DRAMERS S.A.

Rabowice

Opinie o DRAMERS S.A.

ja, 2015-01-14 20:09
co wy tu(usunięte przez administratora), firma jest na poziomie, która pilnuje swojej roboty, zdarzają się wzloty i upadki, czasami jest napięcię między ludźmi, ale to jest normalne, sam jestem pracownikiem tej firmy i nie narzekam, a co do zarobków, to każdy zarabia tyle ile potrafi, za samym początku średnia krajowa, ale jak ktoś sie postara to można zarobić, wystarczą chęci i zapał do pracy!
2
XXX 2015-03-26 23:26
Ja obecnie pracuje w tej firmie, powiem szczerze, że nie jest źle, faktycznie napracujesz się tam bardzo ale to praca jak każda inna nie ma ściemniania co do zarobków to nie są b. duże około 2000 brutto +premie a za nocki dodatek w wys. ok 20 zl za 8h, soboty są płacone 100%. Ja osobiście mam super brygadzistkę bardzo dobrze się z nią dogaduje. Ja osobiście POLECAM na pierwszy rzut oka wydaje się (przynajmniej mi się tak wydawało) że to praca nie dla mnie ale jest ok zostałam i jestem zadowolona!
mała 2015-03-29 08:00
Hejka!!!! Powiedzcie gdzie aplikować na pracownika produkcji...????? Przyjmują wogóle...?
Ron 2015-04-03 10:00
Jak ktoś jest zainteresowany pracą w dramersie, to wczoraj 02.04.2015 ukazało się ogłoszenie na olx, rekrutację prowadzi agencja pracy M-Serwis ul. Słowackiego w Poznaniu, wysłałem CV, może oddzwonią.Albo zawsze można zadzwonić do nich, pozdrawiam.
Ron 2015-04-04 14:34
M-Serwis mieści się przy ulicy Mickiewicza 27 w Poznaniu, a nie na ul. Słowackiego, mój błąd.
1
easy 2015-07-19 11:45
Średnia krajowa to ponad 3,5 tys. Tutaj pracując w pełnym wymiarze godzin zarabia się płacę minimalną 1400 zł.
1
rafals741 2015-07-26 09:11
czy ktos cos wie o pracy na wydziale areozoli
Paula 2015-07-26 13:11
Tez bym chciała coś wiedzieć. Jutro pierwszy dzień do pracy to się zobaczy.
To ja 2015-07-29 23:29
Na dziale areozoli idzie się zaje... z jednej strony dobrze bo szybko czas leci a z drugiej strony roboty od groma. Także na areozolach jest spokojnie to nie to samo co na kostce bo na kostce jest zaj*b kompletny. Wg mnie najspokojniej jest na konfekcji.
4
To ja 2015-08-29 00:46
@ghost masz rację idzie się przyzwyczaić ale za te pieniądze co tam są to twierdzę że to trochę jest wyzysk
4
Praca 2015-12-12 23:16
Witam serdecznie mam pytanie czy ktoś wie jaka agencja szuka pracowników do Dramersa na kostkę?
Praca 2015-12-13 11:23
Tylko wiesz mi bardzo by zależało na pracy tylko ze na same nocki bo mam ciężką sytuacje w domu. Dałoby radę na same nocki? Juz mi nie chodzi o te dodatkowe pieniądze za nocki byle żeby mieć tą pracę.
Tytus 2016-01-04 14:29
Co za akcje Paweł? Jakies bajery?
oj sie zacznie 2016-01-10 05:28
podobno wraca kaluza? koniec sielanki
Pytanie 2016-01-11 21:26
Co możecie powiedzieć o pracy na kostce? :)
Pytanie 2016-01-14 20:24
Patyk juz wcześniej robiłem w dramersie ale nie na dziale kostki. Dlatego pytam bo zastanawiam się nad aplikacją właśnie na kostkę. Pozdrawiam
Do Mnicha 2016-01-18 22:40
Czy jest tam zaj*EB ? Jaka atmosfera czy idzie się dogadać z brygadzistkami żeby chodzić np na jedną zmianę? Pozdrawiam
1
Poz 2016-01-20 17:19
Cepie spółka akcyjna nie oznacza że jest gdzieś notowana. Dzieje się tak tylko jeśli wchodzi na Giełdę Papierów Wartościowych. Spółka akcyjna oznaczą że masz 100% akcji spółki i możesz je sprzedać itd. Proste?
pawel 2016-02-13 01:49
Tytus na kostce pracuje na maszynie opalona czarnulka. Ona to lubi z APT :-)
insidon 2016-03-31 14:07
hej! jak wygląda czas pracy? pracuje się po 8 godzin czy 12 godz. Jest ogłoszenie na produkcji i pisze, że system zmianowy -2 zmiany?
1
czujesz? 2016-04-01 20:13
podnieście stemy
Jacol 2016-04-05 11:26
Wszystkie prawdziwe komentarze o firmie zostają natychmiast usunięte! Dlaczego? Skoro nie są obraźliwe tylko pokazują prawdę o zakładzie. W firmie dzieje się źle i nikt temu nie zaprzeczy,w tym roku mnóstwo osób odeszło i to naprawdę dobrych pracowników. Może jak już nikt nie będzie chciał tam pracować to dopiero oczy się wam otworzą.
8
insidon 2016-04-05 18:19
@mix oferty pracy są przez firmę rekrutacyjną Fallwork...
Czy jakiś pracownik wypowie się na temat systemu pracy/ zmian ?
insidon 2016-04-16 18:16
W poniedzialek zaczynam prace w dziale konfekcji.. Jak tam wyglada praca, jaka atmosfera? Proszę o opinie! Zatrudnienie przez firme zewnetrzna..
xskas; 2016-05-04 16:02
witam, jestem byłym pracownikiem firmy osobiście mówię wam źle się dzieje od kiedy wróciła pewna pani i zaczęła się panoszyć ja osobiście nie wytrzymałam i się zwolniłam, ludzie we firmie Ci pracujący na produkcji bardzo pozytywni szkoda mi właśnie ich bardzo przyjaźni i brakuje mi ich ale ile mozna hapać za 1400 zł i prosić się rok o podwyżkę i zmianę umowy na operatora skoro od początku zapierdziela się na maszynie !! NIE PO LE CAM !!!!!! :) Pozdrawiam całą kostkę ;)
7
On 2016-05-12 09:06
Osobiście zgadzam się z opinią Pani która pisała że źle się dzieje firma bardzo wykorzystuje pracowników za grosze
12
Shane 2016-06-20 12:52
Słyszałeś dużo dobrego o tej firmie? Od kogo? Chyba rozmawiałeś z samym prezesem. Bo nie ma człowieka który tam pracuje i wypowie się na temat tej firmy pozytywnie.
10
Miś 2016-06-20 22:36
Jak tam wygląda praca na dziale konfekcji? Warto aplikować czy też szukać czego innego? :-)
1
do w3 2016-06-21 21:16
A Ty pracujesz akurat czy pracowałeś/aś ? A przyjmują przez agencję czy normalnie?
Miś 2016-06-22 23:33
Dobrze rozumiem? Po jakimś okresie oferują stałą współpracę zatrudnienie przez DRAMERS czy jak ?
Miś 2016-06-23 14:34
Tylko czy tak samo wygląda przy pracy przez agencję pracy ?
JAJO 2016-07-01 12:38
bzdury piszecie
firma jest okey POLECAM
Ola 2016-07-19 22:26
Jedno slowoasakra
8
pawel 2016-09-14 23:16
Na nastawni kostki to jest najlepsza robota polecam. A i fajne laseczki ze stalych pracownikow robia na kostce. Polecam pania brygadzistke
mikser 2016-09-15 13:28
Ja tam widziałem, że szukają automatyka, mechanika i narzędziowca @mango nic tam raczej o praktykach nie widziałem ale jak jesteś na jakim ostatnim roku studiów to podejrzewam, że na pewno cię przyjmą, raczej nie robią problemów młodym, którzy są pracować
pan Cezary 2016-10-28 14:04
Nie wiem jak się w "Dramersie" traktuje pracowników ale potencjalnych klientów olewa się totalnie. Napisałem maila do nich - brak odpowiedzi. Po 10 dniach powtórny mail - także bez odzewu !!!
Tak że dziękuję bardzo. Zdanie o nich już mam wyrobione !!!
10
posejdon 2017-01-04 20:58
Na kostce pracowalem jakies 2mies i powiem ze maja tam mega fajna brygadzistke :-) bardzo slodka.otwarta na kazda pomoc. Pani kordynator tez :-)
4
max 2017-01-17 22:17
kilka słów o dramers... Eldorado się skończyło i trzeba zap...., koniec nadgodzin i weekendów i nocki tez sie kończą, Nowy dyrektor... musi na siebie zarobić... żyłuje normy gdzie sie da i ile się da a stare maszyny piszczą... pracownicy też. Koordynatorka Anna tylko przytakuje i lata jak piesek, tylko słoma jej z butów wystaje. Nie wiem jak ona tam się utrzymała... z jej stylem zarządzania... troche pokrzyczy , powie kilka razy "kufa" Brygadzistki Spoko chociaż Ewelina... usmiech kajmana /:) może iść do dentysty :D
Co do zarobków.
konfekcja, kostka- na podstawie najniższa krajowa- czasami trochę więcej- jak dobrze liżesz. Jadą głównie na ukraińcach, którzy są najbardziej spoko z całej ZAŁOGI - reszta- same kable i podpier... doniosą wszystko wszystkim nawet na samego siebie. w razie pytań... chętnie odpowiem
17
michael 2017-01-30 08:22
witaj,mam pytanie,czy obecnie przyjmują kogoś?
1
max 2017-02-10 13:05
na wydział blacharni potrzeba ludzi
posejdon 2017-02-16 07:54
Pana kierownika produkcji juz nie ma a nadgodz od h#%@ jest. No pani koordynator zamotana ale mogla by dostac na w magazynku. A co z brygadzistka ania?
3
Maxi Max 2017-02-23 14:50
Zgadzam sie z opinia ! Koordynator kostki (A.Ś) to jakas masakra . ONA tylko z Chlopakami dobrze gada . Ogolnie wiesniara ! Nie wiem co jeszcze tam robi .. firma fatal total tzn nie szanuja w ogole pracownika ! Wazny jest tylko zysk z firmy Ty z przepracowania padniesz na ryj a Oni nawet dziekuje nie powiedza . Tragedia nie Polecam . Ludzie tam falszywi zawistni patrza tylko na Siebie i jak kogos podjebac ! NIE POZDRAWIAM
14
ooo 2017-02-24 17:00
hej. Jak tam wygląda praca kontrolera jakoś ?
posejdon 2017-02-26 02:50
Nie tylko gada :-) pani koordynator jest super ma to.....
5
Alicja 2017-03-06 13:38
Firma na swojej stronie internetowej pisze między innymi o tym, dlaczego warto do nich dołączyć. http://dramers.com.pl/kariera/ - zapraszam do lektury, co sądzicie?
1
Dżejms 2017-05-16 00:36
Tak to jest jak (usunięte przez administratora) czyta o zaawansowanych systemach zarzadzania nie czytając wcześniej "podstaw zarządzania" skąd mógłby się dowiedzieć o m.in. budowaniu struktur i delegacji obowiązków. Jak (usunięte przez administratora) własnych podwładnych... (usunięte przez administratora)
7
Kaisen 2017-06-14 08:31
Pracodawca usuwa posty... Wszystko na temat. Już od pierwszego dnia w pracy na produkcji, w utrzymaniu ruchu czy w biurze zobaczycie co to znaczy!;)
9
Nazir 2017-07-18 13:31
Czesc mam zamiar pracować w tej firmie co mozesz powiedzieć polecasz ?
Piciu 2017-07-22 08:30
Mam pytanko czy jako osoba z zewnatrz moge zakupic jakies produkty w nizszych cenach?
Obserwator 2017-07-24 14:33
Jednak znowu się potwierdza, że opinie są usuwane. Mój post jest 121 opinią na tym forum.
3
Zostaw swoją opinię o DRAMERS S.A. - Rabowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DRAMERS S.A.