Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Prettl Polska

Opinie o Prettl Polska

Pracowałeś w firmie Prettl Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
??? - 2015-07-23 23:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No pewnie.
zdjecie uzytkownika
000 - 2015-07-24 11:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [... - 2015-07-23 00:34:40]:
tak sie dlugo zastanawialem i doszedlem do wniosku ze ktoras z pan ma obawy ze pojawia sie nazwiska na tym forum pan zaliczonych i coraz bardziej utwierdzam sie w tym zeby to zrobic tylko nie wiem co mnie powstrzymuje chyba ze wzgledu na moja kolezanke ktora jest z tym panem,ale moze to by bylo dobre.Ciekawi mnie to ktora sie obawia tego moze byc niezla zabawa z tego w firmie,wszystkie kolezanki by sie spotkaly i pogadaly sobie hehe,a jest chyba o czym opowiadac
zdjecie uzytkownika
000 - 2015-07-24 11:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [... - 2015-07-23 00:34:40]:
tak sie dlugo zastanawialem i doszedlem do wniosku ze ktoras z pan ma obawy ze pojawia sie nazwiska na tym forum pan zaliczonych i coraz bardziej utwierdzam sie w tym zeby to zrobic tylko nie wiem co mnie powstrzymuje chyba ze wzgledu na moja kolezanke ktora jest z tym panem,ale moze to by bylo dobre.Ciekawi mnie to ktora sie obawia tego moze byc niezla zabawa z tego w firmie,wszystkie kolezanki by sie spotkaly i pogadaly sobie hehe,a jest chyba o czym opowiadac
zdjecie uzytkownika
a,b,c,d - 2015-07-24 12:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedno wielkie podkręcanie ahhaaaha wiedziałam ,ze pracują tam ludzie którzy nie mają swojego życia prywatnego ,jest im nudno w swoim i dlatego siedzą w życiu innych ,ale żeby aż tak ....i co z tego że napiszesz nazwiska,imiona i całą resztę.....myślisz że to cos zmieni .I co z tego ,ze ktoś tu na forum piszę na P.P.,czy to coś zmieni ,można pisać o wszystkim i o niczym nic to nie zmieni ,jesteśmy dorosłymi ludzmi ......JA idę do pracy,pracować a nie interesować się kto z kim spi lub ona jest taka albo sraka -daruj sobie te farmazony ,no chyba że zazdrość Cie zżera
zdjecie uzytkownika
! - 2015-07-24 12:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To poco [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czytasz forum? Widocznie jesteś ciekawy co u innych słychać! !! A co do P.P to niech CIĘ guwno interesuje..........mam nadzieję, że zrozmiałeś! ?!?!?
zdjecie uzytkownika
efgh - 2015-07-24 12:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widocznie Paulina Prarzynska zasłużył a na takie trakrowanie i wpisy na forum. To nie pierwsza afera z jej udziałem, widocznie nie jest adekwatna do swojego stanowiska w tej firmie, kiedyś zmieniła zmiane i przyczepila się do Małgorzaty Zgierskiej.Więc nieodpowiednia osoba w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
,,, - 2015-07-24 23:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POPIERAM W 100%, masz rację.

zdjecie uzytkownika
000 - 2015-07-25 09:56:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem ciekaw ktora z pan sie obawia,z tego co wiem to kolezanka P.P nie ma chyba nic wspolnego z ta afera z panem S,jeszcze nie ,wiec nie rozumiem co wy sie tak jej uczepiliscie. Co za porzadni ludzie pracuja w naszej firmie nikt sie nikim nie interesuje.Nasze kolezanki to T.N.[juz nie pracuje] ,kolejna pani to B.Dz.[mezatka],nastepna to A.R.[w wolnym zwiazku] i kolejna pani to E.M [rozwodka] o innych paniach jeszcze nic nie wiem ,ale predzej czy pozniej sie dowiem ,chyba ze wy cos wiecie ktore jeszcze zaliczaja sie do grona naszego kolegi,szczerze mowiac to mu sie dziwie bo te panie to nic nadzwyczajnego soba nie reprezentuja ,majac takie ciacho w domu. Zal mi tej dziewczyny ,ale milosc jest slepa i ile trzeba sie nacierpiec zeby przejrzec na oczy tylko ostatnio to raczej zobaczyla za duzo,ale  na to trzeba czasu i zastanowienia
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-07-25 10:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z Prarzynska chodzi o to, że jest nie odpowiednią osobą, nie potrafi porządnie wytłumaczyc, nie zna wszystkich detali, nie zmienia na śniadanie a jak chce odpocząć to idzie do komputera i udaje, że coś robi, wydziera się bez powodu.Generalnie brak wychowania, może wychowana w patologii któż to wie! Ludzie z patologii tak się zachowują, stwierdzone naukowo.Kto normalny po pogrzebie matki przychodzi do pracy.Dziwna ona jest.Przesto ludzie nie chcąc pracować w naszej firmie, bo nikt normalny jak trafi na nią to rezygnuje.
zdjecie uzytkownika
,,, - 2015-07-25 11:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie, o to chodzi! ! !
zdjecie uzytkownika
J - 2015-07-25 12:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma moich inicjałów oj jak sę cieszę :)
zdjecie uzytkownika
- - 2015-07-25 12:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [??? - 2015-07-25 10:15:10]:
Po pogrzebie matki lub kogoś równie bliskiego przychodzi się do pracy, by nie oszaleć, by odgonić myśli pełne rozpaczy i być bliżej niecierpiących ludzi. Kto nie przeżył nie zrozumie.
zdjecie uzytkownika
'' - 2015-07-25 12:57:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Basia.Dz.to chyba raczej rozbijaczka małżeństw!!!
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-07-25 13:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale nie w dzień pogrzebu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Raczej masz koło siebie rodzinę na stypie a nie pracę.
zdjecie uzytkownika
... - 2015-07-25 19:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja Wam życzę żebyście wszyscy za te obelgi ,pomówienia i krytykę oraz wymianę nazwisk poszli do sądu i dostali niezłe kolegium pozdrawiam długoletni pracownik
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-07-25 19:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widocznie wszyscy wymienieni zasłużyli na takie traktowanie.Nic bez przyczyny się nie dzieje Prarzynska, jeszcze mnie popamiętasz. Szykuj się na IP zostało podane twoje nazwisko! ! !
zdjecie uzytkownika
Gabi - 2015-07-26 09:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne to Wasze forum -smarujecie wszystkich po kolei począwszy od wysokiego szczebla aż nie smacznie ,idziecie po całości.
zdjecie uzytkownika
... - 2015-07-26 10:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MASZ PROBLEM, TO NIE CZYTAJ! !!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
... - 2015-07-26 11:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gabi - 2015-07-26 09:53:31]:
nic nie możesz napisać ,ani powiedzieć ,bo siedzi jakiś smrud i zaraz masz odpowiedz,jak można siedzieć caly dzień na forum...... brak zajęcia do roboty nierobie !!!!najlepsze jest to ze jest to jedna osoba pod kilkoma nickami :)żal pl.
zdjecie uzytkownika
,,, - 2015-07-26 12:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naucz się pisać bez błędów! !!!!!
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-07-26 12:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślisz, że to tylko jedna osoba? ?? To się grubo mylisz! !!
zdjecie uzytkownika
r... - 2015-07-26 21:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dawajcie nazwiska tych zdzir, bo mam podejrzenia co do mojej żony, która w waszej firmie pracuje.
zdjecie uzytkownika
000 - 2015-07-26 22:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [r... - 2015-07-26 21:44:59]:
narazie nie ujawnie nazwisk musza wam starczyc inicjaly i dziwie sie tobie facet latwo to przeciez sprawdzic a na jakiej jest zmianie twoja zona
zdjecie uzytkownika
bubu - 2015-07-28 16:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [r... - 2015-07-26 21:44:59]:
Trzeba mu mordę obić. ..
zdjecie uzytkownika
.... - 2015-07-28 20:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bubu - 2015-07-28 16:45:25]:
SAM sobie obij ........
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prettl Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Prettl Polska?
Zadaj pytanie
alert