logo Carrefour Polska

Carrefour Polska

Warszawa

Opinie o Carrefour Polska

bubgaje2 2015-08-28 03:42:00
Pracowałem w Carrefour 5 lat na świeżych i wiem jakie tam panują porządki. Sanepid nie przychodzi bo mają tyle pracy , że chodzą tylko na interwencje i skargi. A w łapę może i by wzięli ale kto im to dać. Żabojady mają to głęboko w d.... ,Tylko kierownicy(polacy) mają problemy i płacą mandaty. A kto ma sprzątać jak nie ma ludzi do pracy. Są takie dni że na dziale PFT (świeżym)są 3 osoby na 5 stoisk. Kiedyś na każdym dziale(6) był menager , zastępca i 5-8 pracowników. Razem na działach świeżych w średnim markecie było ok 60 osób. Teraz w tym sklepie nie ma 20 osób . Wiem co piszę bo sam byłem menagerem.
1
lola 2015-09-02 11:05:47
Carrefour express jest calodobowy ? Jakie zarobki ? Otworzyli w Gdańsku nowy market
pracuj 2015-09-02 17:03:26
Pracowałam w tym sklepie dzięki agencji pracy. Wypłacili mi wynagrodzenie na poczcie. Jednak kiedy ogłoszenie dał cerfur, zadowolił się moją ciężką pracą i do widzenia.Bez grosza przy duszy. Jeśli to prawda, że cerfur plajtuje to będą wykorzystywać. Ludzie bójcie się. Pozdzieracie sobie tylko ostatnie trampki.
6
pracuj 2015-09-02 17:05:35
Pracowałam w tym sklepie dzięki agencji pracy. Wypłacili mi wynagrodzenie.
Jednak kiedy ogłoszenie dał cerfur, zadowolił się moją ciężką pracą i do widzenia.
Bez grosza przy duszy. Jeśli to prawda, że cerfur plajtuje to będą wykorzystywać. Ludzie bójcie się.
ska1 2015-09-24 23:23:33
A ja z takim nietypowym pytanie zatrudnilem sie wlasnie w cerrfur jaworzno gallena a trafila mi się inna lepsza praca i chcial bym zaptac czy nakladaja jakies kary za rozwiazanie umowy.
anonim 2015-09-25 14:58:14
Nie polecam nikomu!!!!Miałem mieć rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko Sprzedawcy RTV..Na umówiony termin rozmowy nikt nie przyszedł.ŻENADA!!!
lineczka 2015-09-27 22:34:35
Pracowałam w carrefour najpierw na umowę zlecenie z firmy zewnętrznej, po pół roku zaproponowano mi przejście na stanowisko pracownika pow.sprzedaży z normalną umową. Pracowałam 2 lata na tej umowie i szczerze wszystkim nie polecam pracy w tym markecie, starsze panie wykorzystują młodych, same do przyjścia dyrektora spędzają czas tylko na ploteczkach (dosłownie 1,5h pracy spędzone w miejscu na rozmowie), potem dziwią się, że nie wszystko zrobione i obrywa się tym najmłodszym i z niższym stanowiskiem. Przerwy liczone co do minuty, nadgodziny które oddawane są w dni w które im pasuje, podwyżki od pół roku obiecywane, dalej ich nie ma, pieniądze za tak ciężką pracę to śmiech na sali. Jak dla mnie tragedia i mam nadzieję, że los nie zmusi mnie do tego bym musiała tam kiedykolwiek wracać.
9
lineczka 2015-09-27 22:38:05
Witam, na menadżera z pewnością umowa o pracę, nie byłam na tym stanowisku, ale pracowałam ogółem prawie 3 lata w carrefour i menadżerowie zmieniali się co kilka miesięcy bo nie wytrzymywali psychicznie, za dużo obowiązków, myślę, że za tak małe pieniądze nie warto się ścierać...
4
Klient 2015-10-07 14:13:04
Niech Carrefour nie udaje przez głośniki w markecie, że klient jest najważniejszy i że się z nami utożsamiają niby jako przyjaciele, bo tych końcówki cen "99 groszy" zdominowały prawie wszystkie artykuły!!! To co mogę kupuję poza marketem, np. owoce na straganach gdzie rzadko są końcówki "99". Jeśli Carrefour używa manipulacji końcówkami, wpływając na podświadomość klientów, żeby produkt sprawiał wrażenie tańszego to nie ma mowy o jakimkolwiek szacunku do klienta przez szefostwo firmy Carrefour!!!
5
ccc 2015-10-23 15:19:29
pracuje 5 lat na scaningu i nie tylko i nikomu nie polecam. Menadzerowie i liderzy tez maja niewesoło, dużo nadgodzin i przeróżnych obowiazkow ...do tego chaos informacyjny i mega biurokracja. praca w carrefour zabija!powoli niszczy psychikę i odbiera chec do zycia. o niskich zarobkach nie wspomne
16
ewak 2015-10-30 16:23:59
Czy ktoś może napisać jak wygląda praca doradcy ds.kredytów w punkcie usług finansowych w Carrefour. Jakie zarobki? Czy uzależnione od sprzedaży produktów finansowych?
Mała Mi 2015-11-23 11:42:24
Kasjer w Carrefour zarabia więcej niż w innym marketach na tym stanowisku? Nie jest to prawdą! Pracowałam w Carrefour przez ponad 3 lata. Wręcz skłaniam się do tezy, że nie ma tak słabo płacącej sieci super i hipermarketów jak ta.
Nie polecam.
11
pracownik 2015-12-02 14:59:36
Kasjer w Carrefour na początku zarabia 1750 Brutto, czyli najniższą krajową, w Auchan na pełny etat ma 1,8tys brutto, w Almie 2 tys.Brutto, Castoeama 2,4 tys. Brutto, Biedronka to różnie od 2100 Brutto(bogaty socjal) jeden z najlepszych socjali, a Tesco...to korea Płn wypełniona pracownikami;p są to dane na 2015 r.
6
Radek 2015-12-09 12:10:15
Pracowałem 2 lata i nie polecam! W tym momencie pracuje na makro przez inc i dużo lepsze warunki (atmosfera jak i płaca - 12złh brutto)
3
A 2015-12-31 18:04:57
pracuję w carrefour ,ale nie jestem zatrudniona przez nich. Ja jestem zadowolona ze mogę tam pracować ,mówię to całkowicie szczerze .Z moich obserwacji wynika , ,że wiadomo że trzeba się starać jak się tam pracuje ,ale właśnie to wszystko po to bo są zorientowani na wysoki poziom obsługi klienta. Jeśli chodzi o pracowników to jest umowa o pracę ,paczki ,bony . Ten kto narzeka niech idzie popracować do prywaciarza ,to zobaczy . Ludzie doceńcie to co macie, bo tam nie jest zle ,a pracować trzeba wszędzie i angażować się w pracę też niezależnie od tego co się robi .
8
krolowa78 2016-01-07 21:22:46
Pracuje tam nie narzekam ale zarobki to żenada zwłaszcza w warszawie gdzie wszystko jest drozsze
5
szukający 2016-01-15 14:16:59
12 brutto to juz w mc donalds daja 13brutto
NoHardEnought 2016-01-23 23:53:53
To kpina praca na tym hipermarkecie. Normalny pracownik minimalna. Specjalista 100 -200zł więcej a lider 400 zł więcej od kasjera. Na kasach takie temperatury w zimę że połowa załogi na zwolnieniach, czasami rano jest zimniej niż na dworze. Reszta musi zasuwać za dwóch. Firmy zewnętrzne robią po 6 zł za godzinę. Nikt nie chce pracować, więc na działy zatrudniono Ukrainców którzy mają 2-3 razy mniejszą wydajność a zarabiają 15zł/h. Dodatkowo wykorzystywanie osób niepełnosprawnych. Zdarza się że pracowników karetka zabiera bo tracą przytomność z przepracowania. Kasjerom nie można nic wnosić, nawet własnej karty czy dokumentów, telefonu. Jakimś dziwnym trafem szafki kasjerów są okradane. Pracujesz ile trzeba , a nadgodziny odbierasz jak pustki na sklepie i nie ma co robić. Dla pracowników zlikwidowano bufet! Niektórzy pracują tam po 14 godzin i nie ma gdzie zjeść. Na sklepie możesz coś kupić ale w czasie przerwy więc nie zdążysz zjeść. Za to dla dyrektorów otworzyli centra szkoleniowe, zamknięte przejścia dla zwykłych pracowników. W środku luksus, ciepło, kucharz i żarcie za darmo.
8
gemi 2016-01-28 22:50:49
a o jakim miescie mowa?
Kamilmam 2016-02-22 11:14:19
Szczerze pracowałąm w monopolowych i tAM ROBIŁAM ZA GŁUPIE 7 ,50 a tu mam 11 ,02 brutto a do tego karte pracownika i mozna sie starać o multi sporta i trzeba sie patrzyc gdzie jest dobra atmosfera bo tak to nie bedzie ci sie chciało pracowac . Tez jest fajne ze w niedziele dostajemy pączki .Polecam
AleO 2016-02-23 21:38:44
A jak jest z zarobkami pracowników w punktach usług finansowych? Ile można tak realnie tam zarobić? Jak jest z planami do zrealizowania i prowizjami? Jak w Warszawie?
edy 2016-02-24 11:28:43
Również chętnie dowiem sie jakie sa warunki finansowe na stanowisko doradca finansowy.
gosc 2016-02-24 16:20:51
Nie polecam NIKOMU Carrefour, zarobki skandalicznie niskie, za dzień pracy ( 8 godz) dla osoby z Zusem 49 zł netto ! - na dziale Lady tradycje.
Oprócz ciecia mięsa i serów, na koniec dnia szorujesz podłogi, myjesz lady, sztućce , naczynia, opakowujesz folia mięsa i sery, wyzysk!!!!!!!!!!!!!!szukają niewolników
10
gosc2 2016-03-02 13:14:11
Witam mam pytanie czy ktoś wie jak zatrudniają w Carrefour market, czy jest to cały etat czy tylko 3/4 etatu bo wiem że w hipermarketach 3/4 etatu.
anonom 2016-03-20 09:29:17
witam pracuje tam jako firma zewnetrzna i nie nikomu nie polecam pracy w tym syfie kierownictwo traktuje swoich pracownikow jak bydlo !!!!!
9
gosc 2016-03-29 14:32:51
to po co pracujesz?
3
Angel 2016-03-29 22:42:00
Pracuję od niedawna ale juz zdązyłam sobie wyrobić opinie o firmie i szefostwie szukam czegos innego na razie tylko na przetrzymanie. Nie polecam, traktuja cie jak tania sile robocza
2
darek 2016-04-28 22:56:31
chce sie zapytac dyrekcji carrefour targowa czy moga byc zatrudniane kobiety ktore byly na liscie zlodziejek w sklepie biedronka na pradze polnoc
ma byc zatrudniona w carrefour reduta
jan 2016-04-28 23:32:17
Omijać szerokim łukiem carrefour na bemowie , tam same jędze nieużyteczne które trzeba baaardzo ładnie prosić o wszystko, to może doczekasz się czegoś bo nawet zwyczajne słowo "daj "które przecież jest polskie a nie w hinduskiego języka wyjęte obraża je ,albo takie dumne jak świnia w taksówce z tego że tam pracują albo wielce rozgoryczone tym i na ludziach wyzywają się. Zapytać o cokolwiek to odpowiadają skacząc do człowieka z pyskiem jak pies wściekły.Nadzór wielki śmieszny , wielkie panie wredne i te pracownice kasjerki baby chyba granatem od pługa oderwane, wielkie kasjerki które pouczają pracowników firm zewnętrzynch jakby ci ostatni byli idiotami ostatnimi a same nie są ogarnięte. Masakra totalna zresztą w każdym na pewno to samo się dzieje.
7
były kasjer 2016-04-29 23:38:07
Najgorsze jest to że widzą tylko i wyłącznie to co źle zrobiłeś a to co dobrze było, to już tego nie widziały panie nadzorujące , bo miały klapki na oczach i nie widziały tego że umiałeś pracować , szybko obsługując klientów , radząc sobie sam z rozliczaniem kasetki po zakończeniu zmiany nikogo nie prosząc o pomoc, nie spóźniając się do tej pracy , tylko widza to że jeden jedyny błąd zrobisz to już jesteś na celowniku śmiesznego nadzoru, panie które prawdopodobnie przybyły do stolicy z prowincji jako przysłowiowe słoiczki ze słoikami z żarciem od mamy , popracowały jakiś czas i dostały awans za lizanie d.. albo może nawet za.... każdy się domyśli co miałem na myśli i zgrywają panie wielkie że nie możesz słowa powiedzieć bo jesteś wrogiem nr 1 od razu.PATOLOGIA I WIĘZIENNA KRATA chłopie idź do łopaty , kobieto idź do sprzątania lub żłobka zamiast na kasę do carrefour polska
5
joas 2016-05-22 07:09:28
Szanowni Państwo. tak jak czytam wasze opinie o Carrefour to aż mi przykrość ze trafiliście na nienadajacych się do niczego kierowników i kiepskie lokalizacje. Ale nie wszystkie placówki Carrefour są takie same i pracujący tam Ludzie też. Otóż ja trafiłam do. Swojego carrefoura przez firmę zewnętrzną (6.70 na rękę). Po 2 miesiącach kierowniczka zaproponowała mi etat kasjera gdzie pracowałam na wszystkich działach jak Brakowało pracowników a teraz zaproponowała mi przejście na starszego kasjera. Jak widać jeśli dajemy z siebie troszkę więcej niż minimum to ktoś to w kkońcu zauważy :)
PS. Mamy najfajniejszych kasjerow w Carrefour express w warszawie:)
Pozdrawiam, Janka :)
2
lopez 2016-06-03 09:31:27
pewnie kierowniczą jest twoja znajoma, ja znam osoby co trafiły na kasy i dalej tam kwitną
7
pewna_kobieta 2016-06-08 12:35:34
Niedawno starałam się o pracę w administracji, przeszłam dwie rozmowy, najpierw wstępną, potem z HR i Dyrektorem, zupełnie serio traktowałam tą pracę,wzięłam sobie specjalnie dwa dni wolnego na te okazje. Wiadomo, w korporacji jest pewien system rekrutacji-oczywista sprawa. Rekrutujący wywarli bardzo dobre wrażenie - profesjonalni, kompetentni itp., na koniec rozmowy zapewnienie "odezwiemy się do Pani w tym i tym czasie". Co więcej,kobieta z którą rozmawiałam nawet nie raczyła odebrać ode mnie telefonu i choćby oddzwonić. Już nie obchodzi mnie sam wynik rekrutacji, ale fakt, że postąpili Państwo bardzo, ale to bardzo nieelegancko. Oczekują Państwo profesjonalizmu i kompetencji od innych, ale już od siebie niekoniecznie.
8
SzkodaGadać 2016-07-08 05:19:23
Robiłem w CARREFOUR Warszawa Wileńska na same nocki. 6 dni w tygodniu, nie polecam kompletnie tej hali. Gadałem z różnymi ludźmi którzy pracowali tu i na innych halach. Ale to co się dzieje na wileniaku to poprostu tragedia.

Zarabiasz tam 7zł na godzine, lub 9zł jeżeli jesteś uczniem czy tam studentem.


Z tej hali nigdy nie wyjdziesz po ośmiu godzinach pracy, - jednym słowem jest pierdolnik i zamęt.

Jedna przerwa 15 minut o pierwszej, na więcej nawet nie licz.

Nie dość że pracujesz za marny grosz to w dodatku nikogo tam nie szanują.

Ludzi tam nie ma ciąglę, ale też trzeba pamiętać że nie bez powodu... Traktują Cię jak śmiecia, będziesz latał po większośći działów dokładając towar. A tego towaru naprawdę jest bardzo sporo. Jeżeli chcesz się poczuć jak nic nie warty śmieć to droga wolna.

Pierwsza zmiana wchodzi na halę a ty dalej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak kretyn jeżeli równie dobrze by mogła pierwsza zmiana to zrobić.


Polecam omijać carrefour na wileńskim szerokim łukiem. Szanujmy się troszkę...:)

9
bimbam 2016-07-17 20:27:34
U nas w Carrefour też jest tak jak ktoś sie wykaze z firmy zewnetrznej to otrzyma etat predzej czy pozniej ale trzeba chciec:)Dobrego pracownika sie "nie wypuszcza" :)
POMARANCZKA 2016-08-11 22:08:54
TE OPINIE SA ŻAŁOSNE, MAM PRZEZ NIE LEPKIE BUTY
1
Gall Anonim 2016-08-18 20:36:15
Sklep to porażka żeby oddali sprzęt z gwarancji trzeba czekać 6 tygodni. To jest żałosne ostatni raz tam robię zakupy
jaca 2016-08-28 11:05:37
Witam,mam 3 dzieci produkty w Carrefour sa droższe niz w Lidllu czy,Biedronce .Mleko Bebiko 1 już dawno spadlo poniżej 14,50 za 350 g a w Carrefour cena 15,21 za 350g dlatego to że mam sklep pod domem nie znaczy że jest tanim sklepem,warto przejść się na spacer i kupić produkt w niższej cenie.
Magda 2016-08-31 14:14:17
Witam,

Czy może mi ktoś pomóc i napisać jakie świadczenia pozapłacowe oferuje Carrefour na stanowisku sprzedawcy?

Będę wdzięczna za informację :)

Pozdrawiam wszystkich ,
Magda
Były pracownik 2016-09-10 18:19:08
Ja tez sie podziele opinia z przepracowanych 2 lat w tym obozie pracy. Bylam zatrudniona przez firme zewnetrzna w markecie w Warszawie na Brodnie. Stawka smieszna bo dla kasjera 8.12 a dla studenta 9.90 do ręki. Żebyś jeszcze byl kasjerem. Starsze panie, które naprawde nie maja siły sa zaganiane do rozladunku ciezkich palet, do zdejmowania z górnych regalow tzw. Stokow calych kartonow pelnych ciężkich rzeczy. Na sklepie nie ma praktycznie zadnych mezczyzn, ktorzy w jakis sposob mogliby najciezsze rzeczy rozladowac. Brakuje ludzi bo nikt kto jeszcze mysli i nie chce byc bialym murzynem tam nie przyjdzie i nie bedzie zapieprzal jak dziki wół. Przyjmuja cie na kase- masz byc pozniej wszystkim - sprzataczka, kasjerem,masz wykladac towar, ciagac palety a w miedzyczasie pojsc na wędliny i pomagać obslugiwac klientow, bo sa kolejki!!! BEZ PRZYGOTOWANIA BEZ PRZESZKOLENIA BEZ KSIĄŻECZKI SANEPIDU!!!! Bo tak Paniusia KIEROWNIK CHCE, ktora siedzi przy biureczku praktycznie caly dzień i jeszcze grafiku nie zrobi a jest juz polowa miesiaca. Ona ma czas na wszystko, a człowieka ganiala w ciagu jednego dnia po calym sklepie. Wy to rozumiecie?! Trzasnelam drzwiami i wiecej tam nie wroce i najgorszemu wrogowi nie pozwolilabym tam isc. Szanujcie sie, ludzie. A Inspekcje Sanitarna chetnie tam zapraszam, wraz z ludzmi od praw czlowieka.
7
Były pracownik 2016-09-10 18:22:11
Do bimbam - o co tam sie starać? O najnizsza krajowa?
łódz tu się tak pracuje 2016-09-21 21:42:35
Wyzysk na maxsa.Kasjerki zatrudniane przez agencje mają5,30 netto,bo Carrefour nie wyraża zgody na podniesienie stawki godz.TRAGEDJA.
2
Przewodniczący IPA Region Jasło Bogusław Łach 2016-10-10 09:52:26
W miesiącu lipcu w Jaśle przebywało 40 - cioro dzieci z terenów objętych wojną na terenie Ukrainy.Były to dzieci w wieku 10 - 14 lat.Organizatorem pobytu było Miedzynarodowe Stowarzyszenie Policji IPA Region Jasło, oraz Konfraternia Galicyjska Orderu św.Stanisława Biskupa i Męczennika.W imieniu organizatorów tego pobytu, chciałem podziękować kierownictwu sklepów Carrefur w Jaśle za dużą pomoc jaką udzieliły tym dzieciom.Zostaliśmy potraktowani bardzo przyjaźnie.Otrzymaliśmy bardzo duże wsparcie rzeczowe w postaci towarów spożywczych.Jeszcze raz w imieniu swoim i przede wszystkim tych dzieci, składam serdeczne podziękowania i liczymy na dalszą współpracę.
2
Marcin 2016-10-25 12:01:15
Mordo jak mogę odebrać swoją wypłatę skoro oni nie chcą mi ją dać? A miałem dostać 21...?
kasia 2016-11-01 20:06:26
Podpisujac umowę to chyba znasz stawkę .to po co ja podpisujesz skoro to tak małe pieniądze?stać Cię na lepszą pracę to czemu jej nie masz
dama 2016-11-15 20:28:03
praca w carrefour w łodzi grabieniec to dno jak niema kierowniczki to sklep pada ;liderki ; to snopy z pola chamki i prostaczki 'kultura osobista dno ;pracowitość dno agresja 'zastraszanie/ mobbing mam nadzieje że nadejdzie czas kiedy tzw, liderki stracą stanowiska i rolę się odwrócą kobity wracajcie na wieś bo w mieście panują inne zasady niż na prowincji ,możecie mieć wykształcenia wyższe ale podstawowego brak.
1
Dawid 2016-11-28 08:06:54
Podjąłem prace w Carrefour. Żałuje, zamiast pracy to kolekcja grafików . Tylko zmiana grafiku, zmiana grafiku, Gorzej niż Szkoła Specjalna!!! Tak Carrefour Jesteś Jak Specjalna Szkoła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
olek 2016-11-28 21:47:11
pracowałem w Carefur w kędzierzynie-koźlu i mówie wam MASAKRA !!!! menedżerowie i liderzy i dyrekcja siedza na zapleczu i się nudą a na sklepie nie ma się kogo o co spytać a jak zrobisz zle to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] miałem dość , płacą za siedzenie ?
Janek 2016-11-30 11:49:26
A czy ktoś orientuje się jak jest w Carrefour w Podkowie Leśnej przy wykładaniu towarów ?
ona 2016-11-30 21:50:42
pleasse, podajcie wynagrodzenie doradcy ds. kredytów w carrefourze
Zostaw swoją opinię o Carrefour Polska - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carrefour Polska