Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Hosten

Pracowałeś w firmie Hosten i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kicia - 2014-07-31 09:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , raz jeszcze gorąco polecam firme hosten i dementuje informacje , że pracuję w hostenie od niedawna ..... to nie ja .
W przeciwieństwie do Was malutkie marudy ja mam odwagę i zapytam dziś dyrektora o wszystkie pytania " operatora " i jego niezadowolonych kumpli , którzy zostali siłą oderwani od matczynej piersi i wbrew ich woli wrzuceni do hostena . Mam nadzieję , że dziś uda mi się odpowiedzieć na wszystkie pytania .
Pozdrowionka hi, hi, hi
zdjecie uzytkownika
Vasili - 2014-07-31 11:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kicia - 2014-07-31 09:32:15]:
Eee no Kicia za ten ładny PR powinna premię dostać :) Mam nadzieję że Szef nie zapomni o niej przy przelewie :) Moja kizia mizia :)
zdjecie uzytkownika
yaw3 - 2014-07-31 13:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kicia dostaniesz bardzo pozytywną odpowiedź, nawet obietnicę niestety nigdy nie dojdzie do jej realizacji. to są tylko puste słowa.
zdjecie uzytkownika
Operator Tłoczni - 2014-07-31 16:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kicia-ruda, blond czy sprężynka?? zapraszam na jeden dzień pracy na hale i na 100% zmienisz zdanie o firmie...Pracuje tu bo nie mam wyboru jak 99% ludzi w tej firmie, wszyscy wiedzą jak z pracą w Radomiu. Nie wymądrzam się pisze tak jak jest i jak to wygląda z perspektywy pracy na hali. Może nikt z was nie ma domu i życia prywatnego więc nie przeszkadza mu jego ogranizacja przez Hosten. Popracować można ale na dłuższą mete szlak człowieka trafia jak widzi jak to wszystko funkcjonuje.
zdjecie uzytkownika
Kicia - 2014-07-31 18:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , właśnie wróciłam z mojej ulubionej pracy czyli z hostena i mam odpowiedzi na wszystkie pytania .

1. Wentylacja w hostenie jest jedna duza centralna pod sufitem i boczna ( kakieś wentylatory ) . Są już zakupione dodatkowe wentylatiory i zostana zamontowane jak tylko zaakceptuje je inspektor nadzorujacy budynek produkcji.
2. Ubrania robocze są dostępne tylko prawie nikt się po nie nie zgłasza . Podobno w opinii niektórych z Was są one " obciachowe " .
3. Zatyczki do uszu nie są wymagane przy hałasie jaki panuje w hosten .
4. Szacunek w firmie hosten jest od zawsze , chyba że ktoś oczekuje głaskania po brzuszku 3 razy dziennie to faktycznie może być lekko zawiedziony .

Dziś również dowiedziałam się kto kryje się pod nickiem " operator tłoczni " i kilkoma innymi . Jest to ta sama osoba pan Marcin W. Drogi Marcinie jak się dziś zorientowałam nie jesteś pracownikiem tłoczni wiec nie rozumię dlaczego się pod to stanowisko podszywasz . Nie rozumię również dlaczego udajesz wielkiego znawcę " do spraw hostena " skoro pracujesz jako szeregowy pracownik lakierni dopiero od kilku miesięcy ? Dziś się Tobie lekko przypatrzyłam i zrozumiałam skąd u Ciebie takie złe nastawienie do świata ... oj biedny jesteś , oj biedny .
Po dzisiejszym dniu jestem pewna , ze hosten to bardzo dobry wybór i ciesze sie, że tu pracuję .
Wszystkie marudy zostawiam same z waszymi problemami .

P.S. Pozdrowionka dla wszystkich z hostena , którzy jeszcze są przed urlopem.
zdjecie uzytkownika
Operator Tłoczni - 2014-08-01 05:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i teraz pytanie trafiłam i przestanie się wypowiadać czy nie trafiłam?? Chyba najważniejsze jest to że jednak ktoś interesuje się opinią o firmie i może coś zmieni się na plus.
zdjecie uzytkownika
yaw3 - 2014-08-01 09:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1. (dodatkowe wentylatory i zostaną zamontowane jak tylko zaakceptuje je inspektor nadzorujacy budynek produkcji) - ja słyszę to od roku i wiem ze w 2014 nie zostaną zamontowane.
2. ( Ubrania robocze są dostępne tylko prawie nikt się po nie nie zgłasza - nie obiło mi się o uszy że są, może trzymacie je sla siebie???
3. Zatyczki do uszu są wymagane powyżej hałasu 6dB a na hali jest powyżej.
4. szacunek? szacunek może i jest ale nie kadra kierownicza nie traktuje pracowników poważnie.
widzisz Kicia Twoja teoria legła w gruzach
zdjecie uzytkownika
Kicia - 2014-08-01 12:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , własnie jestem w mojej ulubionej pracy czyli w hostenie i mam odpowiedzi na pytania kolejnej marudy .

1. Wentylatory będą zamontowane jak tylko dyrekcja odbierze zatwierdzenie od inspektora i czy w to wierzysz czy nie to jest to tylko Twoja sprawa .
2. Ubrania robocze są dostepne u dyrektora za pisemnym potwierdzeniem odbioru ( piękne szare polo z logiem firmy i do tego czarno zielone spodenki ) . Ponieważ w firmie chyba nie ma kelnera więc po ciuszki musisz się zgłosić sam .
3. Według przepisów ochrona uszu potrzebna jest jesli hałas ciagły przekracza 85 jakichś decybeli wiec skąd wziąłeś 6 decybeli ( jeśli świst powietrza ma ok 30 decybeli ) . Dziś na pierwszej zmianie chodzą wszystkie maszyny i maksymalny pomiar chwilowego hałasu wynosi 72 decybele a stałego ok 59-65 decybeli . Pomiar wykonany urządzeniem UT 352.
4. Zdecyduj się o co Ci w końcu chodzi o szacunek , czy o poważne traktowanie ponieważ nie wiem o co pytać przełożonych .

P.S. KRZYSIU serdecznie Cie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Operator Tłoczni - 2014-08-01 16:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U Panowie po dzisiejszym dniu stwierdzam że nie można już pisać prawdy bo polecimy jak gość z lakierni...
zdjecie uzytkownika
Vasili - 2014-08-01 17:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kicia triumfuje :)
zdjecie uzytkownika
Operator Tłoczni - 2014-08-02 11:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli publiczne zastraszanie ludzi można nazwać triumfem...
zdjecie uzytkownika
yaw3 - 2014-08-02 11:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
o nic nie musisz pytać ja mam swoje zdanie, nie interesuje mnie czy wiesz kim jestem czy nie. zresztą po mailu do wszystkich dojdziesz, a to dowodzi o tym ze jesteś sterowana przez hosten.
wczoraj nie szły wszystkie maszyny na I zm, jedna omega i 5 wtryskarek, wiec sama Siebie oszukujesz. kazali Ci tak napisać czy Ty to nie Ty?
zdjecie uzytkownika
MS - 2014-08-02 13:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jakie teraz zarobki można liczyć? Bo 1.5 roku temu zbyt wiele nie oferowali. I czy nadal jest bezwzględny zakaz palenia? Może Kicia odpowie? :)
zdjecie uzytkownika
yaw3 - 2014-08-02 19:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kicia jest sprzedana, nawet ie potrafi się przedstawić.
najniższa krajowa plus premia, zależy gdzie chcesz pracować.
palenia nie ma i nie będzie.
zdjecie uzytkownika
K - 2014-08-02 22:07:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co tu czytam to jakaś żenada. Weśta się chopaszyny ogarnijta. Przykro czytać. Sami Sienkiewicze i Mickiewicze co marnują sie w fabryce biduliny. Poukładalibyście kostki. Za ciepło bidulom i za głośno. W zime będzie za zimno i za cicho. Książęta i szlachta.
zdjecie uzytkownika
check_this_out - 2014-08-04 19:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W firmie jest szereg niedociągnięc jeśli chodzi o bezpieczeństwo pracownika. Rządzącym tą firmą proponuje się nad tym poważnie zastanowic. Kicia niech się lepiej nie wypowiada na ten temat bo nie ma zielonego pojęcia o pracy w tej firmie - przynoszenie zamówien i siedzenie przy biurku raczej nie można porównac do pracy na hali :-)
zdjecie uzytkownika
Kicia - 2014-08-04 20:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich kolegów z hostena , oraz was Krzysiu , Marcinie ( co udaje , że nie jest Marcinem ) oraz inne " dziewczęta z produkcji " . Dla marudek mam kolejną odpowiedz .

1. Krzysiu - pomiar hałasu zrobiony był przy włączonych wszystkich maszynach . Maszyna typu omega czy inny ekstruder sama z siebie nie wydaje hałasu ciągłego większego niż 55 decybeli wię jej praca nie ma żadnego wpływu na powyższe pomiary ponieważ najgłosniejsze na hali są chłodziarki . Jeśli masz wątpliwości pomiar hałasu , natężenia światła i wiele innych można wykonać komisyjnie w Twojej obecności . Dyrektor ma wszystkie potrzebne do tego urzadzenia i zawsze po uruchomieniu nowej maszyny robi pomiar całości i sprawdza , czy wszystko ok .Jeśli masz wątpliwości co do zgodności procedur firmy z przepisami zapytaj pana Mirka który jest w firmie od BHP i wizytuje są trzy razy w tygodniu ( poniedziałki , środy i piątki juz od ponad 3 lat ) lub przełożonego .

2. Kolego odnośnie Twojego pytania o zarobki . Zadżwoń pod numer 48 3669923 i poproś dyrektora produkcji a on odpowie na Twoje pytania .

Jestem na tym forum od ponad tygodnia i zorientowałam się , ze udzielaja sie tu te same osoby pod roznymi nickami , ktorych pomysl na zycie to wieczne narzekanie wiec mam dla nich piekne przysłowie " Narzekajcie więc narodzie , narzekanie dzisiaj w modzie " .

Jesli chcesz uzyskac rzetelnych informacji o pracy w hosten to zadzwon , przyjdz , słuchaj głupot z internetu .... rób co chcesz przecież jesteś dorosły .

P.S. Gorąco pozdrawiam wszystkich pracowników z magazynu jestescie prawdziwymi facetami i wykonujecie 100 razy cięższe zadania .Pozdrawiam również 90% facetów z produkcji wy również jesteście super i dzieki Wam na hali czuć testosteron . Niestety od naszych marudek czuć tylko zapach mleczka i damskich podpasek .
Szkoda mi mojego czasu dla marudek wiec zostawiam was samych z waszymi wymyslonymi problemami .
P.S. 2 marudki pani sprzataczka prosiła abyście starali chociaż troszkę trafiac do sedesu lub siadali podczas toalety .
zdjecie uzytkownika
NIE - 2014-08-09 19:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopaki... jeśli chodzi o kicie to nie ma co sie gówna tykać bo się można uj... pobródzić
zdjecie uzytkownika
yaw3 - 2014-08-14 18:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kicia daj sobie spokój. wchodzisz czasem na hale, a mówisz jakbyś na niej żyła. nic nie wiesz o produkcji. wiesz tyle ile chcesz wiedzieć.
zdjecie uzytkownika
Bello - 2014-08-14 18:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
'hahahahahaha!!!!!!Kicia!!!!Chłopaki ruszcie głową jak nie wiecie kto to KICIA!!!!! Po wypowiedziach TEGO użytkownika można zauważyc kto to jest. praca biurowa....dobre sobie!!! zapraszamy na 10 godzin na hale, na magazyn i zobaczymy czy dalej będziesz tak pięknie pisać o hostenie!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
MOJ Żesz - 2014-09-05 17:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OOO widzę, że się w firmie "zdecydowanie polepszyło"
zdjecie uzytkownika
No weź - 2014-09-05 19:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AD. P.S. 2 napisany przez Kicia (czy tam coś): w biegu trudno jest do sedesu trafić...
zdjecie uzytkownika
on - 2014-09-14 08:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie oodnośnie zarobkow ile co i jak ? Jak z przerwami i po ile godzin się pracuje
zdjecie uzytkownika
Operator Tłoczni - 2014-09-15 12:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
godz. 8-12 czasami soboty zależy od kaprysu, płaca minimalna i jeśli nikt nie zapomni to może premia
zdjecie uzytkownika
koni - 2014-09-23 23:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hosten Polska to producent najwyższej jakości profili z PVC i aluminium o ugruntowanej pozycji na rynku polskim i europejskim. Aktualnie poszukują kandydatek/kandydatów na stanowisko: Zastępca Kierownika Produkcji, Pracownik Magazynu, Pracownik Produkcji – Operator, Pracownik Produkcji – Pomocnik, Pracownik Lakierni Proszkowej, Pakowacz oraz kilku innych.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hosten
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x