logo Carrefour Polska

Carrefour Polska

Warszawa

Opinie o Carrefour Polska

lopez 2016-06-03 09:31
pewnie kierowniczą jest twoja znajoma, ja znam osoby co trafiły na kasy i dalej tam kwitną
12
pewna_kobieta 2016-06-08 12:35
Niedawno starałam się o pracę w administracji, przeszłam dwie rozmowy, najpierw wstępną, potem z HR i Dyrektorem, zupełnie serio traktowałam tą pracę,wzięłam sobie specjalnie dwa dni wolnego na te okazje. Wiadomo, w korporacji jest pewien system rekrutacji-oczywista sprawa. Rekrutujący wywarli bardzo dobre wrażenie - profesjonalni, kompetentni itp., na koniec rozmowy zapewnienie "odezwiemy się do Pani w tym i tym czasie". Co więcej,kobieta z którą rozmawiałam nawet nie raczyła odebrać ode mnie telefonu i choćby oddzwonić. Już nie obchodzi mnie sam wynik rekrutacji, ale fakt, że postąpili Państwo bardzo, ale to bardzo nieelegancko. Oczekują Państwo profesjonalizmu i kompetencji od innych, ale już od siebie niekoniecznie.
17
SzkodaGadać 2016-07-08 05:19
Robiłem w CARREFOUR Warszawa Wileńska na same nocki. 6 dni w tygodniu, nie polecam kompletnie tej hali. Gadałem z różnymi ludźmi którzy pracowali tu i na innych halach. Ale to co się dzieje na wileniaku to poprostu tragedia.

Zarabiasz tam 7zł na godzine, lub 9zł jeżeli jesteś uczniem czy tam studentem.


Z tej hali nigdy nie wyjdziesz po ośmiu godzinach pracy, - jednym słowem jest pierdolnik i zamęt.

Jedna przerwa 15 minut o pierwszej, na więcej nawet nie licz.

Nie dość że pracujesz za marny grosz to w dodatku nikogo tam nie szanują.

Ludzi tam nie ma ciąglę, ale też trzeba pamiętać że nie bez powodu... Traktują Cię jak śmiecia, będziesz latał po większośći działów dokładając towar. A tego towaru naprawdę jest bardzo sporo. Jeżeli chcesz się poczuć jak nic nie warty śmieć to droga wolna.

Pierwsza zmiana wchodzi na halę a ty dalej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak kretyn jeżeli równie dobrze by mogła pierwsza zmiana to zrobić.


Polecam omijać carrefour na wileńskim szerokim łukiem. Szanujmy się troszkę...:)

16
bimbam 2016-07-17 20:27
U nas w Carrefour też jest tak jak ktoś sie wykaze z firmy zewnetrznej to otrzyma etat predzej czy pozniej ale trzeba chciec:)Dobrego pracownika sie "nie wypuszcza" :)
1
POMARANCZKA 2016-08-11 22:08
TE OPINIE SA ŻAŁOSNE, MAM PRZEZ NIE LEPKIE BUTY
1
Gall Anonim 2016-08-18 20:36
Sklep to porażka żeby oddali sprzęt z gwarancji trzeba czekać 6 tygodni. To jest żałosne ostatni raz tam robię zakupy
1
jaca 2016-08-28 11:05
Witam,mam 3 dzieci produkty w Carrefour sa droższe niz w Lidllu czy,Biedronce .Mleko Bebiko 1 już dawno spadlo poniżej 14,50 za 350 g a w Carrefour cena 15,21 za 350g dlatego to że mam sklep pod domem nie znaczy że jest tanim sklepem,warto przejść się na spacer i kupić produkt w niższej cenie.
1
Magda 2016-08-31 14:14
Witam,

Czy może mi ktoś pomóc i napisać jakie świadczenia pozapłacowe oferuje Carrefour na stanowisku sprzedawcy?

Będę wdzięczna za informację :)

Pozdrawiam wszystkich ,
Magda
1
Były pracownik 2016-09-10 18:19
Ja tez sie podziele opinia z przepracowanych 2 lat w tym obozie pracy. Bylam zatrudniona przez firme zewnetrzna w markecie w Warszawie na Brodnie. Stawka smieszna bo dla kasjera 8.12 a dla studenta 9.90 do ręki. Żebyś jeszcze byl kasjerem. Starsze panie, które naprawde nie maja siły sa zaganiane do rozladunku ciezkich palet, do zdejmowania z górnych regalow tzw. Stokow calych kartonow pelnych ciężkich rzeczy. Na sklepie nie ma praktycznie zadnych mezczyzn, ktorzy w jakis sposob mogliby najciezsze rzeczy rozladowac. Brakuje ludzi bo nikt kto jeszcze mysli i nie chce byc bialym murzynem tam nie przyjdzie i nie bedzie zapieprzal jak dziki wół. Przyjmuja cie na kase- masz byc pozniej wszystkim - sprzataczka, kasjerem,masz wykladac towar, ciagac palety a w miedzyczasie pojsc na wędliny i pomagać obslugiwac klientow, bo sa kolejki!!! BEZ PRZYGOTOWANIA BEZ PRZESZKOLENIA BEZ KSIĄŻECZKI SANEPIDU!!!! Bo tak Paniusia KIEROWNIK CHCE, ktora siedzi przy biureczku praktycznie caly dzień i jeszcze grafiku nie zrobi a jest juz polowa miesiaca. Ona ma czas na wszystko, a człowieka ganiala w ciagu jednego dnia po calym sklepie. Wy to rozumiecie?! Trzasnelam drzwiami i wiecej tam nie wroce i najgorszemu wrogowi nie pozwolilabym tam isc. Szanujcie sie, ludzie. A Inspekcje Sanitarna chetnie tam zapraszam, wraz z ludzmi od praw czlowieka.
14
Były pracownik 2016-09-10 18:22
Do bimbam - o co tam sie starać? O najnizsza krajowa?
2
łódz tu się tak pracuje 2016-09-21 21:42
Wyzysk na maxsa.Kasjerki zatrudniane przez agencje mają5,30 netto,bo Carrefour nie wyraża zgody na podniesienie stawki godz.TRAGEDJA.
3
Przewodniczący IPA Region Jasło Bogusław Łach 2016-10-10 09:52
W miesiącu lipcu w Jaśle przebywało 40 - cioro dzieci z terenów objętych wojną na terenie Ukrainy.Były to dzieci w wieku 10 - 14 lat.Organizatorem pobytu było Miedzynarodowe Stowarzyszenie Policji IPA Region Jasło, oraz Konfraternia Galicyjska Orderu św.Stanisława Biskupa i Męczennika.W imieniu organizatorów tego pobytu, chciałem podziękować kierownictwu sklepów Carrefur w Jaśle za dużą pomoc jaką udzieliły tym dzieciom.Zostaliśmy potraktowani bardzo przyjaźnie.Otrzymaliśmy bardzo duże wsparcie rzeczowe w postaci towarów spożywczych.Jeszcze raz w imieniu swoim i przede wszystkim tych dzieci, składam serdeczne podziękowania i liczymy na dalszą współpracę.
3
Marcin 2016-10-25 12:01
Mordo jak mogę odebrać swoją wypłatę skoro oni nie chcą mi ją dać? A miałem dostać 21...?
kasia 2016-11-01 20:06
Podpisujac umowę to chyba znasz stawkę .to po co ja podpisujesz skoro to tak małe pieniądze?stać Cię na lepszą pracę to czemu jej nie masz
dama 2016-11-15 20:28
praca w carrefour w łodzi grabieniec to dno jak niema kierowniczki to sklep pada ;liderki ; to snopy z pola chamki i prostaczki 'kultura osobista dno ;pracowitość dno agresja 'zastraszanie/ mobbing mam nadzieje że nadejdzie czas kiedy tzw, liderki stracą stanowiska i rolę się odwrócą kobity wracajcie na wieś bo w mieście panują inne zasady niż na prowincji ,możecie mieć wykształcenia wyższe ale podstawowego brak.
7
Dawid 2016-11-28 08:06
Podjąłem prace w Carrefour. Żałuje, zamiast pracy to kolekcja grafików . Tylko zmiana grafiku, zmiana grafiku, Gorzej niż Szkoła Specjalna!!! Tak Carrefour Jesteś Jak Specjalna Szkoła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7
olek 2016-11-28 21:47
pracowałem w Carefur w kędzierzynie-koźlu i mówie wam MASAKRA !!!! menedżerowie i liderzy i dyrekcja siedza na zapleczu i się nudą a na sklepie nie ma się kogo o co spytać a jak zrobisz zle to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] miałem dość , płacą za siedzenie ?
1
Janek 2016-11-30 11:49
A czy ktoś orientuje się jak jest w Carrefour w Podkowie Leśnej przy wykładaniu towarów ?
ona 2016-11-30 21:50
pleasse, podajcie wynagrodzenie doradcy ds. kredytów w carrefourze
1
Misieeek 2016-12-14 14:55
Witam . w piatek mam szkolenie w cerfie na kasach fiskalnych . czy ktos moze powiedziec cos o tej pracy ile sie zarabia itp
Kc 2017-01-05 10:46
Masz tylko okres wypowiedzenia przez tory musisz chodzić do pracy
TwGz 2017-01-09 15:11
Zero szacunku do pracownika, syf kiła i mogiła pierwszy i ostatni raz tam byłem. Półki aż się kleją od tego brudu, po powrocie do domu wszystko mnie swędziało.
3
krewny 2017-01-11 15:29
WITAM WSZYSTKICH kiedyś pracując w Biedronce czułem się gorszy od wszystkich innych pracowników pracujących w innych sieciach. Teraz pracuję w sieci Carrefour w Bytomiu i znowu czuję się gorszy od pozostałych. W Biedronce kiepsko płacili i szmacili ludzi teraz to samo jest w Carrefour płacą najniższe krajowe, normy na kasach wyśrubowane (bo jak nie ma ludzi chętnych za grosze pracować to trzeba za nich tyrać). Nadgodzin od groma a pieniędzy nie widać. Traktowanie pracownika katastrofa mam wrażenie że ci którzy kiedyś zarządzali tymi starymi biedronkami pracują teraz w Carrefour. Pracownicy pracują za sprzątaczy (mimo że jest od tego firma aspen). Złośliwość osób pracujących w kadrach masakra - wszystko na NIE. Carrefour pokazuje jak to dobra Firma ale tak n ie jest. Uciekajcie z tej Firmy nie przyjmujcie się tam do pracy może zrozumią. Ja pracuję tam już kilka lat i jak zarabiałem najniższą karajowa tak zarabiam. Podwyżka szumnie nazywając to nic innego jak dobicie do średniej krajowej przy kolejnej podwyżce tej kwoty. T R A G E D I A Carrefour Bytom wstyd
7
szkoda gadać 2017-01-29 08:59
i czy coś się zmieniło w twojej sprawie? bo ja też zostałam doceniona, awansowałam z kasjerki na
POK potem jeszcze wyżej ale tylko w obowiązkach. na umowie nadal mam kasjera i pracuję za najniższa krajową, plus zero premii zero wysługi i zero dodatków . jak niewolnik.
5
Olaf 2017-02-01 17:07
Wiec ja też dołączę swoją opinię. Jestem pracownikiem Carrefour.....od 10 lat -to długi okres żeby napisać rzetelną opinie. Nie wszędzie tak jest ale tam gdzie jestem o awansie decyduja uklady- jeśli jesteś dobry a nie trzymasz sztaby z wybranymi to siedzisz na tym samym stanowisku latami bez podwyżek i nie ma znaczenia twoje wykształcenie i umiejetnosci-często kierownicy mają mniejszą wiedzę od zwykłych pracowników. Ogólna porażka
11
Lola 2017-02-04 20:10
Pracuje w carrefour juz kilka lat.Trzyma mnie ta praca tylko ze względu ze mam 2 dzieci na utrzymaniu.Ludzie w pracy więcej niż super.Ochrona która na monitoringu tylko wodzi za pracownikiem, zakładanie im teczek z notatkami a potem cie czeka dywanik u dyrektora.w toaletach syfon i smród. Dyrektorka kobieta w swoim świecie i kobiecymi fochami.Zapierdziel a zarobki tylko na waciki. Nowo zatrudniony więcej zarabiać niż stary pracownik.A pan F____a który jeździ oglądać sklepy drze ryja na pracowników na rzeczy za które odpowiada dyrektor a nie pracownik. Pracy w carrefour nie polecam to najgorsze co może być.
9
Hofman 2017-02-13 17:04
To ze kierownicy w carrefour maja mniejsza wiedze od zwyklego pracownika to juz chyba norma w kazbym jednym carrefourze. W pulawach jest tak samo a moze nawet i gorzej.
5
Hofman 2017-02-13 17:08
A czy u was menager ochrony oglada telewizje w czasie pracy? Bo w pulawach popcoen i skoki narciarskie to juz jedno z podstaowych zajec menagera
pati54 2017-02-15 19:05
A czy ktoś mi może powiedzieć, czy przyjmą do pracy kasjera bez książeczki sanepidowskiej?Moja straciła ważność, zależy mi na pracy. Czy ktoś wie ile czasu zajmuje rekrutacja i wszystkie badania do podpisania umowy? Czy za czas szkolenia dostanę pieniądze?
Ania 2015 2017-02-15 19:47
Witam,
mam pytanie. interesuje mnie praca na kasie w supermarkecie. rozwarzam też Carrefour - jak wygląda tam rekrutacja i praca, np. z kim jest rozmowa kwalifikacyjna, kto potem jest bezpośrednim przełożonym - kierownik sklepu...? czy jakaś inna osoba? jaka jest pensja i czy np. są jakieś premie, bonusy za długi staż pracy ? czy np. po roku czy innym czasie się zwiększa pensja (jeśli tak o ile?)
są jakieś bonusy przy przyprowadzeniu kogoś do pracy (słyszałam coś, że to się zdaża)?
czy na początku są jakieś szkolenia? kto je przeprowadza? ile to trwa? czy czas szkolenia jest płatny czy nie?
bede bardzo wdzieczna za informacje
pozdrawiam
Ania

Marcinnn 2017-02-16 08:28
Odpowiadam. Jedyny plus. Dobry socjał i karta multisport dofinansowana w większej puli. Reszta o co byś sie nie zapytała to, totalne dno :) Pozdrawiam Marcin
1
Marcinnn 2017-02-16 08:31
Znaczy dobry socjal ;)
Ania 2015 2017-02-16 10:26
A dobry socjal to znaczy co np.? A z kim rozmowa? bo chyba jest jakaś?
Eminem 2017-02-16 11:30
Odradzam pracę w Carrefour express na wilanowskiej 365 w Warszawie. Kasjerom giną pieniądze z kasetki z czego są potem rozliczani i muszą oddawać z własnej kieszeni. Gdy w sklepie jest kradzież również kasjer jest obciążony. Kierownicy zmian chamscy i nie mili. Uważają że są tam najważniejsi. Swoich pracowników traktują w miarę dobrze ale pracowników zewnętrznych zatrudnionych przez agencję już nie. Dają zapotrzebowanie na kasjera a potem jedną osobą chcą wypełnić 2 działy ( kasy dokładnie towaru ) cwaniactwo. Mają pecha bo teraz osoby zatrudnione na umowę zlecenie znają swoje prawa i sobie na to nie pozwalają. Chyba że ktoś jest jełopą. Gdy nie dasz sobie wejść na głowę kończą z Tobą współpracę. Na szczęście to nie jednym sklep w Warszawie.
3
GRUDZIADZ !! AUU 2017-02-21 21:39
Carrefour Grudziądz. Nie polecam jest tam istny Obóz Pracy a już nie będę wspominał o kierownikach np PDK i PFT lub Ochrony bo jest to DNO. Póki władze ma pewny czubuś to nic tam się na dobre nie zmieni :)
Nie dajcie się zwieść 2017-03-04 02:57
Nie polecam Carrefour Targówek. Dno i wodorosty ci ludzie.
1
Pablo 2017-03-04 08:32
Dodatkowe pieniądze (100-200zl dniowki) dla kasjerów Carrefour zarówno tych hiper jak i mniejszych marketów.Kontakt 729295888 lub pablo198002@yahoo.com.
2
janek 2017-03-04 08:44
Cos wiecej?
Pablo 2017-03-04 08:47
Dodatkowy dochód w ramach codziennych obowiązków, uzależniony od obrotu, w 100% legalny i uczciwy. Więcej info na priv.
2
ona77 2017-03-07 16:32
hej, a jest odpowiedzialność za kradzież towarów, czy przeterminowane produkty?
Odważna 2017-03-10 11:09
A w domu jak używasz sztućców to kto za ciebie myje i sprząta!?
Worker 2017-03-10 16:56
Jak czytam wasze oponie to zastanawiam się co się dzieje w tych sklepach.
pracuje na jedynym z carrefour na Pradze i jestem happy.
Praca może do lekkich nie należy ale w takiej atmosferze jaka panuje w tym sklepie, pracuje się dobrze.
Fakt czasami trzeba zostać dłużej ale Kierownictwo zawsze poprosi a nie drze ryja.
Szanuje to osobiście.
Szczególnie dużo pracy jest przed świętami a nasz kierownik jest bardzo wymagający, mimo to, że wymaga od nas to dobrze się z nim pracuje.
co do kasy, nie wiem jak zarabiają inni ale mi na życie wystarczy. Na pracę nie narzekam. Dla chcącego nic trudnego.
warszawianka 2017-03-15 14:25
proszę o wytłumaczenie nam mieszkancom pobliskiego marketu przy ul abrahama, dlaczego najlepsi pracownicy odchodzą w ostatnim czasie z naszego sklepu. Dzisiaj dowiedziałam się że tylko do konca marca pracuje pan Adam na stoisku mięsnym / niestety nie znam nazwiska/ jest to niezwykle grzeczny i uprzejmy młody człowiek zawsze potrafi doradzic w zakupach. I takich wielu pracownikow odeszło ostatnio. Podejrzewamy iż jest to zwiazane z zarzadzaniem sklepu przez nowego kierownika. Młody człowiek zapewne z kadry kierowniczej niejednokrotnie podniesionym głosem upominał pracowników w obecności klientow. Prosimy o zainteresowanie sie naszym sklepem co tam się dzieje i spowodowanie aby sklep ponownie stał się NASZYM sklepem
5
Lidia 2017-03-24 21:54
Do Warszawianka:
Kobieto, chyba pomyliłaś sklepy albo miasta. Codziennie robię zakupy przy Abrahama na Gocławiu tak już od 10 lat. Znam większość pracowników z tego sklepu.
Miałam nawet przyjemność poznać nowego kierownika, uprzejmy i ułożony. Od kiedy zaczął tu pracować zmienił meble w sklepie są kolorowe szafki pod sufitem i w wejściu wiele się zmieniło, jest tak świeżo. ludzie, którzy tu pracują są zawsze uśmiechnięci i odnoszą się do siebie z szacunkiem. Wg mnie wymarzone miejsce do pracy. Przy kasie zawsze jestem miło obsłużona.
Czasami zdarza się, że kierownikiem zmiany jest taka blondynka też od niedawna tu pracuje. Może pół roku.
Ta kobieta czasami nie potrafi się po hamować. Krzyczy na pół sklepu na tych sprzedawców. Jest opryskliwa w stosunku do innych klientów. Stwarza niemiły wizerunek. Nawet dzisiaj popołudniu krzyczała na jedną z pracujących tam Pań, że znowu pół sklepu słyszało. Można powtórzyć słowo w słowo.
Przepraszam ale klienci też słyszą. Pani kierownik niech się Pani opamięta.


3
Krystyna 2017-03-25 09:53
Lidka masz rację. Ktoś tu chyba pomylił prawdę z rzeczywistością. Z tak uprzejmą obsługą w tym sklepie robie zakupy dość często. Kierownika nie znam osobiście. Ale widać, że pracownicy są tu zadowoleni i codziennie widzę tych samych ludzi w pracy. Pani Warszawianka widać lubi wtykać nos w nie swoje sprawy.
Sklep super, Panie Kierowniku oby tak dalej.
Gaik 2017-04-05 22:32
Przeczytałem wszystkie opinie tez pracuje 7 lat w Carrefour i u nas jest tak samo wyzysk wyzysk i jeszcze raz wyzysk....ale przez Francuzow!!!Jedyny plus to liderzy ok menager również atmosfera zależna od dnia ale tragedii nie ma.Jedyne na minus to pensja najnizsza i zero perspektyw podwyzki poza krajowa.Praca ciężka palet dużo nawet do 10 dla 1 pracownika rzadko zdazysz
wszystko zrobić ale wszędzie taki cyrk w marketach.
3
Były pracownik 2017-04-06 09:46
Pracowałam w Carrefour Express przez rok czasu, jak dla mnie wyzysk. Umowa o prace po 3 miesiącach? NIGDY! Pracujesz na śmieciowej umowie zlecenie (200zl brutto miesięcznie), zeby tylko szef musiał płacić mniejsze składki ubezpieczeniowe za Ciebie.. Kierowniczki robiące tylko i wyłącznie zamówienia i wychodzące na sklep z wielkim oburzeniem, ze w ciagu 8 godzin nie jestes w stanie rozłożyć 2 palet + 3 rolek z dostawy, latając w międzyczasie na kasę bo kolejki. DNO DNO i jeszcze raz DNO!!!
4
frtrtuklo 2017-04-11 19:44
praca w kerfuze to lipa okropna więcej ukrajncuw niż polaków chamy nic nie robią wymina tu to kerfur na jerozolimskich 57 przy pałacu kultury i marszałkowska 138.... to są dwa sklepy brut i smrut oszukuja na wypłaty i godzin
Pynia 2017-05-04 21:37
Pracowałam w Selgros gwarancja na sprzęt reklamujący trwa 3 tyg., chyba, że będziemy Jego nadzorować u producentów, którym się nie śpieszy z naprawami. To jest ciężka praca związana z reklamacją towaru w sklepie i być przy tym pośrednikiem, a nie wykonawcą. Osoby, które nie pracowały i nie zajmowały sie reklamacjami nie mają nawet o tym pojęcia jak trzeba mieć dużo cierpliwości i nie zwariować za wczasu.
Troxxxy 2017-05-25 12:26
Witam, po kilku latach pracy w Warszawie w różnych sklepach (WIleńska, Reduta, Arkadia) , zarówno przez firmę zewnętrzną jak i na umowę czuję się upoważniona do udzielenia opinii. Pracowałam jako kasjerka.
Kierownicy i dyrektorzy Carrefour to święte krowy. W tej firmie nie ma możliwości zgłaszania pomysłów, jakiejkolwiek dyskusji. Nie ma w ogóle ludzkiej twarzy, nikt nie przejmuje się że danego dnia gorzej się czujesz. Są tylko rosnące wymagania. Carrefour zatrudnia dużo osób niepełnosprawnych, zwłaszcza na kasach. Jeżeli masz chore serce i potrzebujesz 30 sekund między klientami żeby złapać powietrza to dyrektor zaraz się czepia. Mobing to w tej firmie zjawisko powszechne, przykład idzie od samych dyrektorów, więc udziela się pracownikom niższego stopnia. Jak kierowniczka działu kas na Arkadii wyżywała się na ludziach i doprowadziła do tego że ja i masa ludzi odeszła bo się nie dało pracować, to w nagrodę jeszcze awans dostała. Kasy są niesprawne, taśmy dla klientów nie działają, fotele nie spełniają norm, większość pamięta chyba poprzedni ustrój i nie da się regulować. Bardzo szybko zniszczysz sobie kręgosłup, ręce. Pójdziesz na zwolnienie raz, drugi to wylecisz. Szkolenia polegają na podpisaniu papierka, kiedy jest chwila między klientami. Bo liczy się ilość szkoleń w miesiącu. Bramki są wysokie, nie przezroczyste, nic nie widać z perspektywy kasjera, ale jak klient coś wyniesie to płacisz. Nawet jak go ochrona złapie, która chyba tylko od stania jest tam. Każdy czepia się o produktywność że za wolno skanujesz, ale zmienili sposób liczenia że każdemu wychodzi mniej a wymagają tak jak kiedyś (kiedyś kasy i skanery działały). Ponosisz za wszystko odpowiedzialność, nawet jak kierownik każe ci coś zrobić to zwalnia się kasjera że tak zrobił a nie kierownika. Jeżeli masz trochę oleju w głowie, a obowiązki wykonujesz należycie to pewnie szybko dostaniesz propozycję awansu. Tylko że nikt nie chce, bo kierownicy niskiego i średniego stopnia mają przerypane a pensji biorą 100 zł więcej. Ostatnie 3 osoby odmówiły awansu i wcale im się nie dziwię. Obowiązków jest aż za dużo jak na czas pracy, a nadgodziny nie są płatne i możesz jeszcze naganę dostać. Więc ostatniego dnia miesiąca nagle się okazuje że cały sklep wyszedł o 17 do domu (oczywiście tylko w systemie odbić). Żeby chociaż płacili za ciężką pracę należycie, ale wynagrodzenia wahają się od 2000 do 2200 brutto na początek + 100 zł podwyżki po okresie próbnym. Każda inna sieć płaci więcej. Jedyny plus to pensja zawsze do 10 bez opóźnień.

1
Zostaw swoją opinię o Carrefour Polska - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carrefour Polska