Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Prettl Polska

Opinie o Prettl Polska

Pracowałeś w firmie Prettl Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pretlanka - 2016-02-28 21:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe kto następny :((((,znowu ludzie z wiedzą i doswiadczeniem polecieli
zdjecie uzytkownika
Czesc - 2016-03-01 20:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałam zatrudnić się w firmie, jak zarobki, są jacyś fajni faceci młodzi?
zdjecie uzytkownika
wojtuś - 2016-03-02 17:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Czesc - 2016-03-01 20:08:26]:
po pierwszym tygodniu dziobem nie bedziesz ruszać tyle bedziesz miała pracy...
zdjecie uzytkownika
... - 2016-03-03 21:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Czesc - 2016-03-01 20:08:26]:
Firma dla pan puszczalskich taka jest opinia w tej firmie a takich jest duzo tutaj
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-03-04 01:45:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cóż nie chciało się wierzyć po tych opiniach ale niestety okazało się że jest dokładnie tak jak pisał tu j23 i inni przychodzisz do pracy stajesz przy maszynie i robisz nie ma żadnych szkoleń musisz umieć no i pominąć to że nic nie idzie same buble...
zdjecie uzytkownika
J23 - 2016-03-04 16:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2016-03-04 01:45:01]:
Tak to jest jak harcerzyki bawią się we firmę...
zdjecie uzytkownika
hdgsy - 2016-03-08 11:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [graform - 2016-01-20 14:12:51]:
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] FARMAZONÓW JA TAM ROBIŁEM I PO TYGODNIU DOSTAŁEM KOPA W DUPE CHODZI O TO ŻE MNIE NIESŁUSZNIE OSKARŻYLI
zdjecie uzytkownika
Ozon - 2016-03-09 12:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hdgsy - 2016-03-08 11:09:32]:
A w jakim dziale robiłeś? Słyszałem ze cały czas przyjmują, magazyn? i coś tam jeszcze?
zdjecie uzytkownika
Sylwia4321 - 2016-03-10 10:24:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy
zdjecie uzytkownika
Sylwia4321 - 2016-03-10 10:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownik mnie zwolnił w Dzień Kobiet za samowolne opuszczenie stanowiska pracy poszłam na śniadanie zostawiłam maszyne i poszłam, bo nikt mnie nie zmienił byłam głodna
zdjecie uzytkownika
Sylwia4321 - 2016-03-10 10:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stres, mobbing, brak organizacji pracy o ubikacji można zapomnieć, wykorzystywanie ludzi, kierownik to mściwy facet bez serca
zdjecie uzytkownika
Sylwia4321 - 2016-03-10 10:54:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak można tak traktować ludzi, żeby zwolnić za śniadanie w godzinach wyznaczonej przerwy przez zakład pracy, niesłusznie mnie zwolnili tym bardziej, że to nie pierwszy raz nie miał mnie kto zmienić na maszynie, ale kierownik stwierdził, że wystawiłam zakład na straty, jakie straty, przyszłam ze śniadania i wszystko spakowałam, bo koleżanka obok ściągała detal z taśmy i odkładała na bok, wszyscy wiedzieli, że idę na śniadanie, liderka też, powiedziała, że nikogo już nie zmieni, bo idzie na szkolenie i mamy sobie sami radzić, więc poprosiłam koleżanke, żeby ściągała mi detal z taśmy
zdjecie uzytkownika
Sylwia4321 - 2016-03-10 11:04:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wtryskarki to najgorszy dział, wcześniej pracowałam na CSL i takich rzeczy nie było, byłam zadowolona, ale mnie przenieśli i nie polecam tam pracy kobiety, bo się wykończycie psychicznie, szkoda naszego zdrowia, walczcie o swoje prawa w pracy i nie dajcie sobą pomiatać, pracowałam wcześniej w Stomilu ponad 26-lat i gdyby nie redukcja stanowisk dalej bym tam pracowała wspaniała firma
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2016-03-10 18:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kontrola jakości potrzebują do pracy ???Jakie doświadczenie ???
zdjecie uzytkownika
KJ - 2016-03-11 17:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawa - 2016-03-10 18:15:49]:
BIORĄ JAK LECI ,ZALEŻY CZY SIĘ KERASOWI SPODOBASZ !
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2016-03-11 22:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [KJ - 2016-03-11 17:40:20]:
A ludzie w kontroli ok ?Jakieś doświadczenie ???
zdjecie uzytkownika
kk - 2016-03-13 22:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam slychac w logistyce. ? Dalej firmy rodzinne obsluguja transport (zona zleca mezowi a ten zleca podwykonawcy. ? Interes kwitnie.
zdjecie uzytkownika
ello - 2016-03-30 20:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemka prettlowcy mam pytanie i szukam pomocy... w jakiej firmie pracownicy my mamy ubezpieczenie co podpisywalismy u P lucyny pamietam były 3 obcje ale chodzi mi głównie o nazwe ubezpieczyciela pomozecie??? pozdro
zdjecie uzytkownika
j23 - 2016-03-30 20:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ello - 2016-03-30 20:37:47]:
Zadzwoń do p.Lucyny....
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2016-03-31 19:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [j23 - 2016-03-30 20:46:58]:
PZU
zdjecie uzytkownika
MC - 2016-04-01 12:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolejna głowa poleciała.. - 2016-01-31 20:36:20]:
Nie poleciał. Sam kopnął firmę w "D". Wiele rzeczy jest rozumianych przez władzę inaczej jak powinno.
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2016-04-01 19:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O kim piszesz?
zdjecie uzytkownika
j23 - 2016-04-03 00:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O łepskim gosciu
zdjecie uzytkownika
j23 - 2016-04-03 12:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [j23 - 2016-04-03 00:50:30]:
Nie masz swojego nicka?
zdjecie uzytkownika
Paweł R. - 2016-04-05 22:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema jokściowcy - co tam u was? Słyszałem że się trochę dzieje. Pozdrowienia z SPXa ;)
zdjecie uzytkownika
uper - 2016-04-08 16:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł R. - 2016-04-05 22:08:45]:
nie no jeśli chodzi o jakościowców w prettlu to jak ich ostatnio widziałem to radzili sobie nieźle. Teraz jestem ciekawszy jak dają radę obecnie. jakieś info?
zdjecie uzytkownika
,,, - 2016-04-09 00:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
slyszalem ze panie z prettla chca sie zwalniac i isc do pracy do mindy ktora miesci sie obok naszej firmy pewnie po znajomosci bo tam pracuje przeciez kobieta naszego ustawiacza,oj sie dzieje
zdjecie uzytkownika
szalonaOna - 2016-04-18 03:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zanim zaczełam prace w firmie Prettl Adion czytając opinie które się tu znajduja bałam się rozpocząć prace , obecnie pracuje juz drugi miesiac i naprawde nie jest az tak zle .. faktycznie niektóre opinie są prawda , ale to zalezy na jaka brygade traficie do jakiej brygadzistki oraz na jaka hale .. Pracuje tam kilka osób , które non stop narzekaja ale pracuja i tylko nie potrzebnie zniechęcaja nowe osoby do pracy .. Jeżeli chodzi o wypłaty to idzie sporo zarobić sa premie frekwencyjne i wynagrodzenie jest przelewane na czas , sa podajrze 3 agencje ale stawki chyba sa te same . Także osoby które chciałyby rozpocząć prace w tej firmie nie bójcie sie uwazam ze warto sprobowac a jezeli sie nie spodoba to mozna zmienic prace ja tak zrobiłam i nadal pracuje .. Jedyny minus to ze jest bardzo cieplo na halach ale tak to wyglada przy wtryskarkach . Czasem są weekendy pracujace ale to dla chetnych osob to chyba wszystko na chwile obecna ;)
zdjecie uzytkownika
murzyn - 2016-04-27 11:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to sie stalo?
zdjecie uzytkownika
biały - 2016-04-27 19:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [murzyn - 2016-04-27 11:52:55]:
a co się miało stać?
zdjecie uzytkownika
j23 - 2016-04-28 20:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj i jutro dzień wręczania papierów...
zdjecie uzytkownika
buła - 2016-04-28 20:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Póki co wiem o dwóch.jutro może kolejne
zdjecie uzytkownika
i spóła - 2016-04-28 21:05:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakich dwóch?
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2016-04-29 15:58:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto oddał fartucha? Pewnie znowu ktoś mniej winny :(
zdjecie uzytkownika
kononowicz - 2016-04-29 20:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2016-02-04 19:19:51]:
Na stypę nikt nie przyjdzie bo cytując klasyka niczego nie będzie nie będzie niczego.
zdjecie uzytkownika
prettlanka - 2016-04-29 22:21:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówcie co chcecie ale Albert wyciąga firmę na prosto
zdjecie uzytkownika
Smajk - 2016-04-30 18:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gratulacje dyrektorze!!! oby wiecej takich decyzji
zdjecie uzytkownika
stirlitz - 2016-04-30 20:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prettlanka - 2016-04-29 22:21:10]:
kochani pracownicy jesteśmy krok od przepaści i dlatego musimy wykonać duży krok do przodu...
zdjecie uzytkownika
smark - 2016-05-02 11:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dla ciebie wszystko ewuniu
zdjecie uzytkownika
Lonn - 2016-05-06 12:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukają tam ciągle ludzi do pracy?
zdjecie uzytkownika
j23 - 2016-05-07 10:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno produkcję wydają na zewnątrz...???
zdjecie uzytkownika
j23 - 2016-05-07 13:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [j23 - 2016-05-07 10:51:01]:
Nie podszywaj się pode mnie
zdjecie uzytkownika
jabc - 2016-05-09 22:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to wydaja? Przeciez nowa linie stawiają!
zdjecie uzytkownika
xilrt - 2016-05-09 22:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jabc, ale powiedz czy to jest związane z jakąś nową polityką w firmie bo jakoś specjalnie nie mogę odnaleźć oferty pracy jeżeli kogoś potrzebowali w ostatnich miesiącach.
zdjecie uzytkownika
jabc - 2016-05-10 06:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt.dążą do tego aby ustabilizować sytuację firmy.wydaje mi się że za kilka miesięcy będzie dużo lepiej.
zdjecie uzytkownika
mucha - 2016-05-15 17:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Więc ogólnie władza spoko??? Jak z tym dyrektorem???
zdjecie uzytkownika
motyl - 2016-05-15 18:02:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mucha - 2016-05-15 17:10:37]:
Więc tak: jestem tu dość nowa, ogólnie dyrek to chyba ok jest, ale jaki przystojny :) Swoją drogą to nie wiecie przypadkiem, czy ma żonę??? :) :) :)
zdjecie uzytkownika
Realista - 2016-05-16 09:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na zewnatrz wydawane sa male projekty a nowa linia powstaje do nowego bardzo duzego projektu ktory jest nadzieja nie tylko na stabilizacje a na rozwoj firmy.
zdjecie uzytkownika
j23 - 2016-05-16 20:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Realista - 2016-05-16 09:55:27]:
Ciekawe tylko kto ten projekt obsłuży jak nie ma narzędziowni????
zdjecie uzytkownika
jabc - 2016-05-24 20:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 nowe oferty pracy są

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Prettl Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prettl Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert