logo europegaz

europegaz

Osieczna

Opinie o europegaz

anonim 2009-07-08 18:03:26
tragedia [usunięte przez moderatora] i [usunięte przez moderatora]/wiem cos na ten temat
2
hancock 2012-03-28 12:23:55
a mogę wiedzieć na jakims stanowisku pracowałeś?
wybieram się rozmowę niedługo na spedytora, będę wdzięczny za info
Pozdrawiam
doda 2012-09-07 13:27:32
praca fizyczna wiadomo zawsze jest cięzka,faceci nie maja tam źle,kobiety pakuja [rzy stołach po 4 osoby cały czas stojąc mimo iż praca ta nie wymaga stania,przerwa jest jedna pol godzinna.mozna wyleciec z roboty po dwoch dniach albo tygodniu jesli [usunięte przez moderatora]stwierdzi że robi sie za wolno,tam ciagle slyszy sie epitety "szybciej,ostro dziewczyny,jak sie nie podoba to do domu,jestescie do wywalenie,nie rozmawiac jest za glosno tutaj sie pracuje).placa 5,80 za h,przyjmuja duzo zlecen dlatego potem gnaja ludzi,starsze pracownice sa czesto niemile i wyzywaja nowe,nie mozna sie zrazic przez to bo po prostu srodowisko kobiet jest c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] skie.umowy sa smieciowe czyli ciagle na zlecenie.Budynek nie posiada ogrzewania i zimą pracuje sie w temp,ponizej zera.na lato na 3 miechy mozna tam isc,na wiecej nie!
4
Jaaa 2013-01-31 10:31:10
Ja pracowałam tam dwa sezony .. co do pracy nie narzekam bo była fajna. Tylko niektóre pracownice mnie denerwowały, robimy za te same pieniądze inne[usunięte przez moderatora].. a te inne stoja i sie roździwiają poprostu żal.Jeśli pracujesz anie [usunięte przez moderatora]. się to nikt i nic do ciebie nie maja:) Co mi nie odpowiadało to płaca 5,80 to bardzo mało tym bardziej jeśli sie pracuje na umowe zlecenie. Sezon 2012 były podwyżki pare groszy bo jesli zrobiliśy wiecej to kierownik powiedzial ze bedzie wiecej a to było 20 gr na godz wiecej :/ a wtedy musieli sie wyrobic z terminem bo bylo ful zamowien. Można się załapac na zime tam jesli jest praca.. rok temu pracowałam zima. Warunki tragiczne zimom. Oszczędzaja na ogrzewani itd. w tym roku tez mialam isc ale zrezygnowalam :))) Ale na sezon mysle ze wroce jak nie znajde innej lepszej płatnej pracy!
ktosia 2014-09-02 09:47:16
Pracuje wlasnie w tej beznadziejnej pseudo firmie. Cały czas stoję i robie to samo, mozna dostac oczopląsu haha,wystarczy ze podniose glowe to brygadzistka leci i wyzywa ze nie chce widziec nikogo bezczynnie stojącego. To jakas paranoja. Płaca wszystkim-niewazne czy pracujesz tam kilka lat czy 2 tygodnie- 6 zł NA RĘKE! To ponizej najnizszej krajowej! BYle do konca tego tygodnia i uciekam stamtąd. Atmosfera mega niemiła. Nie wspomnę o jakiejś młodej lasce która na hali non stop pape drze i rzuca [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o wszystko. A i oczywiscie umowa-zlecenie. Zal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sciska. Omijajcie dziewczyny ta firme szerokim łukiem!!! Szukajcie czegos za godziwe pieniądze. Ewentualnie mozna tam jeszcze popracowac jak sie jest z samej osiecznej, wtedy na dojazdy sie nie traci.
4
piorunek 2014-09-05 09:33:09
Zgadzam się z opinia powyżej. 6 zł na ręke to wola o pomste do nieba. A (usunięte przez administratora) taki ze w glowie sie nie miesci, nie że cieżka i trudna robota tylko trzeba robic wszysto w tempie blyskawicy. Jezeli sie wykażesz i pokazesz im ze szybko potrafisz robic to beda wymagali jeszcze szybszej pracy od ciebie i beda cie brac do wszystkiego. bedziesz latac jak z pieprzem a im ciiagle bedzie malo. Reasumujac- te co robia wolna maja 6 zl i te co zapierdalaja tez maja 6 zl. wniosek taki ze lepiej robic wolno hah -sęk wtym ze sie nie da;p . w ogole dziwi mnie to ze ta firma jeszcze istnieje. LUdzie przychodza czasem na 1 dzien i jak widza to co sie tam dzieje to odpuszczają. Atmosfera-okropna. NIektore mlode dziewczyny sa 100 razy gorsze od starszych babek. Wczoraj bylam swiadkiem sytuacji jak nowa, mloda dziewczyna zemdlala. NIe wiadomo czemu. To sie zrobilo zamieszanie i stare pracownice zaczeły ja niezle obgadywac przy kilku pracownikach,praktycznie na hali mowily to dosc glosno-ze dziewucha nie nauczona roboty bo ojca nie ma a matka pije!!! ze po(usunięte przez administratora) przylazla do roboty, takich w europegazie nie chcemy, ze jak zemdlala to niech (usunięte przez administratora)do dUmu z buta to swieze powietrze ja orzezwi! Ludzie! Skandal! w glowie sie nie miesci. co za ciemnogród tam pracuje. I (usunięte przez administratora)6 zl na godzine. NIe dajcie sie wrobic w ta robote. Moze jak zostanie im garstka ludzi to przejza na oczy. Cos okropnego. Wstyd sie przyznawac ze sie pracowalo w tej firmie. POWiem tak- Eurocomfort w lesznie ma zle opinie ale to co zobaczylam tutaj... to eurocomfort to bajka. Amen
4
pumba 2014-09-08 16:20:04
Zadania na stanowisku:

praca przy pakowaniu kosmetyków i artykułów spożywczych

Od Kandydatów oczekujemy:

mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku
gotowości do pracy fizycznej
aktualnej książeczki sanepidu

Oferujemy:

możliwość pracy w renomowanej firmie
możliwość zdobycia doświadczenia
umowę zlecenie
praca 2 zmianowa
wynagrodzenie 12 zł/h brutto
BUahahhahah "praca w renomowanej firmie"
Jak te nowe ktore padna ofiara tegoż ogloszenia i pojda tam i dostana faktycznie 12 zl brutto to te stare pracownice je żywcem pożra:D bede mialy taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze obled-w koncu tamte od lat zapier*** za 6, 30 na reke:D hahahaha w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] se wsadzcie te ogloszenia o prace, aha i pierwsze slysze zeby tam wymagali ksiazeczki sanepidu, jak tam robilam to cichosza o tym
1
lulu 2014-09-29 18:32:11
haha usiąśc tam to sobie na przerwie mozesz choc tez czasem nie bo zwyczajnie nie ma miejsca. skoro taka twarda jestes i nie mamy narzekac to sama nie jęcz tlyko tam idz to sie sama przekonasz a rządzic toba bedzie mala pyskata 22 latka wiec zycze powodzenia
2
ala 2014-10-20 21:06:34
zarobki zenujace,brygadzistka z ktora mialam przyjemnosc pracowac to zwyczajny prymityw ktoremu obce jest slowo szacunek,atmosfera niefajna tak jak ktos wczesniej wsopmnial jakies mlode wulgarne dziewcze jazgoczace robi ogromne wrazenie bo to zwyklky robol za stawke 6 zl.na godz.a zachowuje sie jak prezes czy ktos w tym stylu
2
kitry 2015-02-18 21:45:40
wiec atmosfera jest nie najlepsza sadzicie ze tak jest czy moze tymczasowo tak sie dzieje...a wogóle zarobki sa jakie sa tylko czy mozna liczyc na premie ... i jak przebiega u nich rekrutacja czy zadaja szereg trudnych pytan na ktore trzeba sie przygotowac jak to jest z perspektywy waszych informacji dziekuje...
bumka 2015-02-25 22:37:54
Ta skrzeczaca dziewucha to nie czasen tzw. paczek? Masakra tam jest nie polecam
2
ala 2015-03-04 17:17:23
tak to tzw.paczek,grrr..prace moznaby strawic ale paczek w tym przypadku jest nie do przelkniecia
2
pss... 2015-03-05 18:00:01
Jak czytam wasze komentarze to nie daje rady. pracowałam tam prawie 4 lata i nie jest do końca tak jak tu wypisujecie. Pączek i inne dziewczyny w żółtych fartuszkach są odpowiedzialne za to co wychodzi z linii na której pakują, i to one wysłuchują jak jest coś nie tak. co do skrzeczenia to widocznie ktoś musiał na was ryknąć... Ile czasu tam pracowałyście dzień, dwa czy tydzień, bo tylko takie osoby potrafią wypisywać takie właśnie głupoty.
2
piko 2015-03-27 14:36:07
ROZUMIEM ODPOWIEDZIALNOSC PACZKA ALE TO NICZEGO NIE TLUMACZY I NIEUSPRAWIEDLIWIA JEJ PRYMITYWNEGO ZACHOWANIA!
Ta 2016-07-15 15:21:41
Jaka obecnie jest stawka na godzinę ?
Ona 2016-08-24 01:22:14
pracowałam tam przez miesiąc w te wakacje, tragedii nie ma chyba, że trzeba dźwigać cały dzień skrzynki z piwem. Stawka wynosi 7,50 na rękę. Umowę zlecenie podpisujesz co miesiąc.
76tg 2016-09-12 16:50:51
@Ona a nie wiesz może czy jest jakies stanowisko pract tutaj na który jest szansa na to żeby dostać umowę o prace czy na każdym jednak jest oferowana umowa zlecenie? dzięki za jakas odpowwiedz w temacie
Zostaw swoją opinię o europegaz - Osieczna
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie europegaz