Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Hosten

Pracowałeś w firmie Hosten i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Operatores - 2013-04-17 19:49:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Czyli widzę że nic się nie zmieniło, 1200 i zasówaj. Dobrze że tam nie poszedłem :)
zdjecie uzytkownika
crazy - 2013-07-06 13:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak się nazywa Pan, który przeprowadzał ostatnio rozmowy do działu sprzedaży i zamówień? Taki usypiający blondyn?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-08 12:06:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ktoś pracuje obecnie w Hosten? Na jakim stanowisku? Nie potrzebuja więcej ludzi? Jest opieka medyczna w firmie albo program multisport?
zdjecie uzytkownika
anonik - 2013-08-03 21:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak gwarantują opiekę psychiatry i multisport - praca 24h z zamkniętymi drzwiami i bez dostępu do Toalety.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-08 14:06:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy Hosten nie zalega z wypłacaniem pensji pracownikom? 1200 na rękę to nie kokosy, a na jaki rodzaj umowy?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-17 13:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy pomimo tych warunków, które opisałeś, to atmosfera w zespole, między pracownikami jest dobra? czy rywalizacja i chamstwo?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-13 20:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opinia o firmie nie jest dobra. Po pierwsze warunki pracy na produkcji są średnie. Cały czas przeszkadza hałas (konieczne stopery) i temperatury (zależne od pory roku) oraz wszechobecna chemia (rozpuszczalniki, kleje, dodatki do kleju, granulat, spraye różnego rodzaju). System pracy różny, zależy od stanowiska. Są nocki więc jest ciężko. Praca jest lekka, wymaga myślenia i koncentracji i dokładności. Praca na początek niska. W firmie najbardziej kuleje organizacja całej produkcji, brak narzędzi. Bezrobocie w Radomiu jest okrutne i jeżeli ktoś potrzebuje pracy, żeby przeżyć to ją weźmie przynajmniej do następnej umowy. Ja osobiście nie polecam tej firmy, sporo zdrowia mnie kosztowało pracując w Hosten Polska. Radzę szukać firm z zagranicznym właścicielem i kapitałem.
zdjecie uzytkownika
arti - 2014-02-17 18:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jesli rzeczywiście takie trudne warunki w pracy w Hosten, to chyba za to przysługiwać powinny sensowne dodatki, czy możliwość wcześniejszej emerytury.
zdjecie uzytkownika
Bali - 2014-03-20 19:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Radomiu z zagranicznym kapitałem to w markecie chyba. Robota w Hosten jest?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-04-13 20:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szef despota, zarobki zależy na jakim stanowisku, praca tylko może być na chwilę...jeżli ktoś naprawdę nie ma na chleb. Choć na zewnątrz firma wydaje się super i ktoś pomyśli że mu się udało to niedługo po tym fakcie będzie tego napewno żałował...
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-04-15 18:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja polecam firmę Hosten , pracuje w niej ładnych parę lat i nic złego nie mogę powiedzieć . Organizacja jest bardzo dobra a oczekiwania pracodawcy są jasno określone . Większość pracowników pracuje dłużej niż ja i większość jest raczej zgrana . Okres próbny jest faktycznie ciężki i łatwo jest odpaść . Maszyny są nowoczesne i w ogóle mi nie przeszkadzają . Jak to na produkcji jest głośno , w lato ciepło . Firma spełnia moje oczekiwania finansowe a dyrektor produkcji jest naprawdę spoko . Ogólnie kadra rządzących jest ok , kiedy trzeba opierdzielaja , a kiedy trzeba gratulują za dobrą robotę i dokładają kaski .
zdjecie uzytkownika
pawel - 2014-06-16 18:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam ogromne doświadczenie przy produkcji okien aluminiowych. Czy z moim doświadczeniem mam szanse na pracę w hosten.??
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-06-19 16:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pawel, póki nie zaaplikujesz to pewnie sie nie dowiesz, ja na Twoim miejscu bym ryzykował, chociaz sam dopiero rozgladam sie za informacjami o firmie.
zdjecie uzytkownika
Operator Tłoczni - 2014-06-20 20:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Organizacja pracy - żadna, jedna wiertarka na hale... O wszystko trzeba się tzw. dyrektora P. prosić siedem razy-gośc niesłowny, jeśli zawalą i nie zamówia surowców trzeba się przygotować na prace w soboty i niedziele. Na rozmowie jest mowa o 8 godzinnym dniu pracy a w rzeczywistości 10-12h to norma. Większość osób jest zatrudniona na stanowisku Operatora tłoczni chociaż czasami nawet nie wiedzą jak to wygląda. Na hali czasami nie ma jak przejść. Rotacja ludzi jest taka że ludzie na magazynie nie nadążają uczyć sie imion - a przecież to najlepiej świadczy o firmie... Oczekiwania pracodawcy - czasami sami nie wiedzą czego chcą, nowoczesne maszyny - może 20 lat temu, kadra zarządzająca - decyzje zmieniają sie z minuty na minute, zawsze opierdziela nigdy nie podziekują. I tak na marginesie @Anomin pracujemy w tej samej firmie??
zdjecie uzytkownika
PAN P - 2014-07-01 15:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
prawda z ta wiertarka jedna na cały zakład maszyny do niczgo starocie . Czas pracy nieprzewidziany
zdjecie uzytkownika
zdzicho - 2014-07-02 20:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora), bardzo mało miejsca - mozna zgłosic do NIK-u, o wypadek nie trudno, najlepiej gdyby ludzie pracowali 24h, w takich warunkach - pensja 2 razy większa, pozdrowienia dla małego pana ps. nie zdąrzyłem poznac jego imienia.
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-07-03 23:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie zgłaszacie takich braków na wyposażeniu? Co odpowiadają, przecież taki brak wiertarki może powodować przestoje w pracy, co nie jest dobre dla firmy..
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-07-19 18:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , ja zatrudniłem sie w Hostenie w zeszłym roku i okres próbny był ciężki . Po dwóch miesiącach pracy dyrektor mnie poprosił chyba do prezesa . Gość mnie pochwalił za pracę , dał awans i podwyżkę . Pierwszy raz pracodawca tak mnie docenił . Praca nie jest ciężka ale bardzo intensywna i wymaga myślenia . Jeśli chcesz pracować uczciwie będziesz zadowolony . Jak nie jesteś pracowity to szybko cie przejżą i będziesz pisał takie same opinie jak " operator tłoczni " że jest źle i że zostałeś baaardzo skrzywdzony . Wiertarka jest jedna ponieważ więcej na produkcji profili i lakierni nie jest potrzeba .
zdjecie uzytkownika
Bobik - 2014-07-20 06:26:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim , ja pracuje w firmie hosten robie swoje a oni płacą mi pieniadze na czas i tyle ile sie umówiliśmy . Za każdą nadgodzinę również zawsze dostaję pieniądze . W tej firmie naprawde się coś dzieje i jest dużo pracy . Jeśli szukacie pracy w której nie trzeba nic robić to najlepiej znaleść sobie w jakimś zakładzie w likwidacji gdzie nie mają zamówień . W hostenie są wiec mam nadzieje że bede tu długo pracował . Bardzo mi sie podoba sprawa wiertarki i zgadzam się z anonimem że przy tworzywach nie jest potrzebne 5 wiertarek , ale jeśli komuś brakuje wiertarek to polecam prace w hurtowni wiertarek . Tam napewno maja ich dardzomdużo .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hosten
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x