Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Prettl Polska

Pracowałeś w firmie Prettl Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-25 20:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w tej firmie do najlepszych i najlzejszych nie nalezy... :-/ ale co zrobic :-D
zdjecie uzytkownika
postudiach - 2015-03-25 22:03:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wypowiem się na temat tej firmy, moge powiedzieć, ze przestrzegam przed praca na linii produkcyjnej, ludźmi po studiach, szkołach zarządza SMIECIOWA Iza.L ledwo po maturze, można się domyślać jak dostała się na ową posadę ;) tak funkcjonuje ta firma. Lepiej zaoszczędzić nerwy i wytrwale szukać innej pracy niż dawać się pomiatac przez tego kur*widołka
zdjecie uzytkownika
słodziak - 2015-03-26 13:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ta wariatka ela krzeminska i jej moniczka jeszcze tam pracuja,,,,dwie najgłupsze w prettlu
zdjecie uzytkownika
postudiach - 2015-03-26 14:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pracuje tam nikt normalny, ludzie którzy tam pracują nie wierzą w siebie zostają na produkcji, lepiej wyjedzcie za granicę na zbieranie owocow, tak samo trzeba zapieprzac jak w tym zakładzie latem bez klimatyzacji. Pozdrowienia
zdjecie uzytkownika
. - 2015-03-26 15:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro ludzie po studiach prezentują tak rynsztokowy poziom, to w żadnej firmie nie będzie im dobrze.
zdjecie uzytkownika
a - 2015-03-26 19:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jestem po studiach, pracuje w tej firmie od niedawna i musze powiedziec ze jestem lekko mowiac w szoku. To co sie tam dzieje to istny koszmar, nie boje sie ciezkiej pracy zreszta w pl innej nie mam wiec bierze sie co jest ale nie pozwole zeby ktos za 1280zł netto mnie obrazal i ponizal czlowiek ma jednak swoja godnosc a jak nie ta praca to bedzie inna, SWOJA DROGA LUDZIE TEZ NISZCZA ATMOSFERE W TEJ PRACY.. NIC POMOCNI O CO SIE ZAPYTA TO ALBO GLUPIE MINY ALBO GLUPIE TEKSTY . JAK TAK DALEJ BEDZIE NIECH SIE NIKT NIE DZIWI ZE TAM JEST TAKA ROTACJA PRACOWNIKOW
zdjecie uzytkownika
postudiach - 2015-03-27 13:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie są dla siebie niemiło, ponieważ tam osiadła taka aura.... musi człowiek robić swoją pracę i nie patrzeć na innych, bo niektórzy w tej firmie pożądania rozumy, myślą że jeżeli mają stanowisko lepsze od stania przy maszynie trzeba posiadać do nich respekt. Co drugiemu naplulabym tam na twarz za kłamstwa i podsmiechiwanie pod nosem.
zdjecie uzytkownika
CCC - 2015-03-28 21:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [postudiach - 2015-03-25 22:03:57]:
A najlepszy jest codzienny piknik pod ścianą z dużymi tablicami (jest jeszcze trochę miejsca na jedną)-swoją drogą ten kto to wymyślił musi być bardzo ograniczony umysłowo no bo jaki to może mieć wpływ na jakość i terminowość produkcji???? Swoja drogą oglądając to towarzystwo wzajemnej adoracji to pusty śmiech ogarnia...
zdjecie uzytkownika
. - 2015-03-29 08:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robić swoje, nie oglądać się na innych, to jedyny sposób, by funkcjonować w tej firmie. Najlepiej nie uczestniczyć w toksycznych rozmowach i być z dala od biadolenia i plot. Na miłą atmosferę nastawić się po pracy. Da się - ja to stosuję.
zdjecie uzytkownika
. - 2015-03-30 20:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ty chyba zarobioną kasę potrzebujesz na lekarza. To się wykosztujesz palancie.
zdjecie uzytkownika
W.E - 2015-03-31 22:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oślik kończy jutro karierę??
zdjecie uzytkownika
TAKA JEDNA - 2015-04-01 09:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZMIEŃCIE PRACĘ POPROSTU JAK WAM NIE PASUJĘ ....
zdjecie uzytkownika
r.z. - 2015-04-01 20:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [W.E - 2015-03-31 22:19:05]:
Wręcz przeciwnie, ma się dobrze.przecież nie on zaliczył awans tylko przyszedł nowy.palacze bójcie się. Nieróbstwo i ploty się skończą.
zdjecie uzytkownika
W.E - 2015-04-02 19:35:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale co zaliczył to zaliczył...
zdjecie uzytkownika
EWA - 2015-04-02 21:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [W.E - 2015-04-02 19:35:29]:
zaliczył co czy kogo?
zdjecie uzytkownika
... - 2015-04-02 23:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no raczej kogo... chyba ze mu bez różnicy..
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-02 23:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Totalny syf! Odradzam!
zdjecie uzytkownika
bula - 2015-04-09 21:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nowy młody dyr.? Może młoda, nowa siła ruszy produkcję...
zdjecie uzytkownika
stirlitz - 2015-04-09 21:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bula - 2015-04-09 21:39:43]:
Nic nie zrobi za młody a poza tym towarzystwo wzajemnej adoracji mu takich bajerów nawciska ,że prawda do niego nie dotrze.Chyba ,że czyta to forum i ma swój rozum.
zdjecie uzytkownika
99% - 2015-04-13 17:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
panie arku panie arku mam nowego newsa
pani izo mam nowego newsa
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2015-04-13 20:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też chce go poznać - dawaj.
zdjecie uzytkownika
W.E - 2015-04-14 20:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co jest???
zdjecie uzytkownika
ika - 2015-04-14 22:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież Każdy dobrze wie że w Pret.. większość Puszcza się :-) POdobno hehe wiadomo Kariery się tam nie zrobi ale można się pośmiać bynajmniej.
zdjecie uzytkownika
W.E - 2015-04-15 19:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ika - 2015-04-14 22:09:54]:
też dajesz?? może oboje na tym skorzystamy:)
zdjecie uzytkownika
bzyk - 2015-04-20 22:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gra nie warta świeczki ! Lepiej zmienić pracę na normalną. Jeden wielki wyzysk !
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prettl Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Prettl Polska?
Zadaj pytanie