Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Carrefour Polska

Pracowałeś w firmie Carrefour Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-23 01:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co z laptopem/telefonem itp?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-11-12 09:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w firmie Carrefour dość długo, widziałem i słyszałem dużo.Najgorzej jak menager odnosi się do pracownika, że ma milczeć i wykonywać polecenia a jak nie pasuje to dosłownie " (usunięte przez administratora). do działu personalnego jak Ci coś nie pasuje".Zapomniał dany menager jak sam kiedyś był zwykłym pracownikiem.
zdjecie uzytkownika
Dorcia - 2014-01-11 08:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w Carrefour od 3 lat; jestem załamana.Omijajcie to szerokim łukiem.
Mając umowę na 1/2 etatu zarabiam 1000 zł. dodam że pracuje 5 dni w tygodniu po 7 godz i 45 min czyli prawie pełny etat. Stopniowo pnę się w górę lecz tylko w obowiązkach bo na zmianę umowy nie mam co liczyć,po poszczególnych awansach poinformowano mnie że nie mam co liczyć na zmianę umowy lub podwyżkę. Wiem że inne dziewczyny zarabiają jeszcze mniej.Pensja kasjerki to 600- 650 zł a każda różnica w kasetce odejmowana jest z pensji która i tak jest masakryczna. Można długo by opowiadać.....zgroz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Lila - 2014-01-22 00:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Open yours ayes - 2012-06-06 18:35:31]:
Cześć, czy masz może kontakt z jakąkolwiek kasjerką/kasjerem który aktualnie nadal pracuje w carrefour..?
zdjecie uzytkownika
Lila - 2014-01-22 00:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć Dorcia, czy pracujesz w Warszawie..?, daj znak w wolnej chwili bo miałabym do Ciebie pytanie..
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-02-16 12:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja robię bardzo czesto zakupy w carrefour i musze przyznać, że ceny dobre, szczególnie promocje weź jeden i drugi za grosz, kasjerki wyglądają na zadowolone z pracy.
zdjecie uzytkownika
Dorcia - 2014-06-12 20:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lila - 2014-01-22 00:18:02]:
niestety nie jestem z warszawy, ale myślę że wszędzie jest tak samo. minęło pół roku i nic się nie zmieniło...choć obiecywali podwyżki aaaa sorki jest zmiana dostałam awans ale jak pisałam wcześniej tylko w obowiązkach. obecnie pracuję na czterech stanowiskach na zmianę.można by pomyśleć że jestem nie zastąpiona....hahhaah ja to odczuwam jako wyzysk!!!!!!!!!!!!!! bo finansowo jest tak samo jak 3 lata temu..
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-07-04 16:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowalam w tym syfie 2 msc wiecej nie wytrzymalam . Nadzor tyra luzi mysla ze jak maja wiecej placone i lepsza umowe to sa lepsi nie prawda najwieksze lenie . ciesze sie ze tam nie pracuje . teraz ubiegam sie o kwit od zarobkow dla nie ktorych to szmal roboty czekam juz msc i wiecznie nie maja czasu. Zalosne. nie polecam nikomu tego marketu.
zdjecie uzytkownika
dawid - 2014-07-07 16:37:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba pamiętac tez, że siec marketów, a nawet supermarketów carrefour to tysiące miejsc pracy, tu komentarzy jest kilka - negatywnych, czyli 99% ludzi jest pewnie jednak zadowolona.
zdjecie uzytkownika
bonzo - 2014-08-11 21:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba również pamiętać że tu wypowiadają się ludzie zatrudnieni przez carrefour, nie przez firmy zewnętrzne. Polecam lekturę komentarzy na temat tych firm np. gruppo trade w której ja pracowałem. To właśnie pracownicy zewnętrzni są często na początku łańcucha pokarmowego, a pracownicy carrefour (z wyjątkiem kasjerów)zarządzają ich pracą.
zdjecie uzytkownika
starsza pani - 2014-08-19 10:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jestem pracownikiem,tej firmy i włos się jeży na głowie.A było kiedyś tak fajnie.To nic że pensje były małe(i są nadal)ale była super atmosfera,chciało się aż chodzić do pracy.mieliśmy super kierownika(wyrozumiały,miły szanował nas,potrafił dbać w miarę swoich możliwości o pracownika,nigdy z Jego ust nie padły słowa poniżenia.I co się stało,ano murzyn zrobił swoje i trzeba było Go usunąć.Nastała nowa kierowniczka i zaczęło się,w kółko słyszymy słowa( pani nic nie potrafi,pani się za wolno rusza(do kobiety powyżej lat 50.Ciekawe jak będzie się ruszała Pani kierownik mając tyle lat i gdyby Ją w tedy dać na jakiś ciężki dział np.warzywa(dziennie potrafi się prze rzucić tonę czasami nawet więcej)W pracy zaczęła występować bardzo nerwowa atmosfera,pracownicy są w chwili obecnej poniżani,dyskryminowani (co jest nie zgodne z kodeksem pracy)Z jednej strony się nie dziwię,troszkę Ją rozumie,obieła nowe stanowisko,chciała by się wykazać,żeby sklep podczas wizyt czy kontroli wypadł jak najlepiej ok ma do tego prawo.Ale nie kosztem poniżania pracownika(gdyby pracownik czół się szanowany,doceniany) zawsze chętnie wykonywał by swoje czynności.Potem się ludzie dziwią że pracownicy carrefoura są nie mili.PANI KIEROWNIK to ze złości,czy z nienawiści opisałam sytuacje,tylko dlatego żeby Pani zeszła na ziemie z chmur(bo prywatnie jest Pani bardzo miłą osobą) więc może postara się Pani i zmieni swój stosunek w prac.A zobaczy Pani że pracownicy również będą do Pani przyjaznie nastawieni,i będzie wszystko grało.
zdjecie uzytkownika
Mika - 2014-08-20 16:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pracowałam w carrfour na okres wakacji, porażka!! Jeden wielki wyzysk pracowników a w tym uczniów! ta sama stawka na wędlinach jak i normalnym dziale to po co to oszustwo i zachęcanie żeby się przenieść na wędliny?? lub co lepsze ściąganie osoby w wolny dzień zachęcając premią dwie godz przed zaczęciem pracy? nijak się ma praca do wypłat które w słowach są jedynie takie piękne i wyraźne, agencja w carrfour to jedno wielkie oszustwo gdzie przy czym uczeń jest ubezpieczony ze szkoły, rozumiem jakieś podatki ale chyba nie połowa pensji.. Dziękuje Ci carrfourze za wszystko wiem,że nie polecę już nigdy temu marketu na pracę dorywczą!
zdjecie uzytkownika
bolek - 2014-09-03 17:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszcie może więcej szczegółów co do tej pracy w Carrefourze, bo to jest istotne na jakim stanowisku pracowaliście, jakim dziale, czy na umowę agencyjną, czy może bezpośrednio w Carrefour. To drobne szczegóły, ale dość znaczące. nie ukrywajmy tez, że to praca niewymagająca wielkiego doświadczenia ani wykształcenia.
zdjecie uzytkownika
bimbo - 2014-09-28 09:33:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem w tym burdelu i nikomu niepolecam omijajcie go szerokim lukiem
zdjecie uzytkownika
bimbo - 2014-09-28 09:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niepolecam robic tam nawet zakupow bo mozna sie otruc lublin hiper market
zdjecie uzytkownika
sandra - 2014-09-28 19:39:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez przesady, produkty w carrefourze są raczej sprawdzone, nie ma tam produktów przeterminowanych, od tego sa ludzie zatrudnieni, by eliminować produkty nieświeże... Gdyby cos było nie tak, to dawno by sklep został zamknięty chociażby z uwagi na sanepid, także nie wierze w ten komentarz, widac zaszli Ci jakos za skórę.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-10-08 01:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mi sie tam podoba :p moze i płaca jest taka sobie ale najbardziej w tej pracy podoba mi sie atmosfera... wszyscy na Ty, nie ma roznicy czy jest to koordynator, kierownk czy zwykly pracownik sklepu- WSZYSCY robia to samo, oczywiscie po wykonaniu swoich obowiazkow zwiazanych ze stanowiskiem ;p szczerze polecam taka prace, moze nie ze wzgledow na zarobki ale na super atmosfere i zabicie nadmiaru wolnego czasu :p przynajmniej w tym moim carrefourze jest tak jak mowie :P
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-10 21:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jesli macie mozliwość wyboru to uciekajcie od Carrefour jak najdalej. Pracuję tam od kilku lat i gdyby nie to ze pochodzę z małej miejscowosci w której brak perspektyw zatrudnienia, już dawno bym stamdąt odeszła. I nie ze wzgledu na pensję czy badziewny socjal - tu nie ma czego sie przyczepić (chociaz pensje mogliby choc raz podnieść), ale atmosfera jaka panuje w sklepie to horror. Wszyscy patrzą na siebie wrogo,jeden rzuca kłody pod nogi drugiemu, nie ma kompletnie zadnej wspolpracy, kierownik wiecznie szuka jeleni do roboty a sam się delektuje kawą przy biurku (wstaje czasami jak RKO przyjezdza bądź dyrektor czy jakis audyt) Zadnego przykładu dla pracowników. Psycha mi siadła niesamowicie od czasu mojego zatrudnienia w Carrefour, ciagle pretensje i niedomówienia, obowiązki wciaz dochodzą a podwyzki nie widac. Do tego wciaz slychac obelgi ze strony kierownika.Uciekajcie od Carrefour!!
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-10-14 23:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracownik, do takiej opinii warto by dodać jakis adres sklepu. Faktem jest tez, że jadnak carrefour daje zatrudnienie takim ludziom z małych miejscowości i czasem to jedyne rozwiązanie. To, że niektórzy współpracownicy nie sa zbyt przyjemni, to cóż.. Szkoda, ludzie ludziom zgotowali ten los. Pewnie są i ludzie z którymi milo się pracuje.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-10-17 16:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
Proszę napiszcie coś o wyrobach z własnej wędzarni.
Czy robione są ze świeżego mięsa,czy ze zwrotów?
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-10-30 17:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy ktoś jest w stanie udzielić Ci @xyz takich dokładnych informacji? wydaje mi się, że te własne wyroby to są własne w końcu i są lepszej jakość, więc jest świeże mięso u nich, ja jak kupowałem zawsze było dobre i dlatego tak sądze, a wiele już jadłem wyrobów wędzonych i to da się wyczuć naprawde.
zdjecie uzytkownika
XXXX - 2014-11-05 09:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lila - 2014-01-22 00:13:28]:
Ja pracuję w carrefour 6 lat mam umowę na 3/4 etatu pracuję po 155-160h miesięcznie zarabiam ok 100-1100 jak mam różnicę na kasie muszę ją oddać z własnej kieszeni kierownicy mają niewiele więcej ode mnie. Pomimo że w pracy mamy miłą atmosferę tak niskie dochody powodują że nie chce się pracować. Wszyscy mają już dość. przez te 6 lat awansowałam o 2 stanowiska ale tylko w obowiązkach. CENTRALO CARREFOUR OBUDŹ SIĘ TRACISZ WARTOŚCIOWYCH PRACOWNIKÓW KTÓRZY SĄ JUŻ NA SKRAJU WYTRZYMAŁOŚCI BO NIE MA JĄ ZA CO ŻYĆ!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-11-15 17:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracuję w Carrefour Market 1 rok i jak narazie jestem zadowolona, można by było się przyczepić do trochę niskiego wynagrodzenia, no ale czasami tak jest, że nie wszystko jest tak jak byśmy chcieli, przynajmniej wypłata jest zawsze na czas. Jak zaczynałam pracę w Carrefour atmosfera jaka panowała w pracy była tragiczna, okropna i jeszcze gorzej. Powodem takiej sytuacji była nasza kierowniczka ( nie życzę nikomu takiego pracodawcy), na szczęście wyszło tak że zmienił nam się kierownik i teraz aż chce się pracować bo wkońcu jesteśmy normalnie traktowani i jeśli chodzi o mnie to pracuje mi się swobodnie, bezstresowo i ciągle jestem uśmiechnięta bo nowa Pani Kierownik potrafi pożartować i pogadać z Tobą jak z człowiekiem :-). Denerwuje mnie jednak to, że nie wszyscy się ze sobą dogadują tylko obgadują jedna na drugą. No ale cóż, może niektórym pasuje praca w takiej atmosferze. Dużo mogłabym tu jeszcze napisać jak wygląda moja praca i wogule, najważniejsze dla mnie jest to że jak przychodzę do pracy to czuję się dobrze. Podsumowując: Poleciłabym komuś pracę w Carrefour Market w moim mieście he, to by było na tyle.
Pozdrawiam :-)
zdjecie uzytkownika
Michal - 2014-11-20 22:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
SKLEP carrefour PLAZA KRAKÓW
Po prostu dno zero dobrej obsługi ceny pomieszane !!!! a do teko nie da się cukierków zważyć po 20:30 bo niema nikogo i wszyscy maja to w dupie zęby zważyć tak dosłownie mi powiedzieli cytuje "Niemam czasu ważyć ma PAN PECHA " I tak jest zawsze Po Prostu skandal po Całości a 2 towar na wagę cukierki i ciastka się marnują !!!!!!
zdjecie uzytkownika
LALA - 2014-11-24 19:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michal - 2014-11-20 22:29:39]:
Trzeba jeść warzywa i owoce, a nie cukierkami i ciastkami się na noc obżerać. I jaki tu skandal .....toż to troska o Twoje zdrowie chłopcze ..... Poza tym sam się zatrudnij i waż cukierki za około 6 zł na godzinę i POZA TYM bądź (usunięte przez administratora) uśmiechnięty i miły dla plebsu . pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carrefour Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x