Uważacie ze hotel szanuje swoj personel?
Hotel " Pod szyszkami" w Krotoszynie okropnie zdziadział nawet po remoncie. Obydwa hotele pod szyszkami to tandeta.... Wciskają pokoje z małymi okienkami. Mizerne tandetne śniadania. Obiadki abonamentowe też dziadostwo. A jak coś z karty to okradzione i cena z kosmosu. Zamiast sauny małego basenu są jedynie korty i zwierzątka. To może też być, ale dzisiaj ważne jest aby hotel miał siłownię saunę itp. małe Spa. Na stronie internetowej jako nowości ciągle widnieje święto golonki z góralami. No ile można na to patrzeć. To też była tandeta. Pokoje mają za drogie. Personel w recepcji, a nawet sprzątaczki plotkują, a z niektórymi gośćmi gadają dość obcesowo. Drugie śniadania dają z łaski. Kiedyś to były fajne obiady niedzielne w formie bufetu, porządne śniadania z dobrą jajecznicą inną formą jajek do stołu i to bez proszenia. Gdyby ktoś przywołał dawne dzieje hotelu i dodał trochę nowości jak wyżej to wówczas dopiero warto będzie przyjeżdzać. Ten drugi hotel pełen much , nędznego śniadania w piwnicy bez okien z muchami i absolutnie śniadanie nie do zjedzenia. Pokoje nędzne Obiady nędzne monotonne niezgodne z tym co widnieje na stronie internetowej. No i te muchy - smród. Brak porzadnego internetu. Personel na każdym szczeblu w tych hotelach to chamstwo i amatorszczyzna niechluje. Widocznie jaka płaca taka praca. Ale co to gościa hotelowego czy w restauracji ma obchodzić ??? Rozlecicie się jak tak dalej będzie...
Co za kpina i pełna jadu opinia zupełnie nie realna. Długo Pan myślał nad nickiem Panie K?
anonim6, to własnie sa dobre praktyki, bo ucza ciezkiej pracy i realiów, bo czasem zdarza sie tak pracować. Co do Hotelu, to wygląda on ładnie, czysto w pokojach, ale mam wrażenie, ze ceny mogłyby byc niższe.
fatalnie tu sie ma praktyki ale sie czegos nauczysz tylko niewiesz o ktorej wyjdziesz i robisz jak ja uczen 10 12 godzin a mozesz tylko 8 wiec masakra
A ja nie wspominam dobrze czasu kiedy tam pracowałam... Jest to chyba najgorszy zakład pracy w okolicy Koźmina. Zwłaszcza podejście kierownika do ludzi-MASAKRA... Okazuje najniższy poziom kultury osobistej jaki mozna sobie wyobrazić. Praca ogólnie dobra jak to w gastronomii nie ma lekko, ale nie jest najgorzej. Natomiast jak już wspomniałam pana Sz.omijać szerokim łukiem! Umie tylko poniżać i wyszydzać innych, a sam nie jest idealny... Nie polecam...
ja zawsze miło wspominam czasy kiedy pracowałem w tym hotelu nie rozumiem pisania o otrzymywaniu wynagrodzenia po kilku miesiącach rzadko bywało, abym wynagrodzenie otrzymał choćby o dzień później. Jak ktoś lubi pracę w gastronomi to jest to dobry adres
omijać ten hotel szerokim łukiem. wykorzystują pracownika nigdy nie wiesz kiedy prace skończysz i kiedy ją zaczniesz. obiecują świetne wynagrodzenie a zapłacone masz po kilku miesiącach. ogólnie przemyślcie czy chcecie tam pracować