PZL Sędziszów S.A.

Sędziszów Małopolski

Opinie o PZL Sędziszów S.A.

znawca rynku 2014-03-21 16:02:38
w firmie unimot to standard wiec nikogo to nie dziwi, ciekawe jaka jest teraz jakosc filtrów po zmianie wlasciciela, bo kiedys byla bardzo dobra
angusta 2014-09-10 10:43:22
wystarczy spojrzeć na otoczenie/budynki tej firmy, od razu wiadomo jaki to inwestor strategiczny
jojo 2014-09-25 08:56:05
tzn. jaki bo nie byłem w Sędziszowie od lat. Co się tam dzieje teraz?
3
ktos 2014-10-17 14:23:59
A czego żeście sie spodziewali?
bgn 2014-11-05 18:56:50
W tej firmie nie jest tak źle przecież już zaczęli burzyć te brzydkie hale i sprzedawać elementy stalowe na złom(usunięte przez administratora)
pedro 2015-03-14 17:36:45
Witam, też mam przyjemność pracować od niedawna dla tej firmy i szczerze, to ku dobremu to chyba ta działalność nie zmierza i długo tu nie zagrzeję,(usunięte przez administratora)
mechanik 2015-03-15 01:55:53
kiedyś robili świetne jakościowo filtry, najlepszy polski producent, swego czasu sporo lepszy od filtrona, ale dzisiaj to już tylko przeszłość
3
admin 2015-07-01 18:39:30
Państwo świetnie piszą czasem mówiąc co na języku lub bluźniąc .
Proponuję kupcie sobie mały przyrząd lusterko i popatrzcie na siebie
olek 2015-07-01 20:48:56
Tak w elitach rządowych jak i zakładowych rządzący nieudolnicy dobierają sobie ludzi nie pracowitych i fachowców ale układnych którzy nie wytkną im ich nieudolności a wręczich kryją się na wzajem i jedni i drudzy mają sielanę i nie ma kto tego rozp......olić, gdzie jest właściciel tej firmy chyba nie wie co tam się dzieje
coco 2015-07-07 12:07:41
witam, ile się teraz zarabia w fabryce na kierowniczym stanowisku? Bo widzę, że szukają kierownika exportu. Z tego co wiem to dawniej licho było, sam pracowałem 2 tygodnie i musiałem odejść bo niestety za 1000 zł ciężko się spełniać zawodowo. Dziękuję z góry za info
1
coco 2015-08-11 08:59:57
Piękny Romanie;-) co tu dużo mówić- było, jest i będzie kiepsko z godnym wynagrodzeniem, Podkarpacie ma kiepską niesłusznie opinię zagłębia kiepskich wynagrodzeń i fachowców, niestety niektórzy to wykorzystują a zapewniam Cię, że są takiej miejsca, w których można zarobić i nie trzeba wyjeżdżać do Irlandii;) powodzenia
piękny roman 2015-08-21 20:54:56
DZIĘKI coco ZA DOBRE SŁOWO, BO TO RZADKOŚĆ W DZISIEJSZYM ŚWIECIE ;))) WZAJEMNIE POWODZENIA !!!
xx 2015-09-07 21:40:35
dina, sądzę że praktyki jak najbardziej ale co do odpłatnych praktyk, to już musisz wewnątrz "ula" zapytać ...
Darosław 2015-10-08 20:24:29
Hej, a jak zarobki PH ? Auto dają 5 os? Można jezdzić prywatnie? Wysokie targety? Umowa?
nowy 2015-10-11 11:47:00
Co chcecie od (usunięte przez administratora) generalnie nie jest taki zły facet jak o nim mówią .. w gruncie rzeczy ma dużo obowiązków i ciśnie góra. Pozdrawiam.
ktoś 2015-11-03 12:55:48
co to za info? hehe pewnie lepek pracujesz w wf i piszesz jakieś banały- bo co napiszesz....;-)
ktoś kto wie 2015-12-09 09:26:20
co to są za gadki? jesteście pracownikami tej firmy i sztucznie bijecie pianę? Co to jest za pytanie -czy ktoś zatrudnia o umowę o pracę???...ludzie napiszcie coś o atmosferze czy warto tam w ogóle zaglądać choć na stronę internetową, czy coś się zmienia na dobre itp., żenada...
ktoś kto wie 2016-01-15 08:45:25
... re: diana, co Ci z umowy o prace, jak w każdym momencie mogą Ci ją wypowiedzieć, do tego startując z pewnością za minimum?, ja zdaję sobie sprawę, że na bezrybiu i rak ryba...ale docelowo w życiu nie o to chodzi...pozdrawiam
sulejman 2016-02-10 11:28:26
Jestem pracownikiem Filtrów w Sędziszowie i nie narzekam , to fakt pracy jest dużo , kasa mała ale generalnie władza w porządku , a były czasy że bywali gorsi rządzący, mam na myśli zarząd .....
bgn 2016-02-15 11:02:53
Sulejman śmieszy mnie twoja opinia nie wiem jestes podstawiony bo według mnie chodzi sie do pracy za konkretne pieniądze a nie jak ty dużo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a mało zarabiasz a prezes sie cieszy ze ma niewolnika
flick 2016-03-24 19:22:10
Moja opinia z tzw. rozmowy rekrutacyjnej na stanowisko konstruktor-technolog która "odbyła" się w dniu 24-03-2016:
Panie kierowniku sekcji konstrukcyjnej dziękuję za takie potraktowanie mnie podczas 3-minutowego monologu w Pana wykonaniu .Życzę powodzenia w ewentualnym
zniechęcaniu innych kandydatów na to stanowisko (tajemnicze drzwi 006).
Pozdrawiam
mechanik 2016-03-30 19:33:55
kiedyś mieli niezłą jakość filtrów, a jak jest teraz? klepią taki sam badziew jak filtron?
kaja 2016-04-15 23:31:13
Również pracuje w firmie PZL i nie miałam problemów z wypłatą wynagrodzenia. Większość Waszych opinii nie brzmi niestety merytorycznie. Same ogólniki, bez konkretów, łatwo się pisze w internecie oszczerstwa...oj łatwo.
malon 2016-05-18 09:45:17
Ja pracuję tutaj od 2 lat i od początku mojej współpracy z PZL Sędziszów nie mam żadnych zastrzeżeń. Pensja zawsze terminowo; gdy miałem problemy rodzinne nie miałem problemu z wyjściem z pracy wcześniej (a trwało to 2 m-ce); szefostwo zawsze służy pomocą, gdy mam jakieś wątpliwości czy pytania; atmosfera pracy sympatyczna. Po prostu chcę mi się pracować!
1
teodorex 2016-05-24 14:11:53
Co prawda zakończyłem już współpracę z firmą, jednak staż pracy tutaj i różne sytuacje, jakie miałem dają ogólną ocenę dla pzl= b. dobry! nie mogę powiedzieć złego słowa o moich byłych przełożonych, bo byli kompetentni i z głową pełną pomysłów. A co do samej firmy, to zakład potrzebuje czasu na regenerację po latach partaczej "władzy", to proces długoterminowy, więc nie spodziewajcie się od razu super nowoczesnego biurowca. Wszystkie znaki jednak wskazują na sukces pzl sedziszow
4
nick 2016-07-25 18:23:08
pytanie do użytkownika "stanek". Dowiedziałeś się coś na ten temat może?
1
Były pracownik 2016-08-05 12:30:08
Ja również polecam pracę w PZL Sędziszów - kadra zarządzająca rozsądna i "ludzka", praca stabilna bo w firmie nie ma dużej rotacji, pensje może nie są powalające, ale zawsze wypłacane terminowo i na czas. W dodatku widać, że firma systematycznie się rozwija.
Podsumowując - jedna z fajniejszych firm, w jakich do tej pory pracowałam.

Pozdrawiam, były pracownik.
Były pracownik 2016-08-05 12:33:01
Ja również polecam pracę w PZL Sędziszów - kadra zarządzająca rozsądna i "ludzka", praca stabilna bo w firmie nie ma dużej rotacji, pensje może nie są powalające, ale zawsze wypłacane terminowo i na czas. W dodatku widać, że firma systematycznie się rozwija.
Podsumowując - jedna z fajniejszych firm, w jakich do tej pory pracowałam.

Pozdrawiam, były pracownik.
as 2016-10-19 12:42:16
Najpierw sprawdz czy tam jest jeszcze narzędziownia.
hubg 2016-10-19 15:39:44
Podobno poszukujecie technologów teraz do Rzeszowa widzę, że od dawna nie ma żadnych aktualny opinii ale może akurat ktoś mi pomoże informacją na ten temat?
technolog 2016-11-23 11:50:53
Do końca obecnego tygodnia prowadzona jest rekrutacja na to stanowisko: http://pzlsedziszow.pl/kariera/technolog-procesow-przerobki-plastycznej/. Info z oficjalnej strony PZL.
Zostaw swoją opinię o PZL Sędziszów S.A. - Sędziszów Małopolski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PZL Sędziszów S.A.