brak logo

Transfer Multisort Elektronik

Łódź

Opinie o Transfer Multisort Elektronik

kukin 2009-08-11 13:35:48
Dziwna firma, własne "grono" OK ale reszta bez szans.
[usunięte przez moderatora] się tam mają OK
ja 2010-09-06 09:13:06
super firma dobra praca swietna atmosfer
obserwator 2011-10-31 18:03:26
Piszesz same pochwały - dziwne - a może pod nadzorem zwierzchnika ?
szkodnik 2013-08-01 13:00:09
firma "Krzak"Ci wszyscy co siedza na stolkach moze i maja fajne zarobki i normalne godziny pracy ale magazynierzy traktowani sa jak [usunięte przez moderatora]...pracuja po 12 godzin dziennie ,za psie pieniadze I bez normalnego zatrudnienia nawet po pare lat!!!!co z tego ze zorganizuja wycieczke rowerowa czy wyjazd nad morze zeby zadowolic pracownikow (raczej tych wszystkich z biura)premie dzielone sa tylko dla wyszej rangi [usunięte przez moderatora] na magazynie a zwykly pracownik nie ma zadnych praw I przywileii,jesli nie masz znajomosci zapomnij o pracy w biurze bo po prostu dla ludzi na stolkach po prostu jestes NIKIM !!!!!! Tylko niezapomnijmy ze polowa ludzi w biurze gdyby nie znajomosci nigdy by tam nie trafila I moglaby tak samo zasuwac na tasmie za marne 1200 zl.Popracuj tam 2 miesiace a sam sie przekonasz kto ma racje!
8
jaaaaa 2014-10-05 22:33:29
To wszystko wina nowego dyrektora, który bez żadnego doświadczenia w tej branży bierze się za rządzenie a najgorsze jest to że właściciel są tak ślepo w niego zapatrzeni ale mam nadzieję że gdy naglę większość ludzi na magazynie się zwolnij to może ktoś przejrzy na oczy i go zwolnią jak na razie generuje on więcej strat niż zysków
3
yahoo 2014-11-09 14:50:39
też tak myślę
co po integracjach jak zarobki żenująco niskie
dobrze mają kable i inni donosiciele, lizusy itp oraz tzw. swoja ekipa
dla pozostałych jest to masakra, ludzie, którzy naprawdę coś umieją i wiedzą i zasuwają jak tylko się da są totalnie niedoceniani, poniżani i robi się z nich popychadła i sprowadza do samego dna, mobbing to norma, jest praktycznie w każdym dziale, straszne warunki i w biurze i na magazynie, kierownictwo jest przypadkowe, otrzymujesz tę funkcję w zależności od znajomości i lizusowania, JEST TO PRACA MASAKRA, omijajcie tę firmę ja się da, jeśli nie chcecie być traktowani jak śmieci i jeśli nie chcecie stracić własnej godności i czuć się jak nic nie warci, specjalnie tak działają, robią z ciebie G..., abyś myślał, że jesteś nikim i nigdzie cię nie zechcą, omijajcie tę firmę, nie warto, zarobki śmieszne, a integracjami za mieszkanie nie zapłacisz i lodówki nie napełnisz, szans rozwoju w firmie żadnych, szkoleń żadnych, chyba że jesteś w tzw. "swojej ekipie" szczególnie nie warto jeśli jesteś mądrym zdolnym człowiekiem, tam cię zniszczą i doprowadzą do takiego stanu, że będziesz miał bardzo niską samoocenę. Naprawdę można znaleźć nawet w Łodzi pracę naprawdę 1000x lepszą. Stanowczo nie polecam.
9
Dr Logistyk 2015-12-12 01:28:17
Dają anonse o pracę na asystenta Dyrektora Logistyki Magazynowej ..Mają wymagania i dobrze ale co oferują nie piszą.... Firemka i anonse z lat 90.
2
Laurka 2016-02-19 10:35:53
Witajcie,
Zainteresowała mnie oferta pracy na spec. ds. marketingu. Pracę mam, chcę zmienić ale zmienić rozsądnie, nie z deszczu pod rynnę. Całe szczęście przeczytałam opinie, nie ma sensu składać CV ani odbywać rozmowy. Dziękuję Wam
nick 2016-08-02 14:42:06
chyba chciales powiedziec ponad 2000 na reke
gorilla 2016-08-28 00:13:27
In Krakow, the girl who is recruiting doesn`t even know the job, but she doesn`t want to take persons..Shame
Kladenato 2016-10-12 13:28:34
Ja kiedyś pracowałem na budowach jako elektryk, praca nie była ciężka ale można było się pobrudzić. Odchodząc obiecałem sobie jednak ze nigdy nie wrócę na budowę. Od jakiegoś czasu rezygnując z tej mało ambitnej pracy w tme obiecałem sobie to samo. Dodam że nie mam nic do pracy w akordzie jednak akord w tej firmie nie jest sprawiedliwy. Osobiście odradzam ta pracę. Kiedyś można było jej się trzymać że względu na zarobki, dziś mam lepiej płatną pracę a co najważniejsze bez stresu i nerwów co w tme jest codziennością.
Kladenato 2016-10-12 13:29:40
Ja kiedyś pracowałem na budowach jako elektryk, praca nie była ciężka ale można było się pobrudzić. Odchodząc obiecałem sobie jednak ze nigdy nie wrócę na budowę. Od jakiegoś czasu rezygnując z tej mało ambitnej pracy w tme obiecałem sobie to samo. Dodam że nie mam nic do pracy w akordzie jednak akord w tej firmie nie jest sprawiedliwy. Osobiście odradzam ta pracę. Kiedyś można było jej się trzymać że względu na zarobki, dziś mam lepiej płatną pracę a co najważniejsze bez stresu i nerwów co w tme jest codziennością.
Nick 2016-10-12 13:53:12
W tym momencie Transfer Multisort Elektronik zatrudnia ludzi na wszystkie stanowiska, bo było małe przetasowanie
D 2016-11-09 08:28:52
Pracowałem tam około miesiąca. Oferta pracy nie miała nic wspólnego z ostatecznym stanowiskiem. Słabe zarobki, słaba umowa i przede wszystkim słabo zarządzana praca. Chaos, trzy osoby zarządzające tymi samymi ludźmi, każda wydaje różne polecenia i dziwi się, że nie są one realizowane. Jedna z najgorszych firm w jakiej miałem (nie)przyjemność pracować.
Zostaw swoją opinię o Transfer Multisort Elektronik - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Transfer Multisort Elektronik