Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MAZALIK Personaldienstleistungen GmbH opinie

Pracowałeś w firmie MAZALIK Personaldienstleistungen GmbH opinie i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-02-24 11:16:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak czekaja za kasa ,to n iech zglosza tam gdzie potrzeba i zaraz sie znajda pieniazki
zdjecie uzytkownika
taktak - 2014-02-24 18:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I już mamy 24 a kaski nie widać. Naprawde brak słów.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-02-24 19:48:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzwon do nich i pytaj sie co jest grane
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-02-25 16:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no na pewno nie odbiorą telefonu to jest normalka jak komuś wiszą kasę to można zapomnieć że odbiorą tel.tylko do ciebie dzwonią jak jesteś potrzebny na 2 tygodnie do pracy a jak przyjedziesz to jakieś ochłapy ci wyślą na konto (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-02-26 09:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiec musisz to zglosic gdzies i zapomniec o tym (usunięte przez administratora),dziwie sie naprawde ludzia ze tam jeszcze pracuja,ja wole juz robic w kraju niz u takiego (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
grech - 2014-03-09 11:58:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kaski jeszcze nie widac. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-03-10 18:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzymajcie się z daleka od tej firmy bo będzie płacz firma robi co chce z pracownikami nigdy się nie zgadzały godziny ani wypłata po prostu tragedia dorobią się i zwiną interes to kwestia czasu to jest wypożyczalnia pracowników oni żerują na godzinach pracownika jak masz 168 godzin drugie tyle ma firma i tak to działa,niema pracy to do domu i czekasz na kasę w nie skończoność NIE POLECAM!!!!
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-03-11 14:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
olac goscia niech sie buja dorobkiewicz he
zdjecie uzytkownika
marian stary pracownik - 2014-03-13 14:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam jak by się wszyscy wypowiedzieli na temat tej firmy to by was z butów wyrwało a pracowało tam kupę ludzi co zostało oszukanych robią co chcą z pracownikiem najlepiej winę zwalić na pracownika(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
marian stary pracownik - 2014-03-13 16:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
katastrofa usuwa prawdziwe wpisy już i tak do niego nikt nie przyjedzie nie NIE POLECAM!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-03-14 15:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
olac goscia ,kazdy kto tam pracowal wie jak jest dobry przekret z niego jest,dorobkiewicz na ludziach,procenty mu sie marza od swoich zarobionych pieniedzy ,czlowieku zastanow sie co ty robisz
zdjecie uzytkownika
dudek - 2014-03-18 10:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja uwazam ze wiekszosc zwas nie rozumie pojecia slowa co to jest (usunięte przez administratora) przyjmujac sie do takiej firmy wlasciciel nie moze nikomu zapewnic jak dlugo bedzi wynajety do firmy ktora mu wysyla zapotrzebowanie na ludzi bo na tym to polega jestem rowniez pracownikiem takiej firmy (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-03-18 14:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanowil bym sie nad twoimi wypowiedziami gosciu,co tak bronisz kogos z kim nie miales doczynienia,nie pracujesz u mazalika to po co twoje wypociny piszesz tutaj,chyba widac jakie sa komentarze nic dodac nic ujac ,ludzie czekaja za swoimi pieniedzmi nie widzisz tego czy moze tego nie potrafisz odczytac co i co na ten temat powiesz koleszko
zdjecie uzytkownika
dudek - 2014-03-19 09:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koleszki to sobie poszukaj w rodzinie a napisalem to co wiem z doswiadczenia i znam ludzi ktorzy u niego pracuja i pracuja juz bardzo dlugo i nie pisza takich glupot jak ty i jakos dziwnym chyba przypadkiem nie narzekaja na brak wyplat itp. i malo tego to pracuja caly czas u jednego i tego samego klienta a wypociny to ty piszesz bo jakims dziwnym sposobem to ty sie nie utrzymales w zadne firmie gdzie cie mazalik wysylal
zdjecie uzytkownika
dudek - 2014-03-19 09:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koleszki to sobie poszukaj w rodzinie a napisalem to co wiem z doswiadczenia i znam ludzi ktorzy u niego pracuja i pracuja juz bardzo dlugo i nie pisza takich glupot jak ty i jakos dziwnym chyba przypadkiem nie narzekaja na brak wyplat itp. i malo tego to pracuja caly czas u jednego i tego samego klienta a wypociny to ty piszesz bo jakims dziwnym sposobem to ty sie nie utrzymales w zadne firmie gdzie cie (usunięte przez administratora)wysylal
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-03-19 09:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest napisane czarno na bialym ze ludzie po 3 miesiace czekaja za swoimi zarobionymi pieniedzmi to jest pracodawca,wstyd ze zatrudnia ludzi i ich wykorzystuje,a ty chlopaczku jak zaczniesz u niego pracowac wtedy mozemy popisac na ten temkat kiedy sobie poczekasz za swoimi pieniazkami,lub zostawisz mu je w prezencie wiec nie udzielaj sie jak nie wiesz jakie warunki panuja u niego
zdjecie uzytkownika
jo1984 - 2014-03-25 15:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wiem jak kto trafiał u nas było przez pierwszy okres dobrze i praca porządna w zawodzie, wypłaty na czas, ale z czasem za te same godziny coraz mniej i mniej kasy. Dodzwonić sie tam to istny cud, wszystko olewają, nie dotrzymują słowa, ostatnio zgubili wszystkie druki z godzinami z około pół roku i zwalaja winę na pracownika!!! Kłamią jak z nut, wypłata za styczeń przyszła w połowie marca, za luty nie ma nadal. Chociaż mówili że w pt poszedł przelew. Tam się coś dzieje niedobrego, najprawdopodobniej sie zwiną niedługo. Do osoby która mówi, że zna osoby co tam pracują i są zadowolone: to chyba zalezy od szczęścia, jeszcze kilka miesięcy temu przyznałabym Ci rację, ale teraz trafiło na mojego męża, klient wypłaca regularnie, a Mazalik przestał. Także... dobrze nie jest :( czas uciekać.
zdjecie uzytkownika
ukryty - 2014-03-25 19:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystko kolego się zgadza co piszesz byli wybrańcy których się bał na przykład tych 2 braci którzy pracują przy znakach drogowych jak by oni nie dostali wypłaty to by tam była masakra miski zaraz klepane by były najlepiej im pasowali tacy co o nic się nie upominali i nie znali się na cetlach z wypłat to tyle nie polecam tej firmy
zdjecie uzytkownika
kudłaty - 2014-03-30 21:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli kiedykolwiek wybierzecie się do tej firmy panowie to najpierw odwiedzcie lekarza.W tej firmie nie ma przyszłości to tylko wasz stracony czas i pieniądze.
zdjecie uzytkownika
ukryty - 2014-04-01 17:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze wczoraj były negatywne wypowiedzi ludzi którzy pracowali u mazalika już je skasował bo były dla niego nie wygodne moim zdaniem ras wypisana wypowiedz nigdy nie powinna być skasowana nie wiem gdzie by cza było napisać jakim prawem on kasuje wypowiedzi od ludzi inni też by chętnie poczytali do kogo jadą do pracy to tyle NIE POLECAM STANOWCZO
zdjecie uzytkownika
ADMIN - 2014-04-07 14:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dlaczego znowu admin usunal wczorajsza wypowiedz????????????zy chcialby pracowac u kogos takiego????czy chcialby pojechac do pracy do kogos takiego i wrabac sie na mine??????to po co usuwa wpisy?????????
zdjecie uzytkownika
hans - 2014-04-11 16:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
juz niedlugo zamknie ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zapewniam was,jego czas juz dobiega konca i on wie o tym wiec desperacko sie broni,ale to juz jego koniec,good luck.
zdjecie uzytkownika
adolf - 2014-04-12 17:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no w końcu ktoś konkretnie opisał tych dorobkiewiczów najlepiej by cza było miski wyklepać całej ekipie włącznie z grubasem niech lepiej zamykają tą fabrykę kasy bo mogą za te przekręty trafić do mamra!!!
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-04-13 11:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dudek gdzie jestes ze swoimi opiniami tak go broniles,a tu masz czarno na bialym napisane opinie i co palo zmiekles czy jestes dupolizem jego ha ha
zdjecie uzytkownika
kosek - 2014-04-19 10:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po swietach likwiduja ta firme definitywnie.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-05-14 11:39:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam grubas do dziś hajsu nie wypłacił a już prawie rok mija myśli ze mu się upiecze oszukuje na godzinach na wszystkim co się da
zdjecie uzytkownika
pracownik77 - 2014-05-15 12:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma niewypłacalna
zdjecie uzytkownika
MP - 2014-05-20 19:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I po co to wam?
zdjecie uzytkownika
jo1984 - 2014-06-07 23:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dwa miesiące wiszą z kasą i ściemniają że księgowa się pomyliła- żenada-i arbeitsgericht ... :(
zdjecie uzytkownika
tomo - 2014-06-20 12:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może to prawda i księgowa rzeczywiście się machneła, często takie rzeczy się zdarzają w mazalik personaldienstleistungen, czy to bardziej jednorazowa sytuacja?
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-06-24 17:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
doigrales sie. bedzie kontrol z finanzamtu. ha ha ha
zdjecie uzytkownika
jo1984 - 2014-06-30 14:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak księgowa się pomyliła już 4 raz raz w lutym, zapomniała wysłać wypłatę na konto, potem w marcu i kwietniu a także w maju... na szczęście jak przyszedł Ladung z sądu, to sobie przypomniała ;-) jesteśmy szczęśliwi, że to już przeszłość, choć rozliczenie na naszą krzywdę, bo za dwa ost. miesiące obcięli Familienheimfahrt co stanowiło 1/4 wypłaty, ale olać to już. Nie jesteśmy pieniaczami.
Kamień z serca.
zdjecie uzytkownika
tomo - 2014-06-30 17:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za kontrola ma być? Możecie napisać co się stanie po owej kontroli, bo zastanawiam się nad firma, ale mam jeszcze sporo wątpliwości.
zdjecie uzytkownika
bmw - 2014-07-10 16:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwykla [usunięte przez moderatora]! zero szacunku dla pracownikow!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
tomo - 2014-07-10 20:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bmw, może napisałbyś coś bez obrażania kogokolwiek. Usiądź, weź dwa wdechy i napisz jakies konkretne argumenty, przykłady sytuacji, bo takiej opinii to nikt nie uwierzy.
zdjecie uzytkownika
fish - 2015-01-09 23:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomo - 2014-07-10 20:00:22]:
tylko , że niektórym ciężko jest spokojnie usiąść i mówić o tych wszystkich złych rzeczach które dotknęły ich lub ich znajomych podczas kontaktu z firmą MAZALIK. Szkoda , że wcześniej takie osoby nie zaglądały na te stronę , bo może łatwiej byłoby im uniknąć może co niektórych błędów w swoim życiu .
zdjecie uzytkownika
MP - 2015-01-25 11:57:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to zobaczymy kim jesteś bo jak narazie to nie mieliśmy żadnych spraw sadowych i to Brdzie od razu wiadomo kto to pisał bo anonimowo to każdy
Może każdemu tyłek obrabiać. Dlatego czekam na ujawnienie twojej osobowości i wtedy porozmawiamy inaczej bo nikogo nie oszukałem i nie okradlem. Jeśli złożyłeś sprawę do sadu to zobaczymy co z tego wyjdzie a wtedy opublikuje tu werdykt sadu żeby wszyscy widzieli kto jest oszustem a do tego jak nie będziesz miał racji co jestem tego pewny to dodatkowo usłyszysz od naszego adwokata za oczernianie w miejscu publicznym i niszczenia naszego mienia.
Do zobaczenia.
zdjecie uzytkownika
edzio - 2015-01-26 13:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE PIERWSZY I OSTATATNI RAZ BEDE PRZESTRZEGAŁ PRZED TĄ PARÓWĄ NIE OSZUST DO DZIŚ HAJSU NIE PRACOWAŁ A CZYTAJĄC TAM WYZEJ TE KŁÓTNIE PRAWDA LEZY PEWNIE O 2 STRONACH GOSC MA PARU JAKIŚ LUDZI (usunięte przez administratora)WI Z SKĄD I PACI IM JAKIEŚ OCHŁAPY NA WACIKI JA PRACOWAŁEM WIEM NIEOPLACA SIE KAWAŁ (usunięte przez administratora)OSZUSTA ALE JAK TO MÓWIĄ SPRAWIEDLIWOSC GO DOSIEGNIE PREDZEJ CZY PÓŹNIEJ HEHEH A TYM CZASEM OZDRAWIAM PRACOWITYCH KTÓRZY UCIEKLI Z TEGO ZADUPIA I SOBIE RADZĄ YO
zdjecie uzytkownika
Majster - 2015-01-28 08:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Edzio, ja rozumiem, że można być sfrustrowany takim obrotem spraw, ale to nie usprawiedliwia do tego, żeby podejść do krytyki z odpowiednim dystansem i umiejętnością dobierania racjonalnych argumentów i słownictwa. Mazalik nie wydaje się jakąś malutką firmą już nie mówiąc o tym, że pewnie obroty mają spore. Skąd więc problem braku środków dla pracowników?
zdjecie uzytkownika
egon - 2015-02-06 14:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
koledzy niema co się denerwować jak Mariusz w padł w tarapaty finansowe i komornik odwiedza konto firmy to dlatego są skutki takie że nie ma kasy na wypłaty jak przychodzi 20sty to dostaje trzech ludzi a reszta czeka aż dostanie jakiś przelew i tak to się kręci wypłata nigdy się nie zgadzała albo brakowało godzin albo zaniżył stawkę za godzinę albo zabrał kasę za ubranie lub brakowało familienfart tak że ćwiartka z wypłaty twojej ląduje na jego koncie to tyle koledzy
zdjecie uzytkownika
Mazalik - 2015-02-09 21:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Panie Lewandowski szkoda fatygi tu każdy kto stoi w obronie pracodawcy to lizodup i debil( w przenośni). Ludziom tylko jest jedno ważne zaszkodzić komuś i go zmiszczyc jak samemu sie nic nie osiaglo. Tak jak pan pisał ze wystarczajaco dużo pan napotkał u nas ludzi pokroju: alkoholików [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i lewusów którzy z jakiś powodów opuścili nasza firmę pózniej cos trzeba było w domu powiedzieć dlaczego pieniędzy nie ma przecież nikt nie powie ze przepił z nowymi kolegami na mieszkaniu którzy tylko czekali na sponsorów lub ze przegrali na grach lub inne powody. Pózniej najlepiej opisać anonimowo pracodawcę zniszczyć jego mienie i reputacje bo przecież to legalne( powiedzmy) a portale pokroju Go Work z tego żyją bo im większa ilośc kliknięć tym lepiej sponsorzy płaca za reklamy, nawet im to nie przeszkadza a pózniej jeszcze dzwonic po firmach na które sa opinie i im proponować za pare tysięcy złotych można katrolowac wpisy i je kasować. Jak by im trochę zależało na ludzkiej reputacji toby trochę to zaoszczyli np. Przez logowanie sie mailem by moc dodać opinie np. Jak my Polacy. De. Ale po co to zmniejszy przychody. Rzigac mi sie chce jak słyszę gowork i opinie na nim umieszczone. A teraz możecie to kasować tak i tak będę
To wklejal aż do momentu usunięcia mojego nazwiska z tego zasranego portalu.
Pozdrawiam Jaś Fasola( Tak anonimowo
zdjecie uzytkownika
morwa - 2015-02-18 21:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No cóż a myślałem że to profesjonalna firma- nawet wysłałem cv. W takim razie napiszcie jeszcze cos na temat rozmowy kwalifikacyjnej (zostałem zaproszony), ile osób rekrutujących będzie obecnych na spotkaniu, na co powinienem zwrócić uwagę w trakcie rozmowy i jakie zaproponowac wynagrodzenie kiedy mnie o to zapytają?
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-03-05 18:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to juz sukces, skoro zostałeś zaproszony.. wydaje mi się, że jednak jest tak, że zainteresowałeś ich swoim CV . Moim zdaniem będzie dobre jesli przyjdziesz na tą rozmowe, pogadasz z nimi i dowiesz się co i jak wygląda tak naprawde.. czekam jeszcze na Wasze opinie odnośnie pracy u nich, to będzie już informacja z pierwszej ręki jednak.
zdjecie uzytkownika
balbina - 2015-03-20 16:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Morwa, cz już byłeś na tej rozmowie rekrutacyjnej u nich i możesz podzielić się z nami swoimi doświadczeniami? fajnie gdybyś się tutaj pojawił i opisał jaki przebieg miała ta rozmowa, ułatwiłabyś wielu z nas tutaj życie na forum, za góry dziękuję w imieniu swoim i wszystkich szukających pracy w MAZALIK Personaldienstleistungen GmbH
zdjecie uzytkownika
oszukany000 - 2015-03-29 19:09:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorszy pracodawca.
Odradzam!
Kłamca
zdjecie uzytkownika
edzio - 2015-04-09 10:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam nadzieje ze juz zamknęli ten kołchoz gównao wyzysk i oszustwo do dziś kasę leci nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
balbina - 2015-05-05 16:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Trójka dzieci w domu niemają co jeść,a ten gnój M....ik moł to wszystko gdzieś PRZYJDZIE NA NIEEGO KONIEC.Za wszystko będzie musioł kiedyś zapłacić jak nie kasom to zdrowiem.
zdjecie uzytkownika
Mazalik - 2015-05-07 21:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Szymon pani nauczy się troche kultury
a nie jedzie tu jak wiesniara pol Śląsku. Po drugie gnoja niech pani
Sobie w rodzinie szuka, jak maź przyjeżdża do Niemiec i mysli ze jest na wakacjach to nie moja wina. Sam się przekonałem pracując z nim na montażach jak na budowie zamiast pracować to szukał co by mu się przydało. Pozdrawiam a tak wogole to oddaje sprawę do adwokata bo w 100 % wiem ze to pani.
zdjecie uzytkownika
John - 2015-05-13 18:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak naprawdę wszyscy wyrażają się źle, bez konkretów, zwykłe odradzam jest raczej bezpodstawne.. jeżeli ktoś rzeczywiście ma jakąś cenną informację która może pomóc innym to po prostu się podzielcie a nie szkalujecie od tak żeby coś napisać. widziałem że mają oferty w monachium i bawarii, może ktoś wyjeżdżał i coś więcej powie
zdjecie uzytkownika
345678 - 2016-04-09 20:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie nie rozumiem dlaczego jak juz ktos pisze to bardzo ogolnikowo bez podania zadnych przykladow..

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie MAZALIK Personaldienstleistungen GmbH opinie!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAZALIK Personaldienstleistungen GmbH opinie
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert