Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Carrefour Polska

Opinie o Carrefour Polska

Pracowałeś w firmie Carrefour Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bubgaje2 - 2015-08-28 03:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mama - 2015-05-26 12:44:46]:
Pracowałem w Carrefour 5 lat na świeżych i wiem jakie tam panują porządki. Sanepid nie przychodzi bo mają tyle pracy , że chodzą tylko na interwencje i skargi. A w łapę może i by wzięli ale kto im to dać. Żabojady mają to głęboko w d.... ,Tylko kierownicy(polacy) mają problemy i płacą mandaty. A kto ma sprzątać jak nie ma ludzi do pracy. Są takie dni że na dziale PFT (świeżym)są 3 osoby na 5 stoisk. Kiedyś na każdym dziale(6) był menager , zastępca i 5-8 pracowników. Razem na działach świeżych w średnim markecie było ok 60 osób. Teraz w tym sklepie nie ma 20 osób . Wiem co piszę bo sam byłem menagerem.
zdjecie uzytkownika
lola - 2015-09-02 11:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Carrefour express jest calodobowy ? Jakie zarobki ? Otworzyli w Gdańsku nowy market
zdjecie uzytkownika
pracuj - 2015-09-02 17:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałam w tym sklepie dzięki agencji pracy. Wypłacili mi wynagrodzenie na poczcie. Jednak kiedy ogłoszenie dał cerfur, zadowolił się moją ciężką pracą i do widzenia.Bez grosza przy duszy. Jeśli to prawda, że cerfur plajtuje to będą wykorzystywać. Ludzie bójcie się. Pozdzieracie sobie tylko ostatnie trampki.
zdjecie uzytkownika
pracuj - 2015-09-02 17:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w tym sklepie dzięki agencji pracy. Wypłacili mi wynagrodzenie.
Jednak kiedy ogłoszenie dał cerfur, zadowolił się moją ciężką pracą i do widzenia.
Bez grosza przy duszy. Jeśli to prawda, że cerfur plajtuje to będą wykorzystywać. Ludzie bójcie się.
zdjecie uzytkownika
ska1 - 2015-09-24 23:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja z takim nietypowym pytanie zatrudnilem sie wlasnie w cerrfur jaworzno gallena a trafila mi się inna lepsza praca i chcial bym zaptac czy nakladaja jakies kary za rozwiazanie umowy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-09-25 14:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam nikomu!!!!Miałem mieć rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko Sprzedawcy RTV..Na umówiony termin rozmowy nikt nie przyszedł.ŻENADA!!!
zdjecie uzytkownika
anka - 2015-09-26 14:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znalazłam ogłoszenie, że szukają osób na stanowisko menedżera zmiany do pracy w Warszawie i jestem bardzo zainteresowana tą propozycją. proszę o informację czy ktoś już pracował na podobnym stanowisku i jak to wyglądało, czy był zadowolony z wynagrodzenia. niestety nie napisali jaki rodzaj umowy proponują...
zdjecie uzytkownika
lineczka - 2015-09-27 22:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w carrefour najpierw na umowę zlecenie z firmy zewnętrznej, po pół roku zaproponowano mi przejście na stanowisko pracownika pow.sprzedaży z normalną umową. Pracowałam 2 lata na tej umowie i szczerze wszystkim nie polecam pracy w tym markecie, starsze panie wykorzystują młodych, same do przyjścia dyrektora spędzają czas tylko na ploteczkach (dosłownie 1,5h pracy spędzone w miejscu na rozmowie), potem dziwią się, że nie wszystko zrobione i obrywa się tym najmłodszym i z niższym stanowiskiem. Przerwy liczone co do minuty, nadgodziny które oddawane są w dni w które im pasuje, podwyżki od pół roku obiecywane, dalej ich nie ma, pieniądze za tak ciężką pracę to śmiech na sali. Jak dla mnie tragedia i mam nadzieję, że los nie zmusi mnie do tego bym musiała tam kiedykolwiek wracać.
zdjecie uzytkownika
lineczka - 2015-09-27 22:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, na menadżera z pewnością umowa o pracę, nie byłam na tym stanowisku, ale pracowałam ogółem prawie 3 lata w carrefour i menadżerowie zmieniali się co kilka miesięcy bo nie wytrzymywali psychicznie, za dużo obowiązków, myślę, że za tak małe pieniądze nie warto się ścierać...
zdjecie uzytkownika
Klient - 2015-10-07 14:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niech Carrefour nie udaje przez głośniki w markecie, że klient jest najważniejszy i że się z nami utożsamiają niby jako przyjaciele, bo tych końcówki cen "99 groszy" zdominowały prawie wszystkie artykuły!!! To co mogę kupuję poza marketem, np. owoce na straganach gdzie rzadko są końcówki "99". Jeśli Carrefour używa manipulacji końcówkami, wpływając na podświadomość klientów, żeby produkt sprawiał wrażenie tańszego to nie ma mowy o jakimkolwiek szacunku do klienta przez szefostwo firmy Carrefour!!!
zdjecie uzytkownika
ccc - 2015-10-23 15:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje 5 lat na scaningu i nie tylko i nikomu nie polecam. Menadzerowie i liderzy tez maja niewesoło, dużo nadgodzin i przeróżnych obowiazkow ...do tego chaos informacyjny i mega biurokracja. praca w carrefour zabija!powoli niszczy psychikę i odbiera chec do zycia. o niskich zarobkach nie wspomne
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-10-26 17:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! od lat robie zakupy w carefourze i faktycznie wydaje mi się, ze cenowo całkiem dobrze to wygląda. A poza tym jakościowo też dobrze, trzymają poziom. A jeśli chodzi o prace to na pewno na kasie zarabia się tam więcej niz jakby się pracowało w innych tego typu supermrkteach, tow iem od koleżanki akurat.
zdjecie uzytkownika
ewak - 2015-10-30 16:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może napisać jak wygląda praca doradcy ds.kredytów w punkcie usług finansowych w Carrefour. Jakie zarobki? Czy uzależnione od sprzedaży produktów finansowych?
zdjecie uzytkownika
erthhh - 2015-11-11 22:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@ewak z tego co widziałem to na chwilę obecną niestety nie prowadzą rekrutacji na takie stanowisko ale możesz spróbować na jakieś inne na przykład menedżera działu ochrony w Legnicy oferują m.in. stabilne zatrudnienie w międzynarodowej firmie odpowiedzialnej społecznie, bogatą ofertę szkoleń specjalistycznych
zdjecie uzytkownika
improwizji - 2015-11-14 02:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze jest to lepsza praca niż zwykły pracownik ochrony, no a do bardzo ciężkiej i uciążliwej pracy to stanowisko raczej nie należy.
zdjecie uzytkownika
edzio - 2015-11-16 20:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a napisali jaka stawke godzinowa oferuja czy stale wynagrodzenie a i jeszcze jaka umowa to wazne, mi zalezy na czyms stalym
zdjecie uzytkownika
zośka - 2015-11-18 23:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@edzio co do umowy to napisali że dają stabilne warunki zatrudnienia, co ja rozumiem jako umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
Mała Mi - 2015-11-23 11:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2015-10-26 17:29:58]:
Kasjer w Carrefour zarabia więcej niż w innym marketach na tym stanowisku? Nie jest to prawdą! Pracowałam w Carrefour przez ponad 3 lata. Wręcz skłaniam się do tezy, że nie ma tak słabo płacącej sieci super i hipermarketów jak ta.
Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-12-02 14:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasjer w Carrefour na początku zarabia 1750 Brutto, czyli najniższą krajową, w Auchan na pełny etat ma 1,8tys brutto, w Almie 2 tys.Brutto, Castoeama 2,4 tys. Brutto, Biedronka to różnie od 2100 Brutto(bogaty socjal) jeden z najlepszych socjali, a Tesco...to korea Płn wypełniona pracownikami;p są to dane na 2015 r.
zdjecie uzytkownika
kluwik - 2015-12-08 02:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co by nie było gdzieś trzeba zacząć, a wymagań nie mają wysokich, stąd też najniższa krajowa, no ale wydaje mi się, że nie przepracujesz się stojąc na kasie.
zdjecie uzytkownika
Radek - 2015-12-09 12:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem 2 lata i nie polecam! W tym momencie pracuje na makro przez inc i dużo lepsze warunki (atmosfera jak i płaca - 12złh brutto)
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-12-18 22:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie to 12 złotych za godzine brutto to nie jest taka mała stawka w porównaniu do innych marketów, bo zdarza się pracowac za 2 razy mniej. Powiedzcie, czy pracownicy mają zniżki na zakupy?
zdjecie uzytkownika
A - 2015-12-31 18:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuję w carrefour ,ale nie jestem zatrudniona przez nich. Ja jestem zadowolona ze mogę tam pracować ,mówię to całkowicie szczerze .Z moich obserwacji wynika , ,że wiadomo że trzeba się starać jak się tam pracuje ,ale właśnie to wszystko po to bo są zorientowani na wysoki poziom obsługi klienta. Jeśli chodzi o pracowników to jest umowa o pracę ,paczki ,bony . Ten kto narzeka niech idzie popracować do prywaciarza ,to zobaczy . Ludzie doceńcie to co macie, bo tam nie jest zle ,a pracować trzeba wszędzie i angażować się w pracę też niezależnie od tego co się robi .
zdjecie uzytkownika
dinamo - 2016-01-03 19:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [A - 2015-12-31 18:04:57]:
Witam serdecznie. Firma jak najbardziej moim zdaniem warta polecenia, pomimo , że niektórzy starają się przeforsować o nich gorsze opinie. Ja sobie chwale tak jak i osoba powyzej
zdjecie uzytkownika
krolowa78 - 2016-01-07 21:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dinamo - 2016-01-03 19:35:52]:
Pracuje tam nie narzekam ale zarobki to żenada zwłaszcza w warszawie gdzie wszystko jest drozsze
zdjecie uzytkownika
sammy - 2016-01-08 02:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktoś będzie chciał to zawsze może spróbować aplikować na stanowiska wyżej. Nie wiem jaki skutek to przyniesie, ale może zaufają ludziom z hali pod warunkiem że się ma odpowiednie kompetencje.
zdjecie uzytkownika
szukający - 2016-01-15 14:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
12 brutto to juz w mc donalds daja 13brutto
zdjecie uzytkownika
kretka - 2016-01-17 01:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wiem czy takie stawki aktualnie panują, to chyba również zależy od miejscowości danej, w której market jest, ale dobrze, że chociaż zatrudniają na stałe umowy...
zdjecie uzytkownika
NoHardEnought - 2016-01-23 23:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To kpina praca na tym hipermarkecie. Normalny pracownik minimalna. Specjalista 100 -200zł więcej a lider 400 zł więcej od kasjera. Na kasach takie temperatury w zimę że połowa załogi na zwolnieniach, czasami rano jest zimniej niż na dworze. Reszta musi zasuwać za dwóch. Firmy zewnętrzne robią po 6 zł za godzinę. Nikt nie chce pracować, więc na działy zatrudniono Ukrainców którzy mają 2-3 razy mniejszą wydajność a zarabiają 15zł/h. Dodatkowo wykorzystywanie osób niepełnosprawnych. Zdarza się że pracowników karetka zabiera bo tracą przytomność z przepracowania. Kasjerom nie można nic wnosić, nawet własnej karty czy dokumentów, telefonu. Jakimś dziwnym trafem szafki kasjerów są okradane. Pracujesz ile trzeba , a nadgodziny odbierasz jak pustki na sklepie i nie ma co robić. Dla pracowników zlikwidowano bufet! Niektórzy pracują tam po 14 godzin i nie ma gdzie zjeść. Na sklepie możesz coś kupić ale w czasie przerwy więc nie zdążysz zjeść. Za to dla dyrektorów otworzyli centra szkoleniowe, zamknięte przejścia dla zwykłych pracowników. W środku luksus, ciepło, kucharz i żarcie za darmo.
zdjecie uzytkownika
pinky - 2016-01-24 09:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@NoHardEnought skoro Ukraińcom tyle płacą to wy nie możecie się z nimi umówić na taką stawkę? Ja aplikowałem na stanowisko pracownika w dziale księgowości, nie wymagaja żadnego doświadczenia a mają ofertę szkoleń specjalistycznych
zdjecie uzytkownika
gemi - 2016-01-28 22:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-12-02 14:59:36]:
a o jakim miescie mowa?
zdjecie uzytkownika
dudi - 2016-02-01 21:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gemi, temat jest zasadniczo o carrefourze w stolicy. Ja mysle, czy nie pójść tutaj na staż, konkretnie w dziale handlowym. Jak napisali staż jest płatny i odbywa się w siedzibie firmy w Warszawie w pełnym wymiarze godzin. Oferują liczne szkolenia.
zdjecie uzytkownika
kowi - 2016-02-20 17:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarobki zarobkami @dudi, zarobisz tyle żeby przeżyć podczas stażu. No ale jeśli chodzi o same szkolenia to jest ich bardzo dużo, nabierzesz wielu praktycznych umiejętności.
zdjecie uzytkownika
Kamilmam - 2016-02-22 11:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze pracowałąm w monopolowych i tAM ROBIŁAM ZA GŁUPIE 7 ,50 a tu mam 11 ,02 brutto a do tego karte pracownika i mozna sie starać o multi sporta i trzeba sie patrzyc gdzie jest dobra atmosfera bo tak to nie bedzie ci sie chciało pracowac . Tez jest fajne ze w niedziele dostajemy pączki .Polecam
zdjecie uzytkownika
dinamo - 2016-02-22 17:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kamilmam - 2016-02-22 11:14:19]:
sprzedawca sprzedawcą. Bardziej na waszym miejscu skupiałbym się na stanowiskach takich jak Lider Działu Produktów Świeżych. Tam możesz przynajmniej na lepszą kasę liczyć
zdjecie uzytkownika
AleO - 2016-02-23 21:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest z zarobkami pracowników w punktach usług finansowych? Ile można tak realnie tam zarobić? Jak jest z planami do zrealizowania i prowizjami? Jak w Warszawie?
zdjecie uzytkownika
edy - 2016-02-24 11:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Również chętnie dowiem sie jakie sa warunki finansowe na stanowisko doradca finansowy.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-02-24 16:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam NIKOMU Carrefour, zarobki skandalicznie niskie, za dzień pracy ( 8 godz) dla osoby z Zusem 49 zł netto ! - na dziale Lady tradycje.
Oprócz ciecia mięsa i serów, na koniec dnia szorujesz podłogi, myjesz lady, sztućce , naczynia, opakowujesz folia mięsa i sery, wyzysk!!!!!!!!!!!!!!szukają niewolników
zdjecie uzytkownika
gosc2 - 2016-03-02 13:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie czy ktoś wie jak zatrudniają w Carrefour market, czy jest to cały etat czy tylko 3/4 etatu bo wiem że w hipermarketach 3/4 etatu.
zdjecie uzytkownika
anonom - 2016-03-20 09:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam pracuje tam jako firma zewnetrzna i nie nikomu nie polecam pracy w tym syfie kierownictwo traktuje swoich pracownikow jak bydlo !!!!!
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-03-29 14:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonom - 2016-03-20 09:29:17]:
to po co pracujesz?
zdjecie uzytkownika
Angel - 2016-03-29 22:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję od niedawna ale juz zdązyłam sobie wyrobić opinie o firmie i szefostwie szukam czegos innego na razie tylko na przetrzymanie. Nie polecam, traktuja cie jak tania sile robocza
zdjecie uzytkownika
Memej - 2016-04-07 19:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Angel a czym dokładnie się to objawia i na jakim stanowisku u nich pracujesz? Ja myślę o stażu w dziale handlowym w Warszawie. Taki staż wydaje mi się fajny, bo polega głównie na współpracy z Działem Marketingu dot. przygotowywania katalogów czy wspieraniu kupców w bieżących obowiązkach.
zdjecie uzytkownika
darek - 2016-04-28 22:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dwk - 2015-04-02 21:11:06]:
chce sie zapytac dyrekcji carrefour targowa czy moga byc zatrudniane kobiety ktore byly na liscie zlodziejek w sklepie biedronka na pradze polnoc
ma byc zatrudniona w carrefour reduta
zdjecie uzytkownika
jan - 2016-04-28 23:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Omijać szerokim łukiem carrefour na bemowie , tam same jędze nieużyteczne które trzeba baaardzo ładnie prosić o wszystko, to może doczekasz się czegoś bo nawet zwyczajne słowo "daj "które przecież jest polskie a nie w hinduskiego języka wyjęte obraża je ,albo takie dumne jak świnia w taksówce z tego że tam pracują albo wielce rozgoryczone tym i na ludziach wyzywają się. Zapytać o cokolwiek to odpowiadają skacząc do człowieka z pyskiem jak pies wściekły.Nadzór wielki śmieszny , wielkie panie wredne i te pracownice kasjerki baby chyba granatem od pługa oderwane, wielkie kasjerki które pouczają pracowników firm zewnętrzynch jakby ci ostatni byli idiotami ostatnimi a same nie są ogarnięte. Masakra totalna zresztą w każdym na pewno to samo się dzieje.
zdjecie uzytkownika
były kasjer - 2016-04-29 23:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsze jest to że widzą tylko i wyłącznie to co źle zrobiłeś a to co dobrze było, to już tego nie widziały panie nadzorujące , bo miały klapki na oczach i nie widziały tego że umiałeś pracować , szybko obsługując klientów , radząc sobie sam z rozliczaniem kasetki po zakończeniu zmiany nikogo nie prosząc o pomoc, nie spóźniając się do tej pracy , tylko widza to że jeden jedyny błąd zrobisz to już jesteś na celowniku śmiesznego nadzoru, panie które prawdopodobnie przybyły do stolicy z prowincji jako przysłowiowe słoiczki ze słoikami z żarciem od mamy , popracowały jakiś czas i dostały awans za lizanie d.. albo może nawet za.... każdy się domyśli co miałem na myśli i zgrywają panie wielkie że nie możesz słowa powiedzieć bo jesteś wrogiem nr 1 od razu.PATOLOGIA I WIĘZIENNA KRATA chłopie idź do łopaty , kobieto idź do sprzątania lub żłobka zamiast na kasę do carrefour polska
zdjecie uzytkownika
ert - 2016-05-09 21:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej jest od nich teraz ciekawa ofeta pracy na stanowisko menedzera utrzymania technicznego w Szczecinie oferuja szeroki pakiet ubezpieczeń na życie dla pracowników oraz ich rodzin na atrakcyjnych warunkach; bogaty pakiet świadczeń socjalnych.
zdjecie uzytkownika
joas - 2016-05-22 07:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo. tak jak czytam wasze opinie o Carrefour to aż mi przykrość ze trafiliście na nienadajacych się do niczego kierowników i kiepskie lokalizacje. Ale nie wszystkie placówki Carrefour są takie same i pracujący tam Ludzie też. Otóż ja trafiłam do. Swojego carrefoura przez firmę zewnętrzną (6.70 na rękę). Po 2 miesiącach kierowniczka zaproponowała mi etat kasjera gdzie pracowałam na wszystkich działach jak Brakowało pracowników a teraz zaproponowała mi przejście na starszego kasjera. Jak widać jeśli dajemy z siebie troszkę więcej niż minimum to ktoś to w kkońcu zauważy :)
PS. Mamy najfajniejszych kasjerow w Carrefour express w warszawie:)
Pozdrawiam, Janka :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Witam,
od kilku miesięcy, zarówno na stronie Carrefour jak i w rożnych portalach zajmujących się pośrednictwem pracy, w kółko odświeżane są oferty pracy na te same stanowiska menedżerskie w Centrali firmy w Warszawie.

Wymagania zawarte w tych ogłoszeniach nie są zbyt wygórowane, więc ciężko mi uwierzyć, że przez 3-4 miesiące nie znalazła się ani jedna osoba spełniająca kryteria. Przecież w tym czasie wpłynęło zapewne kilkaset aplikacji na każde z tych stanowisk.

Zatem: o co chodzi???

Być może znajdzie się ktoś kto w ostatnim czasie brał udział w rekrutacji do Centrali Carrefour i podzieli się swoimi wrażeniami?

Pozdrawiam.
Pytania: Brak.
zdjecie uzytkownika
lopez - 2016-06-03 09:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pewnie kierowniczą jest twoja znajoma, ja znam osoby co trafiły na kasy i dalej tam kwitną
zdjecie uzytkownika
pewna_kobieta - 2016-06-08 12:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niedawno starałam się o pracę w administracji, przeszłam dwie rozmowy, najpierw wstępną, potem z HR i Dyrektorem, zupełnie serio traktowałam tą pracę,wzięłam sobie specjalnie dwa dni wolnego na te okazje. Wiadomo, w korporacji jest pewien system rekrutacji-oczywista sprawa. Rekrutujący wywarli bardzo dobre wrażenie - profesjonalni, kompetentni itp., na koniec rozmowy zapewnienie "odezwiemy się do Pani w tym i tym czasie". Co więcej,kobieta z którą rozmawiałam nawet nie raczyła odebrać ode mnie telefonu i choćby oddzwonić. Już nie obchodzi mnie sam wynik rekrutacji, ale fakt, że postąpili Państwo bardzo, ale to bardzo nieelegancko. Oczekują Państwo profesjonalizmu i kompetencji od innych, ale już od siebie niekoniecznie.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Carrefour Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carrefour Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert