brak logo

Office people

Emden

Opinie o Office people

anonim 2011-08-15 10:11
Pragne ostrzec wszystkich wyjezdzajacych do Niemiec , aby nie korzystali z uslug tej \"agencji\"...(usunięte przez moderatora) Wyjechalem z ta agencja i praca byla , ale przez cztery dni, no i kazali nam wracac do Polski. Oczywiscie bez zaplaty. A w dniu w ktorym rzekomo skonczyla sie dla nas praca , w internecie pojawilo sie ogloszenie , ze zatrudnia ludzi na te same stanowiska. I tak sie to kreci.
pawel 2011-12-28 09:46
prawa ale nazwijmy po imieniu chodziło o prace w Endem a osobą która obiecywała w imieniu firmy pracę i płacę za postojowe była pani (usunięte przez moderatora) i myślę że trzeba się wystrzegać tej osoby w przyszłości i żal że polak może tak oszukać polaka
grzegorz 2011-12-30 22:37
nie polecam tej firmy, kokosów nie zarobicie,,,,
wiktor 2012-01-15 16:21
Ja tez nie jestem zwolennikem tej firmy, wiem iz nie sa korekt ale jesli chodzi o ta Pania to wiem, ze wykonywala tylko swoja prace mi bardzo pomogla a jak sie wychylila za bardzo to ja tez zwolnili.To sa niemcy i jak nie wykonujesz swoich obowiazkow jak chca to zegnaj.
anonim 2012-12-07 11:04
jednym zdaniem dziadostwo
danzel 2013-09-13 20:17
Witam.Wybiera się ktoś do pracy przez tą firmę,do Emden?
2013-09-13 20:52
Ja się wybieram. Napisz coś.
2013-10-04 17:18
Dajcie sobie spokój z tą firmą. Byłem tam i żałuję. Wydymali mnie
nazirek 2013-10-28 20:43
Witam,nikomu nie polecam współpracy z office people z Emden.
To są poprostu (usunięte przez administratora), nic dodać nic ująć. Zawsze były problemy z kasą, z kwaterunkiem, zero pomocy od ich strony. Jesteś zdany sam na siebie. A Polska konsultantka (usunięte przez administratora), to...nie chcę się brzydko wyrażać.Pracowałem tam jako mechanik samochodowy i nigdy więcej nie chcę mieć do czynienia z tą firmą
nazirek 2013-12-28 21:02
Pracowałem tam tylko 3 tygodnie i dostałem jakieś 600 euro, kumplom którzy pracowali tam dłużej winni są po kilkaset euro. Co rusz szukają nowych pracowników. Są nie uczciwi,kręcili z umową, a najgorsze jest to,że polska konsultantka zrobi wszystko aby na Tobie zarobić, czyli będzie kazała zapłacić Ci np za ubrania robocze, mimo,że nie musisz. Ja akurat posługuję się niemieckim, ale nie wszyscy kumple znali język. Naprawdę nie polecam, lepiej szukać dłużej ale trafić na dobrą firmę
speed. boss 2014-03-22 18:44
Witam pracuje w tej firmie 3 lata, może mam dobrze, dbają o pracownika mowa o dolnej saksoni, może nie ma kokosów, 1400-2300 zależy co się robi, ogólnie spawam, mogę śmiało polecić, ale tylko tym którzy chcą się ustatkowac a nie zbić kokosy.
wiki 2015-01-08 17:10
Nie wiem jakie złe doświadczenia ludzie mieli ,przez pośrednika ale w Westwali ludzie chwalą tą firmę,płacą normalnie jak wszystkie firmy cajt czyli ok 8,5-9 euro brutto,chyba że ktoś ma prace jako rzemieślnik to więcej,ludzi dowożą nawet do pracy,czyli nie tak żle ,po prostu ktoś trafił na nieuczciwą pośredniczke
honorata już-spakowana 2015-02-17 18:17
maca to takie pieczywo szanowny użytkowniku talbot.ja chcę bardzo iść do pracy do Office people tylko mam problemy ze znalezieniem informacji o nich w internecie po polsku. jeżeli rzeczywiście nawet 2000 euro można zarobić to znakomita wiadomość, jestem gotowa jechać choćby i za sekundę. a gdzie znajdują się ich ogłoszenia o pracę?
Speed boss 2015-06-25 19:13
Pisałem kiedyś opinie, zarabialem 2000-2300 jako spawacz w stoczni, już tam nie pracuje ponieważ mam lepszy kontrakt, przy jednej dziurze kot zdechnie, ale polecam z czystym sumieniem te firmę.
sankoto 2016-05-13 20:19
F, umowy o pracę na początek raczej ci nie dadzą. Jeżeli potwierdzisz przydatność w firmie to może wtedy.
maniek 2017-02-12 21:13
Office w Berlinie w Podstamie nie powinno istnieć ,brak jakiegokolwiek zainteresowania z ich strony .Najwazniejsze tylko pracować .wogole nie przyjezdzaja na kantynę do pracowników,Pani Ewelina siedzi jak w barze przy piwie z karkka papieru gdzie zapisze dla pozoru co nieco .Totalne olewanie wszelkich spraw pracowników wszystko trzeba samemu sobie zalatwiac ,podpisanie urlopow in blanko .Jednym słowem robta co chceta ,kto pracuje za granica przez biuro to wie o czym mowie .Omijajcie i strzeżcie się tego biura.
Patrycja 2017-03-15 20:40
Nie polecam tej agencji. Siedzimy już 2 tydzień czekając na prace. I co tydzień słyszymy to samo. Agencja zatrudnia wiele osób i zostawia ich bez pracy. Nikomu nie życzę by znalazł się w takiej sytuacji. Nie dajcie się oszukać tak jak my (a jest nas tutaj sporo). Lepiej szukać innej agencji albo pracy na własną rękę. Ta agencja nie powinna istnieć.
aras 2017-06-13 21:44
jakie opinie o Office people z Hamburga? Praca na magazynie Tchibo
Karolina 2017-07-24 09:30
@aras zdecydowałeś się na zatrudnienie w firmie? Możesz opisać wrażenia z pracy w Office people? Jakich stawek można się spodziewać? @Patrycja czy sytuacja się wyjaśniła i udało się podjąć pracę? Możesz opisać, jaki finał miał cała sprawa? To bardzo ważny głos z punktu widzenia każdego potencjalnego pracownika.
pracownik 2017-08-02 13:31
Uwaga omijajcie szerokim łukiem tą agencję szczególnie biuro w Stuttgarcie ,zaoszczędzicie sobie masy nerwów i kasy bo zarobek maaarny , totalnie olewają jak juz przyjedziesz trzeba czekać tydzień lub dwa zeby umowę podpisać w najlepszym wypadku bo często ludzie muszą jechać na drugi koniec Niemiec na swoj koszt lub do domu wracać bo sie nagle okazuje ze nie ma jednak dla nich pracy ! koordynator totalna porażka ,kłamie jak z nut , dadzą Wam 6 klase podatkowa choc od dawna macie inną no i mase podatku odciągną , na konto dostaniecie jakies marne grosze i później juz z nimi kontaktu nie ma , duużo jeszcze by mozna pisać ,pokój dwu lub trzyosobowy a właściwie łóżko za 360 euro współpracują z polską agencją ,,projekt praca" uważajcie!
Karolina 2017-08-14 11:15
@pracownik a przed wyjazdem za granicę podpisuje się z Office people jakąś umowę? Jest w niej zawarta gwarancja pracy po przyjeździe? Czy można zrezygnować z zakwaterowania oferowanego przez agencje? Wszystkie te szczegóły pozwolą podjąć innym osobom decyzje o ewentualnym wyjeździe.
Zostaw swoją opinię o Office people - Emden
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Office people