Gerdes MC

Poznań

Opinie o Gerdes MC

lala 2009-12-18 12:19
tragedia !!!!!!!!!!!!!
1
anonim 2009-12-28 08:32
anonim - 2009-09-30 00:36:28Dodaj opinie o GERDES MC sp. z o.o. - Poznań, ul. Nieszawska 15 A. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.Nie ma nic gorszego od [usuniete przez admina] dokonującej wyboru kandydatów pod kątem [usuniete przez admina], nie wyłączając koleżanek.[usuniete przez admina] mimo, iż wciska jej jakieś prywatne giwciki ręcznikowe
1
anonim 2010-01-03 18:57
nie wiem skąd taka opinia i jest mi niezmiernie przykro , że ktoś ,jak mniemam kobieta wyżywa się na innych tylko dlatego iż nie została zaspokojona zeszłej nocy :)

suma sumarum , mnie przyjęto jak należy
ktosiek 2010-01-03 19:00
anonim - 2010-01-03 18:57:55nie wiem skąd taka opinia i jest mi niezmiernie przykro , że ktoś ,jak mniemam kobieta wyżywa się na innych tylko dlatego iż nie została zaspokojona zeszłej nocy :) suma sumarum , mnie przyjęto jak należy popieram , nie wiem jak można powiedzieć coś złego [usuniete przez admina] ^^ obsługa na najwyższym poziomie
1
Beta 2010-01-04 10:04
początek góry lodowej. na hale bez ohcrony osobistej nie chodż . Wrazie co znajdziesz w toi.Zgadzam się za dużo rozmów kto z kim.
Hejka 2010-01-04 10:13
Firma gites da się wytrzymać a ludzie jak ludzie. czasem błondzą.
pytalska 2010-11-09 10:08
witam , jutro jestem umowiona na rozmowe w sprawie pracy. dajcie troche informaci: jaka praca jest na produkcji, ciezko? w jakich godzinach sie pracuje? jaki zarobki?
pytalska 2010-11-14 11:35
no i bylam na rozmowie, moze cale 2 minutki bo jednak praca mi nie odpowiadała. praca na 3 zmiany, produkcja( podpatrzylam troche) raczej brudna i głosna. zarobki srednio fajne jak za 3 zmiany.
Gold 2010-11-29 13:10
A na jakie zarobki można liczyć?
auu 2012-06-02 20:28
Rewelka praca marzenie , warunki super zarobki bardz o bardzo wysokie polecam z całego serca tylko sie tam zatrudnić.Umowa po 2-ch tygodniach gwarantowana, premie od 500 do 1000 zł.Poważnie ja tam pracuję i jestem super zadowolony:):):)
ja 2012-06-16 20:14
premia? jaka premia...zejdź na ziemię...praca ciężka wymagająca niezłej kondycji fizycznej i....psychicznej...a kasa ?:)))
2
ja 2012-07-08 15:45
zgadzam się,niestety...
ada 2012-08-09 11:21
nie idźcie tam bo sprawa nie warta funta kłaków.
pracujący tam niemiec będzie was czarował i obiecywał podwyżki, których i tak nigdy nie dostaniecie!!!!!!!!
2
ktos 2012-09-12 18:37
Firma do bani![usunięte przez admina], ze pot kapie, a pensja jak by kot napłakał!
matematyk 2012-12-28 12:10
dlaczego wszyscy odpowiadajacy na pytanie o zarobkach pisze ze kasa do bani, wiec ja sie pytam dlaczego nikt nie poda stawki wynagrodzenia [usunięte przez admina]
1
edek 2013-07-03 11:48
[usunięte przez moderatora] Zarobki w takim razie to jakie są mniej więcej miesiecznie?
1
diduch 2013-08-30 09:49
Płaczki niesamowite, wiecznie się im coś nie podoba, niemiecka firma ale kierownictwo polskie, polak polaka zgnoi byle by niemcowi sie podlizac.
1
anonim 2013-11-22 19:56
Praca ciężka bo trzeba dźwigać kartony, zawozić kartony na magazyn, cały czas stać przy maszynie jednocześnie sprzątać swoje miejsce pracy a czasami nie ma czasu ,żeby odejść od maszyny a na jakąś pomoc rzadko kiedy można liczyć... To też zależy od brygadzistek , są takie które w ogóle nie pomagają a jak ktoś nowy zapyta się o coś to mają problem z odpowiedzią i wieczne pretensje... Ogólnie przez takich ludzi nie chce się chodzić tam do pracy...
13
anonim 2013-11-27 15:46
Firma bardzo kiepska
3
KTOS 2014-01-25 10:39
to jest 100% prawda! wiem cos o tym. Nie polecam tek firmy z względu na brak organizacji i niskiej pensji.
8
zainteresowany 2014-04-18 14:47
Ile macie wtryskarek? Ilu ustawiaczy i technologów? jakie zarobki ma ustawiacz?
zainteresowany 2014-04-18 14:49
Ile wtryskarek? Ilu ustawiaczy i technologów? Jakie zarobki przy ustawianiu maszyn?
RicoPZ 2014-07-19 18:19
ok 30 maszyn i tylko 9-10 ustawiaczy produkcja 3 zmiany 1 technolog z tego co zobaczyłem podczas 1 dnia próbnego po którym zrezygnowałem brak organizacji chyba kierownictwo nigdy nie widziało jak można zaplanować system przezbrajań maszyn
3
nowy 2014-08-17 13:42
Proszę o opinie na temat pracy w biurach logistyce zarobki itd. Mam rozmowę w przyszłym tygodniu a po opiniach które tu widzę to nie wiem czy warto jechać
były pracownik 2014-09-21 20:46
Zgadzam sie,że brak organizacji...Brygadzistki albo zastępcy brygadzistek swoim ulubienicą dają np. 2 lekkie maszyny a pracownikom z agencji dadzą takie,że nie mogą nawet odejść od niej na chwile,żeby ogarnąć miejsce pracy albo uszykować sobie kartony a co dopiero zawieź paletę na magazyn 100m dalej. Nie pracuje już tam prawie rok a cały czas mam złe wspomnienia po tej firmie i brygadzistkach. Nie polecam tej firmy. A co do umowy to najpierw 3 miesiące umowa zlecenie a jak sie sprawdzisz to może dostaniesz umowę o prace. Jedyne dobre wspomnienia to czas na montażu.
6
pracownik 2014-09-27 14:58
Nikomu nie polecam pracy w tej firmie! Brygadzistki wredne, które na złość nowym pracownikom dają po 5 maszyn do obsługi. Brak wentylacji na hali gdzie śmierdzi plastikiem i przerwa 15 minut na 8 godzin wykańcza psychicznie i fizycznie. A jeśli chodzi o zarobki to płacą najniższą krajową...
5
?? 2014-09-28 10:43
Ludzie jak was ktoś pyta jakie jest wynagrodzenie to odpowiada się na przykład 2000 brutto i to jest konkretna odpowiedz. Jakby kot napłakał , do bani itp to żadna kwota. Więc ponowie pytanie jakie są zarobki w tej firmie? Interesuje mnie kwota netto lub brutto.
1
masakra 2014-11-08 12:57
Ludzie nie przyjemni,smierdzi plastikiem tak ze mdli,gorąco po paru godzinach nie da sie tego znieść,idzie zemdleć.Jako nowa osoba obslugujesz kilka maszyn za ktorymi ciężko nadążyć.A to wszystko za 8 zł za h !! (usunięte przez administratora) ! nie polecam !
5
były pracownik 2015-01-05 00:46
Osoba z agencji miała 9,98zł brutto , więc po odciągnięciu wszystkiego wychodzi 6zł z groszami. Z tego co słyszałam jak tam pracowałam to nowy pracownik zatrudniony przez firme dostawał 1200zł. Co można Ci więcej powiedzieć... brygadzistki są bardzo wredne, obgadują , nie pomagają no może jedna jest co pomaga, jeżeli idziesz do nich po pomoc to albo nie możesz ich znaleźć albo usłyszysz ,że są zajęte. W czasie 8h masz 15min przerwy i jeszcze usłyszysz ,że masz się pospieszyć. Nie ważne czy jesteś pierwszy dzień w pracy dostajesz na wstępie 3 lub 4 maszyny, gdzie w dwóch pewnie musisz gradować, a w następnych dwóch musisz oddzielić np. coś co jest po lewej od tego co jest po prawej bo maszyny nie przestawią Ci tak żeby leciała każda na swoją stronę,żeby tylko przesypać do kartonu. W między czasie musisz naskładać sobie kartony ale nie za dużo bo dostaniesz zjebke że masz syf przy stanowisku, wypisać etykiety, wypisać kartę producyjnąo ogarnąć złe resztki i wynieść na "śmietnik" ,zawieź na magazyn paletę lub boks i uszykować nową,najlepiej na EURO palecie bo jak nie to znowu zjebka, nawet jak nie będzie EURO palety to musisz ja ściągnąć nie wiadomo skąd , najlepiej z księżyca bo brygadzistka i tak nie uwierzy ,że EURO palety się skończyły i zostały zwykłe, a Ty będziesz tracić czas zeby szukać takiej jakiej one chcą.
9
ja 2015-01-11 17:55
Moge podpisac się pod tą opinią.I dodać tylko,że kierownictwo nie panuje nad tym wszystkim i nie przyjmuje żadnych argumentów ze zle się dzieje.Szkoda bo praca ciekawa choc ciezka.
2
Chciałem pracować 2015-01-13 20:02
Widziałem ogłoszenie tej firmy, kiedyś wysłałem CV oddzwonili usłyszałem pensja minimalna, zrezygnowałem, to co napisaliście nic dobrego o tej firmie na dodatek ciężka praca za małe pieniądze. jestem za nie
1
nowy 2015-03-17 00:58
Witam a jak wygląda praca ustawiaczy też odbierają produkcję z maszyny czy jak to się odbywa?
nowy 2015-03-17 00:58
Witam a jak wygląda praca ustawiaczy też odbierają produkcję z maszyny czy jak to się odbywa?
2
ger 2015-03-30 16:58
Ustawiacz ustawia maszyny, naprawia itp. Czasami tylko chodzi i nic nie robi...
1
monika 2015-04-14 20:49
a czy kontrola jakości wogóle istnieje w tej firmie?
2
gość 2015-04-24 12:36
istnieje ale tylko z nazwy bo i tak nic nie robią konkretnego a całą produkcje i tak zwalniają brygadzistki za nie
1
małolata 2015-06-04 23:42
nikomu nie polecam pracy w tej firmie nie dość że jest ciężka i nikt ci nie pomoże to ludzie są nie przyjemni brygadzistki co chwila chodzą na papierosa i mają w dupie ze pracownik ma trzy maszyny i taki zajob ze nie ma czasu iść do wc a jak poprosisz o pomoc to nigdy nie mają czasu zastępczynie robią tak samo przerwy są ale 15 min i jeszcze usłyszysz ze masz się pospieszyć a jak z niej wracasz to taśmy są tak pełne ze z nich spada ogólnie to ta firma to jedna wielka porażka

7
inaczej 2015-06-05 13:06
Od stycznia podwyżka więc płacą jak wszędzie. Ludzie nieprzyjemni, donoszą. Praca lekka
hala 2015-06-14 22:28
Umowy na czas określony i tak cię zwolnią z dnia na dzień
3
John 2015-10-18 22:45
Nie polecam, co chwile wystawiają nowe ogłoszenie na te same stanowiska, to chyba o czymś świadczy?
2
Kozik 2016-04-06 17:26
Jakie zarobki jako operator? I jakie maszyny chodzi mi o typ czy to demag, engel, Kraus?
wolowa 2016-07-13 18:34
Jako nastawiacz można zarobić (usunięte przez administratora) za godzinę. Jako elektryk (usunięte przez administratora) . Narzędziowiec (usunięte przez administratora) . W dziale jakości (usunięte przez administratora) na miesiąc. Jak ktoś lubi być pomiatanym przez brygadzistę z niemiec w Polsce dyrektor, albo wchodzić w ... to niech stratuje. Lepiej jednak pracować w samych niemczech, co polecam :)
6
lisek 2016-07-13 18:50
o to super, szkoda ze nie widzialem tego ogłoszenia, nie wiesz czy jeszcze poszukują kogoś? szukam wlasnie pracy jako nastawiacz i interesuje mnie tylko lokalizacja w Poznaniu nie poza nie mam auta nie mam jak dojezdzac
Pracownik tymczasowy 2017-01-06 20:56
Pracuje tam nieraz jak pracownik tymczasowy - ludzie często przemęczeni, wkurzeni na system zmianowy - chodzą cały tydzień na tę samą zmianę, co tydzień inną. Ogólnie większość osób się uśmiecha, dużo pracowników pracujących tam co najmniej 5 lat, ekipa z montażu prima sort, pozdrowienia dla pana Darka, bez którego nikt by sobie nie poradził i dwie brygadzistki z trzech bardzo fajne, jedna nie za bardzo ;/
Praca na początku ciężka, na pewno wymaga zdolności manualne. Jeśli trafi się wredna brygadzistka, przydzieli Ci takie maszyny, że nijak nie dasz rady ich ogarnąć a do tego dostaniesz opierdziel za bałagan na stanowisku pracy. Ogólnie praca nudna i nie na stałe...
4
Pracownik tymczasowy 2017-01-06 20:57
Pracuje tam nieraz jak pracownik tymczasowy - ludzie często przemęczeni, wkurzeni na system zmianowy - chodzą cały tydzień na tę samą zmianę, co tydzień inną. Ogólnie większość osób się uśmiecha, dużo pracowników pracujących tam co najmniej 5 lat, ekipa z montażu prima sort, pozdrowienia dla pana Darka, bez którego nikt by sobie nie poradził i dwie brygadzistki z trzech bardzo fajne, jedna nie za bardzo ;/
Praca na początku ciężka, na pewno wymaga zdolności manualne. Jeśli trafi się wredna brygadzistka, przydzieli Ci takie maszyny, że nijak nie dasz rady ich ogarnąć a do tego dostaniesz opierdziel za bałagan na stanowisku pracy. Ogólnie praca nudna i nie na stałe...
5
Panek 2017-01-25 22:34
Kiedyś tam pracowałem. Praca jak praca. Wszędzie trzeba robić. Duży haos.Zależy do której brydzadzistki trafisz. Nie raz strach się o cos zapytać ,bo można byc niemiło potraktowanym. Ale jesli masz wporzo koordynatora możesz iść z jedną zmianą .
1
zainteresowany 2017-02-02 08:01
Znowu ogłoszenie na planistę produkcji - taka duża rotacja? Wiele opini o pracy na hali, a jak w biurach?
2
Byly pracownik 2017-02-03 20:37
Dokladnie to samo. Obiecują i obiecują. Zadnej szansy na rozwój. Dobre jako pierwsza praca i trzeba miec mocną psychikę.
Marta 2017-07-20 16:57
@Panek czy mógłbyś napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia? Właśnie pojawiło się ogłoszenie na stanowisko Pakowacz/ka - Montażysta/tka - warto aplikować? Merytoryczne informację ułatwią forumowiczom podjęcie decyzji o wzięciu udziału w rekrutacji
peter 2017-07-21 11:27
Idzie wytrzymać. Są lepsze i gorsze dni. Pensja - są widełki i premia miesięczna. Jest też fundusz socjalny (są z tego jakieś pieniądze), opieka Medicover i karty Multisport.
Zostaw swoją opinię o Gerdes MC - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gerdes MC