Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dino Polska

Pracowałeś w firmie Dino Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-06 15:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim na czym polega praca w firmie Dino? są osoby które pracują tam na stałe? często pracownicy się stamtąd zwalniają?
zdjecie uzytkownika
biedronka - 2013-08-09 14:58:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny słuchajcie jest róznie! Ja pracuję w Dino i przechodziłam szkolenie własnie w Iłowej dostalam trochę w kość,ale to w zasadzie dobrze.WKRÓTCE otwieramy nowy sklep i tam własnie ide do pracy. Dla mnie ta praca odpowiada ,trzeba sie narobić i tu wcale nie chodzi o Dino a ogolnie o market. Praca w markecie jest zawsze cieżka. Ja polecam pracę w Dino,bo chociaż czas szybko l
zdjecie uzytkownika
misiek - 2013-08-20 06:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając opinie zastanawiam się dlaczego "starzy" pracownicy zaprzeczają sami sobie ? Niesamowity kierat i katorga , a nie praca !
Rotacja i jeszcze raz rotacja pracowników..
Henia kapuś w dodatku lizaca du.. kierowniczce wchodząca jak tylko może i wiele specyficznych osób z paczki ruszów co tu więcej mówić ? Bez komentarza...
Nowa kierowniczka czyli początek "rewolucji" ?
Nowe Dino czy raczej znowu dno..

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-22 17:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
misiek czy wiesz ilu jest pracowników w firmie Dino którzy pracują tam na stałe? czy w związku z rotacją często są przyjęcia?
zdjecie uzytkownika
misiek - 2013-08-24 11:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem ile pracuje tam na stałe, ale złóż podanie i Cie przyjmą z otwartymi ramionami. Na początek pewnie będziesz wykładać towar za 4,20 zł brutto ! Irena & Company też od tego zaczynały więc pewnie i Ciebie też to czeka. Rotacja pracowników jest wystarczy się przejść po sklepie..
zdjecie uzytkownika
dsa - 2013-08-26 21:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
wiadomo jakie zarobki na stanowisku Kierownik Sklepu? Jakie Wymagania? Jaki tryb pracy?
pozdro
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-27 19:11:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dino nie jest takie tanie i wspaniale zle traktuje sie pracownikw starzy pracuja bo musza ale jak by mieli gdzie to juz dawno by odeszli dziewczyny wyrazy wspolczucia a henia jak lizala tak lize a dawno powinna wyleciec
zdjecie uzytkownika
biedronka - 2013-08-27 19:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy nowa pani kierownik przejrzala na oczy lizusy jej dude rabia jak trza czy moze udaje ze nic sie nie dzieje spadly utargi moze wyleciec a przydalo by sie za to ile krzywdy wyrzadzila pa kochani przyjemnej pracy oby bylo lepiej
zdjecie uzytkownika
ooochhh - 2013-09-22 19:55:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestescie nienormalne!!!! dino to fajna firma-zarobki 2000zł na rękę a jestem kasjerem-tylko trzeba [usunięte przez administratora] jak zetor!!!! A wy jak macie czas na pierdoły i obgadywanie koleżanek i kierowników to za mało w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dostajecie!!!! Do roboty lenie i pierdusnice różancowe!!!!
zdjecie uzytkownika
Anx - 2013-10-04 11:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam brak miłej atmosfery w pracy szefowa tylko chodzi i mówi że tego trzeba zwolnić co chwile przyjmowane nowe osoby. Dużo osób pracuje tam nie cały miesiąc albo trochę więcej co trochę ktoś się zwalnia albo jego zwalniają sami podejmijcie decyzje bez powodu tak się nie dzieje
zdjecie uzytkownika
fanka - 2013-11-16 20:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [patrzący z innej perspektywy - 2012-10-08 21:38:33]:
praca ciezka ale jak ktos ma checi i przede wszystkim siły to da rade ale co mnie najbardziej wkurza to marnotrastwo owoców, warzyw i chleba a zamówienia parti pasztetów gdzie na sklepie niema gdzie wcisnac ani jednego to totalny ezsens abo nastepnej ilości winogronu gdzie sa 3 paczki i szybko sie psuje a na sklepie lezy od tygodnia i sie psuje
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-12-05 19:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja też pracuję w dino ale o takiej kasie jeszcze nie słyszałam pomarzyć tylko można. Ten sklep to porażka.U nas jak by całą załogę z biura wymienili to może by było lepiej. Bo to co one wyprawiają to się w głowie nie mieści.
zdjecie uzytkownika
marika - 2013-12-17 12:25:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fanka piszesz ze praca ciezka a jak się mają do tego zarobki ? ile wyciągacie ? jakies bonusy czy paczki na swieta są ??
zdjecie uzytkownika
marot - 2014-09-25 20:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiecie moze jak obecnie wyglada sytuacja z warunkami finansowymi? z tego co zdazylem sam uatalic, rok-pol roku temu wygladalo to dosyc mizernie- zreszta jak w wiekszosci sklepow, ale moze cos drgnelo we wlasciwym kierunku, bo co by nie bylo dino ma spory udzial w rynku, co na pewno generuje odpowiednie pieniadze.
zdjecie uzytkownika
rapido - 2014-11-18 19:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A île za zarabia kierownik w dino?
zdjecie uzytkownika
sebastian - 2014-12-16 11:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak mniemam kierownik ma z tysiąc więcej na rękę niz szeregowy pracownik, chociaż różnie to wygląda. W ogóle dino nie jest wielką siecia w porównaniu do wielkich marketów, to jak oni traktują pracowników? Warto próbować zaaplikować, czy raczej szukać pracy w innym markecie. Jesli chodzi o system socjalny to coś jest?
zdjecie uzytkownika
portos - 2015-01-25 01:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie zastanawia tylko w jaki sposób kierownicy są szanowani czy instruowani przez swoich przełożonych. W ten sam sposób to się odbywa - ciągłe ponaglanie, pospieszanie, 'zechęcanie'? Gdzie się nie spojrzy to w Dino nie pracuje się dobrze. Wiele osób tylko narzeka i z tego co widać to mają ku temu uzasadnione powody.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-03 16:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [com - 2013-06-03 12:47:35]:
i z czego sie cieszysz!tak w ogole to nikt nie powinien pisac jak ty,poniewaz zarobki w żądzie a nasze to totalna porazka!!!rozumiem ciebie ale tak byc nie powinnochyba prawda!ile mniej sie uczylaś od tego co pracuje w biurze?chyba ze skonczylas 8 klas.
zdjecie uzytkownika
b - 2015-02-09 18:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasjer 1800 zł?brednie!trzy lata pracowałam i nigdy nie dostałam nawet 1400 zł.premie miały osoby które dobrze donosiły na koleżanki do kierowniczki na koleżanki.nie polecam pracy w dino.beznadzieja!!!
zdjecie uzytkownika
DZIOLO - 2015-02-13 01:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-08-06 15:21:07]:
JA TEŻ PRACUJE W DINO W IŁOWEJ U NAS TO LUZIK PO TERMINY MOŻNA BRAĆ KIEROWNICZKA NIC NIE MÓWI A WRĘCZ KAŻE BRAĆ ŻADNEJ KONTROLI JUŻ DAWNO NIE BYŁO PIWKO JOGURCIKI 1, 2 DNI PO TERMINIE NIC IM NIE JEST NO I MOŻNA KOMUŚ JE SPRZEDAĆ NA LEWO TO DO WYPŁATY DOCHODZI 300ZŁ 400ZŁ ZALEŻY ILE SIĘ WYNIESIE
zdjecie uzytkownika
T,AK - 2015-02-13 01:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KOCHAMY PANIĄ KIEROWNIK ZA TE POZWOLENIA BRANIA CHOCIAŻ ,ONA SAMA BIERZE WIĘCEJ PO TERMINÓW CZEKOLADKI,ŚLEDZIKI ITP ,NAM CHOCIAŻ ZOSTAWIA PIWKA I JOGURCIKI . POZDRAWIAMY
zdjecie uzytkownika
T,AK - 2015-02-13 01:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA TEŻ PRACUJE W DINO W IŁOWEJ U NAS TO LUZIK PO TERMINY MOŻNA BRAĆ KIEROWNICZKA NIC NIE MÓWI A WRĘCZ KAŻE BRAĆ ŻADNEJ KONTROLI JUŻ DAWNO NIE BYŁO PIWKO JOGURCIKI 1, 2 DNI PO TERMINIE NIC IM NIE JEST NO I MOŻNA KOMUŚ JE SPRZEDAĆ NA LEWO TO DO WYPŁATY DOCHODZI 300ZŁ 400ZŁ ZALEŻY ILE SIĘ WYNIESIE
zdjecie uzytkownika
qoleszka - 2015-02-21 21:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To i tak chyba nie jest źle z tego co widzę, skoro możecie sobie brać piwo i jogurciki po terminie. Zawsze to jakiś dodatek a nie wszedzie mozna sobie na coś takiego pozwolić. Z tego co mówicie to stawka jest normalna jak na takie stanowisko. Wiecie może czy jako student jest możliwośc zatrudnienia ? Dostosuje mi grafik pracy do planu zajęć ?
zdjecie uzytkownika
Klaudia - 2015-02-25 07:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co za głupoty piszą ją też pracowałam i nic takiego nie było kto wam daje takie pomysły terminy są wyrzucone pracownicy są sprawdzani przed wyjściem i nikt nie leży sklep zadbany idzie zobaczyć inne markety A pracowników jest za mało ale to nie zależy od kierowniczki tylko od ludzi którzy są nad nią zamiecie się z tymi dziewczynami na jeden dzień
zdjecie uzytkownika
klient2 - 2015-03-16 16:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwielbiam robić zakupy w Dino Iłowa .Dziewczyny uśmiechnięte, pomocne,pracowite widać to jak zapierdzielają codziennie.Sklep zadbany miło się wchodzi na zakupy tam gdzie gości UŚMIECH I MIŁA ATMOSFERA.
Pozdrawiam stały klient.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dino Polska?
Zadaj pytanie