brak logo

Animak - Kopcza S.C.

Legnica

Opinie o Animak - Kopcza S.C.

1111 2010-06-23 21:41:47
co za idiotyczne wpisy, same niedomówienia i jak tu człowiek ma się dowiedzieć czegoś o firmie, ludzie dajcie sobie spokój
2222 2010-07-16 19:40:58
No właśnie , o co tu chodzi, skąd takie rozbieżne opinie? I do tego odnoszę wrażenie że te pozytywne są pisane w jednym stylu, tak jakby były pisane przez jedną osobę, przez osobę której nie bardzo leżą krytyczne opinie. A tak swoją drogą chyba coś niedobrego dzieje się w tej "firmie" skoro odszedł bardzo dobry pracownik z najdłuższym stażem, wnet można by powiedzieć filar. Brrrrr......, jakieś wielkie roszady tam się dzieją, może ktoś..., coś...... ???????
ciasteczkowy potwór 2010-07-23 10:25:43
Nowi pracownicy są wizytówką tej firmy i jej jedynym kapitałem ale tylko do czasu gdy "dorosną".Świadczą o tym setki osób które przewineły się przez ten zakład od momentu jego powstania do chwili obecnej Kolejki w oczekiwaniu na pośpiesznie zaklejane koperty, czy brak pieniędzy dosłownie na wszystko stanowią folklor tej "firmy' ale zeby go poznać trzeba zostać jej pracownikiem.Animak to niezwykłe miejsce gdzie czas sie zatrzymał, niektórzy twierdzą że nigdy nie ruszył.
TOUDI 2010-07-23 21:24:14
[treść usunięta przez admina] Nowi pracownicy są wizytówką tej firmy i jej jedynym kapitałem ale tylko do czasu gdy Witam kolegów i koleżanki z Animaka: chciałbym powiedzieć kilka slow na temat tej firmy z której od niedawna sie zwolniłem i teraz mogę powiedzieć ze to dobra decyzja. Nie ma jednego określenia co tam sie wyprawia z ludzmi na produkcji, brak szacunku, ciągle zmiany organizacyjne, zwolnienia to juz norma, nie warto nawet zliczyć jak często jest wymieniana załoga, praca na akord z ciągle zmienianymi normami in + i to nie wszystko, kasa do raczki, umowa min. krajowe. Można wymieniać tak ciągle ale po co - przyjdź i zobacz sam - można pracować ale czy warto - inne firmy na strefie oferują podobne warunki, nie ma rewelacji ale jest szacunek, praca w normalnych warunkach, bardzo stabilna odpowiednio zorganizowana. NIE POLECAM FIRMY ANIMAK!!! jako pracodawcy na dłuższą metę
dafi 2010-08-26 18:42:08
witajcie, co do tej "firmy" to mogę tylko powiedzieć poraszka, takiego [usunięte przez moderatora] i nieliczenia się z pracodawcą dawno nie widziałam. Nikomu nie polecem, szkoda Waszego czasu
dafi 2010-08-26 18:46:48
oczywiście pracownikiem miało być
somebody 2010-09-05 18:32:33
Witam
mam propozycje dla bylych pracownikow tej firmy - moze zorganizujemy sobie jakas imprezke i powspominamy stare, złe czasy...
1
Turbodymomen 2010-09-08 08:08:37
Ale trzęsiecie kolanami. Opinia o Waszej firmie i tak się nie zmieni, zbyt wiele ludziom krzywdy wyrządziliście i usuwanie opinii, nawet z innych portali nic Wam nie da. Może warto by było pomyśleć o zmianie nastawienia do swoich pracowników, a nie tylko knuć za ich plecami kolejne intrygi. Będzie się to za Wami wlekło "niestety". A imprezka, dobry pomysł ale zabrakło by Wam miejsca w [usunięte przez moderatora]
1
byly pracownik 2010-09-08 19:53:01
Na to że oni by nam zrobili imprezke nie ma co liczyć - My sami byli pracownicy mozemy sie spotkać - a noz uda nam sie cos ciekawego wymyslic....
głodny 2010-10-15 15:40:45
Propo imprezki.
Pracownicy już od dłuższego czasu nie mogą się doprosić zorganizowania imprezy dla pracowników. Kto taniej zrobi imprezę dla pracowników jak nie właściciel firmy cateringowej.
Ale właściciel to [usunięte przez moderatora]
1
anonim 2011-02-01 20:45:51
Na taką imprezkę trzeba by zaprosić pół Legnicy.Jednak najlepsze imprezki organizował zarząd częstując pracowników najtańszym, przeterminowanym szampanem, składając życzenia świąteczne tuż po świętach...The best of Animak:)))
Aneta 2011-12-12 15:46:41
Chciała bym ostrzec wszystkie kobiety z Legnicy i okolic przed pracą w firmie Aniamak.(usunięte przez administratora) traktuje pracowników jak zło konieczne.Proszę uważajucie.Jeśli się zatrudnicie, czeka was praca non stop, z uwagi, iż zakład ma tylko trzy brygady a pracuje non stop. Pracownicy są wyczerpani, ale nie odejdą bo mają rodziny.
s2 2012-01-14 00:18:42
o jakich członków rodziny chodzi????????
znawca 2012-01-14 01:56:38
ta firma to dramat omijajcie z daleka!!!!!
h2o 2012-01-27 10:41:03
Ludzie, czy naprawdę potraficie się tylko tu żalić ? Zamiast tego zainwestujcie 50 zł w kodeks pracy, przeczytajcie go raz, jak trzeba to kolejny raz, skonsultujcie się z inspekcją pracy, niekoniecznie w Legnicy ;-) a przejrzycie na oczy.
hehe 2012-02-08 13:26:04
a wysłać tam główny sanepid z wrocka niech im zrobią kipisz to sie zaraz sytuacja poprawi hehe
inspektor 2012-02-08 13:43:29
nie ma sie co czaić, trzeba wysłać lotną inspekcję z PIPu z Zielonego Dębu we Wrocku niech tam atmosferę porządnie przewietrzą w firmie
obserwator 2012-02-11 17:51:25
marudzicie..... skoro jest tak źle, to dlaczego wracają do nich pracownicy???
W11 2013-01-02 09:16:48
Hmmm, czyżby pani [usunięte przez moderatora]? Sądząc do miernych efektach pracy i błyskawicznej niezdolności do pracy, która powstała po zatrudnieniu, nie sądzę, że pracownicy zależało na pracy.... Narzekać to polska cecha narodowa, ale aby wziąć się do roboty, to już się nie chce.
2013-08-31 14:20:59
firma jest do [usunięte przez moderatora] jak i kierowniczka [usunięte przez moderatora] i wszystkie brygadzistki a najbardziej pani [usunięte przez moderatora] nie polecam tej firmy. potraficie tylko usuwac opinie a i tak liudzie wiedza jak tam jest. wiecie ze bd sanepit to kazecie przez caly dzien sprzatac pracownikowi i dajecie za godzine o polowe c ma normalnie zenada gbury i tyle... brak slow ODRADZAM TAM PRACY WYPOWIEDZENIE JEST 2 TYGODNIOWE juz bym wolala robic prze gnoju niz tam bo przynajmiej bym wiedziala za pracuje za porzadne pieniadze a nie bez premii bez dodatkow. a jak sie pojdzie na l4 to wtedy wielki problem...
Każdy 2013-12-11 15:11:53
Ta firma to jedna wielka porażka. Pracodawca ani troche nie liczy sie z praconikami, wiele wymagaja alle zero doceniania pracowników i jeszcze wypłaty...

Jak KAŻDY Odradzam pracowac w tej firmie!!!
3
Freeman 2014-03-04 23:34:11
To nie jest kwestia bycia za długo na rynku. Czas raczej działa na korzyść firmy, chyba że kieruje nią osoba niekompetentna i nie potrafi tego wykorzystać, ale to nie mój problem.
Samy 2014-03-25 21:42:53
Orientujecie sie jak obecnie wygląda sytuacja z zatrudnieniem? Szukają kogoś obecnie czy skład się nie wykrusza?
Filip 2014-05-18 17:14:15
Chyba nie bardzo, bo szukałem w internecie ogłoszen do Animaku i nic nie znalazłem, może napiszecie, gdzie takich ogłoszeń szukać, jak to z Wami było? Z góry dzięki.
opinia 2014-05-22 12:36:56
o co chodzi, ze czas dziala na korzysc firmy? prosze o napisanie wiecej o animaku kopcza, atmosfera spoko?
ja 2014-05-26 17:21:59
320h :D
arni - Jarek B 2014-06-11 01:13:00
Wtam Was . Nie ukrywam że jestem mocno zafrasowany tymi wypowiedziami. Byłem pracownikiem tej Firmy na stanowisku Handlowca podczas współpracy z Łabimeksem i nie mogłem powiedzieć nic złego na Firmę . Ciężka praca na markę dobra współpraca z dyrektorem handlowym (usunięte przez administratora)Co się stało przez ten okres , czyżby tamten czas został stracony . Nie ukrywam że jestem w szoku.Pozdrawiam Jarek B.
mak 2014-06-11 15:47:15
Szanowny Panie(usunięte przez administratora)Pana praca nigdy nie była przez właścicieli kwestionowana, ponieważ był Pan najlepszym sprzedawcą w tamtym okresie. Co do pracy innych osób, proszę wstrzymać się od zbędnych komentarzy, bo to jest tylko Pana subiektywna ocena.
majka 2014-12-01 14:02:31
Witam serdecznie. Zaproponowano mi tam pracę na stanowisku recepcjonisty w Legnicy. Czy ktoś z was się orientuje, jakie panują tam warunki? Czy Pani kierownik jest rzeczywiście taka przychylna dla ludzi, jak wygląda? Dziękuje za wszelkie wasze ewentualne opinie i pozdrawiam.
pracowałam tam 2015-01-27 11:59:08
Pracowałam w Animaku 3 lata (zrezygnowałam ze względów zdrowotnych) i muszę powiedzieć, że ostatnie 2 lata to bardzo duża poprawa i stare komentarze nie mają już racji bytu. Atmosfera w firmie jest OK a i wypłaty są w terminie. Polecam
2
ciekawe... 2015-03-09 16:39:11
to dlaczego ludzie odchodzą...
Prawda 2015-03-18 17:44:38
Pracowałem tan 5lat w ekipie budowlanej .
Odejście z tej firmy było jedna z lepszych decyzji w moim życiu , chociaż może córki po latach
wprowadziły trochę normalności do było nie było rodzinnej firmy.
jon 2015-04-22 18:04:41
Pracowałam w tej firmie kilka lat. Atmosfera jest paskudna. Stosowany jest mobbing przez pana operatora, który twierdzi, że przez to, że pije kawę z kierowniczą może wszystko, między innymi zastraszać ludzi. Wiele osób straciło przez jego nieuzasadnione plotki pracę. Gratuluje firmie takich pracowników jak pan operator P.
2
anonim 2015-04-30 12:09:51
Animak coraz gorzej.......
prawie 2015-09-26 18:05:02
Mógłby ktoś wyrazić jakąś świeżą opinie na temat tego zakładu? Warto iść tam na operatora maszyn? Jak wyglądają zarobki i czy jest praca również w weekendy?
Teresa 2015-11-24 13:06:49
Pracuje w firmie od ponad roku na pakowaniu. Córka pokazała mi opinie na goworku i jestem bardzo zdziwiona opiniami.Pracuje mi sie bardzo dobrze, jestem zadowolona z wynagrodzenia, ale wkurza mnie praca w nocy, do której nie mogę się przyzwyczaić, bo firma pracyje na trzy zmiany i nawet 7 dni w tygodniu!
Daisy 2016-07-13 10:37:08
Witajcie , chce złożyć cv do animaka przy pakowaniu , czy ktoś wie jak tam praca wygląda? zarobki itd ? z góry dziękuje za odpowiedzi :)
Zostaw swoją opinię o Animak - Kopcza S.C. - Legnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Animak - Kopcza S.C.