brak logo

SUPRAVIS GROUP S.A.

Toruń

Opinie o SUPRAVIS GROUP S.A.

on 2014-12-10 09:57:00
Jak to jest możliwe, że nie ma tu żadnego komentarza?
5
ono 2015-02-06 20:47:20
A możliwe. Widocznie złe są usuwane, a nic dobrego do napisania nie ma.
3
szeregowy_robol 2015-10-09 19:59:18
Dlaczego ciągle rekrutują na handlowców? Bo jest rotacja, a nie zwiększanie zatrudnienia. Dlaczego jest rotacja? Bo pracownik jest traktowany per noga, nie ten to następny. Taka jest prawda. W każdym dziale pracownika traktuje się jako tego, który ma tylko dawać firmie od siebie: zaangażowanie, czas w godzinach i nadgodzinach. Co w zamian? Ano niewiele, jest pensja, ale o podwyżkę ciężko, o dobrą to już w ogóle, zwłaszcza na produkcji. ZERO socjalu: żadnej opieki medycznej, żadnych karnetów, żadnego dofinansowania, bo po co generować koszty, jak pracownik ma tylko robić. Błędne podejście, bo w pracownikach nie wyrabia się jakiejkolwiek lojalności wobec firmy i każdy, znajdując coś lepszego bez sentymentu daje wypowiedzenie. I bardzo dobrze, tak jak firma nie ma sentymentu nawet do swoich długoletnich pracowników, którzy naprawdę wiele dali od siebie, a zostali potraktowani źle, tak i pracownicy nie są lojalni. Nie oszukujmy się, każdy pracuje też po to żeby godziwie zarobić za swoją pracę, a tej jest dużo. Satysfakcja jak najbardziej ok, ale tym się człowiek ani nie naje, ani nie pochwali, ani tym bardziej nie odpocznie. W Supravisie stawia się na maszyny, nowoczesność, technologię, ale nie stawia się choćby w minimalnym stopniu na pracownika. Ale widać mądre głowy zarządzające wiedzą lepiej...
1
szeregowy_robol 2015-10-10 00:00:20
@hunt: co ciekawe, nie widzę swojego wpisu, a odpowiedź do niego tak. Interesujące... Co do docenienia, bredzisz i nie gadaj, że ludzie się przyzwyczaili. Ludzie oczekują godnej płacy, a nie najniższej krajowej za 8h pracy w temperaturze 40-60st. C w lecie.
szeregowy_robol 2015-10-10 02:23:58
Nadal nie ma mojego posta sprzed 23.45 z dnia 09.10.2015, a odpowiedź na niego jest. Kto to moderuje? Kto decyduje co trafia a co nie? Post nie był wulgarny, ale krytykujący pewne zjawisko...
były pracownik 2015-11-03 15:29:51
Firma byłaby jak najbardziej ok gdyby nie osoby nią zarządzające. Kiedyś ludzie pchali się tu oknami, żeby pracować. Teraz oknami uciekają. Faktycznie zero docenienia pracownika. Lepiej zatrudnić byle łamagę z zewnątrz firmy, niż zapłacić więcej swojemu pracownikowi, czy też dać awans. A pensje nie są wcale duże. Odchodzą z Supravisu bez problemu dostałem dwa razy tyle. O tym, że trzeba trzymać palec w tyłku swojego przełożonego aby cokolwiek osiągnąć nie wspomnę. Dawanie od siebie i wychodzenie przed szereg niemile widziane. Efekt jest taki, że jak wpadłem do Supravisu jakiś czas temu odwiedzić znajomych z którymi współpracowałem to się okazało, że już prawie nie ma z kim rozmawiać. A szkoda bo firma ma ogromny potencjał, tylko przydałby się ktoś logiczny u steru.
1
ccc 2016-06-20 10:26:02
jest oferta na staowisko ksiegowej w bydgoszczy, czy ktos wie ile płaćą :)
4
xdc 2016-06-23 14:06:10
czy w supravis maja mulitsporta??
Adolf Hitler 2016-07-19 17:52:57
heja ktos cos wie o supravis bydgoszcz? jak jest tam na produkcji na ile pln mozna liczyc i wogole jak tam atmosfera czy ludzie z dziczy?:-D pisac bite
gość 2016-07-19 18:00:21
Świetnie, że można liczyć na odpowiednie benefity socjalne @bejbe3, bo znacznie urozmaicają zatrudnienie.
metamorfosis 2016-11-08 17:26:19
Po kilku latach w HE - wrażenia jak najbardziej pozytywne, firma dynamicznie się rozwija, ostatnio przeszła przez poważny proces inwestycyjny, nowoczesny park maszynowy, za czym idzie wysoka jakość , branża nie należy do najłatwiejszych, ale SG daje duże możliwości nauki i rozwoju. Produkcja to ludzie z pasją , zawsze chętnie pomagają. Dział HE - świetny, ambitny zespół. Zarobki jak na bydgoskie warunki - OK. Minus - brak socjalu (np. prywatna słuzba zdrowia, multisport etc.)
karixx 2016-11-09 00:20:19
Czy kobiety też przyjmują do pracy?
Zostaw swoją opinię o SUPRAVIS GROUP S.A. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SUPRAVIS GROUP S.A.