brak logo

DRIAL Poland

Rawa Mazowiecka

Opinie o DRIAL Poland

stefan 2014-06-23 16:52
jak najdalej od tej firmy
8
Johny 2014-11-01 22:24
kołchoz, omijać dalekim łukiem, wycisną was jak cytrynę i wyrzucą
5
zrytyberet 2014-11-06 12:01
ee Johnny co ty gadasz?dawaj jakieś info co i jak, moze ty w drial ukraina robiłes albo drial rosja?
1
heheh 2015-01-30 10:08
Tez tam pracowałem. I gośc z pierwszego posta ma rację. Może nie tyle firma jest zła ale jej Estonskii szef.
Większość która tam poszła dala sobie szybko spokój.
Nie polecam.
4
prezydentRosji 2015-09-25 19:31
Estoński szef i wszystkie jego ciecie którzy boją się odezwać, ci są ci najgorsi. cały serwis i wybrana część biura jest spoko. Również pracowałem i nie polecam.
4
PYTEK 2016-01-22 21:41
ZGADZAM SIĘ Z OPINIĄ PRZEDMÓWCÓW WYCISNĄ JAK CYTRUSA I... NAWET NIE PODZIĘKUJĄ
3
Dr Zilberstein 2016-04-26 10:15
Mateuszek? w petrochemii? gdzie??? chyba tylko na stronie internetowej oraz podczas wycieków oleju napędowego z firmowych maszyn. To jedyne miejsca gdzie pompy mają styczność z petrochemią. W górnictwie? chyba w poszukiwaniu złotego pociągu nad zalewem w Rawie.
Czas zgłębić wiedzę i chwilowo przynajmniej nie pisać głupot.
8
cytryna 2016-06-09 21:03
Wyciśnięty i wyrzucony, kołchoz i nic więcej
3
Claus Schenk Graf von Stauffenberg 2016-07-19 15:00
A czy to co się tu dzieje można nazwać przyjacielskimi stosunkami????
1
Nico 2016-07-20 13:57
W marcu a dokładnie 11 kwietnia. A co w tym ogłoszeniu było napisane, to mucha zdycha zanim usiądzie.
Musiał jakiś "tęgo-głowy" wymyślić, bo normalny by na takie "SLOGANY" nie wpadł.
1
Estończyk 2016-07-21 17:02
Boję się myśleć co hobbit musiał zrobić żeby dostać tą nominację. A prawda jest taka że tylko 57 firm się zgłosiło do całego konkursu z czego 35 na produkt roku i 8 na nową kategorię. Zostaje 14 zgłoszeń na pozostałe kategorie co oznacza że prawie każdy zgłoszony był nominowany :) co za drogocenna nagroda
3
dzidek 2016-07-21 17:20
heh jednym z kryteriów oceny firm w tej nagrodzie jest " inwestycje poczynione w flotę" a jak wszyscy wiedzą tym pompom bliżej do złomowiska niż na budowę . Chociaż z drugiej strony jeśli komuś chodziło nie o inwestowanie w nowy sprzęt czego się tutaj nie robi ale o to ile trzeba włożyć kasy i czasu w ożywanie tych szrotów to wtedy sytuacja wygląda zupełnie inaczej hehheheheheh
3
zadowolony bardziej 2016-08-03 21:25
Heh. Tak kroki poczynili i to znaczne- wywalaja na potęgę. Jesta tam większa rotacja ludzi niż gaci w mojej szafie. . Pracowałem tam i jest mi naprawde szkoda że zmarnowano duży potęcjał tkwiący w tej firmie. Teraz została sama śmietanka ludzi, którzy nie maja pomysłu na siebie i poklepuja hobbita po pleckach., drżąc zarazem o to czy bedzie im dane przepracować jeszcze jeden kolejny dzień w tej firmie. Szkoda gadac...
1
zonk 2016-08-10 10:10
Wielu ludzi nawet nie potrafię spamiętać ilu już tam się przewinęło. Przychodź jak se poradzisz to będziesz jak nie to za 2 miesiące znajdzie się inny na twoje miejsce
1
maj 2016-08-10 20:39
słuchaj musi byc jakis powod tego wszystkiego, dlaczego nikt z was nie opisze konkretniej sytaucji i nie poinformuje ludzi dlaczego sa zwolnienia i że zarz mozna wyleciec z firmy
AiBar 2017-01-18 12:02
Dno dna i 2 metry mułu ktorego sami tymi swoimi pompami nie potrafią posprzątać. OMIJAĆ Z DALEKA
1
AB 2017-02-01 16:00
zdecydowanie odradzam współpracę!!! nie wiadomo co gorsze....tyranizm prezesa czy narcyzm i głupota dyrektorka.....w każdym razie brak szacunku dla drugiego człowieka i bluzgi wylewają się z ust obu panów z pogardą !!!!
bez mrugnięcia okiem wyrzucają jak szmaty ludzi których przed chwilą klepali po ramieniu i wygłaszali przemowy na ich cześć, ludzi którzy zrobili wiele dla firmy i bez dwóch zdań bez nich - firma nie byłaby w połowie drogi... dla mnie dno totalne - jak najdalej !!!!
jak napisali poprzednicy - DNO !!!
3
kruchy 2017-02-01 16:05
cwaniactwo jakich mało !!!!! Że też im to na sucho uchodzi tak długo to się w pale nie mieści....!!!!!
nie ma kto porządku z tym zrobić! gorzej niż DNO.... !
jak chcecie mieć zdrową psyche - trzymajcie się jak najdalej!!
1
driaolowy 2017-02-03 15:32
zgadzam się w całej rozciągłości!!!!...cwaniactwo i dno totalne!!!!!
zupełny brak szacunku dla człowieka.
co innego mówią i obiecują, co innego myślą a jeszcze co innego robią!
jeden gorszy od drugiego!!
1
www 2017-02-06 15:42
pracowałam tam na szczęście krótko....
wybrani ludzie bardzo w porządku....ale tylko wybrani!
ogólnie atmosfera, podejście do spraw i człowieka, traktowanie innych - żałosne!
cwaniactwo!
1
długoletni pracownik Drial 2017-02-17 13:50
opinie anonimowe i bardzo odważne, ładnie płaczący "mężczyźni" obgadujący innych za plecami.
Skoro tak Wam źle było po co tam pracowaliście? zostaliście zwolnieni oczywiście z powodu zbyt wysokich wyników, a nie za swoje braki umiejętności?
Trzon firmy pracuje od początku i daje radę. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma więc skupcie się Panowie z firm konkurencyjnych na swojej pracy zamiast na marnowaniu czasu na wypisywanie głupot o innych.

pracownik 2017-03-02 13:46
Pracuje od jakiegoś czasu. Mam wiele gorszych doświadczeń od poprzednich pracodawców.
Trzeba pracować bo praca wymagająca. Niemniej jednak wynagrodzenie i wszystko pozostałe oceniam jako bardzo dobre.
żaden z powyższych negatywnych opisów mi nie pasuje. Trzeba robić swoje sumiennie i wtedy wszystko jest ok.
Joanna 2017-04-05 14:27
@pracownik rozumiem, że jesteś zadowolony z pracy w firmie. A na jakie benefity mogą liczyć pracownicy DRIAL Poland?
Pracownik 2017-04-13 08:36
Wypłata wynagrodzenia na czas, premie od wyników, kopert swaieteczne, karty benefit/multisport, wszystkie narzędzia pracy bez limitów itd. Kontakt bezpośredni z każdym na każdym stanowisku. Żadnego Pan/Pani każdy na Ty. Jak trzeba wolne lub skorzystać z czegokolwiek nikt nie robi problemów.
kruciec. 2017-04-14 09:11
Wypłata na czas to nie benefit, a zakichany obowiązek.
A o jakich kartach kolega Pracownik mówi? bo ja żadnych nie widziałem, nie mówiąc o ich posiadaniu.
1
Nick 2017-06-06 15:56
heheh - dokładnie jak napisałeś. wypłata to obowiązek pracodawcy i chyba to jedyne czym ta firma się poszczycić może. karty multisportu?? przecież nikt nie ma ich za darmo - opłacasz to korzystasz, nie to nie - proste. i tyle z benefitów...urlop tez każdemu się należy zgodnie z prawem więc co to za rarytasy i nadzwyczajne benefity.....?!?! uwierzcie, że to nic w porównaniu z gromem innych firm itym co oferują Pracownikom :)

odnośnie wypowiedzi: długoletni pracownik Drial co do "trzonu firmy, który pracuje"
to napisałbym co najwyżej "trzonek, który próbuje robić wrażenie i zamieszanie"
a te niby pozytywy i zadowolenia powyżej kto pracował wie, ze właśnie napisał "trzonek" lub jakiś jego paź...
2
Zostaw swoją opinię o DRIAL Poland - Rawa Mazowiecka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DRIAL Poland