brak logo

Savoir Agencja Reklamy

Warszawa

Opinie o Savoir Agencja Reklamy

kaska serwisaNtka 2012-03-05 06:22:45
wspolpracuje z ta agencja i szczerze polecam zadnych problemow z wypatami a czesto nawet przed czasem :)
Paweł 2012-05-14 23:33:42
Potwierdzam. Można tylko żałować, że na naszym rynku znajduje się tak niewiele uczciwych firm.
ktoś 2013-05-24 18:13:25
Przerost formy nad treścią. Umowy śmieciowe, a wymagania jak na stanowisko wyższego szczebla. I płaca wiadomo- minimalna.
Patrycja 2015-03-23 10:38:20
Współpracuje z tą agencją już dłuższy czas, ogromnie polecam, wypłaty zawsze na czas, nawet szybciej, kontakt z koordynatorami bardzo dobry. Ogromnie polecam !!!
łoonn 2015-06-18 11:24:09
Ja tez mogę polecić mam czasem dodatkowe serwisy ps. umowy zlecenie i dzieło
Ania Aniołek 2015-06-18 13:14:57
cześć ja starałam się o prace ale nie mam książeczki i mnie nie przyjęli :( niby zapraszają jak zrobię czy ktoś jest wstanie uczulić mi informacji czy do wykładania towaru lub pracy jako hostessa muszę ją mieć ?
1
Pruszków 2015-09-09 08:40:12
Część czy ktoś przez ta firmę pracuje na linii produkcyjnej? Mam mzliwosć pracy i z tego co zrozumiałem to praca przez tą firmę na dość spoko warunkach. Są wypłacalni? Czy ta oferta to tylko śmieciowa praca?
Pracownik 2015-11-13 11:41:28
Kpina poszukuje pracy dodatkowej ale nie za 35 zł! Znalazłem ogłoszenie tej firmy gdzie trzeba iśc na halę raz w tygodniu! A bilety to z nieba ? Nie pracowałem ale za tą kasę żal.pl
kandydatka 2015-11-21 11:32:00
witam, byłam w tej firmie na rozmowie w sprawie pracy do biura w Katowicach. Pierwszą rozmowę miałam przeprowadzoną telefonicznie ale nie była to zwykła rozmowa.. Osoba która zemną rozmawiała była tak szczegółowa jak w rozmowie twarzą w twarz ale odebrałam to dosc pozytywnie. Zdziwiła mnie informacja o przygotowaniu prezentacji CV w PowerPoincie. Zewględu ze lubie wyzwania i zależy mi na znalezieniu dobrego pracodawcy zorbiłam co kazali. Na miejscu nie byłam jedyna kandydatkom do tego zadania oraz rozmowa indywidualana z przenetacją. Ogólnie sama proces rekrutacji fajny inny niż pozostałe ale bardzo długo trał. Doświadczenie super niestety nie dostałam pracy.. ale chociaż oddzwonili i podziękowali.
Janek z Mazur 2015-12-30 18:43:01
Witam.
Rozmowa kwalifikacyjna, którą odbyłem w tej Agencji ( przez telefon), była miła i uprzejma. Tak jak to juz pisała wcześniej osoba, pytania były szczegółowe, ale tak potrzeba by wychwycić czy kandydat w swoim CV zapisał prawdę. Wszystkie pozostałe etapy rekrutacji przeszły szybko i zwinnie.
Z agencja Savoir współpracowałem przez 2 miesiące (pojedynczy projekt dla koncernu). Bardzo sobie chwale tą współpracę:
- bardzo dobry kontakt z przełożonymi,
- terminowe wypłaty i uczciwe rozliczanie się z kosztów (te które były zwracane),

Jeśli chodzi o warunki pracy i kontakty z osobami z którymi się pracuje to zależy od firmy, która korzysta z usług Agencji Savoir.
tom wawa 2016-02-07 00:42:55
To zaden plus dla firmy, ze rozmowa rekrutacyjna trwa długo i jest naszpikowana pseudonaukowymi testami psychologicxnymi. Bywałem na paru takich rozmowach jako kandydat i jako rekrutujący, dość łatwo jest dobrze wypaść, niestety potem okazuje sie, że kandydaci równie często niesprawdzali się w pracy jak kandydaci po zwyklych rozmowach kwalifikacyjnych.

Jeżeli przedstawiasz tu opinie o firmie to konkrety a nie lanie wody.
-stawki i terminowość wypłat
-atmosfera w firmie
-kontakt z przełozonymi
-kultura pracy.

To są ważne rzeczy a nie przeładowana bzdurkami rozmowa ws.pracy.

Pozdrawiam
1
XXX 2016-03-15 12:13:35
Pracowałam dla tej agencji przy wykładaniu towaru, nie wypłacili mi pieniędzy bo im się 'listy obecności zagubiły' i im tego udowodnić nie mogę.
Stanowczo-nie polecam pracy w tej agencji.
Kandydat 2016-08-03 15:48:30
Czy Savoir zmienił nazwę na Savoir Group?
Henryk 2016-10-06 16:35:55
Witam,

Czy ktoś w Savoir pracował lub pracuje jako Koordynator? Jakieś opinie? Widziałem ogłoszenie, gdzie proponują umowę o prace. Nie jest to często spotykane.
Merch 2016-10-11 10:00:46
Tak, pracuje jako merch od 6 miesięcy wszytko jest ok. W sumie sa w grupie nie liczych, którzy wypłacają mnie terminowo.
ludwik 2016-10-11 10:39:35
@March a na jakim mniej więcej poziomie jest Twoja wypłata? Opłaca się?
mam 2016-11-14 17:03:07
Jak tam wygląda praca?
były Savoir 2016-11-14 17:04:29
Co konkretnie chcesz wiedzieć?
mmbnbn 2016-11-14 17:05:16
Polecam tę firmę!
mam 2016-11-14 17:08:51
Czego oczekują od pracowników?
byly 2016-11-14 17:09:19
A konkretnie?
mam 2016-11-14 17:15:45
No jaka płaca itp.?
mam 2016-11-14 17:16:18
Urlopy? Rodzaj umowy?
mam 2016-11-14 17:16:49
I czy mozna sie rozwijac?
byly 2016-11-14 17:17:18
Bardzo duzo pytan...
jarzob 2016-11-14 17:17:45
Jak rekrutowac?
gh 2016-11-14 17:19:55
Jak do nich wyslac CV?
misiek 2016-11-14 17:35:37
Super firma, polecam :)
iwo87 2016-11-15 18:01:57
aplikował ktoś na asystenta ds personalnych ? co to za praca
Jacek 2016-12-05 15:22:03
Lipa a nie firma. Głównie poszukują roboli na śmieciówki. Wezmą każdego, kto ma w cv jakieś doświadczenie w promocji lub handlu. Przykładem projekt serwisanta mobilnego dla PepsiCo. Płacą za 8 godzin dziennie, a roboty jest na 12. Nieustanna rotacja w całej Polsce, bo każdy rozsądny przeliczy sobie stawkę na godziny i wyjdzie, że lepiej grzebać w śmietniku niż wykładać napoje. W biurach z kolei wirtualne rekrutacje - te same ogłoszenia wiszą całymi tygodniami. Szukają naiwnych przez olx.
Zostaw swoją opinię o Savoir Agencja Reklamy - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Savoir Agencja Reklamy