Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-07-07 12:00:38 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Johnson controls - Siemianowice Śląskie. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
pracownik - 2010-09-03 20:28:58 odpowiedz | cytuj
Minusem jest tylko to że na początek pracuje się przez agencje pracy no i niskie zarobki,ale tak raczej jest wszędzie;)
Praca inna od większości,dostaje się ciuchy,bezpieczeństwo pracownika jest tu na pierwszym planie,nigdzie się z tym jeszcze nie spotkałem,przerwa na posiłek 15minut,8 godzin dziennie,jadalnia duża,więc każdy usiądzie by zjeść,szatnia też duża,obiekt monitorowany co wg mnie jest plusem,niema pijaństwa i wszczynania bójek,także nie pracujecie zatrudnijcie się tam,należy się zgłosić do firmy randstad w katowicach przy ulicy kopernika(za parkiem)powodzenia;)
operator - 2010-09-03 21:13:56 odpowiedz | cytuj
A konkretnie jaki zarobek netto z dodatkami
Pracownik Johnsona - 2010-09-04 11:20:51 odpowiedz | cytuj
Pracuję pod Johnsonem 2 lata i z setkami i premią średnio wychodzę 2000zł bywa nawet 2400, ale to zależy od działu na niektórych działach mają 1200zł a sa tyle czasu co ja pod firmą ( zabierają im wszysgtkie premie o byle gówno). Pod agencją zarobisz od 1000 do 1200 nie licz na więcej, i nie licz że przejdziesz pod Johnsona bo zdążą cię zwolnić do tego (już nie ma przejść do Johnsona a jak są to bardzo żadko i przez rok walisz pod agencją za 1000zł.
Atmosfera jest do du*y, robi się za 3, wyzysk wyzysk!!!
Trzymam się tej pracy bo już doszedłem do dobrej stawki. Tyle
operator - 2010-09-04 13:51:39 odpowiedz | cytuj
Czyli firma kogucik
axn - 2010-10-18 13:55:56 odpowiedz | cytuj
szkoda czasu na tą firmę, dziadostwo...traktuja ludzi jak smieci, typowy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za marne pieniadze,,,,,,,jak ktos jest mocno zdesperowany to moze isc a tak to szkoda czasu.....
a - 2010-12-08 12:13:23 odpowiedz | cytuj
Johnson controls to typowy zalegalizowany obóz pracy, zatrudnieniaja przez zlodziejskie agencje pracy, pieniadze w tym okresie ponizej wszelkiej godnosci za prace jaka tam sie wykonuje. Unikac, nie zawracac sobie glowy ta firma, szkoda czasu,zdrowia i wysilku.
Operator Maszyny - 2010-12-11 10:22:55 odpowiedz | cytuj
Jak sobie ktoś nie daje rady bo ma IQ wiewiórki.... albo co gorsze uważa że dostanie kasę i premie za nic, to się go pozbywają i to nie tylko Johnson Controls ale chyba każda firma.... pracuje w JC od 9 miesięcy a bezpośrednio pod firmą od 6 miesięcy, zarabiam z 4 dniami 100% ok 3. tys .... daje sobie rade i jestem zadowolony, do tego JC ma wysoki pakiet socjalny(dostaje dodatki a mój syn paczki na święta) i pozwala ludziom się rozwijać. Nie dajecie sobie rady to nie zwalajcie winy na firmę ;]
operator produkcji - 2010-12-12 23:29:34 odpowiedz | cytuj
Nie ma wała żebyś tyle zarabiał z czterema setkami. Ja pracuję od 3 lat w JC i tyle nie zarabiam nawet z sześcioma setkami.
Nie ciś ludziom kitu, pewnie jesteś kimś z biura i próbujesz ratować reputacje Johnsona ta wypowiedzią.
Za 3 koła to musiałbyś robić każdy weekend w miesiącu
anonim - 2010-12-12 23:31:42 odpowiedz | cytuj
Albo tak szybko awansowa�e� na lidera robi�c co do Ciebie należy pod biurkiem koordynatora
A ktos tam:) - 2011-01-03 17:46:42 odpowiedz | cytuj
Bylo sie uczyc? i robic cos pozytecznego przez pierwsze lata edukacji? teraz by nie bylo takiego problemu. Tak top jest na calym swiecie ktos musi dymac zeby inni mogli lezec:)
anonim - 2011-01-03 17:48:32 odpowiedz | cytuj
operator - 2010-09-04 13:51:39

Czyli firma kogucik

Kogucik, a Ty jestes kurka... no i Kogucik zlapal kurke.
pracownik - 2011-01-08 19:16:18 odpowiedz | cytuj
Boże ja tak czytam te wypowiedzi i stwierdzam fakt że jak nie pójdziesz i nie zobaczysz jak tu jest to sie nie przekonasz , tak wogóle to jestem na dziale który nie pracuje tylko zapierd.... i co robie w soboty czasem zdaza sie niedziela i co najwiecej co miałem to 2300 a ile potu z siebie wylałem . pracuje tu 3 lata i wiem ze tu człowiek nie jest człowiekiem a norma musi być za wszelką cene !!!!
JC przedmon. - 2011-01-30 20:31:44 odpowiedz | cytuj
Wiem o czym tu wszyscy pisza.Sam robie tam juz prawie półtora roku a jeszcze pod JC mnie nie wzieli..xD chre troche. a mimo tego ze pracuje jak kazdy inny,100%robie to i tak za kazdym razem sltysze NIEMA PRZYJEC...;/
anonim - 2011-03-03 13:11:33 odpowiedz | cytuj
Witam! Pracuję w JC od 2 miesiecy i wiem ze nie chcę tam pracować! Biorę to jako zajęcie tymczasowe- póki się coś konkretnego nie trafi! Złodziejskie agencje to raz a zapier**l od dzwona do dzwona to norma. Śmieszne 6.5 netto/godz. na niby początek za taką pracę to kpina!!!! Wiem ile się tam zarabia z 2 lub 3 setkami i nie wierze ze ktoś dostaje 2300 lub lepiej! Mi ogólnie brak słów na temat tej firmy! WYZYSK PRACOWNIKÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Johnson Anglia - 2011-03-07 17:13:37 odpowiedz | cytuj
Ale z was doją zarobki 1000-1200 w Polsce a w Anglii 20tys funtów brutto bez nadgodzin
ona - 2011-10-23 19:57:40 odpowiedz | cytuj
Mam pytanie, przyjmują tam kobiety? jeśli tak to jak sobie radzą? ile zarobią?
oman - 2011-12-07 18:45:59 odpowiedz | cytuj
od niedawna tam pracuje jako worker adecco jestes jak mały robocik na tasmie 7 zeta z godzine przerwa 20 min z dojsciem na stołowke i z powrotem") jak idziesz do kibelka to dziwnie na ciebie patrzą:) paranoja brak socjalki układy wyzysk NORMA MUSI BYC co z tego ze padasz na pysk tylko dla debili lub dla tych co ich zycie zmusiło i musza sie meczyc wszyscy gadaja ze 2 zarabiaja ale zaden nie pomysli ze robi od pon do soboty i ma 4 dni wolnego w miesiacu jesdyny plus ze jest ciepło ale w lato masakra
jarek - 2012-01-22 19:23:13 odpowiedz | cytuj
pracuje tam od sześciu miesięcy i jestem pod agencją ,zarabiam 1200 zł i na więcej nie mogę liczyć,dopiero za rok będe pod firmą o ile przejde , jak tak dalej będzie to spadam bo nawet nie ma najniższej krajowej,nikomu nie polecam.
master flamaster - 2012-02-29 20:52:47 odpowiedz | cytuj
ha ha ha a ile chcialbys zarabiac za taka prace? ucz sie czlowieku znajdz sobie cos ambitniejszego a jak nauka be to tyraj za grosze :-)
ANONIMOWYPRACOWNIK - 2012-03-28 19:56:21 odpowiedz | cytuj
Ogolnie to jest masakra ... Ludzie sa tu wykorzystywani jak w Obozie zagłady . jeżeli jestes operatorem Maszyny to nie mozesz isc nawet skorzystac z ubikacji bo maszyna i produkcja nie moze stanac ! Jezeli Kordynator to zobaczy ze nie ma cie na stanowisku pracy uwali ci Premie ! Był nawet przypadek gdy jednej osobie potrzebowalo sie isc do kibla i go nie puscili bo nie maial kto za niego stanac i narobil w gacie ... Jest masakra .. Nie powiem organizacja jest dobra , jest duza szatnia , dostaje sie ciuchy okulary buty , rekawiczki takie dziwne skarpetki ochronne na ręce . Przerwa jest stanowczo za krótka , trwa 20 min i nie wiadomo czy isc sie zalatwic czy isc zjesc na stołówke czy isc zapalic ... Powinna trwac stanowczo 30 min wtedy czlowiek mialby czas na wszystkie potrzeby .. Gdy podczas pracy chcesz isc zapalic musisz biegac za Jakas pszczolką ktora daje ci mozliwosc wyjscia zapalenia na dwor pod specjalna wiate jezeli stoisz obok zostajesz nazwany NOK !! masakra gdy zlepie cie ktos z bhp w momecie jak palisz a nie masz pszczolki masz po premi !! ... Musisz sie uczyc jakich zasad CC , SC , 6S gorzej niz w szkole .... Mam nadzieje ze czytaja to wieksze Szychy z JohnSon Controls !!!!! Niehc wkoncu zrozumieja ze utrudniaja nam zycie w tym zakladnie zamiast ulatwiac i jestem pewien ze co 2 pracownik by to potwierdzil !
.... - 2012-03-31 01:01:25 odpowiedz | cytuj
master flamaster - 2012-02-29 20:52:47

żałosne znalazła by się nie jedna bardziej inteligentniejsza i ogarniętą osoba niż ty. Myślisz, że skończyłeś jakaś tam szkole i wszystkie rozumy pozjadałeś? Skąd wiesz jaką kto miał sytuacje? Najpierw pomyśl panie po szkole zanim coś napiszesz. Najlepiej od razu napisać nauka be? Pff.... scie... Ja pracuje od wczoraj i już teraz mogę napisać, że lider opierdala się jak szalony i na pewno nie ma równości jak to żałośnie pokazują na telewizorku. Co do reszty to na pewno opisze w późniejszych terminach. Tak czy owak ja również traktuje tą prace jako tymczasową.
.. - 2012-04-02 14:39:29 odpowiedz | cytuj
a co ile trwa ta rekrutacja przez ta Agencje ?
~xyz - 2012-04-06 16:30:20 odpowiedz | cytuj
Firma pod względem prawa pracy na poziomie 0,0 jeśli pójdziesz na nie udawane l4 z powodu choroby na 3 dni potwierdzone przez lekarza to możesz pożegnać się z pracą jeśli pracujesz pod agencją pracy tymczasowej, Gdzie jest prawo ? Kpina z ludzi i nic więcej, nie liczcie na kokosy w zarobkach bo te też nie są jakieś wybitne. Tak nie powinno się traktować ludzi, rozumiem jeśli ktoś notorycznie korzysta by z L4 a nie raz skorzystasz i dziękujemy.
x