brak logo

Hosten

Radom

Opinie o Hosten

Operator Tłoczni 2014-08-02 11:01
Jeżeli publiczne zastraszanie ludzi można nazwać triumfem...
yaw3 2014-08-02 11:05
o nic nie musisz pytać ja mam swoje zdanie, nie interesuje mnie czy wiesz kim jestem czy nie. zresztą po mailu do wszystkich dojdziesz, a to dowodzi o tym ze jesteś sterowana przez hosten.
wczoraj nie szły wszystkie maszyny na I zm, jedna omega i 5 wtryskarek, wiec sama Siebie oszukujesz. kazali Ci tak napisać czy Ty to nie Ty?
1
MS 2014-08-02 13:00
Na jakie teraz zarobki można liczyć? Bo 1.5 roku temu zbyt wiele nie oferowali. I czy nadal jest bezwzględny zakaz palenia? Może Kicia odpowie? :)
yaw3 2014-08-02 19:30
Kicia jest sprzedana, nawet ie potrafi się przedstawić.
najniższa krajowa plus premia, zależy gdzie chcesz pracować.
palenia nie ma i nie będzie.
K 2014-08-02 22:07
To co tu czytam to jakaś żenada. Weśta się chopaszyny ogarnijta. Przykro czytać. Sami Sienkiewicze i Mickiewicze co marnują sie w fabryce biduliny. Poukładalibyście kostki. Za ciepło bidulom i za głośno. W zime będzie za zimno i za cicho. Książęta i szlachta.
check_this_out 2014-08-04 19:03
W firmie jest szereg niedociągnięc jeśli chodzi o bezpieczeństwo pracownika. Rządzącym tą firmą proponuje się nad tym poważnie zastanowic. Kicia niech się lepiej nie wypowiada na ten temat bo nie ma zielonego pojęcia o pracy w tej firmie - przynoszenie zamówien i siedzenie przy biurku raczej nie można porównac do pracy na hali :-)
1
Kicia 2014-08-04 20:40
Witam wszystkich kolegów z hostena , oraz was Krzysiu , Marcinie ( co udaje , że nie jest Marcinem ) oraz inne " dziewczęta z produkcji " . Dla marudek mam kolejną odpowiedz .

1. Krzysiu - pomiar hałasu zrobiony był przy włączonych wszystkich maszynach . Maszyna typu omega czy inny ekstruder sama z siebie nie wydaje hałasu ciągłego większego niż 55 decybeli wię jej praca nie ma żadnego wpływu na powyższe pomiary ponieważ najgłosniejsze na hali są chłodziarki . Jeśli masz wątpliwości pomiar hałasu , natężenia światła i wiele innych można wykonać komisyjnie w Twojej obecności . Dyrektor ma wszystkie potrzebne do tego urzadzenia i zawsze po uruchomieniu nowej maszyny robi pomiar całości i sprawdza , czy wszystko ok .Jeśli masz wątpliwości co do zgodności procedur firmy z przepisami zapytaj pana Mirka który jest w firmie od BHP i wizytuje są trzy razy w tygodniu ( poniedziałki , środy i piątki juz od ponad 3 lat ) lub przełożonego .

2. Kolego odnośnie Twojego pytania o zarobki . Zadżwoń pod numer 48 3669923 i poproś dyrektora produkcji a on odpowie na Twoje pytania .

Jestem na tym forum od ponad tygodnia i zorientowałam się , ze udzielaja sie tu te same osoby pod roznymi nickami , ktorych pomysl na zycie to wieczne narzekanie wiec mam dla nich piekne przysłowie " Narzekajcie więc narodzie , narzekanie dzisiaj w modzie " .

Jesli chcesz uzyskac rzetelnych informacji o pracy w hosten to zadzwon , przyjdz , słuchaj głupot z internetu .... rób co chcesz przecież jesteś dorosły .

P.S. Gorąco pozdrawiam wszystkich pracowników z magazynu jestescie prawdziwymi facetami i wykonujecie 100 razy cięższe zadania .Pozdrawiam również 90% facetów z produkcji wy również jesteście super i dzieki Wam na hali czuć testosteron . Niestety od naszych marudek czuć tylko zapach mleczka i damskich podpasek .
Szkoda mi mojego czasu dla marudek wiec zostawiam was samych z waszymi wymyslonymi problemami .
P.S. 2 marudki pani sprzataczka prosiła abyście starali chociaż troszkę trafiac do sedesu lub siadali podczas toalety .
1
NIE 2014-08-09 19:49
Chłopaki... jeśli chodzi o kicie to nie ma co sie gówna tykać bo się można uj... pobródzić
yaw3 2014-08-14 18:02
kicia daj sobie spokój. wchodzisz czasem na hale, a mówisz jakbyś na niej żyła. nic nie wiesz o produkcji. wiesz tyle ile chcesz wiedzieć.
1
Bello 2014-08-14 18:14
'hahahahahaha!!!!!!Kicia!!!!Chłopaki ruszcie głową jak nie wiecie kto to KICIA!!!!! Po wypowiedziach TEGO użytkownika można zauważyc kto to jest. praca biurowa....dobre sobie!!! zapraszamy na 10 godzin na hale, na magazyn i zobaczymy czy dalej będziesz tak pięknie pisać o hostenie!!!!!!!!!!
4
MOJ Żesz 2014-09-05 17:06
OOO widzę, że się w firmie "zdecydowanie polepszyło"
No weź 2014-09-05 19:53
AD. P.S. 2 napisany przez Kicia (czy tam coś): w biegu trudno jest do sedesu trafić...
on 2014-09-14 08:12
Witam mam pytanie oodnośnie zarobkow ile co i jak ? Jak z przerwami i po ile godzin się pracuje
Operator Tłoczni 2014-09-15 12:18
godz. 8-12 czasami soboty zależy od kaprysu, płaca minimalna i jeśli nikt nie zapomni to może premia
1
Krzysztof Żurek 2014-11-22 00:14
Hosten jest firmą przyjmującą o zwalniającą ludzi kiedy im się spodoba firmą. najmądrzejszy jest Łukasz P który niby na wszystkim się zna ale nie na tym co potrzeba, i tylko jak się ktoś mu nie spodoba - wywala.
najważniejszy NIBY jest prezes który tylko na zebraniach ma dużo do powiedzenia choć często się powtarza i nikt go nie słucha bo kłamie jak z nut.
Dyrektor DS produkcji - P. Paweł _ człowiek który dużo umie obiecać bo pewnie za to mu płacą, dobry elektryk, dobry automatyk, i każdy się go boi na hali. kicia prowadzi ten portal, nikt nie wie kim jest i dobrze.
Kicia 2014-11-22 09:42
Witam , właśnie rozpoczęłam weekend po pracy w mojej ulubionej firmie Hosten Polska a tu patrzę kolejny stek kłamstw na temat tej wspaniałej firmy .
Krzysiu , ostatnio ośmieszyłeś się brakiem wiedzy na temat produkcji , później ośmieszyłeś się brakiem wiedzy z przepisów BHP i norm bezpieczeństwa a teraz ośmieszasz się brakiem wiedzy na temat zarządu i struktury firmy Hosten.

Zarząd firmy , któremu zarzucasz brak wiedzy i kompetencji to młodzi ludzie , którzy od zera stworzyli 14 lat temu to przedsiębiorstwo a po prawie 10-ciu latach przekształcili je w spółkę kapitałową , która obecnie jest jedną z największych firm z tej branży w Polsce i w tym miejscu chcę przypomnieć wszystkim , że Ty byłeś w tej firmie zwykłym pracownikoem fizycznym , który nie potrafił zrobić odlewu z plastiku na maszynie , która sama te odlewy produkowała ... wystarczyło tej maszynie tylko nie przeszkadzać
Kicia 2014-11-22 09:45
CDN2

Poziomu intelektualnego ,
kulturalnego , wiedzy technicznej i innch nawet nie będę z Tobą zestawiać ponieważ nie ma to sensu .
W firmie Hosten nie ma pojęcia NAJWAŻNIEJSZY ponieważ wszyscy gramy w jednym zespole i najważniejszym są wszyscy Ci , którzy swoją pracą przyczyniają się do rozwoju tego przedsiębiorstwa . Ty nigdy się do tych ludzi nie zaliczałeś ....

Poza tym udajesz kolegę wszystkich a już zapomniałeś jak sam na nich donosiłeś , kto jest na hali po alkoholu , kto śpi na nockach tylko po to aby się podlizać dyrekcji .

Oczywiście Twoja ostatnia wiadomość jest typowym zniesławieniem i polecę zarządowi aby zgłosili ten fakt do prokuratury .
Fan 2014-11-22 21:16
Wylali Żurka 3 miesiące temu a on cały czas po nocach nie śpi. Pewnie ze Szwagrem Drabikiem do północy posta redagowały a potem 14 minut 27 sekund szukali guzika wyślij.
1
Kicia 2014-11-23 13:30
Witam, teraz wreszcie zrozumiałam skąd takie komentarze drogiego Krzysia, Piotra i dlaczego tak im się tutaj nie podobało jak pracowali. Może gdzie indziej pozwolą wam pić alkohol w pracy. Pozdrawiam wszystkich prawdziwych facetów.
JJOP 2014-11-24 15:12
LUDZIE!!! przychodźta i pracujta w tej firmie!!! to jest mój drugi DOM - tak ją pokochałem!!!
kriss 2014-11-25 07:59
jesteście nie normalni. wszyscy siebie warci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiecie o mnie. w hosten nigdy na nikogo nie doniosłem. możecie sobie mówic ile i co chcecie. największym donosicielem i kłamcą jest max. a nie ja i o tym wszyscy wiedzą. wale was. nikomu nie polecę tej firmy bo jesteście bandą oszczerców i wmawiacie sobie klimat jakiego nigdy tam nie bedzie
1
JJOP 2014-11-25 08:03
popieram Krzyśka
JJOP 2014-11-25 08:12
hahahaha kicia no wreszcie cos o sobie :D
1
kriss 2014-11-25 10:17
kicia nie wiedziałem że jesteś taka ale teraz już wiem. dziękuje. zapisałem to sobie. widze ze umiesz się przyznać do swoich wyznań
Fan 2014-11-26 17:52
Tylko bezrobotni frustraci pisza komentarze o 8:00 rano :)
fanie 2014-12-01 15:15
no akurat nie była to 1 zmiana :]
kierowca 2014-12-21 17:46
Tak nażekacie na hosten ciekawe. Ciekawe czy wiecie co się dzieje u was w firmie tak naprawde. Radziłabym paru ludziom z magazynu dmuchać w alkomat przy wejściu do magazynu
1
obcy 2015-01-30 22:54
Czytam wasze posty śmiech mię ogarnia . Rozpisujecie się o dyrdymałach .
Kicia z wami się droczy i wyciąga informacje kto rozsiewa złą opinie o firmie .
To prawda że hosten jest młodą firmą i dynamicznie się rozwija coś kosztem czegoś .Sprzedają swoje wyroby tanio i gdzieś muszą oszczędzać , a najprościej oszczędza się na pracownikach .
Dodam jeszcze że hosten nie odbiega dużo od innych firm tej branży z szacunkiem i wypłatami .
Wszędzie tam gdzie jest większe bezrobocie jest tak samo .

Powinniście napisać tylko że nie polecacie pracy w hostenie bo( wykorzystują pracowników jest mobing i zastraszenie a zarobki to najniższa krajowa )
Jeśli ktoś na prawdę potrzebuje pracy to będzie pracował mimo wszystko .
1
MARCEL 2015-04-13 15:01
Witam wiecie cos o przyjęciach jakie warunki jak sie tam pracuje prosze info
1
299 2015-04-16 22:47
szczerze: warunki do bani... z początku moze byc bo nic ciebie nie interesuje ale po jakims czasie wszystko ciebie wnerwia np: brak ubran roboczych, domagasz sie narzędzi to podobno do dzisiaj nie ma porządnego młotka, na początku masz pomocnika operatora, po jakimś czasie bedziesz się domagał o operatora - niespełnione obietnice... jest kilku którzy robią za operatora a mają w papierku ''pomocnik''. sam sie musisz przekonac
2
MARCEL 2015-04-21 08:45
W takim razie warto probowac czy sobie darowac ?
1
Bobi 2015-04-21 13:43
Mamy sie zapytaj.
1
Hen 2015-04-24 08:29
super firma panie
weeezy 2015-07-30 08:57
witam serdecznie,
staram się o pracę w biurze w firmie Hosten ale ogarnia mnie przerażenie czytając komentarze. Czy rzeczywiście jest tak źle?? Wiadomo,że wszystkim się nie dogodzi, mnie jednak najbardziej interesuje czy firma jest wypłacalna? Czy pensja wpływa regularnie? Czy rzeczywiście jest mobbing w firmie?
Pikuś 2015-09-05 23:57
Mi się podoba. Kasa każdego 10. Chlopaki ok, dziewcxyny ok. Ja nie narzekam.
1
Mob 2015-09-12 22:09
Pani z zamowien moglaby mobingowac, nie obrazilbym sie. Reszta ok.
1
szukam 2015-09-22 11:07
Ciężka praca na produkcji? Duże ciężary trzeba nosić?
Pan Prezes 2016-01-18 18:17
Witam.
Jeśli chodzi o socjal i benefity to oferujemy karty multisport, bilety do kina, a raz do roku bony świąteczne.
Zapraszam.
Pyzola 2016-02-03 17:17
Hej. Widziałam że szukają kogoś do zamówień? Co się stalo z poprzednią osoba?? Odeszła czy została zwolniona?
Pyzola 2016-02-04 16:19
Pytanie wyniklo z przerażenia poprzednimi komentarzami czy naprawdę jest tam tak źle i czy ta osoba nie wytrzymała i odeszła. Myślę by zaaplikowac na to stanowisko, a orientuje się ktoś jak zarobki??
Lola 2016-02-08 18:21
Mam pytanko jak zmiany i jak z przerwami???
2
Bartek 2016-04-05 09:54
Chciałem do nich na produkcję. Jak ktoś z szefostwa to czyta to proszę odezwać się do Bartka C. :)
3
Piotr. 2016-06-27 20:16
Pani Kiciu.Mam 54 lata i szukam pracy w Radomiu,czy mam szansę o pracę w waszej firmie,jaka jest płaca i praca?czy dwie zmiany bo tak też bym pracował.Nocki nie.Pozdrawiam i proszę o odpowiedz.
robert 2016-07-27 15:14
hosten to firma beznadziejna nikomu jej nie polecam ciagle sa nadgodziny z pracy sie wychodzi po 12 nawet wiecej godz ja mialem taka sytuacje ze zaczolem prace i bylo wszystko dobrze a po pol roku poszedlem na operacje przepukliny i mialem 2 mies zwolnienia akurat jak mi sie konczylo zwolnienie zmarl mi tata i akurat wtedy musialem isc do lekarza i bylem godz przed pogrzebem lekarz dal mi zwolnienie jeszcze na 2 tyg.Zupełnie nie mam pojecia jak to sie stalo ale gdy wrolilem zapisalem date dydz wiecej niz powinienem poprostu nie wiel pamietam z tamtego dnia bo bylem w rozsypce nikt mi nie dal znac ze juz powinienem byc w pracy a gdy chcialem wrocic poprostu mnie wyrzocili zero jakiejkolwiek zrozumienia zadne propozycje nie pomogly .PO CO TU CZLOWIEK ZASUWA BO PRACA JEST CIEZKA NAWET BARDZO STARA SIE I ZOSTAJE PO GODZINACH A W NAGRODE DOSTAJE ZWOLNIENIE PRZEZ GLUPIE NIEPOROZUMIENIE .POPROSTU ŻAL MI TAKICH FIRM
8
ajwaj 2016-08-08 12:30
firma kogucik
erfg 2016-08-10 20:54
@jhj nie nie z tego co mi wiaodmo to na chwile obecna firma nie prowadzi żadnego naboru do siebie ale moze za jakis czas pojawia sie jakies oferty pracy
były murzyn 2017-01-18 18:55
śmieszna firma, która ma za nic swoich pracowników. obowiązkowe są ubrania robocze najgorszej możliwej jakości, które po 2 miesiącach się dziurawią. w normalnej firmie zostałyby wymienione na nowe, ale w hostenie dyrektor produkcji karze je CEROWAĆ :D pretensje wyssane z palca są na porządku dziennym - nie wolno podciągac spodni do kolan, gdy jest gorąco bo "to nie plaża" :D

natomiast nigdy nie usłyszy się dobrego słowa za dobrze wykonaną pracę. w firmie obowiązuje praktyka - dopierdzielać się ile w lezie i nigdy nie chwalić. to nie jest normalne.
dyrektor powinien udać się na kurs jak rozmawiać z ludźmi bo prawdopodobnie wychował się w piwnicy i normalna rozmowa z człowiekiem jest mu obca.

doprosić o śróbkę kosztującą 1,5 się nie da. słyszy się tylko standardowe "dobrze" i czeka się dalej, a w między czasie trzeba radzić sobie za pomocą szarej taśmy. części do okleiniarki zamawiane półtora roku temu nadal nie dojechały.
gdy chce się zobaczyć pasek ze swojej wypłaty słyszy się od księgowej - "nie ma!", kiedy będą = "nie ma!" czyli najnormalniejsze w świecie chamstwo.

także jak ktoś musi znaleźć szybko pracę i decyduje się na firmę hosten polska, radzę traktować ją jako krótki przystanek na dalszej drodze kariery ;)
6
fungun 2017-01-21 14:53
haha widze ze nic sie nie zmieniło w tej beznadziejnej firmie i chyba sie dłuuuuuuugo nie zmieni :D
Pracownik lakierni 2017-02-14 15:04
Każdy pracuje na swoją premie. Jak się nie obija pracownik, wywiązuje się z obowiązków, umie coś zrobić, żeby zarobić dla firmy dostanie odpowiednią premie. Jedni mają 1000 zł premii, drudzy 100 zł a jeszcze inni np. 500. Wszystko zależy od pracownika. Minus, brak dorobienia sobie nadgodzin dobrze płatnych przez firmę i brak socjalu którego w ogóle nie ma. Pracowałem tam dwa lata i to jest moja opinia. Zmienilem ją bo wyjechałem na zachód pracować w swoim wy uczonym zawodzie. Pozdrawiam serdecznie tych co pracują i nie narzekają, a nie leni i marudzących co myślą że samo im wszystko przyjdzie a w tej firmie takich pełno było
rampampam 2017-03-03 22:53
Żałosna praca za żałosne pieniądze. Jak kolega wyżej pisał. Czepianie się na siłę i czekanie z niecierpliwością na błąd pracownika żeby mu tylko coś z pensji potrącić. Praca dla białych murzynów którym nie przeszkadza ogólny bałagan, brak organizacji tam panujący i wyciskanie z jednostki ile się da przy jak najmniejszym wkładzie w proces technologiczny tworzenia elementów tych rolet.

Fakt, na lakierni chłopaki mają luz (jak to już kolega wyżej wspomniał) lecz na maszynach typu extrudery i wtryskarki będziecie Państwo sprowadzani do parteru przez śpiewającego szanty małego blondyna.

Praca sezonowa, nie dla poważnych ludzi chcących rozwoju lub stałego zatrudnienia.

Pozdrawiam i nie polecam :)
1
Zostaw swoją opinię o Hosten - Radom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hosten