logo Grupa TENSE

Grupa TENSE

Poznań

Opinie o Grupa TENSE

tomaj007 2011-04-10 23:04
Fajna atmosfera, dobrze się pracuje.
8
garbaty 2014-04-11 09:49
Potwierdzam powyższą opinię. Atmosfera spoko, ludzie fajni, dużo wolnej ręki w pracy. Jedna z lepszych w firm w jakich pracowałem.
11
remi 2014-10-28 11:35
Doskonałe miejsce na zdobycie doświadczenia w branży.
8
anonim 2015-11-29 23:23
Do działu SEO oczywiście że warto, prężnie działa, dużo można się nauczyć, bardzo dobra atmosfera w pracy, do działu IT, myślę, że raczej nie startuj, bo nie warto.
5
Dawny copy 2016-04-25 12:04
W pracy zdalnej kontaktujesz się z bezpośrednimi przełożonymi przez komunikatory, maila, czasem telefonicznie. Praca rzeczywiście w tych deklarowanych godzinach 9-17, nie ma trybu zadaniowego. Szukają ludzi konkretnych, dokładnych, z dużym refleksem, elastycznych, szybko uczących się. Zarobki takie jak wszędzie na start. Ogólnie nie polecam tam się zasiedzieć za długo. Zdalni są ostatni do podwyżki i brak dla nich jakichkolwiek benefitów (podwyżka następuje, gdy jest ustawowa rewaloryzacja minimalnego wynagrodzenia).
7
Dawny copy 2016-05-26 22:55
Trzeba szybko reagowac. Szybko przyswajac nowe informacje, no i stety niestety sporo samoksztalcenia po godzinach. Procentuje to oczywiscie na przyszlosc przy szukaniu kolejnej pracy.
1
Dawny copy 2016-05-26 22:56
Refleks? Trzeba szybko reagowac. Szybko przyswajac nowe informacje, no i stety niestety sporo samoksztalcenia po godzinach. Procentuje to oczywiscie na przyszlosc przy szukaniu kolejnej pracy:)
6
Klientka 2016-09-02 17:30
Na samym początku komunikacja z dedykowanym opiekunem przebiegała super. Z chwilą kiedy zostały wpłacone pieniądze i ruszyła kampania kontakt sie urwał. Za każdym razem musieliśmy się prosić o raport, o wszystko. Kiedy termin określony w umowie dobiega końca nikt nie raczył nawet wysłac maila (nie mówię juz o kontakcie telefonicznym) z zapytaniem czy kontynuujemy czy nie. Nie polecam tej firmy!!!
15
aleksndra 2016-09-04 13:52
Po jednym razie nie ma co oceniać @Klientka bo jednak wiele osób jest zadowolonych z ich usług a jednorazowa wpadka nie może przekreślać całości
3
Zawiedziony 2016-11-16 14:08
Zawracanie głowy! Pracowałem jako zdalny copywriter SEO, zleceń miało być dużo, pojawiały się tymczasem raz na kilka dni. Stawki z początku wydawały się być atrakcyjne, ale w rzeczywistości wyszło coś koło 11 zł za godzinę pracy. Spory zawód z mojej strony.
9
Dramat 2017-02-10 00:26
Zarobki w dziale Handlowym nie powalają, poniżej średniej Poznańskiej firm SEO
12
Bartolomeo 2017-03-31 23:55
Zazdrosna konkurencja? :)
Jarecki 2017-04-04 08:29
Co prawda już nie pracuję w Grupie Tense, z uwagi na przebranżowienie zawodowe i założenie własnej działalności, ale te dyrdymały, które co poniektórzy wygadują... muszę je skomentować. A więc, przepracowałem w Tense 4 lata i co jest faktem, tam naprawdę sporo się dzieje - jako że branża e-commerce jest dynamiczna należy stale dopasowywać się do aktualnych trendów, aby chcieć liczyć się na rynku. Zawsze jednak wszystko jest dokładnie tłumaczone i z perspektywy czasu wiem, że mnie osobiście dużo dobrego dała taka specyfika pracy, mocno rozwinąłem swoje umiejętności organizacyjne i nauczyłem się naprawdę sporo.

Drugim niewątpliwym aspektem są pracujący tam ludzie i kadra zarządzająca. Nie ma tutaj czegoś takiego jak Szef/Kierownik despota, który dojeżdża pracowników w każdej możliwej chwili. Panuje miła, wręcz ciepła, atmosfera i jeśli masz jakikolwiek problem (czy to zawodowy czy prywatny) zawsze zostaniesz wysłuchany i otrzymasz wsparcie. Generalnie atmosfera jest naprawdę bardzo spoko, nie ma zawiści w zespołach i raczej wszyscy się lubią, o czym może świadczyć fakt, że każdy z pracowników z okazji swojego święta (urodziny) lub szczególnego wydarzenia (awans) przynosi blachę samodzielnie robionego ciasta i częstuje nim wszystkich - to jest naprawdę miłe. Takich miłych gestów - również ze strony kadry zarządzajacej - jest wiele więcej, ale najlepiej sprawdzić osobiście :).

Internety internetami, ale niech każdy ma swój rozum i nie wierzy w każde słowo napisane przez "życzliwych". Jeśli chcesz się rozwijać, cenisz sobie miłą atmosfere pracy, lubisz się integrować z ludźmi i masz chęć do pracy, zgłoś się do Grupy Tense - moim zdaniem nie pożałujesz.

Przy okazji pozdrawiam całą ekipę firmy!
3
Uszaty 2017-05-01 20:23
Mi osobiście najbardziej odpowiada stabilność zatrudnienia i brak chociażby tak błahego, ale często spotykanego problemu z wypłatą na czas, zagwarantowany pakiet medyczny i zdrowa atmosfera wśród ludzi. Wiadomo, że niektórych lubi się bardziej, niektórych mniej, ale ogólnie nikt sobie nie skacze do gardeł. Spoko jest to, że organizowane są okazjonalne eventy, w rodzaju grilla, wieczoru ze strzelankami czy planszówkami czy jakieś wspólne wyjścia na meczyk i piwko - to pomaga się integrować i odnaleźć w zespole, przede wszystkim świeżakom. Ogólnie z minusów to przez to, że wciąż poszerzana jest kadra, to ostatnio było trochę mało miejsca roboczego, ale na szczęście "góra" sama dostrzegła problem i dość szybko wynajęli kolejne kondygnacje użytkowe, więc super jest to, że nie trzeba było czekać i się prosić. Ja jestem zadowolony i polecam dołączyć do naszego zespołu.
Monika 2017-06-06 12:07
Także mam takie doświadczenia, efekt "zerowy" , kontakt fatalny, do dnia dzisiejszego nie otrzymałem zwrotnie umowy. Zakończenie z nimi współpracy to jakiś koszmar
1
Serio 2017-06-30 21:01
Dużo się kolego zmieniło od tego czasu, oj dużo...
3
lalala 2017-07-16 21:14
Raczej czysta prawda :)
1
Dział 2017-08-04 18:58
Firma się sypie :(
8
Edyta 2017-08-07 14:32
@Dział, co masz na myśli? Widziałam, że poszukiwani są Młodsi specjalisci ds.sprzedaży ,więc raczej prowadzona jest rekrutacja i nic nie wskazuje na to co piszesz? Pracuje ktoś z Was na tym stanowisku? Czy osoby nieposiadające doświadczenia w sprzedaży, mogą liczyć na szkolenia? Są brani pod uwagę w rekrutacji?
Dział 2017-08-08 05:11
Wiesz co mam na myśli bo pracujesz w tej firmie a Twoje słabo PR-owe teksty sytuacji nie zmienią.
Znasz firmę gdzie nie poszukują do działu handlowego (najbardziej poszukiwanego stanowiska w tej branży) ?
W kolejnym wpisie sam sobie odpowiesz że oczywiście, szkolenia świetne i świetna atmosfera ? A i zapomniałem - świetne zarobki :D

Świetne tak że ludzie lawinowo odchodzą. Nawet te pseudolojalki z których każdy się śmieje niczego nie zmienią
5
bzdura 2017-08-09 19:07
Tym, że jest prowadzona rekrutacja definiujesz kondycje firmy? Szef Atlantika do końca rekrutowal ludzi wiedząc, że bankrutuje. Nie twierdzę, że w tym przypadku tak będzie, ale Twoje rozumowanie jest dla mnie nielogiczne.
2
Robak 2017-08-12 16:16
Atmosfera już dawno się zepsuła.
Czy firma się sypie? Nie mnie oceniać kondycje finansową, ale z punktu widzenia TIM SPIRIT z pewnością się posypało.
Ale jak wiadomo - KEJPIAJE i inne DEDLAJNY... :)
Nie polecam! Ani pracy tam, ani korzystania z ich usług.
6
poirytawany 2017-08-13 11:10
Jeśli pracowałaś/eś w GT to zostawiając tam znajomych i pisząc komentarz, że nie polecasz usług GT robisz im tak naprawdę pod górkę. Niezbyt w porządku moim zdaniem.
3
Ohhh 2017-08-16 01:33
Po to jest ten serwis żeby móc skomentować rzeczywistość
7
Robak 2017-08-16 14:40
Najlepiej zrzucić winę na pracowników (obecnych i byłych)!
To ja jestem ta zła bo napisałam negatywną opinię.
Brawo :)
@poirytowany - bądź obiektywny
5
Pracownik 2017-08-17 12:05
Pracuję w Grupie Tense ponad dwa lata.

Przeglądając powyższe komentarze, zauważyłem z rozczarowaniem, że jeśli się trafiają negatywne opinie, to generalnie jest to sam hejt, a brak w nich jakichkolwiek konstruktywnych, w tym pozytywnych wniosków.
Według mnie rzetelna ocena to taka, która zawiera i negatywne, i pozytywne strony firmy, trochę jak opinia użytkownika Klientka (niestety, w każdej firmie, również rzetelnej zdarzają się pojedyncze "wpadki" i nie ma na to cudownego środka; zawsze takie sytuacje są przykre i dla klienta, i dla pracowników i dla całej firmy).

Ja, biorąc pod uwagę wady i zalety, oceniam pracę w Grupie Tense pozytywnie.
Przede wszystkim mam poczucie bezpieczeństwa jeśli chodzi o stałość i pewność zatrudnienia. Jeśli czegoś w firmie, w warunkach pracy, mi brakowało, to zgłaszałem to otwarcie przełożonym i w końcu, prędzej czy później, to dostawałem - i to jest wielka zaleta firmy, że jeśli powiesz, czego chcesz, to Cię wysłuchają. Niestety, nikt w życiu za rączkę cię nie poprowadzi. Wiem, że są ludzie, którzy wstydzą, lub boją się otwarcie porozmawiać z przełożonymi o ich potrzebach i obawach. Nie jest to dobre. Niestety, narasta w nich frustracja, aż tracą motywację do pracy. W końcu przychodzi dzień rozstania i nie dziwi mnie, że muszą gdzieś poczucie bezsiły wyrzucić - nie zawsze, ale takie "hejtowe" komentarze to jeden z niezłych sposobów na odreagowanie bezsilności.

Atmosfera, potwierdzam, jest ponadprzeciętnie ciepła i koleżeńska. Pracowałem przedtem w naprawdę różnych miejscach (na kasie, w korpo), więc mam porównanie. Wszyscy, nawet jak ktoś ma gorszy dzień, starają się być dla siebie uprzejmi i mili. Potwierdzam, dzień bez ciasta jest rzadkością :) I zrzucamy się na prezenty urodzinowe dla kolegów i koleżanek.

Minusem jest niekiedy chaos w komunikacji. Czasem bardziej to przeszkadza, czasem mniej. Mam świadomość tego, że firma jest na etapie dość gwałtownego rozwoju i pewne rozwiązania, które sprawdzały się rok, dwa lata temu przy mniejszej liczbie pracowników, dzisiaj muszą być czasem zaktualizowane. Nie jest to jednak zawsze takie proste - wiem to z autopsji. Najważniejsze dla mnie tu jest to, że firma to widzi, nie zostawia problemu odłogiem i systematycznie pracuje nad rozwiązaniem.

Nie pracowałbym w firmie, w której usługi są "szemrane", niepewne, w firmie, w której oszukuje się ludzi. Widzę, że GT stara się świadczyć usługi na jak najlepszym poziomie. Widać to w polityce wdrażanej od góry do samego dołu. Jasne, że czasem po prostu zdarzy się błąd w sztuce. Ale wtedy profesjonalna firma się po prostu do tego przyznaje, rekompensuje szkodę i pracuje dalej.

Generalnie jest tu bardzo ok i zapraszam każdego, kto chce tego doświadczyć na własnej skórze, w tym Klientów :)
1
Karakan 2017-08-17 13:15
Atmosferę tworzą ludzie pracujący w firmie. Osoby konfliktowe, niedojrzałe i lubiące siać ferment będą miały złą opinię o każdej firmie w której pracują/pracowały - osobiście nie narzekam na atmosferę panującą w GT oraz na jakość świadczonych usług. Nie muszę się wstydzić polecając firmę znajomym zarówno jako potencjalne miejsce pracy jak i firmę do świadczenia usługi.
3
Kolega z pracy 2017-08-27 16:34
Jak to jest, że gdy ktoś otrzymuje wypowiedzenie, to od razu musi wylać tonę żalu na pracodawcę? Pracy w Poznaniu nie brakuje i po prostu można odejść bez zbędnej dramy.
Jeszcze kolega z pracy 2017-08-29 21:34
A co z zakazem konkurencji? Z tego co słyszałem tym, którzy odeszli lub zostali zwolnieni nie cofnięto zakazu! Jak mam odejść i pracować w firmie konkurencyjnej skoro trzymacie pracowników zastraszając ich zakazem i karą za jego złamanie?
Mam przez pół roku czekać bezczynnie czy olać zakaz?
@Kolega z pracy - nie tylko zwolnieni piszą tutaj swoje żale :) Dość sporo osób jeszcze pracuje i nie sa zadowoleni.
1
Pewna siebie 2017-08-31 03:40
Te zakazy to straszaki bez mocy prawnej. polityka stara jak świat
2
Kolega z pracy 2017-08-31 11:25
Podpisując umowę nie widziałeś o zakazie? Skoro pracujesz to wiedziałeś i zgodziłeś się na takie warunki. Dlaczego teraz postrzegasz to jako problem?

Sam nie uważam, by zakazy były potrzebne i do wyegzekwowania, ale zgodziłem się na to więc trudno bym miał pretensje po fakcie.
1
Student Prawa 2017-09-01 14:23
Niestety bardzo często pracodawca mówiąc mniej ładnie "wciska" do podpisania te zakazy wychodząc z pozycji siły dając pracę. Pracownikowi na pracy zależy więc nie przywiązuje do tego aż takiej wagi. Pytanie czy pracodawca powinien to wykorzystać jesli najnormalniej komuś ta praca nie pasuje, nie chce juz tam pracować. Temat zakazów itp nie jest taki czarno biały jak się wydaje. Nie można po prostu skwitować "Widziały gały co brały" ponieważ często okoliczności są zupełnie inne. A to że to straszak bez mocy prawnej to może zweryfikować każdy prawnik :) Bardzo prawdopodobne że tak jest - jeśli za zakazem konkurencji nie idzie w parze zadośćuczynienie za uniemożliwienie zarobkowania na życie, mało to zadoścuczynienie w odpowiednio wysokiej w stosunku to wcześniejszej wypłaty wartości to każdy uzna to za działanie nieuczciwe i pomimo że jest papier nie ma on mocy prawnej. Do tego jest PiP - tam można się wiele dowiedzieć na temat swoich praw. Za darmo. Prawo w Polsce najczęściej trzyma stronę pracownika a nie pracodawcy. To dla Nas dobra wiadomość :)
5
Lepiej nie mówić 2017-09-03 13:59
Za 25% wynagrodzenia na pewno nie dam rady żyć przez pół roku! Zatem albo będę pracować dla konkurencji pomimo zakazu i będę kłamał albo będę pracować na czarno :D
Jak dotąd zakaz konkurencji dobrze zdaje egzamin jako straszak, mimo to mocno zastanawiam się nad odejściem.
5
Seowiec 2017-09-03 14:06
Zakaz miał być egzekwowany przede wszystkim w trakcie trwania umowy. Przy rozstaniu miało to odbywać się "po ludzku". Każdy z nas pracujących w SEO chciałby robić to nawet po rozstaniu z GT i miało to być umożliwione. Niestety nie rozwiązuje się zakazów odchodzącym/zwolnionym. Mam na to conajmniej 2 przypadki. Jak zatem mam po ludzku odejść z firmy? Jestem na te chwile uwiązany i podejrzewam ze nikt nie rozwiąże mi lojalki gdy dam wypowiedzenie.
5
Prawo 2017-09-04 20:29
jeśli zakaz opiewa na 25% wynagrodzenia to uznaj że go nie ma (nie ma mocy prawnej). Oznacza to że pracodawca nie jest w stanie wyegzekwować go przed sądem., a ma na celu wyłącznie zastraszenie osób mniej świadomych swoich praw.
1
Wy pewnie wiecie. 2017-09-05 11:37
Grupa Tense to: możliwość zdobycia cennego doświadczenia i praca z wieloma fantastycznymi ludźmi. Z drugiej strony liczne procedury i nacisk kładziony na takie czynności, które w żaden sposób nie przyczyniają się do poprawy jakości pracy, czy jej wyników. Niektóre z osób na stanowiskach menadżerskich zapomniały (bądź nie wiedzą), że czasem pracownika należy najzwyczajniej w świecie za coś pochwalić. Pracując w Tense zawsze starałem się i dawałem z siebie wszystko, a często ocena mojej pracy ograniczała się do "podsumowania" tabelki na koniec miesiąca i to w zasadzie tyle.

Szczerze mówiąc nie rozumiem, skąd biorą się tak negatywne opinie na temat Tense, bo w zasadzie praca tam jest przyjemna.

Józef Piłsudski powiedział kiedyś (choć chyba tego nie powiedział, ale tak się już przyjęło) o Polsce i Polakach - " Naród wspaniały, tylko ludzie ...". Nie chcę generalizować i absolutnie nikogo obrażać, ale ta wspaniała sentencja jakoś mi w to miejsce pasuje. Problemem w tej firmie są wszędzie o czymś plotkujący pracownicy. To jest powód, przez który można na głowę dostać. Jedna osoba, rozmawia z drugą o trzeciej - i nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie sposób mówienia i często niefartowny dobór słownictwa. Ludzie z TENSE - rozmawiajcie sobie z kim i o kim chcecie, ale postarajcie się to robić tak, by osoby których Wasze przemyślenia nie interesują były zwolnione z obowiązku ich wysłuchiwania.

Sposób komunikacji w firmie także jest wadliwy, a szum komunikacyjny często jest powodem powstawania licznych problemów, których także można by uniknąć.

Każdej osobie, która zamierza rozpocząć swoją zawodową pracę BARDZO polecam Tense. Ważna informacja jednak dla każdego kto chce tam dołączyć - miejcie swoje rozumy i nie słuchajcie wszystkiego co Wam ludzie w okół mówią. W każdym miejscu pracy można znaleźć ludzi "do rany przyłóż" i Tense nie jest od tego wyjątkiem. Niestety ćwierćmózgów nie trzeba ze świecą szukać i to jest wielką bolączką.

Na temat Tense mógłbym mówić bardzo, bardzo dużo dobrego, ale byłbym w stanie wskazać też na pewno kilka minusów. Z racji tego, że moja wypowiedź robi się coraz bardziej chaotyczna, myślę że mogę ją powoli kończyć.

Reasumując - PRZESTAŃCIE LAĆ ŻALE!!!!! To jest naprawdę dobre miejsce do pracy. Jeśli liczycie na zarobki rzędu wieletysięcymiesięcznie i więcej, to się przeliczycie. Jeśli natomiast nie jesteście pracownikami pokolenia - nie mam doświadczenia, ale czwórkę na rękę to chcem podstawy - to szczerze polecam.

Aaaaaaa i jeszcze jedno... Aplikowałem do Tense już ponad 2 lata temu, jednak z tego co wiem, na rozmowach rekrutacyjnych zdarza się, że rekruter tak bardzo chce "sprzedać" pracę w Tense, że z rozpędu może powiedzieć, że coś jest, a tego nie ma ( i nie będzie). Minęło sporo czasu, także być może i to się zmieniło, jeśli jednak ktoś tam ma wciąż zapędy do koloryzowania rzeczywistości w trakcie rozmowy o pracę - dajcie sobie z tym spokój.

Całemu zespołowi Tense życzę wszystkiego dobrego!! Ode mnie macie <thumbs up> !!
3
brak 2017-09-05 22:16
Odnosząc się do wcześniejszych komentarzy.

Nie mógłbym z czystym sumieniem polecić pracy tutaj. Jeśli bym to zrobił to powiedziałbym od razu otwarcie, że to jest praca na pół roku. Żeby zdobyć jakiś wpis do cv po studiach i tyle. Później nie ma co tu siedzieć. Chyba że ktoś lubi stać w miejscu.

Jeszcze do niedawna ta firma reklamowała się jako mała rodzinna, ale dzisiaj jest to po prostu korpo bez odpowiedniej i logicznej komunikacji. Założenie jest takie, że warto dbać o pracowników milczących i godzących się bez słowa na każde polecenie, a jak ktoś ma odwagę powiedzieć co mu nie pasuje to do widzenia. Tak pożegnano wielu bardzo dobrych specjalistów i nie ma miesiąca bez wypowiedzenia. Stąd dużo rekrutacji i dużo nowych.

Ducha pracy zespołowej nie ma, każdy łoi swoje terminy. Bardzo ciężka atmosfera i mnóstwo szeptania po kątach, nieprzyjemnych sytuacji, podkopywania, sekretów i intryg, mylące komunikaty. Szkolenia tylko wewnętrzne a jak coś więcej to lojalka. Popularny jest brak otwartej komunikacji na linii przełożony-pracownik. Inicjatywy nie przechodzą, pracownicy mają być automatami.

Z plusów – kawa i woda do woli, wygoda z urlopami, no i można śmiało siedzieć tyle nadgodzin ile się chce. Elastyczne godziny.
6
p. 2017-09-08 18:48
Niestety, ale podpisuje się pod negatywnymi opiniami na temat firmy. Tak, oczywiście są dobre plusy, a każdy kij ma dwa końce.... jednak lawina zwolnień, obiecywanie lepszych warunków których nie ma i nie będzie, chaos komunikacyjny? cho**ra, pokazywanie na wszystkich socialach jaką mamy rodzinną i przyjazną atmosferę? Nie rozumiem, jak można mówić o stabilności zatrudnienia. Nie ma takiego czegoś jak stabilność, nie tu.

Plusy to ludzie, współpracownicy są świetni. Dzieje się jednak coraz gorzej. Nie polecam. Firma niegdyś była firmą rodzinną stała się korporacyjną.
5
Tajemniczy klient 2017-09-13 14:50
Też podpisuję się pod opiniami.

Plusy:
Atmosfera (Serio super ekipa) +
Free Coffe & Tea +
Biuro w pobliżu strefy wolnej od opłat parkingowych +

Minusy:
Chaos komunikacyjny (komunikacja firmowa jak z początku 21 wieku) -
Lawina zwolnień -
Stabilność słaba -
Brak możliwości rozwoju -
Kasa +/-
PM (nie zawsze można liczyć na pomoc) -
Dużo obiecywane -
Szeptanie po kątach -

3
Zdalny 2017-09-13 16:37
Czy ktoś z obecnych na forum pracuje w GT jako copywriter zdalny? Niedawno doszło do krótkotrwałej podwyżki, po czym powrócono do poprzedniej stawki. Czy ktoś może wypowiedzieć się w tym temacie dlaczego tak się stało? Osobiście nie jestem przekonany co do tego czy wszyscy copywriterzy za ten sam rodzaj tekstów mają takie same stawki. Czy możecie podać stawki, które Was obowiązują?
Podwyżka sprawiła, że uznałem firmę GT za dobre miejsce pracy. Po powrocie do poprzedniej stawki poczułem jakby podcięto mi skrzydła.
5
zdalny2 2017-09-13 17:50
Tak, mi tez obnizyli. 4,4 brutto za tysiac znakow.
5
Zdalny 2017-09-14 14:24
Czyli tak samo jak u mnie. A czy ktoś kto pisze teksty optymalizacyjne w GT może podać stawkę, która za te teksty obowiązuje? Ponoć jest to 5zł brutto. Czy to prawda?
Swoją drogą skoro podwyższyli i obniżyli to chyba nie dzieje się u nich dobrze?
3
zdalny3 2017-09-14 15:12
Stawka, którą GT oferuje za 1000zzs dla zdalnych to jakaś kpina. Była podwyżka do 5zł i można było pisać za w miarę godziwe pieniądze (choć i tak jedne z niższych w tej branży), a teraz znowu powrócono do 4.40. Dawanie podwyżki na miesiąc, a potem obniżanie jej to poważny cios dla wizerunku firmy. Proszę sobie wyobrazić, że pracownik przychodzi do firmy i po kilku dniach dowiaduje się, że będzie pracował za znacznie mniej niż mu obiecano...
A na dodatek ciągle zwiększają się wymagania co do jakości tekstów. Wyższa jakość za niższą cenę? A może za darmo w ogóle mamy pisać?
Szkoda, że firma, która tak bardzo szczyci się swoimi sukcesami, ma w poważaniu copywriting, bez którego tak naprawdę nie osiągnęłaby żadnych sukcesów dla swoich klientów, którzy walczą o wyższą pozycję w wyszukiwarce.
4
Zdalny 2017-09-14 16:01
Dokładnie.. Podwyżka obejmowała dwa i pół miesiąca. Później powrót do 4,40 zł i wzrost wymagań co do jakości tekstów... I jeszcze obecne zmiany, które obecnie wprowadzili... wyścig szczurów po zlecenie.
2
zdalny2 2017-09-14 16:42
Tez macie coraz wiecej odsylania z byle zle postawionym przecinkiem? Nie mowie, ze teksty na strone czy artykuly jakies, ale zaplecze?
3
zdalny3 2017-09-14 19:15
Niestety, co chwile coś do poprawy. Wcześniej tak nie było. Nie dość, że się zmieniła osoba odpowiedzialna za akceptacje, która przetrzymuje zlecenie po kilka dni (wcześniej były w ciągu kilku minut akceptowane) to coraz wyższe wymagania za coraz niższą kasę :/
2
Zdalny 2017-09-14 19:16
Mam podobnie. Kiedyś tak samo napisane teksty zapleczowe były przyjmowane bez problemu. Nic nie mówię, niech jakość będzie wysoka, ale niech jakość będzie szła w parze ze stawką. Ciekawe co tam się u nich dzieje. Zlecenia wiszą w systemie niesprawdzone po kilka dni. Wnikliwiej są sprawdzane.
To jak, pochwali się ktoś ile dają za teksty optymalizacyjne? Bo jeżeli faktycznie 5 zł brutto to nie opłaca się tracić na nie czasu...
3
słabo 2017-09-15 05:06
Słabo to wszystko wygląda...
5
Tomi 2017-09-15 15:21
Kiepska kasa i atmosfera. Najlepiej po pół roku się zawinąć bo szkoda czasu aby dłużej siedzieć w tej firmie. Wszystkie akcje na fb, insta itd. to pozerka. Jeżeli liczysz na rozwój, podwyżki, premie, dobrą kasę, szkolenia to wiedz jedno tu ich nie znajdziesz...
12
Zostaw swoją opinię o Grupa TENSE - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa TENSE