Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Prettl Polska

Pracowałeś w firmie Prettl Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zm - 2015-03-16 21:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DLACZEGO ? jestescie anonimowi ? hahahah żenada
zdjecie uzytkownika
? - 2015-03-17 16:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zm - 2015-03-16 21:56:56]:
A ty się przedstawiłeś?
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-03-18 21:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niebawem może uda mi się pracować w tej firmie niestety tylko przez pośrednika, ale co tam. Ciekawi mnie czy idzie tam jakąś fajną niunie poznać, są jakieś tam do urobienia?
zdjecie uzytkownika
666 - 2015-03-19 10:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sa niezle emerytki Marek;)
zdjecie uzytkownika
zm - 2015-03-19 20:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zm - 2015-03-16 21:56:56]:
A ty się przedstawiłeś? NIE MUSZĘ SIĘ PRZEDSTAWIAĆ PONIEWAŻ NIE PISZĘ BZDUR WYSSANYCH Z PALCA ..........ZA TO MOŻNA NIEŻLE SIĘ TUTAJ POŚMIAC ,PRZECIEŻ NIKT WAS TAM NIE TRZYMA LUDZIE -TROCHĘ SAMO KRYTYKI MIEJCIE DLA SIEBIE
zdjecie uzytkownika
oślik - 2015-03-20 20:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz nadszedł Mój czas!!!!!
marny wasz los...
zdjecie uzytkownika
stirlitz - 2015-03-20 21:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oślik - 2015-03-20 20:44:24]:
twój czas nie nadszedł a się właśnie kończy ...
zdjecie uzytkownika
oślik - 2015-03-20 22:07:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stirlitz - 2015-03-20 21:27:28]:
prędzej piekło zamarznie...
wazelinka prezesowi...
dziewczynki moje...
zdjecie uzytkownika
zazdrosna - 2015-03-21 21:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
podobno jedna już uległa....
zdjecie uzytkownika
w.e - 2015-03-22 19:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zazdrosna - 2015-03-21 21:34:22]:
Kierownikowi juz nie jedna uległa.......
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-03-23 09:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeden wielki syf. Jeden drugiego pod..dala.
zdjecie uzytkownika
zazdrosna - 2015-03-23 18:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
treserka też??
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-25 20:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w tej firmie do najlepszych i najlzejszych nie nalezy... :-/ ale co zrobic :-D
zdjecie uzytkownika
postudiach - 2015-03-25 22:03:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wypowiem się na temat tej firmy, moge powiedzieć, ze przestrzegam przed praca na linii produkcyjnej, ludźmi po studiach, szkołach zarządza SMIECIOWA Iza.L ledwo po maturze, można się domyślać jak dostała się na ową posadę ;) tak funkcjonuje ta firma. Lepiej zaoszczędzić nerwy i wytrwale szukać innej pracy niż dawać się pomiatac przez tego kur*widołka
zdjecie uzytkownika
słodziak - 2015-03-26 13:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ta wariatka ela krzeminska i jej moniczka jeszcze tam pracuja,,,,dwie najgłupsze w prettlu
zdjecie uzytkownika
postudiach - 2015-03-26 14:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pracuje tam nikt normalny, ludzie którzy tam pracują nie wierzą w siebie zostają na produkcji, lepiej wyjedzcie za granicę na zbieranie owocow, tak samo trzeba zapieprzac jak w tym zakładzie latem bez klimatyzacji. Pozdrowienia
zdjecie uzytkownika
. - 2015-03-26 15:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro ludzie po studiach prezentują tak rynsztokowy poziom, to w żadnej firmie nie będzie im dobrze.
zdjecie uzytkownika
a - 2015-03-26 19:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jestem po studiach, pracuje w tej firmie od niedawna i musze powiedziec ze jestem lekko mowiac w szoku. To co sie tam dzieje to istny koszmar, nie boje sie ciezkiej pracy zreszta w pl innej nie mam wiec bierze sie co jest ale nie pozwole zeby ktos za 1280zł netto mnie obrazal i ponizal czlowiek ma jednak swoja godnosc a jak nie ta praca to bedzie inna, SWOJA DROGA LUDZIE TEZ NISZCZA ATMOSFERE W TEJ PRACY.. NIC POMOCNI O CO SIE ZAPYTA TO ALBO GLUPIE MINY ALBO GLUPIE TEKSTY . JAK TAK DALEJ BEDZIE NIECH SIE NIKT NIE DZIWI ZE TAM JEST TAKA ROTACJA PRACOWNIKOW
zdjecie uzytkownika
postudiach - 2015-03-27 13:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie są dla siebie niemiło, ponieważ tam osiadła taka aura.... musi człowiek robić swoją pracę i nie patrzeć na innych, bo niektórzy w tej firmie pożądania rozumy, myślą że jeżeli mają stanowisko lepsze od stania przy maszynie trzeba posiadać do nich respekt. Co drugiemu naplulabym tam na twarz za kłamstwa i podsmiechiwanie pod nosem.
zdjecie uzytkownika
CCC - 2015-03-28 21:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [postudiach - 2015-03-25 22:03:57]:
A najlepszy jest codzienny piknik pod ścianą z dużymi tablicami (jest jeszcze trochę miejsca na jedną)-swoją drogą ten kto to wymyślił musi być bardzo ograniczony umysłowo no bo jaki to może mieć wpływ na jakość i terminowość produkcji???? Swoja drogą oglądając to towarzystwo wzajemnej adoracji to pusty śmiech ogarnia...
zdjecie uzytkownika
. - 2015-03-29 08:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robić swoje, nie oglądać się na innych, to jedyny sposób, by funkcjonować w tej firmie. Najlepiej nie uczestniczyć w toksycznych rozmowach i być z dala od biadolenia i plot. Na miłą atmosferę nastawić się po pracy. Da się - ja to stosuję.
zdjecie uzytkownika
. - 2015-03-30 20:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ty chyba zarobioną kasę potrzebujesz na lekarza. To się wykosztujesz palancie.
zdjecie uzytkownika
W.E - 2015-03-31 22:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oślik kończy jutro karierę??
zdjecie uzytkownika
TAKA JEDNA - 2015-04-01 09:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZMIEŃCIE PRACĘ POPROSTU JAK WAM NIE PASUJĘ ....
zdjecie uzytkownika
r.z. - 2015-04-01 20:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [W.E - 2015-03-31 22:19:05]:
Wręcz przeciwnie, ma się dobrze.przecież nie on zaliczył awans tylko przyszedł nowy.palacze bójcie się. Nieróbstwo i ploty się skończą.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prettl Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Prettl Polska?
Zadaj pytanie