Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Hosten

Pracowałeś w firmie Hosten i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Operator Tłoczni - 2014-08-02 11:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli publiczne zastraszanie ludzi można nazwać triumfem...
zdjecie uzytkownika
yaw3 - 2014-08-02 11:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
o nic nie musisz pytać ja mam swoje zdanie, nie interesuje mnie czy wiesz kim jestem czy nie. zresztą po mailu do wszystkich dojdziesz, a to dowodzi o tym ze jesteś sterowana przez hosten.
wczoraj nie szły wszystkie maszyny na I zm, jedna omega i 5 wtryskarek, wiec sama Siebie oszukujesz. kazali Ci tak napisać czy Ty to nie Ty?
zdjecie uzytkownika
MS - 2014-08-02 13:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jakie teraz zarobki można liczyć? Bo 1.5 roku temu zbyt wiele nie oferowali. I czy nadal jest bezwzględny zakaz palenia? Może Kicia odpowie? :)
zdjecie uzytkownika
yaw3 - 2014-08-02 19:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kicia jest sprzedana, nawet ie potrafi się przedstawić.
najniższa krajowa plus premia, zależy gdzie chcesz pracować.
palenia nie ma i nie będzie.
zdjecie uzytkownika
K - 2014-08-02 22:07:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co tu czytam to jakaś żenada. Weśta się chopaszyny ogarnijta. Przykro czytać. Sami Sienkiewicze i Mickiewicze co marnują sie w fabryce biduliny. Poukładalibyście kostki. Za ciepło bidulom i za głośno. W zime będzie za zimno i za cicho. Książęta i szlachta.
zdjecie uzytkownika
check_this_out - 2014-08-04 19:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W firmie jest szereg niedociągnięc jeśli chodzi o bezpieczeństwo pracownika. Rządzącym tą firmą proponuje się nad tym poważnie zastanowic. Kicia niech się lepiej nie wypowiada na ten temat bo nie ma zielonego pojęcia o pracy w tej firmie - przynoszenie zamówien i siedzenie przy biurku raczej nie można porównac do pracy na hali :-)
zdjecie uzytkownika
Kicia - 2014-08-04 20:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich kolegów z hostena , oraz was Krzysiu , Marcinie ( co udaje , że nie jest Marcinem ) oraz inne " dziewczęta z produkcji " . Dla marudek mam kolejną odpowiedz .

1. Krzysiu - pomiar hałasu zrobiony był przy włączonych wszystkich maszynach . Maszyna typu omega czy inny ekstruder sama z siebie nie wydaje hałasu ciągłego większego niż 55 decybeli wię jej praca nie ma żadnego wpływu na powyższe pomiary ponieważ najgłosniejsze na hali są chłodziarki . Jeśli masz wątpliwości pomiar hałasu , natężenia światła i wiele innych można wykonać komisyjnie w Twojej obecności . Dyrektor ma wszystkie potrzebne do tego urzadzenia i zawsze po uruchomieniu nowej maszyny robi pomiar całości i sprawdza , czy wszystko ok .Jeśli masz wątpliwości co do zgodności procedur firmy z przepisami zapytaj pana Mirka który jest w firmie od BHP i wizytuje są trzy razy w tygodniu ( poniedziałki , środy i piątki juz od ponad 3 lat ) lub przełożonego .

2. Kolego odnośnie Twojego pytania o zarobki . Zadżwoń pod numer 48 3669923 i poproś dyrektora produkcji a on odpowie na Twoje pytania .

Jestem na tym forum od ponad tygodnia i zorientowałam się , ze udzielaja sie tu te same osoby pod roznymi nickami , ktorych pomysl na zycie to wieczne narzekanie wiec mam dla nich piekne przysłowie " Narzekajcie więc narodzie , narzekanie dzisiaj w modzie " .

Jesli chcesz uzyskac rzetelnych informacji o pracy w hosten to zadzwon , przyjdz , słuchaj głupot z internetu .... rób co chcesz przecież jesteś dorosły .

P.S. Gorąco pozdrawiam wszystkich pracowników z magazynu jestescie prawdziwymi facetami i wykonujecie 100 razy cięższe zadania .Pozdrawiam również 90% facetów z produkcji wy również jesteście super i dzieki Wam na hali czuć testosteron . Niestety od naszych marudek czuć tylko zapach mleczka i damskich podpasek .
Szkoda mi mojego czasu dla marudek wiec zostawiam was samych z waszymi wymyslonymi problemami .
P.S. 2 marudki pani sprzataczka prosiła abyście starali chociaż troszkę trafiac do sedesu lub siadali podczas toalety .
zdjecie uzytkownika
NIE - 2014-08-09 19:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopaki... jeśli chodzi o kicie to nie ma co sie gówna tykać bo się można uj... pobródzić
zdjecie uzytkownika
yaw3 - 2014-08-14 18:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kicia daj sobie spokój. wchodzisz czasem na hale, a mówisz jakbyś na niej żyła. nic nie wiesz o produkcji. wiesz tyle ile chcesz wiedzieć.
zdjecie uzytkownika
Bello - 2014-08-14 18:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
'hahahahahaha!!!!!!Kicia!!!!Chłopaki ruszcie głową jak nie wiecie kto to KICIA!!!!! Po wypowiedziach TEGO użytkownika można zauważyc kto to jest. praca biurowa....dobre sobie!!! zapraszamy na 10 godzin na hale, na magazyn i zobaczymy czy dalej będziesz tak pięknie pisać o hostenie!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
MOJ Żesz - 2014-09-05 17:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OOO widzę, że się w firmie "zdecydowanie polepszyło"
zdjecie uzytkownika
No weź - 2014-09-05 19:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AD. P.S. 2 napisany przez Kicia (czy tam coś): w biegu trudno jest do sedesu trafić...
zdjecie uzytkownika
on - 2014-09-14 08:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie oodnośnie zarobkow ile co i jak ? Jak z przerwami i po ile godzin się pracuje
zdjecie uzytkownika
Operator Tłoczni - 2014-09-15 12:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
godz. 8-12 czasami soboty zależy od kaprysu, płaca minimalna i jeśli nikt nie zapomni to może premia
zdjecie uzytkownika
koni - 2014-09-23 23:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hosten Polska to producent najwyższej jakości profili z PVC i aluminium o ugruntowanej pozycji na rynku polskim i europejskim. Aktualnie poszukują kandydatek/kandydatów na stanowisko: Zastępca Kierownika Produkcji, Pracownik Magazynu, Pracownik Produkcji – Operator, Pracownik Produkcji – Pomocnik, Pracownik Lakierni Proszkowej, Pakowacz oraz kilku innych.
zdjecie uzytkownika
Krzysztof Żurek - 2014-11-22 00:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hosten jest firmą przyjmującą o zwalniającą ludzi kiedy im się spodoba firmą. najmądrzejszy jest Łukasz P który niby na wszystkim się zna ale nie na tym co potrzeba, i tylko jak się ktoś mu nie spodoba - wywala.
najważniejszy NIBY jest prezes który tylko na zebraniach ma dużo do powiedzenia choć często się powtarza i nikt go nie słucha bo kłamie jak z nut.
Dyrektor DS produkcji - P. Paweł _ człowiek który dużo umie obiecać bo pewnie za to mu płacą, dobry elektryk, dobry automatyk, i każdy się go boi na hali. kicia prowadzi ten portal, nikt nie wie kim jest i dobrze.
zdjecie uzytkownika
Kicia - 2014-11-22 09:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , właśnie rozpoczęłam weekend po pracy w mojej ulubionej firmie Hosten Polska a tu patrzę kolejny stek kłamstw na temat tej wspaniałej firmy .
Krzysiu , ostatnio ośmieszyłeś się brakiem wiedzy na temat produkcji , później ośmieszyłeś się brakiem wiedzy z przepisów BHP i norm bezpieczeństwa a teraz ośmieszasz się brakiem wiedzy na temat zarządu i struktury firmy Hosten.

Zarząd firmy , któremu zarzucasz brak wiedzy i kompetencji to młodzi ludzie , którzy od zera stworzyli 14 lat temu to przedsiębiorstwo a po prawie 10-ciu latach przekształcili je w spółkę kapitałową , która obecnie jest jedną z największych firm z tej branży w Polsce i w tym miejscu chcę przypomnieć wszystkim , że Ty byłeś w tej firmie zwykłym pracownikoem fizycznym , który nie potrafił zrobić odlewu z plastiku na maszynie , która sama te odlewy produkowała ... wystarczyło tej maszynie tylko nie przeszkadzać
zdjecie uzytkownika
Kicia - 2014-11-22 09:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CDN2

Poziomu intelektualnego ,
kulturalnego , wiedzy technicznej i innch nawet nie będę z Tobą zestawiać ponieważ nie ma to sensu .
W firmie Hosten nie ma pojęcia NAJWAŻNIEJSZY ponieważ wszyscy gramy w jednym zespole i najważniejszym są wszyscy Ci , którzy swoją pracą przyczyniają się do rozwoju tego przedsiębiorstwa . Ty nigdy się do tych ludzi nie zaliczałeś ....

Poza tym udajesz kolegę wszystkich a już zapomniałeś jak sam na nich donosiłeś , kto jest na hali po alkoholu , kto śpi na nockach tylko po to aby się podlizać dyrekcji .

Oczywiście Twoja ostatnia wiadomość jest typowym zniesławieniem i polecę zarządowi aby zgłosili ten fakt do prokuratury .
zdjecie uzytkownika
Fan - 2014-11-22 21:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wylali Żurka 3 miesiące temu a on cały czas po nocach nie śpi. Pewnie ze Szwagrem Drabikiem do północy posta redagowały a potem 14 minut 27 sekund szukali guzika wyślij.
zdjecie uzytkownika
Kicia - 2014-11-23 13:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, teraz wreszcie zrozumiałam skąd takie komentarze drogiego Krzysia, Piotra i dlaczego tak im się tutaj nie podobało jak pracowali. Może gdzie indziej pozwolą wam pić alkohol w pracy. Pozdrawiam wszystkich prawdziwych facetów.
zdjecie uzytkownika
JJOP - 2014-11-24 15:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE!!! przychodźta i pracujta w tej firmie!!! to jest mój drugi DOM - tak ją pokochałem!!!
zdjecie uzytkownika
kriss - 2014-11-25 07:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesteście nie normalni. wszyscy siebie warci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiecie o mnie. w hosten nigdy na nikogo nie doniosłem. możecie sobie mówic ile i co chcecie. największym donosicielem i kłamcą jest max. a nie ja i o tym wszyscy wiedzą. wale was. nikomu nie polecę tej firmy bo jesteście bandą oszczerców i wmawiacie sobie klimat jakiego nigdy tam nie bedzie
zdjecie uzytkownika
JJOP - 2014-11-25 08:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram Krzyśka
zdjecie uzytkownika
JJOP - 2014-11-25 08:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahahaha kicia no wreszcie cos o sobie :D
zdjecie uzytkownika
kriss - 2014-11-25 10:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kicia nie wiedziałem że jesteś taka ale teraz już wiem. dziękuje. zapisałem to sobie. widze ze umiesz się przyznać do swoich wyznań
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hosten
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x