Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Hosten

Pracowałeś w firmie Hosten i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
yaw3 - 2014-07-31 08:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
3Poł masz racje. wszystko obiecują i na tym się kończy. Co do wiertarki to wydaje mi się że nie ma potrzeby na kupno więcej, jedna wystarczy. podstawa - brak narzędzi, młotków, kluczy itp. przecież tego ciągle się używa. 35st na hali, brak wentylacji nie da się oddychać, od roku słyszę ze będą nowe wentylatory. obiecywali nawet że kupią odzież i też nic. Kicia z biura niedawno przyjęta nie może inaczej pisać bo nic nie wie na ten temat. Ja pracuje dłuższy czas i i śmiało mogę powiedzieć że to co piszecie o zatrudnieniu i awansach to lipa. nawet operator tłoczni jest tylko pomocnikiem operatora. wszyscy jesteśmy pomocnikami a wymagają od nas więcej jak od operatorów. brak mi słów...
zdjecie uzytkownika
Kicia - 2014-07-31 09:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , raz jeszcze gorąco polecam firme hosten i dementuje informacje , że pracuję w hostenie od niedawna ..... to nie ja .
W przeciwieństwie do Was malutkie marudy ja mam odwagę i zapytam dziś dyrektora o wszystkie pytania " operatora " i jego niezadowolonych kumpli , którzy zostali siłą oderwani od matczynej piersi i wbrew ich woli wrzuceni do hostena . Mam nadzieję , że dziś uda mi się odpowiedzieć na wszystkie pytania .
Pozdrowionka hi, hi, hi
zdjecie uzytkownika
Vasili - 2014-07-31 11:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kicia - 2014-07-31 09:32:15]:
Eee no Kicia za ten ładny PR powinna premię dostać :) Mam nadzieję że Szef nie zapomni o niej przy przelewie :) Moja kizia mizia :)
zdjecie uzytkownika
yaw3 - 2014-07-31 13:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kicia dostaniesz bardzo pozytywną odpowiedź, nawet obietnicę niestety nigdy nie dojdzie do jej realizacji. to są tylko puste słowa.
zdjecie uzytkownika
Operator Tłoczni - 2014-07-31 16:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kicia-ruda, blond czy sprężynka?? zapraszam na jeden dzień pracy na hale i na 100% zmienisz zdanie o firmie...Pracuje tu bo nie mam wyboru jak 99% ludzi w tej firmie, wszyscy wiedzą jak z pracą w Radomiu. Nie wymądrzam się pisze tak jak jest i jak to wygląda z perspektywy pracy na hali. Może nikt z was nie ma domu i życia prywatnego więc nie przeszkadza mu jego ogranizacja przez Hosten. Popracować można ale na dłuższą mete szlak człowieka trafia jak widzi jak to wszystko funkcjonuje.
zdjecie uzytkownika
Kicia - 2014-07-31 18:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , właśnie wróciłam z mojej ulubionej pracy czyli z hostena i mam odpowiedzi na wszystkie pytania .

1. Wentylacja w hostenie jest jedna duza centralna pod sufitem i boczna ( kakieś wentylatory ) . Są już zakupione dodatkowe wentylatiory i zostana zamontowane jak tylko zaakceptuje je inspektor nadzorujacy budynek produkcji.
2. Ubrania robocze są dostępne tylko prawie nikt się po nie nie zgłasza . Podobno w opinii niektórych z Was są one " obciachowe " .
3. Zatyczki do uszu nie są wymagane przy hałasie jaki panuje w hosten .
4. Szacunek w firmie hosten jest od zawsze , chyba że ktoś oczekuje głaskania po brzuszku 3 razy dziennie to faktycznie może być lekko zawiedziony .

Dziś również dowiedziałam się kto kryje się pod nickiem " operator tłoczni " i kilkoma innymi . Jest to ta sama osoba pan Marcin W. Drogi Marcinie jak się dziś zorientowałam nie jesteś pracownikiem tłoczni wiec nie rozumię dlaczego się pod to stanowisko podszywasz . Nie rozumię również dlaczego udajesz wielkiego znawcę " do spraw hostena " skoro pracujesz jako szeregowy pracownik lakierni dopiero od kilku miesięcy ? Dziś się Tobie lekko przypatrzyłam i zrozumiałam skąd u Ciebie takie złe nastawienie do świata ... oj biedny jesteś , oj biedny .
Po dzisiejszym dniu jestem pewna , ze hosten to bardzo dobry wybór i ciesze sie, że tu pracuję .
Wszystkie marudy zostawiam same z waszymi problemami .

P.S. Pozdrowionka dla wszystkich z hostena , którzy jeszcze są przed urlopem.
zdjecie uzytkownika
Operator Tłoczni - 2014-08-01 05:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i teraz pytanie trafiłam i przestanie się wypowiadać czy nie trafiłam?? Chyba najważniejsze jest to że jednak ktoś interesuje się opinią o firmie i może coś zmieni się na plus.
zdjecie uzytkownika
yaw3 - 2014-08-01 09:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1. (dodatkowe wentylatory i zostaną zamontowane jak tylko zaakceptuje je inspektor nadzorujacy budynek produkcji) - ja słyszę to od roku i wiem ze w 2014 nie zostaną zamontowane.
2. ( Ubrania robocze są dostępne tylko prawie nikt się po nie nie zgłasza - nie obiło mi się o uszy że są, może trzymacie je sla siebie???
3. Zatyczki do uszu są wymagane powyżej hałasu 6dB a na hali jest powyżej.
4. szacunek? szacunek może i jest ale nie kadra kierownicza nie traktuje pracowników poważnie.
widzisz Kicia Twoja teoria legła w gruzach
zdjecie uzytkownika
Kicia - 2014-08-01 12:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , własnie jestem w mojej ulubionej pracy czyli w hostenie i mam odpowiedzi na pytania kolejnej marudy .

1. Wentylatory będą zamontowane jak tylko dyrekcja odbierze zatwierdzenie od inspektora i czy w to wierzysz czy nie to jest to tylko Twoja sprawa .
2. Ubrania robocze są dostepne u dyrektora za pisemnym potwierdzeniem odbioru ( piękne szare polo z logiem firmy i do tego czarno zielone spodenki ) . Ponieważ w firmie chyba nie ma kelnera więc po ciuszki musisz się zgłosić sam .
3. Według przepisów ochrona uszu potrzebna jest jesli hałas ciagły przekracza 85 jakichś decybeli wiec skąd wziąłeś 6 decybeli ( jeśli świst powietrza ma ok 30 decybeli ) . Dziś na pierwszej zmianie chodzą wszystkie maszyny i maksymalny pomiar chwilowego hałasu wynosi 72 decybele a stałego ok 59-65 decybeli . Pomiar wykonany urządzeniem UT 352.
4. Zdecyduj się o co Ci w końcu chodzi o szacunek , czy o poważne traktowanie ponieważ nie wiem o co pytać przełożonych .

P.S. KRZYSIU serdecznie Cie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Operator Tłoczni - 2014-08-01 16:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U Panowie po dzisiejszym dniu stwierdzam że nie można już pisać prawdy bo polecimy jak gość z lakierni...
zdjecie uzytkownika
Vasili - 2014-08-01 17:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kicia triumfuje :)
zdjecie uzytkownika
Operator Tłoczni - 2014-08-02 11:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli publiczne zastraszanie ludzi można nazwać triumfem...
zdjecie uzytkownika
yaw3 - 2014-08-02 11:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
o nic nie musisz pytać ja mam swoje zdanie, nie interesuje mnie czy wiesz kim jestem czy nie. zresztą po mailu do wszystkich dojdziesz, a to dowodzi o tym ze jesteś sterowana przez hosten.
wczoraj nie szły wszystkie maszyny na I zm, jedna omega i 5 wtryskarek, wiec sama Siebie oszukujesz. kazali Ci tak napisać czy Ty to nie Ty?
zdjecie uzytkownika
MS - 2014-08-02 13:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jakie teraz zarobki można liczyć? Bo 1.5 roku temu zbyt wiele nie oferowali. I czy nadal jest bezwzględny zakaz palenia? Może Kicia odpowie? :)
zdjecie uzytkownika
yaw3 - 2014-08-02 19:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kicia jest sprzedana, nawet ie potrafi się przedstawić.
najniższa krajowa plus premia, zależy gdzie chcesz pracować.
palenia nie ma i nie będzie.
zdjecie uzytkownika
K - 2014-08-02 22:07:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co tu czytam to jakaś żenada. Weśta się chopaszyny ogarnijta. Przykro czytać. Sami Sienkiewicze i Mickiewicze co marnują sie w fabryce biduliny. Poukładalibyście kostki. Za ciepło bidulom i za głośno. W zime będzie za zimno i za cicho. Książęta i szlachta.
zdjecie uzytkownika
check_this_out - 2014-08-04 19:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W firmie jest szereg niedociągnięc jeśli chodzi o bezpieczeństwo pracownika. Rządzącym tą firmą proponuje się nad tym poważnie zastanowic. Kicia niech się lepiej nie wypowiada na ten temat bo nie ma zielonego pojęcia o pracy w tej firmie - przynoszenie zamówien i siedzenie przy biurku raczej nie można porównac do pracy na hali :-)
zdjecie uzytkownika
Kicia - 2014-08-04 20:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich kolegów z hostena , oraz was Krzysiu , Marcinie ( co udaje , że nie jest Marcinem ) oraz inne " dziewczęta z produkcji " . Dla marudek mam kolejną odpowiedz .

1. Krzysiu - pomiar hałasu zrobiony był przy włączonych wszystkich maszynach . Maszyna typu omega czy inny ekstruder sama z siebie nie wydaje hałasu ciągłego większego niż 55 decybeli wię jej praca nie ma żadnego wpływu na powyższe pomiary ponieważ najgłosniejsze na hali są chłodziarki . Jeśli masz wątpliwości pomiar hałasu , natężenia światła i wiele innych można wykonać komisyjnie w Twojej obecności . Dyrektor ma wszystkie potrzebne do tego urzadzenia i zawsze po uruchomieniu nowej maszyny robi pomiar całości i sprawdza , czy wszystko ok .Jeśli masz wątpliwości co do zgodności procedur firmy z przepisami zapytaj pana Mirka który jest w firmie od BHP i wizytuje są trzy razy w tygodniu ( poniedziałki , środy i piątki juz od ponad 3 lat ) lub przełożonego .

2. Kolego odnośnie Twojego pytania o zarobki . Zadżwoń pod numer 48 3669923 i poproś dyrektora produkcji a on odpowie na Twoje pytania .

Jestem na tym forum od ponad tygodnia i zorientowałam się , ze udzielaja sie tu te same osoby pod roznymi nickami , ktorych pomysl na zycie to wieczne narzekanie wiec mam dla nich piekne przysłowie " Narzekajcie więc narodzie , narzekanie dzisiaj w modzie " .

Jesli chcesz uzyskac rzetelnych informacji o pracy w hosten to zadzwon , przyjdz , słuchaj głupot z internetu .... rób co chcesz przecież jesteś dorosły .

P.S. Gorąco pozdrawiam wszystkich pracowników z magazynu jestescie prawdziwymi facetami i wykonujecie 100 razy cięższe zadania .Pozdrawiam również 90% facetów z produkcji wy również jesteście super i dzieki Wam na hali czuć testosteron . Niestety od naszych marudek czuć tylko zapach mleczka i damskich podpasek .
Szkoda mi mojego czasu dla marudek wiec zostawiam was samych z waszymi wymyslonymi problemami .
P.S. 2 marudki pani sprzataczka prosiła abyście starali chociaż troszkę trafiac do sedesu lub siadali podczas toalety .
zdjecie uzytkownika
NIE - 2014-08-09 19:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopaki... jeśli chodzi o kicie to nie ma co sie gówna tykać bo się można uj... pobródzić
zdjecie uzytkownika
yaw3 - 2014-08-14 18:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kicia daj sobie spokój. wchodzisz czasem na hale, a mówisz jakbyś na niej żyła. nic nie wiesz o produkcji. wiesz tyle ile chcesz wiedzieć.
zdjecie uzytkownika
Bello - 2014-08-14 18:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
'hahahahahaha!!!!!!Kicia!!!!Chłopaki ruszcie głową jak nie wiecie kto to KICIA!!!!! Po wypowiedziach TEGO użytkownika można zauważyc kto to jest. praca biurowa....dobre sobie!!! zapraszamy na 10 godzin na hale, na magazyn i zobaczymy czy dalej będziesz tak pięknie pisać o hostenie!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
MOJ Żesz - 2014-09-05 17:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OOO widzę, że się w firmie "zdecydowanie polepszyło"
zdjecie uzytkownika
No weź - 2014-09-05 19:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AD. P.S. 2 napisany przez Kicia (czy tam coś): w biegu trudno jest do sedesu trafić...
zdjecie uzytkownika
on - 2014-09-14 08:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie oodnośnie zarobkow ile co i jak ? Jak z przerwami i po ile godzin się pracuje
zdjecie uzytkownika
Operator Tłoczni - 2014-09-15 12:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
godz. 8-12 czasami soboty zależy od kaprysu, płaca minimalna i jeśli nikt nie zapomni to może premia
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hosten
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x