Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dino

Pracowałeś w firmie Dino i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nowa - 2012-10-27 20:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. dostalam propozycje pacy w DINO czy ktos moze mi powiedziec jak naprawde jest w tym sklepie?! prosze o porade... czy warto sie tam pchac???
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-02-12 17:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie się podziała nasza najlepsza kasjerka?? Dawno jej nie widziałem
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-02-15 12:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już dobrych kasjerek nie ma, więc musimy stać w kolejkach obsługiwani, (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-02-17 23:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie! Dziwnie się tam zrobiło i jakoś tak smutno teraz
zdjecie uzytkownika
klient - 2013-02-24 18:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Paniii a po ile ta mąka ?? haha
zdjecie uzytkownika
klient - 2013-03-14 21:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dino to pomyłka zwłaszcza w Rogowie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
A gdzie kodeks pracy??? - 2013-03-20 15:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie tylko w Iłowa tak wygląda praca w Dino, może bardziej w DNO!!!
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
magda781 - 2013-04-12 18:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik - 2011-10-28 10:07:36

przestańcie już tak jechać to Dino, pracuję tam od paru m-cy i to co tu czytam nie mieści mi się w głowie, z wypowiedzi wnioskuję, że albo wypowiadają się byli pracownicy, którzy wiązali swoją cało życiową karierę w pracy w tejże placówce i im nie poszło, albo ludzie z konkurencyjnych sklepów. Co do klientów, to każdy ma prawo kupować gdzie chce, czy to będzie nowo otwarta Biedronka w Iłowej, czy Carrefour w Zielonej Górze. A co do kierownictwa, to albo z zazdrości jest tak oczerniane, albo wypowiadają się po prostu ludzie,którzy wypominają komuś swoje błędy. Przecież one też mają kogoś nad sobą i wierzcie mi są to ludzie dążący do perfekcjonizmu, ale wysiłkiem innych ludzi. Atmosfera w pracy jest normalna, powiedziałabym nawet że cała nasza ekipa jest zgrana włącznie z kierowniczkami, więc już dajcie na luz bo zaczynacie przynudzać.
ZGADZAM SIE Z POPRZEDNICZKA TEZ PRACUJE W DINO I BARDZO DOBRZE MI SIE TAM PRACUJE OCZYWISCIE JEST TAM TROCHE PRACY ALE TO NATYM POLEGA JESLI KTOS MA LENIA DO ROBOTY TO MMMMMMMMMMMMMMMMÓGŁ SIE LEPIEJ UCZYC I ISC DO PRACY W BIURZE W MOIM SKLEPIE KIEROWNICZKA NAWET NA SALI SPRZEDAZY WYKŁADA Z NAMI TOWAR OCZYWISCIE KAZDY CHCIAŁBY ZARABIAC LEPIEJ ALE TAKIE SA REALIA ZYCIA TAK JEST W POLSCE WSZEDZIE SIE TAK ZARABIA JA SIE CIESZE ZE MAM CHOC TYLE
zdjecie uzytkownika
com - 2013-06-03 12:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje w dino jest spoko pensja dobra 1600zł na reke bo jest 1600brutto i dodatek 500 zł co miesiac.no i dochodzi premia jak zasłuzymy wiec jako kasjer mozna zarobic 1800zl
zdjecie uzytkownika
d - 2013-06-04 20:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
com - 2013-06-03 12:47:35

ja pracuje w dino jest spoko pensja dobra 1600zł na reke bo jest 1600brutto i dodatek 500 zł co miesiac.no i dochodzi premia jak zasłuzymy wiec jako kasjer mozna zarobic 1800zl
HTo w ktorym dino pracujesz moze ja pomylilam nazwy i pracuje w DNO bo o takiej kasie to tylko marzyc moge :(
zdjecie uzytkownika
liba - 2013-06-26 08:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wktórym dino ty tyle zarobisz juz rok pracuje i jeszcze nigdy nie zarobiłam 1600
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-31 20:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w Dino,w ilowej ogólny zapieprz wiekszosc opini sie sprawdza. traktowanie pracownika nie najlepsze no cóż...chcesz sie odchudzic i nabawic nerwicy zapraszamy!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-06 15:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim na czym polega praca w firmie Dino? są osoby które pracują tam na stałe? często pracownicy się stamtąd zwalniają?
zdjecie uzytkownika
biedronka - 2013-08-09 14:58:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny słuchajcie jest róznie! Ja pracuję w Dino i przechodziłam szkolenie własnie w Iłowej dostalam trochę w kość,ale to w zasadzie dobrze.WKRÓTCE otwieramy nowy sklep i tam własnie ide do pracy. Dla mnie ta praca odpowiada ,trzeba sie narobić i tu wcale nie chodzi o Dino a ogolnie o market. Praca w markecie jest zawsze cieżka. Ja polecam pracę w Dino,bo chociaż czas szybko l
zdjecie uzytkownika
misiek - 2013-08-20 06:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając opinie zastanawiam się dlaczego "starzy" pracownicy zaprzeczają sami sobie ? Niesamowity kierat i katorga , a nie praca !
Rotacja i jeszcze raz rotacja pracowników..
Henia kapuś w dodatku lizaca du.. kierowniczce wchodząca jak tylko może i wiele specyficznych osób z paczki ruszów co tu więcej mówić ? Bez komentarza...
Nowa kierowniczka czyli początek "rewolucji" ?
Nowe Dino czy raczej znowu dno..

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-22 17:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
misiek czy wiesz ilu jest pracowników w firmie Dino którzy pracują tam na stałe? czy w związku z rotacją często są przyjęcia?
zdjecie uzytkownika
misiek - 2013-08-24 11:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem ile pracuje tam na stałe, ale złóż podanie i Cie przyjmą z otwartymi ramionami. Na początek pewnie będziesz wykładać towar za 4,20 zł brutto ! Irena & Company też od tego zaczynały więc pewnie i Ciebie też to czeka. Rotacja pracowników jest wystarczy się przejść po sklepie..
zdjecie uzytkownika
dsa - 2013-08-26 21:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
wiadomo jakie zarobki na stanowisku Kierownik Sklepu? Jakie Wymagania? Jaki tryb pracy?
pozdro
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-27 19:11:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dino nie jest takie tanie i wspaniale zle traktuje sie pracownikw starzy pracuja bo musza ale jak by mieli gdzie to juz dawno by odeszli dziewczyny wyrazy wspolczucia a henia jak lizala tak lize a dawno powinna wyleciec
zdjecie uzytkownika
biedronka - 2013-08-27 19:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy nowa pani kierownik przejrzala na oczy lizusy jej dude rabia jak trza czy moze udaje ze nic sie nie dzieje spadly utargi moze wyleciec a przydalo by sie za to ile krzywdy wyrzadzila pa kochani przyjemnej pracy oby bylo lepiej
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-21
Żródło: pracuj.pl
Krotoszyn
(wielkopolskie)
Dino to polska dynamicznie rozwijająca się sieć marketów spożywczych.W związku z otwarciami nowych marketów  tworzymy kolejne miejsca pracy.Dołącz do Dino – rzetelnego pracodawcy!Obecnie poszukujemy osób na stanowisko: Asystent/ka Kupca Miejsce pracy: Krotoszyn Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za zapewnienie wsparcia pracy kupców m. in. poprzez:Przygotowywanie analiz i zestawień sprzedażyKontakt z dostawcamiPrace adminis
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
ooochhh - 2013-09-22 19:55:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestescie nienormalne!!!! dino to fajna firma-zarobki 2000zł na rękę a jestem kasjerem-tylko trzeba [usunięte przez administratora] jak zetor!!!! A wy jak macie czas na pierdoły i obgadywanie koleżanek i kierowników to za mało w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dostajecie!!!! Do roboty lenie i pierdusnice różancowe!!!!
zdjecie uzytkownika
Anx - 2013-10-04 11:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam brak miłej atmosfery w pracy szefowa tylko chodzi i mówi że tego trzeba zwolnić co chwile przyjmowane nowe osoby. Dużo osób pracuje tam nie cały miesiąc albo trochę więcej co trochę ktoś się zwalnia albo jego zwalniają sami podejmijcie decyzje bez powodu tak się nie dzieje
zdjecie uzytkownika
fanka - 2013-11-16 20:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [patrzący z innej perspektywy - 2012-10-08 21:38:33]:
praca ciezka ale jak ktos ma checi i przede wszystkim siły to da rade ale co mnie najbardziej wkurza to marnotrastwo owoców, warzyw i chleba a zamówienia parti pasztetów gdzie na sklepie niema gdzie wcisnac ani jednego to totalny ezsens abo nastepnej ilości winogronu gdzie sa 3 paczki i szybko sie psuje a na sklepie lezy od tygodnia i sie psuje
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-12-05 19:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja też pracuję w dino ale o takiej kasie jeszcze nie słyszałam pomarzyć tylko można. Ten sklep to porażka.U nas jak by całą załogę z biura wymienili to może by było lepiej. Bo to co one wyprawiają to się w głowie nie mieści.
zdjecie uzytkownika
marika - 2013-12-17 12:25:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fanka piszesz ze praca ciezka a jak się mają do tego zarobki ? ile wyciągacie ? jakies bonusy czy paczki na swieta są ??
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x