logo IQFM ACKERMANN

IQFM ACKERMANN

Warszawa

Opinie o IQFM ACKERMANN

Paweles 2009-12-03 16:05:50
( usunięte przez administratora ) Ja dostawałem koło 3000tys na rękę z czego odliczyć samochód wychodziło koło 2200, z hurtownią są same problemy to fakt ale już ponoć zmienili ją i teraz jest na lepszych warunkach, mi nie musieli obcinać bo miałem zawsze koło 9-11 wizyt efektywnych więc było dobrze, POZDRAWIAM!
zainteresowany 2009-12-26 11:06:38
Witam. Jestem zainteresowany pracą w firmie IQFM. Póki co otrzymałem zaproszenie na rozmowe rekrutacyjną. Chciałbym uzyskać informację jak wygląda kwestia zarobkowa w tej firmie(podstawa, premia, ryczałt za paliwo-czy jest jakiś limit km?)

Jak wygląda dokładnie dzień pracy , na czym firma się skupia? Merchandising czy raczej wzbogacenie dystrybucji poprzez zamówienia.(jeżeli tak to jak wygląda współpraca z hurtownią/hurtowniami?) Jak wygląda częstotliwość odwiedzin klienta detalicznego? Ile wynosi baza naszych klientów? Czekam na sensowne odpowiedzi , dziękuję za poświęcony czas i pozdrawiam.
1
zainteresowany 2009-12-28 09:51:34
dziękuje serdecznie za odpowiedź.( usunięte przez administratora ) Dziękuję za sensowną odpowiedź i serdecznie pozdrawiam
3
anonim 2010-01-19 22:06:58
Paweles - 2009-12-03 16:05:50

Słabi jesteście i tyle Ja dostawałem koło 3000tys na rękę z czego odliczyć samochód wychodziło koło 2200, z hurtownią są same problemy to fakt ale już ponoć zmienili ją i teraz jest na lepszych warunkach, mi nie musieli obcinać bo miałem zawsze koło 9-11 wizyt efektywnych więc było dobrze, POZDRAWIAM!

( usunięte przez administratora ) Ja pracuje na tym projekcie nie napisze w ktorym regionie jedynym pozytywej jaki mi sie trafil w IAFM to AM ktorego zycze kazdemu
super czlowiek w pracy i poza nia
( usunięte przez administratora )
michu 2012-11-28 13:18:14
Witam,
szukam na tej stronie opinii bo startują z nowym projektem, a dostaję same narzekania...
"eh... pospuł mi się telefon samsung - więc pewnie wszystkie samsungi są fee :), co z tego, że sprzedają miliony sztuk co miesiąc"
narzekają Ci co "mało zarabiają" - przecież to praca na PROWIZJI - jak ktoś nie był w stanie dobrze zarobić, to oczywiste, że był kiepskim pehem i się z nim pożegnali.
niech ktoś napisze w końcu coś konkretnego... jakie targety, jakie ryczałty.
Opinie z 2010 roku mnie mało interesują, to w sprzedaży to zamierzchła przeszłość..
Z góry dziękuję.
Asia 2014-03-08 13:03:36
Obecnie IQFM ACKERMANN szuka na pięć stanowisk pracy, mnie zainteresowała hostessa, ale sama już nie wiem, czy aby warto.
Monika87 2014-03-23 15:52:44
Mnie podobnie jak Asię zainteresowała oferta hostessy w iqfm ackermann, możecie napisać jak wygląda sama praca, fajnie jest?
lila 2014-03-25 18:15:32
hostessy wszędzie robią raczej to samo. Zapytajcie raczej o pieniądze jakie można otrzymać jako taka hostessa w IQFM
Basia 2014-04-15 21:33:56
Wazne, aby pieniadze byly konkretne i wyplacone na czas, bo ostatnimi czasy duzo sie mowilo o oszustwach... takze na to radze zwrocic uwage
1
pika 2014-05-26 19:58:16
Ja nic o oszustwach nie słyszałam, ale jeszcze nie pracowałam w iqfm ackermann, dopiero zastanawiam się nad aplikacją.
Majkel 2014-07-23 11:12:16
Szkoda czasu na nich ...
Przelewy miały być na 10ego następnego miesiąca, tymczasem część przychodziła 11 a części w ogóle nie było. Oszukują na wypłatach!!! Trzeba się non stop upominać o pieniądze a i tak w większości przypadków się ich nie odzyska. Praca na umowę-zlecenie czyli śmieciówka. STANOWCZO ODRADZAM!!!
Basia 2014-09-02 11:57:12
Pracowałam przy dwóch projektach dla IQFM. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy, którą w miarę możliwości nadal chciałabym podtrzymywać. Wszystkie kwestie ustalone przed podjęciem pracy, zostały dotrzymane. Należy podkreślić dobry kontakt ze współpracującymi jak i z fachowym szefostwem. Nie było problemu z wypłacaniem pensji, zawsze maksymalnie do 12 każdego miesiąca. Za dobrze wykonaną pracę można było liczyć na premie,które można było również uzyskać w konkursach sprzedażowych. Same akcje sprzedażowe przeprowadzane dla firm, wpływały na fachową i komunikatywną obsługę klientów jak i wzrost sprzedaży oferowanych, prezentowanych produktów.
Polecam współpracę.
2
mati 2014-09-02 13:32:54
współpracuje z tą firmą juz od dobrych paru lat i przez ten czas nigdy nie było problemu ani z wypłacalnością ani z niczym innym, dobra atmosfera to podstawa i tak też jest :) dobry kontakt z szefostwem ;)
Arbuzik 2014-09-02 14:09:29
Mega współpraca:) idalnie mozna sie dogadac. Doceniają uczciwych:) Pracuję dla nich już chwilę czasu i 1 raz spotykam się z taką relacją między pracodawcą a pracownikiem:)
Kamil Błażewicz 2014-09-02 18:35:32
Bardzo profesjonalna firma,doceniam zaangażowanie i odpowiednie podejście do pracownika,odpowiedni poziom zarzadzania i kompetencji,polecam!!
Paula 2014-09-02 18:48:11
Wartość dodaną firmy tworzą ludzie którzy w niej pracują. Jeżeli ktoś jest jak ja to mówię "ludzki" i ma dobre podejście do człowieka tak jak ludzie w firmie IQFM, pracownicy wynagradzają się tym samym: uczciwością, lojalnością i oddaniem do pracy. Tak powinny wyglądać wszystkie firmy :)
M.C. 2014-09-02 21:14:16
W mojej opini.. to pierwsza Firma zatrudniająca Merchandiserów, gdzie góra interesuje się pracownikami, współpracuje z nimi od pół roku natomiast zmiana z poprzedniej formy na obecną jest zmianą jak z piekła na niebo.. zarobki są adekwatne do tego co się robi a zarabia się ciężką pracą a nie oszustwami etc. Polecam jeżeli chcecie poczuć inny świat niż wyzysk i dezorganizacja.
M.D. 2014-09-02 21:48:58
Z firmą współpracuję już od dość dawna i jedynym jej minusem jest to, że rzadko spotykamy się wszyscy razem, bo ludzie tu pracujący są po prostu rewelacyjni. Pracowałam już w wielu miejscach, ale nigdzie nie spotkałam się z taką życzliwością "góry" do pracowników najniższego szczebla. Dla mnie ta firma to jak taka jedna wielka rodzina, gdzie każdy może liczyć na każdego. Firmy nie zamierzam zmieniać na inną bo wiem, że lepszej nie znajdę a zarobki są dość spore i zawsze na czas.
... 2014-09-02 21:52:20
Wiesz co ja też nie dostaję 10 wypłaty tylko 13 przeważnie każdego miesiąca, ale za to dostaje co miesiąc zawsze! a dwa czy trzy dni różnicy nie robią mi problemu;p
IQFM - merch 2014-09-03 07:44:42
Witam

pracuje ok roku jako merch w IQFM i jestem zadowolony z tej firmy
płacą na czas zawsze do 10-go, bez przyczyny się nie czepiają miła atmosfera spoko ludzie - naprawdę podoba mi się praca u nich
Sęp 2014-09-05 16:21:15
Pracuje w IQFM od 4 lat. Przez ten czas miałem przyjemność pracować w wielu projektach, głównie sprzedażowych i promocyjnych. Atmosfera pracy i kontakt z przełożonymi jest po prostu na medal. Zero stresujących sytuacji, profesjonalne szkolenia, ciekawe projekty i dobra płaca szczególnie dla studentów i osób uczących się. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy.
Kocoń 2014-10-07 13:24:40
Vigo ty masz a imię Robert ?
ika 2014-12-01 17:23:19
Hej :-) Obecnie jestem na etapie zmiany pracy i chce uzyskac informacje na temat pracy w IQFM ACKERMANN. Prosze o info: Jak wygląda program szkoleń i rozwoju pracowników? Jakie możliwości rozwoju zawodowego oferuje firma? Co wyróżnia tę firmę od innych? Jak pracownik jest oceniany i promowany? Jak można opisać atmosferę pracy w firmie? Z góry dziekuje za odp.
pirom 2015-01-31 01:22:44
@ika? zmieniłaś? jeśli tak to weź mi powiedz z doświaczenia jak jest w tym całym iqfm ackermann? bo jakoś nie wiem dlaczego ale Ci tak "wirtualnie" ufam. A jeśli Ty nic nie wiesz, to może jakimś cudem znajdzie się tu ktoś inny kto będzie wiedział cokolwiek, bo nie chce mi się wierzyć że nikt nic nie wie
nazywamsie 2015-02-27 03:49:25
Słucham i patrzę i czytam i nie ufam chyba temu co tutaj przeczytałem. lepiej na własnej skórze się przekonać o wszystkim. Warto chyba zaryzykować czasem w życiu. Mam tak poza tym wrażenie, że niektórym to bardzo zależy, żeby ktoś inny jemu pracy nie zabrał itak pisze czasem od rzeczy. ale to takie ogólne wrażenie.
Marek 2015-02-28 19:30:10
Pracuję,chwalę ,polecam.Normalni życzliwi wypłacalni Pracodawcy super ASM (Pozdrawiam )fajnie że jeszcze są na świecie tacy Ludzie i Pracodawcy
Nowy 2015-05-04 15:45:59
Jestem bardzo zawiedziony obsługą tej firmy.

- Wynagrodzenie nie zostało przelane na czas
- Kontakt telefoniczny oceniam na -1 w skali do 10. Osoba na recepcji nie lubi odbierać telefonów, a jeśli już to zrobi to od razu się rozłącza. Na ponad 30 wykonanych połączeń nikt nie przeprowadził ze mną rozmowy ponad 3 sekundowej.
- Niekompetentni pracownicy, którzy przez brak wiedzy wprowadzają w błąd.

To wszystko powoduje ogromne problemy dla mnie jako pracownika. Odradzam korzystanie z usług tej firmy!
blebleble 2015-06-02 13:05:52
Dopiero co zacząłem współpracę z firmą. Na pierwszy rzut oka pełen profesjonalizm. Stawki ustalane konkretnie co za co ile, od razu umowa wysłana do podpisu bez proszenia się i czekania. To co najbardziej się rzuca w oczy a nie spotkałem się z tym wcześniej to ciągłe wpieranie swoich pracowników a nie wyliczanie błędów jakie popełnili, szukanie problemów, liczenie jak tu uciąć kasę. Zasada prosta - jak firma zarobi przy danym projekcie to nawet najniższy pracownik coś z tego dostanie a firmie zależy aby ich klienci byli zadowoleni. Supervisorzy extra ludzie. Można na nich liczyć, pytać, chętnie pomogą, doradzają jak dobrze działać, zawsze odpiszą (nie wiem czy wszyscy, ponieważ odnoszę się do mojego supervisora, ale podczas mailingów do całej grupy da się zauważyć że zapewne wszyscy mają tak działać bo ich przełożony o to ciśnie). Jeśli komuś nie idzie przy projekcie za dobrze to najpierw pytają, rozmawiają co można zmienić aby był lepiej. Jak byłem pierwszy dzień w pracy to supervisor do mnie zadzwonił dopytać jak wrażenia itp. Nic dodać nic ująć. Oby tak dalej !!
aassaa 2015-08-21 06:48:08
Rekrutacja do dużego projektu (start 1.09.2015) albo trwa albo już jest ku końcowi (chyba, że kogoś z polecenia szukają głównie - tego nie wiem). Zadzwoń do nich to być może uzyskasz więcej informacji lub napisz mi maila sopel-20@o2.pl w tym temacie
asdf 2015-10-20 01:37:57
A ja nie polecam pracy w IQFM. Kiedyś może i było ciekawie, ale teraz pojawiają się problemy z wypłatami, które dochodzą po 2 tygodniach. Oj pogorszyła się ta firma..
1
merch 2015-10-24 11:05:08
Nie polecam pracy w tej firmie, owszem- na początku miła rozmowa, ale jak przyszło do wypłaty to nie wiadomo dlaczego prawie połowa mniej. Chciałam się dowiedzieć dlaczego, próbowałam dzwonić wielokrotnie i nic. Porażka, zwłaszcza księgowa.
2
blebleble 2015-12-08 19:32:10
Ja nigdy nie miałem opóźnienia w żadnej z wypłat. wszystko jak należy jest.
Ilona 2016-02-13 19:49:57
Nie polecam tej firmy.
2
@elDiablo 2016-03-05 07:01:05
@lauro no do niedawna tak było, grudniowe wynagrodzenie dostałem w terminie, za styczeń nie dostałem jeszcze w ogóle, a kontaktu 0, tak samo nie otrzymałem nadal PITu za zeszły rok.
Na maila ani na telefony nie odpowiadają ....
2
Ania 2016-03-09 12:30:40
Witaj, jeśli nie otrzymałeś Pit skontaktuj się proszę z firmą, rozliczana jest każda osoba z którą współpracujemy... Zadzwoń do osoby która była twoim przełożonym, na pewno odbierze lub oddzwoni lub napisz sms. Jeśli nie, zadzwoń do mnie ( usunięte przez administratora ), na pewno pomogę :) pozdrawiam
Ania 2016-03-11 11:46:39
Wszędzie tam, gdzie pracuje ponad 1000 osób zdarzają się "zawieruchy" i nie jest to niczyja złośliwość. Wszędzie pracują tylko ludzie :)
Jeśli chcesz aplikować wyślij Cv, ogłoszeń jest sporo ...
aabbccddee 2016-04-06 07:45:09
Nie wiem skąd te brednie o płatnościach i wszystkie inne. Czyste zasady wynagrodzeń. wypłata zawsze na czas a nawet jak są święta lub weekend to wcześniej (współpracuje rok czasu i nie miałem nigdy opóźnienia).

W dodatku jak ktoś chce pracować wg. określonych zasad i wymagań pracodawcy to pracuje i nie ma problemów. Firma jest duża, ma bardzo dużo projektów.

Płacą + wymagają + nie robią tak, żeby od razu zwalniać tylko jak coś to zawsze dają jakieś uwagi, wskazówki i to mi się podoba najbardziej.
Ania 2016-04-06 10:06:05
Najlepiej zerkać na OLX, tam są zawsze ogłoszenia lub wejść na stronę firmy i przesłać CV przez aplikację.
abc123 2016-10-10 12:27:41
Bardzo ryzykowna współpraca, zarówno ze strony pracownika (merch, powerseller, hostessy itd.) jak również firm zewnętrznych dla których to IQFM wykonuje projekty.
Brak terminowości w wypłatach. Brak jasnych zasad premii do wynagrodzenia. Brak stabilności w zatrudnieniu - projekty potrafią się skończyć z dnia na dzień !
Nie polecam, szkoda czasu. A nagły wysyp pozytywnych opinii to klasyczne zagranie poprawy wizerunku.
Pozdrawiam.
3
pao 2016-10-10 15:40:57
Hej, wiecie jak wygląda u nic rozmowa rekrutacyjna na senior it recruitment specialist? Chętnie bym się załapał, bo dbają o stabilne warunki pracy. Dzięki
opinia 2016-10-25 14:22:51
Firma nie płaci w terminie, pracownicy z początku bardzo kulturalni, jednak tylko do momentu kiedy przychodzi do płatności.
2
Zostaw swoją opinię o IQFM ACKERMANN - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IQFM ACKERMANN