SAVOIR Group Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o SAVOIR Group Sp. z o.o.

mam 2016-11-14 17:15
No jaka płaca itp.?
1
mam 2016-11-14 17:16
Urlopy? Rodzaj umowy?
1
mam 2016-11-14 17:16
I czy mozna sie rozwijac?
1
byly 2016-11-14 17:17
Bardzo duzo pytan...
1
jarzob 2016-11-14 17:17
Jak rekrutowac?
1
gh 2016-11-14 17:19
Jak do nich wyslac CV?
1
misiek 2016-11-14 17:35
Super firma, polecam :)
1
iwo87 2016-11-15 18:01
aplikował ktoś na asystenta ds personalnych ? co to za praca
1
Jacek 2016-12-05 15:22
Lipa a nie firma. Głównie poszukują roboli na śmieciówki. Wezmą każdego, kto ma w cv jakieś doświadczenie w promocji lub handlu. Przykładem projekt serwisanta mobilnego dla PepsiCo. Płacą za 8 godzin dziennie, a roboty jest na 12. Nieustanna rotacja w całej Polsce, bo każdy rozsądny przeliczy sobie stawkę na godziny i wyjdzie, że lepiej grzebać w śmietniku niż wykładać napoje. W biurach z kolei wirtualne rekrutacje - te same ogłoszenia wiszą całymi tygodniami. Szukają naiwnych przez olx.
Wykładaczka 2016-12-06 10:23
Ja akurat mam dobre wspomnienia z ta Agencją. Pracowałam przy wykładaniu towaru przez pół roku u nich i u jeszcze 2 innych. Tutaj na pewno miałam terminowa wypłatę:) co dla mnie jako studentki było dużym plusem.
1
Lolavanx 2017-01-02 10:21
Tak musisz bo inaczej na halę sprzedaży nikt cię nie wpusci
1
Senmorta 2017-01-10 16:44
musisz mieć jeżeli bd pracowala w markecie z jedzeniem i wgl z żywnością
1
Studentka 2017-01-16 16:50
Czy Savoir nie ma aktualnych ofert pracy? Szukam coś dla siebie ale nic nie znalazłam. Dla studentki praca dorywcza to jest to! Może ktoś wie i mógłby pomóc, proszę??? Chodzi o pracę w Warszawie popołudniami lun w weekendy. Może być umowa zlecenie .!!!
Ariel007 2017-01-19 20:06
Wypłaty są na czas czyli na ile dni po zleceniu? ja czekam już tydzień ,nie wiem czy to dlatego ze nadal oczekuje na e-maila o umowie ?
Stopka 2017-01-26 15:56
Fajna agencja, nie narzekam. Rozliczali się terminie.
1
Zocha 2017-02-20 16:45
Tak na 100% maja nowa nazwę
1
Zocha 2017-02-20 16:46
Tak na 100% maja nowa nazwę
1
Regina 2017-02-23 09:34
Dobrze że działają na rynku pracy takie agencje. Łatwiej jest znaleźć pracę w różnych zawodach i szybciej zarabiać .
1
Voidas 2017-02-24 16:50
Współpracuje z tą agencją, wykonuję dla nich kilka zleceń i bardzo sobie chwale tą współpracę. Bardzo fajni i mili koordynatorzy oraz pracownicy w biurze. Wynagrodzenia przychodzą zawsze w terminie. Agencja wywarła na mnie pozytywne wrażenie i bardzo polecam
2
Justyna 2017-02-24 16:57
Witam. Z agencją SAVOIR współpracuję już ponad rok. Jestem zadowolona ze współpracy z nimi. Koordynatorzy zawsze udzielą odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, zawsze pomogą. Wypłaty zawsze są na czas, a jeżeli termin wypłaty jest np w dzień wolny ( weekend, święto) to wynagrodzenie jest na koncie dzień przed lub po. W razie jakiś utrudnień zostaję o tym poinformowana. Polecam współpracę z tą agencją.
1
Edyta 2017-02-27 16:05
Czy zapoznawaliście się już z wywiadem udzielonym przez Dyrektora Sprzedaży SAVOIR Group Sp. z o.o.? Jeśli nie, to zapraszam do lektury. :)
1
Stachu 2017-03-02 12:11
Witam, Czy Savoir również odpowiada z Agencje Pracy w Toruniu? Pojawiają się oferty pracy w Toruniu do przyjazdu na Tychy. Ktoś był na rozmowie jeśli to ta sama firma? Są wypłacalni? Miałem już doświadczenia z rożnymi agencjami i nie koniecznie dobre jeśli chodzi o wypaty
6
Maczlord 2017-03-03 09:31
Pracuje w Savoir Group i mogę potwierdzić, że ostatnio zostało założone biuro w Toruniu :)
1
Klaudia 2017-03-03 10:45
Współpracuję z firmą od dawna, wypłaty zawsze na czas, kontakt z koordynatorem bardzo dobry, miła atmosfera. Szczerze polecam tą agencję :)
1
Edyta 2017-03-06 13:58
Klaudia, dziękujemy za Twoją opinię, mam nadzieję, że okaże się ona pomocna dla innych użytkowników. :)
Iwona 2017-03-07 15:16
Polecam jak najbardziej, pracuje juz dluzszy czas dla tej agencji, bardzo dobry kontakt z koordynatorem, wyplaty zawsze o czasie. Nie mam zadnych zastrzezen :)
1
Edyta 2017-03-10 12:20
Iwona, a gdzie pracujesz i na jakim stanowisku?
Krystian 2017-03-14 08:59
Pracowałem przez Savoir w firmie poligraficznej ASG w Bydgoszczy. Fajny kierownik Paweł, super kontakt. Układał mi tak grafik, aby nie kolidowało mi ze szkołą. Wypłata zawsze na czas. Spoko firma. Ciekawe czy w Toruniu też on jest.
2
Viktoria 2017-03-14 10:46
Witam, współpracuję z savoir około pół roku, nigdy nie miałam z nimi problemów, również jestem bardzo zadowolona! Wypłaty zawsze otrzymuję w terminie, koordynatorzy zawsze pomogą i uzdielą odpowiedz. Mogę tylko polecic współpracę z SAVOIR.

1
Olena 2017-03-14 10:49
Pracowałam przez Savior jako dermokonsultantka od studium badania wlosa w Poznaniu. Byłam bardzo zadowolona ze współpracy, a także fajnej możliwości, uzyskać takie doświadczenie. Polecam firmę. Poza tym wyplata zawsze na czas. Łatwy kontakt z koordynatorem.
1
Maczlord 2017-03-14 10:50
Cześć,
Pracuję w Savoir Group i mogę potwierdzić, że Paweł wciąż jest z Nami i kieruje Naszym biurem w Toruniu :)
Maczlord 2017-03-14 10:52
Cześć,
Dzięki za super pozytywną opinie. Polecamy się na przyszłą współpracę :)
1
Maczlord 2017-03-14 10:54
Dziękujemy za pozytywną opinie :) Studio badania włosa dalej trwa, więc polecam w imieniu Savoir Group dalszą współpracę z naszym teamem :)
K Tomaszkiewicz 2017-03-14 11:23
Jako merch mogę tylko pochwalić, świetna współpraca z koordynatorami, dodatkowo dobra komunikacja pozwala również na szybką organizację zastępstw.
2
Radek 2017-03-14 18:07
Odpowiedziałem na ogłoszenie dotyczące pracy weekendowej. Skontaktował się ze mną koordynator który rzeczowo i konkretnie poinformował mnie o warunkach zatrudnienia. Polecam firmę bo płacą na czas i wymagają tego o czym iformują przed podpisaniem umowy. 100% rzetelności
1
Radek 2017-03-14 18:07
Odpowiedziałem na ogłoszenie dotyczące pracy weekendowej. Skontaktował się ze mną koordynator który rzeczowo i konkretnie poinformował mnie o warunkach zatrudnienia. Polecam firmę bo płacą na czas i wymagają tego o czym iformują przed podpisaniem umowy. 100% rzetelności
1
Iwona 2017-03-15 10:37
Pracuję głównie w Lublinie, raz byłam na akcji w Zamościu. Jako hostessa :)
1
Maks 2017-03-23 16:44
Pracuje głownie w województwie mazowieckim, uważam że firma bardzo w porządku, dostaje różne zlecenia od wykładania towaru, organizowania wysyłek po konfekcję towaru. Na pewno mogę powiedzieć że organizacja ze strony koordynatorów na najwyższym poziomie. Jeśli chodzi o wynagrodzenie jestem zadowolony.
1
BarKle 2017-03-23 20:38
Porządni ludzie, miła atmosfera, sprawiedliwe wynagrodzenie. Nic dodać nic ująć ;)
1
K 2017-03-23 21:41
Wiem jak się patrzy na bardzo pochlebne opinie, ale muszę przyznać, że na tle innych firm, czy agencji Savoir wypada nadzwyczaj dobrze. Na początku byłem sceptyczny z uwagi na szczególny sposób organizacji firmy, ale to się sprawdza. Bardzo dobry kontakt z przełożonymi sprawne, prawidłowe załatwianie formalności mimo, że przecież nie pracuje się w siedzibie firmy. Wynagrodzenie jest zgodne z wypracowanym i zawsze na czas. Życzę wszystkim agencjom, aby tak funkcjonowały.
1
Adrian 2017-03-26 13:58
Pracowałem przez Savoir w drukarni w Bydgoszczy.
Wypłata na czas. Elastyczny grafik. Dobry kontakt z koordynatorem
2
Lukas 2017-04-05 09:34
Czy ktoś mógłby dodać troszkę informacji na temat pracy z ostatniej oferty dla "Tajemniczy Klient - Skoczów" Jakiej pracy dotyczy? Jakie umowy są podpisywane?
1
SAVOIR Group Sp. z o.o. 2017-04-05 11:32 [pracodawca]
Dzień dobry,

Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą. Praca Tajemniczego Klienta polega na wykonaniu audytu w wybranych sieciach handlowych. Jej głównym założeniem jest sprawdzenie jakości usług świadczonych przez wybrane punkty handlowe. Oferta pracy jest adresowana do osób poszukujących dodatkowego zajęcia. Jeśli jest Pan zainteresowany przedstawioną ofertą zapraszamy do kontaktu mailowego bądź telefonicznego (dane kontaktowe zamieszczone są w ogłoszeniu) – osoba odpowiedzialna za rekrutację udzieli Panu wszelkich odpowiedzi.

Pozdrawiam
1
Iza 2017-04-09 09:58
Bardzo podoba mi się aktywność firmy na forum. Udzielanie na bieżąco informacji oraz podziękowania za pozytywne opinie świadczy o profesjonalizmie oraz o szacunku dla pracowników obecnych jak i przyszłych. Super firma
1
SAVOIR Group Sp. z o.o. 2017-04-10 11:49 [pracodawca]
Pani Izo,

Bardzo dziękujemy za wystawienie pozytywnej opinii. Wysoka jakoś współpracy z każdym jest dla nas priorytetem i zawsze dokładamy wszelkich starań, żeby była ona na jak najwyższym poziomie.

Pozdrawiamy
Marta 2017-04-10 15:19
Współpraca z firmą Savoir współpraca jest bardzo dobra. Pieniądze zawsze na czas. Kontakt z koordynatorem rewelacyjny! Polecam.
1
Krzysiek 2017-04-10 15:52
Polecam!!
- wypłata zawsze na czas!
- kontakt z koordynatorem na 6+!
- zlecenia fajne i przyjemne do realizacji!


1
joanna 2017-04-12 16:33
Współpracuje z tą agencją około 3 lat, z czystym sumieniem mogę polecić każdemu. Wynagrodzenia zawsze na czas a nawet przed czasem ; ) kontakt z koordynatorem bardzo dobry. Polecam pracę w tej firmie na terenie dolnośląskim.
1
Kinga 2017-04-25 20:09
Może ktoś mógłby podpowiedzieć kilka informacji a będzie mi łatwiej na rozmowie? Mam pytanie o pracę dla regionalnego koordynatora ds. Merchandisingu i Obsługi Klienta na jakie zarobki tak około można liczyć? Jakie warunki stawia firma przed kandydatem?
Dominika 2017-04-28 14:18
Hej , tu Dominika – obecnie pracuję w Savoir na stanowisku Koordynatora Regionalnego. Jeżeli chodzi o stawkę, to mnie ona satysfakcjonuje, ale wszystko zależy od warunków zatrudnienia jakie ustalisz z pracodawcą. Zakres obowiązków Koordynatorów w naszej firmie to między innymi: koordynacja zleceń zespołu merchandiserów , hostess , promotorów oraz audytorów. Rekrutacja , zarządzanie, motywowanie podległych pracowników. Wdrażenie nowych projektów i dbałość o ich realizację .Stały kontakt oraz bieżąca współpraca z przedstawicielami handlowymi producenta i kierownictwem hal. Optymalizacja efektywności pracy merchandiserów .Raportowanie ustalonych parametrów biznesowych.
Na pewno dużym plusem będzie doświadczenie na podobnym stanowisku .
Mam nadzieję że trochę pomogłam  Powodzenia.
Zostaw swoją opinię o SAVOIR Group Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SAVOIR Group Sp. z o.o.