Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Hosten

Pracowałeś w firmie Hosten i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
MOJ Żesz - 2014-09-05 17:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OOO widzę, że się w firmie "zdecydowanie polepszyło"
zdjecie uzytkownika
No weź - 2014-09-05 19:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AD. P.S. 2 napisany przez Kicia (czy tam coś): w biegu trudno jest do sedesu trafić...
zdjecie uzytkownika
on - 2014-09-14 08:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie oodnośnie zarobkow ile co i jak ? Jak z przerwami i po ile godzin się pracuje
zdjecie uzytkownika
Operator Tłoczni - 2014-09-15 12:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
godz. 8-12 czasami soboty zależy od kaprysu, płaca minimalna i jeśli nikt nie zapomni to może premia
zdjecie uzytkownika
koni - 2014-09-23 23:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hosten Polska to producent najwyższej jakości profili z PVC i aluminium o ugruntowanej pozycji na rynku polskim i europejskim. Aktualnie poszukują kandydatek/kandydatów na stanowisko: Zastępca Kierownika Produkcji, Pracownik Magazynu, Pracownik Produkcji – Operator, Pracownik Produkcji – Pomocnik, Pracownik Lakierni Proszkowej, Pakowacz oraz kilku innych.
zdjecie uzytkownika
Krzysztof Żurek - 2014-11-22 00:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hosten jest firmą przyjmującą o zwalniającą ludzi kiedy im się spodoba firmą. najmądrzejszy jest Łukasz P który niby na wszystkim się zna ale nie na tym co potrzeba, i tylko jak się ktoś mu nie spodoba - wywala.
najważniejszy NIBY jest prezes który tylko na zebraniach ma dużo do powiedzenia choć często się powtarza i nikt go nie słucha bo kłamie jak z nut.
Dyrektor DS produkcji - P. Paweł _ człowiek który dużo umie obiecać bo pewnie za to mu płacą, dobry elektryk, dobry automatyk, i każdy się go boi na hali. kicia prowadzi ten portal, nikt nie wie kim jest i dobrze.
zdjecie uzytkownika
Kicia - 2014-11-22 09:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , właśnie rozpoczęłam weekend po pracy w mojej ulubionej firmie Hosten Polska a tu patrzę kolejny stek kłamstw na temat tej wspaniałej firmy .
Krzysiu , ostatnio ośmieszyłeś się brakiem wiedzy na temat produkcji , później ośmieszyłeś się brakiem wiedzy z przepisów BHP i norm bezpieczeństwa a teraz ośmieszasz się brakiem wiedzy na temat zarządu i struktury firmy Hosten.

Zarząd firmy , któremu zarzucasz brak wiedzy i kompetencji to młodzi ludzie , którzy od zera stworzyli 14 lat temu to przedsiębiorstwo a po prawie 10-ciu latach przekształcili je w spółkę kapitałową , która obecnie jest jedną z największych firm z tej branży w Polsce i w tym miejscu chcę przypomnieć wszystkim , że Ty byłeś w tej firmie zwykłym pracownikoem fizycznym , który nie potrafił zrobić odlewu z plastiku na maszynie , która sama te odlewy produkowała ... wystarczyło tej maszynie tylko nie przeszkadzać
zdjecie uzytkownika
Kicia - 2014-11-22 09:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CDN2

Poziomu intelektualnego ,
kulturalnego , wiedzy technicznej i innch nawet nie będę z Tobą zestawiać ponieważ nie ma to sensu .
W firmie Hosten nie ma pojęcia NAJWAŻNIEJSZY ponieważ wszyscy gramy w jednym zespole i najważniejszym są wszyscy Ci , którzy swoją pracą przyczyniają się do rozwoju tego przedsiębiorstwa . Ty nigdy się do tych ludzi nie zaliczałeś ....

Poza tym udajesz kolegę wszystkich a już zapomniałeś jak sam na nich donosiłeś , kto jest na hali po alkoholu , kto śpi na nockach tylko po to aby się podlizać dyrekcji .

Oczywiście Twoja ostatnia wiadomość jest typowym zniesławieniem i polecę zarządowi aby zgłosili ten fakt do prokuratury .
zdjecie uzytkownika
Fan - 2014-11-22 21:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wylali Żurka 3 miesiące temu a on cały czas po nocach nie śpi. Pewnie ze Szwagrem Drabikiem do północy posta redagowały a potem 14 minut 27 sekund szukali guzika wyślij.
zdjecie uzytkownika
Kicia - 2014-11-23 13:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, teraz wreszcie zrozumiałam skąd takie komentarze drogiego Krzysia, Piotra i dlaczego tak im się tutaj nie podobało jak pracowali. Może gdzie indziej pozwolą wam pić alkohol w pracy. Pozdrawiam wszystkich prawdziwych facetów.
zdjecie uzytkownika
JJOP - 2014-11-24 15:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE!!! przychodźta i pracujta w tej firmie!!! to jest mój drugi DOM - tak ją pokochałem!!!
zdjecie uzytkownika
kriss - 2014-11-25 07:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jesteście nie normalni. wszyscy siebie warci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiecie o mnie. w hosten nigdy na nikogo nie doniosłem. możecie sobie mówic ile i co chcecie. największym donosicielem i kłamcą jest max. a nie ja i o tym wszyscy wiedzą. wale was. nikomu nie polecę tej firmy bo jesteście bandą oszczerców i wmawiacie sobie klimat jakiego nigdy tam nie bedzie
zdjecie uzytkownika
JJOP - 2014-11-25 08:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram Krzyśka
zdjecie uzytkownika
JJOP - 2014-11-25 08:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hahahaha kicia no wreszcie cos o sobie :D
zdjecie uzytkownika
kriss - 2014-11-25 10:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kicia nie wiedziałem że jesteś taka ale teraz już wiem. dziękuje. zapisałem to sobie. widze ze umiesz się przyznać do swoich wyznań
zdjecie uzytkownika
Fan - 2014-11-26 17:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko bezrobotni frustraci pisza komentarze o 8:00 rano :)
zdjecie uzytkownika
fanie - 2014-12-01 15:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no akurat nie była to 1 zmiana :]
zdjecie uzytkownika
cinek - 2014-12-02 17:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No nie przesadzajcie 8 rano to przecież normlna godzina jak ktoś spać za długo nie lubi to przecież nie za bardzo się będzie skupiał na tym czy może wejść na komputer czy nie - mam ochote to wchodze to proste. co do samej pracy to ja właśnie poszukuje pracy i interesowałaby mnie to miesjce - nie za bardzo raddze sobie wp oszukiwaniach ale powiem szczerze, że chciałbym mieć stałe miejsce pracy.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-12-21 17:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak nażekacie na hosten ciekawe. Ciekawe czy wiecie co się dzieje u was w firmie tak naprawde. Radziłabym paru ludziom z magazynu dmuchać w alkomat przy wejściu do magazynu
zdjecie uzytkownika
obcy - 2015-01-30 22:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytam wasze posty śmiech mię ogarnia . Rozpisujecie się o dyrdymałach .
Kicia z wami się droczy i wyciąga informacje kto rozsiewa złą opinie o firmie .
To prawda że hosten jest młodą firmą i dynamicznie się rozwija coś kosztem czegoś .Sprzedają swoje wyroby tanio i gdzieś muszą oszczędzać , a najprościej oszczędza się na pracownikach .
Dodam jeszcze że hosten nie odbiega dużo od innych firm tej branży z szacunkiem i wypłatami .
Wszędzie tam gdzie jest większe bezrobocie jest tak samo .

Powinniście napisać tylko że nie polecacie pracy w hostenie bo( wykorzystują pracowników jest mobing i zastraszenie a zarobki to najniższa krajowa )
Jeśli ktoś na prawdę potrzebuje pracy to będzie pracował mimo wszystko .
zdjecie uzytkownika
MARCEL - 2015-04-13 15:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wiecie cos o przyjęciach jakie warunki jak sie tam pracuje prosze info
zdjecie uzytkownika
299 - 2015-04-16 22:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
szczerze: warunki do bani... z początku moze byc bo nic ciebie nie interesuje ale po jakims czasie wszystko ciebie wnerwia np: brak ubran roboczych, domagasz sie narzędzi to podobno do dzisiaj nie ma porządnego młotka, na początku masz pomocnika operatora, po jakimś czasie bedziesz się domagał o operatora - niespełnione obietnice... jest kilku którzy robią za operatora a mają w papierku ''pomocnik''. sam sie musisz przekonac
zdjecie uzytkownika
MARCEL - 2015-04-21 08:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie warto probowac czy sobie darowac ?
zdjecie uzytkownika
Bobi - 2015-04-21 13:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mamy sie zapytaj.
zdjecie uzytkownika
Hen - 2015-04-24 08:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
super firma panie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hosten

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Hosten?
Zadaj pytanie
alert