ma jakiegoś wyjazdu z ventora przed świętami do norwegi?
1
olek 2015-12-17 07:45
Czy w święta bożego narodzenia też pracuje się w ventorze , chodzi mi o prace w Polsce na delegacji czy jest wolne?
1
max 2015-12-20 11:19
kiedy wyplacaja ferenpengen po zwolnieniu pracownika
1
kolo 2015-12-23 20:51
nigdy
pietr 2015-12-30 23:24
Tak masz racje żeby wyjechać trzeba zapłacić ale to juz musisz sam dojść komu jest tylko on od tych spraw
1
kenny 2016-01-26 15:37
a co ty myślisz?że yabimo to skąd pochodzi?z uszwi,tak?
nie dotarło jeszcze do ciebie ,że jest tak samo jak w Ventorze?
4
rudy 2016-02-21 16:04
Zapytaj Szuflika
1
mb 2016-03-09 19:43
koledzy nie wiecie coś na temat roboty w izolacji lub rurociagach ? pilnie potrzebuję pracy
2
jaco 2016-03-13 20:01
wiemy,polecamy np.Bełchatów
1
leso 2016-05-10 15:07
taaak,bardzo dużo,tylko pracy bardzo mało,he,he
Edo 2016-05-31 19:47
O następna, typowa polska dziewka, co to sama nie potrafi za wiele osiągnąć w życiu tylko szuka sponsora i woli zostać utrzymanką jakiegoś frajera, który będzie w nią ładował kasę za to, że będzie leżeć i pachnieć. Szukaj sobie bogatego męża haha na takie jak wy to czekają panowie w kolorze brązu i czarni, po 60-tce, z dużymi brzuchami.
1
mocny 2016-06-09 19:03
co tu tak cicho padł ten ventor czy co pewnie lipa straszna
leniuch 2016-06-13 11:02
Ventor napewno nie padł.To nie jest ich wina ze w obecnaj chwili jest brak pracy zwiazany z kiepska stuacja w przemysle naftowym.Ale skoro teraz jest zle to w koncu musi byc tylko lepiej.
2
lex 2016-06-13 21:52
liiipa,roboty nie ma,pozdychamy niedługo z głodu,albo trza pola dokupić-orać i siać,gadzinę jakąś hodować...
1
mmm 2016-09-05 04:04
witam są jakies wyjazdy dla monterów rusztowań albo będą w najblizszym czasie ?
1
pewny 2016-09-08 16:15
nic się nie zmieni ludzie z wentora siedzą w domu a ludzi sciągają z pomorza "układziki"
4
Iglo 2016-09-09 08:43
Taa. Teraz ma jechac spora grupa na projekt Ormen Lange. 14/21 rotacja. Projekt na pare lat
10
leniuch 2016-09-09 22:49
Jesli masz prace to oczywiscie ze jest ok.Placa ,warunki jak dla mnie wszystko idealne.Tylko trzeba zalapac sie do pracy a to latwe niestety nie jest.
2
Mati 2016-10-09 12:07
Witam,
Czy jedzie ktoś jeszcze teraz we wtorek na projekt Ormen Lange na rusztowania? Chcialbym sie dowiedzieć coś wiecej bo lece tam pierwszy raz.
leniuch 2016-10-10 17:04
Daj znac jak wrocisz z tego projektu.Tzn.co to bedzie i na jak dlugo .Fajnie by bylo jakbys zorientowal sie jakie bedzie zapotrzebowanie na pracownikow ,w jakich zawodach?
Powodzenia
1
sdcf 2016-10-10 19:05
ale ta oferta jest wstawiona jakoś we wrześniu wiec mam nadzieje że jest jeszcze po prostu aktualna w dalszym ciągu jak ktoś aplikował to niech da znać co i jak
elektryk 2016-10-31 20:49
Czy w tym Ventorze zatrudniają też elektryków?
stefan 2016-11-20 11:52
Może są lepsi od was :)
1
gość 2016-12-12 21:09
To tak samo jak w globalu sami warsztatowcy się rodzą w rodzinach
4
666 2016-12-22 15:35
Wesołych Świąt Uszwioki!
Pomódlcie się w Święta za Jarosława-to wasz i waszego regionu ulubieniec przecież.
14
Zostaw swoją opinię o ventor - Dębica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ventor