brak logo

MARIOTT - Hurtownia Alkoholi

Andrespol

Opinie o MARIOTT - Hurtownia Alkoholi

przyszły pracownik.... 2011-08-17 22:02:56
Tobie słoma z butów wystaje prostaku. Jak nie umiesz pracować,idziesz na łatwiznę to nie dziw się że takie są tego skutki....
5
mac 2012-07-09 20:00:27
czy wystawianie dokumentów dla klijentów w postaci [usunięte przez moderatora] na własne nazwisko tzn.[usunięte przez moderatora] zamiast faktur jest unikaniem płacenia jakis wiekszych podatków? ogólnie jak ktos wie jak ta firma unika płacenia podatków to niech pisze bede wdzieczny pozdrawiam.
1
pracownik skierniewice 2012-08-07 12:47:23
tak geniuszku [usunięte przez moderatora] to uniknięcie podatku hahahha :D ludzie najgorsze jest to ze piszą to takie "wykształciuchy" po podstawówce jak Wy ale żeby do roboty się zabrać i uczciwie zarobić ciężka pracą to już nie, lepiej na zwolnienie iść i ciągnąć hajs za nic :D gratuluje Wam, więcej takich jak Wy a w Polsce kompletne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie bo położycie normalne firmy jak Mariott. Pozdrawiam "cięzko pracujących" narzekających i baaaardzo skrzywdzonych hah...
1
a propos WZ 2012-08-07 12:50:59
ej magister, a w sklepie wystawienie paragonu to też uniknięcie podatku ,he, ?.... zastanów się trochę, widać że chcesz zaszkodzić firmie, niestety prawnie wszystko się zgadza i nie możesz się "przy..." . Pewnie żałujesz bo zwolnili Cię, cóż też nie chciałbym mieć takich inteligentów w firmie. Polecam wrócić do szkoły.
biuro 2012-08-07 12:53:13
o co do rotacji na stanowiskach biurowych to kolega oczywiście masz racje, jeśli duża rotacja dla Ciebie to cztery osoby które pracują tam od ponad 5lat to gratuluję ale chyba masz dziwne kryteria oceny.
alko 2013-07-14 22:37:32
Firma ta kieruje się również "ciekawymi "zasadami tzn. robi konkurencję własym klientom otwierając sklep detaliczny na początek w Andrespolu z alkoholem i będzie konkurować z własnymi odbiorcami.Godne podziwu !!! . Część sklepikaży już rezygnuje ze współpracy z taką hurtownią.
1
jóźwitlz 2013-08-27 22:20:02
Zgadzam się z powyższym komentarzem. W tej firmie nie ma znaczenia czy jeździsz busem czy autem na kat. c , płaca jest jednakowa. Najgorszemu wrogowi nie polecam tego zakładu pracy, o ile to w ogóle można nazwać zakładem pracy.
4
ogrodniczka64 2015-01-30 09:21:15
Czekam z niecierpliwością na rozwój wypadków i Twojej działalności w kierunku informacji przekazanych do odpowiednich mediów i instytucji. Będę się bacznie przyglądała tym bardziej, że mam zamiar aplikować na stanowisko handlowca...
Mam nadzieję, że odezwie się tutaj więcej osób gdyż pozwoli to na rozwianie mieszanych uczuć co do pracy w tej firmie.
Donald 2015-03-16 20:16:54
Pracuje już parę lat jest parę osób które tak długo pracują. To praca nie Przedszkole trzeba pracować żeby zarobić.jak nie odpowiada droga wolna może w biedronce na kasie jak będziesz sral w pieluche będzie Ci lepiej. ktoś napisał ze jak mu brakuje kasy lub coś rozwalisz płacisz nikt nawet szef za darmo tego nie ma. Trzeba było się uczyć choć po przeczytaniu opini takich lotów ciesze się ze chociaż kierowca możesz być.
2
M. 2015-04-21 19:41:32
Córeczka - pisze się tak. Więcej błędów nie będę wytykać ale świadczy to o poziomie osób piszące komentarze oraz o ich autentyczności.
HAWK 2015-05-06 20:20:26
Opinie takie jak moja, czy łysego najlepiej świadczą o tym co prezentuje sobą ( usunięte przez administratora ) byliśmy tam ładnych parę lat temu, życie nam się dobrze ułożyło, pracujemy gdzieś indziej, a zaglądamy tu nawet po takim czasie, żeby przestrzegać każdego rozsądnego.
2
1234 2015-05-07 09:26:19
Córeczka może i pisze się tak jak "córeczka" napisała... "ale świadczy to o poziomie osób -piszące- komentarze" - piszących - PISZĄCYCH KOMENTARZE !

Jeśli masz córeczko kogoś poprawiać zacznij od siebie !
maniek 2015-07-08 20:50:37
mam pytanie czy ta hurtownia była w Andrespolu?
maniek 2015-07-08 20:57:42
Proszę o zdanie czy warto tam pracować zamierzam tam aplikować i mam mieszane odczucia?co tam jest na plus a co na minus będę wdzięczny za opinie?
tiger 2015-08-11 18:06:16
ha ha ha (nancz) to ktos z szefostwa na bank ;)trzymajcie się od tej firmy jak najdalej!!!Mariott potrzebuje silnych i głupich ludzi jeżeli wykazujesz te cechy jesteś kandydatem idealnym!!! wiec aplikuj... jeżeli natomiast masz choć trochę oleju w głowie,szanujesz siebie i swoją prace daj sobie spokój!!...pełen obraz przedstawiający ten Syf opisał legionista... zapraszam do lektury...
3
Kubuś Puchatek 2016-04-25 20:09:54
Zatrudniają oficjalnie na najniższej krajowej , reszta pieniędzy pracownicy dostają "pod stołem". Ciągle brakuje towaru , bo sprzedajną ( właściciele) również na lewo i często gubią stany magazynowe .Może się taki proceder skończyć obciążeniem bogu ducha winnego pracownika. Mają swoje trzy sklepy z konkurencyjnymi cenami dla innych odbiorców hurtowni .Bałagan i totalny brak organizacji pracy.Wszechobecny monitoring.Co ciekawe ,gdy inwigilacja z kamer okazałby się korzystna dla pracownika , wtedy nie ma możliwości odtworzenia nagrania.Praca ponad normę jest tam jak najmilej widziana , ba wręcz wymagana , nie daj boże wyjść wcześniej ( nieważne ,że praca wykonana).Urlopy na papierze.
2
ele 2016-05-10 20:09:59
@raszek wow, nie wiedziałem, że można awansować na managera z przedstawiciela handlowego u nich. Tym bardziej, że no zarobki na stanowisku przedstawiciela złe nie są, skoro składają się z podstawy dość wysokiej i do tego jeszcze prowizji.
1
Zostaw swoją opinię o MARIOTT - Hurtownia Alkoholi - Andrespol
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MARIOTT - Hurtownia Alkoholi