brak logo

HLT

Głuchołazy

Opinie o HLT

ziomek 2016-04-11 01:26
Czy większość polskich firm musi być taka beznadziejna? Widać musi skoro mają takich właścicieli jak ta. Nie polecam tej firmy z uwagi na panujący tam chaos i niekonwencjonalne podejście do pracownika.Chińskie podejście, chińskie zarobki i chińskie produkty.
13
Karierowicz 2016-10-14 16:00
Zajebista firma, polecam
Gora 2016-10-19 10:47
To ja napisalem Gora - wlasciciel !
ja 2017-09-19 13:19
Firma reprezentuje zero profesjonalizmu. Zaprasza na rozmowę kwalifikacyjną umawia się z kandydatem na konkretny dzień w celu przekazania informacji o wyniku rekrutacji. Po czym milknie, nie odzywa się jakby się nic nie wydarzyło. Aż dziw bierze, że z takim podejściem, brakiem szacunku i kultury funkcjonują jeszcze firmy na polskim rynku. Szkoda marnować swojego czasu.
ee 2017-09-19 15:06
Dzień dobry

Proszę napisać poważnie ?

Nie odzywają się po rozmowie kwalifikacyjnej?
kuropuuyyywuumeentttqiiiifff 2017-09-19 15:13
Szanowni Państwo
Proszę o opinie co sądzicie o nich?
Czy warto iść na rozmowę kwalifikacyjną?

Jak traktuje się ludzi?

Nasz region nie jest uprzemysłowiony, nie ma wielu zakładów.
Aktualnie jest sytuacja na rynku pracy inna jak dawniej. Jest rynek pracownika.
Możemy pracować tuż za granicą w Czeskiej Republice, jest dla nas dużo pracy i kilka km od granicy.
Nie wspomnę już o tym, że ktoś na poziomie znajduje pracę od razu we Wrocławiu
ja 2017-09-19 15:44
Tak jak napisałem wyżej, to jest prawda. Nie odzywają się po rozmowie mimo, że na rozmowie ustalono termin.
ja 2017-09-19 15:46
niesłychane
jak wygladala rozmowa kwalifikacyjna?
milo?
kto był na spotkaniu?
Paragon 2017-09-20 18:47
Brak możliwości rozwoju w tej firmie. Nie polecam. Brak bhp. Jak firma nachalnie poszukuje pracowników to znaczy że nie szanuje tych co ma. Nie polecam szkoda czasu. Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię o HLT - Głuchołazy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HLT