Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Carrefour Polska

Pracowałeś w firmie Carrefour Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-10 21:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie jesli macie mozliwość wyboru to uciekajcie od Carrefour jak najdalej. Pracuję tam od kilku lat i gdyby nie to ze pochodzę z małej miejscowosci w której brak perspektyw zatrudnienia, już dawno bym stamdąt odeszła. I nie ze wzgledu na pensję czy badziewny socjal - tu nie ma czego sie przyczepić (chociaz pensje mogliby choc raz podnieść), ale atmosfera jaka panuje w sklepie to horror. Wszyscy patrzą na siebie wrogo,jeden rzuca kłody pod nogi drugiemu, nie ma kompletnie zadnej wspolpracy, kierownik wiecznie szuka jeleni do roboty a sam się delektuje kawą przy biurku (wstaje czasami jak RKO przyjezdza bądź dyrektor czy jakis audyt) Zadnego przykładu dla pracowników. Psycha mi siadła niesamowicie od czasu mojego zatrudnienia w Carrefour, ciagle pretensje i niedomówienia, obowiązki wciaz dochodzą a podwyzki nie widac. Do tego wciaz slychac obelgi ze strony kierownika.Uciekajcie od Carrefour!!
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-10-14 23:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@pracownik, do takiej opinii warto by dodać jakis adres sklepu. Faktem jest tez, że jadnak carrefour daje zatrudnienie takim ludziom z małych miejscowości i czasem to jedyne rozwiązanie. To, że niektórzy współpracownicy nie sa zbyt przyjemni, to cóż.. Szkoda, ludzie ludziom zgotowali ten los. Pewnie są i ludzie z którymi milo się pracuje.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-10-17 16:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
Proszę napiszcie coś o wyrobach z własnej wędzarni.
Czy robione są ze świeżego mięsa,czy ze zwrotów?
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-10-30 17:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy ktoś jest w stanie udzielić Ci @xyz takich dokładnych informacji? wydaje mi się, że te własne wyroby to są własne w końcu i są lepszej jakość, więc jest świeże mięso u nich, ja jak kupowałem zawsze było dobre i dlatego tak sądze, a wiele już jadłem wyrobów wędzonych i to da się wyczuć naprawde.
zdjecie uzytkownika
XXXX - 2014-11-05 09:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Lila - 2014-01-22 00:13:28]:
Ja pracuję w carrefour 6 lat mam umowę na 3/4 etatu pracuję po 155-160h miesięcznie zarabiam ok 100-1100 jak mam różnicę na kasie muszę ją oddać z własnej kieszeni kierownicy mają niewiele więcej ode mnie. Pomimo że w pracy mamy miłą atmosferę tak niskie dochody powodują że nie chce się pracować. Wszyscy mają już dość. przez te 6 lat awansowałam o 2 stanowiska ale tylko w obowiązkach. CENTRALO CARREFOUR OBUDŹ SIĘ TRACISZ WARTOŚCIOWYCH PRACOWNIKÓW KTÓRZY SĄ JUŻ NA SKRAJU WYTRZYMAŁOŚCI BO NIE MA JĄ ZA CO ŻYĆ!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-11-15 17:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam. Pracuję w Carrefour Market 1 rok i jak narazie jestem zadowolona, można by było się przyczepić do trochę niskiego wynagrodzenia, no ale czasami tak jest, że nie wszystko jest tak jak byśmy chcieli, przynajmniej wypłata jest zawsze na czas. Jak zaczynałam pracę w Carrefour atmosfera jaka panowała w pracy była tragiczna, okropna i jeszcze gorzej. Powodem takiej sytuacji była nasza kierowniczka ( nie życzę nikomu takiego pracodawcy), na szczęście wyszło tak że zmienił nam się kierownik i teraz aż chce się pracować bo wkońcu jesteśmy normalnie traktowani i jeśli chodzi o mnie to pracuje mi się swobodnie, bezstresowo i ciągle jestem uśmiechnięta bo nowa Pani Kierownik potrafi pożartować i pogadać z Tobą jak z człowiekiem :-). Denerwuje mnie jednak to, że nie wszyscy się ze sobą dogadują tylko obgadują jedna na drugą. No ale cóż, może niektórym pasuje praca w takiej atmosferze. Dużo mogłabym tu jeszcze napisać jak wygląda moja praca i wogule, najważniejsze dla mnie jest to że jak przychodzę do pracy to czuję się dobrze. Podsumowując: Poleciłabym komuś pracę w Carrefour Market w moim mieście he, to by było na tyle.
Pozdrawiam :-)
zdjecie uzytkownika
Michal - 2014-11-20 22:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam
SKLEP carrefour PLAZA KRAKÓW
Po prostu dno zero dobrej obsługi ceny pomieszane !!!! a do teko nie da się cukierków zważyć po 20:30 bo niema nikogo i wszyscy maja to w dupie zęby zważyć tak dosłownie mi powiedzieli cytuje "Niemam czasu ważyć ma PAN PECHA " I tak jest zawsze Po Prostu skandal po Całości a 2 towar na wagę cukierki i ciastka się marnują !!!!!!
zdjecie uzytkownika
LALA - 2014-11-24 19:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michal - 2014-11-20 22:29:39]:
Trzeba jeść warzywa i owoce, a nie cukierkami i ciastkami się na noc obżerać. I jaki tu skandal .....toż to troska o Twoje zdrowie chłopcze ..... Poza tym sam się zatrudnij i waż cukierki za około 6 zł na godzinę i POZA TYM bądź (usunięte przez administratora) uśmiechnięty i miły dla plebsu . pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Bezrobotny-- - 2014-11-30 13:28:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakby ktoś pytał o zarobki tam bez doświadczenia w handlu to ostatnio dostałem telefon od nich i zaproponowali mi 6,43 zł brutto za godzinę, umowę zlecenie, na początek na miesiąc.
zdjecie uzytkownika
LALA - 2014-12-12 16:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bezrobotny-- - 2014-11-30 13:28:38]:
....jakie doświadczenie w handlu chłopie ????....do wykładania towaru na półki, podawanie ryb, czy krojenie serów ???? a 6,43 zł brutto (SIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) (podążając za klasykiem) to też jest śmiech na sali !!!!
zdjecie uzytkownika
PZO - 2015-01-02 10:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pomagamy w sytuacjach, gdy:

- Miał miejsce wypadek w pracy

- Miał miejsce wypadek w gospodarstwie rolnym

- Miał miejsce wypadek komunikacyjny

- Byłeś: rowerzystą, kierowcą, pasażerem ,lub pieszym

- Sprawca zbiegł z miejsca wypadku

- Nabawiłeś się choroby zawodowej

- Utraciłeś w wypadku bliską osobę

- Miał miejsce wypadek w miejscu publicznym

- Miał miejsce wypadek kilka lat temu

- Masz nietypową sprawę


i nie wiesz co masz dalej robić ? POMOŻEMY !

*„ Bez wkładu własnego „*

Wystarczy ,że prześlesz:Imię,nazwisko i nr telefonu na adres :


pzo.odszkodowania.lukasz@gmail.com



lub zadzwoń

(+48 ) 739 - 452 – 416

Łukasz Szymański

Informacja 24 h 7 dni w tygodniu


SERDECZNIE ZAPRASZAM
zdjecie uzytkownika
p - 2015-01-06 15:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje w carrefour od roku,jak kasjer . Na początku przez firme zewnętrzną potem zaproponowano mi prace dla carrefoura ,a teraz prawdopodobnie przejde do punktu obslugi kilenta . A atmosfera w pracy jest na serio fajna
zdjecie uzytkownika
koles - 2015-01-19 13:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracuje w kerfur 10 lat, przez ten czas zero podwyzek tylko obowiazkow przybywa, zarabiam troszke wiecej niz najnizsza krajowa, mobbing na porzadku dziennym - mobberzy awansuja, stracilam 10 lat w tym syfie.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-01-22 11:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich. Może ktoś więcej napisać o Carrefour w Sadyba Best Mall??? Chodzi o atmosferę na poszczególnych działach oraz zarobki - pracownik hali oraz magazynier chcę w najbliższym czasie aplikować tam Ale najpierw wolę zapytać .Liczę na odpowiedź pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
malutka - 2015-03-02 13:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bimbo - 2014-09-28 09:33:46]:
a ja sie wtrące ,to ze nie wymaga doswiadczenia to bym sie kłóciła , ja pracuję pod carrefourem na wędlinach , takich ciołków jakich dawaja nam z agencji totalna porażka.Trzeba miec wprawe szybko wszystko przyswoić łącznie z kodami i szybka obsługa , co niestety wiekszości ciężko jest ogarnąć. Niejednokrotnie przychodziły osoby ktore po godzinie szły do domu , bo po prostu nie ogarniały .Więc nie każdy sie nadaje !!!
zdjecie uzytkownika
ssssss - 2015-03-07 23:35:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajna atmosfera tylko że płaca śmiech na sali 5,30 netto w niektóre dni pracuje się po 5 h w miesiącu średnio wychodzi 6 h dziennie
czyli 5,30 razy 6 = 31 zł # 20 =610 zł a jeżeli w ciągu miesiąca zdarzy nam się wziąć fałszywą 100 czy 200 to już w ogóle śmiech
zdjecie uzytkownika
MychaŁ-uz. - 2015-03-11 11:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam na carrfour jako kasjerka. Zaproponowali mi umowę o pracę na 3/4 etatu - zgodziłam się.. byłam zadowolona i pełna nadziei, tylko do pierwszej wypłaty(!). Już po 2-3 dniach zaczęli na mnie naskakiwać, że mam słabą produktywność (utrzymywałam ją na poziomie 21-23, ale dla nich to i tak było za wolno!!!) Czepiali się też o inne rzeczy, ale mniejsza o to - nie ważne. Praca sama w sobie była fajną pracą, ale ciągłe pretensje ze strony nadzoru i śmieszna wypłata nie jest warta zachodu u nich(!). Moja sąsiadka pracuje w innym hipermarkecie na 1/2 etatu i zarabia więcej niż ja zarobiłam w carrefour na 3/4(!). Odeszłam i nie żałuję!!! :)
zdjecie uzytkownika
dwk - 2015-04-02 21:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dostałam 150 zł kary za nieaktualną książeczkę sanepidowską bo dla nich to jest jak niestawienie się w pracy i wszystko idzie przez jobmena
zdjecie uzytkownika
The Pracownik - 2015-04-27 12:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dwk - 2015-04-02 21:11:06]:
Wybacz, ale regulaminy są do czytania a nie do ślepego podpisywania, a tam jest wyjaśnione z czym się może wiązać posiadanie nieaktualnej książeczki sanepidu, lub jej całkowity brak.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-05-16 19:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-05-16 19:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bywam hostesaa w Carefourach i to co się tam dzieje to porażka! Ludzie pracuja na grosze, mająza 8h pracy prawie 60 zł dniówki, a do tego nawzajem się okradają a kierownictwo nic z tym nie robi! Kierownictwo potrafi tylko zatruwać tyłek ludziom, a ludzi niższego szczebla traktuja jak niewolników. A hostessy jak intruza. Niestety ludzie godzą się na prace w carrefourze, bo jest w miare łatwa ta cała rekrutacja, jesli w ogóle się odbywa, a ludzi ktorzy potrzebują grosza się znajdują i godzą się na takie smieciowe warunki.

W łazienkach pracowniczych w Carrefourze, konkretnie Warszawa Targówek jest straszny brud. Mam wrażenie, jakby rozwijał się pod kafelkami brud, grzyb. Wszystko tam jest na granicy eboli. Mają wywietrznik na sklep przez co śmierdzi przy kasach na mrożonkach toaletą. Niewspominając w Arkadii o pomieszczeniu gdzie robią swego rodzaju jedzenie ktore ida na sklep, jest tam brud, warunki na tamtej podłodze sa okropne, jedzenie wymeiszane z błotem z pod brudnych butów, brak higieny. Warzywa i owoce sa trzymane w kartonach które są kładzione w brudnym magazynie. Sanepid się takimi rzeczami nie interesuje, bo prawdopodobnie dostaję w łape. Polska.
zdjecie uzytkownika
Mama - 2015-05-26 12:44:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bimbo - 2014-09-28 09:36:42]:
Tydzien temu kupilem w tym sklepie mieszanke wedlowska z robakami. Gdy po kilku dniach odkrylem robaki i poszedlem do sklepu reklamowac towar to mi odmowili. Nie mialem paragonu, mialem natomiast torebki z wydrukowana cena, data i rodzajem towaru. Jednak to bylo za malo. Gdy ich postraszylem federacja konsumentow to sie laskawie zgodzili na wymiane towaru na inny bo nie chcieli oddac pieniedzy. Dziady okrutne. Zaniose kilka tych cukierkow do sanepidu niech sprawdza te chamska firme.
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2015-07-18 11:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
horror!!!na Mokotowie ulizanie ,ponizanie pracownika ,psełdo kierownictwo po 19 lat:)) wyżej ..niz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma, panie kierowniczki starsze mysla,że jezt jeszcze egra niewolnictwa !!!! Pan Kamil słada niemoralne propozycje młodym kolegom,a koleżanki poniża!!! nie mam zamiaru pozostawic tej sprawy bez odzewu,zatrudnianie na czarno ,ez ksiazeczek !!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-08-15 07:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w carefjucie wilenski nie polecam pracy firmy zewnetrzne traktowane są jak ludzie gorszej kategorii. ochrona czepia sie o wszystko na polecenie szeryfa zwanego boczkiem mam nadzieje ze kiedyś odważy sie ktos i zgłosi mobbing w tym dziale. pieniadze które płaca tez nie sa zbyt wielki ale c,oż sie dziwic ciecia kosztów musza byc.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: nawet do niej nie doszlo...
Pytania: po co skladasz papiery jak nie ma po co -i tak do kierownictwa opiniujacego one nie dotr,,,,,<<<<<<<<<<<<<<<<<
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-26 22:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
dinamo - 2015-08-26 22:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-08-15 07:41:59]:
Witam Was. W carrrefourze pracuję już od dobrych kilku lat i nie zgodzę się z większością negatywnych opinii które można przeczytać o nich. Większość jest stekiem bzdur wyssanych z palca i niczym więcej. Praca jest ciężka i może niespecjalnie rozwijajaca ale umowa normalna, kasa też ok jak na takie stanowiska
zdjecie uzytkownika
bubgaje2 - 2015-08-28 03:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mama - 2015-05-26 12:44:46]:
Pracowałem w Carrefour 5 lat na świeżych i wiem jakie tam panują porządki. Sanepid nie przychodzi bo mają tyle pracy , że chodzą tylko na interwencje i skargi. A w łapę może i by wzięli ale kto im to dać. Żabojady mają to głęboko w d.... ,Tylko kierownicy(polacy) mają problemy i płacą mandaty. A kto ma sprzątać jak nie ma ludzi do pracy. Są takie dni że na dziale PFT (świeżym)są 3 osoby na 5 stoisk. Kiedyś na każdym dziale(6) był menager , zastępca i 5-8 pracowników. Razem na działach świeżych w średnim markecie było ok 60 osób. Teraz w tym sklepie nie ma 20 osób . Wiem co piszę bo sam byłem menagerem.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carrefour Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Carrefour Polska?
Zadaj pytanie
alert