logo Sygnity S.A.

Sygnity S.A.

Milanówek

Opinie o Sygnity S.A.

anonim 2009-04-20 21:25:29
jestem osobą ktora obserwuje ipatrzy na firmę Pikomp z boku nie jestem związana z tą firmą zawodowo jak również prywatnie.Szef tej firmy jest osobą bardzo energiczną i pomysłową,jego głowa jest pełna nowych i ciekawych pomysłów i oczywiście dzieli się tymi pomysłami ze swoimi współpracownikami.Pokazuje im jak zdobywać nowych kontrachentów i nowe obszary rynkowe,nie myśli że osoby które z nim pracują i powinny być lojalne(kadra)przy najbliższej okazji wykorzystają to na swoją korzyść.przestrzegam przed otwartością i zbytnim zaufaniem
brak 2009-05-04 16:17:13
widzę iż opinie bardzo się różnią od siebie jak również widzę że opinie bardzo pozytywne dodane zostały z dnia na dzień z godziny na godzine co wydawac by się mogło co najmniej dziwne. byłem w Milanówku w sprawie pracy lecz nie spotkałem się z nikim widząc w jakim miejscu firma ma swoją główną siedzibę. Nie namawiam , nie neguję , niech każdy zobaczy na własnej skórze jak jest
Inf 2013-08-14 13:21:23
Polecam usługi tej firmy. Profesjonalny serwis, zawsze odbierają telefony, trzeba nieraz poczekać na części ale xnają się panowie na rzeczy.
jestok 2013-08-16 18:44:13
Jest ok
2013-09-05 14:40:54
nie ma nic, nie polecam
Pracownik 2013-09-11 09:26:53
Co Ty za głupoty opowiadasz, że nie ma nic, szef bez przerwy organizuje wyjazdy, robi imprezy firmowe, wyjazdy integracyjne, na jacht czy stacjonarnie. Ponadto jak się starasz to zawsze jakąś premię dołoży.
Klient 2013-11-12 16:18:17
NIE POLECAM tej firmy! Ostrzegam wszystkich, aby szerokim łukiem omijać ten punkt. Profesjonalni tylko wydają się na pozór! Oddałem konsolę do naprawy i nie dość że czekałem 14 dni i byłem zbywany trzy razy i przedłużano naprawę, a do wymiany był laser. To przy odbiorze latały śrubki w środku. Pytanie zatem, jak może ktoś być profesjonalny skoro nawet śrubek nie potrafi przykręcić? Żenada! Więcej tam nie stanie moja noga, chyba że z reklamacją! N I E P O L E C A M!!!
Obserwator 2013-12-10 09:11:04
Zadzwon teraz do Pikompu i zapytaj się bo potrzebują teraz informatykow. Oglaszaja na tablicy.
WGM 2014-02-15 18:21:35
ceny wygówowane, usługi kiepskiej jakości.
Marta 2014-02-20 21:34:12
Akurat sie nie zgadzam, uwazam ze to jedna z lepszych firm w okolicy, widzialam tam zawsze kolejke a ja wole przyjechac z Warszawy i tam zaplacic bo chyba kolego nie wiesz jakie ceny sa w Wawie.
Wawa 2014-02-23 17:35:41
1. Jeśli chcesz wiedzieć to Pikomp ma 3 punkty odbioru w Warszawie więc dojazd to nie problem. 2 Pikomp ma główną siedzibę oddaloną od zjazdu autostrady na Grodzisk Maz. około 2 km co dla zmotoryzowanych np z Bemowa czy z okolic to szybciej(15-20 min) niż dostać się do centrum.
Pruszków 2014-02-25 12:49:14
Serwis jak najbardziej polecam. Szkoda jedynie, że nie ma punktu odbioru laptopów w Pruszkowie. Korzystałem kilka razy i jestem zadowolony z efektów i szybkości pracy.
noname 2014-02-26 17:34:14
Nie zgodze sie. Ceny w porownaniu do warszawy sa o wiele nizsze a jakosc uslug porownywalna jak i nie lepsza.
Ela 2014-03-25 16:07:49
Miła i przyjemna obsługa, polecam ten serwis :)
panKrzysztof 2014-03-27 23:11:47
mam naprawdę dobry serwis, zapraszam.
1
maverick 2014-04-10 00:36:03
wymienialnia; nie naprawiają wymieniaja moduly, w poprzednim roku było lepiej
Xxx 2014-04-12 00:00:07
Jskie modyly wymieniaja? Jak uszkodziłeś
moduł to jak chcesz go naprawi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Olga 2014-04-15 10:40:46
Polecam usługi tej firmy, byłam mile zaskoczona, niewiele jest takich firm, które naprawiają laptopy. Podoba mi się również system informowania klienta sms'ami, oraz że status zlecenia można sprawdzić zawsze na ich stronie.
Pozdr.
pracbyly 2014-10-03 17:04:13
Witam byłem pracownikiem w Pikomp kilka lat. Na początku firma jest przyjazna miła atmosfera obiecują wiele, szef najwięcej" umowę" . Od razu mówię że o umowie możecie zapomnieć, jak przychodzi co do czego. Słowa szefa dostaniesz umowę ale za jakiś czas , albo w ogóle ciebie unika. Mniejsza o większość, pewnie i tak szef poprosi o usunięcie tego komentarza , ale ostrzegam przed tą firmą. Bo nie jest wypłacalna. Trzeba się prosić o własną pensje , musisz sam sobie zbierać . Mimo że pieniądze są , tłumaczenia szefa , bądź księgowej , że ma on kredyt albo coś i nie ma pieniędzy. Nie raz czekałem miesiąc na swoje pieniądze. Kiedy się wkurzyłem poszedłem po kase , księgowa wyskakuje mi z 100-150 zł Wyśmiałem ją !! Kogokolwiek się nie zapytacie kto tam pracował nie ma dobrej opinii . Szef dla siebie zawsze miał kase ale nie myślał o pracownikach, jak ma zapłacić mieszkanie itp. Z zewnątrz pikomp wygląda w miare dobrze. Jednak w środku jest masakra. Pozdrawiam K.K
Maciek 2014-10-03 17:14:22
Ogólnie nie polecam, nie poważna firma! Zostawiłem laptopa, SonyVaio w miarę sprawnego, a dostałem jeszcze bardziej, roz.. Porysowany , widziałem że trzymają laptopy jeden na drugim! bez żadnych podkładek laptop zjechany jak nie wiem, inne śrubki ! Prosiłem o zgranie danych , a tu nic straciłem wszystko! włożyli używane ramy! Tłumaczenie tej pani "chudej" pani co obsługuje bezcenne ! Wcale się nie zna, to że jest miła jest tylko atutem. Ale jest ciemna,Więcej nie chce mi się opisywac. Nie Polecam
1
LTE 2014-11-14 21:23:46
Zauważyłem, że komentarze + są pisane na 95% przez właściciela, albo Panią na punkcie obsługi. Wg. mnie słabiutko,ale mają sporo banerów, i banerków na miasteczku + brak konkurencji chyba. Z umowami to też prawda, nie jest łatwo zalegalizować związek z tą firmą.
ByłyPracownik 2014-12-01 11:31:04
Nie było tak źle, firma raczej o klienta dba, przynajmniej tak było za moich czasów a nie pracuję tam już od 2009r chyba, jest tylko małe ale, od tamtego czasu nie zostałem rozliczony z ostatniego wynagrodzenia, pozdrawiam Pana Krzysztofa.
1
władek 2015-02-17 15:22:14
sygnity to bardzo nowoczesna i naprawdę przyjazna pracownikowi firma. Wystarczy zauwazyć , że firma w zeszłym , 2014 roku, zdobyła nagrodę dobrego pracodawcy co już całkiem nieźle świadczy o nich. Wiadomo, że o takie wyróżnienie nie jest łatwo bo i komisja która je przyznaje jest dość restrykcyjna .
Bonzo 2016-03-20 22:46:47
Kiedyś oddałem laptopa do naprawy, powiedziano mi ze uszkodzeniu uległa płyta główna - koszt naprawy około 800zł, zrezygnowałem z naprawy i odebrałem sprzęt. Oddałem sprzęt do naprawy w innym serwisie, płyte naprawiono w niespełna tydzień, a koszt naprawy wyniósł tylko 300zł, uszkodzona była jedynie przetwornica na płycie, którą naprawiono.
Pozdrawiam i nie polecam,
Bonzo
Zostaw swoją opinię o Sygnity S.A. - Milanówek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sygnity S.A.