Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HUTA SZKŁA GRACJA

Pracowałeś w firmie HUTA SZKŁA GRACJA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2009-09-20 19:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobry pracodawca, polecam, ogólnie to cztery huty w Radomiu i okolicach - ok
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2009-09-29 10:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słabe zarobki , wykorzystywanie pracownika ,Beznadziejne kierownictwo Oszuści.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2009-10-14 20:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ty wypisujesz, może kierownicy nienajlepsi ale ogólnie jest ok, można przesiedzieć 8 godzin ale jak jest coś nie tak to trzeba popracować, puknij się człowiek w głowę, jak ci się nie podoba to się zwolnij - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-10-15 21:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widocznie za krótko pracujesz . Popracuj dłużej to się przekonasz jak będziesz traktowany ,im bardziej będziesz się angażował w wykonywaną pracę tym bardziej będą cię mieli za [usunięte przez moderatora] Pujdziesz po podwyżkę to powiedzą ,że jest mała produkcja i nie stać hutę na podwyżki ,albo że nie są wyrabiane normy. Wiem bo tam pracowałem kilka lat i z roku na rok było coraz gożej .Na chwiłę obecną nic śię nie zmieniło dużo pracy w kiepskich warunkach za małą stawkę 7zł. w dzisiejszych czasach to śmiech,chyba że jesteś człowiekiem szefa jak pare osób w tej Hucie i donosisz na drugich a jest do tej pory praktykowane. I nie mów że tam dobrze bo jak spotkasz się z kimś kto tam pracowł to usłyszysz podobne wypowiedzi . Pozdrawiam Miłej pracy i pnij się po szczeblach kariery w tej firmie
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2009-10-18 21:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie przesadzajcie, nie jest tak źle, mamy kasę na czas, w większości firm ludzie czekają tygodniami a nawet miesiącami na pensję, ale zawsze tak jest, że ludzie narzekają na to co mają - wierzcie mi, piszę prawdę, nie wierzycie to idźcie gdzie indziej - wszędzie dobrae gdzie nas nie ma
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2009-10-20 00:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje tam i widzę że nie ma chętnych do pracy ciągle brakuje pracowników Przyjdzie nowy pracownik popracuje parę dni dowie się za jaką stawkę pracuje i rezygnuje , a jeszcze za nadgodziny nie ma wypłacają setek
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2009-11-27 21:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik - 2009-10-20 00:12:45

pracuje tam i widzę że nie ma chętnych do pracy ciągle brakuje pracowników Przyjdzie nowy pracownik popracuje parę dni dowie się za jaką stawkę pracuje i rezygnuje , a jeszcze za nadgodziny nie ma wypłacają setek

chętnych jest bardzo dużo - mylisz się pisząc, że nie ma, następna sprawa to może jeden na dziesięciu rezygnuje ale tak jest wszędzie, mi jakby się nie podobało to bym się zwolnił - więc raczej szanuj tą pracę bo nie jest zła. Ogólnie jest ok.
zdjecie uzytkownika
pracujacy nadal:-( - 2009-12-08 09:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fakt kasa na czas...ale jaka,za taka orke......STARY pracownik sie nie liczy,mozna go [usunięte przez moderatora] na wszystkie mozliwe sposoby!!!!!!!! A co do tego ze jak sie jest pupilem szefa,to ma sie lepiej......szczera prawda!!!!!!!!!...Ale to nie praca jest zla, tylko bezmyslnosc ludzi tam pracujacych.....Pozdro dla kierownikow i jego pupili...he he kto tam pracuje wie o czym mowie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-04 16:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś coś napisać o pracy w hucie szkła gracja, po za jakimiś opiniami o urodzie tamtejszych pracowniczek? Interesuje mnie, ile mógłbym zarobić, odpowie ktoś? Pozdrawiam i jednocześnie dziękuję za udzielone informacje.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-22 13:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były pracownik, to było pytanie? Czy stwierdzenie, bo może pracujesz obecnie w hucie Gracja? W takim razie co jest nie tak z przełożonymi?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-08-13 22:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na początek w hucie dają ok 1500 zł, potem dochodzą premię. Zależy na jakie stanowisko się trafi. Jako obsługa automatu dochodzi jeszcze premia do produkcji. Ogólnie polecam, Wypłata na czas, składki do ZUS odprowadzane, paczki na święta, Jeden z lepszych zakładów w Szydłowcu. Minus to wysoka temperatura latem na hali, ale to kwestia przyzwyczajenia
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-17 11:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiscie zapewniaja wode do picia, skoro takie wysokie temperatury? Sa miejsca, gdzie się można schłodzić? Jakies dodatki z prace w trudnych warunkach? Pozdro dla huty gracja.
zdjecie uzytkownika
hons - 2014-05-27 19:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest na to ustawa, że wodę pracodawca musi zapewnić, tylko nie wiem w jakich ilościach konkretnie, macie dane na ten temat czy nie bardzo? jakieś boilery czy coś takiego, albo baniaki całe mogliby dac
zdjecie uzytkownika
Tuwim - 2014-05-29 01:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może nie wszystkim to pasuje? Myślę, że jest część osób które by chciały tylko przyjść do pracy nic nie robić i wziąć kasę, ale nie ma tak łatwo..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HUTA SZKŁA GRACJA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x