Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Hosten

Pracowałeś w firmie Hosten i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kicia - 2014-08-04 20:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich kolegów z hostena , oraz was Krzysiu , Marcinie ( co udaje , że nie jest Marcinem ) oraz inne " dziewczęta z produkcji " . Dla marudek mam kolejną odpowiedz .

1. Krzysiu - pomiar hałasu zrobiony był przy włączonych wszystkich maszynach . Maszyna typu omega czy inny ekstruder sama z siebie nie wydaje hałasu ciągłego większego niż 55 decybeli wię jej praca nie ma żadnego wpływu na powyższe pomiary ponieważ najgłosniejsze na hali są chłodziarki . Jeśli masz wątpliwości pomiar hałasu , natężenia światła i wiele innych można wykonać komisyjnie w Twojej obecności . Dyrektor ma wszystkie potrzebne do tego urzadzenia i zawsze po uruchomieniu nowej maszyny robi pomiar całości i sprawdza , czy wszystko ok .Jeśli masz wątpliwości co do zgodności procedur firmy z przepisami zapytaj pana Mirka który jest w firmie od BHP i wizytuje są trzy razy w tygodniu ( poniedziałki , środy i piątki juz od ponad 3 lat ) lub przełożonego .

2. Kolego odnośnie Twojego pytania o zarobki . Zadżwoń pod numer 48 3669923 i poproś dyrektora produkcji a on odpowie na Twoje pytania .

Jestem na tym forum od ponad tygodnia i zorientowałam się , ze udzielaja sie tu te same osoby pod roznymi nickami , ktorych pomysl na zycie to wieczne narzekanie wiec mam dla nich piekne przysłowie " Narzekajcie więc narodzie , narzekanie dzisiaj w modzie " .

Jesli chcesz uzyskac rzetelnych informacji o pracy w hosten to zadzwon , przyjdz , słuchaj głupot z internetu .... rób co chcesz przecież jesteś dorosły .

P.S. Gorąco pozdrawiam wszystkich pracowników z magazynu jestescie prawdziwymi facetami i wykonujecie 100 razy cięższe zadania .Pozdrawiam również 90% facetów z produkcji wy również jesteście super i dzieki Wam na hali czuć testosteron . Niestety od naszych marudek czuć tylko zapach mleczka i damskich podpasek .
Szkoda mi mojego czasu dla marudek wiec zostawiam was samych z waszymi wymyslonymi problemami .
P.S. 2 marudki pani sprzataczka prosiła abyście starali chociaż troszkę trafiac do sedesu lub siadali podczas toalety .
zdjecie uzytkownika
NIE - 2014-08-09 19:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopaki... jeśli chodzi o kicie to nie ma co sie gówna tykać bo się można uj... pobródzić
zdjecie uzytkownika
yaw3 - 2014-08-14 18:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kicia daj sobie spokój. wchodzisz czasem na hale, a mówisz jakbyś na niej żyła. nic nie wiesz o produkcji. wiesz tyle ile chcesz wiedzieć.
zdjecie uzytkownika
Bello - 2014-08-14 18:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
'hahahahahaha!!!!!!Kicia!!!!Chłopaki ruszcie głową jak nie wiecie kto to KICIA!!!!! Po wypowiedziach TEGO użytkownika można zauważyc kto to jest. praca biurowa....dobre sobie!!! zapraszamy na 10 godzin na hale, na magazyn i zobaczymy czy dalej będziesz tak pięknie pisać o hostenie!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
MOJ Żesz - 2014-09-05 17:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OOO widzę, że się w firmie "zdecydowanie polepszyło"
zdjecie uzytkownika
No weź - 2014-09-05 19:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AD. P.S. 2 napisany przez Kicia (czy tam coś): w biegu trudno jest do sedesu trafić...
zdjecie uzytkownika
on - 2014-09-14 08:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie oodnośnie zarobkow ile co i jak ? Jak z przerwami i po ile godzin się pracuje
zdjecie uzytkownika
Operator Tłoczni - 2014-09-15 12:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
godz. 8-12 czasami soboty zależy od kaprysu, płaca minimalna i jeśli nikt nie zapomni to może premia
zdjecie uzytkownika
koni - 2014-09-23 23:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hosten Polska to producent najwyższej jakości profili z PVC i aluminium o ugruntowanej pozycji na rynku polskim i europejskim. Aktualnie poszukują kandydatek/kandydatów na stanowisko: Zastępca Kierownika Produkcji, Pracownik Magazynu, Pracownik Produkcji – Operator, Pracownik Produkcji – Pomocnik, Pracownik Lakierni Proszkowej, Pakowacz oraz kilku innych.
zdjecie uzytkownika
Krzysztof Żurek - 2014-11-22 00:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hosten jest firmą przyjmującą o zwalniającą ludzi kiedy im się spodoba firmą. najmądrzejszy jest Łukasz P który niby na wszystkim się zna ale nie na tym co potrzeba, i tylko jak się ktoś mu nie spodoba - wywala.
najważniejszy NIBY jest prezes który tylko na zebraniach ma dużo do powiedzenia choć często się powtarza i nikt go nie słucha bo kłamie jak z nut.
Dyrektor DS produkcji - P. Paweł _ człowiek który dużo umie obiecać bo pewnie za to mu płacą, dobry elektryk, dobry automatyk, i każdy się go boi na hali. kicia prowadzi ten portal, nikt nie wie kim jest i dobrze.
zdjecie uzytkownika
Kicia - 2014-11-22 09:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , właśnie rozpoczęłam weekend po pracy w mojej ulubionej firmie Hosten Polska a tu patrzę kolejny stek kłamstw na temat tej wspaniałej firmy .
Krzysiu , ostatnio ośmieszyłeś się brakiem wiedzy na temat produkcji , później ośmieszyłeś się brakiem wiedzy z przepisów BHP i norm bezpieczeństwa a teraz ośmieszasz się brakiem wiedzy na temat zarządu i struktury firmy Hosten.

Zarząd firmy , któremu zarzucasz brak wiedzy i kompetencji to młodzi ludzie , którzy od zera stworzyli 14 lat temu to przedsiębiorstwo a po prawie 10-ciu latach przekształcili je w spółkę kapitałową , która obecnie jest jedną z największych firm z tej branży w Polsce i w tym miejscu chcę przypomnieć wszystkim , że Ty byłeś w tej firmie zwykłym pracownikoem fizycznym , który nie potrafił zrobić odlewu z plastiku na maszynie , która sama te odlewy produkowała ... wystarczyło tej maszynie tylko nie przeszkadzać
zdjecie uzytkownika
Kicia - 2014-11-22 09:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CDN2

Poziomu intelektualnego ,
kulturalnego , wiedzy technicznej i innch nawet nie będę z Tobą zestawiać ponieważ nie ma to sensu .
W firmie Hosten nie ma pojęcia NAJWAŻNIEJSZY ponieważ wszyscy gramy w jednym zespole i najważniejszym są wszyscy Ci , którzy swoją pracą przyczyniają się do rozwoju tego przedsiębiorstwa . Ty nigdy się do tych ludzi nie zaliczałeś ....

Poza tym udajesz kolegę wszystkich a już zapomniałeś jak sam na nich donosiłeś , kto jest na hali po alkoholu , kto śpi na nockach tylko po to aby się podlizać dyrekcji .

Oczywiście Twoja ostatnia wiadomość jest typowym zniesławieniem i polecę zarządowi aby zgłosili ten fakt do prokuratury .
zdjecie uzytkownika
Fan - 2014-11-22 21:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wylali Żurka 3 miesiące temu a on cały czas po nocach nie śpi. Pewnie ze Szwagrem Drabikiem do północy posta redagowały a potem 14 minut 27 sekund szukali guzika wyślij.
zdjecie uzytkownika
Kicia - 2014-11-23 13:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, teraz wreszcie zrozumiałam skąd takie komentarze drogiego Krzysia, Piotra i dlaczego tak im się tutaj nie podobało jak pracowali. Może gdzie indziej pozwolą wam pić alkohol w pracy. Pozdrawiam wszystkich prawdziwych facetów.
zdjecie uzytkownika
JJOP - 2014-11-24 15:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE!!! przychodźta i pracujta w tej firmie!!! to jest mój drugi DOM - tak ją pokochałem!!!
zdjecie uzytkownika
kriss - 2014-11-25 07:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jesteście nie normalni. wszyscy siebie warci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiecie o mnie. w hosten nigdy na nikogo nie doniosłem. możecie sobie mówic ile i co chcecie. największym donosicielem i kłamcą jest max. a nie ja i o tym wszyscy wiedzą. wale was. nikomu nie polecę tej firmy bo jesteście bandą oszczerców i wmawiacie sobie klimat jakiego nigdy tam nie bedzie
zdjecie uzytkownika
JJOP - 2014-11-25 08:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram Krzyśka
zdjecie uzytkownika
JJOP - 2014-11-25 08:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hahahaha kicia no wreszcie cos o sobie :D
zdjecie uzytkownika
kriss - 2014-11-25 10:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kicia nie wiedziałem że jesteś taka ale teraz już wiem. dziękuje. zapisałem to sobie. widze ze umiesz się przyznać do swoich wyznań
zdjecie uzytkownika
Fan - 2014-11-26 17:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko bezrobotni frustraci pisza komentarze o 8:00 rano :)
zdjecie uzytkownika
fanie - 2014-12-01 15:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no akurat nie była to 1 zmiana :]
zdjecie uzytkownika
cinek - 2014-12-02 17:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No nie przesadzajcie 8 rano to przecież normlna godzina jak ktoś spać za długo nie lubi to przecież nie za bardzo się będzie skupiał na tym czy może wejść na komputer czy nie - mam ochote to wchodze to proste. co do samej pracy to ja właśnie poszukuje pracy i interesowałaby mnie to miesjce - nie za bardzo raddze sobie wp oszukiwaniach ale powiem szczerze, że chciałbym mieć stałe miejsce pracy.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-12-21 17:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak nażekacie na hosten ciekawe. Ciekawe czy wiecie co się dzieje u was w firmie tak naprawde. Radziłabym paru ludziom z magazynu dmuchać w alkomat przy wejściu do magazynu
zdjecie uzytkownika
obcy - 2015-01-30 22:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytam wasze posty śmiech mię ogarnia . Rozpisujecie się o dyrdymałach .
Kicia z wami się droczy i wyciąga informacje kto rozsiewa złą opinie o firmie .
To prawda że hosten jest młodą firmą i dynamicznie się rozwija coś kosztem czegoś .Sprzedają swoje wyroby tanio i gdzieś muszą oszczędzać , a najprościej oszczędza się na pracownikach .
Dodam jeszcze że hosten nie odbiega dużo od innych firm tej branży z szacunkiem i wypłatami .
Wszędzie tam gdzie jest większe bezrobocie jest tak samo .

Powinniście napisać tylko że nie polecacie pracy w hostenie bo( wykorzystują pracowników jest mobing i zastraszenie a zarobki to najniższa krajowa )
Jeśli ktoś na prawdę potrzebuje pracy to będzie pracował mimo wszystko .
zdjecie uzytkownika
MARCEL - 2015-04-13 15:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wiecie cos o przyjęciach jakie warunki jak sie tam pracuje prosze info
zdjecie uzytkownika
299 - 2015-04-16 22:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
szczerze: warunki do bani... z początku moze byc bo nic ciebie nie interesuje ale po jakims czasie wszystko ciebie wnerwia np: brak ubran roboczych, domagasz sie narzędzi to podobno do dzisiaj nie ma porządnego młotka, na początku masz pomocnika operatora, po jakimś czasie bedziesz się domagał o operatora - niespełnione obietnice... jest kilku którzy robią za operatora a mają w papierku ''pomocnik''. sam sie musisz przekonac
zdjecie uzytkownika
MARCEL - 2015-04-21 08:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W takim razie warto probowac czy sobie darowac ?
zdjecie uzytkownika
Bobi - 2015-04-21 13:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mamy sie zapytaj.
zdjecie uzytkownika
Hen - 2015-04-24 08:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
super firma panie
zdjecie uzytkownika
Lill - 2015-07-17 06:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma to jak RZETELNA pomoc. Właśnie trafiła do mnie informacja od kolegi z Niemiec, że praca w Hosten może nie jest spełnieniem marzeń każdego człowieka, ale przede wszystkim jest to w miarę przyzwoity pracodawca. Ja jestem po zawodówce i myślę, czy by z nimi tymczasowo chociaż się nie związać - pomogłoby mi to zdobyć nieco doświadczenia nie ?
zdjecie uzytkownika
weeezy - 2015-07-30 08:57:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam serdecznie,
staram się o pracę w biurze w firmie Hosten ale ogarnia mnie przerażenie czytając komentarze. Czy rzeczywiście jest tak źle?? Wiadomo,że wszystkim się nie dogodzi, mnie jednak najbardziej interesuje czy firma jest wypłacalna? Czy pensja wpływa regularnie? Czy rzeczywiście jest mobbing w firmie?
zdjecie uzytkownika
barti - 2015-08-28 15:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@weeezy dokładnie o to samo mi chodzi... też interesuje mnie praca w hosten ale za dużo opinii to tutaj nie ma, chciałbym się dowiedzieć od pracowników, bądź byłych pracowników jak to realnie wygląda, czy wypłaty dochodzą na czas i czy atmosfera jest spoko, bo mnie np. słuchy żadne nie doszły żeby tam coś miało być nie tak.
zdjecie uzytkownika
Pikuś - 2015-09-05 23:57:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mi się podoba. Kasa każdego 10. Chlopaki ok, dziewcxyny ok. Ja nie narzekam.
zdjecie uzytkownika
Mob - 2015-09-12 22:09:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pani z zamowien moglaby mobingowac, nie obrazilbym sie. Reszta ok.
zdjecie uzytkownika
szukam - 2015-09-22 11:07:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciężka praca na produkcji? Duże ciężary trzeba nosić?
zdjecie uzytkownika
figr - 2015-09-28 13:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie @szukam, to każda praca na produkcji należy do ciężkich, bo jednak to obciążenie i to zawsze praca fizyczna. Trzeba być jednak wytrzymałym, ale tak czy siak, najlepiej byłoby gdybyś sam sprawdził czy ta praca Ci odpowiada czy nie, bo wiadomo, że każdy organizm jest inny i inaczej reaguje na różne obciążenia.
zdjecie uzytkownika
wimar - 2016-01-13 03:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Pikuś, to, że kasa jest na czas nie jest powodem do chwalenia, to ich obowiązek. Tak sie w ogóle zastanawiam, co oni oferują w socjalu lub benefitach, wie ktoś?
zdjecie uzytkownika
Pan Prezes - 2016-01-18 18:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Jeśli chodzi o socjal i benefity to oferujemy karty multisport, bilety do kina, a raz do roku bony świąteczne.
Zapraszam.
zdjecie uzytkownika
góra - 2016-01-23 20:26:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Pan Prezes, podejrzewam, że to wpis jakiegoś pracownika, bo chyba żaden właściciel firmy nie zabierałby tu głosu w takiej sprawie :) Nie mniej, fajnie, że firma daje dodatki.
zdjecie uzytkownika
Pyzola - 2016-02-03 17:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Widziałam że szukają kogoś do zamówień? Co się stalo z poprzednią osoba?? Odeszła czy została zwolniona?
zdjecie uzytkownika
legolas - 2016-02-03 17:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pyzola - 2016-02-03 17:17:07]:
z tego co mi wiadomo to rzeczywiście szukają w tej chwili kogoś dokładniej do spraw zaopatrzenia. Co się stało z poprzednim pracownikiem ( jeśli taki był) to chyba mało ważne
zdjecie uzytkownika
Pyzola - 2016-02-04 16:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie wyniklo z przerażenia poprzednimi komentarzami czy naprawdę jest tam tak źle i czy ta osoba nie wytrzymała i odeszła. Myślę by zaaplikowac na to stanowisko, a orientuje się ktoś jak zarobki??
zdjecie uzytkownika
heeek - 2016-02-05 20:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pyzola ciężko mi powiedzieć jak z zarobkami, podejrzewam, że jako osoba zajmująca się zaopatrzeniem, możesz zarobić konkretne pieniądze. A tym, że szukają na czyjeś miejsce nie ma co się przejmować, zawsze jest taka sytuacja :)
zdjecie uzytkownika
Lola - 2016-02-08 18:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanko jak zmiany i jak z przerwami???
zdjecie uzytkownika
karate - 2016-02-08 18:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@heek no właśnie podobają mi się obowiązki na tym stanowisku - zlecanie wykonania prac na zewnątrz firmy oraz ich nadzorowanie oraz nadzór nad realizacją zamówionego towaru. Brzmi fajnie i nie wieje nudą
zdjecie uzytkownika
och i ach - 2016-02-11 19:47:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A wiadomo jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na asystentkę ds. zaopatrzenia? Nie wspominają nic o znajomości angielskiego, a to nawet dobrze, bo zapewniają zatrudnienie na pełen etat.
zdjecie uzytkownika
bik - 2016-02-23 19:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to że nie wspominają, nie oznacza, że nie należy go znać. jest to jednak miejsce pracy, w którym przebywają również obcokrajcowcy często i to na pewno będzie dodatkowym atutem w takim razie.
zdjecie uzytkownika
rykien - 2016-03-04 18:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w swojej działalności, kłada duzy nacisk na udoskonalenie oferowanych produktów, wiec tym bardziej wymagaja od swoich pracowników wiedzy oraz kompetencji, wiec i tu znajomosc jezyka jest uzasdniona.
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2016-04-05 09:54:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chciałem do nich na produkcję. Jak ktoś z szefostwa to czyta to proszę odezwać się do Bartka C. :)
zdjecie uzytkownika
hbjn - 2016-04-08 22:29:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Bartek jeśli masz odpowiednie uprawnienia na to stanowisko to wystarczy złożyć CV, rekrutacja ruszyła dopeiro co

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Hosten!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hosten
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert