brak logo

ELEKTROINSTAL Maciej Jakubik

Siedlce

Opinie o ELEKTROINSTAL Maciej Jakubik

kamil 2014-02-13 13:53
Nie pracujcie dla niego (usunięte przez administratora)
Karol 2014-02-13 17:06
co prawda to prawda (usunięte przez administratora) zarobki slabe
Rzeszów 2014-02-13 17:10
hah Pan (usunięte przez administratora) coś został obgadany dzis przez pracowników
Krzysiek 2014-02-28 01:26
Ja robię dla (usunięte przez administratora)już ponad dwa lata i nie było problemu.
Kat 2014-02-28 01:34
cześć Krzysiek tele nie mam do Ciebie co tam w Poznaniu. ja siedzę na galeri i poprawki robię po gnojach .Sajgonnnn.
Krzysiek 2014-02-28 01:37
Jutro się zdzwonimy
Krzysiek 2014-11-07 00:11
Rozmawiałem z Wodzem i powiedział ze sprawy powygrywał.
MACIORA 2016-01-22 18:29
CHCECIE ROBIĆ ZA DARMO TO ZAPRASZAM
Krzysiek 2016-01-31 02:00
Ja robie. NIEUDACZNICY gadają głupoty. A ten kto robi ten pieniądze ma na czas.
Krzysiek 2016-01-31 02:12
Ja robie juz ze 3 lata z małymi przerwami. Roboty jest tyle za Maciek jeździ i nawet nie ma czasu zajrzeć przez miesiąc. Trochę ludzi się przewija ale to dlatego bo robić im się nie chce. W tej chwili mamy 3 robótki. Jedna konkretna. Ludzi jest trochę w porywach do 35. Głównie wykończenia elektryka. I na jesieni zaczęliśmy stawiać od fundamentów.
1
Krzysiek 2016-01-31 02:12
Ja robie juz ze 3 lata z małymi przerwami. Roboty jest tyle za Maciek jeździ i nawet nie ma czasu zajrzeć przez miesiąc. Trochę ludzi się przewija ale to dlatego bo robić im się nie chce. W tej chwili mamy 3 robótki. Jedna konkretna. Ludzi jest trochę w porywach do 35. Głównie wykończenia elektryka. I na jesieni zaczęliśmy stawiać od fundamentów.
wawa 2016-01-31 10:48
Witam. Robiłem jako podwykonawcy i było ok. Pieniądze co tydzień dostawalem . Obecnie jest tylko murowanie i jakieś drobne wykończenia. Elektrycy coś robią ale nie wiem gdzie co i jak. W lutym zaczynamy jakąś sieciowke remontować i podobno będzie parę sklepów. Pozdrawiam.
1
Mariusz 2016-04-14 01:15
Witam. Firma się zmieniła. Robione są też instalacje elektryczne. Ale przy okazji. Teraz to firma która wykonuje roboty pod klucz. I nie domki jednorodzinne tylko inwestycje większych gabarytów. Tak jak wiem to ze trzy spore roboty są.
1
Gość 2016-06-22 19:01
Robią wszytsko ale nadają się DO NICZEGO
Mario 2016-07-05 00:09
Ja robie i nie narzekam. Pracy jest dużo. A zwłaszcza w warszawie poprawiamy po super szpecach z warszawy. Ha ha ha. Dobrze ze nie robią bo więcej psują niż robią.
1
Mario 2016-07-05 00:10
Ja robie i nie narzekam. Pracy jest dużo. A zwłaszcza w warszawie poprawiamy po super szpecach z warszawy. Ha ha ha. Dobrze ze nie robią bo więcej psują niż robią.
1
Mario 2016-07-05 00:16
Poszukujemy gipsiarzy. Tynkarzy. Malarzy do agregatu. Pracy jest nie do przerobienia. Ostatnio liczyłem to z biurem jest ponad 50 osób. I właśnie skonczylismy blok robić i jest następny do remontu jak coś to poście oczywiście wszystko w warszawie.
Agata 2016-07-24 11:55
Potrzebuję kontakt do elektroinstal, konkretnie do szefa. Ten z
numer na internecie nie odpowiada.
z góry dziękuję
Ke4ir 2016-08-17 11:54
Firma Pana Macieja robiła u mnie generalne remonty.
Wszystko zawsze na plus, nie miałem problemów nigdy,
Polecam :)
4
Pracownik 2016-09-30 00:50
Numer jest dostępny na olx tylko to jest do biura pewnie Pani Basia odbierze. Pozdrawiam.
Pracownikk 2016-10-04 21:33
Witaj w jakiej sprawie chcesz do niego kontakt ?
Pracownikk 2016-10-04 22:03
Pracuje w tej firmie już dłuższy czas i wiecie kto pisze niekorzystne dla firmy opinie ? ci którzy przyszli coś ukradli i przyłapani zostali wyrzuceni z budowy , ci którzy nie potrafia nic robić i tylko psuli materiał i pracę i przynosili wstyd na budowie lub obiboki . Kazdy kto robi a nawet jeśli coś zle zrobi a poprawi po sobie zawsze ma wypłacane. Zaliczki co tydzień są możliwe , wypłata cała po miesiącu. Prace chłopaki mają przez cały rok .
3
sd 2016-10-06 15:56
@ewent wiesz co wydajemy się ze akurat takie coś jak kwestia wynagrodzenia to zależy od wielu czynników i ciężko stwierdzić czy każdy będzie miał tyle samo bo nie wiadomo przecież jaki masz staż pracy chyba najlepiej będzie poczekać do rozmowy kwalifikacyjnej
Pracownikk 2016-11-30 23:26
Wszelkie informacje można pozostawić na e-mailu : elektroinstal.siedlce@onet.pl
Proszę o podanie na maila do siebie kontaktu telefonicznego.
Młody 2016-12-20 22:47
Dla zainteresowanych .Firma szuka fachowców na kolejne budowy .
Benio 2017-01-19 22:07
Gorzej z tymi co piją hahaha kariera krotka
Ale fachowiec ma co tam robić i ma za co robić trzeba przyjść pokazać swoje zdolności
Dobrze robisz fuche to jest spoko
A my teraz Gdańsk witamy
malarz 2017-01-24 16:23
szef jest spoko : ) dawajcie do nas jak potraficie robić
Benio 2017-03-01 22:02
I chłopcy polecieli ha ha ha zamiast robić to robili flaszeczki.
Gipsiarz 2017-03-01 22:45
Trzeba mieć w głowie pustkę żeby tak robić. Kasę chcą. Prace chcą a myślą że za stanie pół dnia będzie pensja a potem płacz i lament ... ludzie ! Zabierajcie ze sobą mózg na budowę : D
Zostaw swoją opinię o ELEKTROINSTAL Maciej Jakubik - Siedlce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ELEKTROINSTAL Maciej Jakubik