brak logo

Vive

Kielce

Opinie o Vive

pracownik 2010-01-09 15:19:00
Swieta prawda,czasami czlowiek nie ma wyjscia i musi gdzies zarabiac na chleb ale jak dlugo ......psychika siada,brygadzistki pastwia sie nad ludzmi,krzyki cale 8 godzin,nie do zniesienia,mysla ze wolno im wszystko.Najlepsze sa kontrole szarych pracownikow ktorym zaglada sie prawie w majtki czy czegos nie wyniesli a brygadzistki jawnie wynosza reklamowkami.im wolno?dlaczego ich nikt nie kontroluje....porazka
parnassus 2010-01-09 18:53:40
ja też tam pracowałam totalny kataklizm i otępienie zwłaszcza brygadzistek, noszą się jakby były na stanowisku przynajmniej dyrektorskim a niektóre ledwo czytać umieją a komputer to czarna magia nawet nie wie taka jedna z drugą gdzie jest spacja !!! a kierownictwo ... zwalnia ludzi za kradzież skarpetek a sami worami wynoszą !!!
życzliwa 2010-01-13 10:03:03
zgadzam się z moimi przedmówcami zarobki są bardzo MAŁE a praca CIĘŻKA.....potwierdzam że po paru dniach zwolnienia ludzie kierowani są na komisje lekarską do ZUS-u..Znajomy pracuje 5 lat a największa jego pensja to 1500 .. i to jest rzadkością.....a pracuje na paru stanowiskach..praca jest dla wytrwałych i o mocnej psychice....
s3 2010-01-14 19:53:53
hee powiem wam ze te komentaze nie sa bez echa cala firma o tym gada az sam wlazlem luknac hee no niestety sama prawda na szczescie moja brygadzistka pracowita zna zycie tez kiedys byla szarym pracownikiem:) ale coz i tak na s3 rzadzi [usunięte przez moderatora]:) i pani [usunięte przez moderatora] heee chyba ze 1 zmiany to [usunięte przez moderatora] wiedzie prym hee pseudonim [usunięte przez moderatora]:) TRZYMAJMY SIE VIVOWCY piszmy tu nie po kiblach:) bo pojada po premi pozdro dla wytrwalych:) bedzie lepiej ale kiedy i dla kogo ?? cgyba nie dla nas do zobaczenia w ZUSIE na komisji na rente inwalidzka hee na emerture nie liczcie
1
kto inny 2010-01-19 11:08:56
Ja nie jestem pracownikiem Vive i przypadkowo trafilem na to forum. Znam kilka osob ktore tam pracuja i maja rozne zdanie i firmie. Nie neguje tego ze praca jest ciezka, ale mysle ze raczje uzalacie sie nad swoim zycie tutaj. Prace macie taka jaka udało Wam sie znaleźć. Dlaczego inni maja lepiej? Bo potrafią wiecej, są lepiej zorganizowani, maja lepsze wykształcenie. Gdyby nie Vive to pewnie robote mielibyście tak samo kiepska tylko gdzie indziej.
Nieobojętny 2010-01-19 21:16:13
Może jest w tym wszystim racja. ale/ no właśnie ale gdyby wszyscy tak myśleli to dokąd zajdziemy. Czy Ludzie którzy nie mają wykształcenia mają być traktowani jak odpad genetyczny który niema nic do powiedzenia i można im pluć w twarz.Czy to normalne że trzeba się wypowiadać na forum bo przeciesz w realu za coś takiego można stracić pracę. przykro że tak traktują nas ludzie którzy jeszcze niedawno pracowali obok nas i uwarzali się za naszych kolegów
1
lila 2010-01-20 16:42:25
TY KTO INNY jeżeli uważasz że tam pracują osoby bez wykształcenia i ci co nic innego nie potrafią robić to się grubo mylisz chyba że masz siebie i tych swoich znajomych tam pracujących na myśli .Bo osoby,które ja znam i z którymi pracuję mają napewno wyższe wykształcenie od ciebie.I nikt tam nie użala się nad sobą tyljo odpowiada na pytanie zawarte na forum a .n ie tak jak ty próbujesz osądzać wszystkich tam pracujących miarką swoich znajomych .Nie chciałabym być twją znajomą,a jeżeli już piszesz to MYŚL bo to ma przyszłość!!!
Yoasia 2010-01-25 10:59:52
Tam zawsze będą miejsca pracy!!! Ludzie myślą że tam są luksusy. TAAAKA FIRMA! Że przy ciuchach to jest lekko.Wiadomo narobić trzeba się wszędzie.Ja tez nie boje się pracy,ale nikomu nie proponuje tam iść.Wykańczają fizycznie i psychicznie ludzi za marne pieniądze.Nawet talonow nie dostaniesz jak za długo chorujesz. a to są pieniadze socjalne. DLACZEGO TAK JEST????
steve 2010-03-04 12:00:17
Praca czyni wolnym
Klara 2010-08-15 22:28:13
ludzie sie pchaja tam do pracy,bo ciucha wyniosa tu nie chodzi o pensje
wynosili,wynosza i beda wynosic ha ha
kurczak 2010-08-27 16:31:34
jedna wielka wykanczalnia ludzi.odezwij sie tylko zle do brygadzistki to odrazu straszy ze premi nie bedzie.
juz tam nie wróce 2010-09-03 23:26:44
nigdy wiecej pracowałem tam jeden dzien i juz tam nie wrórce taki szum panie rzadzace dra [usunięte przez moderatora] jak te[usunięte przez moderatora] ten zapach tych brudnych ciuchów 15 minut przerwy zenada jesz? palisz? a moze srasz? wybieraj bo wszystkiego napewno nie zrobisz bo jak baby machaja rekami jak wiatrak w młynie pewnie sie scigaja ktora wiecej przewali tych [usunięte przez moderatora] zal ze taki wielki pan [usunięte przez moderatora] zrobił sobie w kielcach taki[usunięte przez moderatora]
1
nigdy wiecej tam nie wróce 2010-09-03 23:32:30
a te plakietki to jak te opaski na rece w getcie zal mi was "viva maniacy" pewnie kochacie swoja prace a no i jeszcze ochrona tez sa dobrzy dziadki na emeryturze z grupami inwalidzkimi cyrk na kółkach
kotuś 2010-09-07 20:48:51
Co wy chrzanicie brygadziści sąw porządkuciągle pytają czyok czyw porządku czypomóc a jeżeli wolisz do kamieniołomów to zmień pracę :)
ogólnie jest[usunięte przez moderatora]atmosfera nikt na nikogo nie najeżdza przynajmniej jest tak teraz więc nieoczerniajcie bezpodstawnie tejfirmymisię podoba czas szybko leci od razu nigdy nie zarobisz dużo idź do eclerca adocenisz to wszystko :)
1
kotuś 2010-09-07 20:51:45
nikt minigdzie prócz tobołów nie zaglądał:) więc zmień pracę na taką któracik da satysfakcje:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
daj miejsce innym
sprytny 2010-09-16 14:56:42
pracowalem tam trzy dni.czlowieka maja za nic. caly czas trzeba robic wszystko szybko i wiecznie im malo.szum ,brud,smierdzi.warunki okropne jak za te pieniadze!
anonim 2010-10-02 16:54:27
witam co o pracy to powiem krótko nie jest tak żle to prawda jest ciężko ja tam jestem zadowolona jak narazie a co będzie dalej to się okaże pozdrawiam .
anonim 2010-11-05 08:45:33
Jeżeli chodzi o tą firmę co mysle co ma sieć sklepów Vive market international Clothes na Polskę to kierownik jest bez kultury,co drugie słowo to wulgaryzm [usunięte przez moderatora]
s3 2010-11-13 23:13:35
Mam pytanie do s2 i s1 czy wy tez w ciagu pracy lazicie po innych stanowiskach "pomagac" i czy wam tez wmawiaja ze jestescie najgorsza zmiana i ze najmniej robicie?
uczciwy 2010-11-16 21:24:28
halo halo. Myślę, że wypadałoby zrobić składkę na adwokata od prawa pracy i wyjaśnić kwestię odróbki sobót [usunięte przez moderatora] Przecież to zastój z winy zakładu. Ludzie, przemyślcie to bo dalej będą nas robić w bolo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
nina 2010-12-01 18:54:20
widzę ,że nic się nie zmieniło każdy kopie dołki pod każdym ja się cieszę ,że moja koleżanka i najcudowniejsza z brygadzistek mnie wywaliły ,bo chyba jeszcze trochę i bym u was zgłupiała od myślenia dlaczego mimo że flaki wypruwam i zależy mi na rzetelnym wykonywaniu obowiązków pali mi się grunt
Mumia 2011-01-04 12:20:27
pożądni ludzie musza cieżko pracować w tym kołchozie a same [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sa na stanowiskach, począwszy od brygadzistek po cała bande w biurze
ktoś 2011-02-07 22:43:43
A ile zarabiają sprzedawcy w tych sklepach?bo słyszałem że maja też premie
anonim 2011-03-29 10:42:56
Witam system 3 zmianowy soboty i niedziele wolne zarobki 2tys ??? a jutro rekrutacja o 10tej powodzenia.
Ania 2011-04-14 01:13:07
[usunięte przez moderatora] abstrachujac od tego jaką kto znajdzie pracę, to jak firma traktuje pracowników najniższego szczebla świadczy o firmie. Piękne ideały, ale firma do XXXX
1
Anonim 2013-08-24 01:15:05
Jest jakieś ubezpieczenie w Vive Kielce?
Anonim 2013-08-24 05:15:04
Trzeba jeździć na miasto?
Anonim 2013-09-01 05:15:05
Da się wyżyć z kasy od nich?
janek 2014-11-30 22:44:17
Hej, czy ktoś z tu obecnych jest w stanie polecic prace w Vive? Bowiem z tego co widzę firma ma dośc mało aktualny komentarzy, a raczej w ogóle ich nie posiada. Czy zdarza im sie w ogóle rekrutowac nowych, czy nie ma co liczyć na możliwość dostania etatu? Ewentualnie może słyszeliście, że będą kogoś poszukiwać?
Bohaterka 2014-12-05 14:51:27
Jarku poszukują zależy kiedy ale najplepiejudać się do sklepu i zapytać.
2
kodko 2015-05-16 20:21:06
hej jakie sa zarobki na sklepach. warto pracować czy nie?
Borys 2015-08-21 12:22:48
No nie, z tą "perełka" to cie chyba pogieło! Weź przestań takie głupoty wypisywać.
jo 2015-08-27 21:36:02
se jest tam dziadownia i jo to wom godom ze kierowniczka to bejdula i jo robiul nie bedo dziokuje dobranoc
Anka 2015-08-28 17:45:25
Na smieciowkach po nocy kaza robic. Wstyd, ze sie tak czlowieka za nic ma!
Gosc 2016-02-14 18:52:05
A jak z zarobkami sprzedawcy? Jutro mam rozmowe.... po tych opiniach jestem zdezorientowana
lech 2016-03-04 16:04:06
NIE polecam pracy w vivie wykorzystywanie ludzi .I chamskie zachowanie brygadzistek (nie wszystkich) wobec pracownikow.
gosc2 2016-03-18 21:46:47
Pracuje w vive juz naprawde dluzszy czas i naprawde polecam. Pracuje na stanowisku kasjer / sprzedawca. Moze lekko nie jest bo trzeba pracowac po 10-12 godz ale jak sie chce to sie i ma! ( Godna wyplate)
gosc2 2016-03-19 21:12:23
Heh nooo wyplata na pewno nie jest najniższą krajową :D
inna 2016-07-06 13:49:40
a jaka to jest godna wyplata według Ciebie za prace po 12 ? pytam z czystej ciekawosci
1
romek 2016-07-06 15:12:42
słuchajcie, a co powiecie o pracy u nich na stanowisku jako Pracownik Sortowni? bo wydaje mi się, ze tu naparwde bardzo dobrze można zarobić no i dodoatkowo na pewno tez sa tutaj normalne wypłaty z tego co wiem.
Zostaw swoją opinię o Vive - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vive