brak logo

ZETKAMA S.A

Ścinawka Średnia

Opinie o ZETKAMA S.A

óczony 2015-02-16 23:34:12
cza sie było óczyć, tesz byś siedział tyle na pszerwie.
Freshh 2015-02-26 20:49:45
Gwoli wyjaśnienia:
1.Pracownicy produkcyjni mają inny charakter pracy od pracowników biurowych i nie mogą ze względu na to opuszczać często swojego stanowiska. Stąd bardziej restrykcyjny czas przerw.
2.Pracownik biurowy w przeciwieństwie do produkcyjnego często pracuje więcej niż 8h w firmie aby pracownik produkcyjny mógł mieć pracę.
3.Pracownikowi biurowemu przysługuje zgodnie z ustawą 5 min/1h przerwy od komputera i może to wykorzystać np. na śniadanie.
4.Pracownik biurowy nie może siedzieć do woli (i nie siedzi) bo też swoje obowiązki ma (patrz punkt 2) i jest zdecydowanie bardziej rozliczany za swoją pracę niż pracownik z produkcji.
Podsumowując: zawsze można zmienić pracę jak coś jest nie tak a obiad jeść w domu.
2
xyz 2015-02-28 17:07:57
Freshh - piszesz głupoty, podejrzewam, że pod tym nickiem kryje się ktoś z działu kadr. Jeżeli chodzi o osoby, które "pracują" po to, aby ludzie na produkcji mieli pracę, to takie osoby bez problemu robią to w czasie kilku godzin. W cale nie potrzebują pracować nawet 4 godziny dziennie, aby wywiązać się ze swoich obowiązków, a nie ma mowy, aby robili to powyżej 8 h. Sam pracowałem w biurze - oczywiście w innych firmach i wiem jaki jest charakter pracy w biurach. A jeżeli ty w to wierzysz, to żyjesz w wielkiej fikcji lub dajesz się oszukiwać. Każdy pracownik biurowy potrafi tak pracować, aby mieć jak najdłużej zajęcie. I uwierz mi, nie jest bardzo trudno to sprawdzić. Wystarczy samemu przez kilka dni wykonywać "obowiązki" takich ludzi, aby przekonać się czy nie jesteś oszukiwany. Dodatkowo, takich dbających o to, aby była praca na produkcji jest zaledwie garstka w każdej firmie, a nie wszyscy pracownicy umysłowi. Jeżeli chodzi o przerwę 5 min. dla pracowników, którzy pracują przy komputerach - to jesteś w wielkim błędzie. Kiedyś wystarczyło założyć na ekrany monitorów dodatkowy filtr i sprawa była załatwiona. Nie potrzebne były 5 minutowe przerwy, bo filtr wszystko niwelował (mam na myśli promieniowanie lub jak kto woli szkodliwe "migotanie obrazu". Innym rozwiązaniem są okulary antyrefleksyjne - sam takie miałem, firma zakupiła je dla pracowników, którzy pracują przy komputerach. Dodatkowo w obecnych czasach produkuje się takie monitory, które już nie są szkodliwe dla pracowników. Więc nie pisz bzdur o "ciężkiej i szkodliwej pracy" w biurach, gdzie pracuje się w ciszy,w czystości, w klimatyzowanych pomieszczeniach i oczywiście w pozycji siedzącej. Ciężka i szkodliwa praca jest na produkcji - hałas, brud, zapylenie. Praca wykonywana na stojąco, często w niewygodnej pozycji. Na wielu stanowiskach trzeba przerzucić po kilka ton wyrobów. Nawet w największe upały, kiedy często robi się słabo pracownikom - nie można wyjść na chwilę na świeże powietrze. TO JEST SZKODLIWA PRACA !!! I te 15 minut to jest hańba !!!
Wg mnie nie nadajesz się do jakiejkolwiek pracy pośród ludzi - taka odpowiedź, ..."że jeśli komuś się nie podoba, to może zmienić sobie pracę"... Doskonale zdajesz sobie sprawę, że nie ma tutaj jakiejkolwiek pracy. Jak by była, to tacy jak ty sami byście sobie zasuwali na produkcji. Tutaj wychodzi na jaw twoja arogancja, podłość, bezduszność i pycha. Jak z takim podejściem do życia i ludzi możesz sobie spojrzeć w twarz w lustrze? Jeżeli znajdziesz się w sytuacji jak ten kierownik (ten, którego wywalono z pracy i który wam się tak udzielał), to może zauważysz, że nie traktuje się w taki sposób szeregowych pracowników.
1
pracownik 2015-02-28 23:37:31
Zgadzam się z opinią xyz. Prawda!!! Prawda!!! Prawda!!! Te dranie z biur i ten co kradł paliwo to dranie. Tylko prześladują robotników i szukają powodu, (usunięte przez administratora)
1
ŁU 2015-03-06 05:28:21
zetkama to poraszka pracownika traktują jak niewolnika a związki zawodowe siedzą w kieszeni prezesa jak tupnie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a ludziom oczy mydlom
1
Gość 2015-04-22 16:30:08
Czemu porażka , a co się takiego u was dzieje ? To że ludzi nie szanują to normalne.
1
xbmdK 2015-05-15 20:12:19
ty cwaniaku z biura zapraszam na tydzień pracy na produkcji to będziesz leżał pod kroplówką a dupę będa podcierać ci inni bo nie będziesz w stanie reką ruszać chodzisz w czystych ciuchach i myślisz że wszystkie rozumy pozjadałes z chęcią bym cię na produkcji dotarł gardzę takimi cwaniakami jak ty
xman 2015-05-15 20:19:40
takim samym cwaniakiem jest dyrektorek[były operator wózka] czekamy na jego upadek bo naobiecywał wyrobienie prezesowi a wyrabia się ale w WC ale juz grunt pod nogami zaczyna mu się palić myślę że w tym roku odpowie za cały burdel w tym zakładzie i poleci ze swoimi pieskami
rambo 2015-05-15 20:25:50
to prawda tą firmą rządzą idioci bez doświadczenia potrafią wysłać produkt nie dokończony to klienta tej firmie grozi upadłość prezesie reaguj szybko i wypie...tych nieudaczników jak najszybciej prosi o to załoga
ja 2015-05-17 00:33:01
Do roboty się weź nierobie jeden i przestań beczeć jak baba, pampersa może ci jeszcze podać?
1
śpiący pracownik 2015-05-19 21:14:26
Tak, weźmy się wszyscy na produkcji do roboty. Bo obecnie wszystko robi się samo, albo za nas zasuwają pracownicy biurowi, a my leżymy pod maszynami i śpimy.
Pewnie to jest post takiego zapracowanego pracownika umysłowego.
pitbull 2015-05-30 09:05:25
Buahahaha ty jesteś na celowniku następny takze uważaj
kornik 2015-07-08 20:30:12
pracuje w tym syfie juz 19 lat jeden wielki syf zarobki zenujące premia co miesiąc inna oczywiscie okradaja nas ile sie da a ludzie pracuja soboty niedziele i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tego mają kadra zarżądzajaca smieje sie prosto w oczy i jak sie nie podoba to sie zwolnij a oni sciagna caly zaklad karny i beda zapieprzac banda zlodzieji
edek 2015-07-09 20:21:26
A jak jest w innych zakładach z Grupy ?
oki 2015-07-10 21:16:00
Nikodem, całe to forum opisuje sytuację w Ścinawce Średniej. Poczytaj sobie co jest tutaj napisane. I będziesz miał jasny obraz panujących tutaj warunków.
1
majster 2015-07-21 20:54:36
zaklad fajny powoli rozwijajacy sie ale kadra zarządzajaca cala do wymiany szczegolnie w samej odlewni która jest jakby odrebnym zakladem i zawsze jest bita po kieszeni bo to braków za duzo wydajnosc mala i srata tata jakby to ludzi wina byla dyrektor do wymiany metalurdzy i i wszyscy w fartuszkach
Robotnik 2015-07-26 19:14:38
Tak zakład się rozwija. Mamy XXI wiek, a panujące tutaj warunki przypominają XIX wiek. Patrząc na zabudowania z zewnątrz można śmiało nagrywać filmy z czasów zgniłego kapitalizmu. Przecież to jest ruina. Brud, syf i zacofanie. A wynagrodzenie pracowników uwłacza wszelkim normom cywilizowanego świata. Patrząc na zakłady w Chinach lub w Korei Północnej widzimy takie 'nowoczesne zakłady' Jak ZETKAMA w Ścinawce Średniej. Albo jak za czasów Gomółki - tylko, że robotnik jest niczym, nikt się z robotnikiem nie liczy.
1
Adams 2015-08-17 17:46:06
Nie wiem którego kierownika dyrektor zwolnił,ale uważajcie na Stasia po trupach do kariery której nie zrobił we Faurecji ale dyrektor Alex się na nim poznał i go wykopał...
1
wykorzystany przez Zetkame 2016-01-23 14:07:47
PIEKNA OPINIA. Zgadzam się z przedmówcą. SYF jednym słowo.
1
marek*) 2016-02-02 11:32:19
pracowałem kiedyś w zetkamie,na PA i Odlewni do czasu kiedy nie skosił mnie Generał.Spotkałem w weekend gościa co na piecach elektrycznych pracuje ale mówił że się zwalnia,.myslałem na złożeniu CV zalewac trochę umie tylko moje pytanie jest takie, czy na topialni nadal panują takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] układy jak, żeby pracować w sobotę to trzeba do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mistrzom włazić? bo koleś nie chciał za wiele gadać tylko się śmiał i mówił że to nie jego sprawa,ale na weekendy będe miał ciężko się wbić.
Mistrz 2016-02-05 06:44:27
Marek, nie kojarzę Ciebie z imienia a w jakim okresie pracowałes? Generał zwalnia zazwyczaj za wóde ;). Na początku "młodemu" zawsze trudniej o nadliczbowe ale jak dobrze będziesz lizal to 2 z przodu :)
Pracownik 2016-02-21 12:30:40
Marek Ja ciebie kojarzę.
Z PA wyleciałeś za alkochol a z odlewni generał też cię odszczelił za wóde
Stary z takim CV to loda możesz tylko prezesowi zrobić.
Były pracownik 2016-02-26 10:22:02
Pracowałem w tej firmie 3 lata. Chciałbym przestrzec pewną grupę przed składaniem aplikacji do tej firmy.
(dobrze jest też przeczytać sobie tytułem wstępu post niejakiego „pracującego” z dnia 08.10.2013).
A więc, odpowiedz sobie na pytanie uczciwie czy jesteś:
A) sumienny, pracowity, dyspozycyjny, osiągasz bardzo dobre wyniki , masz wiedzę, chęci, jesteś wykształcony, znasz się na tym co robisz i lubisz to robić , masz doświadczenie, chciałbyś się rozwijać itd.
Jeżeli chociaż na jedno powyższe stwierdzenie odpowiedziałeś twierdząco, to zastanów się co najmniej 4 razy czy warto tu pracować. Jeżeli na co najmniej dwa odradzam składania aplikacji.
Lub czy:
B) szukasz stażu, brak ci doświadczenia, brak ci wiedzy, nie potrzebujesz aby w ciebie inwestowano, brak ci ambicji, masz niską samoocenę , to twoja szansa na pierwszą pracę albo dogorywasz zawodowo, jest to dla ciebie naprawdę jedyna oferta pracy itd.
Jeżeli chociaż na jedno powyższe stwierdzenie odpowiedziałeś twierdząco, to miejsce jest idealne dla ciebie.
Spróbuję to wyjaśnić w kilku zdaniach:
Wymyśliłem taki skrót według , którego można w szczegółach opisać tą firmę: USD czyli:
U jak utopia – firmą realnie „kieruje” dwóch gości z których jednego prawie nigdy nie ma w firmie a drugi nawet jeśli jest (też bywa rzadko) – to też go nie ma gdyż chętnych do rozmowy jest tylu ilu za dobrą kiełbasą w sklepie w czasach PRL więc nie ma szans na jakąkolwiek rozmowę. Gość generalnie „nie ogarnia”, tworzą się tunele chaosu przesunięte w czasie a to co zostaje jakimś cudem ustalone po czasie tworzy gęstą sieć niespójnych działań, któych ty nie jesteś w stanie zrozumieć. W tej firmie nie ma co liczyć , że ktoś się tobą zainteresuje, wyciągnie odpowiednie wnioski oraz dobrze tobą pokieruje. Współpraca między działami jest trudna żeby nie powiedzieć momentami niemożliwa. Jeżeli już znalazłeś już kogoś kto mógłby ci pomóc ( a o takich ludzi ciężko) to albo gościa też nie ma tygodniami albo jest tak „zawalony” robotą, że odpowiedź otrzymasz za kilka tygodni albo i wcale. Prawie nic tu nie działa tak jak powinno , ważne sprawy są nieważne , a nieważne – strategiczne. Większość osób preferuje postawę „przetrwalnikową” czyli aby do 16-tej .Spróbuj tylko zauważyć , lub zwrócić uwagę ,że coś nie działa niewłaściwej osobie. Już jest po tobie.
S jak strach – strach przed możliwymi karami oraz zwolnieniem z pracy jest nieodłączną częścią dnia. Naganę możesz dostać w każdym momencie i za byle co. Informację o tym , że już nie pracujesz możesz dostać w Wigilię albo na bramie wejściowej. Są momenty , że możesz pożegnać się w jednym momencie z kilkoma kolegami naraz. Prawie nic tu nie działa. Najśmieszniejsze jest to , że oficjalne reguły obowiązujące wewnątrz firmy tak naprawdę nie istnieją albo istnieją tylko na papierze , dlatego kiedy nie daj Boże zrobisz nawet coś dobrze a coś nie spodoba się twojemu przełożonemu (z różnych wymyślonych względów) jesteś bez szans nawet jeśli masz jokery na ręce.
D- jak donos – w firmie jest wąska grupa osób specjalizująca się w szukaniu haków na każdego. Chyba mają płacone premie od nagany czy zwolnienia. Gości nie interesuje kim jesteś i co dobrego robisz dla firmy.
Możesz być tylko pewien , że im więcej się starasz i im lepsze masz wyniki to tym gorzej dla ciebie. Nic cię nie uratuje jeśli komuś coś się nie spodoba.
To tak w skrócie. Jakieś dobre strony? Są: jest socjal, jest ciepło, dobrze wygląda na CV – bo to przecież FIRMA Giełdowa ! Przez duże G... oczywiście.
Pozdrawiam
1
Belzebub 2016-03-02 13:13:34
Do byłego pracownika z 26-02-2016. Serio?? cyt"szukasz stażu, brak ci doświadczenia, brak ci wiedzy, nie potrzebujesz aby w ciebie inwestowano, brak ci ambicji, masz niską samoocenę , to twoja szansa na pierwszą pracę albo dogorywasz zawodowo, jest to dla ciebie naprawdę jedyna oferta pracy itd.
Jeżeli chociaż na jedno powyższe stwierdzenie odpowiedziałeś twierdząco, to miejsce jest idealne dla ciebie." A powiedz na ktore z powyższych TY odpowiedziałeś twierdząco ,że udało Ci się przepracować tam az 3 lata ???
3
Ja 2016-03-13 19:03:03
Masz rację, ta firma to jest dno. Dla ludzi bez bez ambicji. Obecnie pracujący tam zostali zmuszeni do marazmu. I do intelektualnrgo zastoju. Każdy, kto wykaże jakąkolwiek inicjatywę jest eliminowanie.
imen 2016-03-20 08:32:25
pracownicy narzekają co dzieje w biurowcu zapraszam wszystkich niezadowolonych na dział odlewni dla dowartościowania
nie powiem 2016-03-20 17:36:11
Coś w rodzaju kolonii karnej dla ciągle narzekających magistrów? ;)
Laczki sobie ubrudzą i dopiero będzie! Odlewnia już nigdy nie zobaczy premii!
Belzebub 2016-04-01 14:51:11
@frnek
coz ludzie narzekajá wszedzie .Na odlewni, na produkcji, w biurowcu , kazdy ma swoje problemy i dla kazdego .. jego problemy beda oczywißcie najwazniejsze. To raczej logiczne, dlatego opowiadanie bzdur pt. przyjdz na odlewnie , albo przyjdz na produkcje albo magazyn to dopiero zobaczysz ... sa bez sensu. Kazdy ma innego kierownika czy dyrektorka , inna specyfike pracy i bzdury z ktorymi kopie sie codziennie . Czy warto przyjsc do Zetkamy do pracy pytasz ? Oczywiscie , mozna sie sporo nauczyc , czesto tez i tego jak sie nie powinno pracowac. To tez cenna wiedza . A tak na serio to polecam , zdobedziesz doswiadczenie a to najwazniejsze chyba w tym wszystkim . Place nie powalaja na kolana ale wszystko zalezy ktory z dzialow Cie interesuje .......
Pracownik 2016-04-20 20:16:29
Tak źle to jeszcze się nie działo w tej firmie. Przełożeni zamiast zająć się produkcją to napier...... jakieś tabelki dla managera a efekt z tego żaden. Więźniowie uciekają bo tak zaje..... jest robota.
sanatorium 2016-04-29 21:24:08
Przepracowałem w tej firmie 10 lat.Jedno wielkie dziadostwo!Zero poszanowania pracownika,zajechali by Cie na smierc.Marne zarobki,praca ciezka,Dyrektor do bani,jak i wszyscy z biur.Złodzieje jednym słowem,na przerwe pojedynczo,chory zakład za marne pieniadze!!!.zdrowie stracisz na 100 procent wiele jest czynników szkodliwych.Nie polecam!!!a wrecz odradzam.
1
franek kimono 2016-06-10 14:19:33
A co sądzicie o stanowisku pracy jako operator maszyny cnc bo takie w Zetkamie jest.Warto sie na to pisać?Pozdrawiam
xyz 2016-06-11 16:46:34
Pewnie, że się opłaca. Musisz mieć wykształcenie wyższe - przełożeni mają średnie, masz zarobki na poziomie najniższej krajowej. Albo niewiele większe. Opłaca się...
Resztę dopowiedz sobie sam.
2
franek kimono 2016-06-13 19:03:02
+XYZ na zarobki to ja nawet nie liczyłem ale czy ta praca przy tej maszynie jest w miarę fajna?Z góry dzięki za odp.
EXPO 2016-07-08 13:07:42
O co chodzi z ogłoszeniem na stanowisko Dyrektora Eksportu? Pojawia się co parę miesięcy... Tak szybko odpadają czy zarobki takie słabe?
janek 2016-07-09 10:56:30
podobno szukają do pracy na odlewni - czy były wypłacone jakieś premie w tym roku?
robocop 2016-07-13 12:55:56
Szukaja Kierownika Exportu juz od paru lat dobrych .... to sobie wyobraź ..
Obse4ver 2016-07-15 12:22:09
Jak chcesz to startuj na kierownika. Daje ci maksymalnie 2 lata i lecisz.
Obse4ver 2016-07-15 22:09:12
Mało rozumiesz. Ja Ci tego nie wytłumaczę tutaj. Zaciągnij się to się przekonasz, co autor miał na myśli. Tyko zadaj sobie pytanie czy masz miękki tyłek lub rozpisany dobrze plan awaryjny w razie W.
Mistrzu 2016-08-03 17:20:17
Korzystając zokazji okresu urlopowego chciałbym się zapytać kolegów z odlewni co sądzicie o czynach naszego kolegi gremlinka? Najlepiej opłacany ,najszybciej awansowany chłopak nie do ruszenia,chce wolne wysyła smsa że ma problem i nie będzie go cały lipiec i jest ok. Piany szurak czepie wtedy nadgodziny zwiększa tonaż tyle tylko że złomu obiegowego,ale zakładowy zawsze tańszy,my oczywiście znów bez premi a palczsty najwyżej nie będzie sie kilka dni odzywał do swojego lodzika bo szary to za fajki i kanapki zrobi wszystko czasem 0,7 i jest spoko:) gremlinek pochorował poodpoczywał siostrę w niemczech odwiedził,teraz wróci w remonty punktów nazbiera i znów wdzystkie soboty i niedziele dla niego bo tylko on ma problemy potrzebuje zarobić. To co o tym sądzicie . Mistrzu
AntyMistrzu 2016-08-05 06:45:36
Oj kolego srasz w swoje gniazdo taką frustracją,niedobrze się robi jak takie wypociny się czyta.
WiceMistrzu 2016-08-05 19:46:37
Dlaczego wypociny? Koleś dobrze pisze może zbyt chaotycznie, ale czas na zmiany mamy nowego dyrektora a reszta trzyma się stołków. Albo traktuje się wszystkich równo albo wychodzi taki kał i niesmak.
Gulczass 2016-08-06 10:46:20
przepracowałem w zetkamie kilka ładnych lat i układy były,są i będą,a co to za MISTRZU co się trzepia Surykatki. Każdy kto mnie zna wie że jestem zwolennikiem mówienia wprost co mnie bolało,nieważne czy to dyrektor (stary D.) bo nowego nie poznałem czy też inny przełożony. A taka chaotyczna pisownia o układach, o innych incydentach to jest nie na miejscu,jeżeli czujesz się mocny na swoim stanowisku to możesz mówić głośno co cię boli,Rafał do tego do swojej pozycji doszedł swoją ambicją i pracowitością a że czasem ma problemy to chyba każdy ma tylko inaczej odreagowuje. Mistrzu pokaż mi drugiego takiego jak Surykatka bo mnie już tam nie ma.
Pozdrowienia dla wszystkich Gulczass:)
3
Obecny pracownik 2016-08-14 09:58:44
Pozwolę sobie wejść w zażartą dyskusję kto komu robi loda itd. Gulczs takich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ców jak ty to już tutaj nie ma i chyba nie będzie. Jedno jest pewne ćpunek żyje bez ciebie w mniejszym stresie, kto pił to pije a kto robi loda to może teraz robić z mniejszą starannością.Ale że ty stanęłeś w obronie lodzika to chyba te niemcy coś cię zmieniły,pozdrawiam cię. Obecny pracownik.
Luki 2016-09-20 20:50:29
Szukają widać z sukcesami . Ogłoszenia wiszą już co najmniej pół roku. Wniosek nasuwa się sam bez dogłębnych analiz.
bu 2016-10-18 11:32:07
Fatalnie prowadzony przez dyr. personalnego proces rekrutacji. Ponad miesięczny czas oczekiwania na wynik rozmowy. Brak w czasie rozmowy szefa docelowego działu. Żenująca jakość.
1
Arbeiter 2016-10-18 20:40:00
Zależy gdzie startujesz. W przypadku Odlewni to od prawie roku szukają Inżyniera Procesu i Metalurga więc gdyby pojawił się jakiś chętny to braliby bez gadania. To samo z pracownikami produkcyjnymi. Tylko praca ciężka i mało kto chce tam pracować.
1
bu 2016-10-20 18:46:49
Nie chodzi o czas poszukiwania kandydata tylko o czas jaki minął od rozmowy do udzielenia informacji o jej wyniku.
Arbeiter 2016-10-20 20:19:55
Mi też nie. Z tego co się orientuje na odlewni mały deficyt zasobów ludzkich więc chętnych łykają jak leci. No chyba, że człowiek kompletnie nie nadaje się na dane stanowisko.
Wojti 2016-11-22 21:49:36
A co u was taka rotacja dyrektorów i kierowników ?
Wszyscy nowi a to dobrze nie świadczy.
Co tam się dzieje?
1
Obserwator 2016-12-02 14:44:05
Poczytaj sobie posty wyżej to się mniej więcej dowiesz.
Zostaw swoją opinię o ZETKAMA S.A - Ścinawka Średnia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZETKAMA S.A