Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Hosten

Pracowałeś w firmie Hosten i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Operator Tłoczni - 2014-09-15 12:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
godz. 8-12 czasami soboty zależy od kaprysu, płaca minimalna i jeśli nikt nie zapomni to może premia
zdjecie uzytkownika
koni - 2014-09-23 23:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hosten Polska to producent najwyższej jakości profili z PVC i aluminium o ugruntowanej pozycji na rynku polskim i europejskim. Aktualnie poszukują kandydatek/kandydatów na stanowisko: Zastępca Kierownika Produkcji, Pracownik Magazynu, Pracownik Produkcji – Operator, Pracownik Produkcji – Pomocnik, Pracownik Lakierni Proszkowej, Pakowacz oraz kilku innych.
zdjecie uzytkownika
Krzysztof Żurek - 2014-11-22 00:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hosten jest firmą przyjmującą o zwalniającą ludzi kiedy im się spodoba firmą. najmądrzejszy jest Łukasz P który niby na wszystkim się zna ale nie na tym co potrzeba, i tylko jak się ktoś mu nie spodoba - wywala.
najważniejszy NIBY jest prezes który tylko na zebraniach ma dużo do powiedzenia choć często się powtarza i nikt go nie słucha bo kłamie jak z nut.
Dyrektor DS produkcji - P. Paweł _ człowiek który dużo umie obiecać bo pewnie za to mu płacą, dobry elektryk, dobry automatyk, i każdy się go boi na hali. kicia prowadzi ten portal, nikt nie wie kim jest i dobrze.
zdjecie uzytkownika
Kicia - 2014-11-22 09:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , właśnie rozpoczęłam weekend po pracy w mojej ulubionej firmie Hosten Polska a tu patrzę kolejny stek kłamstw na temat tej wspaniałej firmy .
Krzysiu , ostatnio ośmieszyłeś się brakiem wiedzy na temat produkcji , później ośmieszyłeś się brakiem wiedzy z przepisów BHP i norm bezpieczeństwa a teraz ośmieszasz się brakiem wiedzy na temat zarządu i struktury firmy Hosten.

Zarząd firmy , któremu zarzucasz brak wiedzy i kompetencji to młodzi ludzie , którzy od zera stworzyli 14 lat temu to przedsiębiorstwo a po prawie 10-ciu latach przekształcili je w spółkę kapitałową , która obecnie jest jedną z największych firm z tej branży w Polsce i w tym miejscu chcę przypomnieć wszystkim , że Ty byłeś w tej firmie zwykłym pracownikoem fizycznym , który nie potrafił zrobić odlewu z plastiku na maszynie , która sama te odlewy produkowała ... wystarczyło tej maszynie tylko nie przeszkadzać
zdjecie uzytkownika
Kicia - 2014-11-22 09:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CDN2

Poziomu intelektualnego ,
kulturalnego , wiedzy technicznej i innch nawet nie będę z Tobą zestawiać ponieważ nie ma to sensu .
W firmie Hosten nie ma pojęcia NAJWAŻNIEJSZY ponieważ wszyscy gramy w jednym zespole i najważniejszym są wszyscy Ci , którzy swoją pracą przyczyniają się do rozwoju tego przedsiębiorstwa . Ty nigdy się do tych ludzi nie zaliczałeś ....

Poza tym udajesz kolegę wszystkich a już zapomniałeś jak sam na nich donosiłeś , kto jest na hali po alkoholu , kto śpi na nockach tylko po to aby się podlizać dyrekcji .

Oczywiście Twoja ostatnia wiadomość jest typowym zniesławieniem i polecę zarządowi aby zgłosili ten fakt do prokuratury .
zdjecie uzytkownika
Fan - 2014-11-22 21:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wylali Żurka 3 miesiące temu a on cały czas po nocach nie śpi. Pewnie ze Szwagrem Drabikiem do północy posta redagowały a potem 14 minut 27 sekund szukali guzika wyślij.
zdjecie uzytkownika
Kicia - 2014-11-23 13:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, teraz wreszcie zrozumiałam skąd takie komentarze drogiego Krzysia, Piotra i dlaczego tak im się tutaj nie podobało jak pracowali. Może gdzie indziej pozwolą wam pić alkohol w pracy. Pozdrawiam wszystkich prawdziwych facetów.
zdjecie uzytkownika
JJOP - 2014-11-24 15:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE!!! przychodźta i pracujta w tej firmie!!! to jest mój drugi DOM - tak ją pokochałem!!!
zdjecie uzytkownika
kriss - 2014-11-25 07:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jesteście nie normalni. wszyscy siebie warci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiecie o mnie. w hosten nigdy na nikogo nie doniosłem. możecie sobie mówic ile i co chcecie. największym donosicielem i kłamcą jest max. a nie ja i o tym wszyscy wiedzą. wale was. nikomu nie polecę tej firmy bo jesteście bandą oszczerców i wmawiacie sobie klimat jakiego nigdy tam nie bedzie
zdjecie uzytkownika
JJOP - 2014-11-25 08:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram Krzyśka
zdjecie uzytkownika
JJOP - 2014-11-25 08:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hahahaha kicia no wreszcie cos o sobie :D
zdjecie uzytkownika
kriss - 2014-11-25 10:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kicia nie wiedziałem że jesteś taka ale teraz już wiem. dziękuje. zapisałem to sobie. widze ze umiesz się przyznać do swoich wyznań
zdjecie uzytkownika
Fan - 2014-11-26 17:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko bezrobotni frustraci pisza komentarze o 8:00 rano :)
zdjecie uzytkownika
fanie - 2014-12-01 15:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no akurat nie była to 1 zmiana :]
zdjecie uzytkownika
cinek - 2014-12-02 17:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No nie przesadzajcie 8 rano to przecież normlna godzina jak ktoś spać za długo nie lubi to przecież nie za bardzo się będzie skupiał na tym czy może wejść na komputer czy nie - mam ochote to wchodze to proste. co do samej pracy to ja właśnie poszukuje pracy i interesowałaby mnie to miesjce - nie za bardzo raddze sobie wp oszukiwaniach ale powiem szczerze, że chciałbym mieć stałe miejsce pracy.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-12-21 17:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak nażekacie na hosten ciekawe. Ciekawe czy wiecie co się dzieje u was w firmie tak naprawde. Radziłabym paru ludziom z magazynu dmuchać w alkomat przy wejściu do magazynu
zdjecie uzytkownika
obcy - 2015-01-30 22:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytam wasze posty śmiech mię ogarnia . Rozpisujecie się o dyrdymałach .
Kicia z wami się droczy i wyciąga informacje kto rozsiewa złą opinie o firmie .
To prawda że hosten jest młodą firmą i dynamicznie się rozwija coś kosztem czegoś .Sprzedają swoje wyroby tanio i gdzieś muszą oszczędzać , a najprościej oszczędza się na pracownikach .
Dodam jeszcze że hosten nie odbiega dużo od innych firm tej branży z szacunkiem i wypłatami .
Wszędzie tam gdzie jest większe bezrobocie jest tak samo .

Powinniście napisać tylko że nie polecacie pracy w hostenie bo( wykorzystują pracowników jest mobing i zastraszenie a zarobki to najniższa krajowa )
Jeśli ktoś na prawdę potrzebuje pracy to będzie pracował mimo wszystko .
zdjecie uzytkownika
MARCEL - 2015-04-13 15:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wiecie cos o przyjęciach jakie warunki jak sie tam pracuje prosze info
zdjecie uzytkownika
299 - 2015-04-16 22:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
szczerze: warunki do bani... z początku moze byc bo nic ciebie nie interesuje ale po jakims czasie wszystko ciebie wnerwia np: brak ubran roboczych, domagasz sie narzędzi to podobno do dzisiaj nie ma porządnego młotka, na początku masz pomocnika operatora, po jakimś czasie bedziesz się domagał o operatora - niespełnione obietnice... jest kilku którzy robią za operatora a mają w papierku ''pomocnik''. sam sie musisz przekonac
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-04-21 08:44:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
MARCEL - 2015-04-21 08:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie warto probowac czy sobie darowac ?
zdjecie uzytkownika
Bobi - 2015-04-21 13:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mamy sie zapytaj.
zdjecie uzytkownika
Hen - 2015-04-24 08:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
super firma panie
zdjecie uzytkownika
Lill - 2015-07-17 06:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma to jak RZETELNA pomoc. Właśnie trafiła do mnie informacja od kolegi z Niemiec, że praca w Hosten może nie jest spełnieniem marzeń każdego człowieka, ale przede wszystkim jest to w miarę przyzwoity pracodawca. Ja jestem po zawodówce i myślę, czy by z nimi tymczasowo chociaż się nie związać - pomogłoby mi to zdobyć nieco doświadczenia nie ?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-30 08:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
weeezy - 2015-07-30 08:57:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam serdecznie,
staram się o pracę w biurze w firmie Hosten ale ogarnia mnie przerażenie czytając komentarze. Czy rzeczywiście jest tak źle?? Wiadomo,że wszystkim się nie dogodzi, mnie jednak najbardziej interesuje czy firma jest wypłacalna? Czy pensja wpływa regularnie? Czy rzeczywiście jest mobbing w firmie?
zdjecie uzytkownika
barti - 2015-08-28 15:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@weeezy dokładnie o to samo mi chodzi... też interesuje mnie praca w hosten ale za dużo opinii to tutaj nie ma, chciałbym się dowiedzieć od pracowników, bądź byłych pracowników jak to realnie wygląda, czy wypłaty dochodzą na czas i czy atmosfera jest spoko, bo mnie np. słuchy żadne nie doszły żeby tam coś miało być nie tak.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hosten

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Hosten?
Zadaj pytanie
alert