Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Carrefour Polska

Pracowałeś w firmie Carrefour Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-11-15 17:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam. Pracuję w Carrefour Market 1 rok i jak narazie jestem zadowolona, można by było się przyczepić do trochę niskiego wynagrodzenia, no ale czasami tak jest, że nie wszystko jest tak jak byśmy chcieli, przynajmniej wypłata jest zawsze na czas. Jak zaczynałam pracę w Carrefour atmosfera jaka panowała w pracy była tragiczna, okropna i jeszcze gorzej. Powodem takiej sytuacji była nasza kierowniczka ( nie życzę nikomu takiego pracodawcy), na szczęście wyszło tak że zmienił nam się kierownik i teraz aż chce się pracować bo wkońcu jesteśmy normalnie traktowani i jeśli chodzi o mnie to pracuje mi się swobodnie, bezstresowo i ciągle jestem uśmiechnięta bo nowa Pani Kierownik potrafi pożartować i pogadać z Tobą jak z człowiekiem :-). Denerwuje mnie jednak to, że nie wszyscy się ze sobą dogadują tylko obgadują jedna na drugą. No ale cóż, może niektórym pasuje praca w takiej atmosferze. Dużo mogłabym tu jeszcze napisać jak wygląda moja praca i wogule, najważniejsze dla mnie jest to że jak przychodzę do pracy to czuję się dobrze. Podsumowując: Poleciłabym komuś pracę w Carrefour Market w moim mieście he, to by było na tyle.
Pozdrawiam :-)
zdjecie uzytkownika
Michal - 2014-11-20 22:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam
SKLEP carrefour PLAZA KRAKÓW
Po prostu dno zero dobrej obsługi ceny pomieszane !!!! a do teko nie da się cukierków zważyć po 20:30 bo niema nikogo i wszyscy maja to w dupie zęby zważyć tak dosłownie mi powiedzieli cytuje "Niemam czasu ważyć ma PAN PECHA " I tak jest zawsze Po Prostu skandal po Całości a 2 towar na wagę cukierki i ciastka się marnują !!!!!!
zdjecie uzytkownika
LALA - 2014-11-24 19:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michal - 2014-11-20 22:29:39]:
Trzeba jeść warzywa i owoce, a nie cukierkami i ciastkami się na noc obżerać. I jaki tu skandal .....toż to troska o Twoje zdrowie chłopcze ..... Poza tym sam się zatrudnij i waż cukierki za około 6 zł na godzinę i POZA TYM bądź (usunięte przez administratora) uśmiechnięty i miły dla plebsu . pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Bezrobotny-- - 2014-11-30 13:28:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakby ktoś pytał o zarobki tam bez doświadczenia w handlu to ostatnio dostałem telefon od nich i zaproponowali mi 6,43 zł brutto za godzinę, umowę zlecenie, na początek na miesiąc.
zdjecie uzytkownika
LALA - 2014-12-12 16:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Bezrobotny-- - 2014-11-30 13:28:38]:
....jakie doświadczenie w handlu chłopie ????....do wykładania towaru na półki, podawanie ryb, czy krojenie serów ???? a 6,43 zł brutto (SIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) (podążając za klasykiem) to też jest śmiech na sali !!!!
zdjecie uzytkownika
p - 2015-01-06 15:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje w carrefour od roku,jak kasjer . Na początku przez firme zewnętrzną potem zaproponowano mi prace dla carrefoura ,a teraz prawdopodobnie przejde do punktu obslugi kilenta . A atmosfera w pracy jest na serio fajna
zdjecie uzytkownika
koles - 2015-01-19 13:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracuje w kerfur 10 lat, przez ten czas zero podwyzek tylko obowiazkow przybywa, zarabiam troszke wiecej niz najnizsza krajowa, mobbing na porzadku dziennym - mobberzy awansuja, stracilam 10 lat w tym syfie.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-01-22 11:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam wszystkich. Może ktoś więcej napisać o Carrefour w Sadyba Best Mall??? Chodzi o atmosferę na poszczególnych działach oraz zarobki - pracownik hali oraz magazynier chcę w najbliższym czasie aplikować tam Ale najpierw wolę zapytać .Liczę na odpowiedź pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
malutka - 2015-03-02 13:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bimbo - 2014-09-28 09:33:46]:
a ja sie wtrące ,to ze nie wymaga doswiadczenia to bym sie kłóciła , ja pracuję pod carrefourem na wędlinach , takich ciołków jakich dawaja nam z agencji totalna porażka.Trzeba miec wprawe szybko wszystko przyswoić łącznie z kodami i szybka obsługa , co niestety wiekszości ciężko jest ogarnąć. Niejednokrotnie przychodziły osoby ktore po godzinie szły do domu , bo po prostu nie ogarniały .Więc nie każdy sie nadaje !!!
zdjecie uzytkownika
ssssss - 2015-03-07 23:35:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajna atmosfera tylko że płaca śmiech na sali 5,30 netto w niektóre dni pracuje się po 5 h w miesiącu średnio wychodzi 6 h dziennie
czyli 5,30 razy 6 = 31 zł # 20 =610 zł a jeżeli w ciągu miesiąca zdarzy nam się wziąć fałszywą 100 czy 200 to już w ogóle śmiech
zdjecie uzytkownika
MychaŁ-uz. - 2015-03-11 11:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam na carrfour jako kasjerka. Zaproponowali mi umowę o pracę na 3/4 etatu - zgodziłam się.. byłam zadowolona i pełna nadziei, tylko do pierwszej wypłaty(!). Już po 2-3 dniach zaczęli na mnie naskakiwać, że mam słabą produktywność (utrzymywałam ją na poziomie 21-23, ale dla nich to i tak było za wolno!!!) Czepiali się też o inne rzeczy, ale mniejsza o to - nie ważne. Praca sama w sobie była fajną pracą, ale ciągłe pretensje ze strony nadzoru i śmieszna wypłata nie jest warta zachodu u nich(!). Moja sąsiadka pracuje w innym hipermarkecie na 1/2 etatu i zarabia więcej niż ja zarobiłam w carrefour na 3/4(!). Odeszłam i nie żałuję!!! :)
zdjecie uzytkownika
dwk - 2015-04-02 21:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dostałam 150 zł kary za nieaktualną książeczkę sanepidowską bo dla nich to jest jak niestawienie się w pracy i wszystko idzie przez jobmena
zdjecie uzytkownika
The Pracownik - 2015-04-27 12:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dwk - 2015-04-02 21:11:06]:
Wybacz, ale regulaminy są do czytania a nie do ślepego podpisywania, a tam jest wyjaśnione z czym się może wiązać posiadanie nieaktualnej książeczki sanepidu, lub jej całkowity brak.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-05-16 19:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bywam hostesaa w Carefourach i to co się tam dzieje to porażka! Ludzie pracuja na grosze, mająza 8h pracy prawie 60 zł dniówki, a do tego nawzajem się okradają a kierownictwo nic z tym nie robi! Kierownictwo potrafi tylko zatruwać tyłek ludziom, a ludzi niższego szczebla traktuja jak niewolników. A hostessy jak intruza. Niestety ludzie godzą się na prace w carrefourze, bo jest w miare łatwa ta cała rekrutacja, jesli w ogóle się odbywa, a ludzi ktorzy potrzebują grosza się znajdują i godzą się na takie smieciowe warunki.

W łazienkach pracowniczych w Carrefourze, konkretnie Warszawa Targówek jest straszny brud. Mam wrażenie, jakby rozwijał się pod kafelkami brud, grzyb. Wszystko tam jest na granicy eboli. Mają wywietrznik na sklep przez co śmierdzi przy kasach na mrożonkach toaletą. Niewspominając w Arkadii o pomieszczeniu gdzie robią swego rodzaju jedzenie ktore ida na sklep, jest tam brud, warunki na tamtej podłodze sa okropne, jedzenie wymeiszane z błotem z pod brudnych butów, brak higieny. Warzywa i owoce sa trzymane w kartonach które są kładzione w brudnym magazynie. Sanepid się takimi rzeczami nie interesuje, bo prawdopodobnie dostaję w łape. Polska.
zdjecie uzytkownika
Mama - 2015-05-26 12:44:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bimbo - 2014-09-28 09:36:42]:
Tydzien temu kupilem w tym sklepie mieszanke wedlowska z robakami. Gdy po kilku dniach odkrylem robaki i poszedlem do sklepu reklamowac towar to mi odmowili. Nie mialem paragonu, mialem natomiast torebki z wydrukowana cena, data i rodzajem towaru. Jednak to bylo za malo. Gdy ich postraszylem federacja konsumentow to sie laskawie zgodzili na wymiane towaru na inny bo nie chcieli oddac pieniedzy. Dziady okrutne. Zaniose kilka tych cukierkow do sanepidu niech sprawdza te chamska firme.
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2015-07-18 11:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
horror!!!na Mokotowie ulizanie ,ponizanie pracownika ,psełdo kierownictwo po 19 lat:)) wyżej ..niz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma, panie kierowniczki starsze mysla,że jezt jeszcze egra niewolnictwa !!!! Pan Kamil słada niemoralne propozycje młodym kolegom,a koleżanki poniża!!! nie mam zamiaru pozostawic tej sprawy bez odzewu,zatrudnianie na czarno ,ez ksiazeczek !!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-08-15 07:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w carefjucie wilenski nie polecam pracy firmy zewnetrzne traktowane są jak ludzie gorszej kategorii. ochrona czepia sie o wszystko na polecenie szeryfa zwanego boczkiem mam nadzieje ze kiedyś odważy sie ktos i zgłosi mobbing w tym dziale. pieniadze które płaca tez nie sa zbyt wielki ale c,oż sie dziwic ciecia kosztów musza byc.
zdjecie uzytkownika
dinamo - 2015-08-26 22:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-08-15 07:41:59]:
Witam Was. W carrrefourze pracuję już od dobrych kilku lat i nie zgodzę się z większością negatywnych opinii które można przeczytać o nich. Większość jest stekiem bzdur wyssanych z palca i niczym więcej. Praca jest ciężka i może niespecjalnie rozwijajaca ale umowa normalna, kasa też ok jak na takie stanowiska
zdjecie uzytkownika
bubgaje2 - 2015-08-28 03:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mama - 2015-05-26 12:44:46]:
Pracowałem w Carrefour 5 lat na świeżych i wiem jakie tam panują porządki. Sanepid nie przychodzi bo mają tyle pracy , że chodzą tylko na interwencje i skargi. A w łapę może i by wzięli ale kto im to dać. Żabojady mają to głęboko w d.... ,Tylko kierownicy(polacy) mają problemy i płacą mandaty. A kto ma sprzątać jak nie ma ludzi do pracy. Są takie dni że na dziale PFT (świeżym)są 3 osoby na 5 stoisk. Kiedyś na każdym dziale(6) był menager , zastępca i 5-8 pracowników. Razem na działach świeżych w średnim markecie było ok 60 osób. Teraz w tym sklepie nie ma 20 osób . Wiem co piszę bo sam byłem menagerem.
zdjecie uzytkownika
lola - 2015-09-02 11:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Carrefour express jest calodobowy ? Jakie zarobki ? Otworzyli w Gdańsku nowy market
zdjecie uzytkownika
pracuj - 2015-09-02 17:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałam w tym sklepie dzięki agencji pracy. Wypłacili mi wynagrodzenie na poczcie. Jednak kiedy ogłoszenie dał cerfur, zadowolił się moją ciężką pracą i do widzenia.Bez grosza przy duszy. Jeśli to prawda, że cerfur plajtuje to będą wykorzystywać. Ludzie bójcie się. Pozdzieracie sobie tylko ostatnie trampki.
zdjecie uzytkownika
pracuj - 2015-09-02 17:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w tym sklepie dzięki agencji pracy. Wypłacili mi wynagrodzenie.
Jednak kiedy ogłoszenie dał cerfur, zadowolił się moją ciężką pracą i do widzenia.
Bez grosza przy duszy. Jeśli to prawda, że cerfur plajtuje to będą wykorzystywać. Ludzie bójcie się.
zdjecie uzytkownika
ska1 - 2015-09-24 23:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja z takim nietypowym pytanie zatrudnilem sie wlasnie w cerrfur jaworzno gallena a trafila mi się inna lepsza praca i chcial bym zaptac czy nakladaja jakies kary za rozwiazanie umowy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-09-25 14:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam nikomu!!!!Miałem mieć rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko Sprzedawcy RTV..Na umówiony termin rozmowy nikt nie przyszedł.ŻENADA!!!
zdjecie uzytkownika
anka - 2015-09-26 14:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znalazłam ogłoszenie, że szukają osób na stanowisko menedżera zmiany do pracy w Warszawie i jestem bardzo zainteresowana tą propozycją. proszę o informację czy ktoś już pracował na podobnym stanowisku i jak to wyglądało, czy był zadowolony z wynagrodzenia. niestety nie napisali jaki rodzaj umowy proponują...
zdjecie uzytkownika
lineczka - 2015-09-27 22:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w carrefour najpierw na umowę zlecenie z firmy zewnętrznej, po pół roku zaproponowano mi przejście na stanowisko pracownika pow.sprzedaży z normalną umową. Pracowałam 2 lata na tej umowie i szczerze wszystkim nie polecam pracy w tym markecie, starsze panie wykorzystują młodych, same do przyjścia dyrektora spędzają czas tylko na ploteczkach (dosłownie 1,5h pracy spędzone w miejscu na rozmowie), potem dziwią się, że nie wszystko zrobione i obrywa się tym najmłodszym i z niższym stanowiskiem. Przerwy liczone co do minuty, nadgodziny które oddawane są w dni w które im pasuje, podwyżki od pół roku obiecywane, dalej ich nie ma, pieniądze za tak ciężką pracę to śmiech na sali. Jak dla mnie tragedia i mam nadzieję, że los nie zmusi mnie do tego bym musiała tam kiedykolwiek wracać.
zdjecie uzytkownika
lineczka - 2015-09-27 22:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, na menadżera z pewnością umowa o pracę, nie byłam na tym stanowisku, ale pracowałam ogółem prawie 3 lata w carrefour i menadżerowie zmieniali się co kilka miesięcy bo nie wytrzymywali psychicznie, za dużo obowiązków, myślę, że za tak małe pieniądze nie warto się ścierać...
zdjecie uzytkownika
Klient - 2015-10-07 14:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niech Carrefour nie udaje przez głośniki w markecie, że klient jest najważniejszy i że się z nami utożsamiają niby jako przyjaciele, bo tych końcówki cen "99 groszy" zdominowały prawie wszystkie artykuły!!! To co mogę kupuję poza marketem, np. owoce na straganach gdzie rzadko są końcówki "99". Jeśli Carrefour używa manipulacji końcówkami, wpływając na podświadomość klientów, żeby produkt sprawiał wrażenie tańszego to nie ma mowy o jakimkolwiek szacunku do klienta przez szefostwo firmy Carrefour!!!
zdjecie uzytkownika
ccc - 2015-10-23 15:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje 5 lat na scaningu i nie tylko i nikomu nie polecam. Menadzerowie i liderzy tez maja niewesoło, dużo nadgodzin i przeróżnych obowiazkow ...do tego chaos informacyjny i mega biurokracja. praca w carrefour zabija!powoli niszczy psychikę i odbiera chec do zycia. o niskich zarobkach nie wspomne
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-10-26 17:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! od lat robie zakupy w carefourze i faktycznie wydaje mi się, ze cenowo całkiem dobrze to wygląda. A poza tym jakościowo też dobrze, trzymają poziom. A jeśli chodzi o prace to na pewno na kasie zarabia się tam więcej niz jakby się pracowało w innych tego typu supermrkteach, tow iem od koleżanki akurat.
zdjecie uzytkownika
ewak - 2015-10-30 16:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może napisać jak wygląda praca doradcy ds.kredytów w punkcie usług finansowych w Carrefour. Jakie zarobki? Czy uzależnione od sprzedaży produktów finansowych?
zdjecie uzytkownika
erthhh - 2015-11-11 22:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@ewak z tego co widziałem to na chwilę obecną niestety nie prowadzą rekrutacji na takie stanowisko ale możesz spróbować na jakieś inne na przykład menedżera działu ochrony w Legnicy oferują m.in. stabilne zatrudnienie w międzynarodowej firmie odpowiedzialnej społecznie, bogatą ofertę szkoleń specjalistycznych
zdjecie uzytkownika
improwizji - 2015-11-14 02:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze jest to lepsza praca niż zwykły pracownik ochrony, no a do bardzo ciężkiej i uciążliwej pracy to stanowisko raczej nie należy.
zdjecie uzytkownika
edzio - 2015-11-16 20:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a napisali jaka stawke godzinowa oferuja czy stale wynagrodzenie a i jeszcze jaka umowa to wazne, mi zalezy na czyms stalym
zdjecie uzytkownika
zośka - 2015-11-18 23:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@edzio co do umowy to napisali że dają stabilne warunki zatrudnienia, co ja rozumiem jako umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
Mała Mi - 2015-11-23 11:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2015-10-26 17:29:58]:
Kasjer w Carrefour zarabia więcej niż w innym marketach na tym stanowisku? Nie jest to prawdą! Pracowałam w Carrefour przez ponad 3 lata. Wręcz skłaniam się do tezy, że nie ma tak słabo płacącej sieci super i hipermarketów jak ta.
Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-12-02 14:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasjer w Carrefour na początku zarabia 1750 Brutto, czyli najniższą krajową, w Auchan na pełny etat ma 1,8tys brutto, w Almie 2 tys.Brutto, Castoeama 2,4 tys. Brutto, Biedronka to różnie od 2100 Brutto(bogaty socjal) jeden z najlepszych socjali, a Tesco...to korea Płn wypełniona pracownikami;p są to dane na 2015 r.
zdjecie uzytkownika
kluwik - 2015-12-08 02:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co by nie było gdzieś trzeba zacząć, a wymagań nie mają wysokich, stąd też najniższa krajowa, no ale wydaje mi się, że nie przepracujesz się stojąc na kasie.
zdjecie uzytkownika
Radek - 2015-12-09 12:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem 2 lata i nie polecam! W tym momencie pracuje na makro przez inc i dużo lepsze warunki (atmosfera jak i płaca - 12złh brutto)
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-12-18 22:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie to 12 złotych za godzine brutto to nie jest taka mała stawka w porównaniu do innych marketów, bo zdarza się pracowac za 2 razy mniej. Powiedzcie, czy pracownicy mają zniżki na zakupy?
zdjecie uzytkownika
A - 2015-12-31 18:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuję w carrefour ,ale nie jestem zatrudniona przez nich. Ja jestem zadowolona ze mogę tam pracować ,mówię to całkowicie szczerze .Z moich obserwacji wynika , ,że wiadomo że trzeba się starać jak się tam pracuje ,ale właśnie to wszystko po to bo są zorientowani na wysoki poziom obsługi klienta. Jeśli chodzi o pracowników to jest umowa o pracę ,paczki ,bony . Ten kto narzeka niech idzie popracować do prywaciarza ,to zobaczy . Ludzie doceńcie to co macie, bo tam nie jest zle ,a pracować trzeba wszędzie i angażować się w pracę też niezależnie od tego co się robi .
zdjecie uzytkownika
dinamo - 2016-01-03 19:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [A - 2015-12-31 18:04:57]:
Witam serdecznie. Firma jak najbardziej moim zdaniem warta polecenia, pomimo , że niektórzy starają się przeforsować o nich gorsze opinie. Ja sobie chwale tak jak i osoba powyzej
zdjecie uzytkownika
krolowa78 - 2016-01-07 21:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dinamo - 2016-01-03 19:35:52]:
Pracuje tam nie narzekam ale zarobki to żenada zwłaszcza w warszawie gdzie wszystko jest drozsze
zdjecie uzytkownika
sammy - 2016-01-08 02:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktoś będzie chciał to zawsze może spróbować aplikować na stanowiska wyżej. Nie wiem jaki skutek to przyniesie, ale może zaufają ludziom z hali pod warunkiem że się ma odpowiednie kompetencje.
zdjecie uzytkownika
szukający - 2016-01-15 14:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
12 brutto to juz w mc donalds daja 13brutto
zdjecie uzytkownika
kretka - 2016-01-17 01:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wiem czy takie stawki aktualnie panują, to chyba również zależy od miejscowości danej, w której market jest, ale dobrze, że chociaż zatrudniają na stałe umowy...
zdjecie uzytkownika
NoHardEnought - 2016-01-23 23:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To kpina praca na tym hipermarkecie. Normalny pracownik minimalna. Specjalista 100 -200zł więcej a lider 400 zł więcej od kasjera. Na kasach takie temperatury w zimę że połowa załogi na zwolnieniach, czasami rano jest zimniej niż na dworze. Reszta musi zasuwać za dwóch. Firmy zewnętrzne robią po 6 zł za godzinę. Nikt nie chce pracować, więc na działy zatrudniono Ukrainców którzy mają 2-3 razy mniejszą wydajność a zarabiają 15zł/h. Dodatkowo wykorzystywanie osób niepełnosprawnych. Zdarza się że pracowników karetka zabiera bo tracą przytomność z przepracowania. Kasjerom nie można nic wnosić, nawet własnej karty czy dokumentów, telefonu. Jakimś dziwnym trafem szafki kasjerów są okradane. Pracujesz ile trzeba , a nadgodziny odbierasz jak pustki na sklepie i nie ma co robić. Dla pracowników zlikwidowano bufet! Niektórzy pracują tam po 14 godzin i nie ma gdzie zjeść. Na sklepie możesz coś kupić ale w czasie przerwy więc nie zdążysz zjeść. Za to dla dyrektorów otworzyli centra szkoleniowe, zamknięte przejścia dla zwykłych pracowników. W środku luksus, ciepło, kucharz i żarcie za darmo.
zdjecie uzytkownika
pinky - 2016-01-24 09:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@NoHardEnought skoro Ukraińcom tyle płacą to wy nie możecie się z nimi umówić na taką stawkę? Ja aplikowałem na stanowisko pracownika w dziale księgowości, nie wymagaja żadnego doświadczenia a mają ofertę szkoleń specjalistycznych
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: nawet do niej nie doszlo...
Pytania: po co skladasz papiery jak nie ma po co -i tak do kierownictwa opiniujacego one nie dotr,,,,,<<<<<<<<<<<<<<<<<
zdjecie uzytkownika
gemi - 2016-01-28 22:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-12-02 14:59:36]:
a o jakim miescie mowa?
zdjecie uzytkownika
dudi - 2016-02-01 21:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gemi, temat jest zasadniczo o carrefourze w stolicy. Ja mysle, czy nie pójść tutaj na staż, konkretnie w dziale handlowym. Jak napisali staż jest płatny i odbywa się w siedzibie firmy w Warszawie w pełnym wymiarze godzin. Oferują liczne szkolenia.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carrefour Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert