Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Prettl Polska

Pracowałeś w firmie Prettl Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Matador - 2014-07-07 19:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyżby każdy? No to abstrakcje chyba panowie piszecie, a osoba decyzyjna czytając to forum pewnie jest mocno zdziwiona :)
zdjecie uzytkownika
w.e - 2014-07-10 18:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiecie gdzie zniknął pan zza śmietnika?
zdjecie uzytkownika
WE - 2014-07-11 20:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w salonie...
zdjecie uzytkownika
www - 2014-07-11 21:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [w.e - 2014-07-10 18:31:52]:
Pojechał do swojego trolunia...
zdjecie uzytkownika
Osch - 2014-07-12 01:47:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Orientujecie się czy będą przeprowadzali w najbliższym czasie jakąś rekrutację, bo chciałem się załapać o ile to w ogóle możliwe.
zdjecie uzytkownika
WE - 2014-08-05 18:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chodzą ploty, że będą obcinki pensji. Ile w tym prawdy...:(
zdjecie uzytkownika
43 - 2014-08-06 19:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewne info- w tym miesiacu wyrownanie zaleglych premii
zdjecie uzytkownika
69 - 2014-08-06 20:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo komu?? i ile??
zdjecie uzytkownika
Kolisty - 2014-08-06 22:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@43 A Ty skąd masz takie informacje, skoro zakładam, że nie jesteś z zarządu? Ciekawe czy zaległości to był jednorazowy problem czy jest szansa, że takie sytuacje będą się powtarzały w przyszłości, bo szukając pracy również i tym trzeba się kierować. Z tego co widzę to na chwilę obecną poszukują ustawiacza wtryskarek co by mnie interesowało, ale nie mam 100% pewności, że problem z płynnością finansową będzie zażegnany. A Prettl Adion raczej na brak zleceń nie może narzekać, więc gdzie leży problem?
zdjecie uzytkownika
tralalalabumcykcyk - 2014-08-09 17:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no bardzo ciekawe jest to wyrównywanie premii skoro każda osobo praktycznie to samo robi tak samo pracuje tak samo robi przykładowe selekcje a co ma wzamnian premii 30 zł a osoba która nic nie robi ma 150 200 i gdzie tu sprawiedliwość ? Ja się pytam od czego to zależy może ktoś mi raczy powiedzieć?
Dziękuję za uwagę -życzę miłego dnia
Trzymajcie się Panie i Panowie na wtrysku :)
zdjecie uzytkownika
43 - 2014-08-09 19:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no i wyrownania nie bylo, sory preclanie ze narobiono wam nadziei.
zdjecie uzytkownika
pimpampimpam - 2014-08-16 22:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [43 - 2014-08-09 19:53:09]:
Od widzimisię kierownika...
zdjecie uzytkownika
zolo - 2014-08-19 16:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie!!!!! Uciekajcie!!!!
zdjecie uzytkownika
bubu - 2014-08-19 21:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zolo - 2014-08-19 16:51:31]:
Nie siej paniki...
zdjecie uzytkownika
WE - 2014-08-24 19:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się dzieje?? Pisać:)
zdjecie uzytkownika
AAA - 2014-09-03 22:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [WE - 2014-08-24 19:34:29]:
Jak to co się dzieje firma w rozsypce nowy prezes sobie nie radzi ,na stanowiskach kierowniczych gówniarze ,którzy nie mają pojęcia o kierowaniu ludźmi,organizacja pracy leży na niektórych stanowiskach ludzie (zatrudnieni na umowę o dzieło kierują zespołem ?????)brak systemu płac ,regulaminu pracy,brak zakresu obowiązków dla pracowników decyzyjnych to obraz prettla (celowo z małej litery)...
zdjecie uzytkownika
WE - 2014-09-04 23:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AAA - 2014-09-03 22:13:27]:
ale się ktoś wysilił...
To wiadomo już ho ho od dawna...
Im głębiej wejdziesz tym masz lepiej...
zdjecie uzytkownika
BBB - 2014-09-05 21:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [WE - 2014-09-04 23:00:58]:
A co wypróbowałeś...
zdjecie uzytkownika
terg - 2014-10-17 06:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AAA - 2014-09-03 22:13:27]:
WOW ! To się nazywa brak umiejętności zarządzania firmą. Chciałem zahaczyć się u nich do pracy ale przez coś takiego idzie zwątpić. Czy są osoby zgadzające się z opinią WE? Jak już mam szukać pracy to lepiej znać więcej komentarzy. Jak w ogóle jest z wynagrodzeniem? Jakiś pakiet socjalny do tego dochodzi?
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-10-22 17:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakie zarobki są bo jutro ide z cv mam nadzieje że nie ma tam zapierdolu jak w metalcas poganiany brygadzistka 18 lat mna rzadziła wysmiana została dlatego sie zwolniłem :p
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-10-25 23:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [seba - 2014-10-22 17:06:55]:
w Prettlu też były brygadzistki (skąd taki pomysł -dla tego nagroda Nobla)ale w końcu doszli do wniosku ,że ktoś nie posiadający wykształcenia specjalistycznego i predyspozycji do kierowania ludźmi nie powinien być na takim stanowisku.
zdjecie uzytkownika
dramat - 2014-10-27 19:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma na glinkach to jeden wielki bajzel. Ten kto w miarę ogarnięty i inteligentny dawno temu uciekł ;)
zdjecie uzytkownika
qba - 2014-10-27 20:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dramat - 2014-10-27 19:50:38]:
tych co ogarniali to pozwalniali bo byli za mądrzy...
zdjecie uzytkownika
xx - 2014-10-28 07:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qba - 2014-10-27 20:48:45]:
to prawda!!!!
zdjecie uzytkownika
kasiulka - 2014-10-31 14:19:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda co piszecie o umowach śmieciówkach nawet na wyższych stanowiskach? ręce opadają. ale skoro przyjmują bez wykształcenia specjalistycznego to mam szansę!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prettl Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x