logo Carrefour Polska

Carrefour Polska

Sosnowiec

Opinie o Carrefour Polska

.... 2010-05-18 11:29:15
wolę wersję ze skargą do centrali - piszcie pani dyr.zasobów ludzkich(z tego co wiem nie będziecie pierwsi) lub może na adres Carrefour Katowice prosto do Dyrektora Regionalnego!!!!!!!!!!!!to byłby dopiero gwóźdź do trumny dla niektórych:-) .on tam ma swoje biuro i siedzibę więc nie bujcie się tylko piszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim 2010-05-19 22:41:01
Kochani nadchodzi koniec panowania pewnego wielkiego pana, wielu z was napewno juz to wie a reszta nied�ugo si� dowie. Za gor�co mu si� chyba zrobi�o pod siedzeniem, zniszczy� jeden sklep przenosz� go do Bielska- Bia�ej. Krzyżyk na droge panie Dyrektorze. Wspó�czójemy tylko bardzo pracownikom w Bielsku :((( ale czas aby w Carrefour Sosnowiec zarz�dza� kto� kto szanuje pracownika i jego prace.
opinia 2010-05-21 16:53:53
Niemam nic do (usunięte przez moderatora) jest ok.
Niemam nic go (usunięte przez moderatora) BHP fajny facet lubie go bardzo......pozdr.
aga 2010-05-21 23:03:00
piękne... pozdrawiam
fifi 2010-05-24 21:29:32
pracowałam w carrfoure pare lat temu , i to co teraz piszecie to aż nie dowiary ze tak sie tam pozmieniało, nie było lekko bo wiadomo są lepsze i gorsze dni, ale ogólnie dobrze wspominam ten czas, wiadomo jeden odwieczny problem to kasa jaką tam płacili, ale było paru fajnych kierowników ktorzy zapewne juz nie pracuja bo za mądrzy byli a (usunięte przez moderatora) pozostały...
powodzonka i nie dajcie sie
ala 2010-05-26 08:43:15
huuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!serdeczne kondolencje dla Bielska....
anonim 2010-05-28 05:21:48
zgadzam się z tobą tylko jest różnica, inteligęcje ma sie wrodzoną a wykształcenie i stanowisko mozna zdobyć w różny sposób!!!!!!!!!!!!!????????coś o tym może się pochwalić (usunięte przez moderatora) jak z yorka awansowała na kierownika !!!!!!!!!!!!!! wygryzając swoją przyjaciólkę.Mam nadzieję ze nowy dyrektor okaze się bardziej wiedzą i inteligecją i takich karierowiczów wysle tam gdzie ich miejsce np.na ogródek w willo-kamienicy!!!
beti 2010-05-28 11:59:01
a jaką przyjaciółkę masz na myśli ,bo z tego co ja się orientuję to ona nie ma przyjaciół....?
XXX 2010-05-29 10:14:27
MOZE TERAZ I NIE MA ALE DZIEKI JEDNEJ UMILA TERAZ ZYCIE W CERFURZE, ZAPYTAJ (usunięte przez moderatora) ??MOZE JAK POWIE PRAWDE TO JEJ SIĘ NOS WYPROSTUJE :(
anonim 2010-05-30 20:31:54
z waszych wypowiedzi przejawia sie obraz (usunięte przez moderatora).. U nas jak wszedzie tez nie jest za dobrze, ale na pewno nie dochodzi do sytuacji przez was opisywanych. Z tego co czytam mieliscie fatalnego dyrektora ale moge wam zagwarantowac z w zamian bedziecie miec dyrektora - czlowieka, szanujacego wszystkich pracownikow, doceniajacego prace kazdego z was. Zycze powodzenia ;)
pyzio 2010-06-01 10:29:24
bardzo lubie kasjerke (usunięte przez moderatora) bardzo sympatyczna osoba zawsze sie smieje bardzo lubie sie u niej kasowac i tez lubie (usunięte przez moderatora) też bardzo fajna kasjerka z nadzoru bardzo tez lubie pani (usunięte przez moderatora)natomiast nie lubie (usunięte przez moderatora) bardzo niesymatyczna osoba pozdrawiam goraco stały kient cerfeura
anonim 2010-06-03 09:51:16
w koncu chyba marzenia wekszosci pracownikow sie spelnily, (usunięte przez moderatora) odszedl na swoje pastwisko ;).
moglby jeszcze zabrac ze soba swoje lalunie, a na sklepie powialo by czystym powietrzem
OKOKOK 2010-06-03 12:07:23
Ludzie wiem jak tam jest w tym całym Carrefour. Ale się na pewno zmieni bo nadeszła era nowego DYREKTORA. Mogły by się pozmieniać warunki pracy na lepsze a nie tak jak jest czyli zwolnienia i norma 200%
kola 2010-06-24 19:28:10
(usunięte przez administratora)To chyba o czymś świadczy a mianowicie o tym , że nikt nie narzeka kiedy nie ma ku temu powodu - W CARREFOUR SOSNOWIEC POWODU JUŻ NIE MA!!!!!!!!!!!!!!(usunięte przez administratora)
wiola 2010-06-26 21:56:10
jak widać zapanowała radość i ogólna wesołość, wszyscy są teraz zadowoleni i szczęśliwi, Carrefour Sosnowiec jest już wolny od (usunięte przez administratora) i może tym, którzy tam zostali będzie się pracowało choć troszkę bardziej komfortowo. Pozdrawiam
anonim 2010-06-26 22:03:54
Ja bardzo uwielbiam (usunięte przez administratora), która jest bardzo śliczną i mądrą kierowniczką, mam nadzieję, że już niedługo zostanie menagerem bo z jej wiedzą i doświadczeniem bardzo na to zasługuje, Kochamy Cię kasjerki z Sosnowca
xxx 2010-06-27 12:23:19
(usunięte przez administratora)Inteligencją nie zabłyśnie -bo jej nie ma.Kultury też ,bo o tym świadczy opinia wszystkich byłych i obecnych pracowników. O urodzie nie wspomnę ,bo nos od tych kłamstw jest dłuższy niż Wisła. Ciekawe ,czy tak samo wylewa? Jedynie ma chyba prostą przegrodę od tech uderzeń w biurko...,bo nowy dyrektor powinien posiadać minimalne poczucie estetyki.
do pytla 2010-07-02 21:12:00
musisz bardzo dużo czasu spędzać w carrefour skoro tak dobrze znasz kasjerki, nadzór i kierownictwo (imiona, nazwiska, stopień) czy ty nie jesteś przypadkiem jedną z kasjereczek ???
kola 2010-07-03 22:43:42
po pierwsze to myślę żebyś się nie podszywała pod czyjegoś nicka na tym forum!!!!!
,gosia. 2010-08-12 13:11:09
tak to sobie czytam i jestem zalamana oni naprawde musieli strasznie wam dawac w. (usunięte przez administratora)
podziwiam wytrzymalosc:) ciekawe tylko czy kazda z przecudownych pan kierowniczek jest w stanie zrobic 1 dnia tyle co pracownik.... z wlasnego doswiadczenia wiem ze nie.
pozdrawiam serdecznie
wielbiciel 2010-08-17 16:59:46
A może by tak zorganizować wybory miss carrefoura? W Sosnowcu takie piękne kobiety pracują, szczególnie w zielonych koszulkach.
jola 2010-08-18 21:08:16
zgłaszam kandydaturę (usunięte przez administratora) - piękna, inteligentna, najprawdopodobniej oczytana, przesympatyczna, cudny uśmiech, wdzięk i gracja to oczywiście tylko kilka jej zalet bo wymieniać można by do rana a i oczywiście lojalna, szczera taka kandydatka z niej na fantastycznego przyjaciela.Uważam, że laska marnuje się w tym Carrefourze bo śmiało mogła by zrobić karierę np. w telewizorze
kola 2010-08-27 18:24:48
Witajcie !mimo że piekło się skończyło w Sosnowcu(zostały tylko dwie (usunięte przez administratora) które psują powietrze ale są nie groźne)powracam czasem na to forum tak z ciekawości.Ciekawa jestem jak tam w Bielsku?czy już większość ludzi odeszła z pracy?jak ktoś z kadry ma z nimi jakiś kontakt to napiszcie jak im się pracuje z (usunięte przez administratora).jestem przekonana że są bardzo szczęśliwi mogąć z nim współpracować , w końcu jest mistrzem tworzenia niebagatelnej atmosfery w pracy!!!!!
gosć 2010-10-07 12:03:17
dobrze że jest dzis ten strajk włoski niech dadza ludzia zarobić a nie ich beda wykorzystywac
klient 2010-10-19 20:42:07
(usunięte przez administratora)Zawszę będę klientem carrefoura bo jest tam bardzo miła obsługa.
kola 2010-11-10 13:11:00
Ludzie! to nie jest forum służące chwaleniu kasjerek! nosi ono nazwę:"opinie o pracodawcach"czyli powinno zawierać wypowiedzi pomocne w ewentualnym zatrudnieniu się w Carrefour Sosnowiec.(usunięte przez administratora)
kris 2010-12-21 22:34:27
(usunięte przez administratora)wywalili na zbity pysk a na forum cisza. Czyżbyście jeszcze nie wiedzieli?
anonim 2010-12-23 23:08:55
niema o kim pisac,bez komentarza.......
anonim 2011-06-02 13:25:19
Witam.Jestem była pracownicą Carrfoura ale z innego miasta.Po 3 latach pracy w tej firmie zwolniłam sie sama.W sumie mam ponad 20 lat pracy i w różnych miejscach pracowałam ale takiego braku szacunku ze strony przełozonych nigdy nie widziałam.Czytając opinię pracowników z innych sklepów zastanawiałam się czy to nie jest jakaś epidemia.Tylko pracownicy tej firmy narzekają na kierownictwo i dyrektorów.Coś w tym musi byc,wiec czy nie warto się zastanowić drodzy dyrektorzy,kierownicy czy czegoś nie zmienic?Moze zacznijcie dzień od miłego uśmiechu i wyciagnijcie rekę do zwykłego pracownika bo to on na was pracuje,dzięki tym szaraczkom macie premie a co najważniejsze prace!!! Czasem więcej można zdziałac uśmiechem,pomocą czy spokojnie doradzić kiedy ktos cos zrobi nie tak a złośliwymi uwagami czy krzykiem zyskuje sie tylko wrogów.Pozdrawiam i życze wszystkim pracownikom Waszego sklepu owocnej pracy i duuuuzeeejjjj premi
anonimek 2011-06-02 18:42:12
Każdy dział ma swoje złe i dobre strony ale zastanawiam sie że od wieczny problem w tym sklepie jest z klimatyzacą szczególnie latem \!!!!!!!!!!!!!!!! słodycze pływają ludzię pracownicy sie niczym roztapiają i nikomu nic nie przeszkadza każdy szepcze co on powie (usunięte przez administratora)byłemu obecnemu i co cisza !!!!!!!!!!! A P(usunięte przez administratora) jest aktywny na sklepie i nie czuje jakie pieklo jest klijentów mało a co za przyjemnośc chodzic w takiej duchocie klijent godzinke moze dwie a pracownik od kilku do kilkunastu godzin i cisza .w zadnym duzym sklepie nie ma takiego problemu i nikt nic nie robi,moze sie w koncu ktos za to wezmie a nie obgadywac działy (usunięte przez administratora) .pozdrawiam zyczliwa .............
majktas 2011-09-23 23:08:15
Witajcie,mam pytanie odnosnie wejscia dla kasjerek do sklepu Carrefour w plejadzie w Sosnowcu,gdzie udac sie na rozmowe ? ktorym wejsciem?
pytalam dzisaj 3 ludzi i kazdy mowi co innego;/
nowa 2011-10-07 22:31:34
witam;
mam podjąć pracę w Cerrfour w Sosnowcu i po przeczytaniu wszystkich opinii jestem w szoku...Czy na dzień dzisiejszy coś się zmieniło? czy dalej jest taka fatalna atmosfera??
A TAK SOBIE PISZE 2011-12-05 23:19:50
Po przeczytaniu tego to fakt az sie odechciewa wszystkiego..ale..
pracuje tam kilka miesiecy i jedyne co moge powiedziec to :
( usunięte przez administratora )nosza sie jak wielkie panie ale to moze max 2 sie takie znajda.
zarobki 2012-03-13 17:28:37
wielka roznica podlega takze zarobka,carrefour pewnie ma z 7zl na reke jak nie wiecej a firma zew. ma max 5,50
na wszystkim szukaja oszczednosci a tutaj wielkie pretensje do nowych pracownikow,ze ktos ich tam wygryzl,taka kolej rzeczy,mlodzi,szybciej znajda prace niz starsi ludzie
PCP 2012-03-19 20:09:49
Przerażające jest to co wypisujecie na poprzednich stronach. Brzydze się ludźmi któży myślą ,że są anonimowi w sieci i jadą ostro po innych. Takie komentarze są conajmniej nie na miejscu. Moja opinia o pracy tam to bardzo dobra. Co prawda trzeba (usunięte przez administratora) :) ale ludzie są okej, gdy jest się nowym pracownikiem wystarczy nie obijać się, pytać gdy się czegoś nie wie i wszystko będzie na pewno wporządku. Nikt mnie nie obraził, (usunięte przez administratora) bo robie swoje i staram się nie odwalać fuszerki. Atmosfera bynajmniej wśród ludzi rozkładających towar jest bardzo pozytywna :)! Po prostu polecam!
101 2012-03-24 23:26:19
(usunięte przez administratora) Tak na koniec,najwidoczniej wystarczy być odrobinę uprzejmym ale to wynosi się z domu,Ty najwidoczniej nawet nie masz honoru pisząc jako anonim. Przyjmując,że każdy który nie jest tutaj mieszany z błotem musi wypisywać na siebie same superlatywy świadczy jedynie o pracownikach. Zajrzę tutaj zapewne znowu za kilka dni i ciekawe czy honor Ci wróci,a może jak spotkamy się w pracy jeszcze się "ładnie uśmiechniesz". Poczytaj jeszcze wcześniej trochę stron i innych forum o kasjerkach z tego sklepu bo bardzo dużo jest pochwał , być może jesteś zakompleksiona i myślisz ,że każdy żeby się "podnieść" pisze na forach o sobie.
Szkoda słów.
Bywalec 2012-03-24 23:48:12
Gazetki carrefour
Dzień po nowej promocji sklepie nie było ani jednej rzeczy z gazetki, poniosłem koszty dojazdu i nic nie kupiłem. Kiedyś jak była taka promocja w carrefour do przy wejściu było pełno palet z promocyjnym towarem, starczyło dla każdego, nikt się nie rzucał jak za komuny. Teraz zarządzający carrefour zrobili sobie zwyczajnie jaja z ludzi wystawiając na półkach po kilka sztuk z danej rzeczy. W efekcie wiele ludzi poniosło koszty dojazdu i nic nie kupiło, a Ci co załapali się musieli walczyć z innymi. PORAŻKA NA MAXA!!!! W ten sposób carrefour strzelił sobie w kolano. W okolicy jest mnóstwo innych marketów (biedronka, lidl, netto, tesco, auchan, aldi, leclerc, intermarche) z których będę korzystać a w cerrfour juz nigdy mnie nie zobaczą.
JESZCZE RAZ GRATULUJE CARREFOUR UDANEJ PROMOCJI!!!!
Jakie są te ilosci ktore sa tak reklamowane? 50 plynow do plukania tkanin ( zaznaczam, ze 1 gratis) , wiec starczy na 25 osob, 20 kaw ( wiec wypada na 10 osob), wiec niestety nie jest to w porzadku; rozumiem jak najbardziej, jest to trik marketingowy, by przyciagnac klientow ( bo i tak zawsze cos innego poza promocjami sie kupi), ale nie az w tak lekcewazacy sposob, kpiac sobie z klienta!! 10000 rozdanych ulotek, bilboardy, reklamy tv- wladowana kasa, a potem kpina z klienta!! no i dobrze, straca rzesze klientow!!!
gossc 2012-03-24 23:58:44
Dokladnie mialam takie same odczucia, tez bylam o 9 tej w Carrefourze i to co tam zobaczylam, to dramat; rzeczywiscie ludzie zachowywali sie gorzej niz w czasach głebokiej komuny, wyrywali sobie z rak, pakowali pelne wozki,a potem stali chyba po 2 godziny do kasy;nie wspomnę, ze publicznie, bez skrupulow degustowali sie soczkami frugo, upijajac kazdy smak po tro [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] , by w rezultacie wybrac 2 male buteleczki( bo tyle mozna- 1 szt druga gratis); zalosne!! a rzeczywiscie , carrefour robi ludzi w balona, 100000 gazetek , ktore rozdaja, reklamy telewizyjne, bilboardy, a w rezultacie wystawiaja po kilka sztuk na wielki sklep i na caly tydzien, wiec towar wystarcza na max godzine!!! kpina!!mysle, ze ktos powinien sie tym zajac, bo kolejny supermarket nabiera konsumenta w butelke!! po tym co zobaczylam wyszlam od razu, bo te tlumy ludzi , ktore sie tam zebraly i ich zachowanie mnie przerazily!! juz na pewno tam nie pojde na zakupy!
pracownik 2012-03-25 00:18:46
zarobki - 2012-03-13 17:28:37

wielka roznica podlega takze zarobka,carrefour pewnie ma z 7zl na reke jak nie wiecej a firma zew. ma max 5,50

na wszystkim szukaja oszczednosci a tutaj wielkie pretensje do nowych pracownikow,ze ktos ich tam wygryzl,taka kolej rzeczy,mlodzi,szybciej znajda prace niz starsi ludzie
Pracuję w Carrefour, nie ma co ukrywać, że kasierka zarabia 1326zł brutto za 168 godzin w m-cu. Do tego wynagrodzenia jest 15% premii. W zależności od stażu w f-mie są bony na świeta po 3-mc pracy 240zł, po 3 latach 360zł. Ostatnio dla pracowników pracujących 5 lat łącznie z Hyperką 340zł jednorazowego dodatku do pensji.Pracownik carrefour ma 1 dzień w tygodniu \"dzień żelazny\" wolny pn-so. Ponad to, ma kartę rabatową 5% na zakupy w marketach Carrefour. Wynagrodzenie inaczej wygląda dla pracowników hali: junior od 1326, senior od 1400, Lider od 1600. Menedżerowie działów tu widełki zaczynają się od 2500zł.
Reasumując- dla szeregowych pracowników nie są to kokosy ale jest możliwość rozwoju kariery zawodowej. Uwierzcie mi,że można, na własnym przykładzie przedstawię wam, jak to wyglądało u mnie:
-Lipiec-wrzesień 6zł netto/godz.
-Umowa próbna 3m-ce List-grudz. 1500zł(specjalista)
Grudz. do chwili obecnej 1600zł+premia(Lider)tylko Ipierwsza zmiana.
Jakie zarobki ma firma zew. nie mam pojęcia.
(usunięte przez administratora)
kasjer katowice 2012-03-25 00:47:39
raczej netto a nie brutto
jadzia 2012-06-28 16:38:36
jak czytam opinie o sklepie w sosnowcu to jest nic w porownaniu z piekarami,yu jest sajgon,na caly sklep jeden facet,wszystkie cieszkie napoje ,warzywa robia kobiety,a(usunięte przez administratora)
zwolniony 2012-06-28 17:01:57
(usunięte przez administratora)To we wszystkich marketach na (usunięte przez administratora) najbardziej nieudolna kierowniczka,gdy jej niema to robota lepiej idzie i jest lepiej zrobiona.Jest lepsza atmosfera ,aludziom robi sie lepiej,sa wydajniejsi .Jej pomysly na poprawienie dzialania sklepu to koszmar,niema zielonego pojecia,a gdy ma przyjechac kontrol to sra po nogach.Gdy francus pochwali ja to nie dostrzega ze to dzieki pracownikom ja chwali,ale najgorsi sa kapusie.Gdy jej sie cos powie to mowi droga wolna, tylko nie widzi jednego,PRACOWNIK ZA 1200 zl ROBOTE ZNAJDZIE ALE ONA TAKIEJ ROBOTY NIE
1
mkhughbk 2012-11-15 12:59:18
carrefour
super tam sie pracuje ludzie sa ok.
carrefoure 2013-02-16 22:41:31
atmosfera na dziale kas nie jest fajna:(
tak jest fajnie ze sie nie chce tam pracowac.
MAŁA MI 2013-07-07 19:29:26
Wszedzie mozesz brac , bez problemu,masz do tego prawo.
Tylko pozniej nie zdzwi sie jak nagle wylecisz , pracodawca zawsze patrzy inaczej na takiej osoby,ktore w ciagu miesiaca biora np raz "na zadanie"
sosen 2014-12-23 13:02:24
Witajcie - teraz po swietach myslicie ze ludzi beda przyjmowali do carrefoura w sosnowscu? jestem zaintersowany, teraz niestety tuz przed swietami stracilem prace ale chcialbym to nadrobic i generalnie to najistotniejsze dla mnie jest to co mozna tam zarobic i jakie sa proponowane stawki przy pracy tutaj?
misiek 2015-01-08 16:52:25
też jestem zainteresowany pracą u nich tak naprawdę, więc nie wiem czy obecnie pojawiło się coś konkretnie? bo ja nie wiem czy mam tam działać czy nie, chodzi mi o samo składanie aplikacji...jak to wszystko wygląda tak naprawde.. dajcie znać jeśli macie coś od nich, nowe ogłoszenia, jakieś nowe propozycje pracy?
Fisher 2015-03-10 01:04:27
Mam wrażenie, że Carrefour zatrudnia pracowników tylko i wyłącznie przez agencje zewnętrzne. Nie wiem jak w Sosnowcu, ale wiem, że w większości polskich miast funkcjonuje rozwiązanie outsorucingowe. Powiedzcie proszę jak jest tutaj i mniej więcej na co na stanowisku sprzedawcy można liczyć - dzięki za info.
michał 2015-03-25 12:49:08
może faktycznie tak jest jak piszesz @Fisher, w sumie to bym się nie zdziwił nawet a bardzo gdyby to była prawda, bo opłaca się takim większym sieciom sklepów zatrudniać też pośredników, może smai nie mają na to czasu albo nie chcą inwestować w dział HR, a tak to mają wolne miejsce i tyle. Właśnie sam chce się u nich zatrudnić, ale jak jest z nadgodzinami?
gowo 2016-05-13 16:40:46
Wymagań na to stanowisko także małych nie mają @forti, musisz mieć co najmniej 3 letnie doświadczenie.
Zostaw swoją opinię o Carrefour Polska - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carrefour Polska