brak logo

Office people

Emden

Opinie o Office people

anonim 2011-08-15 10:11:06
Pragne ostrzec wszystkich wyjezdzajacych do Niemiec , aby nie korzystali z uslug tej "agencji"...(usunięte przez moderatora) Wyjechalem z ta agencja i praca byla , ale przez cztery dni, no i kazali nam wracac do Polski. Oczywiscie bez zaplaty. A w dniu w ktorym rzekomo skonczyla sie dla nas praca , w internecie pojawilo sie ogloszenie , ze zatrudnia ludzi na te same stanowiska. I tak sie to kreci.
pawel 2011-12-28 09:46:52
prawa ale nazwijmy po imieniu chodziło o prace w Endem a osobą która obiecywała w imieniu firmy pracę i płacę za postojowe była pani (usunięte przez moderatora) i myślę że trzeba się wystrzegać tej osoby w przyszłości i żal że polak może tak oszukać polaka
grzegorz 2011-12-30 22:37:56
nie polecam tej firmy, kokosów nie zarobicie,,,,
wiktor 2012-01-15 16:21:41
Ja tez nie jestem zwolennikem tej firmy, wiem iz nie sa korekt ale jesli chodzi o ta Pania to wiem, ze wykonywala tylko swoja prace mi bardzo pomogla a jak sie wychylila za bardzo to ja tez zwolnili.To sa niemcy i jak nie wykonujesz swoich obowiazkow jak chca to zegnaj.
anonim 2012-12-07 11:04:35
jednym zdaniem dziadostwo
danzel 2013-09-13 20:17:39
Witam.Wybiera się ktoś do pracy przez tą firmę,do Emden?
2013-09-13 20:52:27
Ja się wybieram. Napisz coś.
2013-10-04 17:18:21
Dajcie sobie spokój z tą firmą. Byłem tam i żałuję. Wydymali mnie
nazirek 2013-10-28 20:43:06
Witam,nikomu nie polecam współpracy z office people z Emden.
To są poprostu (usunięte przez administratora), nic dodać nic ująć. Zawsze były problemy z kasą, z kwaterunkiem, zero pomocy od ich strony. Jesteś zdany sam na siebie. A Polska konsultantka (usunięte przez administratora), to...nie chcę się brzydko wyrażać.Pracowałem tam jako mechanik samochodowy i nigdy więcej nie chcę mieć do czynienia z tą firmą
nazirek 2013-12-28 21:02:04
Pracowałem tam tylko 3 tygodnie i dostałem jakieś 600 euro, kumplom którzy pracowali tam dłużej winni są po kilkaset euro. Co rusz szukają nowych pracowników. Są nie uczciwi,kręcili z umową, a najgorsze jest to,że polska konsultantka zrobi wszystko aby na Tobie zarobić, czyli będzie kazała zapłacić Ci np za ubrania robocze, mimo,że nie musisz. Ja akurat posługuję się niemieckim, ale nie wszyscy kumple znali język. Naprawdę nie polecam, lepiej szukać dłużej ale trafić na dobrą firmę
speed. boss 2014-03-22 18:44:13
Witam pracuje w tej firmie 3 lata, może mam dobrze, dbają o pracownika mowa o dolnej saksoni, może nie ma kokosów, 1400-2300 zależy co się robi, ogólnie spawam, mogę śmiało polecić, ale tylko tym którzy chcą się ustatkowac a nie zbić kokosy.
wiki 2015-01-08 17:10:24
Nie wiem jakie złe doświadczenia ludzie mieli ,przez pośrednika ale w Westwali ludzie chwalą tą firmę,płacą normalnie jak wszystkie firmy cajt czyli ok 8,5-9 euro brutto,chyba że ktoś ma prace jako rzemieślnik to więcej,ludzi dowożą nawet do pracy,czyli nie tak żle ,po prostu ktoś trafił na nieuczciwą pośredniczke
honorata już-spakowana 2015-02-17 18:17:06
maca to takie pieczywo szanowny użytkowniku talbot.ja chcę bardzo iść do pracy do Office people tylko mam problemy ze znalezieniem informacji o nich w internecie po polsku. jeżeli rzeczywiście nawet 2000 euro można zarobić to znakomita wiadomość, jestem gotowa jechać choćby i za sekundę. a gdzie znajdują się ich ogłoszenia o pracę?
Speed boss 2015-06-25 19:13:16
Pisałem kiedyś opinie, zarabialem 2000-2300 jako spawacz w stoczni, już tam nie pracuje ponieważ mam lepszy kontrakt, przy jednej dziurze kot zdechnie, ale polecam z czystym sumieniem te firmę.
sankoto 2016-05-13 20:19:22
F, umowy o pracę na początek raczej ci nie dadzą. Jeżeli potwierdzisz przydatność w firmie to może wtedy.
Zostaw swoją opinię o Office people - Emden
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Office people