MAZALIK Personaldienstleistungen GmbH opinie

Haag

Opinie o MAZALIK Personaldienstleistungen GmbH opinie

taktak 2014-02-24 18:17:21
I już mamy 24 a kaski nie widać. Naprawde brak słów.
0
nowy 2014-02-24 19:48:40
dzwon do nich i pytaj sie co jest grane
0
radek 2014-02-25 16:01:38
no na pewno nie odbiorą telefonu to jest normalka jak komuś wiszą kasę to można zapomnieć że odbiorą tel.tylko do ciebie dzwonią jak jesteś potrzebny na 2 tygodnie do pracy a jak przyjedziesz to jakieś ochłapy ci wyślą na konto (usunięte przez administratora)
0
nowy 2014-02-26 09:15:45
wiec musisz to zglosic gdzies i zapomniec o tym (usunięte przez administratora),dziwie sie naprawde ludzia ze tam jeszcze pracuja,ja wole juz robic w kraju niz u takiego (usunięte przez administratora)
0
grech 2014-03-09 11:58:07
a kaski jeszcze nie widac. (usunięte przez administratora)
0
adam 2014-03-10 18:30:34
trzymajcie się z daleka od tej firmy bo będzie płacz firma robi co chce z pracownikami nigdy się nie zgadzały godziny ani wypłata po prostu tragedia dorobią się i zwiną interes to kwestia czasu to jest wypożyczalnia pracowników oni żerują na godzinach pracownika jak masz 168 godzin drugie tyle ma firma i tak to działa,niema pracy to do domu i czekasz na kasę w nie skończoność NIE POLECAM!!!!
0
nowy 2014-03-11 14:42:54
olac goscia niech sie buja dorobkiewicz he
0
marian stary pracownik 2014-03-13 14:33:45
witam jak by się wszyscy wypowiedzieli na temat tej firmy to by was z butów wyrwało a pracowało tam kupę ludzi co zostało oszukanych robią co chcą z pracownikiem najlepiej winę zwalić na pracownika(usunięte przez administratora)
2
marian stary pracownik 2014-03-13 16:47:18
katastrofa usuwa prawdziwe wpisy już i tak do niego nikt nie przyjedzie nie NIE POLECAM!!!!!!!
0
nowy 2014-03-14 15:16:10
olac goscia ,kazdy kto tam pracowal wie jak jest dobry przekret z niego jest,dorobkiewicz na ludziach,procenty mu sie marza od swoich zarobionych pieniedzy ,czlowieku zastanow sie co ty robisz
0
dudek 2014-03-18 10:56:55
ja uwazam ze wiekszosc zwas nie rozumie pojecia slowa co to jest (usunięte przez administratora) przyjmujac sie do takiej firmy wlasciciel nie moze nikomu zapewnic jak dlugo bedzi wynajety do firmy ktora mu wysyla zapotrzebowanie na ludzi bo na tym to polega jestem rowniez pracownikiem takiej firmy (usunięte przez administratora)
0
nowy 2014-03-18 14:52:33
Zastanowil bym sie nad twoimi wypowiedziami gosciu,co tak bronisz kogos z kim nie miales doczynienia,nie pracujesz u mazalika to po co twoje wypociny piszesz tutaj,chyba widac jakie sa komentarze nic dodac nic ujac ,ludzie czekaja za swoimi pieniedzmi nie widzisz tego czy moze tego nie potrafisz odczytac co i co na ten temat powiesz koleszko
0
dudek 2014-03-19 09:02:19
koleszki to sobie poszukaj w rodzinie a napisalem to co wiem z doswiadczenia i znam ludzi ktorzy u niego pracuja i pracuja juz bardzo dlugo i nie pisza takich glupot jak ty i jakos dziwnym chyba przypadkiem nie narzekaja na brak wyplat itp. i malo tego to pracuja caly czas u jednego i tego samego klienta a wypociny to ty piszesz bo jakims dziwnym sposobem to ty sie nie utrzymales w zadne firmie gdzie cie mazalik wysylal
0
dudek 2014-03-19 09:05:16
koleszki to sobie poszukaj w rodzinie a napisalem to co wiem z doswiadczenia i znam ludzi ktorzy u niego pracuja i pracuja juz bardzo dlugo i nie pisza takich glupot jak ty i jakos dziwnym chyba przypadkiem nie narzekaja na brak wyplat itp. i malo tego to pracuja caly czas u jednego i tego samego klienta a wypociny to ty piszesz bo jakims dziwnym sposobem to ty sie nie utrzymales w zadne firmie gdzie cie (usunięte przez administratora)wysylal
0
nowy 2014-03-19 09:46:30
jest napisane czarno na bialym ze ludzie po 3 miesiace czekaja za swoimi zarobionymi pieniedzmi to jest pracodawca,wstyd ze zatrudnia ludzi i ich wykorzystuje,a ty chlopaczku jak zaczniesz u niego pracowac wtedy mozemy popisac na ten temkat kiedy sobie poczekasz za swoimi pieniazkami,lub zostawisz mu je w prezencie wiec nie udzielaj sie jak nie wiesz jakie warunki panuja u niego
0
jo1984 2014-03-25 15:54:15
nie wiem jak kto trafiał u nas było przez pierwszy okres dobrze i praca porządna w zawodzie, wypłaty na czas, ale z czasem za te same godziny coraz mniej i mniej kasy. Dodzwonić sie tam to istny cud, wszystko olewają, nie dotrzymują słowa, ostatnio zgubili wszystkie druki z godzinami z około pół roku i zwalaja winę na pracownika!!! Kłamią jak z nut, wypłata za styczeń przyszła w połowie marca, za luty nie ma nadal. Chociaż mówili że w pt poszedł przelew. Tam się coś dzieje niedobrego, najprawdopodobniej sie zwiną niedługo. Do osoby która mówi, że zna osoby co tam pracują i są zadowolone: to chyba zalezy od szczęścia, jeszcze kilka miesięcy temu przyznałabym Ci rację, ale teraz trafiło na mojego męża, klient wypłaca regularnie, a Mazalik przestał. Także... dobrze nie jest :( czas uciekać.
1
ukryty 2014-03-25 19:03:06
wszystko kolego się zgadza co piszesz byli wybrańcy których się bał na przykład tych 2 braci którzy pracują przy znakach drogowych jak by oni nie dostali wypłaty to by tam była masakra miski zaraz klepane by były najlepiej im pasowali tacy co o nic się nie upominali i nie znali się na cetlach z wypłat to tyle nie polecam tej firmy
0
kudłaty 2014-03-30 21:14:06
Jeśli kiedykolwiek wybierzecie się do tej firmy panowie to najpierw odwiedzcie lekarza.W tej firmie nie ma przyszłości to tylko wasz stracony czas i pieniądze.
0
ukryty 2014-04-01 17:56:20
jeszcze wczoraj były negatywne wypowiedzi ludzi którzy pracowali u mazalika już je skasował bo były dla niego nie wygodne moim zdaniem ras wypisana wypowiedz nigdy nie powinna być skasowana nie wiem gdzie by cza było napisać jakim prawem on kasuje wypowiedzi od ludzi inni też by chętnie poczytali do kogo jadą do pracy to tyle NIE POLECAM STANOWCZO
0
ADMIN 2014-04-07 14:36:46
dlaczego znowu admin usunal wczorajsza wypowiedz????????????zy chcialby pracowac u kogos takiego????czy chcialby pojechac do pracy do kogos takiego i wrabac sie na mine??????to po co usuwa wpisy?????????
1
hans 2014-04-11 16:49:56
juz niedlugo zamknie ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zapewniam was,jego czas juz dobiega konca i on wie o tym wiec desperacko sie broni,ale to juz jego koniec,good luck.
0
adolf 2014-04-12 17:46:04
no w końcu ktoś konkretnie opisał tych dorobkiewiczów najlepiej by cza było miski wyklepać całej ekipie włącznie z grubasem niech lepiej zamykają tą fabrykę kasy bo mogą za te przekręty trafić do mamra!!!
0
nowy 2014-04-13 11:08:07
dudek gdzie jestes ze swoimi opiniami tak go broniles,a tu masz czarno na bialym napisane opinie i co palo zmiekles czy jestes dupolizem jego ha ha
0
kosek 2014-04-19 10:57:49
po swietach likwiduja ta firme definitywnie.
0
Paweł 2014-05-14 11:39:00
nie polecam grubas do dziś hajsu nie wypłacił a już prawie rok mija myśli ze mu się upiecze oszukuje na godzinach na wszystkim co się da
0
pracownik77 2014-05-15 12:38:35
Firma niewypłacalna
0
MP 2014-05-20 19:42:03
I po co to wam?
0
jo1984 2014-06-07 23:15:01
dwa miesiące wiszą z kasą i ściemniają że księgowa się pomyliła- żenada-i arbeitsgericht ... :(
0
tomo 2014-06-20 12:35:26
Może to prawda i księgowa rzeczywiście się machneła, często takie rzeczy się zdarzają w mazalik personaldienstleistungen, czy to bardziej jednorazowa sytuacja?
0
zzz 2014-06-24 17:13:31
doigrales sie. bedzie kontrol z finanzamtu. ha ha ha
0
jo1984 2014-06-30 14:09:54
tak księgowa się pomyliła już 4 raz raz w lutym, zapomniała wysłać wypłatę na konto, potem w marcu i kwietniu a także w maju... na szczęście jak przyszedł Ladung z sądu, to sobie przypomniała ;-) jesteśmy szczęśliwi, że to już przeszłość, choć rozliczenie na naszą krzywdę, bo za dwa ost. miesiące obcięli Familienheimfahrt co stanowiło 1/4 wypłaty, ale olać to już. Nie jesteśmy pieniaczami.
Kamień z serca.
0
tomo 2014-06-30 17:34:58
Co to za kontrola ma być? Możecie napisać co się stanie po owej kontroli, bo zastanawiam się nad firma, ale mam jeszcze sporo wątpliwości.
0
bmw 2014-07-10 16:10:52
zwykla [usunięte przez moderatora]! zero szacunku dla pracownikow!!!!!!!!!
0
tomo 2014-07-10 20:00:22
@bmw, może napisałbyś coś bez obrażania kogokolwiek. Usiądź, weź dwa wdechy i napisz jakies konkretne argumenty, przykłady sytuacji, bo takiej opinii to nikt nie uwierzy.
0
fish 2015-01-09 23:55:49
tylko , że niektórym ciężko jest spokojnie usiąść i mówić o tych wszystkich złych rzeczach które dotknęły ich lub ich znajomych podczas kontaktu z firmą MAZALIK. Szkoda , że wcześniej takie osoby nie zaglądały na te stronę , bo może łatwiej byłoby im uniknąć może co niektórych błędów w swoim życiu .
0
MP 2015-01-25 11:57:58
No to zobaczymy kim jesteś bo jak narazie to nie mieliśmy żadnych spraw sadowych i to Brdzie od razu wiadomo kto to pisał bo anonimowo to każdy
Może każdemu tyłek obrabiać. Dlatego czekam na ujawnienie twojej osobowości i wtedy porozmawiamy inaczej bo nikogo nie oszukałem i nie okradlem. Jeśli złożyłeś sprawę do sadu to zobaczymy co z tego wyjdzie a wtedy opublikuje tu werdykt sadu żeby wszyscy widzieli kto jest oszustem a do tego jak nie będziesz miał racji co jestem tego pewny to dodatkowo usłyszysz od naszego adwokata za oczernianie w miejscu publicznym i niszczenia naszego mienia.
Do zobaczenia.
0
edzio 2015-01-26 13:23:27
NIE PIERWSZY I OSTATATNI RAZ BEDE PRZESTRZEGAŁ PRZED TĄ PARÓWĄ NIE OSZUST DO DZIŚ HAJSU NIE PRACOWAŁ A CZYTAJĄC TAM WYZEJ TE KŁÓTNIE PRAWDA LEZY PEWNIE O 2 STRONACH GOSC MA PARU JAKIŚ LUDZI (usunięte przez administratora)WI Z SKĄD I PACI IM JAKIEŚ OCHŁAPY NA WACIKI JA PRACOWAŁEM WIEM NIEOPLACA SIE KAWAŁ (usunięte przez administratora)OSZUSTA ALE JAK TO MÓWIĄ SPRAWIEDLIWOSC GO DOSIEGNIE PREDZEJ CZY PÓŹNIEJ HEHEH A TYM CZASEM OZDRAWIAM PRACOWITYCH KTÓRZY UCIEKLI Z TEGO ZADUPIA I SOBIE RADZĄ YO
1
Majster 2015-01-28 08:36:02
Edzio, ja rozumiem, że można być sfrustrowany takim obrotem spraw, ale to nie usprawiedliwia do tego, żeby podejść do krytyki z odpowiednim dystansem i umiejętnością dobierania racjonalnych argumentów i słownictwa. Mazalik nie wydaje się jakąś malutką firmą już nie mówiąc o tym, że pewnie obroty mają spore. Skąd więc problem braku środków dla pracowników?
0
egon 2015-02-06 14:00:17
koledzy niema co się denerwować jak Mariusz w padł w tarapaty finansowe i komornik odwiedza konto firmy to dlatego są skutki takie że nie ma kasy na wypłaty jak przychodzi 20sty to dostaje trzech ludzi a reszta czeka aż dostanie jakiś przelew i tak to się kręci wypłata nigdy się nie zgadzała albo brakowało godzin albo zaniżył stawkę za godzinę albo zabrał kasę za ubranie lub brakowało familienfart tak że ćwiartka z wypłaty twojej ląduje na jego koncie to tyle koledzy
1
Mazalik 2015-02-09 21:04:31
Panie Lewandowski szkoda fatygi tu każdy kto stoi w obronie pracodawcy to lizodup i debil( w przenośni). Ludziom tylko jest jedno ważne zaszkodzić komuś i go zmiszczyc jak samemu sie nic nie osiaglo. Tak jak pan pisał ze wystarczajaco dużo pan napotkał u nas ludzi pokroju: alkoholików [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i lewusów którzy z jakiś powodów opuścili nasza firmę pózniej cos trzeba było w domu powiedzieć dlaczego pieniędzy nie ma przecież nikt nie powie ze przepił z nowymi kolegami na mieszkaniu którzy tylko czekali na sponsorów lub ze przegrali na grach lub inne powody. Pózniej najlepiej opisać anonimowo pracodawcę zniszczyć jego mienie i reputacje bo przecież to legalne( powiedzmy) a portale pokroju Go Work z tego żyją bo im większa ilośc kliknięć tym lepiej sponsorzy płaca za reklamy, nawet im to nie przeszkadza a pózniej jeszcze dzwonic po firmach na które sa opinie i im proponować za pare tysięcy złotych można katrolowac wpisy i je kasować. Jak by im trochę zależało na ludzkiej reputacji toby trochę to zaoszczyli np. Przez logowanie sie mailem by moc dodać opinie np. Jak my Polacy. De. Ale po co to zmniejszy przychody. Rzigac mi sie chce jak słyszę gowork i opinie na nim umieszczone. A teraz możecie to kasować tak i tak będę
To wklejal aż do momentu usunięcia mojego nazwiska z tego zasranego portalu.
Pozdrawiam Jaś Fasola( Tak anonimowo
4
morwa 2015-02-18 21:47:12
No cóż a myślałem że to profesjonalna firma- nawet wysłałem cv. W takim razie napiszcie jeszcze cos na temat rozmowy kwalifikacyjnej (zostałem zaproszony), ile osób rekrutujących będzie obecnych na spotkaniu, na co powinienem zwrócić uwagę w trakcie rozmowy i jakie zaproponowac wynagrodzenie kiedy mnie o to zapytają?
0
janek 2015-03-05 18:56:16
no to juz sukces, skoro zostałeś zaproszony.. wydaje mi się, że jednak jest tak, że zainteresowałeś ich swoim CV . Moim zdaniem będzie dobre jesli przyjdziesz na tą rozmowe, pogadasz z nimi i dowiesz się co i jak wygląda tak naprawde.. czekam jeszcze na Wasze opinie odnośnie pracy u nich, to będzie już informacja z pierwszej ręki jednak.
0
balbina 2015-03-20 16:46:11
Morwa, cz już byłeś na tej rozmowie rekrutacyjnej u nich i możesz podzielić się z nami swoimi doświadczeniami? fajnie gdybyś się tutaj pojawił i opisał jaki przebieg miała ta rozmowa, ułatwiłabyś wielu z nas tutaj życie na forum, za góry dziękuję w imieniu swoim i wszystkich szukających pracy w MAZALIK Personaldienstleistungen GmbH
0
oszukany000 2015-03-29 19:09:26
Najgorszy pracodawca.
Odradzam!
Kłamca
0
edzio 2015-04-09 10:11:17
Mam nadzieje ze juz zamknęli ten kołchoz gównao wyzysk i oszustwo do dziś kasę leci nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
balbina 2015-05-05 16:12:27

Trójka dzieci w domu niemają co jeść,a ten gnój M....ik moł to wszystko gdzieś PRZYJDZIE NA NIEEGO KONIEC.Za wszystko będzie musioł kiedyś zapłacić jak nie kasom to zdrowiem.
0
Mazalik 2015-05-07 21:02:42
Pani Szymon pani nauczy się troche kultury
a nie jedzie tu jak wiesniara pol Śląsku. Po drugie gnoja niech pani
Sobie w rodzinie szuka, jak maź przyjeżdża do Niemiec i mysli ze jest na wakacjach to nie moja wina. Sam się przekonałem pracując z nim na montażach jak na budowie zamiast pracować to szukał co by mu się przydało. Pozdrawiam a tak wogole to oddaje sprawę do adwokata bo w 100 % wiem ze to pani.
0
John 2015-05-13 18:24:17
tak naprawdę wszyscy wyrażają się źle, bez konkretów, zwykłe odradzam jest raczej bezpodstawne.. jeżeli ktoś rzeczywiście ma jakąś cenną informację która może pomóc innym to po prostu się podzielcie a nie szkalujecie od tak żeby coś napisać. widziałem że mają oferty w monachium i bawarii, może ktoś wyjeżdżał i coś więcej powie
1
345678 2016-04-09 20:19:29
wlasnie nie rozumiem dlaczego jak juz ktos pisze to bardzo ogolnikowo bez podania zadnych przykladow..
0
Wer 2016-05-12 18:49:47
Czy od momentu tych powyższych komentarzy coś się zmieniło ktoś coś wie? Najbardziej interesuje mnie atmosfera bo bez normalnych relacji nie da się pracował będę wdzięczny za informację zwrotne. Dzięki
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAZALIK Personaldienstleistungen GmbH opinie