Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MAZALIK Personaldienstleistungen GmbH opinie

Pracowałeś w firmie MAZALIK Personaldienstleistungen GmbH opinie i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kosek - 2014-04-19 10:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po swietach likwiduja ta firme definitywnie.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-05-14 11:39:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam grubas do dziś hajsu nie wypłacił a już prawie rok mija myśli ze mu się upiecze oszukuje na godzinach na wszystkim co się da
zdjecie uzytkownika
pracownik77 - 2014-05-15 12:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma niewypłacalna
zdjecie uzytkownika
MP - 2014-05-20 19:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I po co to wam?
zdjecie uzytkownika
jo1984 - 2014-06-07 23:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dwa miesiące wiszą z kasą i ściemniają że księgowa się pomyliła- żenada-i arbeitsgericht ... :(
zdjecie uzytkownika
tomo - 2014-06-20 12:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może to prawda i księgowa rzeczywiście się machneła, często takie rzeczy się zdarzają w mazalik personaldienstleistungen, czy to bardziej jednorazowa sytuacja?
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-06-24 17:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
doigrales sie. bedzie kontrol z finanzamtu. ha ha ha
zdjecie uzytkownika
jo1984 - 2014-06-30 14:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak księgowa się pomyliła już 4 raz raz w lutym, zapomniała wysłać wypłatę na konto, potem w marcu i kwietniu a także w maju... na szczęście jak przyszedł Ladung z sądu, to sobie przypomniała ;-) jesteśmy szczęśliwi, że to już przeszłość, choć rozliczenie na naszą krzywdę, bo za dwa ost. miesiące obcięli Familienheimfahrt co stanowiło 1/4 wypłaty, ale olać to już. Nie jesteśmy pieniaczami.
Kamień z serca.
zdjecie uzytkownika
tomo - 2014-06-30 17:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za kontrola ma być? Możecie napisać co się stanie po owej kontroli, bo zastanawiam się nad firma, ale mam jeszcze sporo wątpliwości.
zdjecie uzytkownika
bmw - 2014-07-10 16:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwykla [usunięte przez moderatora]! zero szacunku dla pracownikow!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
tomo - 2014-07-10 20:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bmw, może napisałbyś coś bez obrażania kogokolwiek. Usiądź, weź dwa wdechy i napisz jakies konkretne argumenty, przykłady sytuacji, bo takiej opinii to nikt nie uwierzy.
zdjecie uzytkownika
fish - 2015-01-09 23:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomo - 2014-07-10 20:00:22]:
tylko , że niektórym ciężko jest spokojnie usiąść i mówić o tych wszystkich złych rzeczach które dotknęły ich lub ich znajomych podczas kontaktu z firmą MAZALIK. Szkoda , że wcześniej takie osoby nie zaglądały na te stronę , bo może łatwiej byłoby im uniknąć może co niektórych błędów w swoim życiu .
zdjecie uzytkownika
MP - 2015-01-25 11:57:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to zobaczymy kim jesteś bo jak narazie to nie mieliśmy żadnych spraw sadowych i to Brdzie od razu wiadomo kto to pisał bo anonimowo to każdy
Może każdemu tyłek obrabiać. Dlatego czekam na ujawnienie twojej osobowości i wtedy porozmawiamy inaczej bo nikogo nie oszukałem i nie okradlem. Jeśli złożyłeś sprawę do sadu to zobaczymy co z tego wyjdzie a wtedy opublikuje tu werdykt sadu żeby wszyscy widzieli kto jest oszustem a do tego jak nie będziesz miał racji co jestem tego pewny to dodatkowo usłyszysz od naszego adwokata za oczernianie w miejscu publicznym i niszczenia naszego mienia.
Do zobaczenia.
zdjecie uzytkownika
edzio - 2015-01-26 13:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE PIERWSZY I OSTATATNI RAZ BEDE PRZESTRZEGAŁ PRZED TĄ PARÓWĄ NIE OSZUST DO DZIŚ HAJSU NIE PRACOWAŁ A CZYTAJĄC TAM WYZEJ TE KŁÓTNIE PRAWDA LEZY PEWNIE O 2 STRONACH GOSC MA PARU JAKIŚ LUDZI (usunięte przez administratora)WI Z SKĄD I PACI IM JAKIEŚ OCHŁAPY NA WACIKI JA PRACOWAŁEM WIEM NIEOPLACA SIE KAWAŁ (usunięte przez administratora)OSZUSTA ALE JAK TO MÓWIĄ SPRAWIEDLIWOSC GO DOSIEGNIE PREDZEJ CZY PÓŹNIEJ HEHEH A TYM CZASEM OZDRAWIAM PRACOWITYCH KTÓRZY UCIEKLI Z TEGO ZADUPIA I SOBIE RADZĄ YO
zdjecie uzytkownika
Majster - 2015-01-28 08:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Edzio, ja rozumiem, że można być sfrustrowany takim obrotem spraw, ale to nie usprawiedliwia do tego, żeby podejść do krytyki z odpowiednim dystansem i umiejętnością dobierania racjonalnych argumentów i słownictwa. Mazalik nie wydaje się jakąś malutką firmą już nie mówiąc o tym, że pewnie obroty mają spore. Skąd więc problem braku środków dla pracowników?
zdjecie uzytkownika
egon - 2015-02-06 14:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
koledzy niema co się denerwować jak Mariusz w padł w tarapaty finansowe i komornik odwiedza konto firmy to dlatego są skutki takie że nie ma kasy na wypłaty jak przychodzi 20sty to dostaje trzech ludzi a reszta czeka aż dostanie jakiś przelew i tak to się kręci wypłata nigdy się nie zgadzała albo brakowało godzin albo zaniżył stawkę za godzinę albo zabrał kasę za ubranie lub brakowało familienfart tak że ćwiartka z wypłaty twojej ląduje na jego koncie to tyle koledzy
zdjecie uzytkownika
Mazalik - 2015-02-09 21:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Panie Lewandowski szkoda fatygi tu każdy kto stoi w obronie pracodawcy to lizodup i debil( w przenośni). Ludziom tylko jest jedno ważne zaszkodzić komuś i go zmiszczyc jak samemu sie nic nie osiaglo. Tak jak pan pisał ze wystarczajaco dużo pan napotkał u nas ludzi pokroju: alkoholików [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i lewusów którzy z jakiś powodów opuścili nasza firmę pózniej cos trzeba było w domu powiedzieć dlaczego pieniędzy nie ma przecież nikt nie powie ze przepił z nowymi kolegami na mieszkaniu którzy tylko czekali na sponsorów lub ze przegrali na grach lub inne powody. Pózniej najlepiej opisać anonimowo pracodawcę zniszczyć jego mienie i reputacje bo przecież to legalne( powiedzmy) a portale pokroju Go Work z tego żyją bo im większa ilośc kliknięć tym lepiej sponsorzy płaca za reklamy, nawet im to nie przeszkadza a pózniej jeszcze dzwonic po firmach na które sa opinie i im proponować za pare tysięcy złotych można katrolowac wpisy i je kasować. Jak by im trochę zależało na ludzkiej reputacji toby trochę to zaoszczyli np. Przez logowanie sie mailem by moc dodać opinie np. Jak my Polacy. De. Ale po co to zmniejszy przychody. Rzigac mi sie chce jak słyszę gowork i opinie na nim umieszczone. A teraz możecie to kasować tak i tak będę
To wklejal aż do momentu usunięcia mojego nazwiska z tego zasranego portalu.
Pozdrawiam Jaś Fasola( Tak anonimowo
zdjecie uzytkownika
morwa - 2015-02-18 21:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No cóż a myślałem że to profesjonalna firma- nawet wysłałem cv. W takim razie napiszcie jeszcze cos na temat rozmowy kwalifikacyjnej (zostałem zaproszony), ile osób rekrutujących będzie obecnych na spotkaniu, na co powinienem zwrócić uwagę w trakcie rozmowy i jakie zaproponowac wynagrodzenie kiedy mnie o to zapytają?
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-03-05 18:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to juz sukces, skoro zostałeś zaproszony.. wydaje mi się, że jednak jest tak, że zainteresowałeś ich swoim CV . Moim zdaniem będzie dobre jesli przyjdziesz na tą rozmowe, pogadasz z nimi i dowiesz się co i jak wygląda tak naprawde.. czekam jeszcze na Wasze opinie odnośnie pracy u nich, to będzie już informacja z pierwszej ręki jednak.
zdjecie uzytkownika
balbina - 2015-03-20 16:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Morwa, cz już byłeś na tej rozmowie rekrutacyjnej u nich i możesz podzielić się z nami swoimi doświadczeniami? fajnie gdybyś się tutaj pojawił i opisał jaki przebieg miała ta rozmowa, ułatwiłabyś wielu z nas tutaj życie na forum, za góry dziękuję w imieniu swoim i wszystkich szukających pracy w MAZALIK Personaldienstleistungen GmbH
zdjecie uzytkownika
oszukany000 - 2015-03-29 19:09:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorszy pracodawca.
Odradzam!
Kłamca
zdjecie uzytkownika
edzio - 2015-04-09 10:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam nadzieje ze juz zamknęli ten kołchoz gównao wyzysk i oszustwo do dziś kasę leci nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
balbina - 2015-05-05 16:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Trójka dzieci w domu niemają co jeść,a ten gnój M....ik moł to wszystko gdzieś PRZYJDZIE NA NIEEGO KONIEC.Za wszystko będzie musioł kiedyś zapłacić jak nie kasom to zdrowiem.
zdjecie uzytkownika
Mazalik - 2015-05-07 21:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Szymon pani nauczy się troche kultury
a nie jedzie tu jak wiesniara pol Śląsku. Po drugie gnoja niech pani
Sobie w rodzinie szuka, jak maź przyjeżdża do Niemiec i mysli ze jest na wakacjach to nie moja wina. Sam się przekonałem pracując z nim na montażach jak na budowie zamiast pracować to szukał co by mu się przydało. Pozdrawiam a tak wogole to oddaje sprawę do adwokata bo w 100 % wiem ze to pani.
zdjecie uzytkownika
John - 2015-05-13 18:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak naprawdę wszyscy wyrażają się źle, bez konkretów, zwykłe odradzam jest raczej bezpodstawne.. jeżeli ktoś rzeczywiście ma jakąś cenną informację która może pomóc innym to po prostu się podzielcie a nie szkalujecie od tak żeby coś napisać. widziałem że mają oferty w monachium i bawarii, może ktoś wyjeżdżał i coś więcej powie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAZALIK Personaldienstleistungen GmbH opinie

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy MAZALIK Personaldienstleistungen GmbH opinie?
Zadaj pytanie
alert