Profil firmy HUTA SZKŁA GRACJA

HUTA SZKŁA GRACJA

Szydłowiec

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o HUTA SZKŁA GRACJA

zadowolony 2009-09-20 19:49:25
dobry pracodawca, polecam, ogólnie to cztery huty w Radomiu i okolicach - ok
0
pracownik 2009-09-29 10:02:00
Słabe zarobki , wykorzystywanie pracownika ,Beznadziejne kierownictwo Oszuści.
0
pracownik 2009-10-14 20:48:21
co ty wypisujesz, może kierownicy nienajlepsi ale ogólnie jest ok, można przesiedzieć 8 godzin ale jak jest coś nie tak to trzeba popracować, puknij się człowiek w głowę, jak ci się nie podoba to się zwolnij - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
0
anonim 2009-10-15 21:32:01
Widocznie za krótko pracujesz . Popracuj dłużej to się przekonasz jak będziesz traktowany ,im bardziej będziesz się angażował w wykonywaną pracę tym bardziej będą cię mieli za [usunięte przez moderatora] Pujdziesz po podwyżkę to powiedzą ,że jest mała produkcja i nie stać hutę na podwyżki ,albo że nie są wyrabiane normy. Wiem bo tam pracowałem kilka lat i z roku na rok było coraz gożej .Na chwiłę obecną nic śię nie zmieniło dużo pracy w kiepskich warunkach za małą stawkę 7zł. w dzisiejszych czasach to śmiech,chyba że jesteś człowiekiem szefa jak pare osób w tej Hucie i donosisz na drugich a jest do tej pory praktykowane. I nie mów że tam dobrze bo jak spotkasz się z kimś kto tam pracowł to usłyszysz podobne wypowiedzi . Pozdrawiam Miłej pracy i pnij się po szczeblach kariery w tej firmie
0
były pracownik 2009-10-18 21:08:44
nie przesadzajcie, nie jest tak źle, mamy kasę na czas, w większości firm ludzie czekają tygodniami a nawet miesiącami na pensję, ale zawsze tak jest, że ludzie narzekają na to co mają - wierzcie mi, piszę prawdę, nie wierzycie to idźcie gdzie indziej - wszędzie dobrae gdzie nas nie ma
0
pracownik 2009-10-20 00:12:45
pracuje tam i widzę że nie ma chętnych do pracy ciągle brakuje pracowników Przyjdzie nowy pracownik popracuje parę dni dowie się za jaką stawkę pracuje i rezygnuje , a jeszcze za nadgodziny nie ma wypłacają setek
0
pracownik 2009-11-27 21:01:56
pracownik - 2009-10-20 00:12:45

pracuje tam i widzę że nie ma chętnych do pracy ciągle brakuje pracowników Przyjdzie nowy pracownik popracuje parę dni dowie się za jaką stawkę pracuje i rezygnuje , a jeszcze za nadgodziny nie ma wypłacają setek

chętnych jest bardzo dużo - mylisz się pisząc, że nie ma, następna sprawa to może jeden na dziesięciu rezygnuje ale tak jest wszędzie, mi jakby się nie podobało to bym się zwolnił - więc raczej szanuj tą pracę bo nie jest zła. Ogólnie jest ok.
0
pracujacy nadal:-( 2009-12-08 09:34:26
fakt kasa na czas...ale jaka,za taka orke......STARY pracownik sie nie liczy,mozna go [usunięte przez moderatora] na wszystkie mozliwe sposoby!!!!!!!! A co do tego ze jak sie jest pupilem szefa,to ma sie lepiej......szczera prawda!!!!!!!!!...Ale to nie praca jest zla, tylko bezmyslnosc ludzi tam pracujacych.....Pozdro dla kierownikow i jego pupili...he he kto tam pracuje wie o czym mowie.
0
anonim 2013-06-04 16:46:46
Może ktoś coś napisać o pracy w hucie szkła gracja, po za jakimiś opiniami o urodzie tamtejszych pracowniczek? Interesuje mnie, ile mógłbym zarobić, odpowie ktoś? Pozdrawiam i jednocześnie dziękuję za udzielone informacje.
0
anonim 2013-06-22 13:20:34
były pracownik, to było pytanie? Czy stwierdzenie, bo może pracujesz obecnie w hucie Gracja? W takim razie co jest nie tak z przełożonymi?
0
pracownik 2013-08-13 22:12:07
Na początek w hucie dają ok 1500 zł, potem dochodzą premię. Zależy na jakie stanowisko się trafi. Jako obsługa automatu dochodzi jeszcze premia do produkcji. Ogólnie polecam, Wypłata na czas, składki do ZUS odprowadzane, paczki na święta, Jeden z lepszych zakładów w Szydłowcu. Minus to wysoka temperatura latem na hali, ale to kwestia przyzwyczajenia
0
anonim 2013-08-17 11:34:22
Oczywiscie zapewniaja wode do picia, skoro takie wysokie temperatury? Sa miejsca, gdzie się można schłodzić? Jakies dodatki z prace w trudnych warunkach? Pozdro dla huty gracja.
0
hons 2014-05-27 19:24:30
jest na to ustawa, że wodę pracodawca musi zapewnić, tylko nie wiem w jakich ilościach konkretnie, macie dane na ten temat czy nie bardzo? jakieś boilery czy coś takiego, albo baniaki całe mogliby dac
0
Tuwim 2014-05-29 01:02:48
Może nie wszystkim to pasuje? Myślę, że jest część osób które by chciały tylko przyjść do pracy nic nie robić i wziąć kasę, ale nie ma tak łatwo..
0
Polish 2014-10-29 09:32:30
Zastanawiające jest to dlaczego Huta nie wykupi swojej domeny skoro istnieje ona od 2012 roku... przecież powinni również zadbać o odpowiednie informacje w internecie wtedy na pewno byłoby łatwiej potencjalnym klientom i pracownikom odnaleźć jakieś informacje i możliwości kontaktu (https://premium.pl/gracja.com.pl)
0
rudi 2015-01-20 12:06:18
zgadzam się z Tobą. Uważam , że tak poważna firma powinna posiadać swoje miejsce w sieci. Nawet chociażby dlatego , aby jej pracownicy mieli łatwy dostęp do informacji które zapewne często na bieżąco napływają. Po za tym renoma takiej firmy rośnie no i o klientów również jest zdecydowanie łatwiej ...
0
cienias 2015-02-06 21:40:24
moim zdaniem to po prostu kierownictwo huty szkła gracja jeszce dobrze w ten 21 wiek nie weszło i ciagle uważają , że interes sam będzie się kręcił, a ludzie dalej będą opowiadać o zakładzie innym i nakręcać w ten sposób dalej interes. Niestety wydaje mi się, że z takim podejściem to może długo nie potrwać .
0
blondi 2015-04-15 22:50:40
akurat w hutach szkła to niespecjalnie w Polsce przestawili się na jakieś nowoczesne technologie także wbrew temu co piszesz, myślę , że klientów im nie zabraknie
0
Fuk 2015-04-30 01:53:40
Huta zwykle nie potrzebuje wykwalifikowanych pracowników a tych, którzy będą w stanie pracować dłużej. Wydaje mi się jednak, że dobrą manierą byłoby ustalanie z góry czego oczekują i co dają w zamian.
0
kijek 2016-04-10 16:23:48
jak huta może nie potrzebowac wykwalifikowanych pracowników Fuk' oczywiscie ,że potrzebuje i zatrudnia tylko takie osoby. Przyjmuja rownież osoby w trakcie studiow ktore chca odbyc praktyke np, z uczelni, Takze ja uważam ich za solidną firmę i taką pozostają w mojej ocenie.
0
Alka 2016-05-12 17:53:00
A są tam jakieś stanowiska, na które mogą aplikować kobiety? I ile można na nich mniej więcej zarobić?
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HUTA SZKŁA GRACJA