logo Prettl Polska

Prettl Polska

Bydgoszcz

Opinie o Prettl Polska

jabc 2016-06-12 11:06:14
Bo sam pan Sławek jest wazelina...ale spokojnie i za niego się weźmie Włoch i za resztę palaczy opierdalaczy
2
wyrzucona 2016-06-13 07:13:09
A ty nadal tam pracujesz czy też nie?;)
jabc 2016-06-13 21:27:15
Pewnie juz niedlugo
MaterialGuy 2016-06-15 08:23:21
Z tego co mi wiadomo to Pan Marcin "Plecak" nie nadawał się na ustawiacza. Na nasypowego zresztą też tak średnio.
1
wyrzucona 2016-06-16 15:33:48
Pan Marcin lepiej się nadawał od Pana Dawida ( jak dobrze pamietam imie). A na nasypowego tez się nie nadawał ale już coraz lepiej sobie radzi:) A ty z jakiej zmiany jesres?:)
MaterialGuy 2016-06-17 07:09:58
Pan Marcin stanowił zagrożenie dla siebie i otoczenia. Przypominam że za jego "ustawiania" formy lądowały na ziemi i o ile dobrze pamiętam to prawie złamał sobie rękę.
Byłem na zmianie A, ale tak do końcówki maja po czym stwierdziłem że już nie nadaje się do tej pracy.
2
hnj 2016-06-18 18:56:39
@materialGuy skoro stanowil to rozumiem, że już ten osobnik nie pracuje?? poszukują terwz specjalisty ds. sprzedazy
1
j23 2016-06-18 20:45:27
A co jeszcze mają na sprzedaż bo maszyny z narzędziowni już sprzedali...
3
:) 2016-06-22 17:44:10
MaterialGuy - Jacek nie cwaniakuj to :)
4
max 2016-06-22 19:14:33
Jakie stawki obowiązują na stanowisku specjalisty ds. sprzedaży? I czy potem stawka wzrasta? Domyślam się, że pracownicy z wieloletnim stażem mają lepsze warunki i w sumie mnie to nie dziwi :) Będę wdzięczny za info!
gdzie grucha 2016-07-08 06:41:37
gdzie pieniadze za wczasy pod grusza?
6
janek 2016-07-08 09:11:34
Specjalista ds. Sprzedaży jest obecnie u nich poszukiwany i wydaje mi się, że to całkiem dobra praca jest, a poza tym można u nich też dorobić na andgodzinach na pewno.
jack 2016-07-08 23:03:44
Niestety biurowym nie płacą za nadgodziny...właśnie gdzie grusza??? Ja juz po urlopie i posucha kest
1
wojtuś 2016-07-09 08:29:25
gruchę to możesz sobie obić:) pracować pędraki ...
2
marej 2016-07-09 09:19:05
Czy ktoś wie cokolwiek na temat wakatów w Prettl Polska?
Xxx 2016-07-09 11:53:03
Czyli jednak w tym zakładzie nie zmieniło się nic.
Dalej jest dokładnie tak samo.
Dziękuję Prettlu że ponad dwa lata temu mnie zwolniliscie! Najlepsza Wasza decyzja.
ojoj 2016-07-09 12:51:12
Jakich zarobków może się spodziewać taki specjalista ds. sprzedaży? Podobno socjale normalnie się trafiają więc nie dziwię, że są teraz tak popularni na rynku. DOskonale wiedzą, że w ten sposób przyczyniają się do sukecsu.
nick 2016-07-10 21:59:53
Jakie socjale??? Te z funduszu, który sami opłacamy? I z którego nie wypłacają jeszcze wczasów pod gruszą? Czy może spodziewasz się opieki medycznej albo multisport??? To się srogo zawiedziesz
1
pok 2016-07-10 22:14:26
@nick no własnie oczekiwałam tego wszytskiego co wymieniłeś, juz sie nawet uśmeichałam do siebie, że oni to oferują...- no i czar prysł jak doczytałam do konca
5
j23 2016-07-11 17:11:21
Kuternoga stracił swoją pozycję
5
e 2016-07-11 17:21:24
no ale z drugiej strony jeszeli ejst cos takiego napisane w ogloszeniu to chyba jednak tak powinno być..nie wydaje mi sie zeby ktos sobie wymyslil jakies rzeczy ktore w sumie nie istnieja..to bez sesnu
nick 2016-07-19 19:50:58
w ogłoszeniach nie ma mowy o benefitach...
3
liga 2016-07-19 19:55:57
fakt, piszą tylko że jak się postarasz to tyle zariobisz
1
nick 2016-07-29 22:00:43
Wakacje czas zacząć
1
gość 2016-07-30 11:35:48
A wiadomo czy jest szansa, żeby się wciąż załapać na inżyniera jakości? Podobno oprócz dobrej podstawy są jeszcze benefity.
1
pracownik 2016-08-14 15:51:26
mieli pomieszać na zmianach i nie pomieszali uważam że było by wtedy lepiej
2
max12 2016-08-14 15:54:24
@pracownik ale co mieli pomniejszać, bo przyznam, że nie zrozumiałem do końca o czym mówisz? Co do rekrutacji na inżyniera jakości to ciągle jest aktywna, więc raczej można
michal 2016-08-31 03:02:03
Witajcie kiedy i.gdzie jest impreza zakładowa bo zapomnialem
2
NJ2 2016-08-31 11:58:02
No to zapytaj kogoś na zakładzie, a nie publicznie, może Ty wcale nie jesteś pracownikiem, to bezsensu Ci mówić publicznie takie rzeczy tajne przez poufne
ewa 2016-08-31 13:30:50
na specjaiste sprzedaży powaznie trzeba miec ukonczone studia ukierunkowane na technologię tworzyw sztucznych? bez tego nie da rady sie tam zatrudnic?
bubu 2016-09-01 08:14:00
Natomiast na brygadzistkę na dziale przetwórstwa tworzyw wystarczy szkoła fryzjerska..
3
M 2016-09-01 11:27:23
No ja musze powiedziec, że całkiem fajna sprawa z tą firmą, słysząłem, że mają pojawić się jakieś rozsądnie skontruowane podwyżki i tak też chciałbym o niej myśleć, więc na spokojnie
As 2016-09-08 20:21:30
Wiesz co, ja myślę, że nie ma co robić wielkiego cyrku, wiadomo przecież, że jeśli chodzi o Bydgoszcz to oni są naprawde na dobrej drodze, aby sensownie zająć miejsce lidera, wysyłajcie CV dopó możecie, wiecie przecież że bardzo warto
abcd 2016-09-08 21:27:25
Lidera ..w czym ????
erfgt 2016-09-08 21:39:18
lidera przecież teraz nie szukają nie wiem o czym Wy piszecie ;p jest z tego co ja się oreitnuje teraz tylko oferta na stanowisko specjalsity do spraw sprzedaży w Bydgoszczy i to już widnieje jakiś miesiac
abcd 2016-09-12 17:27:11
A umiesz czytać ze rozumieniem?
1234 2016-09-12 19:04:21
@abcd nie wiem w sumie o co Ci do końca chodzi z tym do kogo była ta opinia kierowana? ktoś po prostu napisał jaka oferte pracy teraz szukają kontrolera jakosci
abcd 2016-09-12 22:28:21
W jakim języku piszesz ?
1
xoxo 2016-09-12 22:33:12
Cześć, wiecie może czy wypłata jest u nich w pełni terminowa? Dzięki
bry 2016-09-14 07:19:08
Tak
antoś 2016-09-14 09:51:40
jak kogoś interesuje aktualnie interesuje jakieś fajne zatrudnienie to poszukiwany jest w firmie kontroler finansowy
janek 2016-09-15 11:00:19
Tacy specjaliści rzeczywiście mogą liczyć na wysokie zarobki, ale jaka jest wypłata teraz? Pozdrawiam
ciekawy 2016-09-22 11:06:29
padnie czy nie padnie?
janek 2016-09-22 11:30:25
Wiecie czy jest jeszcze szansa załapać się na specjalistę ds. analizy rynku i baz danych? Dobrze, że atmosfera jest zbudowana na pozytywnych relacjach, bo jak się stosunki między pracownikami opierają się na dobrych warunkach, to inaczej wypełnia się swoje obowiązki.
j23 2016-09-22 18:59:53
Niby gdzie te pozytywne relacje...
1
ewa 2016-09-22 19:08:06
teraz mają ogłosznenie na Kontrolera Finansowego, w sumie nie posiadaja jakiś dużych wymagań ale za to można całkiem fajnie zarobic jak sie chce pracować i uczyć
1
Wojtuś 2016-09-25 22:43:02
A co słychać u Osła?
mowqi 2016-09-26 09:58:39
ewa fajnie zarobić to znaczy ile konkretnie jest na rękę?
nick 2016-09-26 20:56:39
Calkiem spoko. Poszedł do biura ale dobrze planuje
Noise 2016-09-26 22:18:33
No bo on zawsze dużo planował i zawsze w dobry sposób, bo to jest naprawdę przyzwoity facet, nie widze powodu, aby nie chcieć zaczepić się właśnie w Pretti Polska
1
Zostaw swoją opinię o Prettl Polska - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prettl Polska