brak logo

Hosten

Radom

Opinie o Hosten

Operator Tłoczni 2014-09-15 12:18:33
godz. 8-12 czasami soboty zależy od kaprysu, płaca minimalna i jeśli nikt nie zapomni to może premia
1
koni 2014-09-23 23:16:28
Hosten Polska to producent najwyższej jakości profili z PVC i aluminium o ugruntowanej pozycji na rynku polskim i europejskim. Aktualnie poszukują kandydatek/kandydatów na stanowisko: Zastępca Kierownika Produkcji, Pracownik Magazynu, Pracownik Produkcji – Operator, Pracownik Produkcji – Pomocnik, Pracownik Lakierni Proszkowej, Pakowacz oraz kilku innych.
Krzysztof Żurek 2014-11-22 00:14:27
Hosten jest firmą przyjmującą o zwalniającą ludzi kiedy im się spodoba firmą. najmądrzejszy jest Łukasz P który niby na wszystkim się zna ale nie na tym co potrzeba, i tylko jak się ktoś mu nie spodoba - wywala.
najważniejszy NIBY jest prezes który tylko na zebraniach ma dużo do powiedzenia choć często się powtarza i nikt go nie słucha bo kłamie jak z nut.
Dyrektor DS produkcji - P. Paweł _ człowiek który dużo umie obiecać bo pewnie za to mu płacą, dobry elektryk, dobry automatyk, i każdy się go boi na hali. kicia prowadzi ten portal, nikt nie wie kim jest i dobrze.
Kicia 2014-11-22 09:42:25
Witam , właśnie rozpoczęłam weekend po pracy w mojej ulubionej firmie Hosten Polska a tu patrzę kolejny stek kłamstw na temat tej wspaniałej firmy .
Krzysiu , ostatnio ośmieszyłeś się brakiem wiedzy na temat produkcji , później ośmieszyłeś się brakiem wiedzy z przepisów BHP i norm bezpieczeństwa a teraz ośmieszasz się brakiem wiedzy na temat zarządu i struktury firmy Hosten.

Zarząd firmy , któremu zarzucasz brak wiedzy i kompetencji to młodzi ludzie , którzy od zera stworzyli 14 lat temu to przedsiębiorstwo a po prawie 10-ciu latach przekształcili je w spółkę kapitałową , która obecnie jest jedną z największych firm z tej branży w Polsce i w tym miejscu chcę przypomnieć wszystkim , że Ty byłeś w tej firmie zwykłym pracownikoem fizycznym , który nie potrafił zrobić odlewu z plastiku na maszynie , która sama te odlewy produkowała ... wystarczyło tej maszynie tylko nie przeszkadzać
Kicia 2014-11-22 09:45:38
CDN2

Poziomu intelektualnego ,
kulturalnego , wiedzy technicznej i innch nawet nie będę z Tobą zestawiać ponieważ nie ma to sensu .
W firmie Hosten nie ma pojęcia NAJWAŻNIEJSZY ponieważ wszyscy gramy w jednym zespole i najważniejszym są wszyscy Ci , którzy swoją pracą przyczyniają się do rozwoju tego przedsiębiorstwa . Ty nigdy się do tych ludzi nie zaliczałeś ....

Poza tym udajesz kolegę wszystkich a już zapomniałeś jak sam na nich donosiłeś , kto jest na hali po alkoholu , kto śpi na nockach tylko po to aby się podlizać dyrekcji .

Oczywiście Twoja ostatnia wiadomość jest typowym zniesławieniem i polecę zarządowi aby zgłosili ten fakt do prokuratury .
Fan 2014-11-22 21:16:32
Wylali Żurka 3 miesiące temu a on cały czas po nocach nie śpi. Pewnie ze Szwagrem Drabikiem do północy posta redagowały a potem 14 minut 27 sekund szukali guzika wyślij.
1
Kicia 2014-11-23 13:30:07
Witam, teraz wreszcie zrozumiałam skąd takie komentarze drogiego Krzysia, Piotra i dlaczego tak im się tutaj nie podobało jak pracowali. Może gdzie indziej pozwolą wam pić alkohol w pracy. Pozdrawiam wszystkich prawdziwych facetów.
JJOP 2014-11-24 15:12:24
LUDZIE!!! przychodźta i pracujta w tej firmie!!! to jest mój drugi DOM - tak ją pokochałem!!!
kriss 2014-11-25 07:59:32
jesteście nie normalni. wszyscy siebie warci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiecie o mnie. w hosten nigdy na nikogo nie doniosłem. możecie sobie mówic ile i co chcecie. największym donosicielem i kłamcą jest max. a nie ja i o tym wszyscy wiedzą. wale was. nikomu nie polecę tej firmy bo jesteście bandą oszczerców i wmawiacie sobie klimat jakiego nigdy tam nie bedzie
1
JJOP 2014-11-25 08:03:08
popieram Krzyśka
JJOP 2014-11-25 08:12:30
hahahaha kicia no wreszcie cos o sobie :D
1
kriss 2014-11-25 10:17:21
kicia nie wiedziałem że jesteś taka ale teraz już wiem. dziękuje. zapisałem to sobie. widze ze umiesz się przyznać do swoich wyznań
Fan 2014-11-26 17:52:04
Tylko bezrobotni frustraci pisza komentarze o 8:00 rano :)
fanie 2014-12-01 15:15:55
no akurat nie była to 1 zmiana :]
cinek 2014-12-02 17:20:58
No nie przesadzajcie 8 rano to przecież normlna godzina jak ktoś spać za długo nie lubi to przecież nie za bardzo się będzie skupiał na tym czy może wejść na komputer czy nie - mam ochote to wchodze to proste. co do samej pracy to ja właśnie poszukuje pracy i interesowałaby mnie to miesjce - nie za bardzo raddze sobie wp oszukiwaniach ale powiem szczerze, że chciałbym mieć stałe miejsce pracy.
1
kierowca 2014-12-21 17:46:33
Tak nażekacie na hosten ciekawe. Ciekawe czy wiecie co się dzieje u was w firmie tak naprawde. Radziłabym paru ludziom z magazynu dmuchać w alkomat przy wejściu do magazynu
1
obcy 2015-01-30 22:54:56
Czytam wasze posty śmiech mię ogarnia . Rozpisujecie się o dyrdymałach .
Kicia z wami się droczy i wyciąga informacje kto rozsiewa złą opinie o firmie .
To prawda że hosten jest młodą firmą i dynamicznie się rozwija coś kosztem czegoś .Sprzedają swoje wyroby tanio i gdzieś muszą oszczędzać , a najprościej oszczędza się na pracownikach .
Dodam jeszcze że hosten nie odbiega dużo od innych firm tej branży z szacunkiem i wypłatami .
Wszędzie tam gdzie jest większe bezrobocie jest tak samo .

Powinniście napisać tylko że nie polecacie pracy w hostenie bo( wykorzystują pracowników jest mobing i zastraszenie a zarobki to najniższa krajowa )
Jeśli ktoś na prawdę potrzebuje pracy to będzie pracował mimo wszystko .
1
MARCEL 2015-04-13 15:01:42
Witam wiecie cos o przyjęciach jakie warunki jak sie tam pracuje prosze info
1
299 2015-04-16 22:47:33
szczerze: warunki do bani... z początku moze byc bo nic ciebie nie interesuje ale po jakims czasie wszystko ciebie wnerwia np: brak ubran roboczych, domagasz sie narzędzi to podobno do dzisiaj nie ma porządnego młotka, na początku masz pomocnika operatora, po jakimś czasie bedziesz się domagał o operatora - niespełnione obietnice... jest kilku którzy robią za operatora a mają w papierku ''pomocnik''. sam sie musisz przekonac
2
MARCEL 2015-04-21 08:45:31
W takim razie warto probowac czy sobie darowac ?
1
Bobi 2015-04-21 13:43:32
Mamy sie zapytaj.
1
Hen 2015-04-24 08:29:23
super firma panie
Lill 2015-07-17 06:50:41
Nie ma to jak RZETELNA pomoc. Właśnie trafiła do mnie informacja od kolegi z Niemiec, że praca w Hosten może nie jest spełnieniem marzeń każdego człowieka, ale przede wszystkim jest to w miarę przyzwoity pracodawca. Ja jestem po zawodówce i myślę, czy by z nimi tymczasowo chociaż się nie związać - pomogłoby mi to zdobyć nieco doświadczenia nie ?
weeezy 2015-07-30 08:57:40
witam serdecznie,
staram się o pracę w biurze w firmie Hosten ale ogarnia mnie przerażenie czytając komentarze. Czy rzeczywiście jest tak źle?? Wiadomo,że wszystkim się nie dogodzi, mnie jednak najbardziej interesuje czy firma jest wypłacalna? Czy pensja wpływa regularnie? Czy rzeczywiście jest mobbing w firmie?
barti 2015-08-28 15:43:54
@weeezy dokładnie o to samo mi chodzi... też interesuje mnie praca w hosten ale za dużo opinii to tutaj nie ma, chciałbym się dowiedzieć od pracowników, bądź byłych pracowników jak to realnie wygląda, czy wypłaty dochodzą na czas i czy atmosfera jest spoko, bo mnie np. słuchy żadne nie doszły żeby tam coś miało być nie tak.
Pikuś 2015-09-05 23:57:57
Mi się podoba. Kasa każdego 10. Chlopaki ok, dziewcxyny ok. Ja nie narzekam.
1
Mob 2015-09-12 22:09:17
Pani z zamowien moglaby mobingowac, nie obrazilbym sie. Reszta ok.
1
szukam 2015-09-22 11:07:45
Ciężka praca na produkcji? Duże ciężary trzeba nosić?
figr 2015-09-28 13:14:42
Według mnie @szukam, to każda praca na produkcji należy do ciężkich, bo jednak to obciążenie i to zawsze praca fizyczna. Trzeba być jednak wytrzymałym, ale tak czy siak, najlepiej byłoby gdybyś sam sprawdził czy ta praca Ci odpowiada czy nie, bo wiadomo, że każdy organizm jest inny i inaczej reaguje na różne obciążenia.
wimar 2016-01-13 03:12:21
@Pikuś, to, że kasa jest na czas nie jest powodem do chwalenia, to ich obowiązek. Tak sie w ogóle zastanawiam, co oni oferują w socjalu lub benefitach, wie ktoś?
Pan Prezes 2016-01-18 18:17:41
Witam.
Jeśli chodzi o socjal i benefity to oferujemy karty multisport, bilety do kina, a raz do roku bony świąteczne.
Zapraszam.
góra 2016-01-23 20:26:42
@Pan Prezes, podejrzewam, że to wpis jakiegoś pracownika, bo chyba żaden właściciel firmy nie zabierałby tu głosu w takiej sprawie :) Nie mniej, fajnie, że firma daje dodatki.
Pyzola 2016-02-03 17:17:07
Hej. Widziałam że szukają kogoś do zamówień? Co się stalo z poprzednią osoba?? Odeszła czy została zwolniona?
legolas 2016-02-03 17:35:00
z tego co mi wiadomo to rzeczywiście szukają w tej chwili kogoś dokładniej do spraw zaopatrzenia. Co się stało z poprzednim pracownikiem ( jeśli taki był) to chyba mało ważne
1
Pyzola 2016-02-04 16:19:06
Pytanie wyniklo z przerażenia poprzednimi komentarzami czy naprawdę jest tam tak źle i czy ta osoba nie wytrzymała i odeszła. Myślę by zaaplikowac na to stanowisko, a orientuje się ktoś jak zarobki??
heeek 2016-02-05 20:31:54
Pyzola ciężko mi powiedzieć jak z zarobkami, podejrzewam, że jako osoba zajmująca się zaopatrzeniem, możesz zarobić konkretne pieniądze. A tym, że szukają na czyjeś miejsce nie ma co się przejmować, zawsze jest taka sytuacja :)
Lola 2016-02-08 18:21:38
Mam pytanko jak zmiany i jak z przerwami???
1
karate 2016-02-08 18:55:33
@heek no właśnie podobają mi się obowiązki na tym stanowisku - zlecanie wykonania prac na zewnątrz firmy oraz ich nadzorowanie oraz nadzór nad realizacją zamówionego towaru. Brzmi fajnie i nie wieje nudą
1
och i ach 2016-02-11 19:47:52
A wiadomo jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na asystentkę ds. zaopatrzenia? Nie wspominają nic o znajomości angielskiego, a to nawet dobrze, bo zapewniają zatrudnienie na pełen etat.
1
bik 2016-02-23 19:49:47
to że nie wspominają, nie oznacza, że nie należy go znać. jest to jednak miejsce pracy, w którym przebywają również obcokrajcowcy często i to na pewno będzie dodatkowym atutem w takim razie.
rykien 2016-03-04 18:14:30
w swojej działalności, kłada duzy nacisk na udoskonalenie oferowanych produktów, wiec tym bardziej wymagaja od swoich pracowników wiedzy oraz kompetencji, wiec i tu znajomosc jezyka jest uzasdniona.
1
Bartek 2016-04-05 09:54:01
Chciałem do nich na produkcję. Jak ktoś z szefostwa to czyta to proszę odezwać się do Bartka C. :)
2
hbjn 2016-04-08 22:29:36
@Bartek jeśli masz odpowiednie uprawnienia na to stanowisko to wystarczy złożyć CV, rekrutacja ruszyła dopeiro co
eryk 2016-05-13 16:49:19
firma poszukuje na stanowiska :pracownik magazynu, pracownik produkcji, operator i pomocnik @Bartek jeżeli Ci to pasuje to aplikuj
1
Piotr. 2016-06-27 20:16:04
Pani Kiciu.Mam 54 lata i szukam pracy w Radomiu,czy mam szansę o pracę w waszej firmie,jaka jest płaca i praca?czy dwie zmiany bo tak też bym pracował.Nocki nie.Pozdrawiam i proszę o odpowiedz.
jhj 2016-07-06 23:11:07
@Piotr. sprawa jest taka, że aktualnie firma Hosten nie psozukuje aktualnie pracowników. Chyba że wie pan coś czego my tutaj nie wiemy ? albo oferty do nich sa gdzieś indziej (poza gowork). Porsze o info
robert 2016-07-27 15:14:53
hosten to firma beznadziejna nikomu jej nie polecam ciagle sa nadgodziny z pracy sie wychodzi po 12 nawet wiecej godz ja mialem taka sytuacje ze zaczolem prace i bylo wszystko dobrze a po pol roku poszedlem na operacje przepukliny i mialem 2 mies zwolnienia akurat jak mi sie konczylo zwolnienie zmarl mi tata i akurat wtedy musialem isc do lekarza i bylem godz przed pogrzebem lekarz dal mi zwolnienie jeszcze na 2 tyg.Zupełnie nie mam pojecia jak to sie stalo ale gdy wrolilem zapisalem date dydz wiecej niz powinienem poprostu nie wiel pamietam z tamtego dnia bo bylem w rozsypce nikt mi nie dal znac ze juz powinienem byc w pracy a gdy chcialem wrocic poprostu mnie wyrzocili zero jakiejkolwiek zrozumienia zadne propozycje nie pomogly .PO CO TU CZLOWIEK ZASUWA BO PRACA JEST CIEZKA NAWET BARDZO STARA SIE I ZOSTAJE PO GODZINACH A W NAGRODE DOSTAJE ZWOLNIENIE PRZEZ GLUPIE NIEPOROZUMIENIE .POPROSTU ŻAL MI TAKICH FIRM
5
vgbnm 2016-08-04 23:21:49
@ robert ale to dobrze zrozumiałam, że przegapiłes do kiedy masz zwolnienie w pracy? no faktycznie po takich wydarzeniach mogliby spojrzec przychulnym okiem i zwyczajnie zrozumieć. Ale żeby tak było trzeba być jeszcze człowiekiem, ale im chyba tego zabrakło
ajwaj 2016-08-08 12:30:54
firma kogucik
erfg 2016-08-10 20:54:20
@jhj nie nie z tego co mi wiaodmo to na chwile obecna firma nie prowadzi żadnego naboru do siebie ale moze za jakis czas pojawia sie jakies oferty pracy
Zostaw swoją opinię o Hosten - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hosten