brak logo

K.M.K.-Transport Kamil Patała

Załuż

Opinie o K.M.K.-Transport Kamil Patała

tir 2014-07-03 10:26:37
To prawda niepolecam tej firmy.
3
wolna 2014-11-22 22:12:43
Nie polecam tej firmy!!!! Szkoda nerwow i czasu.
1
kierowca 2014-11-29 09:38:07
Wszystko olewają, człowieka traktują jak śmiecia, nie odbierają telefonów. Najgorsza z firm na jaką można trafić. Nie polecam
1
kierowca 2014-11-29 09:39:02
Wszystko olewają, człowieka traktują jak śmiecia, nie odbierają telefonów. Najgorsza z firm na jaką można trafić. Nie polecam
1
gienek 2015-02-27 22:42:10
Zarobki dobre, weekendy w domu plus dla nich! Polecam!
peter 2015-10-14 06:29:49
Te pozytywne opinie to sobie chyba sami wystawili.
Zarobki dobre ale tylko na kwitku bo kase się widzi po 2,3 miesiącach, albo po wizycie w sądzie.
Każdy ma wszystko gdzieś.
Stan samochodów opłakany nic tylko jechać i czekać jak stanie na drodze.
Szkoda sobie zawracać głowy taką firmą, tam tylko pierwszy wypłat jest na czas i przyzwoity
ja 2016-01-18 17:56:12
Wiesz kto tam idzie pracowac? nowi kierowcy ktorzy nie maja doswiadczenia a nabyc je gdzies musza. Samochody wiecznie sie psuja, nikt nie doklada, nie dba. O kase trzeba sie upominac,wracajac po weekedndzie w celu odebrania swoich rzeczy nie ma mozliwosci, polowa przepadla pomimo chodzenia za Kamilem , nawet czekaniem pod mieszkaniem, rozmowa z policja, malo to dalo. Rozmawiajac z ksiegowa, biorac pit dowiedzialem sie ze nie placi ksiegowej 3mc. NIE POLECAM, oszusci na kazdym kroku. Szkoda ze niemialem mozliwosci przeczytania tych opini wczesniej to nie pakowalbym sie w prace u nich. Szkoda nerwow i czasu
Peterson 2016-10-16 23:04:10
Przeważnie negatywne opinie pisali królowie kierownicy co tylko auta rozbijali, potrafili tylko do przodu jeździć, pozdrawiam ;)
andrzej 2016-10-17 08:36:17
A jak jest twoja opinia @Peterson bo właśnie osobom, którym się coś tam podoba to nigdy nie słychać ich na forum a innych jak widać i owszem.
Zostaw swoją opinię o K.M.K.-Transport Kamil Patała - Załuż
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie K.M.K.-Transport Kamil Patała