Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MAZALIK Personaldienstleistungen GmbH opinie

Pracowałeś w firmie MAZALIK Personaldienstleistungen GmbH opinie i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-03-14 15:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
olac goscia ,kazdy kto tam pracowal wie jak jest dobry przekret z niego jest,dorobkiewicz na ludziach,procenty mu sie marza od swoich zarobionych pieniedzy ,czlowieku zastanow sie co ty robisz
zdjecie uzytkownika
dudek - 2014-03-18 10:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja uwazam ze wiekszosc zwas nie rozumie pojecia slowa co to jest (usunięte przez administratora) przyjmujac sie do takiej firmy wlasciciel nie moze nikomu zapewnic jak dlugo bedzi wynajety do firmy ktora mu wysyla zapotrzebowanie na ludzi bo na tym to polega jestem rowniez pracownikiem takiej firmy (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-03-18 14:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanowil bym sie nad twoimi wypowiedziami gosciu,co tak bronisz kogos z kim nie miales doczynienia,nie pracujesz u mazalika to po co twoje wypociny piszesz tutaj,chyba widac jakie sa komentarze nic dodac nic ujac ,ludzie czekaja za swoimi pieniedzmi nie widzisz tego czy moze tego nie potrafisz odczytac co i co na ten temat powiesz koleszko
zdjecie uzytkownika
dudek - 2014-03-19 09:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koleszki to sobie poszukaj w rodzinie a napisalem to co wiem z doswiadczenia i znam ludzi ktorzy u niego pracuja i pracuja juz bardzo dlugo i nie pisza takich glupot jak ty i jakos dziwnym chyba przypadkiem nie narzekaja na brak wyplat itp. i malo tego to pracuja caly czas u jednego i tego samego klienta a wypociny to ty piszesz bo jakims dziwnym sposobem to ty sie nie utrzymales w zadne firmie gdzie cie mazalik wysylal
zdjecie uzytkownika
dudek - 2014-03-19 09:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koleszki to sobie poszukaj w rodzinie a napisalem to co wiem z doswiadczenia i znam ludzi ktorzy u niego pracuja i pracuja juz bardzo dlugo i nie pisza takich glupot jak ty i jakos dziwnym chyba przypadkiem nie narzekaja na brak wyplat itp. i malo tego to pracuja caly czas u jednego i tego samego klienta a wypociny to ty piszesz bo jakims dziwnym sposobem to ty sie nie utrzymales w zadne firmie gdzie cie (usunięte przez administratora)wysylal
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-03-19 09:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest napisane czarno na bialym ze ludzie po 3 miesiace czekaja za swoimi zarobionymi pieniedzmi to jest pracodawca,wstyd ze zatrudnia ludzi i ich wykorzystuje,a ty chlopaczku jak zaczniesz u niego pracowac wtedy mozemy popisac na ten temkat kiedy sobie poczekasz za swoimi pieniazkami,lub zostawisz mu je w prezencie wiec nie udzielaj sie jak nie wiesz jakie warunki panuja u niego
zdjecie uzytkownika
jo1984 - 2014-03-25 15:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wiem jak kto trafiał u nas było przez pierwszy okres dobrze i praca porządna w zawodzie, wypłaty na czas, ale z czasem za te same godziny coraz mniej i mniej kasy. Dodzwonić sie tam to istny cud, wszystko olewają, nie dotrzymują słowa, ostatnio zgubili wszystkie druki z godzinami z około pół roku i zwalaja winę na pracownika!!! Kłamią jak z nut, wypłata za styczeń przyszła w połowie marca, za luty nie ma nadal. Chociaż mówili że w pt poszedł przelew. Tam się coś dzieje niedobrego, najprawdopodobniej sie zwiną niedługo. Do osoby która mówi, że zna osoby co tam pracują i są zadowolone: to chyba zalezy od szczęścia, jeszcze kilka miesięcy temu przyznałabym Ci rację, ale teraz trafiło na mojego męża, klient wypłaca regularnie, a Mazalik przestał. Także... dobrze nie jest :( czas uciekać.
zdjecie uzytkownika
ukryty - 2014-03-25 19:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystko kolego się zgadza co piszesz byli wybrańcy których się bał na przykład tych 2 braci którzy pracują przy znakach drogowych jak by oni nie dostali wypłaty to by tam była masakra miski zaraz klepane by były najlepiej im pasowali tacy co o nic się nie upominali i nie znali się na cetlach z wypłat to tyle nie polecam tej firmy
zdjecie uzytkownika
kudłaty - 2014-03-30 21:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli kiedykolwiek wybierzecie się do tej firmy panowie to najpierw odwiedzcie lekarza.W tej firmie nie ma przyszłości to tylko wasz stracony czas i pieniądze.
zdjecie uzytkownika
ukryty - 2014-04-01 17:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze wczoraj były negatywne wypowiedzi ludzi którzy pracowali u mazalika już je skasował bo były dla niego nie wygodne moim zdaniem ras wypisana wypowiedz nigdy nie powinna być skasowana nie wiem gdzie by cza było napisać jakim prawem on kasuje wypowiedzi od ludzi inni też by chętnie poczytali do kogo jadą do pracy to tyle NIE POLECAM STANOWCZO
zdjecie uzytkownika
ADMIN - 2014-04-07 14:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego znowu admin usunal wczorajsza wypowiedz????????????zy chcialby pracowac u kogos takiego????czy chcialby pojechac do pracy do kogos takiego i wrabac sie na mine??????to po co usuwa wpisy?????????
zdjecie uzytkownika
hans - 2014-04-11 16:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
juz niedlugo zamknie ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zapewniam was,jego czas juz dobiega konca i on wie o tym wiec desperacko sie broni,ale to juz jego koniec,good luck.
zdjecie uzytkownika
adolf - 2014-04-12 17:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no w końcu ktoś konkretnie opisał tych dorobkiewiczów najlepiej by cza było miski wyklepać całej ekipie włącznie z grubasem niech lepiej zamykają tą fabrykę kasy bo mogą za te przekręty trafić do mamra!!!
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-04-13 11:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dudek gdzie jestes ze swoimi opiniami tak go broniles,a tu masz czarno na bialym napisane opinie i co palo zmiekles czy jestes dupolizem jego ha ha
zdjecie uzytkownika
kosek - 2014-04-19 10:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po swietach likwiduja ta firme definitywnie.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-05-14 11:39:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam grubas do dziś hajsu nie wypłacił a już prawie rok mija myśli ze mu się upiecze oszukuje na godzinach na wszystkim co się da
zdjecie uzytkownika
pracownik77 - 2014-05-15 12:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma niewypłacalna
zdjecie uzytkownika
MP - 2014-05-20 19:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I po co to wam?
zdjecie uzytkownika
jo1984 - 2014-06-07 23:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dwa miesiące wiszą z kasą i ściemniają że księgowa się pomyliła- żenada-i arbeitsgericht ... :(
zdjecie uzytkownika
tomo - 2014-06-20 12:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może to prawda i księgowa rzeczywiście się machneła, często takie rzeczy się zdarzają w mazalik personaldienstleistungen, czy to bardziej jednorazowa sytuacja?
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-06-24 17:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
doigrales sie. bedzie kontrol z finanzamtu. ha ha ha
zdjecie uzytkownika
jo1984 - 2014-06-30 14:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak księgowa się pomyliła już 4 raz raz w lutym, zapomniała wysłać wypłatę na konto, potem w marcu i kwietniu a także w maju... na szczęście jak przyszedł Ladung z sądu, to sobie przypomniała ;-) jesteśmy szczęśliwi, że to już przeszłość, choć rozliczenie na naszą krzywdę, bo za dwa ost. miesiące obcięli Familienheimfahrt co stanowiło 1/4 wypłaty, ale olać to już. Nie jesteśmy pieniaczami.
Kamień z serca.
zdjecie uzytkownika
tomo - 2014-06-30 17:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za kontrola ma być? Możecie napisać co się stanie po owej kontroli, bo zastanawiam się nad firma, ale mam jeszcze sporo wątpliwości.
zdjecie uzytkownika
bmw - 2014-07-10 16:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwykla [usunięte przez moderatora]! zero szacunku dla pracownikow!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
tomo - 2014-07-10 20:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bmw, może napisałbyś coś bez obrażania kogokolwiek. Usiądź, weź dwa wdechy i napisz jakies konkretne argumenty, przykłady sytuacji, bo takiej opinii to nikt nie uwierzy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAZALIK Personaldienstleistungen GmbH opinie
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy MAZALIK Personaldienstleistungen GmbH opinie?
Zadaj pytanie
x