brak logo

GOSPODA U KRAKOWIAKA

Krynica-Zdrój

Opinie o GOSPODA U KRAKOWIAKA

fajna praca w gospodzie,tylko wymagaja wiedzy 2011-09-07 18:52:11
[usunięte przez moderatora] gospoda to najlepsze miejsce do przcy w krynicy
ANDRE 2011-09-11 15:33:52
SZUKAJĄCYM DOBREJ PRACY ,STABILNEGO ZATRUDNIENIA POLECAM GOSPODĘ BO TAM PRACUJE PONAD 6 LAT I BARDZO JESTEM ZADOWOLNA POD KAZDYM WZGLEDEM.LUB W HOTELACH TEGO SAMEGO WŁASCICIELA A WIEM ZE BEDĄ PRZYJECIA ALE POZOSTAJĄ TYLKO NAJLEPSI BO TO TAKI LOKAL
1
nolan 2011-09-14 08:49:21
aha zapomnialem, wspominasz ze gospoda to renomowana firma i chwalona przez klientów restauracja, moja droga poczytaj sobie opinie o tej waszej restauracji jak ludzie narzekaja, wiec nie rob wody z mózgu ludziom, odsyłam cie do google
1
anonim 2011-09-14 17:25:38
nigdzie nie fruwam bo tam nie pracuję, odpowiadam jedynie na twoje niektóre rewelacje .Czytam to chętnie co wypisujesz. Jest faktem że jestem super kelnerem i myślę że nie dojdziesz ta drogą daleko.
Musisz się jeszcze duzo uczyć.A może otwórz własną knajpę chetnie się u ciebie zatrudnię.
Pozdrawiam
anonim 2011-11-30 19:11:29
nie polecam tam pracować
mary 2012-02-27 23:58:26
ojjjj nie nie, nie polecam pracy w Gospodzie, koszmar, ludzie, pracodawcy, pieniadze szkod gadac !!!! i ta praca na kilku stanowiskach nie polecam rowniez !!!
Mariola
łukasz 2012-03-06 19:36:24
marriolka a na ilu stanowiskach tam byłaś, poradziłabyś co tam robiłaś bo nie wiem czy się tam starać o pracę, bo teraz po sezonie cieżko z robotą wszędzie a mam zamiar tam udeżyć ito zobaczyć na własne oczy.Znajomi mówili że jest ok.nie wiem co masz na myśli w restauracji kilka stanowisk....
przyjazny obserwator różnych opinii
agata 2012-03-11 13:09:11
mariolka co to możesz mówic o doświadczeniu i jakiejkolwiek wiedzy o pracy po 3 dniach pobytu w jakimś zakladzie pracy .
[usunięte przez moderatora]
uczynna 2012-04-25 11:54:25
stanowczo odradzam pracy w gospodzie
z opini innych wiem ze nie jest to miejsce pracy godne polecenia
podobno wykorzystuja ludzi a i pieniadze smieszne

duzo negatywnych komentarzy na wlascicieli,
mary 2012-12-12 11:00:32
Witam

Pracowałam tam prawie tydzień, zakończyłam swoją karierę z Gospoda U krakowiaka" - z dnia na dzień odeszłam nawet nie pobrałam wynagrodzenia - wolałam z.tamtąd uciec z dnia na dzień :/ koszmar nikomu nie polecam tam pracować.
1
karla 2013-08-10 09:51:40
anonimie z 4.08.13 to nie jest biuro ani też zakład produkcyjny.Widać jestes laikiem w gastronomii .Ogólnie jest to praca zmianowa.
powodzenia i sukcesów
emila 2013-08-12 19:52:14
własnie złożyłam tam CV jestem przyjeta ,idę tam pracowac to dam znać jakby co
jenna 2014-03-31 21:33:49
na forach związanych z takimi knajpami mają całkiem dobre oceny. Ale nie przekłada się to chyba sytuacje pracowników
krent 2014-04-15 18:25:58
@emilia, chyba jednak o nas na forum zapomniała. Może jest ktoś jeszcze tu obecny kto pracuję w Gospodzie u Krakowiaka?
guzik 2015-01-20 12:17:56
jeżeli chodzi o takie gospody czy też inne miejsca , punkty gastronomiczne to jak zwykle można chyba nawet w ciemno powiedzieć , że kasa to jest tu za godziny mizerna. Większość pieniędzy jakie można z tej pracy uzyskać to napwiki i na to liczą właściciele tego typu miejsc. Tylko w gospodach te napiwki bywają rzadko...
ula 2015-03-27 18:49:39
nie ma co ukrywać, wszyscy w tej pracy i branży musza dorabiac napiwkami żeby miesięczne zarobki pozwalały utrzymać siebie, dom i rodzinę. w tym biznesie zazwyczaj podstawa jest bardzo niska, no chyba że o czymś nie wiem i w GOSPODA U KRAKOWIAKA jest tak cudownie że ludzie nie musza się starac o napiwki
góralica 2015-05-04 23:00:28
Nie polecam!!! Właściciel bardzo często pije, nie szanuje pracowników
2
elka 2015-05-22 19:45:47
Krotion pracuję u konkurencji a chętnie bym coś zmieniła może masz jakieś miejsce gdzie nie przynoszą na zmywak naczyń albo mało żeby sie nie narobić bardzo i żeby płacili chociaż 10 na godzine a kelnerka żeby nie musiała chodzić.Pamiętaj
każdy właściciel takiej karczmy to nasz wróg.A wiesz ile tam płacą.
kamila 2015-08-17 12:54:27
Izka najlepiej idź tam do pracy i sprawdź sama
śledczy 2015-08-17 18:20:18
góralico ale za to piszą koledzy że zarabiałaś 3 tysiaki bo obsługiwałaś na wrotkach !!!
uza 2015-08-18 10:00:23
w jakiej knajpie w krynicy jesteś maryśka zarobiona, chyba jedynie w cichym kąciku bo tam czepią kase, chyba to widzisz i śledzisz na bieżąco, no albo pracujesz tylko nad gospodą, podobno kosztuje to 30 pln, tak trzymaj i pracuj dalej
Kucharz 2015-12-01 21:55:58
Widzę że gadac to każdy potrafi ale robić nie ma komu. czy to gospoda u krakowiaka czy inna knajpa jak robisz swoje to masz wszystko od Szefostwa jak nie robisz nie masz i koniec.
1
pracownik były 2016-02-27 22:33:32
Więc w Gospodzie da się pracować Szef w porządku a niby Szefowa Pani M.... dość że na niczym sie nie zna to jeszcze stara być sie mądrzejsza od Gessler choć u Pani Magdy w warszawie już restauracje puste wiec szkoda gospody i takiej Szefowej.
2
WiolaMariola 2016-04-22 10:15:10
Szukaja teraz kelnerek, mozesz sie zgłosić, im wiecej umiesz tym wieksza kase dosteniesz
WiolaMariola 2016-05-30 17:25:56
Idz osobiscie, do kierowniczki sali
Zostaw swoją opinię o GOSPODA U KRAKOWIAKA - Krynica-Zdrój
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GOSPODA U KRAKOWIAKA