Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
jarek - 2009-01-20 12:13:36 odpowiedz | cytuj
Byłem tam na rozmowie do pracy można sie dostać tylko przez agencje pracy dają
( usunięte przez administratora )pakiet socjalny to jest wczasy pod grusza,paczki na
święta,trzynastkę itp pierdoły,praca 4 brygadowa,obiady które tylko
dofinansowują( usunięte przez administratora ) trzeba samemu,podwyżka tego tematu raczej unikali ale
mówiła mi ze jest możliwa w ciągu roku 2 razy o 5% ale można robić nadgodziny
które podobno są ( usunięte przez administratora ) godziny,firma nowoczesna wszystko pięknie tylko widać od razu że to firma dla
taniej siły roboczej ja zrezygnowałem bo za taką kasę to nie da się robić
china - 2010-08-17 23:18:31 odpowiedz | cytuj
pracuje tam 3 lata zaczolem o( usunięte przez administratora ) bez nadgodzin fakt pol roku robilem przez agencje bez premi paczek na swieta i wczasow itp. teraz mam wszystko i jak narazie nienarzekam
Angela - 2010-09-21 19:20:52 odpowiedz | cytuj

Witam , mam pytanie- w jaki sposób przeprowadzana jest tam rekrutacja. Chciałabym tam złożyć swoją kandydaturę ale nie wiem jak ;/ proszę o odp na maila( usunięte przez administratora )
smieszne - 2010-10-17 23:26:23 odpowiedz | cytuj
tylko powiedz jeszcze na jakim dziale pracujesz i żeby dostać ( usunięte przez administratora ) musisz przeszło rok popracować i to tez nie wiadomo czy cię Johnson przyjmie na umowę i czy dojdziesz takiej stawki bo to zależy na jakim dziale jesteś i jakiego masz lidera czy koordynatora nawet już pracując na umowie z Johnsona ja mam stawkę( usunięte przez administratora ) ma( usunięte przez administratora )żeby dostać taka stawkę pracowałem prawie półtora roku zmuszają cię do nadgodzin niby nie zmuszają a tak naprawdę jak nie przyjdziesz to podpadniesz i polecisz za wypadki dyrektor zwalnia z winny pracownika nigdy nie z winny zakładu a tak naprawdę dyrektor dobrze wie jaki jest system w Johnson sam na to pozwala
StaszEeK - 2010-11-20 15:43:38 odpowiedz | cytuj
Pracowałem nie tak dawno w JC w Siemianowicach i powiem tylko tyle - zakład psychiatryczny. Ten zakład żyje swoim życiem, nie patrzy na prawa pracownika, liderzy oraz kierownictwo dbają tylko o swoje tyłki, a ten "socjal" i "dodatki" jak i "premie" to tyle samo prawdy co teoria "wolnej demokracji" w naszym kraju.

( usunięte przez administratora )na rękę i "wielka łaska" że Ci to w ogóle wypłacają.

Nic więcej nie dodam( usunięte przez administratora )
anonim - 2010-11-22 12:32:38 odpowiedz | cytuj
pieprzysz od rzeczy ja pracuje tam do dzi?? i mam ( usunięte przez administratora )? na godz i nie narzekam a jak wam sie robiÄ? nie chce to ju?? wasza sprawa
anonim - 2010-11-22 12:32:44 odpowiedz | cytuj
pieprzysz od rzeczy ja pracuje tam do dzi?? i mam 9 z?? na godz i nie narzekam a jak wam sie robiÄ? nie chce to ju?? wasza sprawa
a - 2010-11-23 17:35:23 odpowiedz | cytuj
co ty( usunięte przez administratora ) na godzine to tez bedziesz skakal z radosci? co za debil...
iwm - 2010-11-30 22:38:08 odpowiedz | cytuj
wiesz to dobrze jak ci się podoba każdy ma prawo do swojej wypowiedzi tam żeby dobrze zarobić musisz robić 30 lub 31 dni w miesiącu wtedy zarobisz ty chyba dzieciak jesteś jeszcze przy mamusi siedzisz to jest ok ale jak masz rodzinę i opłaty to musisz 31 lub 30 dni pracować żeby zarobić w jc a nie mowie już o pracy tam dziwie się ze takie korporacje jak BMW czy inne dobre marki chcą taki złom jak tam się produkuje nie ma właściwej śrubki to obetnie się inna i wejdzie kulki po co wszystkie może być nawet jedna byle chodził więcej smaru i nie widać ze kulek nie ma po prostu nie ma co gadać o jc jeden wielki zakład złomu tak mogę powiedzieć o jc
Adik - 2011-02-09 12:00:58 odpowiedz | cytuj
Napiszcie mi przez jakie pośrednictwo pracy się tam dostaliście, chciałbym też złożyć tam papiery. Odpiszcie na mój adres ( usunięte przez administratora )
xyz - 2011-02-18 20:26:05 odpowiedz | cytuj
randstad katowice. robota spoko jako spawacz ale sa barany na akordzie przy zgrzewarce ktotrzy nie ida na sniadanie bo norme kreci byl jeden taki co ( usunięte przez administratora )mu z normy. gdyby kasa byla lepsza pewnie bym tam robil a tak po pierwszej wyplacie zawinąlem sie
Mat - 2011-05-20 11:27:07 odpowiedz | cytuj
Hmm to sie troszke zaniepokoilem...
Pracuje tam od poczatku maja, Randstat dal mi( usunięte przez administratora )wiec nie wyglada to żle... no ale zobaczymy w czerwcu jaka wypłate dostane...
Dodam ze mam przeriobione wszystkie weekendy ( sobota, niedziela)
Praca jak dlamnie ogolnie spoko pracuje na montarzu A1 (kia, seat)
i podoba mi sie ta praca chodz jest jeden minus!
Monotonia i nuda.... dla ludzi ktorzy jak ja cale zycie pracowali w akordzie ta praca heh wyda sie wrecz mozolna, powolna i mułowata:)
edit szczele w czerwcu i wtedy zobaczymy :)
inż - 2011-06-12 13:16:48 odpowiedz | cytuj
firma niby porządna a ludzi zwalniają co mają duże stawki albo reszte poto żeby na drugi dzien przyjąć nowe osoby.......
nie ma tam przyszlosci bo jak teraz cie nie zwolnili to zwolnia kiedy indziej.
nie dba sie tam o pracownika
w tychach jest ta sama firma a dyrektor inny i warunki zatrudnienia i pracy inne.
stawke maja wy\\zsza nie zwalniaja lzej pracuja, popytajcie sami to zobaczycie.

( usunięte przez administratora )
kadafi - 2012-01-12 23:52:52 odpowiedz | cytuj
a np powiedzmy po 5-6 miesiacach to srednio ile wyjdzie tak na reke? zalezy od wydzialu itp?
kadafi - 2012-01-12 23:54:08 odpowiedz | cytuj
tzn bez nadgodzin itd
młoda - 2012-01-22 23:07:25 odpowiedz | cytuj
Widzę że nagle wszyscy ważniacy zamilkli co nie macie już nowych plotek na temat ludzi z Johnsona czyżby ktoś zamknął wam buzie.No proszę a wcześniej mieliście tyle do powiedzenia na temat romansów na iwm a teraz WIELKA CISZA strach was obleciał.A tak po za tym to tam dzieją się dużo gorsze rzeczy ale tego nie chce nikt widzieć a tym bardziej głośno o tym mówić .Nikomu nie życzę trafić do tej firmy nawet najgorszemu wrogowi.
xxx - 2012-01-23 20:16:53 odpowiedz | cytuj
A kogo obchodzą jakieś tam ploty,jest ważniejsza sprawa... Niech mi ktoś powie kto wymyślił ten popierdolony pomysł z obecną pszczółka?Czyżby nieroby z BHP?Jak można próbować ludzi oduczyć czegoś co robią przez kilkanaście lat,a nawet kilkadziesiąt?Zanie długo przy każdej maszynie będzie lista i zamiast pszczoły "Mały wdech" bo oddychanie będzie zakazane jak nie będziesz mieć "Małego wdecha" nie wolno oddychać...po prostu obóz pracy... A tak w ogóle niech tego przestrzegają wszyscy bo z tego co wiem Administracja też ma pszczółkę,jedną pszczółkę a na palarni stoją np.4 osoby z z biura...Więc może pan Dyrektor będzie przynajmniej w tym przypadku traktował wszystkich na równo...co?
qqq - 2012-01-25 14:35:34 odpowiedz | cytuj
W tej firmie zawsze byli lepsi i gorsi i to się nie zmieni a że to jest obóz pracy to już dawno wiadomo robią z ludźmi co chcą i traktują ich gorzej niż bydło a całe to kierownictwo i dyrekcja siedzi na ciepłych stołkach dzięki znajomością lub lizustwie i kablowaniu na innych i tak prawdę mówiąc to są większymi debilami niż ci którzy pracują na produkcji i dlatego polityka tej firmy jest tak popierdolona bo na stanowiskach siedzą same barany które nie potrafią zarządzać jakąkolwiek firmą i dlatego jakiś debil któremu się nudziło wymyślił to z tą pszczółką i tego już nie zmienisz dopóki na wyższych stanowiskach nie będzie normalnych mądrych ludzi którzy mają pojęcie o zarządzaniu firmą i ludźmi i którzy nie są chamami bez skrupułów .
workordie - 2012-02-01 21:28:20 odpowiedz | cytuj
pszczółkę wymyślił dyrektor właśnie.
Nowy - 2012-02-02 12:09:42 odpowiedz | cytuj
A Ja pracuje od niedawna i mi się tam robota podoba,wiadomo nie jest łatwo jak to w każdej firmie ale robić trzeba.Zarobki też nie są złe choć narazie przez pośrednika to kokosów nie zarobie ale słyszałem że jak się już pracuje pod Johnsonem to jest dużo lepiej i stawka nawet dobra. Ludzie też są spoko tz.ci z którymi narazie pracuje. Pozdrawiam Spawalnie...byle do przodu
mala mi - 2012-05-15 15:44:41 odpowiedz | cytuj
Hej mam pytanie ile sie zarobi w johnsonie jak sie pierwszy raz tam pracuje przez Trenkwalder ?!?! przez addeco powiedzieli mi 9zl brutto-smieszna stawka jak na ta firme...z tego co wiem sa lepsze zarobki dlatego ta stawka mnie zdziwila bardzo. prosze o odpowiedz ,zalezy mi na czasie.
Harry - 2012-05-18 21:26:22 odpowiedz | cytuj
Pod każdą agencją masz 9zł. A wypłata netto zależy od tego na jakim dziale pracujesz. Ja robię na hakach gdzie premia jest najniższa w JC i wychodzę na miesiąc 1,5k netto, 2k brutto. Na montażu mają pewnie z 2-3 stówki więcej.
x