brak logo

Uitzendbureau voor Polen fabryka rowerow

Groningen

Opinie o Uitzendbureau voor Polen fabryka rowerow

xxxanonimowaxxx 2011-07-03 17:45:58
MÓJ MĄŻ TEŻ MIAŁ JECHAĆ DO TEJ FABRYKI I OLAŁ TO BO TO JEST ZWYKŁY KANT ZNALAZŁ SOBIE NOWĄ PRAWDZIWĄ PRACĘ I POJECHAŁ WY KOCHANI LUDZIE ZNAJDZIECIE PRACE ŻYCZĘ WAM TEGO Z CAŁEGO SERCA.ALE MARTWIĘ SIĘ TYLKO TYMI SKANAMI BO MY TEŻ WYSŁALIŚMY DOKUMENTY.TRZYMAJCIE SIĘ WSZYSCY.POZDROWIONKA DLA WAS.
coolio 2011-07-03 18:07:55
dziękiza pozdrowienia.a znaleźć prace to nie takie proste.ale cóż.takie życie.pozdrawim.
xxxanonimowaxxx 2011-07-03 18:49:11
wiem że ciężko znalezc prace moj maz pojechal bo to akurat przypadek był a jesli chodzi o uvp to rozumiem was wszystkich sama jestem w tej sytuacji jak wy wszyscy nie wiem jak mozna ludzi tak oszukiwac trzeba nie miec serca i rozumu.
marzyciel 2011-07-04 11:58:58
jola to jak masz taki kontakt z księdzem to pogadaj żeby sprawdził np za 2 -3 dni
Jolka 2011-07-04 12:22:52
A co to da ?

bardziej sie martwie o firme bzp niech ktos zadzwoni i sie spyta gdzie oni maja dziedzibe na jakiej ulicy
anonim 2011-07-04 15:35:05
1111 a co zgłosiłeś? ja tez chciałabym zgłosić, sprawdzam własnie gdzie założony jest host strony zeby dowiedzieć się przez kogo została założona ale sukcesu nie gwarantuje. Co powiedziałeś na policji? co zgłosiłeś, donos? skarge? na kogo może ja o czyms nie wiem a nie zostawie tak tej sprawy
anonim 2011-07-04 15:44:52
Ja dzisiaj z dziewczyną zastrzegłem dowody w banku, unieważniłem i wypełniliśmy wnioski na nowe, nie będziemy ryzykować. I więcej takich głupot nie zrobimy, dostaliśmy wszyscy nauczkę!!!!!!!
z portalu PRACA 4U 2011-07-04 22:31:10
Dziś dzwoniłem do fabryki Giant w Lelystad i powiedziano mi , że teraz nie potrzebują żadnych Polaków do pracy.Mój mail;robi31@onet.eu [usunięte przez moderatora]
Anonim 2011-07-06 10:35:49
Witam,
Jeżeli ktoś miałby jakąś ofertę pracy dla pary godną uwagi proszę o kontakt gombol@interia.pl My już mieliśmy zapłacić za busa z BZP ale znaleźliśmy to forum i rezygnujemy
jasiek 2011-07-06 14:30:00
Heja. Jakby ktoś z Was miał jakąś ciekawą ofertę dla pary to też chętnie poprosiłbym o kontakt lvrkc@wp.pl Pozdrawiam
bartas 2011-07-06 18:40:56
taaaa i myślicie że tak łatwo znajdziecie prace że podacie mejla i sie do was odezwie pracodawca...?naiwniacy... szukać trzeba samemu a nie na łatwizne iść.
WITUL 2011-07-07 09:48:36
Szukajcie po biurach pośrednictw m.in Hands To Work Doradztwo Personalne lub wpiszcie praca dla pary, albo tam, gdzie zatrudniają M/K. My rezygnujemy z Produkcji rowerów. Brak odpowiedzi upewnia nas,że to trefny kontakt. Wierzę, że znajdziemy coś, co nas zadowoli...
Pozdrawiamy
anonim 2011-07-08 01:11:01
to wszystko , to jakiś pic na wodę ,, konto walutowe niewymagane, Soffi Nummer także .. za dużo niewiadomych , ja rezygnuję i pozdrawiam z wlkp
kalib 2011-07-08 19:15:10
Ja niestety dałem się oszukać byłem dziś na policji powiedzieli mi że mogą przyjąć zgłoszenie 23 jeżeli jest więcej poszkodowanych proszę was idźcie też
marzyciel 2011-07-08 19:31:03
przykro to słyszeć mam nadzieję że odzyskasz pieniądze a on zostanie stosownie do winy ukarany
kalib 2011-07-09 10:16:49
Nie zależy mi aż tak bardzo na tych pieniądzach jak na tym że by jakiś [usunięte przez moderatora]nie zrobili mi na skan dowodu i na tym że by ich złapali w co wątpię kto wysłał skan dowodu lepiej niech zgłosi
Anonim 2011-07-09 17:14:39
My Polacy jesteśmy głupi dopiero po fakcie w tedy żałujemy
Dawid 2011-07-12 20:10:04
Informacji powinni udzielić w całej Polsce
anonim 2011-07-13 19:12:37
witajcie najlepsze jest to ze mam 54 lat i tez zostalem zakwalifikowany do tej pracy
j.s. 2011-07-13 19:34:07
ja mam 38 i zero kwalifikacji - jestem nauczycielką i zero kwalifikacji
j.s. 2011-07-13 19:36:54
do takiej pracy, a mimo to mnie "przyjęli"
pr 2011-07-13 22:40:29
Witam!Ja mam akurat duże doświadczenie w tym zawodzie oraz duże wieloletnie doświadczenie pracy w hol. ale takich gruszek to nawet nie było kiedy jeszcze były zamknięte granice pracy na pol. paszporty.A było to wtedy gdy się szanowało człowieka i mało było polusów w biurach, którym się wydaje ze mogą człowiekiem pomiatać!
anonim 2011-07-14 21:47:18
Ja również maila że przeszedłem pomyslnie pierwszy etap rekrutacji jak i drugi. Czytam fora na temat tej firmy i same negatywne opinie. NA temat przewoźnika sie nie wypowiadam bo to chyba sciema i jak już to innym przewoźnikiem bym jechał....
karolinnnna 2011-07-15 10:42:29
Dzwoniąc na numer 660... nikt nie odpowiada.... powinni być dostępni i odbierać telefony wiedząc że mają "wyjazd do pracy" (usunięte przez administratora)
hgw 2011-07-15 10:45:22
Jestem w takiej samej sytuacji wyjazd 23 lipca. I nie placilem zadnych pieniedzy, ale sam nei wiem co mam myslec na temat naszych dokumentow. Co on w stanei jest z nimi zrobic.
xxx 2011-07-16 14:21:22
Jedziemy Wszyscy!!!!! Wyjazd do Holandii pewne 100% mowie wam zadnego wała nie bedzie, w tak dlugim czasie wałow sie nie kreci!!! pzdr dla kumatych :)
składanie rowerów 2011-07-18 16:48:59
czy to jest faktycznie czy blew i naciaganie ludzi wie ktos cos na temat tej fabryki
stefan ma racje 2011-07-18 17:14:52
ja jestem z gorzowa wielkopolskiego i tez bus ma byc o 1 w nocy to jak oni chcom to zrobic
anonim 2011-07-18 17:54:53
My też jesteśmy z Gorzowa i zrezygnowaliśmy. Nie wpłaciliśmy żadnych pieniędzy, bo nie odpowiedziano nam na wiele pytań.
szefo 2011-07-19 08:45:39
podana jest ulica Kosciuszki 61
86-300 Grudziadz adres przewoznika
1
xyz 2011-07-19 11:15:57
Kto wpłacił pieniadze i bedzie sie wybieral busem z tym przewoznikiem BZP???
halinka12 2011-07-19 12:06:53
od wczoraj bardzo dokładnie sprawdzam karzdy watek nawed sama strona tej firmy przewozowej juz jakos dziwnie wyglonda w galerie nie wejdziesz mam nosa ze to kant niewiem jak wy
Marian śląsk Jastrzębie zdrój 2011-07-19 13:04:22
Witam dzwoniłem o godzinie 13.55 do przewożnika i potwierdził mi wyjazd i powiedział żebym się nieprzejmował i do wszystkich którzy wpłacili pieniązki będa dzwonić i potwierdzać no ja zapłaciłem 180 zł ale cos mi się głos niepodobał tego pana taki cichutki no ale to tylko moje odczucie i powiedział ze godzina 1.00 to tylko czas przybliżony oby sie niemylił chyba że ktoś ma inne propozycje (usunięte przez administratora)
Aga 2011-07-19 14:22:08
Kurcze jak dobrze, że znalazłam to forum ludzie!! ja też się zakwalifikowałam do tej pracy razem z narzeczonym i było to dla nas zbyt piękne.... dziś dzwoniłam kilka razy do tego konsultanta i cały czas poczta się włącza... masakra!! a już się cieszyłam, że po 3 miesiącach szukania pracy w końcu coś się trafiło, (usunięte przez administratora) Kochani - piszcie jak będziecie coś wiedzieć więcej.
Savid 2011-07-19 14:40:18
Daj namiary na te fabryke zaraz zobacze
Marian Jastrzębie Zdrój 2011-07-20 14:58:46
Witam wszystkich mam propozycje niech wszyscy którzy wpłacili po 180 zł sie wpisują to bedziemy wiedzieli ile osów zrobiono[usunięte przez moderatora] albo i nie ja jestem pierwszy ,,,,,,,,,jak cos to [usunięte przez moderatora]
Piotr S 2011-07-21 13:16:33
witam, proszę o kontakt osoby które zapłaciły za transport i będą czekały jutro na przewoźnika, mam zamiar z kumplami pojechać własnym autem, zaraz po inf. od was że wyjechaliście busem. (usunięte przez administratora)
Tomek 2011-07-22 17:20:00
Witam my w 4 zapłaciliśmy za przejazd czy są jeszcze jakieś osoby kuter zapłaciły jak tak to proszę o kontakt (usunięte przez administratora) bo sprawę zgłaszam na policje
halinka12 2011-07-22 17:42:32
macie jeszcze nadzieje ja zanim miałąm wpłącic na przelew co juz mnie zastanowiło dokłądnie sprawdziłąm i jzu wiedziałąm ze to blew nie bende (usunięte przez administratora) co okradajom swiadomie ludzi (usunięte przez administratora)trzymajcie sie
wysmiewacz 2011-07-22 22:16:07
nic dziwnego ze was zrobili w konia... nauczcie sie pisać...!!!!!
xxxxxxx 2011-07-23 11:26:03
(usunięte przez administratora)> Szkoda mi was że straciliście i kasę i dużo nerwów....
Bądźcie ostrożni bardzo dużo oszustw jest w necie nie wpłacajcie żadnej kasy jak chcą żeby placić wiadomo że to oszustwo..
Również dokladnie czytajcie opinie na temat agencji..
(usunięte przez administratora)r /> pozdrawiam wszystkichh
jaro 2011-07-25 19:45:05
UWAGA!!!pojechałem tam własnym autem,pod wskazany adres firma ta nie istnieje ktoś po prostu wyłudza pieniądze,a pod wskazanym adresem mieszka holender,jest to prywatne mieszkanie
Shakur 2011-07-26 22:35:19
t(usunięte przez administratora). ja tez sie dostalem do tej "PRACY" ale od razu mi nie pasowalo jak dostalem wiadomosc z tej firmy transportowej, ale wiadomo bylo ze to (usunięte przez administratora)jak sie czyta ze ludzie dzwonili bezposrednio do fabryki i tam nigdy nie slyszeli o takim biurze pracy, ze w miejscu ich biura jest jakas zabita deskami kamienica ale mimo to dalej slepo wierza ze maja zalatwiona prace hahaha
jak sie jest (usunięte przez administratora) to sie nie powinno miec do innych pretensji.................. pozdro
Steven 2011-07-27 16:25:58
oj (usunięte przez administratora) nie chciało sie przeczytac tych kilku stron opini na temat tej mega super pracy i sa efekty, (usunięte przez administratora), ja do tej pory nie znalazlem pracy, dzis np. bylem w agencji pracy w Toruniu wysylajacej do Holandii i jest nadzieja, tej formy szukania pracy narazie najlepiej sie trzymac...pozdrawiam wszystkich poszukuujacych xD
anonim 2011-07-29 23:55:41
A mnie szkoda tylko że stać co nie których na wyśmiewanie ludzi którzy może i żyli złudnymi nadziejami... żal nie 200 prawie złotych tylko tego że w dobie dzisiejszego obycia ludzkiego brak zrozumienia i choćby krztyny współczucia... bo jakby patrzeć to może różne osoby po wpłacały zanim pojawiły się jakieś spekulacje na temat tej \"firmy\" trzeba być p/alantem żeby nie umieć się wczuć w czyjeś uczucia.... żal.
kalib 2011-07-31 06:08:30
masz racje agencje to (usunięte przez administratora) najlepiej zatrudniali by cię za 4E i pobierali od tego jeszcze za spanie wyżywienie i za to że żyjesz a tak naprawdę biorą za ciebie dobre siano
Melania 2013-01-10 23:39:48
Zapraszam do współtworzenia nowego forum o pracy i życiu w Holandii.
Oferty pracy,opinie o agencjach zatrudnienia,numery telefonów i adresy biur pracy,porady i aktualne informacje.

(usunięte przez administratora)
rysio 2015-01-23 18:23:11
no tak, dla jednych zarabia się dobrze to może chodzić o to, że po prostu zarabia się tak, że można spokojnie coś wynająć i zapłacić za rachunki samemu, a dla drugiej osoby zdanie, ze zarabia się dobrze, to jest różnie, ubogiemu studentowi to i pare groszy starczy tak naparwde, a jednak to nie o to chodzi.
gosc 2015-03-11 10:20:43
Wyjazd do belgii 16 marzec 2015 do pakowania owocow, czy ktos skorzystal z tej oferty?
aleks 2016-05-20 22:17:31
nie wydaje mi się, choć wpis @gosc mnie zastanawia. Ktoś pisał o pakowaniu owoców, a to jednak firma zajmująca się rzekomo produkcją rowerów. Coś mi tutaj nie do końca pasuje szczerze mówiąc. Pozdro Panowie
Zostaw swoją opinię o Uitzendbureau voor Polen fabryka rowerow - Groningen
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Uitzendbureau voor Polen fabryka rowerow